Vetovoiman laki

NainenKirjoittaa

Kaikkihan toki tietävät, kuinka maan vetovoima toimii: ---luulisin:) Mutta, kenpä on tullut pohtineeksi, kuinka meidän oma vetovoima toimii ympäristöön nähden? Sanotaanhan, jotta sitä kutsut puoleesi, mitä itsessäsi ilmennät. Tietty, joku satasella väittää; ettei juttu noin ole. No...alkakaas testata! Oiskos takataskussa ihan tositarinoita muillekin kerrottavaksi?

19

819

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sitä niin kutsuttua henkilökemiaa? Entä se kun sanotaan naisten rakastuvan renttuihin, ovatko nämä rakastuvat naiset siis renttuja ??

      Ainakin sen olen huomannut että hymy palaa lähes aina takaisin antajalleen ja jos jossain näkee hapannaaman, niin jotenkin oma mielikin latistuu.

      • monastikko tuota renttu juttua on tullut mietityksi..-))) Ihan fiksut, älykkäät ja tyylikkäät naisetkin retkahtavat renttuhin. Oiskos se joku piilorenttuisuus? *hih* Tuollaiset ilmapiirin myrkyttäjät haisevat" jo kauas ja taas ilopillerin nielaiseet hymykuoppa tyypit hujauttavat hetkessä tilanteen hauskaksi ja leppoisaksi. . Mutta onko meillä oikeesti tuollainen vetovoima ? Missä määrin Kykenemme kutsumaan luoksemme haluamaamme?


      • NainenKirjoittaa kirjoitti:

        monastikko tuota renttu juttua on tullut mietityksi..-))) Ihan fiksut, älykkäät ja tyylikkäät naisetkin retkahtavat renttuhin. Oiskos se joku piilorenttuisuus? *hih* Tuollaiset ilmapiirin myrkyttäjät haisevat" jo kauas ja taas ilopillerin nielaiseet hymykuoppa tyypit hujauttavat hetkessä tilanteen hauskaksi ja leppoisaksi. . Mutta onko meillä oikeesti tuollainen vetovoima ? Missä määrin Kykenemme kutsumaan luoksemme haluamaamme?

        "Kutsut puoleesi sitä mitä ilmennät", noinhan taisit aloituksessa sanoa. Renttuasiaan mennäkseni uudelleen, eikös ne naiset olekin aika paapovia, äidillisiä...huolehtivaisia...jotka renttuihin rakastuu. Eli renttuun rakastuva ilmentää äidillisyyttä ja renttu hakee huolenpitäjää :). Tuolla ajatusvirralla..Jos ilmentää avuttomuutta, vetää puoleensa suojelijoita, jos ilmentää kokemusta vetää puoleensa kokemattomuutta, jos ilmentää räiskyvyyttä, vetää puoleensa rauhallisuutta.....olisikko näin että vastavoimat vetävät puoleensa toisiaan. Evoluutio koettaa muokata pareista mahdollisimman hyvin selviytyviä :))


    • lukeneeni taas jostain,että jos et oikein pidä jostakin henkilöstä,niin hän on samanlainen kuin sinä itse...Vaikee juttu..täytyy oikein miettiä tätä vähän enemmän..

      • Oiskos se jokin itsesessämme oleva näkymätön leima, merkki, joka värittyy", jos läheisyyteen ilmestyy vastaavanlainen? *pinnistelee älynystyröitä*


      • NainenKirjoittaa kirjoitti:

        Oiskos se jokin itsesessämme oleva näkymätön leima, merkki, joka värittyy", jos läheisyyteen ilmestyy vastaavanlainen? *pinnistelee älynystyröitä*

        ympärillä on vaan ihania ja mukavia ihmisiä,kun olen itsekkin sellainen..:D

        Eiii...Mun ympärillä on usein sellasia omapäisiä jääräköitä,jotka ei anna oikein missään periksi.Olen itsekkin sellainen ja se on tukalaa..En meinaa saada millään tahtoani läpi,kun toiset pistää vastaan..:¤


      • minä,
        mii-su kirjoitti:

        ympärillä on vaan ihania ja mukavia ihmisiä,kun olen itsekkin sellainen..:D

        Eiii...Mun ympärillä on usein sellasia omapäisiä jääräköitä,jotka ei anna oikein missään periksi.Olen itsekkin sellainen ja se on tukalaa..En meinaa saada millään tahtoani läpi,kun toiset pistää vastaan..:¤

        Naisillehan pitää aina panna vastaan. Jos ei muuten niin periaatteesta :)


    • Muistan jostain lukeneeni, että aina on ollut niin, että kaukaa tullut vieras on ollut potentiaalinen kumppani. Sillä nähtävästi luonto varmistaa uutta vierasta geeniperimää kehiin.

      Tältä pohjalta taitaa juttu olle nuorien lisääntyjien murheita, vetovoimaa ei täs enää taida löytyä kuin veikkauksen vedonlyöntipalstalla vieraillessa Ü

      • nOOhhh...Tarkoitinkin noin niikus laajemassa mittakaavassa:-))) Elikkä kaikenkarvaisia ihmissuhteita ja muutakin ...:_)


    • Jaa, tervehdys pitkästä aikaa.

      Vetovoimakysymyksissä tyydyn siihen mitä fysiikan kirjoista on opittavissa.

      • myös sinulle:-) Tuo fysiikka on joskus kovin mystistä.


    • Meriläinen

      Minä kyllä uskon siihen ihan täysillä. Mutta en aina kuitenkaan toimi niin että sen parhaan vetäisin puoleeni.

      Luulempa ja uskonkin että jopa nykyinen asuntoni on vetovoiman lailla itselleni saatu.

      Aikoinaan hain asuntoa jossa oli parveke ja kylpyamme, ensimmäistä sain hakea vähän kauemmin.
      Sen asunnon tyyli jatkui loppujen lopuksi kolmessa seuraavassa, enää sen kummemmin hakematta vaikka paikkakunnat vaihtui.

      Työkaveriin toteutin tuota ajatusta. Oli joskus yksi ihminen jonka kanssa en tullut toimeen. Heti aamusta alkoi piikittely puolin ja toisin.
      Sitten yks viikonloppu päätin että tästä saa tulla loppu. Aloin ajatella hänestä hyvä asioita, niitähän on jokaisessa. Lähetin hänelle pelkkää hyvyyttä ja kauneutta mielessäni.
      Tuli maanantai ja meidän ensimmäinen kohtaaminen. Ystävällisesti hymyillen tuli hän kutsumaan minut kotiinsa tupperware kutsuille. Aivan kuin olisi ollut eri henkilö kyseessä.

      Usein kyllä pitää paikkansa se lause että "sitä saa mitä tilaa"

      • Puhuttiin(kirjoitettiin) samalla kielellä"....tuota tarkoitinkin. Mielestäni on hyvä tiedostaa tämä "laki", koska se toimii huolimatta siitä; uskooko siihen taikka ei.


      • Meriläinen
        NainenKirjoittaa kirjoitti:

        Puhuttiin(kirjoitettiin) samalla kielellä"....tuota tarkoitinkin. Mielestäni on hyvä tiedostaa tämä "laki", koska se toimii huolimatta siitä; uskooko siihen taikka ei.

        Nyt olen hyvin vihainen, mutta koska tiedän että myös vihän kohdalla tuo pitää paikkaansa niin puran sen tunteen tänään aika monella tavalla ja yksi niistä on kirjoittaminen.
        Koska kaikki tunteet kuuluu meille mutta en halua jäädä vihaan kiinni.
        Oikeastaan kun en kiellä sitä niin se vielä häviää ihan itsekseen.
        Jos sen kieltäisin niin se jäisi sisääni ja lihaksiini ja aikaa myöten voisi sairastuttaa jopa masennukseen.

        Tähänkin minä uskon.


    • tiiustelen

      Jos on Vetovoiman laki, onkohan myös Työntövoiman tuki-asetus?
      Tässä nyt mitään testailla, pää asiassa jalat maassa.

      • Sait nyt aivojeni linkkiaseman ylikierroksille:-) Tälläinen tungos, muutoin niin selkeissä avosolukoissani saa aikaan hämmennystä.Tietystikkinhän on niinkin, jotta kumpikampi toimii. Siis ei avaruudessakaan voi olla pelkää vetovoimaa, (KAIT) ilman etteikö olisi myös työntöä. Mangeetin navat ovat esimerkki ja tietysti lisääntyminen (vaikkei se tähän kuulu) , jos siis joku menee sisään, niin sen on tultava uloskin. Eli työntämällä syntyy. *joop* Oispas nyt massesetä tämänkin selittämässä. *huoks*


    • you be trollin'

      turpa kii saatana

      • älikäs wastaus tjn
        kerro lisää :=)


      • A.DONIS kirjoitti:

        älikäs wastaus tjn
        kerro lisää :=)

        :DDDDDD


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4116
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2179
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1674
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1487
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1448
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1370
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1248
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1164
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe