Vetovoiman laki

NainenKirjoittaa

Kaikkihan toki tietävät, kuinka maan vetovoima toimii: ---luulisin:) Mutta, kenpä on tullut pohtineeksi, kuinka meidän oma vetovoima toimii ympäristöön nähden? Sanotaanhan, jotta sitä kutsut puoleesi, mitä itsessäsi ilmennät. Tietty, joku satasella väittää; ettei juttu noin ole. No...alkakaas testata! Oiskos takataskussa ihan tositarinoita muillekin kerrottavaksi?

20

864

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sitä niin kutsuttua henkilökemiaa? Entä se kun sanotaan naisten rakastuvan renttuihin, ovatko nämä rakastuvat naiset siis renttuja ??

      Ainakin sen olen huomannut että hymy palaa lähes aina takaisin antajalleen ja jos jossain näkee hapannaaman, niin jotenkin oma mielikin latistuu.

      • monastikko tuota renttu juttua on tullut mietityksi..-))) Ihan fiksut, älykkäät ja tyylikkäät naisetkin retkahtavat renttuhin. Oiskos se joku piilorenttuisuus? *hih* Tuollaiset ilmapiirin myrkyttäjät haisevat" jo kauas ja taas ilopillerin nielaiseet hymykuoppa tyypit hujauttavat hetkessä tilanteen hauskaksi ja leppoisaksi. . Mutta onko meillä oikeesti tuollainen vetovoima ? Missä määrin Kykenemme kutsumaan luoksemme haluamaamme?


      • NainenKirjoittaa kirjoitti:

        monastikko tuota renttu juttua on tullut mietityksi..-))) Ihan fiksut, älykkäät ja tyylikkäät naisetkin retkahtavat renttuhin. Oiskos se joku piilorenttuisuus? *hih* Tuollaiset ilmapiirin myrkyttäjät haisevat" jo kauas ja taas ilopillerin nielaiseet hymykuoppa tyypit hujauttavat hetkessä tilanteen hauskaksi ja leppoisaksi. . Mutta onko meillä oikeesti tuollainen vetovoima ? Missä määrin Kykenemme kutsumaan luoksemme haluamaamme?

        "Kutsut puoleesi sitä mitä ilmennät", noinhan taisit aloituksessa sanoa. Renttuasiaan mennäkseni uudelleen, eikös ne naiset olekin aika paapovia, äidillisiä...huolehtivaisia...jotka renttuihin rakastuu. Eli renttuun rakastuva ilmentää äidillisyyttä ja renttu hakee huolenpitäjää :). Tuolla ajatusvirralla..Jos ilmentää avuttomuutta, vetää puoleensa suojelijoita, jos ilmentää kokemusta vetää puoleensa kokemattomuutta, jos ilmentää räiskyvyyttä, vetää puoleensa rauhallisuutta.....olisikko näin että vastavoimat vetävät puoleensa toisiaan. Evoluutio koettaa muokata pareista mahdollisimman hyvin selviytyviä :))


    • lukeneeni taas jostain,että jos et oikein pidä jostakin henkilöstä,niin hän on samanlainen kuin sinä itse...Vaikee juttu..täytyy oikein miettiä tätä vähän enemmän..

      • Oiskos se jokin itsesessämme oleva näkymätön leima, merkki, joka värittyy", jos läheisyyteen ilmestyy vastaavanlainen? *pinnistelee älynystyröitä*


      • NainenKirjoittaa kirjoitti:

        Oiskos se jokin itsesessämme oleva näkymätön leima, merkki, joka värittyy", jos läheisyyteen ilmestyy vastaavanlainen? *pinnistelee älynystyröitä*

        ympärillä on vaan ihania ja mukavia ihmisiä,kun olen itsekkin sellainen..:D

        Eiii...Mun ympärillä on usein sellasia omapäisiä jääräköitä,jotka ei anna oikein missään periksi.Olen itsekkin sellainen ja se on tukalaa..En meinaa saada millään tahtoani läpi,kun toiset pistää vastaan..:¤


      • minä,
        mii-su kirjoitti:

        ympärillä on vaan ihania ja mukavia ihmisiä,kun olen itsekkin sellainen..:D

        Eiii...Mun ympärillä on usein sellasia omapäisiä jääräköitä,jotka ei anna oikein missään periksi.Olen itsekkin sellainen ja se on tukalaa..En meinaa saada millään tahtoani läpi,kun toiset pistää vastaan..:¤

        Naisillehan pitää aina panna vastaan. Jos ei muuten niin periaatteesta :)


    • Muistan jostain lukeneeni, että aina on ollut niin, että kaukaa tullut vieras on ollut potentiaalinen kumppani. Sillä nähtävästi luonto varmistaa uutta vierasta geeniperimää kehiin.

      Tältä pohjalta taitaa juttu olle nuorien lisääntyjien murheita, vetovoimaa ei täs enää taida löytyä kuin veikkauksen vedonlyöntipalstalla vieraillessa Ü

      • nOOhhh...Tarkoitinkin noin niikus laajemassa mittakaavassa:-))) Elikkä kaikenkarvaisia ihmissuhteita ja muutakin ...:_)


    • Jaa, tervehdys pitkästä aikaa.

      Vetovoimakysymyksissä tyydyn siihen mitä fysiikan kirjoista on opittavissa.

      • myös sinulle:-) Tuo fysiikka on joskus kovin mystistä.


    • Meriläinen

      Minä kyllä uskon siihen ihan täysillä. Mutta en aina kuitenkaan toimi niin että sen parhaan vetäisin puoleeni.

      Luulempa ja uskonkin että jopa nykyinen asuntoni on vetovoiman lailla itselleni saatu.

      Aikoinaan hain asuntoa jossa oli parveke ja kylpyamme, ensimmäistä sain hakea vähän kauemmin.
      Sen asunnon tyyli jatkui loppujen lopuksi kolmessa seuraavassa, enää sen kummemmin hakematta vaikka paikkakunnat vaihtui.

      Työkaveriin toteutin tuota ajatusta. Oli joskus yksi ihminen jonka kanssa en tullut toimeen. Heti aamusta alkoi piikittely puolin ja toisin.
      Sitten yks viikonloppu päätin että tästä saa tulla loppu. Aloin ajatella hänestä hyvä asioita, niitähän on jokaisessa. Lähetin hänelle pelkkää hyvyyttä ja kauneutta mielessäni.
      Tuli maanantai ja meidän ensimmäinen kohtaaminen. Ystävällisesti hymyillen tuli hän kutsumaan minut kotiinsa tupperware kutsuille. Aivan kuin olisi ollut eri henkilö kyseessä.

      Usein kyllä pitää paikkansa se lause että "sitä saa mitä tilaa"

      • Puhuttiin(kirjoitettiin) samalla kielellä"....tuota tarkoitinkin. Mielestäni on hyvä tiedostaa tämä "laki", koska se toimii huolimatta siitä; uskooko siihen taikka ei.


      • Meriläinen
        NainenKirjoittaa kirjoitti:

        Puhuttiin(kirjoitettiin) samalla kielellä"....tuota tarkoitinkin. Mielestäni on hyvä tiedostaa tämä "laki", koska se toimii huolimatta siitä; uskooko siihen taikka ei.

        Nyt olen hyvin vihainen, mutta koska tiedän että myös vihän kohdalla tuo pitää paikkaansa niin puran sen tunteen tänään aika monella tavalla ja yksi niistä on kirjoittaminen.
        Koska kaikki tunteet kuuluu meille mutta en halua jäädä vihaan kiinni.
        Oikeastaan kun en kiellä sitä niin se vielä häviää ihan itsekseen.
        Jos sen kieltäisin niin se jäisi sisääni ja lihaksiini ja aikaa myöten voisi sairastuttaa jopa masennukseen.

        Tähänkin minä uskon.


    • tiiustelen

      Jos on Vetovoiman laki, onkohan myös Työntövoiman tuki-asetus?
      Tässä nyt mitään testailla, pää asiassa jalat maassa.

      • Sait nyt aivojeni linkkiaseman ylikierroksille:-) Tälläinen tungos, muutoin niin selkeissä avosolukoissani saa aikaan hämmennystä.Tietystikkinhän on niinkin, jotta kumpikampi toimii. Siis ei avaruudessakaan voi olla pelkää vetovoimaa, (KAIT) ilman etteikö olisi myös työntöä. Mangeetin navat ovat esimerkki ja tietysti lisääntyminen (vaikkei se tähän kuulu) , jos siis joku menee sisään, niin sen on tultava uloskin. Eli työntämällä syntyy. *joop* Oispas nyt massesetä tämänkin selittämässä. *huoks*


    • you be trollin'

      turpa kii saatana

      • älikäs wastaus tjn
        kerro lisää :=)


      • A.DONIS kirjoitti:

        älikäs wastaus tjn
        kerro lisää :=)

        :DDDDDD


    • Anonyymi

      Vetovoiman lakiin perustuu se, että biisien sanoituksiin leivotaan sisään asioita, jotka eivät ole hyväksi ihmiskunnalle.

      Tarttuvan biisin mukana jollotellessaan pahaa-aavistamaton kuuntelija tulee vahvistaneeksi tätä vaivihkaista pahaa aikomusta. Hyvänä esimerkkinä pidän esim. Eppu Normaalin Mutheellisten laulujen maata tai Hassisen Koneen Rappiolla on hyvä olla. Tällä sementoidaan yleisön mieliin, että on turha yrittää mitään, olet luuseri nyt ja aina. Olen aina inhonnut näitä kahta biisiä, sillä en voi ymmärtää, että joku haluaa vapaaehtoisesti samaistua laulujen kuvaamaan loputtomaan kurjuuteen, josta ei ole ulospääsyä. Ja jos samaistut näiden biisien ajatusmaailmaan, tulet alitajuisesti vahvistaneeksi tätä ajatusta mielessäsi, jonne se sementoituu: minusta ei koskaan tule mitään. Olen tuomittu epäonnistumaan. Minun on turha haaveilla mistään paremmasta. Tällainen musiikki on törkeää mindfuckia.

      Meidän on otettava mielemme ja ajattelumme taas omaan haltuumme. En kuuntele enää kaupallista musaa lainkaan, koska haluan ajatella omilla aivoillani, ilman minulle syötettyä alitajuntaan porautuvat syöpää.

      Mielestäni muutos on jo alkanut niissä ihmisissä, jotka haluavat paremmiksi ihmisiksi. Meillä on vapaa tahto. Täytyy hyväksyä se, että kaikki eivät (ainakaan tässä elämässä) vielä kykene nousemaan korkeammalle taajuudelle. Voimme vain rukoilla Jumalalta, että Hän herättäisi nämä ihmiset näkemään ja kuulemaan.

      Sitten meillä tulee olla kova itsekuri ja mielenhallinta. Joka ikinen päivä on pyrittävä omalla positiivisella ja hyväntahtoisella energiallaan kohottamaan ympäristönsä mielialoja, ja tähän pystymme vain, jos suljemme pois kaupallisen musiikin, uutiset, liiallisen nettiselailun, pornon, jne. Silloin löydämme tyyneyden, mielenrauhan ja omat ajatuksemme. Silloin pystymme pitämään mielemme niin vakaina, että alamme manifestoida positiivisia ajatuksiamme ja alamme taas ajatella hyvää itsestämme sekä toisistamme.

      Olemme menossa kohti jotain todella suurta, ainutlaatuista ja hienoa. Kuvittele se mielessäsi: maailma, jossa elämme rauhassa ja sovussa keskenämme puhtaassa luonnossa. Ei ole mitään pahaa tai pelättävää. Ajattele sitä mielessäsi. Se on nimittäin jo täällä, ja me kylvämme sen maaperään ensimmäiset siemenet, jotka versovat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      80
      3389
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1992
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1901
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1558
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1405
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1395
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1048
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe