Insestin uhrin suusta

Siipirikko.

Muistan kun kirjoitin vl - pedofiliasta/insestistä tänne palstalle muutama vuosi sitten. Silloin harvempi ei ottanut minun juttuani vl- insesti perheessä kasvaneena todesta. Onneksi asiasta on herännyt julkinen keskustelu ja uskaltaisin väittää, että juuri julkisen keskustelun ansiosta uhrit uskaltavat antaa nyt entistä herkemmin hyväksikäyttäjänsä ilmi.
Mutta, nyt se suurin ongelma, mikä minua vaivaa: EI meitä uhreja vl- yhteisössä ole paljon autettu ja varsinkin kun vl- piireissä ihmiset näistä asioista niin juoruavat. Siis juoruavat uhrien nimillä iltakylissään jne. Onko tullut mieleen, miten vl:n keskinäiset juorut voivat satuttaa uhreja??
Tapaukseni on karmea siinä mielessä, että meitä saman hyväksikäyttäjän uhreja on monta ja suurin osa näistä uhreista on edelleen vl-liikkeessä. Nämä uhrit todella kärsivät, kun toiset vl- uskovaiset juoruavat esim.meidän tapauksesta. Mutta kenelläkään ei ole tullut mieleen tehdä mitään näiden uhrien hyväksi!! Onko tämä sitä oikeaa uskovaisten käytöstä?? Kaukana tässä on ns. uskovaisen opin keskinäinen rakkaus ja lämpö, huh!!
Itselläni ei enää pää kestänyt olla liikeen sisällä ja nyt minä uhri olen tuomittu "helvettiin". Mitäs siinä sanotte vl:t?? Onko niin, että pitää olla tarpeeksi tyhmä, kova, naiivi tai psykopaatti ollessaan liikkeessä mukana?? Miten jaksatte ihmetellä vielä, että miksi valtaväestö kyseenalaistaa koko lahkon??

34

3234

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • voin tapaustasi.

   Tosiaan pitää olla> tarpeeksi tyhmä, kova naiivi tai psykopaatti ollessaan liikkeessä mukana< sanoit asian justiinsa näin se on, ja niitä piisaa liikkeessä.

  • ...........

   Onneksi olet saanut lähtemisen armon. Muistathan että Raamatussa sanotaan että "hedelmistään heidät tunnette". Kun vl-liikkeen hedelmät ovat tuollaisia niin ei se voi olla mikään oikea usko. Toivottavasti muutkin tervejärkiset lestat alkavat kyseenalaistaa liikkeensä todellisuuden ja jättäytyä pois sairaasta järjestöstä. Pian jäljellä on vain puhvelit ja pedofiilit.

  • Eroava Aimo

   **Onko niin, että pitää olla tarpeeksi tyhmä, kova, naiivi tai psykopaatti ollessaan liikkeessä mukana??**

   se noin on.

  • vl-ominaisuus.

   Juorut leviävät, mutta uhria ei auteta.

   Sairas uskonto.

   • olen jo eronnut

    hyvin paljon lestadiolaisuus perustuu juoruihin.

    Saatarnatkin on vain juoruja, entisten kertomusten uudelleen kertomaa juororua. En todella ole nähnyt kun yhdellä puhuja velejellä Raamatun.

    Yökylän varsinajen tarkoitus on juorut ja kaiken salassa pidettävän käsittely, kuten ennen Neuvosto- Liitossa.


   • riomor hedman
    olen jo eronnut kirjoitti:

    hyvin paljon lestadiolaisuus perustuu juoruihin.

    Saatarnatkin on vain juoruja, entisten kertomusten uudelleen kertomaa juororua. En todella ole nähnyt kun yhdellä puhuja velejellä Raamatun.

    Yökylän varsinajen tarkoitus on juorut ja kaiken salassa pidettävän käsittely, kuten ennen Neuvosto- Liitossa.

    Lestalaisuus perustuu sukurutsaa.


  • . . . . . . . . . .

   mitä kaikkea sitä tehdäänkin jumalan armosta ja rakkaudesta, käytetään seksuaalisesti hyväksi lapsia.

   puhukaa enemmän näistä tapauksista, ilmoittakaa kaikki tapaukset viranomaisille / terveydenhoitajille tai jollekulle eikä millekään 'rippi-papille'!

   "Itselläni ei enää pää kestänyt olla liikeen sisällä ja nyt minä uhri olen tuomittu "helvettiin""

   ei se noin mene, sairasusko takaa sairaat käsitykset helvettiin joutumisesta. Uskovat äijät, jotka makaavat alaikäisiä ovat tunnetukkoisia ja saattavat itsekin olla insestin uhreja.

  • "rakastava yhteisö"

   ...keskusteluissa on käynyt ilmi, ettei asioita voitaisi käsitellä rippisalaisuuden vuoksi. Niin hoitokokousten kuin yhteisön muutkin yksityistä henkilöä koskevat jutut ovat vapaata riistaa ja mehukkaita juttuja kylän juoruämmien ja -äijien pohdittaviksi mm. iltakylissä tai missä he sitten tapaavatkin. Jos juttuja ei ole juoruämmät ja -äijät levittävät itse keksimiään juttuja. Ulospäin annetaan kuva rippisalaisuuden ehdottomuudesta, mutta yhteisön sisällä nämä toisten "tekemiset" jopa juoruämmän toisen syyksi keksimät ovat niitä kokoontumisten puheenaiheita. Oletko kuullut, joo, joo. Eikö ole kauhea... Joo se on nähty... Ne ovat varmaan, ihan varmaan... Juoruakan keksimän asian ympärille kyhätty juorumylly voi kasvaa niin valtavaksi, että henkilön on mahdottomuus enää käydä esim. seuroissa. Sen jälkeen nämä juoruilijat alkavat puhumaan, ettei se ole enää uskovainen eihän sitä näy enää seuroissakaan. Ja kun juoruakka jatkaa touhujaan alkavat ihmiset kyselemään, oletko sinä uskovainen, mikä on todella loukkaavaa tapauksessa, että koko tapahtumaketju on juoruämmän aikaansaannosta.

   Täysin syyttömät kärsivät ja juoruakat ja -äijät hakeutuvat seuroissa "etupenkkeihin".

   • Rippisalisuus on lestadiolisuuden, ja katolisuuden keksintö, ja kohdistuu juu ri kuoripoikiin ja insestiin, josta Armanin haastattelussa eräs lahkon jäsen mainitsi; - on niitä, moninkertinen määrä.

    Rippisalisuus on saatanasta, se ei ole Raamatussa, tällä Vl rikolliset ovat näennäisesti puhtaita.


  • etsivä-xx

   Jos vielä kaipaat lohtua sydämestä nimenomaan vl-saarnoista onko sinulle mahdollista kuunnella niitä netin kautta. Ainakin Hesasta on kuulunut useitakin haavoitettua mieltä parantavia puheita parin viime vuoden aikana. Usko ei kysy aikaa tai paikkaa, jos sellainen on sydämessä. Vanhoillislestadiolaisuudelle tekisi ehkä siinä mielessä hyvää, että siihen liittyisi enemmän sellaisia jotka eivät ole liikeessä kasvaneet. Eivät ole silloin oikeasti sisäpiiriläisiä, voivat jutella kenen kanssa vaan miettimättä, mitä "kamalaa" kunkin sukuun tai elämään muutoin on sisältynyt, tai onko korvakoruja tai jotain muuta mitä ei hyväksytä. Kun täysin "pihalla" kaikesta sellaisesta eikä ole sellasita liittänyt koskaan uskoon sinänäsä liittyväksi, tulee sellainen toisenlainen ajattelu ehkä luontavamminkin (tosin kukaanhan ei yleensä puhu mitään, joten etäuskominen on suunnilleen samaa). Vaikeampi tilanne on, jos sinulla on perhettä ja erityisesti lapsia. Varsinkin nuoret kaipaavat oman ikäistensä seuraa, silloin "etäuskominen" toimii huonommin.

   • Sairasta...

    Nimim:lle. Siipirikko. Älä antaudu mihinkään tekemisiin tämän sairaan uskon kanssa. Tällainen sairas lahko tuottaa vain sairaita ihmisiä. Sinulle etsivä.xx sanon,että on vastuutonta yrittää houkutella uhria takaisin samaan "helvettiin".


  • helikoskela

   Hei siipirikko. Haluaisin kuulla tarinasi ja jutella liikettä kohtaan esittämästäsi kritiikistä. Olemme valmistelemassa aiheesta tv-ohjelmaa. Toivon yhteydenottoasi. Ystävällisin terveisin, toimittaja Heli Koskela, Tarinatalo Oy, heli.koskela@tarinatalo.fi

   • Oikeutta uhreille!

    Hei Heli, teet hyvää työtä toimittajana. Olen seurannut tekemisiäsi, koska tunnen sinut "väärän koivun kautta" yksityishenkilönä. Tee hyvä ohjelma, jossa et säästele törkeiden rikosten salailijoita ja uhrien vaientajia. Kuten toki tiedän Sinun tekevänkin.

    Totuus on tässä surullisessa vyyhdissä ainoa lääke ja sen esille tuominen ja esillä pitäminen ovat ainoita keinoja auttaa näitä viattomia uhreja, jotka on uskonnon voimalla lyöty maahan.

    Siunausta hankkeellesi.


  • Oikeutta uhreille!

   VL-huhumylly pyörii.

   Tunnen asian vl-yhteisössä kasvaneena ja eläneenä. VL-pedofilian uhreista juorutaan iltakylissä samoin kuin perheiden taloussotkuista ja kaikesta muustakin.

   Mutta lasten seksuaalinen hyväksikäyttäminen ei le juoruilun aihe, vaan rikos!

   Tämä ei nyt vaan mene jakeluun suljetussa yhteisössä, vaan jatkuu edelleen!

   • eikissaapöyvälle

    Oikeutta myös eläimille! Älkää ottako kesäkissaa!


  • hannestapani

   HS uutisoi Vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen sisällä tapahtuneesta pedofiliasta lauantaina 9.4.2011:

   "Vaikka sisäinen selvitys toi ilmi virheitä herätysliikkeen johdon toimissa, vastuuhenkilöt saivat liikkeen johtokunnalta luottamuksen jatkaa tehtävissään."

   Jutun toimittaja on kovin huonosti perehtynyt SRK:n sääntöihin. Henkilövalinnat tekee SRK:n vuosikokous, joka järjestetään normaalisti suviseurojen yhteydessä. Kehotan HS:n toimitusta tilaamaan yhdistysrekisteristä SRK:n säännöt ja perehtymään tarkemmin asiaan. Ei voi loputtomasti olla niin, että SRK:ssa tuomari saa olla tuomarina omassa asiassaan. Johtokunnan valitsee vuosikokous. Johtokunta ei voi ottaa itselleen vuosikokoukselle kuuluvaa oikeutta vapauttaa vastuusta toimihenkilöitä näin vakavasta rikosten vuosikymmenien villasella peittelystä.

   SRK on rauhanyhdistysten keskusyhdistys. Rauhanyhdistyksiä on noin 210. Rauhanyhdistysten sääntöjen mukaan vuosikokoukset pidetään helmikuun aikana, jossa yhteydessä valitaan SRK:n vuosikokousedustajat. Nämä jo valitut vuosikokousedustajat voidaan vaikka heti kutsua SRK:n ylimääräiseen kokoukseen. Riittää kun riittävän moni rauhanyhdistys vaatii, että tämän asian johdosta tulee järjestää SRK:n ylimääräinen kokous. Tässä ylimääräisessä kokouksessa voidaan vaatia vaikka koko henkilöstön vaihtoa, mikäli rauhanyhdistykset niin vaativat.

   Asia on niin vakava, että SRK:n jäsenyhdistysten (rauhanyhdistysten) tulisi heti vaatia SRK:n ylimääräisen vuosikokouksen henkilövalintoja koskien. Ne, jotka ovat syyllistyneet niin SRK:ssa kuin rauhanyhdistyksissäkin asian villaisella peittelyyn, tulee heti vapauttaa kaikista luottamus- ja puhujan tehtävistään. Muuta vaihtoehtoa ei ole!

   • Näin se vaan on

    Arvaappa vaatiiko?
    SRK nauttii jäsenyhdistystensä täyttä luottamusta, vaikka täällä palstalla saa toisenlaisen käsityksen.
    Muutama kymmenen tai sata "toisinajattelijaa" ei riitä kaatamaan SRK:ta.


   • Tyhymää sakkia!
    Näin se vaan on kirjoitti:

    Arvaappa vaatiiko?
    SRK nauttii jäsenyhdistystensä täyttä luottamusta, vaikka täällä palstalla saa toisenlaisen käsityksen.
    Muutama kymmenen tai sata "toisinajattelijaa" ei riitä kaatamaan SRK:ta.

    Nämä ivaamasi "toisinajattelijat" eivät hyväksy lasten seksuaalista hyväksikäyttöänne ja sen järjestelmällistä salaamista. Sitä eivät hyväksy heidän lisäkseen myöskään Suomen Rikoslaki ja oikeuslaitos. Luuletko oikeasti, että pystytte jatkamaan rikostensalailulinjallanne kaiken tapahtuneen jälkeen?


   • hannestapani
    Näin se vaan on kirjoitti:

    Arvaappa vaatiiko?
    SRK nauttii jäsenyhdistystensä täyttä luottamusta, vaikka täällä palstalla saa toisenlaisen käsityksen.
    Muutama kymmenen tai sata "toisinajattelijaa" ei riitä kaatamaan SRK:ta.

    Se jää nähtäväksi. Mikään järjestö tai taho ei voi loputtomasti ja järjestelmällisesti peitellä näin hirvittävää rikosta. SRK:lle ja rauhanyhdistyksille olisi ehdottomasti parempi erottaa heti kelvottomat puhujansa ja asian villaisella painaneet. Elleivät ne niin pian tee, ne pahentavat vain omaa asemaansa. Ota huomioon, että jo KRP = keskusrikospoliisi tutkii jo asiaa. Törkeimmät rikolliset joutuvat jo sitäkin kautta vastuuseen.


   • hannestapani
    Näin se vaan on kirjoitti:

    Arvaappa vaatiiko?
    SRK nauttii jäsenyhdistystensä täyttä luottamusta, vaikka täällä palstalla saa toisenlaisen käsityksen.
    Muutama kymmenen tai sata "toisinajattelijaa" ei riitä kaatamaan SRK:ta.

    Olen toista mieltä

    Kaikkien rikokseen syyllistyneiden ja rikoksen peittelyyn syyllistyneiden nopea erottaminen kaikista puhujan ja luottamustoimista niin SRK:ssa kuin rauhanyhdistyksissä on ainoa keino saada muutosta aikaiseksi.

    Mikä on mahdollistanut tilanteen?

    Se, että oikein uskovat ovat nukkuneet ja päästäneet valtaan omavanhurskaat = itseriittoiset typerykset, jotka kuvittelevat "Jumalan lapsina" voivansa itse tehdä mitä tahansa, mutta voivat kurmuuttaa ja syyttää lähimmäisiään ties mistä. Lähimmäiseltä vaaditaan moninkertaista parannusta juoruämmien jutuista. Teoista ja sanoista, joita tämä ei ole tehnyt eikä sanonut. Armoa hän ei saa ja lopulta hänet "sidotaan" ja erotetaan...

    Nämä omavanhurskaat ovat keksineet nuo oudot "syntilistat", joilla ei ole mitään tekemistä Jumalan sanan kanssa. Syntejä ovat raamatun mukaan käskyt 1.-10. Niitäkään yksikään ei yhtä päivää pysty täyttämään. Jokainen rikkoo niistä jotain päivittäin.

    Nämä omavanhurskaat ovat keksineet "hoitokokoukset". Niiden tuhot tiedetään.

    Nämä omavanhurskaat ovat kehittäneet helvetillisen "seurakuntaopin", jossa seurakunta ei tee mitään virhettä, vaikka rikkoisi miten härskisti tahansa Jumalan sanaa. Raamatun mukaan vain Jumalan sanassa pysyvä seurakunta on Jumalan seurakunta, vain Jumalan sanassa pysyvä on oikein uskomassa. Joka ei pysy oikeassa opissa, ei ole Jumalan lapsi.

    Vain uusi henkilöstö voi korjata edellä mainitut virheet ja Jumalan sanan vastaisuudet. Omavanhurskaat, lampaan vaatteissa olevat raatelevat sudet, eivät tule koskaan myöntämään omia virheitään. Siksi heidät on heti erotettava kaikista luottamustoimista enempää lampaita raatelemasta.


   • Kyösti Ariba
    hannestapani kirjoitti:

    Se jää nähtäväksi. Mikään järjestö tai taho ei voi loputtomasti ja järjestelmällisesti peitellä näin hirvittävää rikosta. SRK:lle ja rauhanyhdistyksille olisi ehdottomasti parempi erottaa heti kelvottomat puhujansa ja asian villaisella painaneet. Elleivät ne niin pian tee, ne pahentavat vain omaa asemaansa. Ota huomioon, että jo KRP = keskusrikospoliisi tutkii jo asiaa. Törkeimmät rikolliset joutuvat jo sitäkin kautta vastuuseen.

    Kysymys on siitä sallitaanko median tehdä tutkivaa journalismia lestadiolaisuuden hermokeskuksissa. Löydökset olisivat varmasti katolista kirkkoa ravistelleen pedofilia skandaalin tasoa.


  • 1oikeusvaltioko

   Näin se vaan on. menetettyjä etuja ei anneta pois. Jos on saanut lapsia raiskata mitäpä sitä muuttamaan. Turha on poskea soittaa ihan sama onko tuollainen SRK voimassa tai ei mutta lapsia ette enää raiskaa siitä pitäköön oikeusvaltio huolen, Tämä aihe jauhetaan kyllä valmiiksi.
   Toisinajattelija? Oletko ihan täysipäinen ihminen? Onko väärin että asiat tuodaa esille? Teidän paskasakki voi kokoontua vaikka kuinka mutta teillä ei ole oikeutta todellakaan ihan mihin vain. Boikotoikaa VL. tuotteita. Ottakaa asioista selvää.

  • lasten puolesta

   Ihmettelin tiedottajan virnettä kun kertoi ettei hyväksikäytetty tytär ole halunnut häpäistä isäänsä paljastamalla insestiä. Ihan sairasta sanoa että tytär häpäisee isän kertomalla. Eiköhän se isä häpäise itsensä ja tyttärensä sairasta tekoaan tekemällä. Muutenkin ukko vältti puhumasta insesti sanalla asiasta. Kertoo paljon asenteistä vl-liikkeessä. Ja siitä miksi asioita peitellään. Seksi on suuri häpeän aihe ja niin rikokset muhii.

   • sedukas

    Et ymmärtänyt näköjään tiedotustilaisuudesta yhtään mitään. Ensinnäkin vastaaja joka kertoi kuvaamasi asian, ei ollut SRK:n tiedottaja vaan lakimies joka totesi ettei kaikki tapaukset ole tulleet vielä ilmi sillä osa lapsista ei ole halunnut kertoa asioista ulkopuoliselle jottei oma isänsä tulisi julkiseesti häpäistyksi. Se on varmasti totta, sillä julkisuusrumba oikeusjuttuineen on kova tragedia uhrin ja lähipiirin kannalta. Rikos ei ole kunniaksi isälle, eikä raakalainen teko millä hän on häpäissyt lapsiaan. Toivoa sopii että uhrit saisivat voimaa tuoda ne jukisuuteen siitäkin huolimatta että oma isä saattaa istua sen jälkeen vankilassa.


  • kova elämä.

   Olin ala-ikäinen kun mies houkutteli minut seksiin, en ymmärtänyt asiasta mitään. Mies oli huomattavasti vanhempi.
   Tulin raskaaksi, minut pakotettiin naimisiin erityisluvalla, koska mies olisi muuten joutunut vankilaan.
   Anopin mukaan olin vietellyt hänen poikansa.
   Minua halveksittiin ja minulle naurettiin. Miehen mielestä en kelvannut mihinkään kun oli "rikkoutunut" synnytyksessä.
   Hän kyttäsi pikkutyttöjä koko elämänsä ajan, vieläkään minua ei uskota kun olen joillekin asiasta puhunut, niin tiukassa on syntipukin leima.
   Moni näki millainen hän oli mutta sulki silmänsä. Pedofiilit ovat aina jossain muualla, lähipiiri ei usko edes omia silmiään, jos pedofiili ei jää ihan itse teosta kiinni, aivan rysän päältä.
   Nyt ei ole kyse uskovaisista. Kerron vain kuinka vaikeaa ihmisten on sisäistää se, että pedofiili on joku tuttu, ihan mukava tyyppi.

  • Ei pidä unohtaa
   • 6 + 4

    Maria Lähteenmäki: "Tutkijana yritän ohittaa sen inhon, vihan ja vastenmielisyyden tunteen, joka noihin tekoihin liittyy, ja kysyä, missä kohtaa tekoihin vaikenemisella osallistunut yhteisö sairastui? Missä kohtaa osa liikkeen jäsenistä liukui oikeuden ja kohtuuden pimeälle puolelle, missä kohtaa liikkeen johtajat menettivät harkintakykynsä ja sulkivat suunsa, missä kohtaa kristilliset arvot muuttuivat sanahelinäksi?"

    Osuvasti esitetty ydinkysymys. Yhteisö osallistuu rikokseen vaikenemalla.


   • Miäs27v

    Erittäin hyvä kirjoitus tutkija Lähteenmäeltä, ja juuri tällaisia syvällisiä kannanottoja tarvittaisiin lisää, nimenomaan liikkeen ulkopuolisilta ihmisiltä. Koska monilla vl-liikkeessä elävillä on täysin vääristynyt ja hämärtynyt käsitys todellisesta maailman menosta, muista ihmisistä, erilaisista maailmankatsomuksista ja ihmisyydestä yleensäkin, on heiltä turha odottaa objektiivista katsausta vanhoillislestadiolaisuuden suljetusta yhteisöstä ja sen ongelmista. Usein he ovat jo niin juurtuneita ja aivopestyjä yhteisön ajattelutapaan ja kulttuuriin, etteivät he yksinkertaisesti suostu näkemään mitään vääryyttä liikkeessä, eikä näin ollen muutos parempaan ole missään muodossa mahdollinen.

    Ensimmäinen, ja pahin klikki tulee jo SRK:n julistautumisesta erehtymättömäksi, ja tämä heijastuu tietenkin koko liikkeen ajatteluun. Samoin seurakunnan sanotaan olevan aina oikeassa, joten sen kritisoiminen millään tasolla tulkitaan heti synniksi, oli asia kuinka tarpeellinen, aiheellinen tai vakava tahansa (jopa pedofiliasta keskustelu). Tähän asti yhteisön johtoa myöten kommunikaatio "muun maailman" kanssa on ollut erittäin varautunutta, jopa hieman vihamielistä - "miksi vainoatte meitä, me emme tee mitään väärää". Ongelmat vl-liikkeessä eivät korjaannu niin kauan kuin avointa, objektiivista ja rehellistä keskusteluyhteyttä ei saada avattua yhteisöön ja siitä ulos. Onneksi on kuitenkin joitakin sellaisia rohkeita vl-ihmisiä, jotka ovat uskaltaneet ruveta uimaan vastakarvaan, ja nostamaan yhteisön mätäpaiseita esiin. Niin no, SRK:n ja sen uskollisimpien alamaisten silmissä kyseiset henkilöt eivät ole enää uskovaisia.


  • hiukan erikoista

   Tuo asenne, mikä sinulla on, niin vaikea olis sinua auttaa! Ajatteleppa vähän, kuka uskaltaa lähestyä? En minä ainakaan.

  • Mitenkähänpäin

   >Silloin harvempi ei ottanut minun juttuani vl- insesti perheessä kasvaneena todesta.

   Siis useampi otti?

  • peltohiirinen

   On aivan käsittämätöntä touhua kyseissä lahkossa.

   • piru.on.siellä.irti

    ""Onko tämä sitä oikeaa uskovaisten käytöstä??""

    Vanhoillislestadiolainen herätysliike = lastenraiskaajien ikioma lahko.


   • äläkärsiyksin

    "Mutta kenelläkään ei ole tullut mieleen tehdä mitään näiden uhrien hyväksi!! Onko tämä sitä oikeaa uskovaisten käytöstä?? Kaukana tässä on ns. uskovaisen opin keskinäinen rakkaus ja lämpö, huh!!"

    Tuo EI TODELLAKAAN OLE uskovaisten käytöstä eikä sekään , että asiat lakaistaan maton alle ja tekijä puollustatuu sanoilla, "sinun pitää antaa anteeksi ja olla kertomatta kenellekään ". SAIRASTA tuollainen.
    Oikea anteeksianto lähtee loukatusta itsestään, jos hän haluaa antaa anteeksi. Mitään syyllisen SYNNIN PEITTELYÄ se ei ole.
    Jokaisen raiskatun PITÄÄ ILMOITTAA itse poliisille ja syyllisen tulee saada teoistaan rangaistus, vaikka se nyky Suomessa onkin olematon. Toivottavasti tämä uusi oikeusministeri nostaa rangaistuksen tasoa.
    On käsittämätöntä miten oma äiti ei puollusta OMAA LASTAAN? Millainen äiti hän on ?

    "Itselläni ei enää pää kestänyt olla liikeen sisällä ja nyt minä uhri olen tuomittu "helvettiin". Mitäs siinä sanotte vl:t?? Onko niin, että pitää olla tarpeeksi tyhmä, kova, naiivi tai psykopaatti ollessaan liikkeessä mukana?? Miten jaksatte ihmetellä vielä, että miksi valtaväestö kyseenalaistaa koko lahkon??"

    Kenelläkään IHMISELLÄ. lahkolla ect. Ei ole oikeutta tuomita ketään helvettiin sen tekee vain ja ainoastaan JUMALA.
    Vaikka tämä ketju on jo "vanha", mutta, jos satut lukemaan tämän( tai joku samassa tilanteessa oleva lukee..)
    Niin onnittelut, että lähdit tuosta sairaasta yhteisöstä. Varmasti tuonne kuuulu ihan oikeitakin uskovia, mutta opetus on täysin VÄÄRÄ ja vääristää täysin sen mitä Raamattu opettaa.
    TOIVON SINULLE MITÄ SUURINTA JUMALAN SIUNAUSTA JA eheytystä, että voit kasvaa ehjäksi ja rakkautta kokevaksi ja antavaksi täyspäiseksi aikuiseksi.

    Tuossa Armanin tekemässäkin ohjelmassa nämä asiat lakaistiin maton alle, eli ei mikään ole muuttunut.


  • pitkäänhellari

   Kun insesti, pedofilia, ja perheen ja suvun sisällä tapahtuvat raiskaukset alkoivat tulla julkisuuteen Suomessa 1980-luvulla, niin ei sitä uskottu, kouluhenkilökunta, sosiaalitoimi ja mielenterveystaho ei ottanut sitä mitenkään todesta.
   Muistan tapauksen kun Helsingissä asuva 5-vuotiaan yksinhuoltajaäiti joutui itse miltei mielenterveystarkkailuun kun alkoi epäillä että hänen poikaa käytetään hyväksi hoitopaikassa.
   Tapaus ei liity mitenkään uskontoon. En epäile yhtään että tuollaiset suljetussa yhteisössä elämänsä eläneet papparaiset eivät osta vastaan "totuutta" että joku heidän joukossaan voi langeta tuollaiseen syntiin. Eivät osaa edes ajatella, minkä trauman hyväksikäyttö jättää sieluun vaikka se tunnustettaisiin, käsiteltäisiin ja tuomittaisiin.
   Jokainen tietää ettei ainakaan rakastava Taivaallinen Isä katso läpi sormien sellaista ja vaan vaatii vastuuseen uhrin ja maallisenkin oikeuden taholta. Ei murhakaan vanhene ja seksuaalinen hyväksikäyttö on psyykkinen murha.
   Tunnen rouvan joka joutui kuusivuotiaasta asti seitsemäksi vuodeksi olosuhteisiin, jossa velipuoli käytti häntä hyväksi. Meni naimisiin erittäin sadistisen ja hullun miehen kanssa. Järki naisella on säilynyt, mutta kaikki psykosomaattiset sairaudet hän on saanut ja elää lääkearsenaalin voimin. Lapsuus ei ollut uskonnollinen.
   Nainen kuuluu helluntaiseurakuntaan ja uskoo Jumalaan, mutta kyllä hän rikkinäinen on ja mieleltäänkin traumatisoitunut. Kyllähän ne ihmiset joilla ei ole mitään hajua kyseisitä ongelmista ja omaa kokemusta eivät ymmärrä vaan kehottavat unohtamaan ja antamaan anteeksi. Onneksi tämä ihminen on päässyt itse häpeän yli ja rohkenee aika avoimesti puhua sattuneesta ja ei syytä itseään. Liekö sitten ne fyysiset sairaudet jotka hän on kehitellyt osaksi omilla valinnoillaan; ei liiku, syö mitä haluaa ja käsilleen saa. Hän vihaa alitajuisesti itseään.
   Seurakunnassa ei kyllä ole kielletty eikä tehty tyhjäksi urin kokemuksia mutta ei varmaan osata oikealla tavalla auttaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   400
   3829
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   68
   1755
  3. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   78
   1468
  4. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1237
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   71
   1180
  6. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   354
   1098
  7. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   1036
  8. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   955
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   43
   911
  10. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   908
  Aihe