Voimakas rakkauden

täyttämä olotila...

Joskus nukkumaan mennessäni kun olen rukoillut koen syvää rauhaa, tyyneyttä ja niin suurta rakkauden täyttämää mielihyvän tunnetta, että sanat eivät riitä kuvaamaan sitä. Tunnen olevani kuin pieni lapsi, joka on peitetty ympäriinsä rakkaudella. Tunne on sanoinkuvaamattoman kaunis ja täyteläinen. Tuntuu kuin olisin yhtä jonkun suuremman (jumalan) rakkauden kanssa. Tämä tapahtuu yleensä ennakoimatta ja monesti se lohduttaa, kun olen surullinen tai masentunut. Tätä samaa rakkauden tunnetta ja voimaa ei pysty saamaan mistään tämän maapallon päällisestä lähteestä tai toisesta ihmisestä. Tuntuu, kuin enkeli halaisi minua ja tuntuu, kuin en enää olisi omassa ruumissani vaan sisällä rakkaudessa. Tunnetta voisi verrata orgasmiin, mutta se on vieläkin parempi ja kokonaisvaltaisempi, niin pehmeä ja kaunis, että tekisi mieli itkeä. Onko joku kokenut joskus vastaavaa?

5

533

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä ajattelin, etten enää kirjoita tälle palstalle mielivaltaisen viestin poiston vuoksi. Mutta kirjoitan nyt kuitenkin.

      Kirjoitat minulle hyvin tutusta ilmiöstä. Minäkin pääsen joskus tuohon tilaan mietiskelyn ja rukouksen jälkeen. Yksi opettaja on sanonunut, että enkeleitä ei voi nähdä mutta kylläkin tuntea juuri tuolla tavoin, rakkautena. Mutta minulle on käynyt samoin, että olen yhtäkkiä alkanut tuntea rauhaa ja rakkautta. Pelasin kerran tietokonepeliä, kun aloin tuntea jonkin läsnäoloa, joka vaikutti rakastavasti ja hoivaavasti. Minun oli niin hyvä olla, että keskeytin pelin ja menin kehräämään sängylleni. Hykertelin siinä onnellisena ja jopa juttelin ääneen jotain. Olen tuntenut tämän olennon läheisyyden monta kertaa elämässäni. Toinen satunnainen kerta oli, kun makasin vanhempieni sohvalla lukien kirjaa. Minut valtasi tuttu tunne. Hoin hänen nimeään (olen saanut sen unessa). Joskus hoen hänen nimeään, kun minulla on hankalaa. Kärsin melko usein voimakkaasta ahdistuksesta (olen saanut viestin, että saan nähdä hänet, kun olen voittanut ahdistukseni!). Rukoilin kerran, että pääni rauhoitettaisiin, koska se oli niin kireä ja kipeä, en saanut unta. Kuulin kuin jonkun muun ajatukset, että "rukoukseni on kuultu". Tuosta lähtien oloni alkoi helpottaa, kunnes olin levollinen ja nukahdin tuossa lapsen kaltaisessa tuuditetussa tilassa ihanaan uneen, josta herättyäni olin täynnä puhtia. Olen sittemmin ottanut tavakseni rukoilla helpotusta ahdistukseeni. Se auttaa joskus, joskus ei. Mutta aina kannattaa kokeilla. Tuossa oli jotain jäävuoren huipulta.

      http://www.youtube.com/watch?v=8WfLocvpAJU&playnext_from=TL&videos=12V36sSNj9s

      Mietiskele tämän kanssa.

      • ajatuksistasi...

        mukava kuulla, että jollakulla muullakin on samanlaisia kokemuksia, kuin itsellä. Eilen koin taas vastaavan kokemuksen rukoilemisen jälkeen. Tällä kertaa tunne oli todella voimakas, lämmin, hellä, hyvä, rakastava ja rauhoittava. Tuntui jo melkein siltä, että nyt mennään jo tosi korkealle. Tuollaista tunnetta on vaikea kuvailla sanoin, mutta jos sen on joskus itse kokenut, tietää, miltä puhdas taivaallinen rakkaus tuntuu.

        Laitan kanssa erään musiikkilinkin.
        http://www.youtube.com/watch?v=u0oRUxEwROk

        Steve Roach of Tucson, Arizona, had an NDE after a bike crash and heard "the most intensely beautiful music you could ever imagine" and decided "to dedicate my life to re-creating the exact same sound." The result is a record entitled "Structures from Silence." Says Roach, "Many people contact me after hearing my recordings to tell me that they've heard the exact same music during their NDEs."

        Hyvää kesän jatkoa sinulle :)


    • yx.

      Olen kokenut ja se on kantava voima elämässäni.

    • Kokenut myös monesti

      Pyhä Henki joka hoivaa tuolla lailla.

    • Saagapolku

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2107
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1630
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1510
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1246
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1157
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1155
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe