Im eskah he Jirushalajim, Perea Horachim.

Yerushalajim selta.

Näin alkaa kaunis laulu Ofra Hazarin laulamana.

Jerusalem, jerusalem kuinka oletkaan tullut sinä pieneksi, että minukin täytyy kirjoittaa sinun nimesi pienten joukkoon?
Sinä tapat kaikki ne, jotka sinun nimeäsi kunnioittavat. Kaikki entisajan Profeetat sinä tapoit epäuskollasi ja niin sinä teet nytkin. Minä lähetin sinun luoksesi Kirjurin ja käskin hänen kirjoittaa tämänkin Eeppoksen, teille tuleville polville Minä varustin oivan aarteen ja saanko uskon teille varustukseksi tulevalle ajalle?

En koskaan anna teille anteeksi, te minun lukijani, jotka niin hartaasti minua pilkkasitte. Wikileaksista katselin teidän mielipipiteitänne. Oli laitettu sinne 8 vessan pönttöä ja joissakin oli ruskeat reunat ja toisissa oli vähemmänki. Oli kirjoitettu sinne: ” Katsokaa Jeesusta mistä pöntöstä hän tulee”? Niin hävyttömästi he ajattelivat minusta! Mitä tuollaisesta riettaudesta puuttuukaan? Suomi24 kirjoituksissa oli mitä saastaisempia kirjoituksia minusta.

Miksi minä en saisi sanoa teille rumasti, kun te sanotte minulle rumasti. Minun mieleni tekisi sanoa teille pahasti, sillä mitä vielä enemmän minun olisi pitänyt tehdä teidän puolestanne? Eikö ristin tuskainen tie teille riittänyt, jonka minä kannoin teidän syntivelkanne puolesta Ja vielä minun kaksi poikaanikin tapettiin ja ristin pitkälle puulle naulattiin, molemmin puolin taivaan ” Taltharassa”.
Niin perkeleellinen on ihmis mieli, valtiaan kieli.

Mitä minulla on tekemistä teidän kanssanne, tekin uskon kansa? Kuinka valjenneet ovatkaan teidän muurinne? Kuinka sortuneet ovatkaan teidän porttinne? Minä halusin koota teidät siipieni alle, niin kuin kana emo kokoaa lapsensa siipiensä suojaan. Mutta te ette ole tahtoneet! Te halusitte kulkea valtoiminanne, oman mielenne kirjoituksissa. Kaikki te poikkesitte omien oppienne seuraan.
Kunpa sinä tietäisit Jerusalem mikä sinun rauhaasi sopii, sinä rauhan kaupunki, sota ulottuu sieluunne asti, ei tervettä paikkaa. Ei perhettä, josta sota ei olisi veroaan vienyt.

Ei minullakaan ole tervettä paikkaa! Minun kansani on epälukuisina päivinä hyljännyt minut, Elämän lähteen. Minun viholliseni piirittivät minut, kuin äkäiset sonnit lihotetut kaikki.
Minun sieluani he vainosivat tappaakseen, sillä heidän valtansa hekuma nousi minua vastaan, niin monilukuisina, minut he panivat ristille 624 vuodeksi, uudelleen taivaan ” Taltharassa”, enkä minä mitään voinut. Minä olin vangittuna, eikä kukaan käynyt minua katsomassa. Kallio luolassa minä olin rautavitjoilla vitjoitettu. Pienessä vankisellissä minä olin, jossa oli puinen laveri vain ja laski ämpäri, täysi. Rotat söivät minun varpaitani verille, jyrsivät nukkuessani. Olin liian heikoksi tullut, en pysttynyt nousemaan. Joka päivä tuli Jahvahi ja tökki mustalla kepillä ja sanoi: ” Etkös perkele ole vielä kuollut”? Eräänä aikana, kun olin heikoksi tullut, minä käännyin vasemmalle kyljelleni ja kuolin pois.

Kuitenkin minä elän aina vaan. Mikä kirous sekin aina vaan? En minä ole voinut tulla teidän tykönne näyissä, enkä muutenkaan se oli minulta kielletty kaikkiaan. Kuinka paljon minun pitäisi kirjoittaakkaan? Kaikista kidutuksista, kauhuista, tuskista pauhuista. Miksi he minua vihasivat, vanhaa Jeesusta? Minä olen halunnut heille vaan hyvää kaikkina aikoina, mutta he eivät tahtoneet, vanhat valtiaat!

Minä olen kirjurin kynä teille, synnin teille eksyneille, jos teidän henkenne on minun kanssani, niin minun Herrani Henkikin on teidän kanssanne. Olen ohjattu ohjelma itsekin, Kirjuri vaan päällä maan.
Annettu

1

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin haikeat

      You tybe. com Taivaalliset sävelet.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3569
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1399
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1229
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    8. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1018
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1006
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      918
    Aihe