Mitä tapahtuu olennallemme KUOLEMASSA?

Pakstori

Ihminen on kehonsa MASSAN puolesta mitättömän pieni kappale. Ja on mystistä miten kamalan SUURI PELKO voi pienessä ihmissydämessä syntyä sen suhteen, mitä pikku kehollemme tapahtuu esim. KUOLEMASSA! En tiedä, onko nuo voimat mitenkään rinnastettavissa esim. suuriin lämpötilavaihteluihin tai suuriin sähköenergioihin, emmekä tiedä, onko noiden tunteiden voima todellisuudessa läsnä ainoastaan aivoissamme?

Mutta se asia mikä ihmisessä on oikeasti SUURI asia, on aisteissa koettu kokemusmaailma. Tämän vuoksi JUMALAKAAN EI pelkästään jokaisen kohdalla HÄPEÄ pitää ihmistä lapsenaan ja "kuvanaan".

Kuitenkin juuri FYSIKAALINEN maailmankuva(mm. pelon ja vihan maailma) ON SE, mikä voi monilta viedä elämäntarkoituksen, vaikkapa KOSMOKSEN TUNTEMATTOMIA mittasuhteita kauhistellessaan. Ihmisellä on vähemmän MASSAA kuin vastaavankokoisella patsaalla, mutta INFORMAATIOMÄÄRÄ, mikä ihmisen kehossa on solujen kombinaatioissa, ja myöhemmin aivoissa, niiden kasvaessa yhteyksissään elämän varrella tekee ihmisestä SUUREN LUODUN!

Edes maapallo, vaikka sillä olisi massaa ÄÄRETTÖMÄSTI, mutta jos se olisi vain samaa samatiheyksistä raffista, ei olisi arvokkaampi, kuin yksi ihminen muodostamassa hermoyhteyksiä aivohinsa, sillä ihminen kerää informaatiota koko todellisuutta koskevista lainalaisuuksista, mitä EI VOI TEHDÄ MASSA, joka ei muodosta itselleen hermopuuta, tai ms. -verkkoa.
No, emme tiedä maapallosta itsessään, onko sillä geologisissa rakenteissaan paljonkin vastaavanlaista tiedostavuutta kuin on ihmisellä SANAN käsittämisen ja ymmärtämisen vuoksi aivoissaan ja lihassaan, ja luissaan ja VERESSÄÄN!

KUN siis ihminen kuolee, kyseessä ON MAAILMANKAIKKEUDEN ENERGIAN JA MASSAN kannalta täysin mitätön taphtuma, ihminen on fysikaalislla suuremäärillä mitattuna todella mitätön. Mutta se INFORMAATIO, minkä kokoamme eläessämme on KAIKKIEN JUMALIEN JA ENKELIEN kiinnostuksen kohde, toisista ihmisistä puhumattakaan. Älköön kukaan, edes syntistä ihmistä, joka rikkoo lakeja, halveksuko, koska Hän kerää arvokasta infomaatiota juuri tuosta olemassaolon kummallisimmasta aspektista: LUONNONLAKIEN JA IHMISTEN OMIEN SÄÄNTÖJEN rikkomisesta. Kuitenkin oikeasti arvokkaimmat ihmiset koettavat jatkuvasti miettiä uusia lainalaisuuksia ja esim. tapoja elämää ja olemassaoloaan ohjaamaan. Syntisyys VOI OLLA ARVOKAS KOKEMUS, mutta lain noudattamisen, ja tiedollisen kehityksen puolesta TÄYSIN ARVOTONTA, pieni kasvikin on usein arvokkampi omaa kukkaansa sääntöjensä mukaan tuottaessaan, kuin ihminen, joka TUHOAA SYNTISESTI TOISIA LUOTUJA! Tuho ja tappaminen ON TIEYSTI SEKIN LAILLA säädettyä, ja joskus se on rangaistuksena ja kohtalon sanelemana tapahtuma jokaisen kohdattava, koska juurikin NOITA PAHOJA on henkiolennoista melko tarkaan lain määräämä 1/3, joka määrä perustuu Perkeleen, Luciferin yms. Beliaarien luomiin henkiolentoihin, jotka koettivat luoda jotain vastapainoa TYLSÄKSI käyneelle Jumalan lain noudattamiselle. Kuitenkin juuri pahuus päättää monen elämään liian aikaisin, oli se itseaiheutettua tai ei. IHMISEN POIKA on tullut etsimään sitä mikä on kadonnut, pahan toimiesta jotenkin hukutettuna, juuri tuossa ovelassa nöyryydessään. Ja sellainen ETSIJÄ JA PELASTAJA on mm. tämä tietokone.

2

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pakstori

      Ei oikeasti pitäisi hirveän huolissaan olla siitä, mitä pystyy tekemään PAHUUTEENSA JO ELÄESSÄÄN KUOLLUT ihminen. Häntä vastaan olivat jopa ihmisten omat lait, Jumalan laeista puhumattakaan.

      On kuitenkin merkillistä, miten amerikkalaiset tarjoavat SANKARIN MALLINA sellaista, joka päättää aseillaan ihmisten elämistä, ja siis ampuu näiltä mielestään pahikisilta päitä tohjoksi. Eivät oikeasti ole ne "komeimmat" hyviksiä, kuin juuri SEN NAISEN silmissä.

      Jos pahuuden antaa elää, se synnyttää paljon liikettä ja meteliä fysikaalisissa objekteissa, ja monta inkarnaatioita ihmisille, ei sillä sen kummempaa merkitystä ole. Pahuus kuitenkin aiheuttaa tavallisille ihmisille paljon sietämättömiä tuneita, ja SEN VUOKSI MOOSES käski surmaamaan pahat ihmiset.Sekään ei niiden pahisten kannalta ole HYVÄ TUNNE, ja siksi pahiksilla on vielä jonkinverran turmeltumatonta ÄLYÄ sen suhteen kuinka poistavat maailmasta omalle mahdilleen kiusallisia henkilöitä. Mutta eivät voi poistaa kuin suoranaisen FYYSISEN vaikutuksen heiltä VÄLIAIKAISESTI, eivätkä todellakaan KETÄÄN HENKISESTI TAPPAMAAN, paitsi jos VIELÄ PIENI hyvä liikaa pelkää kehonsa puolesta ja tekee henkensä ja sielunsa kannalta tyhmiä päätöksiä. Lihallinen kehommehan EI OLE SUURI, energia- ja massamäärältään.

      Myös Jumala ENNEN VEDENPAISMUSTA koki paljon vastenmielisyyttä katselleessaan ihmiskuntaa. Heidän tarkoituksenaan oli paljon haluta nauttia. Nautinnolla ei ole viisaudessa mitään tekemistä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      788
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      646
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      628
    Aihe