Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mertaranta vuokralle

Folio Mulder

Olisikohan mahdollista, että mtv 3 vuokraisi Mertarannan mm-kisojen ajaksi ?

Kyllähän Mertarannan selostus tuo sitä huipputason kisatunnelmaa. Vertaavat rapakon takanakin mertsiä heidän legendaarisiin huippuselostajiinsa.

2

406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei turhaa hehkutusta

      Mertaranta ei halua selostaa MM -kiekkoa maikkarilla
      http://www.hs.fi/urheilu/artikkeli/Mertaranta haluton selostamaan MM-kiekkoa MTVllä/1135256554668

      Itse olisin ihan tyytyväinen jos MT3 vaihtaa tuon Teppo Laaksosen ainakin suomen peleihin Mika Saukkoseen. Se on vaan paljon parempi. Tämän toteutuminen on paljon todennäköisempää. Sitä meidän täytyy nyt ensiksi pyytää Mtv3:lta Saukkonen huonon Teppo Laaksosen tilalle.

      Toinen mielestäni Ylen huippi selostajiin lukeutuva kaveri on Kimmo Porttila joka selostaa televisiossa tänään Kanda - Italia pelin. Kannattaa kuunnella ja katsoa. Ehkä suurelle yleisölle hieman tuntemattomapi kaveri ja tutumpi radion puolelta. Ehdottomasti top 5 parhaan lätkäselostajan joukossa jo nyt.

      Kimmo selosti jo viime kisoissa musitaakseni yhden otteöun Venäjä pelas en muista nyt mnistä vastaan. Se oli ihan mahtavaa kuunneltavaa. Mertaranta ja Kimmo Porttila Ylen kultapojat näin voisi sanoa.

      • Ei voi kiistää

        Hän on sellainen selostaja, joka eläytyy tilanteisiin ja osaa myös hehkuttaa silloin kun on aihetta ja kiihtyy vain loppua kohden. Eli ei hekuta alkusarjan peleissä kokoajan täysillä niinkuin ei pidäkkään vaan silloin kun on aihetta. Silloinkin kun ei hehkuta ei kuitenkaan kuulosta tylsältä. Loppu peleissä taas saa hehkuttaa oikein kunnolla ja niin Mertaranta tekeekin.

        Tähän taas en ole kovin monen selostajan pystyneen. Selostamaan niin lyhyessä ajassa niin paljon ja kaikesta saa vielä hyvin selvää. Ei tule heti mieleen selostajaa joka pystyy 10 sekunnin aikana puhumaan yhtä noopeasti, paljon ja selkeästi kuin Antero Mertaranta.

        Toki kaikki eivät ehkä pidä hänestä, kuten olen täälläkin huomannut, mutta selkeä enemmistö pitää häntä kuitenkin yhtenä parhaista selostajista koskaan Suomessa. Ei vain jääkiekossa vaan myös Yleisurheilussa jne.. Antero Mertaranta mikkiin vaan Jalkapallon MM - kisoissakin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe