Unet, näyt ja profetiat?

Kaikki me unia näemme! Mutta onko niillä viestiä, ja mitä?
Jumala puhuu unienkin kautta, mutta myös muutoin. Ja ennekaikkea Raamatun sanassa!

http://www.suomistory.vuodatus.net (Sivu Profetia ABC, osa 8, tänään)
Ilmianna
Jaa

4 Vastausta


fdssdfdsfds
Ilmianna
Jaa
Kyllä niillä usein on viestiä, ja kannattaa etsiä mitä ne tarkoittavat unikirjoista, joita saa lainatuksi vaikka kirjastosta.
Ilmianna
Jaa
Unikirjoihin ei yleensä kannata tukeutua, sillä jokaisella on oma symboliikka unilleen. Mikäli tarkkailee uniaan, ja tutkailee niitä valveilla olonsa kanssa, niin voi melkein jokainen löytää johtolankoja ja viestejä. Ja jos näkee enneunia, niin niilläkin oma näkijälle kielensä.
Itse jos olen sairastumassa, näen usein vaanivia karhuja tai susia, joita yritän pakoilla. Jos on kysymys epämääräisitä huolista, niin olen tulipalon saartama, ym.
Uskon että jos alkaa harrastamaan uniensa tulkintaa, niin yhä enemmän näkee ja muistaa uniaan ja löytää niille myös merkitystä. Harrastus ruokkii mielikuvitusta ja antaa eväitä alitajunnalle. Hyvä vai huono. En osaa sanoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Joo, kyllä se näin on! Jos unensa voi tulkita jonkinlaiseksi viestiksi, niin se on aina ihmiselle itselleen tarkoitettu eikä mitään "profetioita" yms, millä monet näilläkin keskustelupalstoilla egoaan kohottavat.
Me jokainen olemme tämän maapallon ns. globaalitietoisuuteen yhteydessä kuka tarkemmin kuka heikommin. Niinpä jokainen voi tietenkin saada sieltä heijasteita niin sosiaaliseen tietoisuuteensa (ego-mielen) tai uniinsa (tunnepuolen) jotka viestivät hänelle itselleen "maailmansa menoa" tässä hetkessä. Tässä gl.tietoisuudessamme ovat ns. arkkityypit, jotka muodostuneet aikojen saatossa meille kaikille kuin "kirjanmerkeiksi" viestimään tiettyjä asioita uniemme kautta. Näistä löytyy tietoa netin monilta sivuilta jos asia kiinnostaa. Ei unien näkemiseen ja tulkitsemiseen tarvita profetioimisen erikoislahjoja, mutta kylläkin erottamiskykyä ja jonkin verran tietoa!
Lisään tähän vähän asian vierestä: Tuo em. globaalitietoisuutemme maksimitaajuus on juuri "tähän hetkeen" yhteisesti saavutettu tietoisuuden aste (jokainen on kuitenkin osana siinä omalla "taajuudellaan" eli tietoisuuden tasollaan), mutta sekin kasvaa koko ajan kaikista jarruista (kuten uskomuksemme, dogmit yms) huolimatta ja samalla muuttuu myös tulevaisuuden ennusteet (valintojen mahdollisuuksien "viuhka" on valtava, mutta aina looginen seuraus edellisestä nyt-hetkestä. Tietoisuus on aina kasvavaa, eikä se voi vähetä eikä hävitä edes kuolemassa (mieli ja ego kylläkin)!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Unet, näyt ja profetiat?

Kaikki me unia näemme! Mutta onko niillä viestiä, ja mitä?
Jumala puhuu unienkin kautta, mutta myös muutoin. Ja ennekaikkea Raamatun sanassa!

http://www.suomistory.vuodatus.net (Sivu Profetia ABC, osa 8, tänään)

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta