Cityklinikka onko kokemuksia?

leikkaukseen?

Onko kellään hyviä tai huonoja kokemuksia cityklinikan smartliposta? Eli onko auttanut onko ollut ongelmia, mitä tehtiin? Itsellä olisi tarkoitus mennä mahan seutua pienentämään.

Lisäksi kiinnostaisi se että siinä yhteydessä tehtäsiiin se poltettujen rasvojen poisto jotta tulokset näkyisivät nopeammin, niin onko se iso toimenpide/nostaako paljon hintaa? Entä onko itse leikkaus paljonkin isompi operaatio tämän kanssa? Muutenhan he sanovat asian hoituvan ns.kahvitunnilla.

104

15632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ¨¨¨¨¨¨¨¨

      vähän taakse päin tai hae tuolla hakutoiminnolla, smartlipo -sanalla. Löytyy kymmenittäin kokemuksia siitä pitkästä ketjusta.

      • surullinen

        Cityklinikka kokemuksia on. Rahat meni ja elämän ilo.


    • mimmi788

      miks ollenkaan city, tai entinen botuliini??!!!katsopas sen henkilökunnan koulutus, ehkä se riitäis ....hoitaja...lääkäri;))))Siis mikä hoitaja? mikä lääkäri?

    • Mielipide negatiivi

      Älä vaan eksy ko. paikkaan!! Monella tosi huonoja kokemuksia. Virheitä voi sattua jokaiselle, mutta se miten paikassa niihin suhtaudutaan (kielletään, naureskellaan) on jotain käsittämätöntä.

      Voit toki pelata venäläistä rulettia, mutta varaudu siihen että jos jokin ei mene putkeen niin saat paikkailla jälkiä muualla. Onko siellä vieläkään edes plastiikkakirurgia töissä? Vai pelkkä lääkäri ja opiskelija?

      • idiootti123

        Järkyttävää. Kiitos, kun jaksoit jakaa kokemuksesi. Kuulostaa sen verran uskottavalta etten epäile. Toivottavasti saat asian korjattua.

        Olen itse käynyt luomien leikkauksessa, siksi koska en halua mitään botoxeja! Laserilla tehtiin ja otettiin vain 2milliä ripsien päältä. (Odottamalla vielä muutaman vuoden olisin varmasti päässyt julkisenkin kautta, mutten halunnut.) Nyt pysyy meikki silmissä. :)

        Verta ei muistaakseni vuotanut. Jotain kylmäpusseja olisi pitänyt pitää, mutta en paljoa niitä käyttänyt. Viikon päästä hoitaja poisti tikit. Tuo viikko on ymmärtääkseni maksimi aika, koska muuten niistä voi jäädä jälkiä. Parin viikon päästä silmät olivat jo ihan hyvät. 6kk päästä täysin normaalit.

        Koko aikana en saanut mustelmia enkä kipuja. Alaluomet toki olivat hieman violetit, mutta ei niin, että niihin kukaan olisi kiinnittänyt suurempaa huomiota ellei nyt oma mies.

        Pieni arpi näkyy vasemman silmän kulmassa, oikeassa ei näy yhtään mitään vaikka kuinka yrittäisin katsoa. Uskon, että osasyy tähän vasempaan oli puhtaasti kiire!!!
        Kaksi mummoa istui jonossa odottamassa vuoroa jälkeeni. :D
        Tekijä Tiia Pihlajamaa. Hän on hyvä, mutta miinusta tuosta erittäin kovasta kiireestä. Pari asiakasta vähemmän, niin jälki voisi olla vielä täydellisempää.

        Tiia sanoi myös, että silmän iho on ohuinta, ja paranee usein nopeiten koko kehosta. Hinta oli muistaakseni 980€. En lähtisi Viroon säästämään tuosta summasta paria satasta.


      • Temps11

        Potilaat usein etsivät tietoa ja vertailevat muiden kokemuksia netissä (varsinkin jos on isommasta operaatiosta kyse). Potilaiden kokemukselle muodostuu suurempi painoarvo, kuin heitä hoitaneet tahot olisivat uskoneetkaan, siinä vaiheessa kun potilaan kertomus päätyy satojen, tai jopa tuhansien ihmisten luettavaksi.
        Tämä on paras keino varoittaa muita huonosta kokemuksesta, jotta kellekään muulle ei satu samanlaista tapausta kohdalleen.


      • huhhuhmitä
        Temps11 kirjoitti:

        Potilaat usein etsivät tietoa ja vertailevat muiden kokemuksia netissä (varsinkin jos on isommasta operaatiosta kyse). Potilaiden kokemukselle muodostuu suurempi painoarvo, kuin heitä hoitaneet tahot olisivat uskoneetkaan, siinä vaiheessa kun potilaan kertomus päätyy satojen, tai jopa tuhansien ihmisten luettavaksi.
        Tämä on paras keino varoittaa muita huonosta kokemuksesta, jotta kellekään muulle ei satu samanlaista tapausta kohdalleen.

        Nää kokemukset täällä painaa enemmän kun maksetut mainokset. Itse googlasin city-klinikkaa ja päädyin tänne lukemaan näitä. Melko kamalia kokemuksia. Mutta aidoiltahan nää vaikuttaa. Etsin apua muualta. en täältä yrityksestä.


    • UAwarned

      Sama vika kuin Laatukirurgiassa..takuu ei toimi, korjausta ei saa niin millään.Lisäksi palvelu on tylyä,kummassakin paikassa.Toisessa paikassa kaiken lisäksi koulukiusaaja töissä.

    • Woott

      Mikä tää juttu on? Kenellä on sukset ristissä ja kenen kanssa?

    • koulutuksesta

      CE sivulla www.clinicestetic.fi kaikki tiedot Sofiasta. Siihen vaan.

      • Koulutuksesta

        "Sairaanhoitaja, kauneuskonsultti". Siinä olivat "kaikki tiedot". MISSÄ hän on koulutuksensa hankkinut? Mistä oppilaitoksesta valmistunut, ja milloin? Kun täällä on niin kovasti mainostettu "rehellisyyttä", niin tiedot pöytään, kiitos!


      • toinen sh
        Koulutuksesta kirjoitti:

        "Sairaanhoitaja, kauneuskonsultti". Siinä olivat "kaikki tiedot". MISSÄ hän on koulutuksensa hankkinut? Mistä oppilaitoksesta valmistunut, ja milloin? Kun täällä on niin kovasti mainostettu "rehellisyyttä", niin tiedot pöytään, kiitos!

        Näyttää olevan kaikki tiedot koulutuksesta. Hän kuuluu myös Valviran sivujen mukaan olevan toimilupakelpoinen sairaan/terveydenhoitaja.


    • Hellet

      Kävin otattamassa botoxia Helsingin Cityklinikalla (entinen Botuliiniklinikka). Ei ollut aikaisempia kokemuksia, joten kyselin paljon ja lääkäri kertoilikin laajasti asiasta. Hän vaikutti oikein miellyttävältä ja osasi myös myydä palvelujaan. Päädyin sitten kuitenkin pelkkään botoxiin. Kun olin aikani kotona odotellut vaikutuksia, soitin klinikalle ja kerroin, että toivottua vaikutusta ei näkynyt. Sain uuden ajan, jolloin lääkäri totesi saman heti minuun katsoessani. Hän laittoi botoxia samaan paikkaan. Lisäpiikitys kuului hintaan, joten maksua ei toisesta kerrasta mennyt.

      Odoteltuani taas aikani vaikutusta, ei vieläkään tapahtunut mitään. Soitin jälleen klinikalle ja kerroin tilanteen. Tällä kertaa vastaanotto oli todella nihkeä. Lääkäriä en saanut mitenkään puhelimeen. Pyysin soittoaikaa, mutta sellaistakaan ei järjestynyt. Virkailija selitti, että joka tapauksessa joutuisin maksamaan kolmannesta piikistä. Sanoin, että kyse ei ollut ensisijaisesti rahasta, vaan siitä että mitään vaikutusta ei näkynyt, kuten siinä vaiheessa olisi jo pitänyt. Virkailija sanoi, että seuraavan piikin voisi ottaa vasta kuukausien kuluttua, jolloin tietenkään ei olisi voinut myöskään nähdä, oliko toinen annos vaikuttanut. Lopulta kyllästyin keskustelemaan hänen kanssaan ja päätin olla menemättä enää koko paikkaan. Mielestäni tuonkaltainen palvelu on liian intiimiä, jotta samanaikaisesti pystyisi luottamaan lääkäriin ja keskustelemaan jostain kuluttajansuojaan liittyvistä asioista.

      Johtuipa mistä tahansa, että botox ei tehonnut, niin palvelu oli siis kehnoa ja ynseää. Tuntui kuin minua olisi epäilty jostain, aivan kuin olisin yrittänyt saada uutta ilmaista palvelua. Minusta heidän olisi ainakin pitänyt selittää, mistä mahdollisesti johtui, että vaikutus ei kahdenkaan kerran jälkeen ollut sellainen kuin lääkäri oli kuvaillut. Ehkä klinikalla ajateltiin, että en kuitenkaan toisi tarpeeksi rahaa heille, joten minusta ei ollut niin väliä. Toivottavasti muut ovat saaneet parempaa palvelua. Itse en voi Cityklinikkaa suositella. Ja tietysti ilman botoxia ja botullinihoitojakin pärjää.

    • Korkeat korot

      Ruokatunti alkaa loppua mut vastaanpa tähänkin.

      Mä oon ottanut tässä ko. yrityksessä botoxia & huulitäytettä, ja mulle on tehty väkälankakohotuskin.

      Aina oon saanu hyvää palvelua ja hyvät tulokset. Botox on pysynyt otsan alueella pitkään ja huulista on tehty just sellaiset kuin oon halunnut.

      Varmaan on muitakin hyviä paikkoja mut itse olen tyytyväinen ja uskollinen CK:n asiakas. Olen menossa hamsteripussien rasvaimuun tässä lähiaikoina. Voin kyl sit kertoa siitä kokemuksia.

      Vähän tuntuu, ettei kaikki täällä kirjoittaneet ole ihan aitoja asiakkaita.
      Kilpailu taitaa olla kovaa, kun täällä Seiskan keskustelupalstalla pitää toisia haukkua. Kyl oikeesti reklamaatiot hoidellaan paikan päällä eikä jäädä kotiin itkemään ja nettiin ruikuttamaan.

      Mut jotenkin herää kysymys, onko nämä jotain kilpailevien yritysten floodauksia.

      • ...

        Ja päinvastoin. Nytkin kolme Cityklinikka otsikkoa peräkkäin (no tämä nousi nyt erilleen). Kovinpa tuo paikka tarvitsee mainostusta.


      • Anonyymi

        Korkokenkien arviointi on hyvin samankaltainen kuin klinikan henkilökunnan käsiala. Kukaan potilas ei kirjoita itselleen niin kriittistä hölynpölyä. Mitä todellinen asiakas tarkoittaa? Jätä (lahjoita) suuri määrä rahaa klinikalle kasvojen vahingoittamiseksi tai tee mitä toinen haluaa potilaalta - tyhjennä lompakko huonoa, hämmentävää työtä varten? Skandinaavinen mentaliteetti - miehet imuroivat taskut ja tätä pidetään normaalina täällä !!! Tästä kannattaa kirjoittaa italialaisessa Messajero -sanomalehdessä. Ja jos nainen joutui maksamaan 3 kertaa Botoxista, tämä tarkoittaa, että henkilökunta säästää ruiskussa olevaa materiaalia, joten tulos ei näy hänen kasvoillaan (1). Tietäessään tämän, ettei tulosta ole, naiset pumpataan taskustaan ​​toisella ja kolmannella kierroksella samasta työstä. LOPETA VALEHTELEMINEN !!! ÄLÄ KÄYTÄ ENÄÄ TÄSTÄ KLIINIKASTA - Ruotsissa työ on korkealaatuista ja 100 kertaa halvempaa. Ja istuvat infossa ovat hirveän töykeitä, kovia, vihaisia ​​naisia ​​(eivät halunneet kirjoittaa sanaa naiset), kuten hurjia bulldoggeja. Kun olet puhunut heidän kanssaan, haluat paeta tästä paikasta ja mieluummin unohtaa, että olit täällä. Ney Info, tutki naisten käyttäytymissääntöjä. Naiseksi syntyminen ei tarkoita naista. Hänen asiakkaitaan! tyhjennä pankkitilisi vain siksi, että joku haluaa sitä, ja vie kaikki säästöt City Clinicille. Jos City Clinic haluaa rahaa, ansaitse se sen pätevällä työllä !!!


    • ihme palsta

      On se vaan kumma, että kun kertoo omasta hyvästä kokemuksekstaan on se sitten heti mainostusta...

    • onneto

      Piotr Sikorski, ei ole hyvä älkää menkö olen 2 käynyt korjaamassa vieläkäännöstä ei ole hyvä

    • Bodytitekuusialuetta

      Bodytitessä olen käynyt ja hyvä tulos tuli. Kipeä olin alkuun mut oli sen arvoista. Smartlipoa mulle ei edes suositeltu eikä ollut moisesta puhetta konsultaatiossa.

    • naamakuntoonvol2

      Minä olen kovin tyytyväinen Piotr P:n hoitoihin. Menen ensi viikolla korjauttamaan toisen lääkärin tekemää hoitovirhettä.

      • niinvarmaan

        Ojasta allikkoon siis,höpö höpö miten läpinäkyvä juttu.


      • "Ojasta allikkoon siis,höpö höpö miten läpinäkyvä juttu."
        Yep, feeling the same!!


    • Valviirassa

      Sinänsä mitään eroa Helsingin klinikoilla ei ole koska ihan kaikissa tehdään virheitä. Tämän voin todeta koska olen käynyt todellakin monessa paikassa. Todelliset ammattilaiset osaa suhtautua oikein valittaviin asiakkaisiin ja reklamaatioihin. Yksikään ammattilainen ei syytä asiakastaan tai käyttäydy huonosti valitustilanteessa.

      Itse en pysty ottamaan vakavasti ketään joka ei hallitse alkeellisia käytöstapoja kun asiakas tekee valitusta. Näitä pikkufirmoja on paljon eikä yhdessäkään vissiin pystytä olemaan asiallisesti reklamaatiotilanteissa. Asiallinen käytös ja ystävällisyys ilman narsistista öyhötystä pelastaisi monta tilannetta tämänkin kys. klinikan kohdalla.

    • zhyshhsjj

      Mulla yksi kokomus ja tulos keskinkertainen. Ei huippu, mutta parempi kun alkuperäinen. Kyseessä kaksoisleuan rasvaimu.

    • Otsalohko

      Se on niin totta,mitä kritiikkiä täältä luin.Se suhtautuminen ja vastuun pakoilu uskomatonta.Vanhempi tumma hoitaja pisti jotain omia kuvioitaan botoksilla,lopputulos otsassa järkyttävä.Änkytti jotain höpölöpöä.Mietin myös,onko pistettävät aineet samasta ampullista yseammalle asiakkaalle.Aineet haetaan jostain toisesta huoneesta.Pieni annos,kuten minulle...kuka saakaan loput avatusta tuotteesta.Kenelle puhelin soi.Paikka on täynnä epäkohtia,valitettavasti se näkyynyt meidän monen peilikuvasta.

    • Expl

      Rasvaimulaitteet ovat vuosien aikana kehittyneet sekä tehokkaammiksi, että helpommiksi käyttää. Siksi juuri tämä laite tuli markkinoille ja myytiin lähinnä kosmetologien käyttöön. Alkuvuosina olemme nähneet useita ongelmatapauksia, kun laite kuitenkin on kudoksen poistoon tarkoitettu, voi sillä saada aikaan myös väärien kudosten tuhoa. Mielestäni on turhaa riskin ottoa, jos menet toimenpiteeseen jossa joku muu kuin kokenut plastiikkakirurgi käyttää rasvaimua, vesirasvaimua, ultraääni rasvaimua tai laser rasvaimua, joissa kaikissa laitetaan putki ihon läpi ja tuhotaan rasvakudosta.

    • Kasvojani on pilattu siellä!

    • Kävin Cityklinikalla noin 4 viikkoa sitten. Minun kasvoja tuhottiin (HUOM. ihan lääkärin tekemän) siellä niin että heidän jälkiä ollaan vieläkin korjaamassa mualla!! Kaikki muut amattilaiset mualla ihmettelevät heidän "laatu" työtä!
      He eivät ottaa mitään vastuutta ja rupevat heti syyttämään potilasta!
      Esim. "botox" mitä siellä minulle laitettiin niin oli näköjään niin laimea että ei tarvitse kun vähän koskee otsaa (HUOM! 4 viikon jälkeen) niin ne eineet lähtee liikkumaan ja pahimmassa tapaksessa menevät sellaiseen hermostoon minkä saa sinut näyttämään oudolle (itselläni toinen silmä kutistui todella pahasti). Puhumattakaan, että siellä laitettiin täyteainetta tahalteen minun ihan silmieni alle (Itse en missään nimessä pyytänyt hänen tekevän tämän... eli täysin ilman minun lupaa) johon EI MISSÄÄN NIMESSÄ kuuluisi olla ja tätä iahn muut tämän alan huippu asiantuntijat keiden kanssa olöen jutellut niin ovat sanoneet. Hän myös itsepäisesti lähti laittamaan minulle posket joita itse näki minulle parhaiten sopivan... eli ihan toiset mitä oltiin sopvittu ja tämäkin oli TÄYSIN ILMAN minun lupaa!!
      EN MISSÄÄN NIMESSÄ SUOSITTELE tätä paikka!!!
      Näköjään kaikki muutkin negatiiviset kommentit pitävät enemmän kuin hyvin paikkansa tämän paikan suhteen!!!

    • Paikast

      Huhhuh mitä kokemuksia paikasta. Täytyy varoa.

    • elieisinne

      Tää klinikka on toiminut jo vuosia ja aina siitä on kirjoitettu ikäviä. Voi olla onnistuneita kokemuksia, mutta enemmän taitaa olla huonoja.

    • ViisiVuottaStalkannut

      Johtuu paikan omistajasta. Seuratkaa miten kyseinen ihminen kohtelee alaisiaan. Olin kerran paikalla kun hän huusi ja vittuili alaiselleen. Asiakkaiden kuullen! Ja sen jälkeen kehui itseään asiakkaalle eli minulle.

      Klinikan plastiikkakirurgi on hyvä. Ja osa sairaanhoitajista myös. Mutta itse pääpomo on täysin itsensä lumoissa. Jos hän olisi niin hyvä mitä kertoo, miksei ole erikoistunut mihinkään? Ei siis mihinkään. Maksetut kongressimatkat eivät ole erikoistumisala.

      Miten yksikään ihminen suostuu olemaan tuon alainen= miten plastiikkakirurgi viitsii tuhota maineensa tuon miehen bisneksissä?

      • Heijastus

        Omistajan asenne heijastuu myös alaisiin.


      • Sh19999999

        Kysykääpä entisiltä työntekijöiltä.


    • Entinen

      Akademiklinikenin plastiikkakirurgi työskentelee tuolla kirurgina. Hän on erinomainen ammattilainen. Tunnen myös tuon klinikan sairaanhoitajia. Ovat hyviä mutta loppunpalaneita.

      Kirurgille ja viattomille hoitajille toivon hyvää. Sääli, että heidänkin maineensa on pilalla. Luultavasti jossain vaiheessa viranomaiset viheltää pelin poikki lopullisesti. Mitä tekee silloin nuo hyvät työntekijät. Heidänkin maine pilalla.

      Entisiä kiusattuja työntekijöitä alkaa olla paljon. Näinä aikoina ei pidä kohdella huonosti asiakkaita eikä alaisia. Enää ihmiset ei jää nöyrinä tyytymään huonoon kohteluun.

      Sääliksi käy niitä joiden työelämä ja maine on tuhottu. Sääliksi käy potilaat jotka ovat valinneet lääkärinsä ilman parempaa tietoa. Toivotaan että saatte oikeutta vielä, kun asiat tutkitaan aluehallintovirastossa, valvirassa ja fimeassa. Eiköhän verottajakin kiinnostu jossain vaiheessa.

      • avaavähän

        Tästä haluaisin tietää lisää?


      • NTKT

      • Vinkkinä

        Turun City-klinikan kannattaisi siivota Facebook seinä. Leikkauskuvat ainakin...


      • EnkeliElisa

      • mitätehdä32

        Noi kuvat on tosiaan jo moni nähnyt... Eikö asialle tehdä jo jotain?


      • Valvira35

        Pyörät pyörii hitaasti mutta ne pyörii.


      • eiolekuulemmasuomilisää

        Kuulemma heillä ei ole Suomi lisää ja ovat muutenkin edullisemmat hinnat verrattuna muut paikat... näin ainakin itse talon lääkäri perusteli "Botoksen" alhaisen hinnan.


    • Akier

      Onko Cityklinikka tosiaan niin huono paikka, kuin siitä huhutaan. Miten se on sitten vielä pystyssä?

      • 475cc

        Hyvät sairaanhoitajat ja kuuluisa hyvä plastikko?
        Ei olisi pystyssä jos kaikki haukut olisi totta.


    • sekundaaaaaa

      Lääkäri laittoi botuliinia otsaan, joka edelleen rypyillä, mutta kulmakarvat laskeneet epätasaisesti. Ei korjattu.

    • UllaPappelsiini

      onko kukaan lähettänyt juttuvinkkiä iltikseen ?

    • KannattaisiOttaaReklam

      Huonoja kokemuksia. En mene enää koskaan.

      • kuluttaja

        Sama kokemus. Huono lopputulos ja olen 3000 euroa köyhempi.


    • peteetty

      Kävin necktitessa ja facetitessa vuonna 2017. Ei mitään tuloksia. Toipuminen kesti pitkään ja luulin että palkinnoksi saan hyvät tulokset. Enpä saanut. Turha hoito ja vieläkin makselen sitä takaisin. En tajunnut kysellä leikkaavan lääkärin titteleitä ja luulin että oli kirurgi. Myöhemmin selvisi ettei ollut kirurgi vaan pelkkä lääkäri.

      • harmi

        peteetty, Kuka oli lääkärisi? Nainen vai mies puolinen?
        Itselläni kauhea kokemus kyseisen paikan lääkäristä


      • peteetty

        Omistaja, se mies.


    • Banana

      Kellään kokemuksia cool sculptingista? Kuulema yhtä hyvä tulos kuin rasvaimullq. Kallis hoito mutta kuullostaa hyvältä ja on tunnettu: eli kaipaisin kokemuksia kyseisestä hoidosta

    • coolsculpting_kokemuksia

      Coolsculpting kokemuksia kaipaisin minäkin

    • mitä_suositttelette

      Onko ihan oikeasti näin paljon ihmisiä,
      jotka ovat tyytymättömiä CK:n toimintaan? Mainoksissa edullinen.

      Olen vasta nyt, viiskymppisenä, haaveillut pienistä, mutta mielellään pysyvistä fixauksista (yläluomet roikkuu, sibeliusryppy otsassa, rypyt suun ympärillä)
      Ennen olin melko ok näköinen, mutta aika / ikä näköjään tekee tehtävänsä...

      En halua mitään botuliinia, auttaisiko joku laser tai ihon neulaaminen tmv. ???

      • peteetty

        Mainoksissa on edullinen mutta tulee kuitenkin kalliimmaksi koska tulosta pitää korjata muualla. Itselläni harmittaa pelkästään rahanmeno ja pitkä toipuminen ilman tuloksia. Mutta aika moni kertoo täällä myös todella epäonnistuneista hoidoista joita pitänyt korjata vuosien ajan jossain muualla.

        Ihosairaala on hyvä valinta. Samoi Laser Tilkka.


    • Valinta

      Jos peruslääkäri tekee leikkauksia , niin lopputulos on 60/50. Hinta sama ja vaihtoehto plastiikkakirurgi, jolla on 6-8 vuotta YO sairaala koulutusta. Mitä valitset?

      • valinta2

        Niinpä.


    • Varsovankevät

      Jos tykkää venäläisestä ruletista kandee mennä tänne.

    • Teflon3

      http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4006916/Turkulainen kauneuskirurgiaa tarjoava klinikka toimi vailla lupaa

      Kooste ylläolevassa jutusta:
      Turussa Sikorski on leikellyt vuosia ilman Valviran lupaa.

      Sikorskin mielestä kysymys on vahingosta. Hän luuli, että vuonna 2017 paikan tarkastanut ihminen on luvannut vuonna 2017, että Sikorski saa leikata jo vuonna 2016 Turussa.

      Rasvaimu tai Brazilian butt Lift (tunnen turkulaisen, jolle tehtiin tää Turussa) ovat Sikorskin mukaan yhtä helppoja ja pieniä operaatioita kuin luomenpoisto arvauskeskuksessa.

      Sikorski ei tiennyt ettei leikkauksia saa tehdä ilman leikkauslupaa.

    • Turkulainen kauneuskirurgiaa tarjoava klinikka toimi vailla lupaa
      Kauneuskirurgiaan ja -hoitoihin erikoistunut klinikka toimi Turussa vuosina 2015–2017 vailla yksityisen terveydenhuollon lupaa. Klinikan lääkärin ja Valviran näkemyksissä hoitojen riskeistä on eroja.
      TS/Jori Liimatainen
      Cityklinikka on toiminut Turussa vuodesta 2015. Ensimmäisen kerran lupaa terveydenhuollon toimintaan haettiin toimitusjohtaja Piotr Sikorskin mukaan vuonna 2016.
      Cityklinikka on toiminut Turussa vuodesta 2015. Ensimmäisen kerran lupaa terveydenhuollon toimintaan haettiin toimitusjohtaja Piotr Sikorskin mukaan vuonna 2016.
      PAIKALLISET Turun Sanomat 4.7.2018 6:00 4
      Milla Hägg

      Cityklinikka Turku -nimisellä esteettiseen kirurgiaan erikoistuneella klinikalla on Turun Sanomien saamien tietojen mukaan tehty ainakin vuodesta 2016 luvatta toimenpiteitä, jotka voidaan ka...


      http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4006916/Turkulainen kauneuskirurgiaa tarjoava klinikka toimi vailla lupaa

    • PJOTR sIKORSKI EI OLE EDES KIRURGI EIKÄ ERIKOISTUNUT MIHINKÄÄN

    • Törkeääää

      Tuosta Facebook päivityksestä tulee kunnianloukkaus syyte niin että heilahtaa.

    • ValviraEiPuutu

      Lääkäri tekee arviota ihmisen henkisestä terveydestä julkisessa FB-päivityksessä.
      Nyt olen nähnyt kaiken.

      • Fbsucks

        Ei jumalavita mitä touhuu.


    • HelsinkiCityBoy

      Viikonlopun Iltalehti sivu 14-15.
      Valvira on tehnyt rikosilmoitukset Helsingin ja Turun Cityklinikasta.

      Sikorski taas kertoo että kaikki on väärinkäsitetty.

    • ValheenJälkiä

      Kaivoin tietoa uudesta Lumina nimisestä täyteaineesta. Minulle kerrottiin aiemmin puhelimessa ja sähköpostissa että kyseessä on eurooppalainen täyteaine ja sitä on käytetty kuuden vuoden ajan muualla maailmaasa. Ja että ainetta on käytetty melkein miljoona kertaa ympäri maailmaa. Nämä tiedot sain Cityklinikalta ja nordic Skiniltä.

      Olen saanut vihjeitä siitä että kyseessä ei ole eurooppalainen täyteaine eikä sitä todella ole käytetty miljoonaa kertaa...mutten uskonut näitä juttuja ilman todisteita. Lähdin tutkimaan itse.

      Pengoin nettiä ja yritysrekisteriä miltei viikon. Löysin maailmasta kolme Lumina täyteainetta myyvää firmaa joista yksi sijaitsee puolassa. Puolan yritysrekisteri oli vaikea löytää mutta löytyihän se.
      http://www.krs-online.com.pl/msig-5376-446179.html
      Puolassa Luminaa myy yritys nimeltä Suomi. Yrityksen omistaa piotr sikorski ja Niko laiho sikorski. Eli samat omistajat kuin Cityklinikalla ja maahantuontia harjoittavalla nordic skinillä.

      Kukaan muu ei myy tätä Lumina täyteainetta missään. Ainoastaan Sikorskin yritykset.

      KYSEESSÄ EI OLE EUROOPPALAINEN TÄYTEAINE VAIKKA MINULLE VALEHDELTIIN NIIN.


      Kyseessä on aine jota tilataan israelista dr Korman laboratories nimisestä yritykseltä.

      Ranskassa kyseisen dr korman firman täyteaineista on jo uutisoitu:
      https://beawire.com/2016/11/11/criminal-law-wholesaling-unregistered-medical-products/

      • missämuuallamyydään

        Tämän Dr Kormanin tuotteita myy Suomessa myös Natalia Neuvonen (amanuenssi?) NN Estetics, vai olenko aivan väärässä?


      • Omituista

        Mikä mahtaa olla syy siihen että valehdellaan aineen alkuperästä...ei herätä luottamusta :(


    • hyvinlöysittietoja

      ValheenJälkiä, voisitko kertoa viranomaisille näistä mitä löysit? Ihan varmasti siitä on apua. Tällaiselle toiminnalle pitäisi laittaa samantien piste!

      • ValheenJälkiä

        En tiedä minne ilmoittaa ja onko kysymys muusta kuin valehtelusta mainoksissa. Ajattelin vaan et kerron muillekin mistä tuossa on kyse. Itse ainakin vältän ko täyteainetta, koska jos valehdellaan perusasioissa niin toiminta on epäilyttävää.


      • hyvinhämärä
        ValheenJälkiä kirjoitti:

        En tiedä minne ilmoittaa ja onko kysymys muusta kuin valehtelusta mainoksissa. Ajattelin vaan et kerron muillekin mistä tuossa on kyse. Itse ainakin vältän ko täyteainetta, koska jos valehdellaan perusasioissa niin toiminta on epäilyttävää.

        Sinuna ottaisin Valviraan ja/tai AVI:iin yhteyttä ja sinne ilmoittaisin tämän. Sieltä he pystyvät laittamaan esim. tutkintoa johtavalle poliisille tämän tiedon tai antavat yhteystiedot sinulle jotta voisit ilmoittaa. Tästä heidän on tiedettävä ja sitä kautta pystyvät selvittämään paikan käyttämien aineiden alkuperää.


      • ValheenJälkiä

        Täytyy harkita tätä. Kuluttajille ei kyl saisi valehdella. Kyse on kuitenkin tuotteesta, joka pistetään ihon sisään. Eli riskit on olemassa, joten pitäisi puhua totta.


      • Sananvapaus
        ValheenJälkiä kirjoitti:

        Täytyy harkita tätä. Kuluttajille ei kyl saisi valehdella. Kyse on kuitenkin tuotteesta, joka pistetään ihon sisään. Eli riskit on olemassa, joten pitäisi puhua totta.

        Lisään vielä tämänkin... olen huomannut (varmasti moni muukin), että paikka yrittää uhkailemalla palstoilla pitää meidän suut kiinni.

        Itse olen ainakin sellainen, että huudan vaan ensitäkin enemmän niin että mahdollisimman moni saa tietää mitä tuolla mm. minulle tehtiin.
        Tähän asti he ovat päässeet uhriensa uhkailemalla (näkee vuosien takaa asiakkaiden tekstit) pois, ettei he kirjoittasivat kokemuksistaan näillä palstoilla. Mutta EI kaikkien suut saa tällä tavalla kiinni!! Loppu kädessä asutaan maassa missä ON SANANVAPAUS!!


      • lupapois

        Sitten Valvira on antanut tämän ihmisen jatkaa lääkärinä vuosien mittaan tehdyistä valituksista huolimatta...


    • Tyytyväinen

      Muusta en tiedä kun ei kokemusta, mutta paikan gynekologi on loistava. Toivottavasti negatiiviset kommentit eivät vaikuta jokaiseen paikassa työskentelevään...

    • Huhhhhuh

      Huhhuh mitä kokemuksia Cityklinikasta!

      • tutkiensinhyvin

        Jos päädyt joku päivä tehdä jotain kauneus juttuja niin tutkii ja harkitsee hyvin ja hyvin tarkasti tekijän (tausta ja koulutukset), paikan (yleisesti ottaen millainen mainetta omaa) ja käytettäviä aineita/laitteita!! Äläkä luota siihen, että kun asutaan Suomessa niin täällä on kaikki valvottua.... Sitä ennen puoskarointia itse ajattelin. Mutta sitten kävi....


    • CityklinikkaKokemuksia

      Keväällä ostin botoxi sibeliukseen..muistaakseni alle satasen maksoi hoito mutta pysyi vaan kuukauden jos sitäkään. Eikä edes täysin silottunut alkujaankaan. Sutta ja sekundaa...

    • jestassentään36

      30.8.2018

      Poliisi on aloittanut esitutkinnan terveyspalveluita tuottavan Cityklinikan taustalla olevan City Clinics Groupin toiminnasta, uutisoi Iltalehti. Lehden mukaan tutkintapyynnön poliisille teki sosiaali- ja terveysalan valvontavirasto Valvira.

      Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth kertoo Iltalehdelle, että rikostutkinta koskee City Clinics Groupin toimintaa kokonaisuudessaan.

      Rikoksesta epäillään yrityksen toiminnasta vastaavaa johtoporrasta.

      - Kävimme Valviran tekemän tutkintapyynnön yksityiskohtaisesti läpi. Siitä ilmenevien seikkojen perusteella tällä hetkellä näyttää siltä, että tässä on toteen näytettävissä luvaton terveydenhuollon ammattitoimen harjoittaminen. Vaikuttaa siltä, että City Clinicsillä ei ole ollut vaadittavia lupia ylläpitää terveydenhuollon palveluja tuottavaa yksikköä, Kanth kertoo.

      Harvinainen tutkinta

      Tutkinnanjohtaja Kirsi Kanth sanoo, että tutkinnan aloittamisesta on päätetty vasta hiljattain, joten poliisi ei ole vielä ehtinyt esimerkiksi tehdä kuulusteluja tai muita tutkintaan liittyviä toimenpiteitä.

      Kanth pitää tutkintaa harvinaisena siksi, että kyseisellä rikosnimikkeellä kirjatut rikosepäilyt koskevat tavallisimmin yksittäistä terveydenhuollon ammattitoimen harjoittajaa, mutta tällä kertaa tutkinta kohdistuu kokonaiseen yritykseen ja terveydenhuollon palvelujen ylläpitämiseen.

      Kyseinen yritys on ollut viranomaisten tarkkailussa jo aiemmin.

      Etelä-Suomen aluehallintovirasto on saanut vuosina 2013-2017 käsiteltäväkseen kymmenen kantelua, jotka liittyvät Cityklinikkaan.

      Avi on kahdessa tapauksessa antanut Cityklinikalle huomautuksen. Huomautus on kaikkein raskain seuraamus, jonka aluehallintovirasto voi antaa.

      Se edellyttää käytännössä lainrikkomuksen tasoista poikkeamaa toiminnassa.

    • EnOoKirurgiVoinVilkasta

      Helsingin sanomat
      Julkaistu: 31.8. 19:31
      ”ONHAN täällä tällaista villin lännen meininkiä.”

      Näin kuvailee plastiikkakirurgian erikoislääkäri Patrik Lassus Suomen kauneusbisnestä. Lassus on antanut kommenttinsa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (Hus) lääkärinä. Hän työskentelee myös yksityislääkärinä.

      Lassus sanoo, että ilman asianmukaista koulutusta tehdyt kauneusleikkaukset ovat ongelma Suomessa.

      Suomen kauneuskirurginen ja esteettinen ala nousi keskusteluun, kun poliisi aloitti tiistaina rikostutkinnan kauneuskirurgiaan erikoistuneen Cityklinikan toiminnasta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

      YRITYKSEN entinen työntekijä arvioi Iltalehdelle, että Cityklinikalla on tehty useita kymmeniä luvattomia toimenpiteitä. Toimenpiteet ovat olleet hänen mukaansa vaativia laserhoitoja, rasvaimuja ja yläluomileikkauksia.

      Luvanvaraisia toimenpiteitä epäillään tehdyn Cityklinikan Turun toimipisteessä ennen syyskuuta 2017, jolloin Valvira myönsi yritykselle luvan palveluiden tuottamiseen.

      Tarkemmin tutkinta kohdistuu Cityklinikan taustalla olevan City Clinics Group oy:n johtoportaaseen.

      Tutkinnanjohtaja Kirsi Kanth Helsingin poliisilaitokselta vahvistaa HS:lle, että klinikkaa epäillään rikoksesta. Rikosnimike on luvaton terveydenhuollon ammattitoimen harjoittaminen.

      Poliisin tutkinta pohjautuu Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran heinäkuussa tekemään tutkintapyyntöön.

      Kanth sanoo, ettei hän ole ennen urallaan törmännyt toiseen vastaavanlaiseen tapaukseen.

      ”Se, että epäily kohdistuu nimenomaan esteettisiä palveluita tuottavan yksikön toimintaan, on hyvin harvinaista. Yksittäisiin toimijoihin kohdistuvia rikosepäilyjä on enemmän.”

      CITYKLINIKAN toimitusjohtaja Piotr Sikorski sanoo olevansa järkyttynyt siitä, että asia on noussut näin isosti julkisuuteen, vaikka mitään ei olla vielä selvitetty.

      ”On äärettömän hyvä, että esitutkinta tehdään. Syytökset ovat vakavia, mutta aikanaan totuus kyllä selviää. En olisi koskaan lähtenyt tekemään mitään toimenpiteitä ilman lupaa.”

      Väärinkäsitys on hänen mukaansa syntynyt siitä, että Turun kaupungin ylilääkäri antoi klinikalle suullisen luvan toiminnan aloittamiselle, vaikka kirjallinen lupaprosessi oli vielä kesken.

      Sikorski sanoo, että tämä on yleinen käytäntö alalla, ja samalla tavalla toimitaan monessa muussakin paikassa.

      ”Heti kun Valvirasta tuli tieto, ettei toimintaa saakaan vielä aloittaa, keskeytimme sen heti. Varauksen tehneet potilaat otettiin vastaan Helsingin toimipisteessämme, ja Turussa odotettiin lupien myöntämistä.”

      SIKORSKI uskoo, että osasyy syytösten esittämiseen johtuu alalla vallitsevasta kilpailun ja mustamaalaamisen kulttuurista.

      ”Peli on esteettisellä alalla mennyt hyvin rumaksi. Monet eri tahot haluavat vahingoittaa toisiaan”, sanoo Sikorski.

      PLASTIIKKAKIRURGI Patrik Lassus on useasti huomannut ammattitaidottomasti tehtyjen toimenpiteiden jälkiseurauksia työssään. Lassus itse tekee nykyisin plastiikkakirurgisia leikkauksia lähinnä kasvojen alueelle.

      Ongelmia on tuottanut esimerkiksi se, että kasvojen ikämuutoksia on saatettu jollakin klinikalla yrittää korjata rasvaimulla, mutta lopputulos onkin korostanut iän tuomia muutoksia ja aiheuttanut kasvoihin kuoppia.

      ”Valitettavasti kauneusleikkauksia tekevät muutkin lääkärit kuin koulutuksen saaneet plastiikkakirurgit. Epäonnistuneita toimenpiteitä voi olla enää vaikea korjata jälkeenpäin”, sanoo Lassus.

      Julkisessa sairaalassa ei tehdä itse kauneusleikkauksia, mutta infektioita ja komplikaatioita tullaan usein hoitamaan nimenomaan sinne, mikä kuormittaa osaltaan julkista terveydenhuoltoa.

      ”Kyllähän me täällä julkisessa sairaalassa aina hoidamme ihmisiä, jos he tarvitsevat sairaalahoitoa. Jos jossakin tehdään epäonnistunut operaatio, niin lähtökohtaisesti mielestäni saman paikan pitäisi kuitenkin myös korjata asia”, sanoo Lassus.

    • nonytseon

      No nyt se tutkinta sitte on alkanut!

    • Meedio

      Varmaan meedio kertoi jo vuonna 2016, että 2017 se lupa heltiää.

    • LopetaValehtelu

      ”En olisi koskaan lähtenyt leikkaamaan ilman lupaa.”

      Juu et. Siksi niitä Turun leikkauskuvia vuodelta 2016 onkin olemassa niin paljon. Kuinka typeränä tuo ihminen meita pitää?

    • Armas_Tanska
    • Ajatusta

      Oikeasti nyt ihmiset, hakeutukaa sellaisiin paikkoihin missä on luvat kunnossa ja ammattilaiset asialla. Eikö oma terveys sen vertaa kiinnosta? Mieluummin ei mitään hoitoja tai leikkauksia jos ei ole varaa ottaa niitä turvallisesti.

      • kaduttaa

        Kunpa tätä olisit kertonut mulle tossa vähän yli vuosi sitten :(((( Et tiedä miten paljon kaduttaa!
        Mulla oli varaa mennä kalliimpaan paikkaan, mutta olin sen verran tyhmä ja yksinkertainen että ajattelin Suomessa kaikki noikin on hyvin valvottua ja täällä kukaan ei uskaltaisi rikkoa sääntöjä... Olin pahasti väärässä!! Luulin vaan säästäväni vähän enemmän, mutta lopulta koituin ei pelkästään kasvojani ja terveyteni pilamiseen vaan koko elämäni. Mun perhe on myös henkisesti kärsinyt näistä paljon.


    • CheckTheCV

      Hyviä kauneuskirurgeja: Hilkka Peltoniemi, Kaarlo Ståhlberg, Tiia Pihlamaa, Minna Rautio

      • suosittelen

        Itse suosittelen lämpimästi Minna Rautiota! Myös Lassus Patrik... noilla sitä tarvittava ammattitaitoa ja moraalia.


    • cityonparas

      city on paras ja siellä lääkäri pjotr! leikkaa paremmin kuin moni kirurgi ja on miellyttävä aina asiakkaan puolella.

    • lukekaa
    • Asiakaas

      Kokemuksia on Veltheimista, ihan hyviä ja siksi haluan tietää missä hän on nykyään? Cityklinikka vai lähtikö muualle?

    • o72nbzxaöj

      Kynsisienen laserhoidosta ei mitään tuloksia. Rahat vain pois ja siinä kaikki. Minun jo kaksi vuotta sitten hävitetyt ratsastussaappaat heidän mielestään aina vain hoidon epäonnistumisen syy...ja kahdella kaverilla sama tilanne...

    • Anonyymi

      This is my experience in CityKlinikka;
      The only thing which needs to be develop is their booking system, sometimes they double-booked (this is based on some kind of minor treatment which i had, and when i was waiting inside the clinic they said they have accidentally double-booked and asked me if we could reschedule. For me, this is so frustrating as I am also working. And getting out from work is not that easy, especially in the middle of the day. And this happens to me twice).
      But anyhow, my experience in CityKlinikka so far is amazing, especially with the major surgeries. I have done breast augmentation in 2019 and tummy tuck in 2020. Riikka Veltheim is very friendly and professional. She is very talented and I’m very happy with the result of my breast augmentation, it looks perfect and love them so much.
      With the tummy tuck, it is done recently and can already see the big changes and how flat my stomach is. And I trust Riikka’s job so much and will definitelyrecommend her and her team.
      And Mika Mustajärvi is my biggest favorite, he is taking good care of the patients, very professional and customer oriented.
      They have been taking good care of me professional even in my follow up check ups.
      And I would say, there is a lot of good nurses in CityKlinikka, I just don’t remember their name.
      So, overall I would give 5 stars based on my experience, thanks to Riika and her team and to Mika.

      • Anonyymi

        Please excuse my typos. I just noticed it after sending😅


      • Anonyymi

        This is my experience in CityKlinikka;
        The only thing which needs to be develop is their booking system, sometimes they double-booked, although these happened long time ago (and this is based on some kind of minor treatment which i had, and when i was waiting inside the clinic they said they have accidentally double-booked and asked me if we could reschedule. For me, this is so frustrating as I am also working. And getting out from work is not that easy, especially in the middle of the day. And this happens to me twice).
        But anyhow, my experience in CityKlinikka so far is amazing, especially with the major surgeries. I have done breast augmentation in 2019 and tummy tuck in 2020. Riikka Veltheim is very friendly and professional. She is very talented and I’m very happy with the result of my breast augmentation, it looks perfect and love them so much.
        With the tummy tuck, it is done recently and can already see the big changes and how flat my stomach is. And I trust Riikka’s job so much and will definitelyrecommend her and her team.
        And Mika Mustajärvi is my biggest favorite, he is taking good care of the patients, very professional and customer oriented.
        They have been taking good care of me professionally even in my follow up check ups.
        And I would say, there is a lot of good nurses in CityKlinikka, I just don’t remember their name.
        So, overall I would give 5 stars based on my experience, thanks to Riikka and her team and to Mika.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        This is my experience in CityKlinikka;
        The only thing which needs to be develop is their booking system, sometimes they double-booked, although these happened long time ago (and this is based on some kind of minor treatment which i had, and when i was waiting inside the clinic they said they have accidentally double-booked and asked me if we could reschedule. For me, this is so frustrating as I am also working. And getting out from work is not that easy, especially in the middle of the day. And this happens to me twice).
        But anyhow, my experience in CityKlinikka so far is amazing, especially with the major surgeries. I have done breast augmentation in 2019 and tummy tuck in 2020. Riikka Veltheim is very friendly and professional. She is very talented and I’m very happy with the result of my breast augmentation, it looks perfect and love them so much.
        With the tummy tuck, it is done recently and can already see the big changes and how flat my stomach is. And I trust Riikka’s job so much and will definitelyrecommend her and her team.
        And Mika Mustajärvi is my biggest favorite, he is taking good care of the patients, very professional and customer oriented.
        They have been taking good care of me professionally even in my follow up check ups.
        And I would say, there is a lot of good nurses in CityKlinikka, I just don’t remember their name.
        So, overall I would give 5 stars based on my experience, thanks to Riikka and her team and to Mika.

        Amazing indeed: https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006640462.html


    • Anonyymi

      en suosittele koko paikkaa,kävin botoxia laittamassa silmäluomeni roikkuvat ripsien päällä ja haittaa näkökenttää,silmä nurkat ovat sen näköiset kun niihin ei olisi laitettu mitään,ostin vapaa valintaisen 3 alueen hoidon jota en kuitenkaan saanut alueita itse päättää vaan lääkäri päätti alueet,tein nämä Lahden klinikalla,rahat menivät hukkaan

    Ketjusta on poistettu 55 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6432
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4153
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2567
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1518
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1377
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe