mitä myydään maassamme on ulkomailta tuotettua,ja syy siihen on että Suomessa ei sallita Halal teurastusta joka on aivan oikein,demokraattisen maan täytyykin toimia juuri näin.
http://www.youtube.com/results?search_query=halal slaughter &aq=f
Tämän takia en syö Kebabbia enkä Kosher lihaa,mielestäni tämä on erittäin törkeää eläinten rääkkkäystä.
Kaikki Kebab liha
19
448
Vastaukset
- Aatteleppaite3.0
Sentään nämä teurastetut eläimet ovat saaneet elää elämänsä vapaana ulkona,toisin kuin länsimaalaiset ahdetut karsinat,joissa yli puolissa lehmiä ei päästetä koskaan ulos ! seisovat vain paikallaan syövät ja kusevat samaan paikkaan.Sikaloista puhumattakaan,eläimet ovat hyvin stressaantuneita luonnottomaan ympäristöönsä ja pureskelevat metalliputkia,emakko on niin pienessä tilassa ettei pysty liikkumaan samalla poikaset imevät maitoa ! Tämä on eläinrääkäystä.
Entäs minkkitarhat/kettutarhat,entäs hanhenmaksapallerotyotanto jossa hanhet ovat sidottuna ja niille pakko syötetään letkuilla ruokaa ?- Late se oikea
Mitä kaksinaismoralismia.Eikös se ruotsissa vähänaikaa sitten paljastunut että sikoja keitettiin elävänä ! vai ettei sittenkin ollut suomessa ? Jokatapauksessa tämä on taatusti kivuliampaa kuin halai teurastus.Halai teurastuksessahan eläin sidotaan ja kurkkuviilletään auki,näin ne eläimet kuolee luonnossakin,esimerkiksi leijonat saalistavat iskemälläkaulaan ja hyeenat raatelemalla.Olikohan aloittajan viesti yritys jälleen kiihotuskansanryhmää kohtaan ? Itse en ainakaan kiihottunut,ei penis edes liikahtanut :(
yritäppä uudestaan jos pystyisit parempaan :D
Late lapista - Oikeamppa tietoa!
Late se oikea kirjoitti:
Mitä kaksinaismoralismia.Eikös se ruotsissa vähänaikaa sitten paljastunut että sikoja keitettiin elävänä ! vai ettei sittenkin ollut suomessa ? Jokatapauksessa tämä on taatusti kivuliampaa kuin halai teurastus.Halai teurastuksessahan eläin sidotaan ja kurkkuviilletään auki,näin ne eläimet kuolee luonnossakin,esimerkiksi leijonat saalistavat iskemälläkaulaan ja hyeenat raatelemalla.Olikohan aloittajan viesti yritys jälleen kiihotuskansanryhmää kohtaan ? Itse en ainakaan kiihottunut,ei penis edes liikahtanut :(
yritäppä uudestaan jos pystyisit parempaan :D
Late lapistaTuskin monikaan kebap-paikka edes tietää mitä on halal teurastus. Kaikki kebapaikkojen pitäjät eivät ole muslimeja, eivätkä maahanmuuttajia.
Sitäpaitsi erittäin monet kebapgrillit käyttävät valmiita tehdastekoisia vartaita joissa on reilusti soijaa ja loput nautaa.
Tunnen kymmeniä alan yrittäjiä, enkä ole kertaakaan törmännyt tuohon väitteeseen, sillä suomessa käytetään enimmäkseen teollisuusleikattua naudanlihaa vartaisiin jotka itse valmistetaan kebapgrilleissä, eivätkä teurastamot suorita rituaaliteurastusta kuin äärimmäisen harvoissa tapauksissa, jos silloinkaan.
Liha on lähes 100 prosenttisesti suomalaista alkuperää, myös lammas, eikä tuontitavaraa. Joku harva kiihkomuslimiyrittäjä saattaa ehkä noudattaa uskontonsa määräämää tapaa, mutta ei monikaan.
Esimerkiksi turkissa on halalteurastetun lihan käyttö kebapeissa todella harvinaista ja kyseessä on kuitenkin islamilainen maa! - taatusti ulkolaista
Oikeamppa tietoa! kirjoitti:
Tuskin monikaan kebap-paikka edes tietää mitä on halal teurastus. Kaikki kebapaikkojen pitäjät eivät ole muslimeja, eivätkä maahanmuuttajia.
Sitäpaitsi erittäin monet kebapgrillit käyttävät valmiita tehdastekoisia vartaita joissa on reilusti soijaa ja loput nautaa.
Tunnen kymmeniä alan yrittäjiä, enkä ole kertaakaan törmännyt tuohon väitteeseen, sillä suomessa käytetään enimmäkseen teollisuusleikattua naudanlihaa vartaisiin jotka itse valmistetaan kebapgrilleissä, eivätkä teurastamot suorita rituaaliteurastusta kuin äärimmäisen harvoissa tapauksissa, jos silloinkaan.
Liha on lähes 100 prosenttisesti suomalaista alkuperää, myös lammas, eikä tuontitavaraa. Joku harva kiihkomuslimiyrittäjä saattaa ehkä noudattaa uskontonsa määräämää tapaa, mutta ei monikaan.
Esimerkiksi turkissa on halalteurastetun lihan käyttö kebapeissa todella harvinaista ja kyseessä on kuitenkin islamilainen maa!Tiesitkö, että tanskalainen sianliha, joka pakataan Suomessa merkitään suomalaiseksi lihaksi. Että se siitä kotimaisuudesta.
- njko0+p´å
paskan marjat ne on ihan samoja elukoita kuin muutkin murhataa vaan raaemmin
- ,..,.
taatusti ulkolaista kirjoitti:
Tiesitkö, että tanskalainen sianliha, joka pakataan Suomessa merkitään suomalaiseksi lihaksi. Että se siitä kotimaisuudesta.
niin on
- Hal-Lail-Laan!
Mä kirveen kanssa kanaa halailen :D
- Kummalla kädellä pyy
Karvakäsimamut myy meille tavallista II-luokan jauhelihaa, vai luuletteko Te että ne meidän kebabeja varten tekevät erikoisjärjestelyjä.
Montako kertaa muuten olette nähneet mamun syövän kebabkioskissa....hah hah....kyllä ne mamut syövät kotonaan burghamamman pöperöitä, eikä niihin ole pyyhitty ulosteisia käsiä puhtaaksi. - ulkolaista pukkaa
Kummalla kädellä pyy kirjoitti:
Karvakäsimamut myy meille tavallista II-luokan jauhelihaa, vai luuletteko Te että ne meidän kebabeja varten tekevät erikoisjärjestelyjä.
Montako kertaa muuten olette nähneet mamun syövän kebabkioskissa....hah hah....kyllä ne mamut syövät kotonaan burghamamman pöperöitä, eikä niihin ole pyyhitty ulosteisia käsiä puhtaaksi.Kebab-paikoissa en ole ikinä käynytkää, joten vaikea arvostella.
Suomessa ruoan raaka-aineet(liha, vilja) ovat enenevässä määrin ulkolaista ja miksiköhän. Suomen maatalous on ajettu alas, mikä oli kohtalokas virhe. - Hyi som saatan
Kummalla kädellä pyy kirjoitti:
Karvakäsimamut myy meille tavallista II-luokan jauhelihaa, vai luuletteko Te että ne meidän kebabeja varten tekevät erikoisjärjestelyjä.
Montako kertaa muuten olette nähneet mamun syövän kebabkioskissa....hah hah....kyllä ne mamut syövät kotonaan burghamamman pöperöitä, eikä niihin ole pyyhitty ulosteisia käsiä puhtaaksi.Vinkuvat monikulttuurisuuden perään ja etnisten ruokien perään, mutta eivät edes tiedä miltä aito kebab maistuu ja miten se valmistetaan.
Viherpiipertäjäkaikenymmärtäjä sossubyrokraattitätit maiskuttelevat kebabia, jonka sisältämä liha täällä Suomessa on parhaimmillaan II-III-luokan tavallista naudan jauhelihaa, useimmiten broilerinlihaa rustoja ja roippeita, kun taas aito kebabliha kootaan vartaaseen kokolampaanlihasta.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kebab
Kebab Suomessa
Suomeen kebab tuli 80-luvun puolivälissä ja ensimmäinen sitä myynyt paikka oli Korv Görans grilli Pietarsaaressa. Vaikka oikeaoppinen turkkilaistyylinen kebab valmistetaan muualla lampaanlihasta, käytetään Suomessa lähinnä halvempaa naudanlihaa tai joskus broileria, ja myös poronlihaa Pohjois-Suomessa.
Aito kebab varras:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ad/Döner_kebab_slicing.jpg
Lehmän lantakasa:
http://reseptit.files.wordpress.com/2009/04/kebab1.jpg - .,.,.
- ,..,
- Kotiruokaparasruoka
En ole KOSKAAN syönyt kebabia, ja näin asia myös pysyy. Näiden "rikastajien" pizzerioissa en ole käynyt, enkä käy
- ---------------
Niin, eipä siellä jumalan selän takana ruokapaikkoja olekkaan joten vedä vain sitä perunaa ja säilykelihaa sekä prkkihernekeittoa... siinä se on suomalaisen kotiruoka, yksipuolista ja ravintoköyhää.
- ei vetele
--------------- kirjoitti:
Niin, eipä siellä jumalan selän takana ruokapaikkoja olekkaan joten vedä vain sitä perunaa ja säilykelihaa sekä prkkihernekeittoa... siinä se on suomalaisen kotiruoka, yksipuolista ja ravintoköyhää.
Mitä tekemistä paskasella kebabilla on monipuolisen ja terveellisen ruokavalion kanssa.
- --------------
ei vetele kirjoitti:
Mitä tekemistä paskasella kebabilla on monipuolisen ja terveellisen ruokavalion kanssa.
Kebab paskaista? Oletko kasvisyöjä vai miksi suomalainen liha on mielestäsi paskaa? Täytyy tehdä ilmoitus naudanlihan tuottajista jos heidän lihansa on paskaista!
- ---->
Suomessa myytävä kebab liha on pääasiassa kotimaista lihaa ja kebab tangot kotimaassa valmistettuja. Kebabliha on suomalaisempaa kuin muiden ravintoloiden..."laaturavintolat" kun tilaavat lihansa pääasiassa ulkomailta! Suomessa kebab valmistetaan useimmiten tukusta tilatusta naudanlihasta, joka on lampaanlihaa halvempaa.
- Siinä ählämi
tekee niitä ja vuoroin kaivaa persettään ja vuoroin muniaan.
- pakkausmerkinnällä.
Näin esimerkiksi suomessa normaalikaupassa myytävä kebab-lihapakkaus (jossa halal tai kosher merkintää ei ole) on takuuvarmasti asiallisesti teurastettua lihaa jota voi turvallisesti ostaa.
Aivan toinen juttu on, kun menet äärietnoiseen kebabikojuun jossa myyjä ei pukahda suomea yhtä sanaa, vaan naputtaa verisellä veitsellä seinään niitattua hinnastoa parta tutisten. Silloin et voi tietää syödessäsi pistätkö suuhusi nautaa, lammasta, roskiksesta jemmattua bakteerilihaa vaiko silkkaa naapurista kadonnutta ihmislasta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 743153
- 922895
- 512135
Mietin että
Onko tästä enää paluuta entiseen? Ainut asia joka päiviini toi taannoin iloa, oli meidän yhteinen hassuttelu ja huumorin201595Nyt rupeaa löytymään talonmiestä ja muuta sankaria hallipaloon
Kyllä on naurettavia juttuja tuossa paikallislehdessä, että saa tosiaan nauraa niille..61369- 151359
- 191324
Aaamu on täällä taas!
Hyvää ja rauhallista työpäivää rakkauteni. Kunpa vaan hymyilisit enemmän. Toivon, että joku kaunis päivä kanssani et vaa131321Tajusin vaan...
Että olen pelkkä kroonistunut mielisairas. Olen sairauspäissäni luullut itsestäni liikaa. Luulin, että olen vain korkein141297Noin ulkonäkö-jutut ei multa
Nainen, koskaan en ole kirjoittanut siitä mitään ilkeää. Ei kuulu tapoihin241242