EU kriittinen mikrovaltio

kanmash_national

Hei.

Kanmash on itsenäiseksi julistauntunut EU:ta ankarasti vastustava valtio joka sijaitsee keskisessä Suomessa. Olemme vielä varsin pieni sekä pinta-alaltamme että väkiluvultamme, mutta valtiomme kehittyy nopeasti, kiitos aktiivisesti toimivan ja ahkeran hallituksen.

Yksikään toinen valtio ei ole toistaiseksi tunnustanut itsenäisyyttämme, mutta tavoitteenamme on lopulta kasvaa sisun ja rohkeuden avulla yhdeksi maailman hallitsevista mahdeista. Olemme siis vielä niinkutsuttu mikrovaltio.

Aluksi tavoitteenamme on saada toimivat diplomatiasuhteet mahdollisimman moneen mikrovaltioon sekä mahdollisuuksien mukaan myös joihinkin yleisesti tunnustettuihin valtioihin. Lisäksi pyrimme saamaan sisäpolitiikkamme ja taloutemma vakaammiksi. Pitkän tähtäimen tavoitteemme on EU:n kaataminen ja sen hirmuvallan pysyvä lopettaminen.

Väkivaltaisia keinoja emme kuitenkaan tule missään olosuhteissa käyttämään. Pyrimmekin kaikkiin tavoitteisiimme puhtaasti diplomaattisin keinoin.

Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, voit hakea kansalaiseksemme. Kansalaisuus ei vaadi sinulta yhtään mitään eikä vie sinulta mitään jo sinulla olevaa etua pois. Se on myös täysin ilmaista. Suosittelemme sinua selaamaan valtiomme verkkosivut osoitteesta http://kanmash.webs.com/index.htm Sieltä löydät lisää tietoa valtiostamme. Suosittelemme erityisesti lukemaan itsenäisyysjulistuksen. Ohjeet kansalaisuushakemukseen taas löydät sivuilta osiosta "Ota yhteyttä". Sivut ovat valitettavasti vielä hieman keskeneräiset, mutta niitä kehitetään jatkuvasti paremmiksi.

Tarvitsemme myös henkilöitä jotka olisivat valmiita toimimaan valtiollisissa tehtävissä kuten ministereinä tai osavaltioiden kuvernööreinä. Valtion virat eivät vaadi sinulta kokemusta politiikasta eivätkä ne vie aikaa pois muulta elämältäsi. Virat ovatkin lähinnä nimellisiä mutta niin halutessasi ne tarjoavat myös kunnolla tekemistä.

Jos jokin on epäselvää tai haluat kommentoida voit ottaa yhteyttä meihin tässä viestiketjussa tai sähköpostin kautta: kanmash_national@Suomi24.fi

Ystävällisin terveisin Nino Prudentia, Kanmashin Liittokansleri.

10

667

Vastaukset

 • Kyseenalainen vitsi.
  Olla jonkun kummajaisen jäsenenä ja nauttia EU-Suomen hyvinvoinnista.
  Eikö olisi räväkämpää esim. muuttaa Valko-Venäjälle ja osallistua yhteiskunnalliseen toimintaan siellä.

  • Voisitko hieman eritellä näitä EU-Suomen etuja. Itselleni ainakin tulee mieleen enemmän haittoja kuin hyötyjä: (byrokraattinen päätöksenteko demokraattisen sijaan, päätökset tehdään Keski-Eurooppalaisen ihmisen näkökulmasta, rahaliiton ongelmat jne.)


  • "nauttia EU-suomen hyvinvoinnista"- Suomella ei ensinnäkään mene kovin hyvin ja mielestäni on oiva idea perustaa toinen valtio suomen sisään. Ihan vaikka epävirallisesti kerätä porukka ja mennä jonkun omistamalle maalle ja ihan pokkana alkaa rakentamaan infraa. Itse olisin heti mukana ideoimassa asiaa. Mutta jos te kokkaripellet olette aina pilaamassa kaiken, niin ei tässä voi muuta kuin nauraa ahdasmielisyydelle.


 • En hitossa alkais tuon mikrovaltion jäseneksi. Kun "pätevimmät" pääsee siel valtaan niin saavat myös eniten rahaa. Kun just rahasta pitäis päästä eroon tai ainakin määrätä että rikkaat saisivat olla enintään 20% muuta kansaa rikkaampia. Lukekaa sinenmaan blogia rikkaiden ongelmista.

 • Alueen tasavallan presidenttinä kannatan toimintaanne ja tunnustamme Kanmashin valtion itsenäiseksi.

  • Samoin tunnustan kanmashin vaikkakin vastustamme sen tapaa jakaa rahaa. Kanmashin tulisi mennä myös mikropediaan laittamaan itsensä muiden mikrolaisten tietoon. Raha on tosin tuon mikrovaltion ongelma ja tulee luomaan pahimmillaan samanlaiset ongelmat kun mitä nyky-yhteiskunnassa.


  • Puhkeutumattoman kukan tai avaamattoman helmisimpukan lailla, vielä julkistamattoman ruhtinaskunnan edustajana tunnustamme mekin Kanmashin ja osoitamme suosiotamme sen hankkeelle. Vastavuoroisesti toivomme Kanmashin katsovan myös edellä mainitun ruhtinaskunnan tunnustamisensa arvoiseksi kun sen aika saadaan käsille.

   Edistyksellisen monarkian ruhtinaskunta T. N.:n puolesta,
   on behalf of the Principality of Advanced Monarchy T. N.,

   sumppi-1
   (pseudonym)


 • Hakeeko Kanmasin ihmiset rahansa EU-Suomen sossunluukulta? Vai onko Teillä jo jotain vienttiin kelpaavaa EU-sertifioitua tuotantoa, esimerkiksi vientisaha.
  Perunan kylvöön pääsyä saatte odottaa yhtä pitkään kuin suomalaiset, ja satoa vielä pitempään. Kalastaminenkin taitaa toistaiseksi olla vähäistä huonon jäätilanteen vuoksi.

 • En itse usko että kanmasissa olisi niin kehittymätömtä järjestelmää kuten raha, vaan asukkaat voisivat mieltää solidaarista ideologiaa ja perustaa altruistisen yhteiskunnan niinkuin suomi joskus 100 vuotta sitten. Olihan silloinkin kyllä täälä raha mutta yhteisöt toimivat saumattomasti eikä raha näytellyt suurta roolia.

 • Markuslandian Kansantasavalta ei ikinä ryhdy tunnustamaan Kanmashia sen EU-vastaisuuden vuoksi. Markuslandia toivoo että EU tulee menestymään tulevaisuudessa ja että sen poliitikka menee vasemmalle. Näin Markuslandia toivoo, vaikka sillä ei olisi silloinkaan aikomusta liittyä siihen.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4314
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  30
  1583
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  28
  523
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  69
  479