Hammasimplantista

puuttuvat hampaat

Olen aikeissa mennä Tallinnaan implanttiremonttiin, onko kenekkäkän kokemusta Citymed hammasklinikasta, hammaslääkäristä Meeme möttus.

8

1691

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • l

      laitatin suomessa etuhampaan 2 vuotta sitten.kyllä siinä ainakin 6 kertaa joutui käymään.valmistus röntken ja hammaslääkäri siaitsi eri osoiteissa lasku oli yhteensä 2000 euroa

    • Torahammas

      Viime kesänä lohkesi vuosikymmeniä kuollut toinen etuhammas. Jouluksi mulle vasta on luvattu vihdoin ja viimein uusi lopullinen hammas. Monta, monta vaihetta olen käynyt läpi, ennen kuin olen näin pitkälle. Varaudu siis moniin, moniin reissuihin, jos enemmänkin kalustoa uusitaan. Kuulemma tulos on parempi,jos ei hosuta.

    • meememöttuksenkeycusto

      Aivan perseestä, hutiloi ei osaa edes perusasioita. Mitä voit olettaa että virossa edes oltaisiin samalla aaltopituudella.

      • Jup

        Hutiloiva hammaslääkäri. Ei kannata mennä. Pestyt varmasti


      • Katso_päiväystä
        Jup kirjoitti:

        Hutiloiva hammaslääkäri. Ei kannata mennä. Pestyt varmasti

        Eiköhän aloittaja ole hoitanut homman jo silloin runsas seitsemän vuotta sitten.


    • Aspirantti

      Oma kokemukseni ko. lääkäristä ja CityMed-klinikasta on surkea. Aikaisemmat työt, mm. kruunu n. 5 vuotta sitten tehtiin hyvin (oli eri lääkäri), mutta nyt iski epäonni. Omistaja vaihtunut 2011.

      Ko. lääkäri teki työnsä täysin epäkelvosti. Syksyllä 2017 laitettu kruunu (luvattiin vuoden takuu) irtosi nyt keväällä 2017. Ko. lääkäri laittoi sen uudelleen toukokussa 2018 ja lupasi vuoden takuun.
      Kruunu irtosi 4 tunnin kuluttua ruokaillessani laivalla.
      Ko.- lääkäri teki työnsä alun alkaen hutiloiden - pohjusti hampaan heikkosti. Kruunuun tehtiin vain n. 2 mm. syvä syvennys - lääkäri myönsi itse virheen, sanoi, että syvennys pitäisi olla vähintään 5 mm. syvä - siis "reikä" kruunussa, johon vanha hammas istutetaan.
      Minulla on myös Suomessa laitettu 1 kruunu, joka on kestänyt hyvin liki 20 vuotta

      Korjauksen yhteydessä ko. lääkäri rakensi (hyvin kiireesti) paremman pohjan, "piikin" hampaan juureen, mutta eihän se toimi, koska kruunussa ei ole paikkaa tuolle "piikille".
      Tuo kruunu ei olisi kestänyt koskaan.
      Olen ollut yhteydessä johtajaan, joka on työn tehneen veli. Pelkää kiertelyä, ei aikomustakaan korvata. En ole saanut heidän kantaa asiaan.

      Kiertäisin kaukaa osoitteen Narvantie 59, jossa ko. hammasklinikka sijaitsee.

      • Aspirantti

        Lisäys yllä olevaan mielipiteeseeni (kyllä olen kovasti pettynyt CityMed-klinikan toimintaan ja Meeme Möttusin ammattiatitoon).
        Kannattaa googlettaa myös nimellä Mehis Möttus. Eestinkiellisistä lehtiartikkeleista käy ilmi (en osaa hyvin eestiä, mutta ajatuksen ymmärsin), että suomalainen hammaslääkäri on myynyt ko. yrityksen Mehis ja Meeme Möttusille. Artikkelista olin ymmärtävinäni, että kauppahinnan maksaminen ei oikein veljeksiä kiinnostanut ja asiaa on puitu oikeudessa.

        Jokainen tottakai valitsee paikan, missä hoidattaan hampaansa. Jos kokemukset CityMedistä ovat hyviä, asia osaltasi OK. Kuten jo kerroin, itselle tuli paha pettymys - ei vain rahan menettämisestä, vaan Meeme Möttusin heikosta ammattitaidosta ja siitä, että ko. yrityksen johtaja piiloitui täysin, kun ehdotin heille korvaamismahdollisuudesta/velvollisuudesta täysin epäonnistuneesta hammaskruunutyöstä.

        Yritän vain viestiä, ettei teille käy samoin. Itse ehkä hoidatan edelleen hampaita Virossa, mutta nyt minulla on hyviä vinkkejä lääkäreistä, jotka ovat olleet pitkään luotettavia suomalaisten pisneskumppaneita.

        Hyvää onnea ja olkaa tarkkana. Juuri lääkärin taito on tärkeä. Toki hyvä ja rehellinen yrittäjä ei ota listoilleen heikkotaitoista hammaslääkäriä. Mutta tässä tapauksessa ko. lääkäri on johtajan veli ja siten auktoriteetti eikä kukaan uskalla kritisoida. Vaikea tilanne kaikkiaan ja me potilaat kärsimme..


    • Pitäkööntunarinsa

      Virolaiset ei tiedä rtg kuvista mitään.sentason hammaslääkäri on vähemmän kuin auton asentaja Suomessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe