Jotex

mietin vaan...

Onko kellään kokemusta Jotexin tuotteista tai yleensä onko se luotettava paikka tilata? Kun olen kuullut paljon huonoa jotexista, esim. että tuotteet on huonolaatuisia, kuvastojen ja tuotteiden toimituksessa ongelmia jne. Nyt kuitenkin näin jotexin sivuilla kivoja verhoja ja mietin uskaltaisikohan sieltä tilata...

13

8987

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuspäitten omistama

      Vaikuttaa vähän urpolta, mutta tilaamani tavara lähetettiin tiistaina ja toimitusaika on kaksi viikkoa, SUOMESSA :D:D:D:D:D:D:D:D

      En toista kertaa tohon puljuun sorru, maksan sitten vaikka vähän enemmän firmasta joka toimittaa edes postin kautta, eikä johonkin vitun valintataloon 20 kilsan päässä.

      • Anonyymi

        Jotex kokemuksia - https://ibright.lv/jotexfi.htm Oma kokemus on se, että hinta ja laatu oli kohdallaan, kun oli markkinoiden halvimpia tuotteita. Johonkin vintin ikkunaan ne verhot päätyivät. Tosin isoa eroa laadun suhteen ei enää ole jotexin ja finlaysonin tuotteilla, vaikka jälkimmäiset ovat paljon kalliimpia.


      • Anonyymi

        Siis pakko sanoo että tilasin jotexilta 500 euron edestä… kaikkea lakanoita verhoja pyyhkeitä yms. Ne jakautui kolmeen eri pakettiin. Ihan helvetin turhauttavaa mutta nohh viimestä pakettia yritin noutaa ja ei ollu löytynyt vaikka mulle tuli viesti. no en nyt tiiä onko jotexin vai postin ongelma.. mutta lakanat ja verhot oli ihan erinäköisiä ja laatuisia kuin kuvissa…..


    • better late than

      Jotex on sama kuin Ellos, joten uskaltaa tilata. Olen itse tilannut pari kertaa ja ongelmitta mennyt. Suomalaisittainhan on järjestäen pitkät toimitusajat, joten tuo paikka ei siitä poikkea. Maksaminen tapahtui kuukausilaskulla, joka tuli paljon myöhemmin kuin itse paketti.

      PS. Olipa vanha kysymys, mutta vastataan ny kuitenkin jos jotakuta muuta kiinnostaa.

      • kylläpä kiinnostikin

        joo kiinnosti! kiitti!


    • ei parempi myöhään..

      Jotex on sama kuin Ellos, mutta asiakaspalvelu... tilasin tuotteen, jonka piti saapua pikana, mutta liian myöhään selvisi ettei heillä edes ollut koko tuotetta varastossa. Pikkaisen noloa oli, ettei sitten ollutkaan synttärilahjaa kaverin synttäreille. Jos tilaatte, niin suosittelen varmistamaan, että luvattu tuote todella on tulossa ilmoitettuun aikaan.

    • Neg

      Huono palvelu.En koskaan tilaa sieltä mitään.

      • Anonyymi

        Täydellisen samaa mieltä


    • Kulttuurin.kääntöpuoli

      Jotex on luotettava firma!

    • Ei_enää_mitään_Jotexlta

      Olen tilannut nyt muuton jälkeen paljon. Nyt kävi kuitenkin sellainen juttu, että en enää tilaa. Homma oli pieni mutta periaatteellinen. Hyvä että firman tapa toimia paljastui. Tilasin kolme pakettia laseja. Lasit olivat tarjouksessa olisiko ollut -50% en niitä muuten olisi tilannutkaan. Lasit tulivat, mutta yhdessä pakkauksessa oli vääriä laseja, tätä kuullut muualtakin, että tulee väärää tavaraa. Palautin väärät lasit, siinä tein virheen (olisi kannattanut palauttaa kaikki lasit sekä oikeat että väärät) , kuvittelin että lähettävät oikeat tilalle, kun palautan väärät. No niin ei tietenkään käynyt vaan nyt jos haluaisin kolmannen paketin pitäisi maksaa täysi hinta ja erilliset toimituskulut vaikka Jotex mokasi. En tietenkään tilaa kolmatta pakettia vaikka harmittaakin vajaaksi jäänyt lasisarja. En voi suositella Jotexia tämän kokemuksen jälkeen, enkä enää tilaa sieltä mitään.

      • Kahden.Kauppa

        Jos olet jotain tilannut ja maksanut ja firma on sitoutunut tuotteet toimittamaan sovittuun hintaan, niin silloin firman on ne tuotteet myös toimitettava. Tuotehan ei ole loppunut. Sinä voit tarvittaessa vaatia jonkin viivästysmaksun.

        Ole tiukkana! Sopimus sitoo molempia osapuolia. Olet saanut sopimuksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Voit luonnolliseti neuvotella hinnan, millä sopimus voidaan osittain purkaa. Vaadi joku kohtuusumma.


    • Anonyymi

      Ostin jotexilta lakanan (kuminauhalakana kyseessä) lapsen sänkyyn, kokomerkintä näytti oikealta, joten pesin sen ennen käyttöä. Kuitenkin kun laitoin lakanan sänkyyn, se olikin liian pieni. Kutistuiko pesussa vai oliko jo valmiiksi liian pieni, sitä en tiedä.. en vaivautunut palauttaa kun olin jo pessyt eikä kovin hintava ollut.
      Mutta! Nyt lähettävät roskapostia tekstiviesteinä koko ajan! Tein pyynnön lopettaa, mutta ei loppunut. Kirjoitin asiakaspalveluun, jossa lupasivat poistaa tietoni. Päinvastoin! Aloin saamaan roskapostimainontaa myös sähköpostiini tämän jälkeen. Aivan törkeää toimintaa ja asiakkaan kiusaamista! Keinot vähissä kuinka tämän saan loppumaan.
      Mieleeni tulee väkisinkin, että kyseessä hieman arveluttava taho, onneksi en antanut pankkikortin tietoja vaan maksoin laskulla.

    • Anonyymi

      Paska liike tilasin jouluksi lahjan 9.12 lasku tuli 18.12 tavaraa ei ole näkynyt nyt pyydetään korkoa ja maksamattomasta laskusta lisää 5euroo mutta mitään ei ole minulle tullut ennen joulua alkuperäinen velka tavaroista mitä en saanut oli 56.74 ja nyt karhutaan 78.75 tyhjästä asiakaspalvelu vastaa ruotsiksi ja englanniksi ei palvelua suomen kielellä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe