Lääkkeen poistuminen elimistöstä, kauanko??

minäggk

Moikka! Kyselisin jos joku tietäis kauanko kestää Venlafaksiinin poistuminen verestä/elimistöstä? Onko kaksi kuukautta hyvä aika? Mulla joskus ollut ja melko helppo oli lopettaa, mut nyt kysyn että kauanko se kestää et lääkettä ei olis enää elimistössä?

Kun vähentää pikkuhiljaa ja ottaa viimesen kapselin kauanko kestää ettei sitä olis enää??

5

2379

  Vastaukset

  • Moikka,

   karkeasti ottaen lääkeaineen poistumiseen elimistöstä (käytännössä) kokonaan menee noin viisi lääkeaineen puoliintumisaikaa (5 x t½). Venlafaksiinin poistumiseen vaikuttaa yksiköllinen vaihtelu jonkin verran, mutta keskimääräisellä nopeudella metaboloivalla puoliintumisaika lääkeaineen aktiiviselle aineenvaihduntatuotteelle (o-desmetyylivenlafaksiinille) on 11 tunnin pintaan. Lääkeaineen pitäisi olla melko lailla poistunut elimistöstä siis jo 2-3 vuorokauden kuluttua viimeisestä annoksesta.

   • Efe poistunut elimistöstä 2-3 vrk viimeisen annoksen otosta.


   • Kiitos vastauksesta Farmasisti! Eli jos 3-4 viikkoa syö puolikasta eli 37,5mg ja site kolme, neljä viikkoa joka toinen päivä ottaa tuon verran..ni kun viimesen on ottanut ni viikossa on poissa??


   • minäggk kirjoitti:

    Kiitos vastauksesta Farmasisti! Eli jos 3-4 viikkoa syö puolikasta eli 37,5mg ja site kolme, neljä viikkoa joka toinen päivä ottaa tuon verran..ni kun viimesen on ottanut ni viikossa on poissa??

    Eli 3-4vko joka päivä 37,5 ja sen jälkeen sama määrä joka toinen pvä!!


  • Kauanko tavanic 500mg vaikuttaa

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   187
   4642
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2278