Lyrica ja haittavaikutukset

Ilman lääkkeitä

Aloitin viikko sitten selkäsärkyihin syömään Lyrica 25mg. Annostus on pieni, mutta haittoja olen jo huomannut. Selkä on kipeämpi, välillä on silmän 'nykimistä', niin kuin olis elohiiri. Mut pahin on nää mieliala vaihtelut. Varsinkin, kun muutenkin 'hermot' on olleet koitoksella, kun on selkäsärkyjä on ollut kohta pari vuotta. Annostusta pitäisi lisätä 50 mg päivässä. Vähän kyllä harkitsen, et jos 25mg tekee jo tälläiset oireet.....niin huh...huh.....

Kertokaa kokemuksianne ko. lääkkeestä.

19

17258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .

      neuropaattiseen kipuun.
      Ei ne muiden kokemukset sinua auta, jos lääke ei sovi sinulle niin se ei sovi....vaikka se sitten monelle muulle sopiikin.

    • itsellenilyrica muuten sopi mut lihotti lyhyessä ajassa paljon!

    • MelliNelli

      Tuo siun annos 25 mg on minimaalisen pieni, ei siitä mitään haittoja tule. Nuo voi olla muita oireita, yhdistät vaan ne Lyricaan. Itse olen äärettömän herkkä sivuvaikutuksille, mutta Lyricasta ei ole tullut mitään. Olen syönyt sitä jo yli 3,5 vuotta, aluksi 75 mg iltaisin, nykyään 175 mg. Nostot pitää toteuttaa rauhallisesti, 25 mg nosto viikossa. Lyrica auttaa nukkumaan paremmin ja poistaa ahdistuneisuuden. Minulla se ei auta särkyihin, mutta noihin kahteen em. hyvin.

      • Surun keskellä

        Lyrican kanssa, varsinkin jos allergioita. Se voi viedä hengen. Sairaalassakaan ei nykyisin vielä osata näistä lääkkeistä saatuja komlikaatioita hoitaa eikä potilasta kiireen keskellä tarkkailla vaan pääsee kuolemaan ja sitten on kuolinsyy "TAPATURMA"


      • 3+3
        Surun keskellä kirjoitti:

        Lyrican kanssa, varsinkin jos allergioita. Se voi viedä hengen. Sairaalassakaan ei nykyisin vielä osata näistä lääkkeistä saatuja komlikaatioita hoitaa eikä potilasta kiireen keskellä tarkkailla vaan pääsee kuolemaan ja sitten on kuolinsyy "TAPATURMA"

        tietenkään Lyricaa jos on sen vaikuttavalle lääkeaineelle allerginen! Sitten valitaan jokin muu lääke. Ja kyllä esim. anafl.sokki osataan sairaalassa hoitaa.
        Itsellä liki 25 v hoitoalaa takana, suurin osa ajasta ea:ssa, on tullut nähdyksi yksi jos toinenkin allerginen reaktio. Milloin mistäkin johtuva.


    • pyhäpäivän pietari

      EI tullu mitään lyrskasta! Ei auttanu olkapääkipuun(leikataan 12.1) ei selkään, mutta kun annos nousi 600mg ni se alko vaikuttaan mielialaan, fiilis nousi ihan simppana mutta myös sapuska maistu, alko maha kasvaa ja niin vitun kallis n että lopetin! mulla on samantapainen kokemus ketiapinorista eli seroquelista, otin puolikkaasta 25mg(miedoin) vielä puolet ja nukahdin ku tukki ja olin seuraavan päivän aivan kuutamolla, aääni sammalsi ja huojuin, lekuri lopetti heti sen koska 115kg mieheen tollasen murusen ei pidä vaikuttaa noin! nimittäin pienet naiset ottaa 800mg-1200mg päivässä ja iso karju 6.25mg ja tokenee täysin:) elämä on uskomatonta

    • omaa1

      lääkärit voi tiputtaa millo vaan annoksen 600mg päivässä ja jos oot vaik vuoden syöny 2x annoksen joudut olee vuoden ilma lääkettä mul meni koulutus ja kaikki mut ajettiin tyhjän päälle ei tälläst elämää kyl kauaa jaksa täytyy tehä jollekin jotain jos noi helvetin säännöt ei muutu joka genres sama juttu. mun mielest ku jengil käy näin niil kuuluis jotenki hyvittää se hyvä keino ois antaa kunnalt työpaikka ja korottaa annosta oikeaan määrään tai sit vaihtaa lääke johonki mulle yhtähyvin toimivaan lääkeesee. ei noitte lääkeittenb kans kannata lähtee leikkii oikee lääke oikeel ihmisel oikeel annoksel eikä tälläst helvetin pelleilyy

    • omaa1

      Pahoittelen yllä olevaa kännipäistä avautumista, näitä sattuu.
      *tarkotin et teen itelleni jotain en muille.
      Mitä tulee lyrican haittavaikutuksiin niin on musta luotettava ja luotettavin lääke ei ole ollut haittavaikutuksia.

    • omakokemus

      Tulee semmonen kiva humalainen olotila, joka kyl katoaa ku tolet nousee pilviin, vierotus on helvettiä ja sit vast voiki jo puhuu selkäkivuist ja elohiirist kertaa 100. Myös mulla nostatti jotenkin ärsyyntymistä, en tiedä miksi.

    • Unettom.yöt

      Mitä eroa on Lyrica25 mg jossa on kolmia, ja 75 mg Lyrca ei konmiota, onko 75 mg tehokkaampi. Muuten minulla ei ole 25 mg:ta ei mitää onglmia, mutta tuntuu ettei siitä ole apuakaan. kipuni on tekonivelen vaihtokipuun.

      • Uguhiij

        Kyllä ne Lyricat on sitä vanhempia mitä enemmän niissä on milligrammoja. Niitä on jopa 300mg. En ihmettele jos 25mg ei auta. 150mg auttaa jos Lyrica nyt edes siihen auttaa. Kysy lääkäriltä että mitäs jos kokeilet syödä kerralla 6 ja jos ei auta mitenkään niin vaihdetaanpa lääke.


    • Uhujijh

      Lyricaa olen joskus saanut 150mg pillereitä. 1 poistaa estoja ja nostaa mielialaa, useampi piristää, mutta aamulla olo on todella utuinen ja tönkkö. Jos syö pari viikkoa putkeen niin pari päivää ahdistaa jos lääkkeet loppuu. Aiheuttavat siis selviä vieroitusoireita. Toleranssi nousee muutamassa päivässä pilviin ja lääke ei tunnu enää miltään. Lääkinnällinen teho kuitenkin säilyy. Lääke voi aiheuttaa myös unettomuutta vaikka se toisilla auttaa nukkumaan. Lääke onkin tunnettu siitä että se vaikuttaa eri ihmisiin eri tavalla ja samaankin ihmiseen joskus eri tavalla kuin toisena päivänä.

      • Uhujihj

        Joillakin menee myös tasapaino pienestäkin määrästä ja varsinkin pieneenkin määrään alkoholia yhdistettynä voi aiheuttaa kohtalokkaan kaatumisen ja vaikka päänsä lyömisen. Pyörrytys voi iskeä kuin salama kirkkaalta taivaalta.


    • ekipee

      Mulla oli ahdistusta ja huonoa unta mm selkäkipujen ja levottomien jalkojen takia.
      Nyt olen syönyt Lyrica 75:ttä reilun kuukauden ja olo on loistava. Nukun kuin tukki eikä mitään kipuja eikä ahdistusta eikä mitään sivuvaikutuksia.

    • Parkkimarkku

      Pitäisi aloittaa Lyrica kuuri selkäkivun takia, mutta en aloita kolmion takia ja luettuani ed. kommentit tulin varmemmaksi, tänään fysiatri määräsi sitä, mutta antoi lähetteen selän mangneettikuvaukseen ja kuukauden päästä uudelleen hänen vastaanotolle Vega sairaalaan Helsingissä. Katson sitten, puukkoa en päästä selkääni ja kolmiolääkkeitä en syö. Olen aikoinaan välinikama pullistumasta selvinnyt ilman leikkausta ja morfviilääkitystä. Kesti 2,5 vuotta, että kipuloppui, asuin Rovaniemellä ja kävin Norvajärvellä viikoittain uimassa kylmässä vedessä ja talvella avunannosta. Kesäkuussa venäytin selkäni vesijumpassa ja sen takia tämä prosessi on käynnissä. Kunnallisella puolella se on vain niin hidasta, mutta haluan testata sen tietyistä syistä.

      • Kolmioita

        Kolmiohan on lähes jokaisessa lääkepaketissa. Lyrica on hyvä lääke joskin alkaa olla vanhanaikainen.


    • Ratian

      Aloitin Lyrica 75mg käytön nilkkamurtumasta johtuvaan hermokipuun ja vaikeasta kävelystä johtuvaan alaselkäkipuun. Lääke helpotti kivuista johtuvaa unettomuutta,en heräile jatkuvasti. Aamulla en arvaa ottaa,vaikka annostus on myös aamulla 75mg. Senverran se illalla päässä tuntui. Aion jatkaa lääkkeen ottamista illalla, koska kuukausia jatkunut kipu öisin syö naista.

    • Anonyymi

      Olkapään alaosa kuvattu mangeettikuvauksella kolme kertaa. Kulumaa löydetty ,muttei mitään leikattavaa.Yläselkäkivut seisaallaan ja istuessa.Kipu vaihtaa paikkaa yläselässä päivittäin. Jotain hermostollistahan tämä täytyy olla..Aattelin pyytää Lycica 75 mg.?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe