EU kriittinen mikrovaltio

kanmash_national

Hei.

Kanmash on itsenäiseksi julistauntunut EU:ta ankarasti vastustava valtio joka sijaitsee keskisessä Suomessa. Olemme vielä varsin pieni sekä pinta-alaltamme että väkiluvultamme, mutta valtiomme kehittyy nopeasti, kiitos aktiivisesti toimivan ja ahkeran hallituksen.

Yksikään toinen valtio ei ole toistaiseksi tunnustanut itsenäisyyttämme, mutta tavoitteenamme on lopulta kasvaa sisun ja rohkeuden avulla yhdeksi maailman hallitsevista mahdeista. Olemme siis vielä niinkutsuttu mikrovaltio.

Aluksi tavoitteenamme on saada toimivat diplomatiasuhteet mahdollisimman moneen mikrovaltioon sekä mahdollisuuksien mukaan myös joihinkin yleisesti tunnustettuihin valtioihin. Lisäksi pyrimme saamaan sisäpolitiikkamme ja taloutemma vakaammiksi. Pitkän tähtäimen tavoitteemme on EU:n kaataminen ja sen hirmuvallan pysyvä lopettaminen.

Väkivaltaisia keinoja emme kuitenkaan tule missään olosuhteissa käyttämään. Pyrimmekin kaikkiin tavoitteisiimme puhtaasti diplomaattisin keinoin.

Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, voit hakea kansalaiseksemme. Kansalaisuus ei vaadi sinulta yhtään mitään eikä vie sinulta mitään jo sinulla olevaa etua pois. Se on myös täysin ilmaista. Suosittelemme sinua selaamaan valtiomme verkkosivut osoitteesta http://kanmash.webs.com/index.htm Sieltä löydät lisää tietoa valtiostamme. Suosittelemme erityisesti lukemaan itsenäisyysjulistuksen. Ohjeet kansalaisuushakemukseen taas löydät sivuilta osiosta "Ota yhteyttä". Sivut ovat valitettavasti vielä hieman keskeneräiset, mutta niitä kehitetään jatkuvasti paremmiksi.

Tarvitsemme myös henkilöitä jotka olisivat valmiita toimimaan valtiollisissa tehtävissä kuten ministereinä tai osavaltioiden kuvernööreinä. Valtion virat eivät vaadi sinulta kokemusta politiikasta eivätkä ne vie aikaa pois muulta elämältäsi. Virat ovatkin lähinnä nimellisiä mutta niin halutessasi ne tarjoavat myös kunnolla tekemistä.

Jos jokin on epäselvää tai haluat kommentoida voit ottaa yhteyttä meihin tässä viestiketjussa tai sähköpostin kautta: [email protected]

Ystävällisin terveisin Nino Prudentia, Kanmashin Liittokansleri.

10

688

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ota menolippu

      Kyseenalainen vitsi.
      Olla jonkun kummajaisen jäsenenä ja nauttia EU-Suomen hyvinvoinnista.
      Eikö olisi räväkämpää esim. muuttaa Valko-Venäjälle ja osallistua yhteiskunnalliseen toimintaan siellä.

      • kanmash_national

        Voisitko hieman eritellä näitä EU-Suomen etuja. Itselleni ainakin tulee mieleen enemmän haittoja kuin hyötyjä: (byrokraattinen päätöksenteko demokraattisen sijaan, päätökset tehdään Keski-Eurooppalaisen ihmisen näkökulmasta, rahaliiton ongelmat jne.)


      • eurotiikeri

        "nauttia EU-suomen hyvinvoinnista"- Suomella ei ensinnäkään mene kovin hyvin ja mielestäni on oiva idea perustaa toinen valtio suomen sisään. Ihan vaikka epävirallisesti kerätä porukka ja mennä jonkun omistamalle maalle ja ihan pokkana alkaa rakentamaan infraa. Itse olisin heti mukana ideoimassa asiaa. Mutta jos te kokkaripellet olette aina pilaamassa kaiken, niin ei tässä voi muuta kuin nauraa ahdasmielisyydelle.


    • avott...

      En hitossa alkais tuon mikrovaltion jäseneksi. Kun "pätevimmät" pääsee siel valtaan niin saavat myös eniten rahaa. Kun just rahasta pitäis päästä eroon tai ainakin määrätä että rikkaat saisivat olla enintään 20% muuta kansaa rikkaampia. Lukekaa sinenmaan blogia rikkaiden ongelmista.

    • valtio

      Alueen tasavallan presidenttinä kannatan toimintaanne ja tunnustamme Kanmashin valtion itsenäiseksi.

      • varishärkä,shiauk

        Samoin tunnustan kanmashin vaikkakin vastustamme sen tapaa jakaa rahaa. Kanmashin tulisi mennä myös mikropediaan laittamaan itsensä muiden mikrolaisten tietoon. Raha on tosin tuon mikrovaltion ongelma ja tulee luomaan pahimmillaan samanlaiset ongelmat kun mitä nyky-yhteiskunnassa.


      • sumppi-1

        Puhkeutumattoman kukan tai avaamattoman helmisimpukan lailla, vielä julkistamattoman ruhtinaskunnan edustajana tunnustamme mekin Kanmashin ja osoitamme suosiotamme sen hankkeelle. Vastavuoroisesti toivomme Kanmashin katsovan myös edellä mainitun ruhtinaskunnan tunnustamisensa arvoiseksi kun sen aika saadaan käsille.

        Edistyksellisen monarkian ruhtinaskunta T. N.:n puolesta,
        on behalf of the Principality of Advanced Monarchy T. N.,

        sumppi-1
        (pseudonym)


    • Onko hauska leikki??

      Hakeeko Kanmasin ihmiset rahansa EU-Suomen sossunluukulta? Vai onko Teillä jo jotain vienttiin kelpaavaa EU-sertifioitua tuotantoa, esimerkiksi vientisaha.
      Perunan kylvöön pääsyä saatte odottaa yhtä pitkään kuin suomalaiset, ja satoa vielä pitempään. Kalastaminenkin taitaa toistaiseksi olla vähäistä huonon jäätilanteen vuoksi.

    • heheee

      En itse usko että kanmasissa olisi niin kehittymätömtä järjestelmää kuten raha, vaan asukkaat voisivat mieltää solidaarista ideologiaa ja perustaa altruistisen yhteiskunnan niinkuin suomi joskus 100 vuotta sitten. Olihan silloinkin kyllä täälä raha mutta yhteisöt toimivat saumattomasti eikä raha näytellyt suurta roolia.

    • Anonyymi

      Markuslandian Kansantasavalta ei ikinä ryhdy tunnustamaan Kanmashia sen EU-vastaisuuden vuoksi. Markuslandia toivoo että EU tulee menestymään tulevaisuudessa ja että sen poliitikka menee vasemmalle. Näin Markuslandia toivoo, vaikka sillä ei olisi silloinkaan aikomusta liittyä siihen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe