Sokos Wiklundin

huih!!kallista!!!!

irtopähkinät ja irtokarkit boikottiin. Pähkinöissä on kiskurihinnat. Yksi kilo maksaa 16,95€ ja muualla eri kaupoissa samaiset irtopähkinät saa 10€ kilo. Irtokarkit ovat myös paljon kalliimpia kuin muissa liikkeissä.

6

1104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raipe.

      Ostat ne pähkinät ja namit sieltä, mistä ne halvimmalla saat.
      Asiakas äänestää kukkarollaan.

      • notnamit

        muutenkaan ostele niitä kalliimpia tuotteita, vaan hakee halvinta. Lisäten vielä niin irtokarkit ja irtopähkinät ovat just samanlaisia jokapaikassa, missä niitä on ja Turun Wiklund pitää muutenkin kaikissa tuotteissaan ylihintaa ja heittää hintansa niin ylös kuin sielu sietää. Eli boikotoikaa Turun Wiklundia eikä vaan niiden pähkennii.


      • Pähkinänakkeli
        notnamit kirjoitti:

        muutenkaan ostele niitä kalliimpia tuotteita, vaan hakee halvinta. Lisäten vielä niin irtokarkit ja irtopähkinät ovat just samanlaisia jokapaikassa, missä niitä on ja Turun Wiklund pitää muutenkin kaikissa tuotteissaan ylihintaa ja heittää hintansa niin ylös kuin sielu sietää. Eli boikotoikaa Turun Wiklundia eikä vaan niiden pähkennii.

        pähkenist, mut mää mene ja ostan ne tuolt automarketeist ja sit namikaupoiski on niit vaik muil jakka ja pal halvemppi. Men Maariankatun karkkipauppaa ja hae sielt. On tosi hyvi ja ei nii kalleit ollenkaa. Sit mää ole ostanu nit tuolt Cittarist ja siel niit on irtopähkinöit kympil kilo. Cittaris on hyvä valikoima. Valmiiks pakatu pähkinät on kilohinnoiltas kaikke kalleimppi. Men Cittarii ja käy kattomas sielt. Wikis heittä hinnat nii pilvii ettei meikä ny karkkei sielt men ostama.


    • Anonyymi

      Jee

    • Anonyymi

      Markkinataloudessa ei tarvitse ostaa mitään ylihintaista.

    • Anonyymi

      Ihmisten ,ainakin köyhempien, pitäisi boikotoida nyt kaikkia niitä yhtiöitä ketkä hulluna nostaa kilpaa hintojaan ja ajattelee että ei köyhistä väliä.

      Antaa kiskuriyhtiöt ja niiden johtajat ajaa yrityksensä konkursseihin jotta oppivat että ei ihmisten kustannuksella ja hinnoilla aleta leikkimään. Jälki on rumaa mutta mitäs aloitte?!.

      Kaikkia yhtiöitä joiden hinnat ei pysy kohtuudessa,sähkö ensimmäisenä,sitten polttoaine,ruoka, lääkkeet,vaatteet, terveydenhuolto,aivan kaikkia ,uusien ja käytettyjen autojen myyjiä ,talojen ja osakkeiden myyjiä ,aivan kaikkia. Oppisivathan kerrankin rikkaat maantavoille , että ihmisiä ei heitellä miten sattuu hintapolitiikalla jos ei palkkapolitiikallakaan.

      Kaikki pienituloisemmat yhtykäämme boikottiin kunnes tilanne laukeaa hintojen suhteen eduksemme ,lakkoihin ei tarvi mennä vaan jatkakaa vain ökyilijäyrittäjän palkkarahojen vaatimista työtänne vastaan nikn kuin ennenkin ,pian ovat rikkaat yrittäjät polvillaan anelemassa armoa ettei heidän firmojaan ajettaisi konkursseihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2511
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      196
      1513
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1055
    Aihe