Finasteridi ja bodaus

-juha-90-

Eli olen juuri aikomassa aloittaa finasteridikuurin (gefinaa jos mahdollista, jos ei niin propeciaa) ja tiedustelisin hieman tältä palstalta finan vaikutuksesta bodaukseen. Olen 20v mies ja käynyt salilla aktiivisesti pari vuotta. Lihasta on mielestäni ihan kiitettävästi, esim. penkistä 130kg mikä on minun kaltaiselleni vätykselle uskomaton tulos.

Niin kysyisin, että onko kellään finaa käyttäneellä sali-hepulla ollut mitään erityistä vaikutusta salituloksiin? Jotkut ovat sitä mieltä, että finasteridi kun blokkaa DHT arvoja, niin se vaikuttaisi negatiivisesti salituloksiin, eli ei enää tulisi niin paljon kehitystä treenistä kuin ennen? Onko jollain kokemuksia, että finan käyttö olisi vaikuttanut sali-hommiin negatiivisesti?

Sitten on kyllä niitäkin, jotka sanovat kuurin olevan positiivista salitulosten kannalta, koska esim. Gefina luetaan kiellettyihin aineisiin kisoissa. Itsellä ei ole mikään kisa mielessä ollut koskaan vaan bodailen omaksi ilokseni, eli se on ihan sama onko sallittua vai ei.

FInasteridia käyttävät kuntoilijat, onko ollut vaikutusta mihinkään? :)

3

600

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 335

      Tähän olis hauska kuulla mielipiteitä, mutta ilmeisesti melko tuntematon asia. Päättelyni englanninkielisten google-hakujen perusteella ovat, että vaikutus aikalailla -0.

    • eijeiiiii......

      Hölmöin aine mitä ihminen ottaa voi. Stondis katoaa ja paniikki iskee... En suosittele edes vihamiehille. Seuraile englanninkielisiä sivustoja, toiset painineet vuosikausia kadonneen erektion kanssa... Valmistajayhtiöt antaa vaan kommentteja että mahtuu mahdollisiin haittavaikutus määriin. Itsari kamaa. Siinä ei sitten viagrat auta...

      Mutta sustalla kyllä pili hyppöö taas ylös, jos kuitenkin erehdyt kokeilemaan. =D))

      Saattaa olla ns. jarruaine jos vedetään yli 1500mg testoa viikossa? Ei kuulu tavallisen tallaajan tarpeistoon. Eturauhasen liikakasvun hoitoon ja pahiten huijjatut uhrit yrittää estää hiustenlähtöä?

      Eli älä ota, niin et kadu. Ei millään muotoa auta minkään tuloksen kasvua.

    • Mahdollinen vaikutus

      Tässä itselläni on noussut mahdolliseksi sivuvaikutukseksi nivelten ja jänteiden kunnon romahtaminen finasteridista. Oon vetäny finaa 1,5v ja 1v sitten rupesin käymään taas kunnolla salilla vuosien tauon jälkeen.

      Homma alkoi hyvin, tuloksia tuli, mutta 5 kk jälkeen rupes olee ongelmia kyynärpäiden kanssa. Tuli golffarin kyynärpäätä ym vaivaa. Saman tyylistä vaivaa rupes kanssa olemaan polvien seuduilla, molemmissa jaloissa, molemmin puolin.

      Kelasin, että voi P, mutta ei voi mitään, että tällanen on vaan joskus osa kehonrakennusta. Pidin n. puol vuotta taukoa. ei mitään vaikutusta. Kokeilin tulehduskipulääkekuureja, geelejä, kylmähoitoa, kuntoutusta, taukoja. Ei mitään vaikutusta. Lannistuneena jäin sitten tauolle.

      Aloin sitten nyt pari kk sitten taas yrittää käymään salilla. Oon tehny kevyitä treenejä, pienillä painoilla. Tosi maltillisesti. Ei oo tilanne parantunu, mut ei pahentunukaan, paitsi, että nyt on olka ja lonkkanivelet ruvenneet lisäksi vähän oireilemaan jotain särkyä. Ihan minimaalisesta treenistä. Lisäks, ihan lisälannistajana, kun yritin kuntouttaa golffarinkyynärpäätä forkkuvenytyksillä, meni siitä sitten joku jänne RANTEESTA paskaks. Tuntu että mähän hajoon saakeli käsiin!

      Eilen sitten rupesin illalla kelaamaan, että mikä v1ttu tässä nyt mättää. Ei tää nyt ihan normaalilta vaikuta. Voisko tässä olla oikeesti joku juttu, jota en oo ajatellu. Sit tajusin, että nää ongelmat on alkanu finan käytön jälkeen.

      Muistin myös, että kesällä kävin lenkillä, juoksin aika pitkän pätkän, joku 20 kilsaa. Seuraavina päivinä rupesivat jalkaterät tuntumaan siltä, että siellä oli mestat menny paskaks.

      Rupes tuntuu että nyt palat rupee loksahtelee paikoilleen ongelmani suhteen.

      Ennen Finaa, treenasin joskus kuin idiootti, 6 kertaa penkkiä viikossa tyyliin. Mutta edes se ei aiheuttanu tällaisia ongelmia.

      Tänään sitten googlasin "finasteride and joint problems". Osumia tuli. Keskustelupalstoilla tyypit kuvailivat samaa ongelmaa.

      Nyt aion sitten kokeilla finan lopettamista. Aika näyttää onko tässä perää. Jotenkin uskon, että keissi joka tapauksessa tämä. Mulla on koko ajan ollu fiilis, että jokin mättää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      575
      15281
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      44
      12378
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      362
      8995
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      10
      3917
    5. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      36
      3827
    6. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      359
      2657
    7. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      2157
    8. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      130
      1928
    9. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1753
    10. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      194
      1633
    Aihe