Faktoja naisille.

Tohtori Idiootti

Teitä ei ole koskaan pakotettu kuolemaan sodassa.

Te ette voi tehdä asioita yhtä hyvin kuin miehet koska teiltä puuttuu kunnianhimo ja omistautuminen tehdä hyvää työtä missään. Siksi saatte vähemmän palkkaa.

Muistatteko kun ette saanneet äänestää? Se on koska teiltä puuttuu tarpeellinen looginen ajatuksenjuoksu tehdä vaikeita päätöksiä asioissa.

Ette ole koskaan hallinneet maailmaa. Koska teiltä puuttuu tarpeellinen fyysinen voima ja älykkyys johtaakseen armeijaa tai kansakuntaa.

Ainoa syy miksi tarvitsette tukiryhmiä kuten feminismi ryhmät on koska teidän alkukantaisen vaiston alemmuus kompleksista.

Ette ole koskaan keksinneet mitään mainitsemisen arvoista viimeisen tuhannen vuoden aikana ihmisen historiassa. Tietokone jota käytätte, sähkö, talo jossa asutte, auto jota ajatte, työssä missä olette, bensaa joka autonne käyttää, pöytä, kynä, paperi and kaikki mitä käytätte joka päiväisessä elämässä on keksinyt mies.

Matematiikka, filosofia. tiede, lääkkeet, ja kaikki tärkeät nykyisen yhteiskunnan rakennuspalikat on keksinyt mies.

Teidän pitää olla miehillenne vain kauniita ja kantaa lapsia ja tukea heitä asiassa mitä he sitten tekevätkään.

11

1306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helppo elämä

      vähemmälläkin vaivalla tavoitteeseensa :) Antaa miesten rehkiä - mikäs tässä akkana on ollessa nykypäivänä...ei se ole mitenkään vaikeaa synnyttää muutama lapsukainen ja kasvattaa ja hoitaa heidät. Suomalainen mies on helppo, vähään tyytyväinen ja kelpo koulutettava kiltiksi ja nöyräksi mieheksi :D

    • Junssään äitiäsi

      syöttänyt sulle veljesi peräspermat....aamupuurossa?

    • J.K.P.

      Vai ei naiset muka ole keksineet mitään mainitsemisen arvoista viimeisen vuosituhannen aikana! Johan vitsin murjaisit! Opiskelepa hiukan historiaa ettei tarvitse ruveta latelemaan perättömyyksiä.

      http://www.sdsc.edu/ScienceWomen/

    • tottatotisesti

      "Teitä ei ole koskaan pakotettu kuolemaan sodassa."

      Onpas.

      "Te ette voi tehdä asioita yhtä hyvin kuin miehet koska teiltä puuttuu kunnianhimo ja omistautuminen tehdä hyvää työtä missään. Siksi saatte vähemmän palkkaa."

      Tytöt kasvatetaan haluamaan elämältään jotain muuta kuin työssäetenemistä. Naisilla on myös usein muita "vastuualueita" vaikkapa parisuhteessa. On tietysti typerää, että niin moni nainen noudattaa vanhoja sääntöjä, mutta se on yksilön oma valinta.
      Naisten on myös, esim. tiedeyhteisössä, vaikeampi edetä.

      "Muistatteko kun ette saanneet äänestää? Se on koska teiltä puuttuu tarpeellinen looginen ajatuksenjuoksu tehdä vaikeita päätöksiä asioissa."

      Väärin. Sinulta taitaa kuitenkin puuttua lähdekritiikki...siis jos sinulla mitään lähteitä edes on.

      "Ette ole koskaan hallinneet maailmaa. Koska teiltä puuttuu tarpeellinen fyysinen voima ja älykkyys johtaakseen armeijaa tai kansakuntaa."

      Kyllä maailma on naisjohtajiakin tuntenut. Mieti ihan huviksesi miten vaikeaa on ennen ollut naisen päästä johtoasemaan.

      "Ainoa syy miksi tarvitsette tukiryhmiä kuten feminismi ryhmät on koska teidän alkukantaisen vaiston alemmuus kompleksista."

      En voi vastata koska en ole feministi vaan seksismin vastustaja. Itselläni ei ole alemmuus komplekseja. Lauseesi on muuten ihan älytön.

      "Ette ole koskaan keksinneet mitään mainitsemisen arvoista viimeisen tuhannen vuoden aikana ihmisen historiassa. Tietokone jota käytätte, sähkö, talo jossa asutte, auto jota ajatte, työssä missä olette, bensaa joka autonne käyttää, pöytä, kynä, paperi and kaikki mitä käytätte joka päiväisessä elämässä on keksinyt mies." plaa plaa

      Mieti yhan huvikseen vielä kerran miten vaikeaa on ennen ollut naisen päästä minkäänlaiseen asemaan.
      Tässä kuitenkin lyhyt lista naisten keksinnöistä: pyörösaha, kertakäyttövaippa, kohotettu rautatie, silityslauta, pelastusvene, kevlar, korjausmuste, paperikassikone, tuulilasinpyyhkijä.

      Myös kaikilla mainitsemillasi aloilla on ja on ollut naisia.

      "Teidän pitää olla miehillenne vain kauniita ja kantaa lapsia ja tukea heitä asiassa mitä he sitten tekevätkään. "

      Sinun taitaa olla hyvä noudattaa omaa fantasiaasi ja käydä ostamassa ihosävyllesi sopiva huulipuna. Minulla on ihan muita suunnitelmia.

    • päinvastoin

      mies on vielä enemmän apinan tasolla joka asiassa. Miehille kasvaa karvaa naamaan, miehen seksuaalisuus on enemmän eläimen tasolla (tunteetonta jyystämistä), mies sotii kuten eläin (oikeasti ei ole mitään syytä sotia, järki puuttuu sodista kokonaan), mies on sadistinen ja tunteeton kuten eläin, mies ei ole naista älykkäämpi yhtään missään, sillä naiset ovat nykyään päihittäneet miehet joka asiassa koulutuksen tasa-arvoistuttua. Mies on kautta historian polkenut naisen maahan, koska pystyy fyysisellä voimakkuudellaan. Mies pelkää totuutta, jonka mukaan mies on aina puoliksi nainen, mutta nainen ei koskaan puoliksi mies, vaan kokonainen --> xy, xx. Revi siitä pallinaama. Miestä ei tarvita muuhun kuin siittämiseen. Nainen jää eloon. Maailma ei olisi tuhon oma jos miehet olisivat olleet viisaita ja antaneet naisten tehdä järkipäätökset ja hallita maailmaa. Miehen eläimellinen ahneus on vastaus kaikkeen paskaan. Olenkin sitä mieltä, että osa ihmisistä on apina ihminen ja häviävä vähemmistö ihminen ihminen. On myös tyhmiä naisia, jotka uskovat miehen sanaan kuin lakiin. Toivottavasti älykkäät nerot saavat jonkun ratkaisun kehitettyä ongelmiin ja karsittua kaikki idiootit pois.

      • kjlkjlkjkljlkj

        Päinvastoin. Olet pahemman luokan seksisti eli olet samalla tasolla henkisesti aloittajan kanssa, onneksi olkoon!


    • tytsssy17

      alkuun sanon että olen vasta lukion ekalla oleva tyttö ja ymmärrän maailmaa ja yhteiskuntaa ilmeisesti aika paljon enemmän kuin sinä. toiseksi, sinä yleistät ihan helvetisti. ei kaikki naiset saa huonompaa palkkaa, naist ovat myös keksineet asioita ja on ollut naisjohtajia ja on ollut ja on edelleen naissotilaita ja naisille armeija. koska sinä yleistät, yleistän takaisin.

      "Teitä ei ole koskaan pakotettu kuolemaan sodassa."
      väität siis ettei kukaan nainen ole koskaan kuollut sodassa? olet erittäin vajaa ihminen tai sitten et tiesä mitään ympäristöstäsi? naisia on kuollut miljoonia ja taas miljoonia kun miehet ovat sotineet ja rällästäneet ympäriinsä koska eivät osaa sopia asioita puhumalla(toisin kuin naiset). tuskin sinäkään olet viellä sodassa kuollut eli älä luule olevasi jotenkin osa heistä jotka ovat. sodissa naisia on myös raiskattu ihan perkeleesti, ja sitä miehet eivät ole joutunut sietämään, ja minä voin sanoa että kuolisin mielummin kun tulisin raiskatuksi. sä et ole koskaan kuollut synnyttäessäsi/katsonut kun sun lapsi kuolee syntyessään.

      "Te ette voi tehdä asioita yhtä hyvin kuin miehet koska teiltä puuttuu kunnianhimo ja omistautuminen tehdä hyvää työtä missään. Siksi saatte vähemmän palkkaa."
      mulla riitti kunnianhimoa joten pääsin huippulukioon upealla todistuksella. niin hyvin ei tainut käydä sinulle ainakaan sen perusteella mitä kirjoittelet. naisilla on kunnianhioa mutta ennen heillä ei ollut lupaa näyttää tai toteuttaa unelmiaan sinun kaltaistesi paskiasisten takia. ja tuo palkka asia... isäni saa kuussa säkällä kasaan sen 2 tonnia kun taas äiti repii helposti yli 7 tonnia kuussa.

      "Muistatteko kun ette saanneet äänestää? Se on koska teiltä puuttuu tarpeellinen looginen ajatuksenjuoksu tehdä vaikeita päätöksiä asioissa."
      se menee toisin päin hönö, naisen pää on rakennettu niin että jos hänen lapselleen tapahtuu jotain, hän keksii mitä vaan asian korjaamiseksi. nainen on se looginen ja mies yksinkertainen, ja se ei ole ollenkaan huono asia sillä naiset miettivät asiat vähän liiankin monimutkaisesti, ja se taas saattaa olla syy siihen että naisten ääniä ja mielipiteitä ei olla jaksettu kuunnella. ja milloin viimeksi sinä teit vaikean päätöksen jossain asiassa?

      "Ette ole koskaan hallinneet maailmaa. Koska teiltä puuttuu tarpeellinen fyysinen voima ja älykkyys johtaakseen armeijaa tai kansakuntaa."
      jepp, fyysinen voima puuttuu mutta me pärjätään puhumalla.

      "Ainoa syy miksi tarvitsette tukiryhmiä kuten feminismi ryhmät on koska teidän alkukantaisen vaiston alemmuus kompleksista."
      ai naiset ovat ainoita jotka tarvitsevat tukiryhmiä:D naiset tarvitsevat tukiryhmiä kuten feminismi koska sinun kaltaisesti yksinkertaiset miehet sortavat heitä. ja koska he kannatytavat tasa-arvoa, jota jokainen moderni ihminen nykyään kannattaa. feminismi ei ole mikään "nainen on parempi" liike, se vaan edistää tasa-arvoa. hyvä kun kerroin sinulle, sinä et ilmeisesti tiedä asioista paskanvertaa

      "Ette ole koskaan keksinneet mitään mainitsemisen arvoista viimeisen tuhannen vuoden aikana ihmisen historiassa. Tietokone jota käytätte, sähkö, talo jossa asutte, auto jota ajatte, työssä missä olette, bensaa joka autonne käyttää, pöytä, kynä, paperi and kaikki mitä käytätte joka päiväisessä elämässä on keksinyt mies."
      ollaan me keksitty vaikka mitä. sen näkee niinkin yksinkertaisessa tilanteessa kun kuolun kuvaamataidon/käsityön tunnit. tyttöjen työt ovat taideteoksia kun taas poikien säälittäviä räsykasoja ja tikku-ukkoja

      "Matematiikka, filosofia. tiede, lääkkeet, ja kaikki tärkeät nykyisen yhteiskunnan rakennuspalikat on keksinyt mies."
      ihan helvetin sama kuka ne keksi, naiset ovat niiden opiskelussa huomattavasti miehiä parempia JA edelleenkin kysyn, kuinka nainen olisi mitään saanut kuunnella kun naiset eivät suunnilleen edes saaneet puhua miehille?

      "Teidän pitää olla miehillenne vain kauniita ja kantaa lapsia ja tukea heitä asiassa mitä he sitten tekevätkään."
      puolet oikein puolet väärin, voin korjata:
      sekä miesten että naisten (avioliitossa) pitää rakastaa toisiaan ja olla toisilleen lojaaleja ja aina tukemassa sekä toisiaan että lapsiaan. seurustelen itse ihanan pojan kanssa ja pää sääntö on että pitää kunnioittaa toista ja että kummallakin on samat oikeudet..

      siinä. minun mielipiteeni tässä asiassa saisi huomattavasti enemmän kannatusta kun sinun. ero meidän mielipiteissä on se, että sinä et tiedä asioista tarpeeksi jotta voisit edes kirjoittaa tänne. etsi lähteet ja kerro syyt ja omat perusteesi noille väitteillesi KIITOS

      • Äippää

        Toivottavasti opit kirjoittamaan siellä huippulukiossa.


    • PunaLätkä

      Provosoitukaa provosta ja sen tekijä on voittanut.

      Ja extrana heitän viellä, että muistatteko sen Lotta-Svärd-järjestön? Se oli se järjestö, jonka kautta naiset pääsivät vaikuttamaan koti- että eturintamalla, sillä aikaa kun "pakotetut" miehet kävivät sotaansa.

      Soli kuulema, niin hurja kerho, että joku neuvostoliitto oikein vaati sen lopettamisen ja samankaltaisen toiminnan jatkamisen eston rauhanehdoissa.

    • nuorinainen**

      Armeijat ja sodat sun muut vois muutenkin skipata ja vitut että nainen ei vois olla kunnianhimoinen, nainen voi ihan yhtä hyvin olla kunnianhimoinen kuin mies kunnianhimoton, ei helvetti ole sukupuolesta kiinni. Nainen kuin mieskin saa hankkia lapsia ja laittautua jos niin tahtoo. Mutta loppujen lopuks koko ihmisrodun pitäs kuolla sukupuuttoon.

    • :-)

      "Teitä ei ole koskaan pakotettu kuolemaan sodassa."
      Sodissa, jotka miehet ovat aloittaneet ja jotka ollaan käyty pääasiassa ahneuden ja vallanhimon tyydyttämiseksi!

      "Te ette voi tehdä asioita yhtä hyvin kuin miehet koska teiltä puuttuu kunnianhimo ja omistautuminen tehdä hyvää työtä missään. Siksi saatte vähemmän palkkaa."
      Suomessakin yliopistot ovat nykyään naisvaltaisia, joten selkeästi naisilla on kunnianhimoa!

      "Muistatteko kun ette saanneet äänestää? Se on koska teiltä puuttuu tarpeellinen looginen ajatuksenjuoksu tehdä vaikeita päätöksiä asioissa."
      En muista, koska olen saanut äänestää aina 18-v. täytettyäni. Olen siis ilmeisesti kovasti nuorempaa sukupolvea kuin sinä ja jokainen sukupolvihan on edellistä viisaampi!

      "Ette ole koskaan hallinneet maailmaa. Koska teiltä puuttuu tarpeellinen fyysinen voima ja älykkyys johtaakseen armeijaa tai kansakuntaa."
      kannattaisi opiskella hiukan matriarkaalisesta hallinnosta, niin tajuat, että naiset ovat kyllä joskus hallineet maailmaa. Silloin ei ollut sotia...

      "Ainoa syy miksi tarvitsette tukiryhmiä kuten feminismi ryhmät on koska teidän alkukantaisen vaiston alemmuus kompleksista."
      En kärsi alemmuuskompleksista. Minulla on aviomies ja olemme suhteessa tasa-arvoiset. En kuulu mihinkään ryhmään tai tarvitse muuta tukea elämässäni, kuin hyvän tukiverkoston ystäviä ja sukulaisia!

      "Ette ole koskaan keksinneet mitään mainitsemisen arvoista viimeisen tuhannen vuoden aikana ihmisen historiassa. Tietokone jota käytätte, sähkö, talo jossa asutte, auto jota ajatte, työssä missä olette, bensaa joka autonne käyttää, pöytä, kynä, paperi and kaikki mitä käytätte joka päiväisessä elämässä on keksinyt mies."
      Tietokoneen käyttämän "kielen" keksijä oli nainen vain yhden mainitakseni! Tosin naiset ovat olleen kovin alistetussa asemassa koko tieteellisen läpimurtokauden historian, joten voi olla hankalaa keksiä mitään, jos ollaan kiellety opiskelu yms! Kuka sitten naisia alisti ja miksi, on oma kysymyksensä? Nykyään tilanne on kuitenkin toisenlainen! http://inventors.about.com/library/inventors/blwomeninventors.htm

      "Matematiikka, filosofia. tiede, lääkkeet, ja kaikki tärkeät nykyisen yhteiskunnan rakennuspalikat on keksinyt mies."
      Myös naiset ovat kehittäneet paljon lääkkeitä ja osallistuneet tieteellisiin läpimurtoihin. Lue kuitenkin edellinen vastaukseni naisen alistetusta asemasta. On vaikeaa nousta jopa väkivalloin alistetusta asemasta minnekään. Yksikään mies, jolle mahdollisuuksia ei anneta, ei keksi tai kehitä yhtään mitään!

      "Teidän pitää olla miehillenne vain kauniita ja kantaa lapsia ja tukea heitä asiassa mitä he sitten tekevätkään"
      Nainen pystyy kaiken muun ohessa tähänkin!

      Sinä koita päästä tuosta narsistisesta kikkelirakkaudestasi ja ymmärtää, että me olemme loppujen lopuksi kovin samanlaisia! Meidän suvunjatkamiselimemme on erilaisia ja meidän tehtävämme suvunjatkamisessa on erilainen. Muuten me olemme pääasiassa ihmisiä! Jos olet epähygieeninen punaniska ja siksi naisten hyljeksimä tai olet jäänyt lapsena voimakkaan äitihahmon alle tai ilman rakkautta, niin hankkiudu terapiaan ja pääse yli vihastasi naisia kohtaan. Ei sun tarvitse vihata naisia, kun terve mies rakastaa niitä. Ihan niinkuin terve nainen rakastaa miehiä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe