Vieraanlipun alla.

Miksi esim. US-merijalkaväessä saa palvella suomenkansalainen ilman mitään seuraamuksia, kuten suomenkansalaisuuden menettämisen vaaraa? Puhumattakaan erilaisista sisällissodista, jonne värväydytään omin päin ilman valtion suosituksia tai lupaa? Kuten meneillään oleva Afganistaninsota tietysti erilaisten islamistien puolella tai yhtä hyvin sotiminen balkkanilla 1990-luvun alussa, jonkun ryhmittymän puolella?

US-armeijasta kyseen ollessa ei ole kysymys mistään virkateitse sovitusta kurssittamisesta vaan henkilöistä, jotka ovat saaneet vihreänkortin siis työluvan Pohjois-Amerikan Yhdysvaloissa ja liittyvät sitten merijalkaväkeen. Tosin US-armeijan palkat ovat surkeat esim suomalaisiin verrattuna, mutta Yhdysvaloille tulee paineita värvätä hyviä sotilaita myös Euroopasta, kun Naton liittolaisten toimintaan näistä samoista maista ei ainakaan Nato-formaatissa tunnu heitä tyydyttävän ja varsinkin silloin kun Natomaat lopulta tulevat irrottautumaan ennen Yhdysvaltoja Yhdysvaltojen omasta afganistanin sodasta. Vastarinta siellä on sisukasta ja sitkeää lajia. Supervallan omakaan toiminta alueella ei ole saanut kiitosta, tehokuudestaan ja osaksi ne sotarikokset joita on yritetty pitäää salassa ja ne mitkä viellä tulevat kummittelemaan taustalla ennen kuin näkevät valkeuden, jolloin Yhdysvaltojen luotettavuus entisestään kärsii syöksykierteen omaisesti. Eivät vanhatkaan synnit häviä valon tieltä vaikka maassa onkin Presidentti vaihtunut.

Koska yhdysvaltalaiset, eivät kykene maksamaan kunnollisia palkkoja omilensakaan voivat he luvata ja petkuttaa luotettavia eurooppalaisia taistelemaan maansa puolella, lupaamalla myös selaisia asioita, jotka eivät ole joko hyväksyttävissä tai lupaavat kaikkea paljon, kunhan sotaretki ja palvelusaika on ohi, mutta eivät sitä ehkä anna tai kiristävät globaalisti hallitsemiensa maiden oloja, jolloin palkaksi riittäää USA-kansalaisuus ja siinä mukana tuoma turvalisempi elämä. Tämä edellyttää Yhdysvaloilta sortotoimenpiteitä myös Eurooppaa kohtaan.

Kehitysmaiden sotilaat taas eivät ole riittävän luotettavia, eivätkä muutoinkaan sovellu heidän formaattiinsa, sillä joukko jonne terroristien olisi hyvin helppo soluttautua, ei ole pelkästään epäluotettava, vaan vaaralinen värvääjille ja se voi osaksi jopa irrottautua vihollisen puolelle tai muuten kapinoida.

Jos taas jotkut haluavat mennä esim. Ranskan muukalaislegioonaan, se lienee sallittavan jatkossakin, sillä se on kuitenkin sentään eurooppalaisen valtion hallituksen alaisuudessa, siis tietysti Ranskan, JOKA KUULUU EU:N SIIS ON LÄHEMPÄNÄ MEITÄ JOKATAVALLA, KUIN USA!!.

Sen sijaan "länsimainen" ei ole mikään hallinnollinen käsite, kuten EU, Suomi ja Suomen kunnat. Käsite on muutenkin liian epämääräinen ja sopii harvemmin asialliseen polittiseen keskusteluun ja sen viljeleminen joka asiaan ja asian haaraan on tyhmyyden osoitus ja tätä tyhmyyttä on jopa joissakin entisissä ja nykyisissä valtionpäämiehissäkin, jotka ovat nähneet pilvinpimein maailmaa, mutteivät kykene jäsentämään saamaansa informaatiota JA SULATTAMAAN KOKEMUKSIAAN JA AISTEJAAN JÄRKEVÄKSI JA KÄYTETTÄVÄKSI TIEDOKSI, kuin VAIN EHKÄ virallisista ja joskus tarkoitushakuisista raporteista.

EN SANONUT ETTEMMEKÖ VOI KÄYTTÄÄ TERMIÄ "LÄNSIMAINEN", SANOIN ETTÄ TÄTÄ TERMIÄ KÄYTETÄÄN AIVAN LIIKAA JA USEIN VÄÄRÄSSÄ PAIKASSA. TERMI ON ENEMMÄNKIN "BRANDI", EI HALLINOLLINEN YKSIKKÖ, PÄSSINKIN SE TULISI TIETÄÄ!! ja näin ollen sitä tulisi käyttää säästeliäästi ja sopivassa aiheessa ja oikeassa paikassa...

Kokoomuksen koko poliittinen ideologia, perustuu sanaan "länsimainen", joka ei ainakaan hallinnollisesti ole mikään yksikkö ja on yhtä veteen piirrettyjä viivaakin epämääräisempi, kuin Saharassa päästetty kamelinpieru, jota yritit ottaa safarillasi kiinni, eikä sekään riitä. teet tapahtuneesta idiotismistasi matkakertomuksen oleellisemman osan. Ei taida mennä rautalangastakaan vääntämällä kaikkien jakeluun...?

Kirjoitus jatkuu:
->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->
http://www.saul-masson.info/2011/01/vieraanlipun-alla.html
->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->->

-masson

4

266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fhebvlabvl

      paskaa sinulta. Tiedoksesi että USA:n armeijaan ei mihinkään, ei myöskään merijalkaväkeen, pääse palvelemaan ilman vihreää korttia tai kaksoiskansalaisuutta suomalainen. Sinne ei siis mitenkään pääse hommaamaan vihreää kortia USA:aan. Sellainen pitää olla että voi päästä armeijapalvelukseen. Kaikki suomalaiset joita siellä siis palvelee, ovat joko kaksoiskansalaisuuden omaavia, eli ovat myös USA:n kansalaisia, tai heillä on vihreä kortti USA:aan valmiiksi olemassa. Vihreää korttia on todella vaika saada noin vain.

      Olen tässä seurannut sinun kommenttejasi ja juttujasi koskien USA:ta ja huomannut ne kaikelta osin mutu-tiedoksi vailla todellisuuden pohjaa. Kunhan keksit juttuja, jotka ei pidä paikkaansa. Sinun kannattaa muistaa että kaikki ei ole yhtä ummikkoja USA:n suhteen, kuin sinä ja on ihmisiä, jotka ovat asuneet siellä kuten minä esimerkiksi. Ihmetellä täytyy että mitkä on motiivisi keksiä paskajuttuja USA:sta omasta päästäsi tai kopsaten jonkun toisen mutu-tietoja?

      Ja mitä seuraamuksia pitäisi olla vapaasta valinnanmahdollisuudesta? On sinun tyylisiä idiootteja, jotka ovat syyttämässä maanpetoksesta pelkästään USA:ssa opiskelevia suomalaisia ja ottamassa kansalaisuutta pois. Onneksi sinunlaisien toivomaa totalitaarista diktatuuria ei tule Suomeen ja joudutte hyväksymään muunlaisiakin mielipiteitä ja valintoja!

      • Suomi, USA ja Venäjä?

        Siis kolmoset.... :))


      • ainoastaan USA:n haukkumista, ei suinkaan esim. heti alussa seuraavaa: "Puhumattakaan erilaisista sisällissodista, jonne värväydytään omin päin ilman valtion suosituksia tai lupaa? Kuten meneillään oleva Afganistaninsota tietysti erilaisten islamistien puolella tai yhtä hyvin sotiminen balkkanilla 1990-luvun alussa, jonkun ryhmittymän puolella?"

        -Ei Sinunkaan tule olla liian jyrkkä.... sitten taas kotiinpäin USA:n...;)


      • Kustako tulee
        saulmasson kirjoitti:

        ainoastaan USA:n haukkumista, ei suinkaan esim. heti alussa seuraavaa: "Puhumattakaan erilaisista sisällissodista, jonne värväydytään omin päin ilman valtion suosituksia tai lupaa? Kuten meneillään oleva Afganistaninsota tietysti erilaisten islamistien puolella tai yhtä hyvin sotiminen balkkanilla 1990-luvun alussa, jonkun ryhmittymän puolella?"

        -Ei Sinunkaan tule olla liian jyrkkä.... sitten taas kotiinpäin USA:n...;)

        Lainaus "Ihmetellä täytyy että mitkä on motiivisi keksiä paskajuttuja"
        Ei tarvitse keksiä, jos on katsellut nyt jo pian kymmeneen nousevat dokumentit Amerikasta ei syyttele ketään keksimisestä. Dokumentit käsitteli mm seuraavia aiheita: Selventävimpänä Miksi sodimme, Kivääriyhdistys, Quantanamo, Köyhillä tehtävä pisnes, Amerikan sotilaat Havaijilla,ja vaikka viimeisenä eilinen Viattomuuden loppu.
        Jos ne katselemmalla säilyttää ihannointinsa on kehitellyt itselleen petoniseinäisen ohituskanavan jonne selkeä inhimillisyys ei eksy.
        Lainaus,"jotka ovat asuneet siellä kuten minä" Tykkäsitkö ?
        Eilisessä Dokumentissä esiintyi amerikan aikanaan ehkä pidetyin nainen Jackie Kennedy. Hänestä pidettiin ehkä aidoimmin, ainakin Amerikkalaisten osoittamat tunteet huomioiden.
        Hän, niinikään Amerikan pidetyn presidentin leski, kertoi että hänen on lähdettävä maasta, hän ei jaksa siellä asua. Syyksi paljastui vehkeily presidenttiä vastaa kun hän puolusti sörrettuja vähemmistöjä ja vähä osaisia ja sekun ei Amerikkalaisen pirtaan kuulu.
        En ole pätkääkään uskovainen, silti minua suunnattomasti ärsytti se pilkka joka tuli asiin presidentin lopettaessa puheensa jossa oli juuri luvannyt leppymättömästi hyökätä;Jumala Amerikkaa suojelkoon.
        Älkää yrittäkö muuttaa minun käsitystäni Amerikasta, se ei muutu, mielelläni kuulisin miten väitteistäni selviätte.
        Etteikö kuulu aiheeseen, no selvennän, Tämän maan kunnian puolesta en laita tikkua ristiin.
        Ts Henkilönä en kuulu joukkoon joka liittyy Natoon.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sähköpotkulautaonnettomuus

      Nyt sitten sattui ja pahasti! Uutisen mukaan 3 alle 15-vuotiasta olisi ollut samalla sähköpotkulaudalla liikkeellä. T
      Vantaa
      281
      3704
    2. Nainen, viime yönä ajattelin sinua ja itkin

      On vain niin ikävä, enkä tunteilleni mitään voi. Olisit minun iloni, olisit minun päiväni ja aurinkoni, mutta nyt olet p
      Ikävä
      74
      2439
    3. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      88
      1680
    4. No nainen...

      Mitkä on fiilikset nykyään?
      Ikävä
      114
      1640
    5. Skuuttikakarat itse syypäitä onnettomuuteen - Yle syytti autolijaa

      Tulokulma uutisissa oli se että – vaikkakin peitellysti – autoilija olisi ollut jotenkin yksin syypää tapahtuneeseen onn
      Maailman menoa
      325
      1532
    6. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      408
      1416
    7. Mitä asiaa tai ominaisuutta kaipaat eniten

      Ikäväsi kohteessa?
      Ikävä
      67
      1353
    8. Mitä et sietäisi kumppaniltasi

      Onko jokin asia tai asioita joista et haluaisi joustaa tai riita tulee eli haluat tehdä sen itse tai omia
      Sinkut
      78
      1300
    9. ABC Kuinka monta samaa kirjainta yhteensä

      ..yhteensä teillä on etu ja sukunimissänne? Uskallatko laittaa ne kirjaimet? Hyvä aika tunnistaa ja tavata se oma kaiva
      Ikävä
      99
      1289
    10. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      89
      1188
    Aihe