Naisilla on helppoa

Epäihannemies

Aina kun luen Ihannemies-palstaa, tai muita vastaavia nettipalstoja, tulee sellainen fiilis, että jospa vaan kävisi vetämässä itteni hirteen.

Tämä palsta kertoo miten helppoa naisilla oikeasti on. Täällä ei ole lähimainkaan samanlaisia vaatimuksia naisille, eikä täällä haukuta vaatimuksia täyttämättömiä naisia kuten Ihannemies-palstalla naiset haukkuvat miehiä. Tästä palstasta ei tule yhdellekään naiselle fiilistä, että mitäs jos vaan vetäisin itseni narun jatkoksi.

7

565

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pikku-a

      Luetaankohan me ollenkaan samaa palstaa? Väitätkö muka, ettei täällä ole törkeää tekstiä muun muassa pyöreistä, isopyllyisistä, pienirintaisista, isorintaisista, laihoista, lyhythiuksisista, lihaksikkaista, ketunnokkarintaisista, selluliittisista (joita muuten on noin 75 prosenttia naisista), lyhyistä ja pitkistä naisista?

      Eipä kuule naistakaan nämä jutut piristä... Pelkästään tämän palstan perusteella muodostetun mielipiteen mukaan olisin todellakin ihmisjäte, täysin seurustelu- tai seksikumppaniksi kelpaamaton. Onneksi kuitenkin tiedän, että tämä on vain keskustelupalsta, jolla ihmiset päästelevät höyryjä. Tosimaailma on erikseen.

      T: Lihaksikas, selluliittinen, ketunnokkatissinen, pienirintainen, isopyllyinen, lyhythiuksinen kammotus/kaunotar.

      • ........

        Niinpä. Ehkä sitä lukee eri tavalla ihannemies ja ihannenainen - palstoja riippuen siitä, sattuuko olemaan mies vai nainen. Mun mielestä täällä nimenomaan esitetään kauheita vaatimuksia ihan painosta, kuppikoosta ja geneettisistä ominaisuuksista hiusten pituuteen.
        Ihannemies-palstasta taas mulla on sellainen mielikuva, että naiset linkittelevät sinne kuvia julkisuudenhenkilöistä, jotka sattuvat heidän mielestään olemaan hotteja, mutta eivät viesteissään sulje pois sitäkään, että muunlainen ei kelpaisi. Turn off-ketjussa käsitellään paljon hygieniaan liittyviä asioita, jotka on useimmille naisille taas vähän kuin itsestäänselvyys.

        Mulla nostaa niskavillat pystyyn tuo lause "naisilla on helppoa", kun miettii, millaisia ulkonäköpaineita vaikkapa media meille naisille asettaa. Samoja ominaisuuksia mm. (porno)leffoista ja kuvista päänsä sekoittaneet miehetkin tuntuvat vaativan.
        Ja vielä pitäisi olla fiksukin, käydä töissä, luoda uraa, hoitaa ja tehdä lapsia -ja näyttää aina kaksikymppiseltä. Naisilla ei ole helppoa, ainakaan helpompaa kuin miehillä.


    • t

      Gallupien mukaan mun pitäs olla ihannekumppani niin ulkomuodon ku luonteenkin puolesta mut kuis
      onkaan yksin saa olla. Ei se ritari valkosella mersulla tule noutamaan. Ehkä syynä on etten ole bilehile
      joka roikkuu baareissa. En silti ole vetämässä itteeni köyden jatkoksi on elämässä muutakin ku
      miehet.

    • 15

      Kun olen lukenut ihannemiespalstaa, ihannemieskuvaukset ovat mielestäni olleet huomattavasti realistisempia kuin ihannenainenpalstalla. Tosin ihannenainen palstalla on käsittääkseni enemmän provoja. Ihannemiespalstalla liikkuu selvästi hyvin paljon nuoria naisia, joilla voi olla vielä hieman epärealistinen kuva parisuhteesta.

      Ihannenainenpalstalla sen sijaan laihoja naisia haukutaan löysiksi. Hollywood-näyttelijöitä on sanottu "perusläskeiksi", vaikka he ovat keikkuneet alipainon rajoilla. Miss Suomia on haukuttu rumiksi tai sanottu, että he ovat aivan tavisnaisia, joita tulee joka päivä kadulla vastaan.

      Luin juuri ihannemies- ja ihannenainenpalstalta pahimpia turn offeja miehissä ja naisissa. Naisilla suurimmiksi turn offeiksi nousivat selkeästi huonot piirteet, joihin on helppo itse vaikuttaa, kuten epähygieenisyys ja huono käytös. Naisia taas arvosteltiin paljon enemmän asioista, joihin on vaikea vaikuttaa, kuten rintojen muoto ja vyötäröttömyys, jotka määräytyvät pitkälti geenien perusteella.

    • trfujygjh

      ilmeisesti olet saanut itsesi suggestoitua kuvittelemaan noin...?
      Todellisuudessa on niin, että ihannenainen-palsta painottuu pääosoin puhtaasti ulkonäköseikkoihin - ja niitä juttuja kun lukee, tulee sellainen olo, ettei ihan tavalliselle naiselle ole markkinoita laisinkaan. Pitäisi olla joko pienitissinen- ja peräinen poikatyttö tai sitten tiimalasivartaloinen venus... Kaikki muu on epäkuranttia tavaraa, noin karkeasti ynnäillen.
      Kuten tuolla joku sanoikin, naisten asettamista kriteereistä kärkipäässä on esim henk.koht. hygieniasta huolehtiminen eli siisti ulkomuoto, oli ne raamit sitten millaiset hyvänsä. Siistit hiukset ja vaatteet, yleensä ottaen puhdas ja "tuoksahtamaton" olemus - niillä pääsee jo pitkälle, olit sitten pitkä tai pätkä. Sillä oikeesti... Mietipä nyt itsekin: haluaisitko lähestyä suttuisen näköistä, risoissa ja likaisissa vaatteissa kulkevaa rasvalettiä, jonka suussa on muutama keltainen hampaan tynkä? Onko sinusta liikaa vaadittu, että ihminen, oli sitten mies tai nainen, huolehtii perusjutuista?!

    • Näinpä.

      Täysin samaa mieltä aloittajan kanssa.

    • Teillähän on menkat kerran kuussa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      694
      5460
    2. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      163
      4231
    3. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4013
    4. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      50
      3840
    5. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3171
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      22
      2650
    7. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2490
    8. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      34
      2486
    9. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      58
      2316
    10. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      30
      2227
    Aihe