nolo stondis?

stondaako?

Mää muistan yhden kaverin, jolla oli usein kunnon stondis ollessamme äijäporukalla saunassa. Tuo kaveri ei missään tapauksessa ollut mikään "ruskeanreiänritari", vaan kunnon äijä. Mutta mulla on varmaan sellainen homofobia tai joku muu, että kyllä mää jättäisin saunaan menemättä äijäporukan kanssa, jos mulla alkaisi stondaamaan!

Mites muut?

27 kommenttia

Vastaukset

 • ja pyytäsin istumaan sedän syliin. Jos kukaan ei istus heti niin OISIN Kunnon ÄIJÄ ja nappaisin vaan lanteesta ohi kulkijan ja ryssättäisin sylliin ja siittä suoraaan suoleen. LAkkaisi siten muita stondikset häirittemättä.

  Todellisuudessa menisin sinuna homo baariin ja alkasin ihan kattoo "sievisen lassee" Sillä silmällä. Enkä vaivaisi muita surkeilla trolleilla.

  • hauska kommentti, vaikka en ymmärtänytkään, että mikä oli idea!


  • stondaako? kirjoitti:

   hauska kommentti, vaikka en ymmärtänytkään, että mikä oli idea!

   mua nolottaa sellainen, että katseeni käy välillä ihan väkisin miesten haaroväliin ollessamme keskustelussa. Samoin tarkastan pikavilkaisulla miesten pepun.En voi sille mitään. Olen ehkä varttihomo tai jotain. Kyllä silti naiset on ykkösiä sielunelämässäni. Ihana on pimppiä panna, mutta voisin ehkä jotenkuten myös pitää mulkunimennästä.


  • kirkkoa en diggaa kirjoitti:

   mua nolottaa sellainen, että katseeni käy välillä ihan väkisin miesten haaroväliin ollessamme keskustelussa. Samoin tarkastan pikavilkaisulla miesten pepun.En voi sille mitään. Olen ehkä varttihomo tai jotain. Kyllä silti naiset on ykkösiä sielunelämässäni. Ihana on pimppiä panna, mutta voisin ehkä jotenkuten myös pitää mulkunimennästä.

   olin vuodeosastolla pitkässä sokerirasituskokeessa. kesti n.6 tuntia. hoitaja sanoi että voisin nukkua välillä kun hän tulee tunnin väleillä ottamaan kokeet! niin nukahdin,ja kun heräsin hoitsun ollessa huoneessa oli kauhea jomotus, joka kyllä näkyi verkkareiden päälle,olin hieman kiusaantunut,hoitaja hymyili ja tokaisi jotain mennessään!mutta kun tämä sama ilmiö toistui joka kerta kun unesta heräsin,alkoi hoitajakin nauraa ääneen? eli kuusi kertaa.olin aivan hiestä märkä ja nolotti.


 • Olkaa onnellisia :DD

  • Te katotte toisten stondiksii hyi


 • Joskus teinivuosina, olin 17v. ja oltiin kaverin porukoiden mökillä viettämässä iltaa. Yks kaveri oli jo täyttäny 18, joten meillä oli messissä sen hakemat kaljat ja tupakit ja koko hoito. Mukana myös meidän kolmen jäbän lisäks kaks tyttöä. Siinähän sitten humalluttiin pikkuhiljaa ja päätettiin notta nythän se on saunan lämmityksen aika. Sauna kuumeni ja ruvettiin pohtimaan, että mitenkäs mennään, tytötkö ensin vai miten. Sittenpä jotenkin kummasti päädyttiin yhteistuumin sellaiseen ratkaisuun, että eihän se kimppasauna ketään satuta. Ite en ollu siinä vaiheessa vielä niin sanotusti "saanu pesää" ollenkaan, ja muutenkin tuo keskijalka on mulla aina ollut kohtuullisen herkkä räjähtämään vertikaaliseen asentoon pienenkin seksuaalisen kiihokkeen johdosta. Näin ollen pari sellaista 17v. tyttöstä näytti jo pukuhuoneessa pelkät pikkuhousut ja tissiliivit päällä semmoselta mun silmissä, että en kyennyt ajattelemaan muuta kuin että miten pidän moloni edes jossain määrin "peruslukemilla". Kuinkas sitten kävikään..

  Meninpä sitten lauteille kamujen kanssa istumaan ja kaljat kourassa toki, ajattelen koko ajan että "oi siittimeni kiltti, roiku vaan siellä ihan rennosti äläkä ala hevostelemaan". Sieltähän ne tytöt sitten saapuivat saunan puolelle myös, ja voi jeesus sitä näkyä. Molemmilla oikein kunnon tissit ja toisella oikein kivasti pimpin vako "viiva" näkyy vaalean karvoituksen läpi. No niinhän siinä kävi, että mullahan alkoi ihan väkisin tuo kyrvän mokoma keulimaan sen verran raskaasti että oksat pois. Tai siis oksat pystyyn tässä vaiheessa. Peittelin sitä sen minkä kykenin, mutta saunasta poistuminen löi tilanteen päälle. Tytöt lähti ensin mennäkseen uimaan ja yks kaveri kanssa. Sitten toinen kaveri rupes vetelemään uimahousuja jalkaansa ja kyseli multa, että enkö tuu järveen. Totesin siinä sitten kaverille, että ei perkele pysty kun nakki on niin tanassa ettei mitään järkeä. Kaveri repes oikein huolella ja totes että no tuuppa perässä sitten kun "kykenet" :D Huutelin vielä sille perään, että et jumalauta puhu tyttöjen kuullen tästä mitään!

  No kaveri poistui siitä uimaan ja minä jäin yksin saunaan ja rupesin välittömästi työstämään (oli ihan pakko tumpata hanskaa, ei saatana pystyny olemaan!!), eikä aikaakaan kun spermaa ryöpsähti aimo lasti pitkin saunan lauteita. Eipä muuta kuin äkkiä suihku käteen ja siivoamaan mälliä lauteilta. Sain itseni sen verran kokoon, että päätin nykäistä uimahousut jalkaan ja siirtyä järveen, nyt kun ei ollu enää seisontaongelmiakaan. Lärvi tulipunaisena luikin alas rantaan ja totta kai uus kalja kourassa. Toinen tytöistä toteaa "no ei sulla enää seiso" ja kaikki repeää nauramaan sen verran, että ei helvetti ei kukaan uskokaan sitä mölyä. Mä sitten yritän siinä todeta khuulisti, että mitä vittua, miten niin, täh, miks seisois. No siinä sitten sitten oli kaikenlaista joojoo-läpänheittoa asian tiimoilta, enkä tiedä tänäkään päivänä uskoiko tytöt loppupeleissä että mulla oikeasti oli siellä saunassa ihan maailmanlopun seisahdus päällä. Kaverin mulkero kun oli sen laulanut heille välittömästi siellä järvessä, kuinkas muutenkaan.

  Ilta eteni sitten sen verran tehokkaasti, että lähitunteina me kaikki siinä humalluttiin kokolailla urakkaluontoisesti ja kaveri laatoitti rantakiveyksen, toinen tytöistä laski alleen laatoittaessaan mökin kuistin ja sammui sinne, minä sammuin grillikatokseen ja se 18v. kaveri jyysti (äänistä päätellen) toiselta tytöltä silmät päästä siellä mökin parvella, kuului meinaan sinne grillikatokseenkin ihan mukavasti siinä yön pimeinä ja muutoin hiljaisina tunteina. Ja molemmat heistäkin ihan tuhannen päissään, tai no ainakin jossain vaiheessa iltaa olivat. Näin jälkeenpäin ajateltuna, mitäpä tuohon voi todeta... normipäivä :D

  • Ei saatana meinasin kuolla nauruun jostain syystä kun tuon luin :D.Itellä kyl samankaltainen kokemus mut ei siitä sen enempää.


 • Ja itsehän kävin viskomassa ryyniä metsän puolella ennen sammahtamistani. Aamulla oltiinkin sitten kaikki jokseenkin vaitonaisia, paitsi ne parvella köyrineet jotka vaikuttivat hyvinkin iloisilta :D Ja olihan se darra kyllä ihan kohtuu paha, eikä käynyt suuremmin kateeksi sitä alleen laskenutta tyttöäkään. Mahtoi olla mukavaa mennä kotiin niissä samoissa housuissa, joihin oli edellisiltaiset pissit kuivanu ja paidan hiha aikamoisen näkyvästi oksennuksessa :D

  Asian hyvä puoli on se, että itellä tupakointi loppui tuohon iltaan kertalaakista. Ei vaan enää maistunut, nimittäin seuraavana aamuna kun pistin pötkön tulille, niin muutaman henkosen jälkeen lensi semmoset tavarat mahasta ulos, että huhhuh.

  Mutta oi mun rakas sukuelimeni, se on vaan yhtä terhakas edelleen! Nykyään on tuota pesääkin jo nähty, nuoltu, nuuhkittu, koeteltu, hierottu ja sinne työnnelty, mutta siltikin tuppaa vielä sopivassa tilanteessa tulemaan ekat lämät housuun. Mutta ei se mitään, me likes it!! Ja tuntuupa tykkäävän tytötkin, kun ei ole ongelmia sen asian kanssa!

  • Mutta juu, vaikka tuossa hieman sanoja vääntelin värittääkseni tarinaa, mutta olis ihan vakavaakin asiaa tämän stondisjutun tiimoilta. Nimittäin eräs hyvä kaverini kärsii erektiohäiriöstä (ja alle kolmekymppisenä), joten tiedän tässä nyt sanoa, että kyseinen vaiva ei todellakaan ole mikään naurun asia! Se joka tuolle asialle erehtyy nauramaan, on täysi vitun kusipää mulkvisti paska-aivoa kyrpä paskiainen, piste! Sukupuoleen katsomatta.


  • Teinin seisahti kirjoitti:

   Mutta juu, vaikka tuossa hieman sanoja vääntelin värittääkseni tarinaa, mutta olis ihan vakavaakin asiaa tämän stondisjutun tiimoilta. Nimittäin eräs hyvä kaverini kärsii erektiohäiriöstä (ja alle kolmekymppisenä), joten tiedän tässä nyt sanoa, että kyseinen vaiva ei todellakaan ole mikään naurun asia! Se joka tuolle asialle erehtyy nauramaan, on täysi vitun kusipää mulkvisti paska-aivoa kyrpä paskiainen, piste! Sukupuoleen katsomatta.

   Sattuipa kerran 15-vuotiaana koululaisena nolo tapaus himoitsemani enkunmaikan tunnilla. Maikka oli isotissinen ja irstaan kireisiin farkkuihin pukeutuva, hyvännäköinen nainen. Olin juuri kehittänyt massiivisen erektion jota peittelin pulpetin alla, kun maikka vaati, että tulen luokan eteen taululle kirjoittamaan jonkun englanninkielisen lauseen. No, pakko oli mennä, vaikka jalassa olivat joustavat verkkarit ja lahkeessa nytkähteli kahdenkymmenen sentin seisokki. Siitä riitti juttua koulukavereilla pitkään.


 • vai nin

 • haistakaapaska

  • Ai kun et saa seisomaan?XD


 • Problem, jk? :DDDD

 • oi ihana panama

 • en tiedä olenko pedari tai jtn, mutta kylyplän saunassa oli sellain nuori tyttö lauteilla pillu paljaana nii kyllä katse sielä aina välillä kävi ;)
  Onneks ei seisomaan ruvennu vaik sil posliini olikin tietysti :D

 • Jahhaass.

  • Mitä vittua pippeli-poika!!??


 • vastaanotolla, lääkäri tekemässä peräaukon tunnustelussa, oli noloa olin jo riisunut housuni ja pyllistänyt, kun lääkäri työnsi kumihanskaan verhotun kylmän sormensa sisääni ja tunnusteli stondis iski, elämäni noloin hetki

 • olihan edes naislekuri?

 • Ite keulin omalla derbillä aina muna pystyssä kyrpä korvassa mällit housussa poliisia karkuun ENDOTEN takaperin mutta kuiteskin liikennesääntöjä noudattaen ja poliisit kysyy aina että miten sun muna on aina kovana kun pysäytetän ja mä sanon että en tiiä..

 • Itel alko seisoon ku rakas isoäitini alko voihkii unissaan. Ai että sitä mällin määrää. Mälläsin suurimman osan siskoni ekan luokan koululuvaan ...

 • Ihtelle ei oo mitään kummempia käynyt mutta, tänään oltiin kahtmas yläastelaisten lentopallo peliä. Siis onko siel joku et jos haluu pelata nii pitää olla hyvä perse? Sillä kaikil kyl näytti semmonen olevan :D Siinä vähän kahtelin ympärilleni ja kappas kummaa. Silmään otti ysiluokkalainen, joka epätoivoisesti peitteli varmaa 20cm pitkää stondista :'D

 • Väittäin että bi. Etsii vaan myönteistä palautetta ja mahdollista bottomia.

 • Ei mulla mutta eräällä toisella kundilla. Sillä oli jokunen haiven leuvassa eli mun tulkkaukseni se oli siinä 14-16w paikkeilla oleva poika. Me oltiin puistossa ja istuskeltiin penkillä kun pojan laptopista rupesi kuulumaan naimisen ääniä. Me tuijotettiin poikaa ja se nosti kuulokkeet pois korvaltaan ja yritti saada siintä ääntä pois. Mutta kun ei onnistunut ja se sammutti koneensa sekä nousi yläs. Likat repes nauramaan sille ja osoitti sen haaroja. Poika nosti sen koneensa yläs ja me kaikki nähtiin kun sen
  kankassa housuissa oli 15-17 paksu nakki aivan eriktiossa. Voi sitä meidän riemua ja pojan pikaista poistumista paikalta. Voi sitä poikaa seuraavana päivänä koulussa.

 • Olin silloin 14w poikanen ja mies kun oli jo karvoja mun kaluni ylä puolella. Minua rupesi kiinostamaan kuinka monta karvaa on mulla. eli hain käsi peilin ja housut kinttuihini ja tarkistamaan sen. Kun olin kiskonut kaluni yläs päin ja kalupussiani rupesin tarkistamaan sen alta niitä mun karvojani joita en montaa löytänyt. Ja ovelta rupesi kuulumaan naurua. Mun äitini ja iso siskoni siellä hirnui mulle. Ota poika rauhallisesti kyllä ne sullekin tulee aikanaan. Ja ne lähtivät hirnuen pois mun huoneestani. Illalla syönti ja tuli meille mummi kylään ja minä paska jäykkänä kertooko ne sillekin.
  Mitä sen pojan poika oli keksinyt.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.