Harvinaisen suoraa puhetta profeetan

suusta.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9644392

Puhe nauhoitettu Söderteljen Helluntaiseurakunnassa ja Suomeksi sen on kääntänyt puhuja itse ja antanut luvan julkaisemiseen.. Alkusanat on puhuja itse lisännyt kirjoitukseen.
HERRAN PUHE LAMPAILLE!
ALKUSANAT:
Kirjoitan teille, niin kuin Paimen joka puhuu lampailleen. Kuulkaa siis mitä Paimen sanoo lampailleen jotka Häntä kuulevat:

ISÄ lähetti teille Sanansa, jotta te sen söisitte, ja Henkensä jotta te sen joisitte ja eläisitte Sanasta ja Hengestä. Sana annettiin teille ravinnoksi ja Henki voimaksi jotta te eläisitte niistä sillä ne tekeväy Eläväksi jokaisen kuin ne kuulee ja ne ravinnokseen ja elämäkseen ottavat. Ei niihin tule sekoittaa muita sanoja, eikä muita henkeä, sillä se joka niihin jotain sekoittaa menettää sen Voiman joka on annettu niiden kautta jokaiselle joka ne vastaan ottaa ja Luottaa niihin ja asettuu elämään kaikessa siitä kuin mikä Sanaa ja Henkeä on ja joka Valtaistuimelta on lähetetty teille elämäksi ja Voimaksi.
Ellette syö Sanaani ja ellette juo Henkeäni on teidän puheenne tyhjää ja helisevää eikä se tuota hedelmää joka on ISÄLLE mieliksi.
Teille annettiin tehtäväksi parantaa sairaat, ajaa ulos riivaajat ja tehdä monia tekoja Sanassa, mutta missä ovat nyt parantuneet, missä riivaajista vapautuneet, missä ne voimalliset teot jotka te käskynä saitte. Eikä ole niin että te ette halunneet syödä Sanaa ravinnoksi, mutta janositte Henkeä Voimaksi, ja niin jäivät sairaat sairauksiinsa, orjat, orjuuteensa, sokeat sokeiksi, kuurot kuuroiksi ja riivatut riivaajien valtaan koska ette tehneet kuten teidän tehdä piti..
Eikö ole kanssanne niin, että te huudatte: ”Anna Henkeä, Anna Henkeä! ” mutta kiellätte sen Voiman, sillä ei Henki tule Sanatta, eikä Sana vailla Henkeä, sillä jos te teet kelpuuta toista, niin olette osattomia toisestakin.
Te jotka olette villiviinipuusta otettuja ette ole sen suurempia kuin ne jotka itsestään kuuluvat aitoina oksina aitoon viinipuuhun. Te olette heidät hyljänneet ja yritätte heistä tehdä villipuunn3 oksia koska ette kelpuuta oikeana Viinipuuta puuksenne, vaan haluatte oman puunne ja omat hedelmänne ja juurtua muuhun kuin mihin MINUN juureni kiinnitettyinä ovat.
Miksi olette tottelemattomia MINUN ohjeilleni, miksi kartatte MINUN opastustani ettekä hyväksy MINUN nuhteitani vaan juoksette sinne jonneka lihanne ja mielihalunne teitä vievät. Nekö on pelastuksenne, niillekö muurinne rakennatte, niidenkö turvaan turvaudutte ja huudatte niille MINUN suojaani ja varjeluani ja hyväksymistäni. Kuinka luulette MINUN edes teitä kuulevan, ja kuinka luulette että olisitte MINUN seuraajiani kun seuraatte kaikkea sitä mikä ei MINUSTA ole. Ei se tee teistä palvelijoitani jos kumarratte maahan ja huudatte apuani kun jätätte auttamatta ne jotka apua tarvitsevat, ja kuinka luulisitte heitä auttavanne kun olette pois kieltäneet Voimani ja Sanani.
Niin kauan kun että ota vastaan ja syö Sanaani, olette vailla elämää ja niin kauan kun ette juo Henkeäni olette vailla Voimaani ja teissä ei ole Luottamusta MINUN nimeeni, sillä vaikka te kuinka hokisitte ja jankuttaisitte en teitä kuule, koska tekään ette MINUA kuule niin että kääntyisitte koko sydämestänne puoleeni ja ottaisitte Sanani ravinnoksenne, ainoaksi ravinnoksenne ja Luottaisitte siihen ilman epäilystä ja näin joisitte sen Hengen kuin mikä Sanani on ja mikä Sanassani on ja mikään ei teille silloin olisi mahdotonta, ei mikään ja silloin te täyttäisitte sen kuin minkä teille olen täytettäväksenne antanut. Ottakaa siis vastaan Sanani ja juokaa Henkeni niin saate elää kuten MINÄ elän.
MINÄ TULEN PIAN JA KOKOAN OMANI TYKÖNI.
NÄIN PUHUU HERRA LAMPAILLEEN PARANNUKSEKSI, KEHOITUKSEKSI JA NUHTEEKSI ISÄN KASVOJEN EDESSÄ.

6

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suoraa ja rehtiä
      • En katsonut

        millaista tekstiä tai tallenteita otsakkeiden taakse kätkeytyy, mutta jos teksteissä herätys höpötyksiä yhtään niin se merkitsee sitä, että Pyhä Henki ei ole siinä puhunut.

        Sillä Pyhä Henki kirkastaa vain Jeesusta..


    • 211220

      Hengellisyydessä esiintyy kaikenlaisia pellejä jotka etsivät itselleen kannattajia, kumartajia joita saa sitten hallita ja juoksuttaa.

      Heitä on aina ollut ja tulee aina olemaan.

      • ¨^^777

        211220 Totta puhut.Johtajiksi valehtelemalla ja kiipimällä. Köyhät eri karsinoihin uskovaisuudessakin. Eikä typerät lampaat huomaa mitään, kun rahat ja minuus viedään.


    • ellisiavoksuneehlav

      Hei haloo saarnaajat ja uskovaiset. Missä on ne suuremmat teot joita Jeesus sanoi teidän tekevän. Missä ne riivaajista puhdistetut, kuolleista herätetyt ja myrkynjuojat, myrkyllisten käärmeiden nostelijat, oikeat profetoijat, oikeat parantajat. Nämä seuraa Jeesuksen omia sanoi Jeesus.Valhetta kaikki teidän seurakuntien yritykset olla muka Jeesuksen seuraajia, Olette höpöläisiä ettekä uskovaisia.Juoruta ja valehdella osaatte. Lahden vapaakirkkoon on oikein kertynyt valehtelijoiden kopla, oikea karhu kopla, sitä johtaa virastotalolla töissä oleva henkilö.Jos joku on parantunut oikein todistetusti, jostakin vaikeasta taudista, niin ilmoittautukoon julkisesti, että totuus tulisi esiin.Kiitos jo etukäteen ilmoittautumisesta.Muuten ne teidän jutut on sisäpiirin suuria valheita, joita te itseriittoisesti viljelette.Jos jollain seurakuntalaisella on vaikea sairaus, niin osoittakaa hänelle ja muille että teidän sananne on vakaasti tosi, ja hän paranee raamatun lupausten mukaan.Muuten lopettakaa se yli inhimillinen leikkinne Jeesus parantaa kaiken.Yhtä lailla ateisti raitistuu kuin uskovaisetkin. Mistä pitäisi raitistua ja miksi. Ihmettelen pikemmin sitä mikä on häiriinnyttänyt ihmisen johonkin harhaan. Ei niitä riippuvuus-suhteita valita vaan niihin joudutaan. Alkoholi on monen seurakuntalaisen ongelma ja porno netissä, vaikka eivät sitä tunnusta.Nyt hipsuttelen naisen, eli vaimon kainaloon ja olen onnellinen, että minulla on rehellinen ihminen vierelläni.Muistakaa alkoholisti on alkoholisti, eikä se teidän juoruillanne muuksi muutu. Totuudenpäivää varroten.

      • Kyllä kyllä, ei ei!

        Luopukaa kaikesta, jos haluatte olla Jeesuksen oikeita seuraajia . Ottakaa ristinne ja seuratkaa minua, sanoi Jeesus aikanaan ja samahan se koskee nykyäänkin, mutta nykyuskovainen on kiero ja ohittaa tämän kohdan pimeyden kalmaa säteillen.Vai että luopua materiasta jonka omistan, ei ikinä, sanoo nyky uskovainen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8296
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe