Elikkäs olin rekistöröitynyt tonne facebookiin ja poistin aikoja sitten jo tunnukset sieltä, mutta vasitella kävin kaverin käyttäjällä facebookissa ja sen kaverilistassa olin vielä ja se pääs katsomaan mun tietoja kuvia.
Miten saan poistettua KOKONAAN, että ei kukaan pysty enään kattomaan mun tietoja tai kuvia ja ei edes näy että olisin sen kaverilistalla?!?!?!?!?!??????
Miten saan poistettua KOKONAAN, että ei kukaan pysty enään kattomaan mun tietoja tai kuvia ja ei edes näy että olisin sen kaverilistalla?!?!?!?!?!??????
Vastaukset 2
Vanhimmat
et pääse, ne omistaa sut...
Poistat kaikki kuvat sun muut, kun deletoit tilisi. Kestää aika kauan ennen kuin tietosi poistuvat sieltä. Naamakirjassa muitakin outouksia. Kuten se että ihmistä joka ei ole kaverilistallasi, mutta joka on katsonut profiiliasi, tyrkytetään kaveriksi. Ainakin mainostavat, että kukaan ei näe sitä että katsot heidän profiiliaan.