Feministit, miksi vihaatte miehiä?

zaebryhvju

Mistä miesvihanne johtuu ? Onko taustalla lapsuudet kokemuksia, huonot perhesuhteet tms. vai oletteko tulleet myöhemmin iskuyrityksissänne torjutuiksi ?
Pelkäättekö miehiä ? Useimmiten vihan taustalla on pelkoa, jokin uhkaa itseä eikä tiedä miten sitä käsittelisi
muuten kuin pyrkimällä uhkaamaan vastapuolta takaisin, kaksin verroin.

Onko teille ainoa sopiva kumppani sellainen, joka ei omaa mielipiteitä, päättäväisyyttä tai kunnianhimoa, jolle tosiaan lasten kasvatus ja kodinhoito on tarpeeksi ? Ettekö pysty hyväksymään miehiä muissa rooleissa kuin talon rakentamisessa, auton korjaamisessa, rahan tienaamisessa, yms. mitä naiset eivät osaa ?

Jos näin on, MENKÄÄ HOITOON.

8

722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • feministi minäkin

      määrittelet feminismin? Aika kapeaa ajattelua, jos sen mieltää miesvihaksi. Sehän on muutuva liike, ajattelutapa, jonka arkoituksena on aikoinaan parantaa naisten asemaa yhteiskunnassa ja ajaa naisille samoja yhteiskunnallisia oikeuksia. Toki monet niistä on jo saavutettu: äänioikeus, tasa-arvoinen asema avioliitossa ja perimysjärjestyksessä jne. Tätä nykyä ei useinkaan muisteta että esim. nämä asiat eivät olleet itsestään selviää 80-100 vuotta sitten, kuten nyt on.

      En minä ainakaan vihaa miehiä, vaikka ehdottomasti olen sitä mieltä että molemmilla sukupuolilla on oltava saman arvoinen asema ja oikeudet yhteiskunnassa. Näillähän ei ole mitään tekemistä esim. fyysisen voiman kanssa.


      http://fi.wikipedia.org/wiki/Feminismi#Feminismi_Suomessa

      • ahhabhyaa

        Kuule, kysyppä samaa tolta "Miksi vihaatte naisia ?" -palstan aloittajalta. Tämä topikki on selvästi vastaprovo tuolle yhtä tyhmälle "miksi vihaatte naisia?" topikille, tässä vain on miehen "versio" feminismistä, liioiteltu, niin kuin on liioiteltu tuo sovinismin naisviha topikinkin juttu.


      • abh yaeyuhbn

        Haluatko saman arvoiset oikeudet? Miksi te feministit sitten ette kirveen kanssa vaadi teillekin asevelvollisuutta? Siinä on yksi ajettava oikeus teille mutta ei saman arvoinen asema miehiin nähden.


      • Miten itse?

    • tyhmänainen

      Kirjoituksesi on äärimmäisen asenteellinen ja kiihkoileva. Ensinnäkin mikä on feministi? Vihaako feministi miehiä? Mihin perustat olettamuksesi siitä että feministi aina vihaa miehiä? Mihin perustat olettamuksesi siitä että feministin taustalla on aina lapsuuden kokemukset, huonot perhesuhteet tai torjutut iskuyritykset? Onko sinulla lapsuuden kokemuksia, huonoja perhesuhteita tai torjuttuja iskuyrityksiä ja jos on, niin mihin se sinun ajatusmaailmassasi vaikuttaa? Miksi liität olettamaasi vihaan myös pelkoa?

      Miksi oletat että feministi haluaa kumppanin joka ei omaa mielipiteitä, päättäväisyyttä tai kunnianhimoa ja jolle lasten kasvatus ja kodinhoito on tarpeeksi?

      • TultaMunille

        Feministi on sellainen, joka suureen ääneen ilmoittaa olevansa feministi. Niitä löytyy paljon, mitään ei tarvitse arvailla. Googlaa, jos et usko.

        Jos feministi ei aina vihaakaan miehiä, on sellaista kovin vaikea löytää. Voit laittaa tänne feministin miesmyönteisen ajatuksen, jos sellaisen helmen satut löytämään. Miesvihamielisiä kommentteja kyllä on helppo löytää.


      • shyss

        Hei "tyhmänainen".


        Tämä topikki on vain vastaprovo yhden feministin tekemälle topikille nimeltä "Sovinistit, miksi vihaatte naisia?" tässä topikissa siis on vain vaihdettu sukupuolten paikkaa sanoissa. Tämän on tarkoituskin olla aivan typerä, koska tämähän on sama topikki vain vastakkaisena siihen alkuperäiseen femutopikkiin. Näin myös feministit tajuavat kuinka tyhmältä se alkuperäinen kuulostaa miesten näkökulmasta.

        Ja on kyllä jännää katsoa miten tosissaan tämä otetaan. Kukaan kun ei ota sitä alkuperäistä tosissaan. Tämä sen sijaan otetaan, heti kun silmätikkuna on feministit.


    • hellysehei

      vihaan kaikkei miehii. Mut on jätetty baariin yksin ja jouduin kävelemään kotiin.
      Halluan tasaarvoo ja lisaaa palkkaa!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1815
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe