nolo stondis?

stondaako?

Mää muistan yhden kaverin, jolla oli usein kunnon stondis ollessamme äijäporukalla saunassa. Tuo kaveri ei missään tapauksessa ollut mikään "ruskeanreiänritari", vaan kunnon äijä. Mutta mulla on varmaan sellainen homofobia tai joku muu, että kyllä mää jättäisin saunaan menemättä äijäporukan kanssa, jos mulla alkaisi stondaamaan!

Mites muut?

50

18795

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taputtasin poloveani

      ja pyytäsin istumaan sedän syliin. Jos kukaan ei istus heti niin OISIN Kunnon ÄIJÄ ja nappaisin vaan lanteesta ohi kulkijan ja ryssättäisin sylliin ja siittä suoraaan suoleen. LAkkaisi siten muita stondikset häirittemättä.

      Todellisuudessa menisin sinuna homo baariin ja alkasin ihan kattoo "sievisen lassee" Sillä silmällä. Enkä vaivaisi muita surkeilla trolleilla.

      • stondaako?

        hauska kommentti, vaikka en ymmärtänytkään, että mikä oli idea!


      • kirkkoa en diggaa
        stondaako? kirjoitti:

        hauska kommentti, vaikka en ymmärtänytkään, että mikä oli idea!

        mua nolottaa sellainen, että katseeni käy välillä ihan väkisin miesten haaroväliin ollessamme keskustelussa. Samoin tarkastan pikavilkaisulla miesten pepun.En voi sille mitään. Olen ehkä varttihomo tai jotain. Kyllä silti naiset on ykkösiä sielunelämässäni. Ihana on pimppiä panna, mutta voisin ehkä jotenkuten myös pitää mulkunimennästä.


      • bottis
        kirkkoa en diggaa kirjoitti:

        mua nolottaa sellainen, että katseeni käy välillä ihan väkisin miesten haaroväliin ollessamme keskustelussa. Samoin tarkastan pikavilkaisulla miesten pepun.En voi sille mitään. Olen ehkä varttihomo tai jotain. Kyllä silti naiset on ykkösiä sielunelämässäni. Ihana on pimppiä panna, mutta voisin ehkä jotenkuten myös pitää mulkunimennästä.

        olin vuodeosastolla pitkässä sokerirasituskokeessa. kesti n.6 tuntia. hoitaja sanoi että voisin nukkua välillä kun hän tulee tunnin väleillä ottamaan kokeet! niin nukahdin,ja kun heräsin hoitsun ollessa huoneessa oli kauhea jomotus, joka kyllä näkyi verkkareiden päälle,olin hieman kiusaantunut,hoitaja hymyili ja tokaisi jotain mennessään!mutta kun tämä sama ilmiö toistui joka kerta kun unesta heräsin,alkoi hoitajakin nauraa ääneen? eli kuusi kertaa.olin aivan hiestä märkä ja nolotti.


    • :D

      Olkaa onnellisia :DD

      • Matsemk

        Te katotte toisten stondiksii hyi


      • Anonyymi
        Matsemk kirjoitti:

        Te katotte toisten stondiksii hyi

        Entäs sitten? Oletko homofoobinen?


    • Teininä seisahti

      Joskus teinivuosina, olin 17v. ja oltiin kaverin porukoiden mökillä viettämässä iltaa. Yks kaveri oli jo täyttäny 18, joten meillä oli messissä sen hakemat kaljat ja tupakit ja koko hoito. Mukana myös meidän kolmen jäbän lisäks kaks tyttöä. Siinähän sitten humalluttiin pikkuhiljaa ja päätettiin notta nythän se on saunan lämmityksen aika. Sauna kuumeni ja ruvettiin pohtimaan, että mitenkäs mennään, tytötkö ensin vai miten. Sittenpä jotenkin kummasti päädyttiin yhteistuumin sellaiseen ratkaisuun, että eihän se kimppasauna ketään satuta. Ite en ollu siinä vaiheessa vielä niin sanotusti "saanu pesää" ollenkaan, ja muutenkin tuo keskijalka on mulla aina ollut kohtuullisen herkkä räjähtämään vertikaaliseen asentoon pienenkin seksuaalisen kiihokkeen johdosta. Näin ollen pari sellaista 17v. tyttöstä näytti jo pukuhuoneessa pelkät pikkuhousut ja tissiliivit päällä semmoselta mun silmissä, että en kyennyt ajattelemaan muuta kuin että miten pidän moloni edes jossain määrin "peruslukemilla". Kuinkas sitten kävikään..

      Meninpä sitten lauteille kamujen kanssa istumaan ja kaljat kourassa toki, ajattelen koko ajan että "oi siittimeni kiltti, roiku vaan siellä ihan rennosti äläkä ala hevostelemaan". Sieltähän ne tytöt sitten saapuivat saunan puolelle myös, ja voi jeesus sitä näkyä. Molemmilla oikein kunnon tissit ja toisella oikein kivasti pimpin vako "viiva" näkyy vaalean karvoituksen läpi. No niinhän siinä kävi, että mullahan alkoi ihan väkisin tuo kyrvän mokoma keulimaan sen verran raskaasti että oksat pois. Tai siis oksat pystyyn tässä vaiheessa. Peittelin sitä sen minkä kykenin, mutta saunasta poistuminen löi tilanteen päälle. Tytöt lähti ensin mennäkseen uimaan ja yks kaveri kanssa. Sitten toinen kaveri rupes vetelemään uimahousuja jalkaansa ja kyseli multa, että enkö tuu järveen. Totesin siinä sitten kaverille, että ei perkele pysty kun nakki on niin tanassa ettei mitään järkeä. Kaveri repes oikein huolella ja totes että no tuuppa perässä sitten kun "kykenet" :D Huutelin vielä sille perään, että et jumalauta puhu tyttöjen kuullen tästä mitään!

      No kaveri poistui siitä uimaan ja minä jäin yksin saunaan ja rupesin välittömästi työstämään (oli ihan pakko tumpata hanskaa, ei saatana pystyny olemaan!!), eikä aikaakaan kun spermaa ryöpsähti aimo lasti pitkin saunan lauteita. Eipä muuta kuin äkkiä suihku käteen ja siivoamaan mälliä lauteilta. Sain itseni sen verran kokoon, että päätin nykäistä uimahousut jalkaan ja siirtyä järveen, nyt kun ei ollu enää seisontaongelmiakaan. Lärvi tulipunaisena luikin alas rantaan ja totta kai uus kalja kourassa. Toinen tytöistä toteaa "no ei sulla enää seiso" ja kaikki repeää nauramaan sen verran, että ei helvetti ei kukaan uskokaan sitä mölyä. Mä sitten yritän siinä todeta khuulisti, että mitä vittua, miten niin, täh, miks seisois. No siinä sitten sitten oli kaikenlaista joojoo-läpänheittoa asian tiimoilta, enkä tiedä tänäkään päivänä uskoiko tytöt loppupeleissä että mulla oikeasti oli siellä saunassa ihan maailmanlopun seisahdus päällä. Kaverin mulkero kun oli sen laulanut heille välittömästi siellä järvessä, kuinkas muutenkaan.

      Ilta eteni sitten sen verran tehokkaasti, että lähitunteina me kaikki siinä humalluttiin kokolailla urakkaluontoisesti ja kaveri laatoitti rantakiveyksen, toinen tytöistä laski alleen laatoittaessaan mökin kuistin ja sammui sinne, minä sammuin grillikatokseen ja se 18v. kaveri jyysti (äänistä päätellen) toiselta tytöltä silmät päästä siellä mökin parvella, kuului meinaan sinne grillikatokseenkin ihan mukavasti siinä yön pimeinä ja muutoin hiljaisina tunteina. Ja molemmat heistäkin ihan tuhannen päissään, tai no ainakin jossain vaiheessa iltaa olivat. Näin jälkeenpäin ajateltuna, mitäpä tuohon voi todeta... normipäivä :D

      • jope1

        Ei saatana meinasin kuolla nauruun jostain syystä kun tuon luin :D.Itellä kyl samankaltainen kokemus mut ei siitä sen enempää.


    • Teininä seisahti

      Ja itsehän kävin viskomassa ryyniä metsän puolella ennen sammahtamistani. Aamulla oltiinkin sitten kaikki jokseenkin vaitonaisia, paitsi ne parvella köyrineet jotka vaikuttivat hyvinkin iloisilta :D Ja olihan se darra kyllä ihan kohtuu paha, eikä käynyt suuremmin kateeksi sitä alleen laskenutta tyttöäkään. Mahtoi olla mukavaa mennä kotiin niissä samoissa housuissa, joihin oli edellisiltaiset pissit kuivanu ja paidan hiha aikamoisen näkyvästi oksennuksessa :D

      Asian hyvä puoli on se, että itellä tupakointi loppui tuohon iltaan kertalaakista. Ei vaan enää maistunut, nimittäin seuraavana aamuna kun pistin pötkön tulille, niin muutaman henkosen jälkeen lensi semmoset tavarat mahasta ulos, että huhhuh.

      Mutta oi mun rakas sukuelimeni, se on vaan yhtä terhakas edelleen! Nykyään on tuota pesääkin jo nähty, nuoltu, nuuhkittu, koeteltu, hierottu ja sinne työnnelty, mutta siltikin tuppaa vielä sopivassa tilanteessa tulemaan ekat lämät housuun. Mutta ei se mitään, me likes it!! Ja tuntuupa tykkäävän tytötkin, kun ei ole ongelmia sen asian kanssa!

      • Teinin seisahti

        Mutta juu, vaikka tuossa hieman sanoja vääntelin värittääkseni tarinaa, mutta olis ihan vakavaakin asiaa tämän stondisjutun tiimoilta. Nimittäin eräs hyvä kaverini kärsii erektiohäiriöstä (ja alle kolmekymppisenä), joten tiedän tässä nyt sanoa, että kyseinen vaiva ei todellakaan ole mikään naurun asia! Se joka tuolle asialle erehtyy nauramaan, on täysi vitun kusipää mulkvisti paska-aivoa kyrpä paskiainen, piste! Sukupuoleen katsomatta.


      • Jöbähdys.
        Teinin seisahti kirjoitti:

        Mutta juu, vaikka tuossa hieman sanoja vääntelin värittääkseni tarinaa, mutta olis ihan vakavaakin asiaa tämän stondisjutun tiimoilta. Nimittäin eräs hyvä kaverini kärsii erektiohäiriöstä (ja alle kolmekymppisenä), joten tiedän tässä nyt sanoa, että kyseinen vaiva ei todellakaan ole mikään naurun asia! Se joka tuolle asialle erehtyy nauramaan, on täysi vitun kusipää mulkvisti paska-aivoa kyrpä paskiainen, piste! Sukupuoleen katsomatta.

        Sattuipa kerran 15-vuotiaana koululaisena nolo tapaus himoitsemani enkunmaikan tunnilla. Maikka oli isotissinen ja irstaan kireisiin farkkuihin pukeutuva, hyvännäköinen nainen. Olin juuri kehittänyt massiivisen erektion jota peittelin pulpetin alla, kun maikka vaati, että tulen luokan eteen taululle kirjoittamaan jonkun englanninkielisen lauseen. No, pakko oli mennä, vaikka jalassa olivat joustavat verkkarit ja lahkeessa nytkähteli kahdenkymmenen sentin seisokki. Siitä riitti juttua koulukavereilla pitkään.


    • jk

      vai nin

    • jk

      haistakaapaska

      • Jokapäivästondis

        Ai kun et saa seisomaan?XD


    • aaahahahahaa

      Problem, jk? :DDDD

    • jk

      oi ihana panama

    • huh hah hei

      en tiedä olenko pedari tai jtn, mutta kylyplän saunassa oli sellain nuori tyttö lauteilla pillu paljaana nii kyllä katse sielä aina välillä kävi ;)
      Onneks ei seisomaan ruvennu vaik sil posliini olikin tietysti :D

      • Anonyymi

        Et ole pedari.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ole pedari.

        Likaiset Wanhat miehet tarvii lovee myös


    • tyttö vaan

      Jahhaass.

      • jokuhullujämsäst

        Mitä vittua pippeli-poika!!??


    • ohion

      vastaanotolla, lääkäri tekemässä peräaukon tunnustelussa, oli noloa olin jo riisunut housuni ja pyllistänyt, kun lääkäri työnsi kumihanskaan verhotun kylmän sormensa sisääni ja tunnusteli stondis iski, elämäni noloin hetki

      • Anonyymi

        Kuulemma normaalia, sillä miehen G pistekin on B rapussa.


      • Anonyymi

        Oliko varmasti sormi? Ettei vaan olis ollu...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko varmasti sormi? Ettei vaan olis ollu...

        Erektiossa oleva, kylmä penis? Pieni sellainen.


    • lääkärineiti

      olihan edes naislekuri?

    • asiapaskea

      Ite keulin omalla derbillä aina muna pystyssä kyrpä korvassa mällit housussa poliisia karkuun ENDOTEN takaperin mutta kuiteskin liikennesääntöjä noudattaen ja poliisit kysyy aina että miten sun muna on aina kovana kun pysäytetän ja mä sanon että en tiiä..

    • sander18

      Itel alko seisoon ku rakas isoäitini alko voihkii unissaan. Ai että sitä mällin määrää. Mälläsin suurimman osan siskoni ekan luokan koululuvaan ...

    • Hasupoka3000

      Ihtelle ei oo mitään kummempia käynyt mutta, tänään oltiin kahtmas yläastelaisten lentopallo peliä. Siis onko siel joku et jos haluu pelata nii pitää olla hyvä perse? Sillä kaikil kyl näytti semmonen olevan :D Siinä vähän kahtelin ympärilleni ja kappas kummaa. Silmään otti ysiluokkalainen, joka epätoivoisesti peitteli varmaa 20cm pitkää stondista :'D

    • Väittäin että bi. Etsii vaan myönteistä palautetta ja mahdollista bottomia.

    • vierailia

      Ei mulla mutta eräällä toisella kundilla. Sillä oli jokunen haiven leuvassa eli mun tulkkaukseni se oli siinä 14-16w paikkeilla oleva poika. Me oltiin puistossa ja istuskeltiin penkillä kun pojan laptopista rupesi kuulumaan naimisen ääniä. Me tuijotettiin poikaa ja se nosti kuulokkeet pois korvaltaan ja yritti saada siintä ääntä pois. Mutta kun ei onnistunut ja se sammutti koneensa sekä nousi yläs. Likat repes nauramaan sille ja osoitti sen haaroja. Poika nosti sen koneensa yläs ja me kaikki nähtiin kun sen
      kankassa housuissa oli 15-17 paksu nakki aivan eriktiossa. Voi sitä meidän riemua ja pojan pikaista poistumista paikalta. Voi sitä poikaa seuraavana päivänä koulussa.

      • Anonyymi

        Oli varmaan noloa, että koulussa saivat tietää, että kyseessä on viriili ja isopeniksinen poika.


    • Äidinpoika

      Olin silloin 14w poikanen ja mies kun oli jo karvoja mun kaluni ylä puolella. Minua rupesi kiinostamaan kuinka monta karvaa on mulla. eli hain käsi peilin ja housut kinttuihini ja tarkistamaan sen. Kun olin kiskonut kaluni yläs päin ja kalupussiani rupesin tarkistamaan sen alta niitä mun karvojani joita en montaa löytänyt. Ja ovelta rupesi kuulumaan naurua. Mun äitini ja iso siskoni siellä hirnui mulle. Ota poika rauhallisesti kyllä ne sullekin tulee aikanaan. Ja ne lähtivät hirnuen pois mun huoneestani. Illalla syönti ja tuli meille mummi kylään ja minä paska jäykkänä kertooko ne sillekin.
      Mitä sen pojan poika oli keksinyt.

    • Anonyymi

      Mulla alkoi stondaamaan kun mun kiveksille tehtiin ultraäänitutkimus kun eivät olleet toipuneet pari viikkoa aiemmin tapahtuneesta onnettomuudesta ja naishoitaja laittoi niihin sellaista geeliä joka on ilmeisesti välttämättömyys siinä ultrajutussa. Siinä oli sitten kiva maata siinä pöydällä kun naishoitaja laittoi sitä geeliä sinne ja sai samalla katsella hieman normaalia isompaa kalua panokunnossa. Ei varmaan hänkään pahakseen pistänyt. Vaikutti hoitaja nauttivan siitä hetkestä kun geelin laittamisessa kului niin kauan aikaa ja hän jopa lopetti sen hetkeksi eli varmaan halusi ihailla ja olisi mun puolesta kuvankin saanut ottaa :) isoisä jonka luona asun oli paikalla ja heitti et eiks voida jo kotia lähtee ku näyttäis pojan vehkeet toimivan niin kuin pitääkin. Hoitaja ymmärrettävästi repesi ja ei se mullakaan kaukana ollut. Itse en oo stondista ikinä hävennyt koska se on luonnollinen asia. Nyt tästä aikaa jo varmaan puoli vuotta, mutta silti kiihotun aina kun mietin tätä.

      • Anonyymi

        Mullakin alkoi seisomaan, kun terveydenhoitaja parivuotta sitten tutki esaria, kun oli ongelmia sen liikkumisen kanssa. Mulla tosin oli vielä silloin niin pieni et ennemmin nolotti se tilanne :(


      • Anonyymi

        Isoisäsi varmaan ajatteli et sua nolotti se tilanne ja päätti keventää tunnelmaa😂


      • Anonyymi

        Isoisäsi on aika hauska


      • Anonyymi

        Hoitajia lähinnä naurattaa noissa tilanteissa se, että potilas häpeää niin hirveästi ja kuvittelee tämän olevan ainutlaatuinen tapahtuma hoitajalle, joka näkee vastaavia tilanteita päivässä niin monta kuin on miesasiakkaita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hoitajia lähinnä naurattaa noissa tilanteissa se, että potilas häpeää niin hirveästi ja kuvittelee tämän olevan ainutlaatuinen tapahtuma hoitajalle, joka näkee vastaavia tilanteita päivässä niin monta kuin on miesasiakkaita.

        onkse ihan normia että ne hoitsut kuvaa siellä kännyköihinsä


    • Anonyymi

      Homoilu on miesten hommaa,siinä ei neidit pärjää!! Kyllä suomalaiset on junttia kansaa.Vuonna 2021 ollaan vielä ajatuksiltaan ihan metsissä.Mistä tiedät että tää kova äijä ei ole gay tai bi? Ei se kova maskuliininsuus aina ole sen merkki että nuolee vaan piparia.Jos olet vähääkään matkustellut,niin latinomaissa on aika rankan näkösiä ukkoja jotka on homoja!!t.Homo helsingistä

      • Anonyymi

        Miten sitten homoissa on kuitenkin todella paljon ns.neitejä? Ja loput sitten on niitä rasittavia, naisia haukkuvia vaikka-olenkin-homo-olen-silti-mies-pellejä.


      • Anonyymi

        Ei homo homoile. Kuten ei tyttökään tyttöile. Vain miespuolinen transvestiitti voi tyttöillä. Ja vain humalassa oleva heteromies voi homoilla. Homo vain harrastaa seksiä kumppaninsa kanssa. Ja tiedoksi vegaaneille: vegaanit ei syö vegaanista salaattia tms. Sen vegaanista-sanan lisääminen ruoan eteen korostaa tilanteen poikkeuksellisuutta!


    • Anonyymi

      Kouluaikoina oltiin uimassa ja muu luokka odotti jo minua ja kaveriania. Emme voineet tulla, koska olimme saaneet, järkyttävät erektiot suihkutiloissa. Lopulta jouduimme kuitenkin tukemaan ja molemmilla 20 cm kohouma speedoissa. Luokan tytöt hihittelivät ja opettajaakin(nainen) hieman hymyilytti,

      • Anonyymi

        Ette sitten voineet mennä kylmään suihkuun, joka olisi lopettanut erektion?


    • Anonyymi

      Kaheliksi kukaan ei synny. Ei ainakaan vartavasten. Suomalaisuuten toki sopii kaveritta jätös. Pikku varoituksena maailmojen menosta.

    • Anonyymi

      Ei kannata mun mielestä kauheesti oman ikästen kavereitten tai esim tyttöystävän nähden peitellä stondista! Nään mun tyttöystävää oikeestaan joka päivä ja mulla kun saattaa alkaa seisomaan ihan yhtäkkiä ja ihan oon normaalisti tyttöystäväni kanssa. Hän näkee aina mun stondiksen ja en häpee sitä

    • Anonyymi

      Eihän täällä ole tyttöjä!

      • Anonyymi

        Ompas. Mulla rupes kasvaan tummaa karvaa namussa kun otin veikan Testokeeliä huulirasvaks, Oon plondi. Ei se 8-vuatiaalla oo kovin yleistä, mut sitte mun pussikuski-eno näki karvoja, ja tuli nakki tanassa tervehtiin. Kuivana ja kakoseen, kyä kirveli, sain vielä tipparinkin.
        Siitä on jo neljä vuotta, kohta rippikouluun, ni saanko syntini anteeks, ettei Jesse saa hepulii?

        Maarit 12v Hirvensalmi


    • Anonyymi

      Itse rupeisin itse jos olisin nainen siinä tilanteessa niin rupeisin imemään hänen penistään

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe