Kuolemanpartiot Suomessa 1918

akorma

Suomessa on päivitelty ja kauhisteltu Latinalaisen Amerikan 1970- ja -80-lukujen oikeistolaisia kuolemanpartioita unohtaen samalla, että aivan sama ilmiö on koettu omassakin maassamme. Vuoden 1918 aikana oikeistolaiset, paikallisista talonpojista ja porvareista koostuneet, kuolemanpartiot kiertelivät valkoisten hallussa olleilla alueilla surmaten tuhansia viattomia työläisiä, torppareita ja mäkitupalaisia. Siis yleensäkin vain köyhiä.

Sisälle tultiin aina yöllä. Tölllin heikko ulko-ovi lyötiin sisään ja ovesta tunki tuollaiset 5-10 juopunutta miestä aseitten kanssa räyhäämään. Yleensä perheen isä ja/tai aikamiespojat vietiin mukaan ja se oli viimeinen kerta kun nämä henkilöt nähtiin elävien kirjoissa. Saattoi sattua, että perheen äiti takertui pois vietävään mieheensä kiinni itkien ja rukoillen armoa murhaajilta mutta ainoa vastaus oli yleensä raaka isku kiväärinperällä lasten huutaessa itkien hätäänsä kun isää viedään ja äitiä lyödään.

Murhatuksi tulemiseen riitti syinä:
- henkilökohtainen kostonhalu ilman mitään poliittisia ajatuksia
- toiminta työväenliikkeessä
- työväen aatteen levittäminen
- työväen lehden tilaaminen
- aktiivinen toiminta esim. työväen urheiluseurassa
- näkyvä toiminta jossain lakkotapahtumassa
- ym.. ym.. ym...

Koskaan näitä hirmutekoja ei ole tuotu julki mutta niitä oli paljon. Siihen viittaa virallisten tilastojen valtava kadonneitten määrä, yli 4000 henkeä. Yöhön ja usvaan vietyjen hautapaikkoja ei kaikkia löydetty eikä saatu selville.

Valkoista oikeudenmukaisuutta kauneimmillaan koska näitä tapahtui seuduilla, joissa ei missään vaiheessa ollut Punakaarteja eikä ns. kapinaa.

Yksi seikka kummastuttaa: miten nämä murhaajat kulkivat mökeissä ilman mitään naamioita, aivan kuin tietäen, että ei heitä koskaan tulla rankaisemaan vaikka heidät tunnettiinkin. Oliko jostain suojeluskuntareittejä jo silloin annettu tieto, että mitään rangaistusta ei koskaan tule kenellekään. Niin, miten muuten Saaren Jallukaan olisi uskaltanut murhatehdastaan pyörittää ellei olisi tiennyt, että mitään ei hänelle tapahdu.

Terveisin Korppi !

235

2753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi voi sitä aikaa

      näistä murhaporukoista. Eräskin tunnettu murhamiens oli sitten muutaman vuoden perästä hukuttautunut kotinsa läheiseen koskeen kun alkoi nähdä päivälläkin niitä tappamiaan ihmisiä.

      • Anonyymi

        Terrorin muuten aloitti punaiset, ihan Leninin ohjeiden mukaan.


    • ne elävät

      aina vain. Mielikuvituksella ei ole mitään rajaa. Tarvitaan vain joku ketale tai muu tsuhnai todistamaan, että noin on ollut, totta on kaikki.

      • EiPu.

        Taitavat olla vain epätoivoisia jälkikaikuja eräästä viestistä viestiketjusta "Kuka tekis leffan?",jossa kauhistelttiin valkoisten toimia Vapaussodan aikana.Kun kyseisessä vietiketjussa tuotiin esille myös Punaisten terroria ja Lentäviä osastoja eli kuolemanpartioita Vapaussodan aikana,niin tulikin aika hiljaista.Nyt sitten asioita pähkäillään toisin perustein.Näin ilmeisesti siksi,ettei kyseisessä viestiketjussa haluttu ottaa kantaa kun kyse oli Punaisesta terrorista.


    • gnnhhh

      Kyllä niitä kuolemanpartioita oli myös Pielisjärvelläkin sekä Lieksan kylissä!

      Ote eräästä sukuhistoriasta: Valkoiset pitivät .... ja .....etappipaikkanaan kun etsivät "punikeiksi" leimaamiaan ihmisiä. Kerran tällainen partio tuli taloon ja yöpyi sen suureen tupaan.

      http://koti.mbnet.fi/kotilais/otto/otto.htm

      • tuon mukaan

        isäni oli aina noiden puhdistuspartioitten liikkuessa mennyt jonnekin piiloon. Mm. vaimonsa kotona .. hän piileskeli jopa kellarissa pahimman ihmismetsästyksen aikana. Hän ei halunnut osallistua ihmisjahtiin ja nämä partiot olivat herkästi tulkinneet asiat siten, että jos täysi-ikäinen mies ei ollut heidän joukossaan, niin hän oli tietysti vastapuolella. Aivan tälläkin perusteella olivat monet saaneet kuulan kalloonsa.


      • Korpille
        tuon mukaan kirjoitti:

        isäni oli aina noiden puhdistuspartioitten liikkuessa mennyt jonnekin piiloon. Mm. vaimonsa kotona .. hän piileskeli jopa kellarissa pahimman ihmismetsästyksen aikana. Hän ei halunnut osallistua ihmisjahtiin ja nämä partiot olivat herkästi tulkinneet asiat siten, että jos täysi-ikäinen mies ei ollut heidän joukossaan, niin hän oli tietysti vastapuolella. Aivan tälläkin perusteella olivat monet saaneet kuulan kalloonsa.

        Olet sitkas, mutta suuri yleieisö naureskelee sinulle.
        Voithan jauhaa vaikka minkälaisista "epäkohdista" punakapinan ajoilta.
        No mitäs sitten ? Aatetovereitasi tapettiin ja murhattiin. Niin teki aateveljesikin laillisen yhteiskunnan puolustajia ja jäsenistöä kohtaan. Punakapina soti olemassaolevaa laillista yhteiskuntaa vastaan....tähän sinun Korpin on taivuttava, niin pahalta kuin se tuntuukin...tämä vain on de Facto !
        Mannerheim oli myös ihminen. Sinun mittapuusi ja sinunkaltaistesi "fundamenatalisti" kommunistien
        mielestä Marski oli a. homo, b. murhaaja, c. jotain oikein kamalaa.

        On hyvä, että on olemassa mielipide. Vapaa sellainen.
        Tätä "vapaata mielipidepaskaa" olet syytänyt kaiken aikaa suomi24 sivuille.
        Mutta kysymys:
        OLISITKO VOINUT TUODA VAPAITA MIELIPITEITÄSI NÄIN JULKISESTI ESILLE, MIKÄLI HAPANKAALIYHTEISKUNTASI OLISI TOTAALISESTI TOTEUTUNUT?
        Lopuksi: Oikeistolaisuus ja vapaa ajattelun/mielipiteen ilmaisu on ELÄMÄNTAPA.
        Kommunismi on OPPI, joka pitää opiskella: MIKSI ?
        Maailmaa johtaa luonnollinen valinta................................Sosialismi/kommunismi se tuskin on.


    • seasw434q

      pelko talvella - keväällä 1918 pikkumökeissä. Hänenkin isänsä oli työväenaktiiveja tuolla sisä-Suomessa. Ei kuulemma oikein nukkuakaan uskallettu kun ei tiennyt minä yönä ovi lyödään sisään. Onneksi ei häntä viety vaikka muutamia tuttuja vieteenkin. Osasta ei hautapaikkaa löydetty koskaan, lienee jätetty metsänpetojen ruoaksi.

      Kuolemanpartiot mallia Suomen laillinen ja lakia noudattava hallitus.

      • Naakan ketkula

        rautaa (neuvostovenäläistä) ku kaiken kesti. Sulla on asiat hyvin, ku mummo säily. Mummo liittyi valkokaartiin ja sai kessu arvon. Sitten synnyit sinä. Sitten alko vahinko...


    • Finnit puhkaistiin

      Finne (Gustaf Adolf?) oli siis Viipurin komendantti ja hänen verityönsä tunnetaan laajalti.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/4461669


      Filosofian tohtori Marko Tikka Terrorin aika -Suomen levottomat vuodet 1917-1921 Ajatus Kirjat, julkaistu 16.8.2006

      Tikan kirjan mukaan valkoisilla oli ns. Lentävät iskuosastot jakamassa pikaoikeutta ja matkoja tehtiin ympäri Suomea. Talvella liikuttiin reellä tai suksilla, keväällä ja kesällä ratsain, taistelupaikalta toiselle
      "rauhoittamaan tilannetta ja jakamaan pikaoikeutta".

      http://www.tyovaenperinne.fi/tyovaentutkimus/tt2005/nettiversio/ka11.htm


      Kemin Karihaaran selluloosatehtaan tekninen johtaja GUSTAF FINNE mainitaan valkoisen armeijan kenttäoikeuksien isäksi!

      Tämä Finne (Gustaf Adolf?) oli siis Viipurin komendantti ja hänen verityönsä tunnetaan laajalti.

      Hän loi kenttäoikeuksien toimintamallin, jota myöhemmin kutsuttiin VALKOISEKSI TERRORIKSI.
      Finne oli ensin Tampereen, sittemmin Viipurin komendantti. Molemmat paikkakunnat ovat SuRullisen kuuluisia armottomista punikkien lahtauksista! Finne vastasi yhteensä 25 000 punaisen tutkinnasta ja tutkituista yli 600 ammuttiin.
      Määrä tuntuu kyllä kovin vaatimattomalta verrattuna kadonneitten punikkien määrään, vrt. Tauno Tukkisen tutkimukset, joissa puhutaan noin 5000 kirjaamatta jääneen ja kadonneen määristä sotasurmatutkimusten yhteydessä.
      Marko Tikka myöntää, että kaikkia surmattuja ei suinkaan viety kenttäoikeuksiin asti, vaan molemmat puolet syyllistyivät teloituksiin ilman minkäänlaista tutkimista.
      Finnen apurina ja oikeana kätenä toimi Kemin uittoyhdistyksen päällikkö FRANS JULIUS von WRIGHT. Joulukuussa 1917 Wright nimitettiin Pohjolan suojeluskuntien piiripäälliköksi ja Finne piirin esikuntapäälliköksi. Molemmat olivat Haminan kadettikoulun kasvatteja ja heidän "panostaan on pidettävä merkittävänä" sisällisodassa. He organisoivat vallattuihin kaupunkeihin kenttäoikeudet.
      Tikan mukaan sisällisodassa kuoli yhteensä 36 000 suomalaista ja näistä 27 000 punaista.

      • Lukenut.

        Olen lukenut myös tämän Marko Tikan teoksen.Kannesta kanteen ja edellä on jätetty mainitsematta Punaisten terrori Vapausssodan aikana.Mtös punaisten terrorista Vapaussodan aikana on tehty historiikkeja alkaen jo 1980-luvun lopuilta.Hyvä niin että varsinkin sotien jälkeisenä aikautena 1945-199 (suomettuminen ja vaaran vuodet)eräillä tahoilla muodostui ja muodostettiin hyvin yksioikoinen kuva Vapaussodan tapahtumista.


    • däng däng

      varressa opasteviitta paikalle missä valkoiset tappoivat joukon aseettomia työläisiä, jotka olivat henkensä edestä pakenemassa Venäjälle. Tiesivät tappajien olevan heitä jahtaamassa mutta varomattomuuttaan kai jäivät kiinni. Paikka taisi olla Änäkäinen tai jotain sinne päin.

      Ainakin itäinen Suomi oli valkoisen terrorin luvattua maata. Eikä näistäkään tapetuista tehty pöytäkirjoja eikä pumaskoita, laskettiin vain kuula läpi ja siinä se oli.

      • löysin....

        "Ruunaan Änisenkankaalle on vaaleasta kivestä rakennettu muistomerkki paikalla, jossa murhattiin punaisia pakolaisia 7. maaliskuuta 1918. Kiveen on kiinnitetty metallilevy, jossa on lause: "MUISTO ELÄÄ EIKÄ KUOLE 1918 - 1968"."


      • juuu-uh

        antoikin ihan vapaaehtoisesti, sai kerrankin kunnon työläismoloo eikä surkean porvarihinttarin olematonta. Suotta meni keskeyttään neitosen nautinnonhetket.


      • saatanavalehtelijat

        "Jäljellä olevat kaksi politrukkia nostivat kätensä ylös ja itkien nuo saastat mölysivät "itisutaa finske poike"

        Jutun kirjoittaja on suuri valehtelija, joka on lukenu liikaa sotakirjoja. Tuo lausahdus on täyttä tuubaa. Legenda, jota sota-ajoissa laahustavat levittää mukamas venäjänä.
        Mitähän ne sitten sanoivat, kun on tämä kyseinen valehtelija niin polleana kyennyt juuri tuon lauseen liittämään tuohon tapahtumaan!?


    • näin-se-menee

      sillä murha ei vanhene koskaan. Saisivat edes murhattujen jälkeläiset oikeutta.

      • jerry cotton

        Voisitko mennä tekemään rikosilmoituksen lähimmälle poiliisille niin pääset tuosta tuskastasi. Syytesuojanpurkamisenkin joudut kyllä sitten hoitelemaan itse! Poliisit eivät sitä puolestasi tee, valitettavasti!


      • mopon omistaja
        jerry cotton kirjoitti:

        Voisitko mennä tekemään rikosilmoituksen lähimmälle poiliisille niin pääset tuosta tuskastasi. Syytesuojanpurkamisenkin joudut kyllä sitten hoitelemaan itse! Poliisit eivät sitä puolestasi tee, valitettavasti!

        laki, jolla omat hirumuteot annetaan anteeksi. Hienoa toimintaa, kuinka keksivätkin olla niin viksuja.


      • porvariX
        mopon omistaja kirjoitti:

        laki, jolla omat hirumuteot annetaan anteeksi. Hienoa toimintaa, kuinka keksivätkin olla niin viksuja.

        Mikäs laki se semmoinen oikein on? Voitko tarkentaa?


    • vainoa.....

      Nämä vainot ja tappaminen eivät loppuneet näihin vuosiin, kyllä sitä jatkui pienemmässä mitassa vielä 1930-luvulle saakka. Ja jostain syystä sellaista tapahtui myös pitäjissä, joista ei vuoden 1918 tapahtumiin oltu osallistuttu lainkaan.
      Kyllä meidän lähihistoriamme on todella synkkä, eikä sitä ole aiottukaan selvittää riittävästi.

      • loppunut, vaan

        punikit harjoittivat laittomia lakkoja, työmaaterroria ja mielipidevainoja sekä tietysti puuhasivat aseellista kapinaa ja NL:on liittämistä.

        Tänä päivänä puretaan katkeruutta siitä, että kaikki meni pieleen ja äärivasemmmiston kannatusta saa etsiä marginaalista. Täällä ne sitten esittelevät kuvitelmiaan menneistä, nykypäivistä ja tulevista.


      • mopon omistaja
        loppunut, vaan kirjoitti:

        punikit harjoittivat laittomia lakkoja, työmaaterroria ja mielipidevainoja sekä tietysti puuhasivat aseellista kapinaa ja NL:on liittämistä.

        Tänä päivänä puretaan katkeruutta siitä, että kaikki meni pieleen ja äärivasemmmiston kannatusta saa etsiä marginaalista. Täällä ne sitten esittelevät kuvitelmiaan menneistä, nykypäivistä ja tulevista.

        ns. punikit saattoivat 1920-30 luvuilla harjoittaa. Ay-liikettä ei ollut, lakkolainen sai lopputilin oitis ja Pihkalan kaarti kiersi lakkoja murtamassa. Ja jos oli kommunisti tai sellaiseksi epäilty niin vangittiin ja Kekkonen hakkasi Gestapon tyyliin kaverin henkihieveriin. Ei suotta Kekkosta muisteltu Valpon kovanyrkkisenä kuulustelijana.

        Valkoiset sentään kykenivät tekemään aseellisen kapinan, Mäntsälän kapinan. Tuhoamaan työväentalojen omaisuutta, naulaamaan kiinni ovia, hakkaamaan työläisaktiiveja, muiluttamaan ihmisiä, perustamaan laittomuutta harjoittavan rosvojoukon nimeltään IKL, yms. kaikenlaista raskasta laittomuutta. Silti ketään ei rangaistu. Että jos jotain laittomuuspaskaa haetaan 1920-30 luvuilta niin kyllä se kaikki paska löytyy ihan sieltä lahtaripuolelta.


      • lopettivat....
        loppunut, vaan kirjoitti:

        punikit harjoittivat laittomia lakkoja, työmaaterroria ja mielipidevainoja sekä tietysti puuhasivat aseellista kapinaa ja NL:on liittämistä.

        Tänä päivänä puretaan katkeruutta siitä, että kaikki meni pieleen ja äärivasemmmiston kannatusta saa etsiä marginaalista. Täällä ne sitten esittelevät kuvitelmiaan menneistä, nykypäivistä ja tulevista.

        1930-luvulla vielä oli väkivaltaa punaisiksi epäiltyjä tai heidän sukulaisiaan kohtaan, mm. kyydityksiä ja jopa salamurhia ja palkkamurhia. Elettiin todella vaikeita aikoja. Maa ei ollut demokraattinen. Monien äärioikeistolaisten liikkeiden terrori rehotti.
        Vasta jatkosodan jälkeen Suomi nousi edes hieman tasa-arvoisemmaksi valtioksi.


      • sanoistasi?
        mopon omistaja kirjoitti:

        ns. punikit saattoivat 1920-30 luvuilla harjoittaa. Ay-liikettä ei ollut, lakkolainen sai lopputilin oitis ja Pihkalan kaarti kiersi lakkoja murtamassa. Ja jos oli kommunisti tai sellaiseksi epäilty niin vangittiin ja Kekkonen hakkasi Gestapon tyyliin kaverin henkihieveriin. Ei suotta Kekkosta muisteltu Valpon kovanyrkkisenä kuulustelijana.

        Valkoiset sentään kykenivät tekemään aseellisen kapinan, Mäntsälän kapinan. Tuhoamaan työväentalojen omaisuutta, naulaamaan kiinni ovia, hakkaamaan työläisaktiiveja, muiluttamaan ihmisiä, perustamaan laittomuutta harjoittavan rosvojoukon nimeltään IKL, yms. kaikenlaista raskasta laittomuutta. Silti ketään ei rangaistu. Että jos jotain laittomuuspaskaa haetaan 1920-30 luvuilta niin kyllä se kaikki paska löytyy ihan sieltä lahtaripuolelta.

        " perustamaan laittomuutta harjoittavan rosvojoukon nimeltään IKL, yms. kaikenlaista raskasta laittomuutta. Silti ketään ei rangaistu."

        Kertoisitko muutaman laittomuuden, joihin IKL syyllistyi?

        Mäntsälän mellakasta annettiin mm. 92 vankeustuomiota. Siis ketään ei rangaistu?


      • mopon omistaja
        sanoistasi? kirjoitti:

        " perustamaan laittomuutta harjoittavan rosvojoukon nimeltään IKL, yms. kaikenlaista raskasta laittomuutta. Silti ketään ei rangaistu."

        Kertoisitko muutaman laittomuuden, joihin IKL syyllistyi?

        Mäntsälän mellakasta annettiin mm. 92 vankeustuomiota. Siis ketään ei rangaistu?

        ,,,,Mäntsälän mellakasta annettiin mm. 92 vankeustuomiota. ,,,,,

        Montako ammuttiin? Kapinallahan perusteltiin joukkomurhia 1918, kapinalliset piti teloittaa kuulemma kun laki niin sanoi. Moniko Mäntsälän mies istui tuomionsa loppuun, häh? Eli käytännössä vain johtajat saivat ihan lievät näennäisrangaistukset, 1918 ammuttiin rivimiehetkin heti kentällä. Miksi siis ei ammuttu paikalla Mäntsälän kapinallisiakin.

        Kerros miksi IKL kiellettiin jos se ei mitään laittomuuksia tehnyt.


      • mopon omistaja
        lopettivat.... kirjoitti:

        1930-luvulla vielä oli väkivaltaa punaisiksi epäiltyjä tai heidän sukulaisiaan kohtaan, mm. kyydityksiä ja jopa salamurhia ja palkkamurhia. Elettiin todella vaikeita aikoja. Maa ei ollut demokraattinen. Monien äärioikeistolaisten liikkeiden terrori rehotti.
        Vasta jatkosodan jälkeen Suomi nousi edes hieman tasa-arvoisemmaksi valtioksi.

        hävittyyn Jatkosotaan asti elettiin ohjatun demokratian aikaa, näennäisdemokratiaa. Eduskunnassa sallittiin sossupuolue kunhan se ymmärsi ja muisti rajansa. Olla nöyrä ja kuuliainen porvarien sylikoira eikä liikaa ääntään korottaa.

        Talvisota hieman pelästytti porvareita ja tammikuussa -40 sallittiin meillä ay-liike ja se tunnustettiin neuvotteluosapuoleksi. Eli sekin tehtiin vasta kun oli hätä kädessä ja tarvittiin siihen asti raa'asti sorretun työväestön solidaarisuutta. Jos meillä oli demokratia niin miksi tammikuun kihlausta ei tehty jo 20 v aikaisemmin. Kyllä muualla länsimaissa oli ay-liike virallinen ja tunnustettu osapuoli kautta 1920- ja -30-lukujen, meillä ei.


      • millaisen
        mopon omistaja kirjoitti:

        ,,,,Mäntsälän mellakasta annettiin mm. 92 vankeustuomiota. ,,,,,

        Montako ammuttiin? Kapinallahan perusteltiin joukkomurhia 1918, kapinalliset piti teloittaa kuulemma kun laki niin sanoi. Moniko Mäntsälän mies istui tuomionsa loppuun, häh? Eli käytännössä vain johtajat saivat ihan lievät näennäisrangaistukset, 1918 ammuttiin rivimiehetkin heti kentällä. Miksi siis ei ammuttu paikalla Mäntsälän kapinallisiakin.

        Kerros miksi IKL kiellettiin jos se ei mitään laittomuuksia tehnyt.

        sodan Mäntsälän miehet panivat pystyyn? Montako viatonta siviiliä ne murhasivat? Ei hallituksen joukkoja kohti ammuttu ainoatakaan laukausta.

        IKL:n sai ministeri Kekkonen kielletyksi. Oikeus totesi, ettei sillä ollut rikoksia tilillään ja perui kiellon.


      • että ay-liike
        mopon omistaja kirjoitti:

        hävittyyn Jatkosotaan asti elettiin ohjatun demokratian aikaa, näennäisdemokratiaa. Eduskunnassa sallittiin sossupuolue kunhan se ymmärsi ja muisti rajansa. Olla nöyrä ja kuuliainen porvarien sylikoira eikä liikaa ääntään korottaa.

        Talvisota hieman pelästytti porvareita ja tammikuussa -40 sallittiin meillä ay-liike ja se tunnustettiin neuvotteluosapuoleksi. Eli sekin tehtiin vasta kun oli hätä kädessä ja tarvittiin siihen asti raa'asti sorretun työväestön solidaarisuutta. Jos meillä oli demokratia niin miksi tammikuun kihlausta ei tehty jo 20 v aikaisemmin. Kyllä muualla länsimaissa oli ay-liike virallinen ja tunnustettu osapuoli kautta 1920- ja -30-lukujen, meillä ei.

        oli paljolti kommunistien ohjailtavissa ja teki kaikkensa hyvinvoinnin kasvun estämiseksi. Käskyt tulivat Moskovasta. Tuskin niitä muissa länsimaissa noudatettiin.

        Suomi oli länsimainen demokartia, jossa vain valtionvastainen toiminta oli kiellettyä. Niin se oli kaikkialla muuallakin.


      • mopon omistaja
        millaisen kirjoitti:

        sodan Mäntsälän miehet panivat pystyyn? Montako viatonta siviiliä ne murhasivat? Ei hallituksen joukkoja kohti ammuttu ainoatakaan laukausta.

        IKL:n sai ministeri Kekkonen kielletyksi. Oikeus totesi, ettei sillä ollut rikoksia tilillään ja perui kiellon.

        käsissä lähdetään kaatamaan hallitusta? Mikä on sotaa jos ei se. Ei se muuksi muutu sillä että porukalla meni paskat housuun ja lähtivät karkuun. Ampua ne olisi silti kuulunut kuten tehtiin pakoon yrittäneille punakaartilaisillekin.

        Sinulle on jotensakin helkkarin tärkeää että valkokapinallisia kohdellaan silkkihansikkain ja työläiskapinalliset ammutaan kaikki. Noinko sinä suhtaudut lakeihin yleensäkin, että sovelletaan niitä politiikan mukaan. Tämä oli turha kysymys, kyllä minä tiedän mikä on porvarillinen lainsoveltamisperiaate, puoluekannanpa mukaan tietenkin.


      • mopon omistaja
        että ay-liike kirjoitti:

        oli paljolti kommunistien ohjailtavissa ja teki kaikkensa hyvinvoinnin kasvun estämiseksi. Käskyt tulivat Moskovasta. Tuskin niitä muissa länsimaissa noudatettiin.

        Suomi oli länsimainen demokartia, jossa vain valtionvastainen toiminta oli kiellettyä. Niin se oli kaikkialla muuallakin.

        valtionvastaisen toimintana? Onko tuollaisia vielä olemassa muuallakin kuin fasismin museoissa, eipä uskoisi?


      • lompakon sisällä
        että ay-liike kirjoitti:

        oli paljolti kommunistien ohjailtavissa ja teki kaikkensa hyvinvoinnin kasvun estämiseksi. Käskyt tulivat Moskovasta. Tuskin niitä muissa länsimaissa noudatettiin.

        Suomi oli länsimainen demokartia, jossa vain valtionvastainen toiminta oli kiellettyä. Niin se oli kaikkialla muuallakin.

        "Suomi oli länsimainen demokartia, jossa vain valtionvastainen toiminta oli kiellettyä. Niin se oli kaikkialla muuallakin. "

        Kapitalistien mielestä nykyäänkin on aina kyse "maanedusta" kun halutaan heikentää duunarien asemaa. Kapitalistille se "isänmaa" on vain työkalu oman omaisuuden kartuttamiseen. Armeijassa eräs kapiainen sanoi ns. "Kommunistit me emme puolusta sodan tullen kapitalistin rahapussia vaan Suomen kansaa." Minua iljettää. Todellisuudessa maamme porvarit ovat valmiita heikentämään duunarien työehdot Viron tasolle ja tuhoa-amaan julkiset palvelut mikäli sitä ei estetä eduskunnassa.

        Kapitalisti haluaa myös lainsäädännön palvelevan omia yksityisiä etujaan. Suomeen eikä muuallekaan Eurooppaan ei olisi rakennettu hyvinvointivaltiota mikäli ei olisi ollut Neuvostoliiton uhkaa. Kansallisvaltiota ajatellen kapitalisti on hyvä renki mutta tarvitsee porkkanen sijasta keppiä pysyäkseen omalla paikallaan.


      • ole valtio
        mopon omistaja kirjoitti:

        valtionvastaisen toimintana? Onko tuollaisia vielä olemassa muuallakin kuin fasismin museoissa, eipä uskoisi?

        kieltänyt, vaikka se kommunistien ohjailussa ollessaan vahinkoa aiheuttikin.

        Mopon omistaja kuuluu niihin, joilla puutteellinen lukutaito ohjaa kirjoittelua.


      • tekstejäni
        mopon omistaja kirjoitti:

        käsissä lähdetään kaatamaan hallitusta? Mikä on sotaa jos ei se. Ei se muuksi muutu sillä että porukalla meni paskat housuun ja lähtivät karkuun. Ampua ne olisi silti kuulunut kuten tehtiin pakoon yrittäneille punakaartilaisillekin.

        Sinulle on jotensakin helkkarin tärkeää että valkokapinallisia kohdellaan silkkihansikkain ja työläiskapinalliset ammutaan kaikki. Noinko sinä suhtaudut lakeihin yleensäkin, että sovelletaan niitä politiikan mukaan. Tämä oli turha kysymys, kyllä minä tiedän mikä on porvarillinen lainsoveltamisperiaate, puoluekannanpa mukaan tietenkin.

        "Sinulle on jotensakin helkkarin tärkeää että valkokapinallisia kohdellaan silkkihansikkain ja työläiskapinalliset ammutaan kaikki"

        Punkaartilaiset armahdettiin vuoden 1918 loppuun mennessä kaikkine kapinoineen, murhineen ja rikoksineen.

        Mäntsälässä ei ammuttu laukaustakaan kohti hallitusta tai sen joukkoja. Ylipäänsä ketään ei tapettu. Ei siinä ollut mitään syitä kuolemantuomioihin.
        Ainoa mitä vaadittiin oli entistä oikeistolaisempi hallitus. Ei se suuri rikos ollut.


      • tihi tihi pöö
        tekstejäni kirjoitti:

        "Sinulle on jotensakin helkkarin tärkeää että valkokapinallisia kohdellaan silkkihansikkain ja työläiskapinalliset ammutaan kaikki"

        Punkaartilaiset armahdettiin vuoden 1918 loppuun mennessä kaikkine kapinoineen, murhineen ja rikoksineen.

        Mäntsälässä ei ammuttu laukaustakaan kohti hallitusta tai sen joukkoja. Ylipäänsä ketään ei tapettu. Ei siinä ollut mitään syitä kuolemantuomioihin.
        Ainoa mitä vaadittiin oli entistä oikeistolaisempi hallitus. Ei se suuri rikos ollut.

        ----Punkaartilaiset armahdettiin vuoden 1918 loppuun mennessä kaikkine kapinoineen, murhineen ja rikoksineen------

        Älä jauha skeidaa. Ketään, jota epäiltiin edes vähänkään murhista tai rikoksista ei vapautettu sillä sellaiset oli jo aikaa sitten ammuttu plus 27 000 muuta. Suosittelen toden puhumista sinullekin vaikka lienee vaikeaa.

        -------Mäntsälässä ei ammuttu laukaustakaan kohti hallitusta tai sen joukkoja. ---

        Tuollaista määrittelyä vaan ei ollut laissa, ei silloin eikä nyt. Olet itse keksinyt tuollaisen perusteen päästää kapinalliset rangaistuksetta. Siis tiivistettynä, yrität syöttää kaikille täysin perusteetonta skeidaa, ei onnistu.


      • tihi tihi pöö
        ole valtio kirjoitti:

        kieltänyt, vaikka se kommunistien ohjailussa ollessaan vahinkoa aiheuttikin.

        Mopon omistaja kuuluu niihin, joilla puutteellinen lukutaito ohjaa kirjoittelua.

        ääriainesten johtoon heti kun se kielletään. Rauhalliset tyypit uskovat kieltoa mutta fanaatikot jatkavat. Jos ay-liikkeessä ennen sotia olikin kommareilla suuri vaikutusvalta niin se oli täysin porvariston aikaansaannosta ja syytä. Mutta siihen kai pyrittiinkin, saamaan kommunistit aktiivisesti toimintaan mukaan ja sitten voitaisiin käyttää sitä taannehtivasti tekosyynä aiemmin annetulle kiellolle.

        Mutta totuus on, että ay-toiminta on kansalaisoikeus ja sen kielto tekosyillä osoittaa vain valkopoliikan luonnetta. Vasta kun tuli hätä käteen Talvisodan aikaan niin kummastipa sitten löytyi hyvää tahtoa. Iljettävää politiikkaa sellainen.


      • TiltuOnUmpiluu
        mopon omistaja kirjoitti:

        ,,,,Mäntsälän mellakasta annettiin mm. 92 vankeustuomiota. ,,,,,

        Montako ammuttiin? Kapinallahan perusteltiin joukkomurhia 1918, kapinalliset piti teloittaa kuulemma kun laki niin sanoi. Moniko Mäntsälän mies istui tuomionsa loppuun, häh? Eli käytännössä vain johtajat saivat ihan lievät näennäisrangaistukset, 1918 ammuttiin rivimiehetkin heti kentällä. Miksi siis ei ammuttu paikalla Mäntsälän kapinallisiakin.

        Kerros miksi IKL kiellettiin jos se ei mitään laittomuuksia tehnyt.

        "Montako ammuttiin? Kapinallahan perusteltiin joukkomurhia 1918, kapinalliset piti teloittaa kuulemma kun laki niin sanoi."

        Vain rikoksiin syyllistyneet. Mäntsälässä ei surmattu yhtään ainoaa kummaltakaan pouolelta.

        "Moniko Mäntsälän mies istui tuomionsa loppuun, häh?"

        Moniko vankilaan päätynyt punikki istui tuomionsa loppuun, häh?

        " Eli käytännössä vain johtajat saivat ihan lievät näennäisrangaistukset, "

        Iastuivat suurimman osan.

        "1918 ammuttiin rivimiehetkin heti kentällä. "

        Yleensä ei ammuttu.

        "Miksi siis ei ammuttu paikalla Mäntsälän kapinallisiakin."

        KOSKA se oli veretön kapina! Eikö mahdu kaaliin?


    • ruurinkeksijä

      tultiingko teille yällä.

      mitenkähän luulet englannin pitäneen intian ikeensä alla. missäs ja kukas ne keskitysleirit keksi.
      miten luulet hollannin pitäneen alusmaitaan järjestykses.
      espanja, italia.............

      tapaus englannin oikeuesta.

      10wee mary ja maria kiusas uimarannalla 8wee tiffanya, heidän mentyä uimaan tiffany vei parivaljakon vaatteet.
      seuranneessa oikeuden käynnissä tiffany tuomittiin kuolemaan varkaudesta, tuomio muutettiin ikuiseksi karkoitukseksi austraaliaan.

      että revi siitä.

    • kokovartalomulkku

      Toijalan vallankumousoikeuden II osaston uroteot ihmisyyden puolustamiseksi kannattaa taas kirjata. Syyttäjänä oli suutari K.H. Tanner, joka oli tuomittu miestaposta. Puheenjohtajallakin oli ammattirikollisen tausta.
      Kilpailevaksi yritykseksi perustettiin Toijalaan 27.3. "Rintama Sota-oikeus".Sen puheenjohtajana toimi tunnettu joukkomurhaaja Valdemar Niemström.
      Kun näiden kahden oikeusistuimen aikaansaannokset lasketaan yhteen, on tulos noin 130 murhaa. Siinä kalpenee mm. punikkien yksimielisesti ihailema Saaren Jallukin pikkutekijäksi.

      Pakomatkalla itään Niemströn vielä ryösti Suomen Pankin Hämeenlinnan konttorin. Ainahan käteiselle on käyttöä. Oli siinä ansioita yhdellä miehellä. Kumma etteivät palstan punikit ole niistä innostuneet.

      • ..jotta

        vastapuolen eli punaisille kommunisteille siis on annettu oikea oikeuden istunto. Tämä juuri osoittaa sen tosi seikan, että nk. "valkoinen" hallitus on ollut varsin lojaali. He ovat siis ymmärtäneet sen tosiseikan, että yhteiskunta tullee 1918 jälkeen omaamaan erilaisia poliittisia piirteitä.
        Tätä Parlamentaarista ajattelutapaa kommunistinen (marxist-leniniläinen-liike) ei ottanut huomioon.


      • ptiuti

        Huomaatkos itsekin, ne olivat oikeuksia eli ketään ei pelkästään vain tyrkätty lähintä seinää vasten ja ammuttu vain siihen tai käyty yöllä kotoa ja ammuttu lähimpään soramonttuun. Näiden oikeuksien käsittelemät ja ehkä teloittamatkin miehet olivat kaikki todistettavasti syyllistyneet vakaviinkin rikoksiin köyhiä vastaan. Ja sen aikaisen oikeudenkäytön takia jääneet rangaistuksitta. Esität myös liioteltuja lukuja.

        Kerro ihmeessä miksi rikkaitten vuosikymmenien aikana tekemiä rikoksia ei olisi saanut kaivaa päivänvaloon ja rangaista niistä. Rankaisivathan valkoisetkin niin miksi ei punaiset.

        Sitten kysyn vielä, että miksi valkoiset eivät Toijalan suunnalla rankaisseet vain rikollisina pitämiään punaisia vaan tappoivat satamäärin syyttömiä? Tuliko sillä lailla hyvä mieli?


    • thyujyt

      Isänmaallinen kristitty suomalainen on yksi kusipäisimmistä tapauksista mitä maailma päällään kantaa. Hän tappaa kristityt islamilaisten edestä, ja jättää tyttärensä islamilaisten raiskattaviksi ja säkitettäviksi.

      • porvari_kills

        -----Isänmaallinen kristitty suomalainen on yksi kusipäisimmistä tapauksista mitä maailma päällään kantaa. ----

        Ei nyt ihan noin. Kyllä joukkomurhaan tarvitaan aina pakana ja/tai ateisti tai rikkauksiaan mielipuolen lailla vahtiva porvari.


      • Joukkomurhat-ovat

        aina äärivasemmiston valtaannousun ensimmäinen seuraus. Toinen on nälänhätä


    • hämäläis

      Kirkkonummella vuoden 1918 kuolemanpartiot olivat olleet parasiittien eli ruotsia puhuvien. Parasiitit ovat heitä , joita tuli Suomeen 1. ristiretketkestä alkaen. Parasiitit eli ruotsalaiset ottivat väkivalloin maita ja mantuja suomalaisilta eli hämäläisiltä.

      He olivat teloittaneet kuolemanpartioina vuoden 1918 sodan aikana heitä, jotka puhuivat suomea.

    • kiitos_valkoiset

      Voi helvetti, kiitos vielä kerran siitä, että valkoiset voittivat! Jos punikkifasistit olisivat voittaneet, niin Suomi olisi kylpenyt veressä Talvisotaan asti ja Talvisota olisikin ollut viimeistään se hetki, jolloin Suomi olisi Otto Wille Verisen johdolla liitetty virallisestikin ryssien johtaman neuvostoperhevaltioiden orjajoukkoon. Ennen toista maailmansotaa suomalaiset olisi likvidoitu ja pakkoasutettu Siperiaan. Ainoa pelastustoive kansan jämille olisi ollut Hitlerin voitto.

      • skit

        Miehittäjiä olivat parasiitit ja heidän jälkeläisensä .
        Samoin käyttäytyvät miehittäjä muuallakin.


    • MeiltähänTämäKäy

      Tällaista jälkeä ne kuolemanpartiot tekivät!

      Viipurin lääninvankilan joukkomurha tapahtui Viipurissa 27.-28. huhtikuuta välisenä yönä 1918, juuri ennen Suomen sisällissodan loppua. Vankilaan tunkeutui joukko punakaartilaisia, jotka surmasivat yli 30 henkeä. Viipurin lääninvankilan surmia pidetään suurimpana punaisten joukkojen suorittamana yksittäisenä joukkomurhana.

      Tapahtumien kulku:Punakaartilaisjoukkiota johti Taipalsaaren rintaman päällikkö Hjalmar Kaipiainen. Tunkeuduttuaan vankilaan humalainen aseistettu joukko tappoi ensin Karjalan Kansalaisliiton johtajan ja kansanedustajan Leander Ikosen, tehtailija ja kansanedustaja Matti Pietisen, ratainsinööri Tallgrenin ja vankilan entisen vahtimestarin Ahlgrenin. Sen jälkeen pidettiin istuntoa, jossa silminnäkijäkertomuksen mukaan mukana ollut nainen olisi valinnut surmattavat. Joukko murhasi vankilan johtajan Johan Stråhlmanin, Vuoksenniskan asemapäällikön Edvard Tojkanderin ja joitakin muita. Lopuksi joukko meni vankien yhteistilaan. Vangit yrittivät puolustautua asein ja rytäkässä Kaipiainen itse haavoittui. Hän luovutti johdon Albin Piskoselle. Albin Piskonen oli entinen vanki ja juuri hän ampui vankilanjohtajan. Joukko heitti vankien yhteistilaan käsikranaatin surmaten 4–5 henkilöä ja haavoittaen useita. Myöhemmin yöllä tapettiin vielä vankilan uusi vahtimestari Mannermaa.

      • nimella

        Ehkä nykypäivälle hyvä ratkaisu olisi, että ruotsalaisparasiitit perustavat kuolemanpartioita - vievät montun reunalle suomea puhuvat.


      • yli-200.ryöstömurhaa

        Vankilaan tunkeutui joukko punakaartilaisia, jotka surmasivat yli 30 henkeä.

        Pientä tuo siihen verrattuna mitä lahtari itse Viipurissa teki. Ampui linnan muurien väliin ryöstääkseen yli 200 ulkomaalaista ja aamulla pakkasen jäädytettyä veret tuli laumana ryöstämään ruumiita räyhäten kuka ehtisi viemään eniten.


      • 27000-vainajaa-tuli

        Joukko heitti vankien yhteistilaan käsikranaatin surmaten 4–5 henkilöä ja haavoittaen useita

        Ajatella, ihanko noin monta nuo tappoivat ? Onneksi lahtari ei ollut yhtä paha, tappoi vain niukin naukin alle 30 000.


      • tumtaas
        nimella kirjoitti:

        Ehkä nykypäivälle hyvä ratkaisu olisi, että ruotsalaisparasiitit perustavat kuolemanpartioita - vievät montun reunalle suomea puhuvat.

        Tulee niitä kuolemanpartioita uudelleen, kun ehtii. Tappohaluja piisaa edelleen suomalaisilla ja parasiiteillä. Mustalaisen veri jyllää.


      • haistatus
        tumtaas kirjoitti:

        Tulee niitä kuolemanpartioita uudelleen, kun ehtii. Tappohaluja piisaa edelleen suomalaisilla ja parasiiteillä. Mustalaisen veri jyllää.

        Ruotsalais parasiitit ova t omaa mustalaisen rotuaan. Heillä ovat pienet lyjysormiset kädet. Pää on myös pieni. Jalkoja heillä sitävastoin on.


      • EpätarkkaTarkkis
        27000-vainajaa-tuli kirjoitti:

        Joukko heitti vankien yhteistilaan käsikranaatin surmaten 4–5 henkilöä ja haavoittaen useita

        Ajatella, ihanko noin monta nuo tappoivat ? Onneksi lahtari ei ollut yhtä paha, tappoi vain niukin naukin alle 30 000.

        Luku vaihtelee riippuen mielentilasta? Ei vankileireillä menehtyneitä ”tapettu”!


    • pituusongelmaisia

      Oliko ammuttavat lyhyitä?

    • hghghfghgfh

      Nuo kuolemanpartiot oli kyllä punikkeja ainakin täälläpäin.Jääkärit ja valkoiset eivät touhunneet kännipäissään kuten punikit jotka pakolla ottivat hevoset ja viljat ja olemattomista aseista sitten ammuttiin siihen paikkaan isännät ja varsinkin heidän poikia jahdattiin.Myös ylioppilas oli tuolloin automaattisesti porvari ja tapettiin tavattaessa.

      • mietis-tätäkin

        -----olemattomista aseista sitten ammuttiin siihen paikkaan isännät ja varsinkin heidän poikia jahdattiin.---
        Miten ammutaan olemattomalla aseella, siis aseella jota ei ole ? Melkoisia taikureita nuo punikit kun senkin osasivat.

        -----Myös ylioppilas oli tuolloin automaattisesti porvari ja tapettiin tavattaessa. ---

        Yksikään ihminen joka totteli punaisten käskyjä eikä ollut vanhaa syntilistaa sai olla aivan rauhassa, oli sitten ylioppilas tai ei. Punaiset halusivat kansalle koulutusta, kulttuuria ja humanismia. Kaikki nuo asioita, joita valkoiset vastustivat teemalla köyhä ei tarvitse opetusta.


      • milläs_itse_mietit
        mietis-tätäkin kirjoitti:

        -----olemattomista aseista sitten ammuttiin siihen paikkaan isännät ja varsinkin heidän poikia jahdattiin.---
        Miten ammutaan olemattomalla aseella, siis aseella jota ei ole ? Melkoisia taikureita nuo punikit kun senkin osasivat.

        -----Myös ylioppilas oli tuolloin automaattisesti porvari ja tapettiin tavattaessa. ---

        Yksikään ihminen joka totteli punaisten käskyjä eikä ollut vanhaa syntilistaa sai olla aivan rauhassa, oli sitten ylioppilas tai ei. Punaiset halusivat kansalle koulutusta, kulttuuria ja humanismia. Kaikki nuo asioita, joita valkoiset vastustivat teemalla köyhä ei tarvitse opetusta.

        "Yksikään ihminen joka totteli punaisten käskyjä eikä ollut vanhaa syntilistaa sai olla aivan rauhassa, oli sitten ylioppilas tai ei. Punaiset halusivat kansalle koulutusta, kulttuuria ja humanismia. Kaikki nuo asioita, joita valkoiset vastustivat teemalla köyhä ei tarvitse opetusta."

        Hyvin nykypunikkeihin koulutus on uponnut. Näinkin haastava kappale lähes virheetön :)
        Ja tuo mitä punaiset halusivat... hahahhaha!! Taatusti palstan top5 vitsejä. Paras tapa osoittaa humanismia on toki papin likvidointi.


      • TiltuValehteleeAINA
        mietis-tätäkin kirjoitti:

        -----olemattomista aseista sitten ammuttiin siihen paikkaan isännät ja varsinkin heidän poikia jahdattiin.---
        Miten ammutaan olemattomalla aseella, siis aseella jota ei ole ? Melkoisia taikureita nuo punikit kun senkin osasivat.

        -----Myös ylioppilas oli tuolloin automaattisesti porvari ja tapettiin tavattaessa. ---

        Yksikään ihminen joka totteli punaisten käskyjä eikä ollut vanhaa syntilistaa sai olla aivan rauhassa, oli sitten ylioppilas tai ei. Punaiset halusivat kansalle koulutusta, kulttuuria ja humanismia. Kaikki nuo asioita, joita valkoiset vastustivat teemalla köyhä ei tarvitse opetusta.

        "Punaiset halusivat kansalle koulutusta, kulttuuria ja humanismia. Kaikki nuo asioita, joita valkoiset vastustivat teemalla köyhä ei tarvitse opetusta. "

        Niinkö? No miksi sitten tehtiin "valkoisessa Suomessa" seuraava?

        Oppivelvollisuuslaki säädettiin vasta Suomen itsenäistymisen jälkeen vuonna 1921. Nyt lasten kansakoulun oppimäärän omaksuminen muuttui pakolliseksi, ja kunnat velvoitettiin entistä tiukemmin perustamaan ja ylläpitämään kansakouluja. Oppimisen tapa kuitenkin säilyi vapaana, mutta kuntien kansakoulut olivat pääsääntöinen tie oppivelvollisuuden suorittamiseksi. Oppivelvollisuuslaki ei tuntenut kiertokouluja, joten niistä muodostettiin kansakoulun kaksi alinta luokkaa. Näin kansakoulusta muodostui kuusivuotinen. Viimeiset kaksi vuotta kantoivat kansakoulun jatkokurssin nimeä, ja ne oli mahdollista suorittaa vapaampana opiskeluna. Varsinaisen kansakoulun neljännen luokan jälkeen niillä, joilla oli taloudelliset edellytykset ja riittävä koulumenestys, oli mahdollisuus pyrkiä oppikouluun. Vuoden 1958 kansakoululain mukaan varsinainen kansakoulu oli edelleen kuusivuotinen, mutta sen loppuun lisättiin kaksi vuotta pakollista jatko-opiskelua, jota kutsuttiin kansalaiskouluksi.


      • kelteisillaan
        mietis-tätäkin kirjoitti:

        -----olemattomista aseista sitten ammuttiin siihen paikkaan isännät ja varsinkin heidän poikia jahdattiin.---
        Miten ammutaan olemattomalla aseella, siis aseella jota ei ole ? Melkoisia taikureita nuo punikit kun senkin osasivat.

        -----Myös ylioppilas oli tuolloin automaattisesti porvari ja tapettiin tavattaessa. ---

        Yksikään ihminen joka totteli punaisten käskyjä eikä ollut vanhaa syntilistaa sai olla aivan rauhassa, oli sitten ylioppilas tai ei. Punaiset halusivat kansalle koulutusta, kulttuuria ja humanismia. Kaikki nuo asioita, joita valkoiset vastustivat teemalla köyhä ei tarvitse opetusta.

        Pienipäinen, suuriruhoinen Kustaa Vaasa ruotsalais pa rasiittien esi isä oli erityisen vallanhaluinen ja kaikin puolin rosvon mallinen ja tapainen mustalaismies.

        Valtaan päästyään hän mestautti vanhan aateliston pois Ruotsista. Tämä parasiitti rosvojen esi isä alkoi jopa moittia jaloa ensistä Pohjolan valtiasta - Kristiania tyranniksi.


      • jättimäinen-teollisuusko

        ----sitten ammuttiin siihen paikkaan isännät ja varsinkin heidän poikia jahdattiin.Myös ylioppilas oli tuolloin automaattisesti porvari ja tapettiin tavattaessa. --

        Ihanko tosi on ? Meinaatko, että punaisten hallussa olleilla alueilla ei kapinan jälkeen ollut hengissä ainuttakaan:
        - isäntää
        - heidän poikaansa
        - ylippilasta

        Kun punaisten väitetään surmanneen n. 1600 ihmistä niin kovin vähänpä Etelä-Suomessa olikin isäntiä, heidän poikiaan ja ylioppilaita eli herroja. Vain 1600 kaiken kaikkiaan. Suomi oli näin ollen melkoisen työläisvoittoinen maa, paljon teollisuutta.


      • ei-kai-eihän
        milläs_itse_mietit kirjoitti:

        "Yksikään ihminen joka totteli punaisten käskyjä eikä ollut vanhaa syntilistaa sai olla aivan rauhassa, oli sitten ylioppilas tai ei. Punaiset halusivat kansalle koulutusta, kulttuuria ja humanismia. Kaikki nuo asioita, joita valkoiset vastustivat teemalla köyhä ei tarvitse opetusta."

        Hyvin nykypunikkeihin koulutus on uponnut. Näinkin haastava kappale lähes virheetön :)
        Ja tuo mitä punaiset halusivat... hahahhaha!! Taatusti palstan top5 vitsejä. Paras tapa osoittaa humanismia on toki papin likvidointi.

        .... Paras tapa osoittaa humanismia on toki papin likvidointi. ...

        Juuh, jos yksittäinen juoppo tappaa papin niin sehän sinun mielessäi leimaa koko työväen roistoiksi ja teloitettaviksi rikollisiksi. Jos porvari tappaa 10 työläistä niin se puolestaan ei todista porvareista yhtään mitään, eihän.


      • suomen_luokkasota
        TiltuValehteleeAINA kirjoitti:

        "Punaiset halusivat kansalle koulutusta, kulttuuria ja humanismia. Kaikki nuo asioita, joita valkoiset vastustivat teemalla köyhä ei tarvitse opetusta. "

        Niinkö? No miksi sitten tehtiin "valkoisessa Suomessa" seuraava?

        Oppivelvollisuuslaki säädettiin vasta Suomen itsenäistymisen jälkeen vuonna 1921. Nyt lasten kansakoulun oppimäärän omaksuminen muuttui pakolliseksi, ja kunnat velvoitettiin entistä tiukemmin perustamaan ja ylläpitämään kansakouluja. Oppimisen tapa kuitenkin säilyi vapaana, mutta kuntien kansakoulut olivat pääsääntöinen tie oppivelvollisuuden suorittamiseksi. Oppivelvollisuuslaki ei tuntenut kiertokouluja, joten niistä muodostettiin kansakoulun kaksi alinta luokkaa. Näin kansakoulusta muodostui kuusivuotinen. Viimeiset kaksi vuotta kantoivat kansakoulun jatkokurssin nimeä, ja ne oli mahdollista suorittaa vapaampana opiskeluna. Varsinaisen kansakoulun neljännen luokan jälkeen niillä, joilla oli taloudelliset edellytykset ja riittävä koulumenestys, oli mahdollisuus pyrkiä oppikouluun. Vuoden 1958 kansakoululain mukaan varsinainen kansakoulu oli edelleen kuusivuotinen, mutta sen loppuun lisättiin kaksi vuotta pakollista jatko-opiskelua, jota kutsuttiin kansalaiskouluksi.

        SUOMEN LUOKKASOTA —

        viiltää sydäntämme. Suomen porvaristo paljasti itsensä kaikessa in-
        hoittavassa olemuksessaan poikiessaan jalkoihinsa kaikki inhimillisyy-
        den periaatteet. Luokkasotaa seurannut valkoinen terrori säilyy his-
        toriassa tahraisena lehtenä, joka kertoo porvariston hillittömästä kos-
        tonraivosta.

        Valkoinen terrori on myös estänyt totuuden tulemasta julki. Työ-
        väenluokan ääni on tukahdutettu, mutta sitä äänekkäämmin on por-
        varisto ylistänyt u suurta voittoaan." Valkoiset ovat julkaisseet luke-
        mattomia teoksia, joissa annetaan mitä yksipuolisin kuva v. 1918
        tapahtumien kulusta, syistä ja seurauksista. Hävyttömällä sanatul-
        valla ovat he yrittäneet peittää omaa rikostaan.

        Valkoisten jälessä tulevat vallankumouksen petturit, sosialidemo-
        kraattiset johtajat, sovinnon apostoleina esiintyen. He valittavat "vir-
        hettä", jonka työväenluokka muka teki lähtiessään kumouksen tielle
        ottamatta huomioon sitä historiallista tosiasiaa, että se oli ainoa tie,
        jota myöten saatettiin kulkea. Ja vaikka työväenluokka ei ole vielä
        saanut puolestaan puhuakaan, kehottavat sosialidemokraattiset johta-
        jat unohtamaan vuoden 1918 tapahtumat. Mutta niitä ei voida unoh-
        taa, eikä työväenluokka saakaan niitä unohtaa. Ne tulee päinvastoin
        pitää mielessä ja ottaa niistä oppia tulevien taisteluiden varalta. Siten
        vältytään uudistamasta niitä virheitä, joita tehtiin vuonna 1918, kun
        luokkasuhteet uudelleen kärjistyvät ja työväenluokka astuu kumouk-
        sen tielle.


      • sutki12
        suomen_luokkasota kirjoitti:

        SUOMEN LUOKKASOTA —

        viiltää sydäntämme. Suomen porvaristo paljasti itsensä kaikessa in-
        hoittavassa olemuksessaan poikiessaan jalkoihinsa kaikki inhimillisyy-
        den periaatteet. Luokkasotaa seurannut valkoinen terrori säilyy his-
        toriassa tahraisena lehtenä, joka kertoo porvariston hillittömästä kos-
        tonraivosta.

        Valkoinen terrori on myös estänyt totuuden tulemasta julki. Työ-
        väenluokan ääni on tukahdutettu, mutta sitä äänekkäämmin on por-
        varisto ylistänyt u suurta voittoaan." Valkoiset ovat julkaisseet luke-
        mattomia teoksia, joissa annetaan mitä yksipuolisin kuva v. 1918
        tapahtumien kulusta, syistä ja seurauksista. Hävyttömällä sanatul-
        valla ovat he yrittäneet peittää omaa rikostaan.

        Valkoisten jälessä tulevat vallankumouksen petturit, sosialidemo-
        kraattiset johtajat, sovinnon apostoleina esiintyen. He valittavat "vir-
        hettä", jonka työväenluokka muka teki lähtiessään kumouksen tielle
        ottamatta huomioon sitä historiallista tosiasiaa, että se oli ainoa tie,
        jota myöten saatettiin kulkea. Ja vaikka työväenluokka ei ole vielä
        saanut puolestaan puhuakaan, kehottavat sosialidemokraattiset johta-
        jat unohtamaan vuoden 1918 tapahtumat. Mutta niitä ei voida unoh-
        taa, eikä työväenluokka saakaan niitä unohtaa. Ne tulee päinvastoin
        pitää mielessä ja ottaa niistä oppia tulevien taisteluiden varalta. Siten
        vältytään uudistamasta niitä virheitä, joita tehtiin vuonna 1918, kun
        luokkasuhteet uudelleen kärjistyvät ja työväenluokka astuu kumouk-
        sen tielle.

        Parasiitti ruotsalaiset olivat aluiltaan keskieurooppalaisten kylähuorain poikia. Ruotsin sotaväki pakko otti heitä toikkaroimasta kylien raiteilta. He menestyivät sotaväessä. Parhaat osa jopa aateloitiin.


    • miksi-nämäkin

      http://www.tkm.fi/punamuisto2.cgi?sij_kunta='Lieksa'

      Eikä ole ainoa Lieksa-Pielisjärvellä tehty valkoisten surmatyö, niitä oli ympäri pitäjän. Miksiköhän työläisiä sielläkin tapettiin kun punaiset eivät tehneet siellä kenellekään mitään pahaa ja valkoisten sanotaan tappaneen vain murhaajia, ei ketään muita ?

      • raakaa-peliä

        Sana Lieksa kuuluu myös linkkiin.


      • MolemminPuolin

        "valkoisten sanotaan tappaneen vain murhaajia, ei ketään muita ? "

        Ei sanota! Moni punaisten johtaja tai näkyvä hallintomies teloitettiin ja heistä osa jakeli tappo- ja teloitusmääräyksiä vaikkei itse niitä tehnyt!

        Kannattaa lukea "Täällä pohjantähden alla" vaikkei se mikään dokumenttikirja olekaan. Siitä saa ainakin mielikuvan siitä, että ketä teloitettiin puolin ja toisin!


      • lahtari.valehtelee
        MolemminPuolin kirjoitti:

        "valkoisten sanotaan tappaneen vain murhaajia, ei ketään muita ? "

        Ei sanota! Moni punaisten johtaja tai näkyvä hallintomies teloitettiin ja heistä osa jakeli tappo- ja teloitusmääräyksiä vaikkei itse niitä tehnyt!

        Kannattaa lukea "Täällä pohjantähden alla" vaikkei se mikään dokumenttikirja olekaan. Siitä saa ainakin mielikuvan siitä, että ketä teloitettiin puolin ja toisin!

        ------Moni punaisten johtaja tai näkyvä hallintomies teloitettiin ja heistä osa jakeli tappo- ja teloitusmääräyksiä vaikkei itse niitä tehnyt----

        Niillä alueilla missä valkoiset olivat vallassa koko ajan, kuten P-Karjala, ainoakaan punapäällikkö ei jaellut tappo-tai teloitusmääräyksiä.

        Kaikki tapetut työläiset valkoisten valta-alueilla olivat mihinkään rikolliseen toimintaan täysin syyllistymättömiä. Aivan turhaa on yrittää vielä 100 v jälkeen valehdella heidän syyllistyneen tappo- ja teloitusmääräysten antamisiin. Osoittaa vain lahtarien rikollisen luonteen.


    • kauhisteltu

      Punikeista parhaat muuttivat Venäjälle tapettavaksi. Kuka heidät tappoi kun siellä ei ollut suomalaisia kuolemanpartioita?

      • satans

        Kustaa Vaasa oli julma sveamaalainen vallananastaja. Venäjän Iivana Julma oli lempeä häneen verrattuna.
        Kustaa Vaasa teloitutti pois uhkatekijän eli vanhan lempeän Pohjolan hallitsijan Kristian kuninkaalle uskolisen aatelin. Mestattavat oli jopa suolistettu ennen teloitusta.
        Sittemmnin Vaasa sukuiset aateloivat miekanheiluttajiaan - tappokoneitan.

        Kummaa, kun Vaasa hallitsijat sukuiset aateloivat vain mustalaisrotuisia!


      • djävulen

        Vuoden 1918 Länsi - Uudenmaan kuolemanpartioiden alku saattaa olla Kustaa Vaasan ajoissa? Vallananastajia ja riistäjiä - rosvoja ovat Svedulan miehet olleet iät ajat.

        Kuolemanpartiot harrastivat Suomen vapaussodan aikaan etnistä puhdistusta, kun teloittivat suomea puhuvia Suomesta - omasta maastaan. Heidän sanottin olleen punaisten puolella olleita. Lieneekö edes sekään ollut totta?

        Heidän mielestään Suomi on ruotsalainen, ruotsalaisten maa. Maa, jossa ei tulevaisuudessa sallita esimerkiksi suomenkieltä tai saamenkieltäkään..


      • TiltuHampaatIrvessä

        Olipas hurjaa! Mutta onneksi uhka ei toteutunut! Meitä suomalaisia kun on jo 5,5 miljoonaa ja yli 90 % suomenkielisiä:-D

        Huvia se on keksiminenkin


    • vaarasta
    • Vuoroin..Vieraissa

      Viipurin lääninvankilan joukkomurha tapahtui Viipurissa 27.-28. huhtikuuta välisenä yönä 1918, juuri ennen Suomen sisällissodan loppua. Vankilaan tunkeutui joukko punakaartilaisia, jotka surmasivat yli 30 henkeä. Viipurin lääninvankilan surmia pidetään suurimpana punaisten joukkojen suorittamana yksittäisenä joukkomurhana.

      Tapahtumien kulku:Punakaartilaisjoukkiota johti Taipalsaaren rintaman päällikkö Hjalmar Kaipiainen. Tunkeuduttuaan vankilaan humalainen aseistettu joukko tappoi ensin Karjalan Kansalaisliiton johtajan ja kansanedustajan Leander Ikosen, tehtailija ja kansanedustaja Matti Pietisen, ratainsinööri Tallgrenin ja vankilan entisen vahtimestarin Ahlgrenin. Sen jälkeen pidettiin istuntoa, jossa silminnäkijäkertomuksen mukaan mukana ollut nainen olisi valinnut surmattavat. Joukko murhasi vankilan johtajan Johan Stråhlmanin, Vuoksenniskan asemapäällikön Edvard Tojkanderin ja joitakin muita. Lopuksi joukko meni vankien yhteistilaan. Vangit yrittivät puolustautua asein ja rytäkässä Kaipiainen itse haavoittui. Hän luovutti johdon Albin Piskoselle. Albin Piskonen oli entinen vanki ja juuri hän ampui vankilanjohtajan. Joukko heitti vankien yhteistilaan käsikranaatin surmaten 4–5 henkilöä ja haavoittaen useita. Myöhemmin yöllä tapettiin vielä vankilan uusi vahtimestari Mannermaa.

      • ei.ne.ihmisiä

        Pientähän tuo oli siihen nähden mitä lahtari itse teki Viipurissa. Linnan muurien väliin surmattiin summittaisesti väkijoukkoon tulittamalla yli 200 ulkomaalaista, työläisiä ja porvareita. Aamulla pakkasen jäädytettyä verivirrat tuo elukkajoukko tuli kääntelemään ja ryöstelemään ruumiskasaa. Ei sellaiset ole enää ihmisiäkään.


      • PunikkiOnIhminen

        Ja taas tulee sutta ja sekundaa!

        Viipurissa ei "ammuttu summittaisesti väkijoukkoon", mutta tehtiin toki paha rikos noutamalla kaikki venäjänkieliset ja venäläisiksi epäillyt vallien väliin, jossa heidät teloitettiin!

        Aamulla pakkasen jäädytettyä verivirrat punikit tulivat kääntelemään ja ryöstelemään ruumiskasaa. Väliin tuli keskinäisiä tappeluja saaliista. Ei sellaiset ole enää ihmisiäkään.


      • PunikkiOnIhminen kirjoitti:

        Ja taas tulee sutta ja sekundaa!

        Viipurissa ei "ammuttu summittaisesti väkijoukkoon", mutta tehtiin toki paha rikos noutamalla kaikki venäjänkieliset ja venäläisiksi epäillyt vallien väliin, jossa heidät teloitettiin!

        Aamulla pakkasen jäädytettyä verivirrat punikit tulivat kääntelemään ja ryöstelemään ruumiskasaa. Väliin tuli keskinäisiä tappeluja saaliista. Ei sellaiset ole enää ihmisiäkään.

        ------Aamulla pakkasen jäädytettyä verivirrat punikit tulivat kääntelemään ja ryöstelemään ruumiskasaa----

        Kummallista idiootin kuohaa taas. Viipurissa ei ollut lahtarien toimeenpaneman massamurhan jälkeen ainuttakaan punaista kääntelemässä lahtarien tekemää ruumiskasaa eikä ollut punaisia muutenkaan. Kyllä se kääntelijäjoukko oli ne ihan samat lahtarit, jotka sen kasan tekivätkin.


    • Suomi_100v

      Oli kuolemanpartioita jo 1917.

      • SynkkäAlku

        Aivan! Verenhimoiset punikit ja juopuneet matruusit vaeltelivat pitkin Helsinkiä ja voi sitä, joka kohdalle sattui!


      • ljugare

        Ei se ole juuri muuttunut. Espoon ja Kirkonummen kunnan virastoissa pönäkät emännät pieraisevat asioivan ihmisen puhelimeen . Imelä paskan haju leijuu aina heidän ympärillään.


      • TiltunElinkeino

        Ja sinä jäät aina ilman sossun kaljarahoja! On se niin väärin!


      • parasiittikalj

        Syvällä on parasiiteillä. Kehityksen tulosta on että parasiitit pieraisevat asioivan puhelimeen. Ehkä joskus tuhansien vuosien päästä päästetelevät pierujen lisäksi joitain alkeellisia kurkkuääniä nuo parasiiti.


      • snyggkille
        TiltunElinkeino kirjoitti:

        Ja sinä jäät aina ilman sossun kaljarahoja! On se niin väärin!

        Moukkamaista ja sivistymätöntä on pierrä vastakseksi puhelinkyselyyn. Kivaa olisi parasiittien myös omaksuvan jotain hyvistä tavoista ja sivistyksestä.

        Onhan tosin Bemböle tarujen Suomen Hölmölö Espoossa.


      • snygg1
        TiltunElinkeino kirjoitti:

        Ja sinä jäät aina ilman sossun kaljarahoja! On se niin väärin!

        Sain muuan päivä sitten rahaa Kirkkonummen sossusta. S e vaati vain oikean lähestymistavan. E nsin tietysti vainnoimme Leninin ja Stalinin nimeen. Sitten sanoin nuorena tyttönä varastaneeni isän kanssa jyviä isäntäin aitoista. Niistä valmistimme viinaa myyntiin. Rakkauden kauppiaana olen toiminut usein - hyvin tienestein. Sossun tantta sanoi, että hän joutuu vain maksaan miehille rakkaudesta.
        Se kiinnitti huomiotani, että kova oli hänen huoneessaan paskan haju. Kummaa tuokin että ruotsalaisparasiitit moittivat tämän päivän somaliparasiittejä haiseviksi!

        Miksiköhän ruotsalaisparasiiteilla yleensä oli ollut niitä vuoden 1918 kulemanpartioita? Olisiko vain ollut intohimoista ihmispaskan hajun ihannointia ja muuta moukkamaista , mitä liittyy ruotsalais parasiitteihin?


      • ljug
        ljugare kirjoitti:

        Ei se ole juuri muuttunut. Espoon ja Kirkonummen kunnan virastoissa pönäkät emännät pieraisevat asioivan ihmisen puhelimeen . Imelä paskan haju leijuu aina heidän ympärillään.

        Ei Neuvostoliitto ottanut Porkkalan vuokra-aluetta ns. Suomenlahden tykistösulun takia. Se näki siellä asuvan veljeskansaa.

        Siitä todistivat näkyvästi vuoden 1918 kuolemanpartiot. Ja, myös ruotsalaisten pitkäsormisuus, varastamistaipumus. Kaiken ne vievät, joka ei ole vain pultattu tai köytetty talon sienään kiinni.


      • SynkkäAlku kirjoitti:

        Aivan! Verenhimoiset punikit ja juopuneet matruusit vaeltelivat pitkin Helsinkiä ja voi sitä, joka kohdalle sattui!

        ------vaeltelivat pitkin Helsinkiä ja voi sitä, joka kohdalle sattui! ----

        Sitä samaa vanhaa lahtarin ripulia. Hesassa kuten muissakin punaisten kaupungeissa oli hyvä järjestys ja kenenkään jolla ei ollut rötöksiä tilillään ei tarvinnut pelätä.

        Samaa sontaa kuin se mitä levitettiin, että punaisten valta-alueen kirkot ovat täynnään kielestään alttarikaiteeseen kiinninaulattuja pappeja. Tätä toitotettiin lahtarien verenhimon nostattamiseksi ja typerät peräkylien lahtaripojat kaiken uskoivat ja tappoivat etelään vyöryessään jokaisen työläiseltä näyttävän koska jokaisen työläisen selitettiin olevan punikki ia jokaisen työläisnaisen olevan ns. ryssänhuora.


    • Öröman

      Olisiko pienen taloudellisen avun tarvitsija ollut niitä hiljaisen kansan miehiä? Sai kohtalokseen vain ivaa ja haisevaa pierua sekä kirouksia toisensa jälkeen.
      Olisiko lisäksi ollut vapaussodan suomalaisten veteraanien jälkeläisiä?

      Kyllä Kirkkonummen sossu omistaan huolehtii. Räkälät ovat täynnänsä sossun asiakkaita. Vahva on kalja trafiikki kaupoista kaljaveikkojen koteihin. Parasiittien jälkeläisille piisaa kaljarahaa.

    • pork

      Omaperäistä porukkaa on aina ollut Porkkalanniemellä. Ruotsi karkoitti sinne väkeään. Ja ne toimivat siellä merirosvoina. Houkutelivat laivoja ajamaan karille. Surmasivat miehistöt ottivat lastit. Ja heidän jälkeensä on ollut ns vuoden 1918 kuolemanpartioita jne...

    • porkkala

      Iät ajat on Porkkalassa asunut rikollisia. Ruotsi karkoitti rosvojaan Itämaahansa. Heitä toimi satojen vuosien ajan Suomenlahden merirosvoina. Porkkalassa eleli kauan laivoja matalikoille houkutelleita rosvoja. Ryöstivät laivat ja surmasivat miehistöt. Vuoden 1918 Porkkalan ns. kuolemanpartiot olivat noiden rosvojen jälkeläisiä. Ei ruotsalaisparasiiteillä ole aivotoimintaa mihinkään aatteelliseen. Atavististen vaistojensa varassa vain ne toimivat silloin 1918. Ruotsalaisparasiiteille kelpasivat heikomiosaisten surmattujen resut, veriset vaatteiden jäännökset ja homeiset leipäpalat. Niiden takia ruotsalaisparasiitit surmasivat köyhiä suuriin läjiin. Veristen resuisten vaatteiden ja homeisten leivänpalojen takia parasiitit surmasivat.

    • sny

      Todella harvat maat ovat joutuneet rikollisten asuttamiksi ja hallintaan.
      Australia esimerkiksi on englantilaisten rikollisten asuttama.
      Ruotsi alkoi karkoittaa rikollisiaan Itämaahansa eli Suomeen. Jossain määrin myös USA:n Delawarejoen suistoon.

      Tuskin muualla miehittäjät ovat kohdelleet yhtä kaltoin alkuperäiskansaa kuin Suomessa. Tosin vielä tänään Ruotsin puolen Tornionjokivarressa rangaistaan kovalla kädellä "meijän kieltä" puhuvia.

      Porkkala muinaisten Suomenlahde ja Itämeren merirosvojen suoja alue on ruotsalaisparasiittien kulta aluetta. Surku käy oikeamieliisä ja hämäläislähtöisiä porkkalalaisia.

      Ei sveduparasiittien rötöstelyt ja veriteot jääneet ns. kuoleman partioiden veritöihin ja ryöstelyihin . Ehkä kaikki selvittämättömät ja epämääräiset rikokset Suomessa ovakin parasiittiruotsalaisten tekemiä?

    • poisporkkalasta

      R uotsiin kuuluisi svedu parasiitit laivata takaisin
      Ei heillä ole tänne asiaa.

    • Dufva

      Onnellisia hyvinvoipia ja hyvävaraisia asuisi vain Suomessa, jos meitä ei olisi alinomaan kiuasanneet, ryöstäneet ja raiskanneet (ja esim vuoden 1918 kuolemanpartiot) parasiittisvedut.

      • TiltunElämäOnKurjaa

        Eli toveri Dufvaa kiusaa jatkuvasti "svedujen kuolemanpartiot"?

        Kävivät viimeksi 1918?


    • rumppa

      Siliäksi vain kaikki! Kyllä parasiitit tietää.

    • TosiHyödyllistä

      Niitä kuolemanpartioita on edelleen liikkeellä mtk:lla. Hyvää viihdettähän niistä tulee. Kohta ne ryssät tulloo taas rajojen yli töihin suomeen, työkoneina venäjän valtion armeijan panssarit.
      Ehkä niistä joku hyötyy. Tuskin ainakaan Veikko järvenpään. Meirän maanatsinarkkarit, myrkkymurhaajat.

    • finnichesprahefraulain

      Porkkalan niemi entisten Suomenlahden ja Itämeren merirosvojen "Rosvo Roopein" alue on ruotsalaisparasiittien aluetta. Hämäläiset, viattomat tapettiin julmasti.
      Heitä tapettiin edelleen vuonna 1918 kuolemanpartioiden toimesta,
      kun onnettomat puhuivat.

    • örn

      Raakalaisia olivat esim Porkkalan parasiittien kuolemanpartiot. Eivät vähempiosaiset surmatut kuolleet taisteluissa. Ryöstettyjä raiskattuja ja pahoinpideltyjä vähempiosaiset kuolleet olivat
      ruotsalaisparasiittien jäljiltä.

    • fangelse

      Häpeämättömiä ovat porkkalaiset. Kuolemanpartioiden monet murhat ja hengenriistot ovat heillä takana. Murhat eivät vanhene esim. Ruotsin lain mukaan.

      • IhmettelenVain

        Kun kaikki tuon ajan asianosaiset ovat jo edesmenneitä niin miten kuvittelit avaavasi keissin?


    • spieh

      Porkkalat oliva viime vuosisadalla hyökkäämässä jatkuvasti Neuvostoliittoon venäläisen kenraali Mannerheimin johdolla. Ruotsalaiset pitivät kyseiseen hyökkäykseen kaveriksi ryhtymistä humpuukin. Ulkomaalaisista sakemannien Hitler ryhtyi vain kaveriksi Mannerheimille.

    • sieg

      Jonkinmoisia kummajaisia, hulluuden osoituksia olivat esim Porkkalan vuoden 1918 kuolemanpartiot. Helppoa on uskoa, että svedulaperäiset parasiitit olivat riemurinnoin mukana II maailmansodan monissa surmaamisjutuissa.

    • paulusmies

      E i ollut ruotsalaisparasiitteja puolustamassa Suomea Petsamossa, Uhtualla eikä Vuoksessa eikä muuallakaan. Mikkelin syvissä kallioluolissa he pelkäsivät ja vapisivat.

      Erilaisia oli parasiitteja. Marsalkka Rommel liikuskeli tulilinjoilla ase kädessä. Marsalkka Paulus oli usein myös rintamilla ja välillä ase kädessä .

      • itepiru

        Noin se meni.
        Ruotsalaisparasiitit olivat sota aikana suojassa Mikkelin syvissä kallioluolissa. Pelkäsivät ja vapisivat.
        Itkivät suureen ääneen pelosta, kun ilmoittivat puhelimilla itä - Karjalasta neuvostoliitolaisen solitaallisen toiminnan lisääntymisestä.


    • ZukovOsasi

      Nuo turhat murhat jurppii yhä vielä!

      Viipurin lääninvankilan joukkomurha tapahtui Viipurissa 27.-28. huhtikuuta välisenä yönä 1918, juuri ennen Suomen sisällissodan loppua. Vankilaan tunkeutui joukko punakaartilaisia, jotka surmasivat yli 30 henkeä. Viipurin lääninvankilan surmia pidetään suurimpana punaisten joukkojen suorittamana yksittäisenä joukkomurhana.

      Tapahtumien kulku:Punakaartilaisjoukkiota johti Taipalsaaren rintaman päällikkö Hjalmar Kaipiainen. Tunkeuduttuaan vankilaan humalainen aseistettu joukko tappoi ensin Karjalan Kansalaisliiton johtajan ja kansanedustajan Leander Ikosen, tehtailija ja kansanedustaja Matti Pietisen, ratainsinööri Tallgrenin ja vankilan entisen vahtimestarin Ahlgrenin. Sen jälkeen pidettiin istuntoa, jossa silminnäkijäkertomuksen mukaan mukana ollut nainen olisi valinnut surmattavat. Joukko murhasi vankilan johtajan Johan Stråhlmanin, Vuoksenniskan asemapäällikön Edvard Tojkanderin ja joitakin muita. Lopuksi joukko meni vankien yhteistilaan. Vangit yrittivät puolustautua asein ja rytäkässä Kaipiainen itse haavoittui. Hän luovutti johdon Albin Piskoselle. Albin Piskonen oli entinen vanki ja juuri hän ampui vankilanjohtajan. Joukko heitti vankien yhteistilaan käsikranaatin surmaten 4–5 henkilöä ja haavoittaen useita. Myöhemmin yöllä tapettiin vielä vankilan uusi vahtimestari Mannermaa.

    • hurmanhenki

      Kautta historian sisällisodat ovat olleet kaikista sodista raaimpia.
      Suomen kansalaissota on niistä kaikkein pahimpia ja jo sodan päätyttyä voittajan
      kostotoimet yli kaiken inhimillisyyden ja vaativat loppuakseen ulkovaltojen kuten
      Englannin puutuumisen asiaan.
      Historia ei ole tässä asiassa voittajia vapauttava!
      Lukekaa Rislakin; Kauhun aika Jämsässä. Riitti kun kun joku tuntematon sattui
      kulkemaan pitäjän läpi päätyäkseen ammuttavaksi kirkon kellotapuliin.
      Eräs vieläkin hyvin pienelle huomiolle jätetty asia oli punavankien tappaminen nälkään
      vankileireillä.
      Esim Outokummussa jossa ei ollut mitään sotatoimia tapettiin nälkään lähes 60 vankia
      jotka oli sinne tuotu rakentamaan Outokumpu Oy;n Pitkänlahden rataa.
      Joensuussa vankeina olleita venäläisiä ja punaisia ampuivat humalaiset valkoiset
      koulupojat Siilaisilla harjoitustyönä lähes 300.
      Maa on täynnä näitä urotekoja.
      Vuoden 1918 oloissa ei väkivallan hallinta ollut kenenkään käsissä, silti voi sanoa
      että jos nykyisenlainen Haagin sotarikostuomioistuin olisi ollut olemassa ei suurin
      ikonimme Mannerheim olisi voinut välttyä joutumasta syytettyjen penkille.
      Kauhun aika jatkui läpi niin sanotun ensimmäisen tasavallan. Vasta hävitty talvi-
      ja jatkosota rauhanehtoineen palautti kansakunnan sisäisen rauhan tilaan.
      Sotien välinen aika tunnetaan kyyditysten, muilutusten, poliittisten murhien,
      AKS;n, toisinajattelijoiden kriminalisoimisen, Mäntsälän kapinan, rikkurikaartien
      yms aikana.
      Eräs kuulemani hauska tapahtuma liittyy Mäntsälän kapinaan; Pohjois-Karjalan
      "isänmaallisesti valveutunut" joukko oli päättänyt osallistua kyseisille festareille
      kokoontuen Joensuun rautatieasemalle illan pimentyessä junan perään heitä
      varten tilattuun omaan vaunuun. Joukon ollessa koolla nautittiin sitten riittävässä
      määrin alkoholia sotatunnelman kohottamiseksi. Tunnelman jo ollessa huipussaan
      eräs vähiten päihtynyt alkoi ihmetellä että miksi on näin hiljaista ja avasi vaunun
      oven jolloin he totesivat että vaunu oli irroitettu junasta joka oli mennyt menojaan.
      Noloina palasivat isänmaamme valiosoturit koteihinsa.

    • Typeriä-valeita

      piisaa punikeilla.

      " ja vaativat loppuakseen ulkovaltojen kuten Englannin puutuumisen asiaan."

      Tämä on yksi vakiovaleita. Yksikään ulkovalta ei puuttunut Suomen sisäisiin asioihin. Ruotsin kommunistilehdistö kirjoitteli leireistä, kun Tanner kävi siellä valistamassa. Armahdukset olivat kuitenkin jo käynnissä.

      Ulkovallat vaativat vain Saksan suuntauksesta luopumista. Sen Suomi oli tehnyt jo ennen vaatimusten esittämistä.

      Punikit sivuuttavat kokonaan punaisen terroin, joka alkoi jo keväällä 1917 ja jatkui kevääseen 1918 päättyen joukkomurhiin Länsi-Suomessa, mm. useisiin murhapolttoihin..

      Se käsitti joukkomurhia., ryöstöjä, laittomia vangitsemisia ja ennen kaikkea aseellisen kapinan mm. sotavankimurhineen.

      Kumma kun sitä puolta ei käsitellä lainkaan.

      • geni

        Yksinkertaiselta vaikuttavaa on syyttää punikeita. Äärioikisto on aina vihan lähde ja alkuperä. Olihan malleja heistä fasistiteista 2. maalilmansodan aikana


      • näinnikkäästi

        Äärioikeisto ja fasistit sen aikuiset "ISISmiehet" joivat heikkojen aja avuttomien verta pakeistaan.


      • jagvet

        Oikeiston moukat ja fasistit saivat Suomen mukaan II maailmansodan kurimuksiin.


      • primusinterpares

        Lapsellista!
        Fasistien ja svedu parasiittien propagandaa on vain ns. punainen terrorismi.
        Heikkoja ja sorrettuja ovat vähenpiosaiset aina olleet svedulan parasiittien miehittämässä Suomeksi sanotussa. Ei heistä ollut oikeasti terrorisoimaan ketään.


    • hjhjhgjjgh

      Punikkeihin oli vain helppo lietsoa pakokauhua sitten lentävillä osastoilla jotka sitten todellisuudessa olivat joskus kertakaikkiaan liian pieniäkin vastustajaan nähden.Punaisilla oli alussa jopa kolminkertainen ylivoima hyökkäyksissä tärkeisiin rautateiden solmukohtiin mutta aina iso osa pakeni paikalta taisteluissa kun vain rahan takia joukoissa.

      • läheltä

        Kuolemanpartiot vuonna 1918 olivat parasiitti fasistien töitä. Fasistit ja neuvostoliitolaiset olivat kuin saman aatemailman tuotoksia. Huomiota piti saada osakseen. Kun, Hitlerkin oli liikkeellä, niin valtavat määrät liehui natsilippuja ja paljon oli marssijoita kokouksissa. Eli huomattiin.
        Niin se on ollutruotsalais parasiiteilläin että haluavat huomiota. Vaikka teot viattomien surmaamiset ja kaikenlaiset varastamiset ovat vääriä.


      • NePojatOsasivat

        Tyypillinen kuolemanpartio tapahtui Viipurissa!

        Viipurin lääninvankilan joukkomurha tapahtui Viipurissa 27.-28. huhtikuuta välisenä yönä 1918, juuri ennen Suomen sisällissodan loppua. Vankilaan tunkeutui joukko punakaartilaisia, jotka surmasivat yli 30 henkeä. Viipurin lääninvankilan surmia pidetään suurimpana punaisten joukkojen suorittamana yksittäisenä joukkomurhana.

        Tapahtumien kulku: Punakaartilaisjoukkiota johti Taipalsaaren rintaman päällikkö Hjalmar Kaipiainen. Tunkeuduttuaan vankilaan humalainen aseistettu joukko tappoi ensin Karjalan Kansalaisliiton johtajan ja kansanedustajan Leander Ikosen, tehtailija ja kansanedustaja Matti Pietisen, ratainsinööri Tallgrenin ja vankilan entisen vahtimestarin Ahlgrenin. Sen jälkeen pidettiin istuntoa, jossa silminnäkijäkertomuksen mukaan mukana ollut nainen olisi valinnut surmattavat. Joukko murhasi vankilan johtajan Johan Stråhlmanin, Vuoksenniskan asemapäällikön Edvard Tojkanderin ja joitakin muita. Lopuksi joukko meni vankien yhteistilaan. Vangit yrittivät puolustautua asein ja rytäkässä Kaipiainen itse haavoittui. Hän luovutti johdon Albin Piskoselle. Albin Piskonen oli entinen vanki ja juuri hän ampui vankilanjohtajan. Joukko heitti vankien yhteistilaan käsikranaatin surmaten 4–5 henkilöä ja haavoittaen useita. Myöhemmin yöllä tapettiin vielä vankilan uusi vahtimestari Mannermaa.


      • hautausmaalla

        Miksikähän meidän suomalaisten orjakansalla on tuokin kamala rasitus kuin parasiittti ruotsalaiset ?


      • back

        Suomessa oli vapaussota vuonna 1918.
        Sen oikeasti voittivat parasiitit.
        Kommunistitaustaisia olivat myös olleet voittajaparasiitit . Parasiitit olivat siis taustaltaan Ruotsin armaijan Saksassa riveihinsä pakko - otettuja. He olivat olleet keski eurooppalais kylien raiteilla toikkaroivia kylähuorain mustilaismanneille pyöräyttämiä äpäriä.
        Ei siellä kylien raiteilla joutaneet toikkaroimaan työtä tekevät eikätvä talonpojat.
        Mustalaismannein äpärä pojat olivat pärjänneet hyvin Ruotsin armeijassa.


      • robotat

        Mustalaismannein perimää vastaavia voi uskoa nykyisten valtaapitävien olevan ainakin Kirkkonummella.


      • huoripoika
        back kirjoitti:

        Suomessa oli vapaussota vuonna 1918.
        Sen oikeasti voittivat parasiitit.
        Kommunistitaustaisia olivat myös olleet voittajaparasiitit . Parasiitit olivat siis taustaltaan Ruotsin armaijan Saksassa riveihinsä pakko - otettuja. He olivat olleet keski eurooppalais kylien raiteilla toikkaroivia kylähuorain mustilaismanneille pyöräyttämiä äpäriä.
        Ei siellä kylien raiteilla joutaneet toikkaroimaan työtä tekevät eikätvä talonpojat.
        Mustalaismannein äpärä pojat olivat pärjänneet hyvin Ruotsin armeijassa.

        Ruotsi karkoitti kauan sitten rikollisiaan Suomeen. Siinä sai Kirkkonummikin asukkaansa. Toimivat sittemmin esimerksi Suomenlahden merirosvoina. Atavistiset vaistot ovat ajaneet heitä jatkuvasti Lavean Tien Lapsiksi.


      • leif
        huoripoika kirjoitti:

        Ruotsi karkoitti kauan sitten rikollisiaan Suomeen. Siinä sai Kirkkonummikin asukkaansa. Toimivat sittemmin esimerksi Suomenlahden merirosvoina. Atavistiset vaistot ovat ajaneet heitä jatkuvasti Lavean Tien Lapsiksi.

        Jos esine ei ole naulattu tai sidottu kiinni, niin parasiitti ruotsalaisen matkaan se lähtee.


    • sininensolmio

      Miksei kukaan kerro 1920- ja 1930-luvuilla öisin liikkuneista mustapaitaisista kuolemanpartioista, jotka hakivat ihmisiä kodeistaan ja veivät ammuttaviksi?

      • PunainenSolmio

        Ilmeisesti siksi, että keksit sen vastaikään. Ei muut voi tietää:-D


      • entinen

        On uskoakseni monella tietoja Suomen 1930 - luvun fasisteista , mustapaidoista ja kyyditsijöistä.
        Joltakin poloiselta esimerksi lähinnä sivusta seuranneelta, kuin aktiivi politiikko ,
        lähti myös jopa henkipolo niinä aikoina.

        Ehkä ei kiinnosta siksikään, kun nykyisin meillä on lukuisasti fasistien ihailijoita. Osa äärioikeistolaisista lähtee jopa ISIS sotilaiksi.


      • TiltunTyhmyysKukkii

        "Osa äärioikeistolaisista lähtee jopa ISIS sotilaiksi."

        Ei lähde! Korkeintaan lähtee vastapuolelle!

        ISIS vetää (tai veti) puoleensa Suoimen kansalaisuuden saaneita muslimeja!


      • veriroisku
        TiltunTyhmyysKukkii kirjoitti:

        "Osa äärioikeistolaisista lähtee jopa ISIS sotilaiksi."

        Ei lähde! Korkeintaan lähtee vastapuolelle!

        ISIS vetää (tai veti) puoleensa Suoimen kansalaisuuden saaneita muslimeja!

        Äärioikeistolaisilla ovat korostuneet vietit tappaa ja vielä sitten tappaa. Ryöstää välissä. Sitä ovat myös ruotsalaisparasiitit.


    • Suomenhellas

      Ovat parasiitti svedut osoittaneet aina olevansa parasiitteja. Varsinais - Suomessa oli ns. Suomusjärven kulttuuri. Se oli ikiaikaista korkeakulttuuria.

      Sitäkään ei saanut olla. Parasiitit toivat tilalle omaa Valhalla kulttuuriaan. Tietäähän sen mitä Valhalla kulttuuri on. Se on vain ryöstämistä ja tappamista. Erityisesti heikompiosaisia ja lyötyjä , sorrettuja käyttävät parasiitit häikäilemättä hyväkseen.

      • locitech

        Viisaasti kirjoitti nimimerkki Suomenhellas


      • robotat

        Saksalaiset sotilaat nousivat maihin Tammisaaressa ja Hangossa vuonna 1918. He totesivat, että näyttävät ryssät tappavan toisiaan.

        Tammisaaren vankileirille olivat miehittäjät eli ruotsalaisparasiitit koonneet suuret määrät sotavankeja. He niihin tarkkuutivat kivääreitään. Teloittajien joukossa oli myös Suomen myöhempien aikojen presidentti Kekkonen.


      • sieghe

        Rutsalaisparasiitit ja urhokekkoslaiset eli ryssät silloisten sakusotilaiden silmissä olivat innokkaita surmaamaan viattomia ja puolustuskyvyttömiä. Erityisesti ne teurastivat pieniä lapsia.


      • silmät

        Hyviä olivat I maailman sodan ajan saksalaissotilaat huomaamaan.
        Jo, silloin vuonna 1918 Tammisaaressa olivat parasiittiruotsalaiset ja urhokekkoslaiset järkkymättömiä rotuopin kannattajia. Mikä siinä oli muu silmittömän punaisten surmaamisen takana? Punaisten lapsetkin surmattiin. Pois elävien kirjoista vain punikkien kin lapset.

        Sopivia elämään olivat vain Valhallauskoiset parasiitit ja silmää palvelevat luterilaiset.


      • näinsemeni

        Teatteriaan esittivät ryssät saksalaissotilaille Tammisaaressa vuonna 1918. Parasiitti svedulaiset ja urhokekkoslaiset ottivat pienen punikin pennun jaloista kiinni ja iskivät pään tallin nurkkaan. Mukana heillä oli myös lääkintälottia. Ne totesivat, että henki lähti punikin pennulta.


      • money

        Olisivatko siksi iskeneet punikin pennun pään tallin nurkkaan, että tippuuko kolikoita taskuista?


      • jormaltakin

        Pohjaton on ahneus parasiitti ruottisilla ja urhokekkoslaisilla. Miksihän toisille ovat kolikotkin niin tärkeitä?


      • jorvas

        Se vaikuttaa millaiset ovat taustat. Parasiitti ruotsalaiset ovat lähdöiltään keski eurooppalaisen mustalaismanneille pyöräytettyjen kylähuorain äpäriä.
        Urhokekkoslaisten esi isät olivat vain sukupolvesta toiseen loisia.


    • Hyrhyrrrr

      Sota alkoi kun Leninin huijaamat punikit kasasivat kuolemanpartioita jotka mielivaltaisesti terrorisoivat siviilejä.

      • robott

        Pahaa propagandaa on syyttää millään muotoa punikeita väkivallasta.
        Äärioikeistolle on on tyypillistä väkivalta. Pitkäkyntisiä ovat myös äärioikeistolaiset.

        Tänäänkin ovat toisten taskuilla varastamispuuhissaan


      • MuotoaLöytyy

        Tässäpä sinulle sitä 'muotoa':

        Viipurin lääninvankilan joukkomurha tapahtui Viipurissa 27.-28. huhtikuuta välisenä yönä 1918, juuri ennen Suomen sisällissodan loppua. Vankilaan tunkeutui joukko punakaartilaisia, jotka surmasivat yli 30 henkeä. Viipurin lääninvankilan surmia pidetään suurimpana punaisten joukkojen suorittamana yksittäisenä joukkomurhana.

        Tapahtumien kulku: Punakaartilaisjoukkiota johti Taipalsaaren rintaman päällikkö Hjalmar Kaipiainen. Tunkeuduttuaan vankilaan humalainen aseistettu joukko tappoi ensin Karjalan Kansalaisliiton johtajan ja kansanedustajan Leander Ikosen, tehtailija ja kansanedustaja Matti Pietisen, ratainsinööri Tallgrenin ja vankilan entisen vahtimestarin Ahlgrenin. Sen jälkeen pidettiin istuntoa, jossa silminnäkijäkertomuksen mukaan mukana ollut nainen olisi valinnut surmattavat. Joukko murhasi vankilan johtajan Johan Stråhlmanin, Vuoksenniskan asemapäällikön Edvard Tojkanderin ja joitakin muita. Lopuksi joukko meni vankien yhteistilaan. Vangit yrittivät puolustautua asein ja rytäkässä Kaipiainen itse haavoittui. Hän luovutti johdon Albin Piskoselle. Albin Piskonen oli entinen vanki ja juuri hän ampui vankilanjohtajan. Joukko heitti vankien yhteistilaan käsikranaatin surmaten 4–5 henkilöä ja haavoittaen useita. Myöhemmin yöllä tapettiin vielä vankilan uusi vahtimestari Mannermaa.


      • lahtarista
        MuotoaLöytyy kirjoitti:

        Tässäpä sinulle sitä 'muotoa':

        Viipurin lääninvankilan joukkomurha tapahtui Viipurissa 27.-28. huhtikuuta välisenä yönä 1918, juuri ennen Suomen sisällissodan loppua. Vankilaan tunkeutui joukko punakaartilaisia, jotka surmasivat yli 30 henkeä. Viipurin lääninvankilan surmia pidetään suurimpana punaisten joukkojen suorittamana yksittäisenä joukkomurhana.

        Tapahtumien kulku: Punakaartilaisjoukkiota johti Taipalsaaren rintaman päällikkö Hjalmar Kaipiainen. Tunkeuduttuaan vankilaan humalainen aseistettu joukko tappoi ensin Karjalan Kansalaisliiton johtajan ja kansanedustajan Leander Ikosen, tehtailija ja kansanedustaja Matti Pietisen, ratainsinööri Tallgrenin ja vankilan entisen vahtimestarin Ahlgrenin. Sen jälkeen pidettiin istuntoa, jossa silminnäkijäkertomuksen mukaan mukana ollut nainen olisi valinnut surmattavat. Joukko murhasi vankilan johtajan Johan Stråhlmanin, Vuoksenniskan asemapäällikön Edvard Tojkanderin ja joitakin muita. Lopuksi joukko meni vankien yhteistilaan. Vangit yrittivät puolustautua asein ja rytäkässä Kaipiainen itse haavoittui. Hän luovutti johdon Albin Piskoselle. Albin Piskonen oli entinen vanki ja juuri hän ampui vankilanjohtajan. Joukko heitti vankien yhteistilaan käsikranaatin surmaten 4–5 henkilöä ja haavoittaen useita. Myöhemmin yöllä tapettiin vielä vankilan uusi vahtimestari Mannermaa.

        Kuinka paljon tappoivat Viipurissakin lahtarien porukat? Eivät säästäneet edes pieniä lapsia eikätkä muitakaan sivullisia viattomia uhreja.

        Sitä on tälläkin palstalla vain lahtari propagandaa eli kaiken vääristävää propagaandaa esitetään

        Saattoivat todellisuudessa Viipurin surmatut lahtaritkin olla lahtariporukoiden surmatöitä. Niin ovat valehtelijoita lahtarit.


      • plörps_plurts
        lahtarista kirjoitti:

        Kuinka paljon tappoivat Viipurissakin lahtarien porukat? Eivät säästäneet edes pieniä lapsia eikätkä muitakaan sivullisia viattomia uhreja.

        Sitä on tälläkin palstalla vain lahtari propagandaa eli kaiken vääristävää propagaandaa esitetään

        Saattoivat todellisuudessa Viipurin surmatut lahtaritkin olla lahtariporukoiden surmatöitä. Niin ovat valehtelijoita lahtarit.

        Palstan yksinäisen vajakkistallrin päiväoksennus. Hauskaa nähdä että ei kipu ääliöstä poistu :)


      • redare
        plörps_plurts kirjoitti:

        Palstan yksinäisen vajakkistallrin päiväoksennus. Hauskaa nähdä että ei kipu ääliöstä poistu :)

        Onko se nyt niin kehumisen ja ylistämisen arvoista toitottaa, että järjenvalo on himmentynyt?


      • plörps_plurts
        redare kirjoitti:

        Onko se nyt niin kehumisen ja ylistämisen arvoista toitottaa, että järjenvalo on himmentynyt?

        No on se. Ketale on niin vastenmielinen valehteleva ruikuttaja, että on kerrassaan ilo huomata, että ei siinä näy paranemisen merkkejä. Ansaitsee aivan täysin kurjuutensa.


      • peru
        robott kirjoitti:

        Pahaa propagandaa on syyttää millään muotoa punikeita väkivallasta.
        Äärioikeistolle on on tyypillistä väkivalta. Pitkäkyntisiä ovat myös äärioikeistolaiset.

        Tänäänkin ovat toisten taskuilla varastamispuuhissaan

        Niin ovat kuolasuu parasiitit. Toisten taskuilla paskaisine käsineen. Toisten kaulaa nirhaamassa poikki morallaan. Olisivat pysyneet Ruotsissa!


    • potatis

      Saa nähdä joko kuolasuu parasiitit saavat sodan aikaan?

    • polliis

      Rosvojen pesäpaikka on Kirkkonummi aina ollut. Kuuluisa It ämeren ja Suomenlahden ryöväri Rosvo Roope piti sitä tukikohtanaan. Porkkalan niemi oli karkoituspaikka ruotsalaille aikoinaan maastaan karkoitetuille rosvoille. Rikolliset ovat elämän siemen myös varuskunta Obbnäsille. Sotaväet elivät ennen ainoastaan ryöstösalillaan.

    • laina

      Noinhan se on! Ikävää, kun on noita ruotsalaisparassiitejä!

    • dna

      Parasiitti ruotsalaiset - ne jaksavat vain hauskuttaa. Nyt niiden dna onkin kuulemma lähtöisin salatusta , näkymättömästä Jumalasta. Oikeampaa heidän dna alkuperälleen ovat uskottavasti kuitenkin Keski Euroopan tummat, manne tytöt ja pojat. Sieltä löytyy samaa dna:ta.

      • nimmari

        Ylävää väkeä ovat tummat eli mannet olipa niiden alkuperä missä hyvänsä.
        Luotettava tiedonlähde on dna testi.


      • detgott

        Miksi jatkuvasti moittia ruotsalaisparasiitteja? Saavat he sodan Nuvostoliittoa vastaan aikaiseksi nytkin kuin saivat sen vuosina 1939 - 1944.
        Sitten tulee meille parempi - hyvä maailma!


    • ihailija

      Minä ainakin ihailen ruotsalaisparasiitteja.

    • paranoidi

      Huonoja ovat ruotsalaisparasiitit. Huoria ja varkaita ovat. Olkaa hyvä, heitä on nähtävissä esim Kirkkonummella.

    • nimime

      Kirkkonummi on niitä pahuuden psäpaikkoja. Parasiittiruosalaisten kylä se onkin.

    • mää-vähä-reknaan

      Ääliön synkkää yksinpuhelua. Sillälailla sitä historiaa kirjoitetaan :)

      • drinkedsailor

        Parasiitti ruotsalaisten Kirkkonummella totuuden puhujat ovatkin pahoin alkoholisoituneita tai heidän kavereitaan.


      • kommen

        Juoppojen ja lasten suusta olet valmistanut itsellesi totuude. Se taitaa päteä ruotsakaisparasiittien Kirkkonumellakin.


      • parasiittihalleluja

        Ei siitä pitkaa aikaa ole, kun pieni romaaniperhe asettui asumaan Ruotsin Dalainmaan korpeen. Se siitä paisui. Kohta lahmasivat noin vain Europan alleen. Kirkkonummenkin ottivat.


        Nyt parasiittisvedulat kirjoittavat historiaa, että olivat Suomenniemen varhaisimmat asukkaat. Esimerkiksi Porkkalan muinaissuomalaiset olivatkin oleet niitä, jotka vain pyrkivät viemään maat ja mannut alkuperäisasukkailta eli parasiittisveduilta.


      • sitova

        Samoja taannoisten teloitettujen punaisten dna :n haltioita ovat myös esimerkiksi Kirkkonummen parasiitit.


      • neartruth

        Se Kirkkonummen ääliö = totuuden torvi vain toitottaa totuuksiaan.


      • lainassa

        Se oli eilen kun kirkkonummelaiset parasiitit työntelivät silmät nurinpäin päässä ja suut kuolassa pientä tykkiä kylän kujilla. Varmaan tekevät nytkin siten kuin viime sodan aikana, että ei heitä oikeasti rintamilla näkynyt? Sotaa lietsoivat, mutta pelkureita kuolasuu parasiitit olivat kun miestä olisi tarvittu.


      • vuoteen
        sitova kirjoitti:

        Samoja taannoisten teloitettujen punaisten dna :n haltioita ovat myös esimerkiksi Kirkkonummen parasiitit.

        Erikoisempi on parasiittien Kirkkonummi. Siellä ei ole sankarihautausmaata vaikka kovasti sotaisia ovat. Kunnantalollkin kulkevat puukko vyöllä ja tappajan ilme silmissä.


      • jaakkokulta
        vuoteen kirjoitti:

        Erikoisempi on parasiittien Kirkkonummi. Siellä ei ole sankarihautausmaata vaikka kovasti sotaisia ovat. Kunnantalollkin kulkevat puukko vyöllä ja tappajan ilme silmissä.

        Outoa ja erikoista on tuo, kun Kirkkonummen seurakunnassa ei ole laisinkaan sankarihautausmaata.
        Tänään päivällä työnsivät kirkkonummiparasiitit pienellä porukalla kirkonkylän raitilla edestakaisin vanhaa pst tykkiä. Keitä he olivat nyt tappamassa? Mihin hautaavat kuolleet?


      • FanaattinenTiltu

        Ei työntäminen merkitse kenenkään tappamista!


    • tehthetheh

      Paikkakunnalla kävi myös punikkien kuolemanpartio kun kohdehenkilö sivistyneeenä kuvitteli että olisi ollut oiva hetki keskustella missä mennään kun tullut mieleenkään että olisi pitänyt paeta henkensä kaupalla sillä samaisella hetkellä..

      • vaahto

        Syystä halusi Neuvostolitto Porkkala/Kirkkonummen vuokra alueeksen.
        Samaa omaa kansaa näkivät siellä asuvan. Sama karvareuhka päässä kesää talvea.

        Varmaan silloinkin työntelivät jotain pientä tykkiä edestakaisin Kirkkonummi/Porkkala kujilla. Silmät olivat nurinpäin päässä ja suut vaahdossa.


      • xxlmies

        Siellä näkyvät Kirkkonummen ruotsalaisparasiitit nytkin työntävän pientä tykkiä edestakaisin kylänsä kujilla - silmät ovat nurinpäin päässä ja kuola valuu suusta.

        Ei heillä poloisilla ole edes sankarihautausmaata. Ei heillä ole edes kaatuneitten evakuointi keskusta (KEK). Varmaan jättävät kuolleensa mätäneen niille sijoilleen?


      • päähän_varmaan_koskee
        xxlmies kirjoitti:

        Siellä näkyvät Kirkkonummen ruotsalaisparasiitit nytkin työntävän pientä tykkiä edestakaisin kylänsä kujilla - silmät ovat nurinpäin päässä ja kuola valuu suusta.

        Ei heillä poloisilla ole edes sankarihautausmaata. Ei heillä ole edes kaatuneitten evakuointi keskusta (KEK). Varmaan jättävät kuolleensa mätäneen niille sijoilleen?

        Aivovauriolapsen synkkä yksinpuhelu jatkuu, ja jatkuu ja jatkuu....


      • kentleman
        päähän_varmaan_koskee kirjoitti:

        Aivovauriolapsen synkkä yksinpuhelu jatkuu, ja jatkuu ja jatkuu....

        Tiedän hyvin paljon parasiitti ruotsalaisista. Kovasti allottavia ovat.


      • Sven
        päähän_varmaan_koskee kirjoitti:

        Aivovauriolapsen synkkä yksinpuhelu jatkuu, ja jatkuu ja jatkuu....

        Jo, varhain aamulla alkoivat tänäänkin Kirkkonummen ruotsalaisparasiitit työntään edestakaisin pientä vanhaa pst tykkiään Kirkkonummen kujilla. Silmät olivat nurinpäin päässä ja suut vaahdossa.

        Ei heillä ole sankarihautausmaata Kirkkonummella. Ei heillä ole KEK:ta - ei JSP:tä.
        Antavat varmaan kuolleensa ja haavoittuneensa lahota ja mädäntyä niille sijoille?

        Älisivät isoon ääneen omia älinöitään. Esim. että hulluna on kiva olla! Tapattavat kuulemma hekin muutamia satoja tuhansia suomalaisia.


      • tilaatästä

        Tuo on todella erikoisempaa, ettei Kirkkonummella ole sankarihautausmaata!


      • taa

        Viime sunnuntaina juuri kirkomenojen aikaan alkoivat Kirkkonummen parsasiittiruotsalaiset työntää vanhaa pientä pst tykkiään kylänsä kujilla
        Heillä silmät olivat nurinpäin pääsä ja suut vaahdossa..

        Eikö heillä ole muuta aikaa puuhiinsa?


      • uberhar
        tilaatästä kirjoitti:

        Tuo on todella erikoisempaa, ettei Kirkkonummella ole sankarihautausmaata!

        Taasen erään kerran Kirkkonummen punaisten jälkeläiset parasiittiruotsalaiset työntivät pientä vanhaa pst tykkiään kujillaan.
        Silmät olivat nurinpäin päässä ja suut vaahdossa.
        Älisivät älinöitään.
        Luterilaisten kalpa on kuulemma terävämpi kuin ortodoksien.
        Kyllä nyt suolenpätkiä lentää ilmassa.


      • osallistun

        Kirkonmenojen aikana taasen Kirkkonummen ruotsalaisparasiitit työnsivät vanhaa pst tykkiään kujillaan. Älisivät älinöitään. Silmät olivat nurinpäin päässä ja kuola valui suusta. Vääpeli kokeili saada porukkaan kuria ja ryhtiä. Tyhjin silmin kuolasuut vain katsoivat häntä.


      • päähän_varmaan_koskee
        osallistun kirjoitti:

        Kirkonmenojen aikana taasen Kirkkonummen ruotsalaisparasiitit työnsivät vanhaa pst tykkiään kujillaan. Älisivät älinöitään. Silmät olivat nurinpäin päässä ja kuola valui suusta. Vääpeli kokeili saada porukkaan kuria ja ryhtiä. Tyhjin silmin kuolasuut vain katsoivat häntä.

        aivovaurilapsi taas herätetty koomasta ?


      • utax
        päähän_varmaan_koskee kirjoitti:

        aivovaurilapsi taas herätetty koomasta ?

        Kirkkonummella tapahtuu aina jotain. Laisiaan ja erikoisia ovat Kirkkonummen ruotsalaisparasiitit. Mitähän vielä keksivät?


      • kauniskerttu

        Jos se onkin niin kuin nykyisen rutsalaisparasiittien tutkimuksen mukaan, että ensimmäisen ristiretken Suomeen aikana elänyt ja vaikuttanut Köyliön talonpoika Lalli olikin oikeasti ollutkin parasiitti ruotsalaisia?


      • meinkampf
        päähän_varmaan_koskee kirjoitti:

        aivovaurilapsi taas herätetty koomasta ?

        Nyt taasen Kirkonummen punaisten jälkeläiset ruotsalaisparasiitit työntelivät vanhaa pst tykkiään kujillaan, kunpaikkakunnan pyhäkoululapset olivat samanaikaisesti kirkossa. Älisivät älinöitään. Silmät olivat parasiiteillä nurinpäin päässä ja suut ällöttävästi vankassa vaahdossa.

        Vääpeli kokeili ohjata heitä, mutta tyhjin silmin katsoivat häntä suut kuolaa valuen. Vääpeli kumasteli sitäkin, että mikseivät muuan vuosi sitten sotineet muiden mukana NL: oa vastaa?

        Olivatko niin saman maan ihmisiä kuin NL:ssa ? Nyt ovat menossa Venäjälle pienen vanhan pst tykkinsä kanssa ja aina jopa Uralille saakka.


      • bluelove
        meinkampf kirjoitti:

        Nyt taasen Kirkonummen punaisten jälkeläiset ruotsalaisparasiitit työntelivät vanhaa pst tykkiään kujillaan, kunpaikkakunnan pyhäkoululapset olivat samanaikaisesti kirkossa. Älisivät älinöitään. Silmät olivat parasiiteillä nurinpäin päässä ja suut ällöttävästi vankassa vaahdossa.

        Vääpeli kokeili ohjata heitä, mutta tyhjin silmin katsoivat häntä suut kuolaa valuen. Vääpeli kumasteli sitäkin, että mikseivät muuan vuosi sitten sotineet muiden mukana NL: oa vastaa?

        Olivatko niin saman maan ihmisiä kuin NL:ssa ? Nyt ovat menossa Venäjälle pienen vanhan pst tykkinsä kanssa ja aina jopa Uralille saakka.

        Vaikuttaa, että hulluna on kiva olla. Sanåå ruotsalaisparasiittiki.


      • päähän-varmaan-koskee
        bluelove kirjoitti:

        Vaikuttaa, että hulluna on kiva olla. Sanåå ruotsalaisparasiittiki.

        aivovauriolapsi puhuu yhä isseksee. Jonkun pitäis auttaa.


      • norwegia
        bluelove kirjoitti:

        Vaikuttaa, että hulluna on kiva olla. Sanåå ruotsalaisparasiittiki.

        Stä voi ihmetellä, että miksi Kirkkonummen ruotsalaisparasiitit nyt haluavat heimosotiin Itä - Karjalaan?


      • Leif
        norwegia kirjoitti:

        Stä voi ihmetellä, että miksi Kirkkonummen ruotsalaisparasiitit nyt haluavat heimosotiin Itä - Karjalaan?

        Omaperäistä on Kirkkonummen parasiittiruotsaisten järjenjuoksu. Mutta, kovin on erikoista lähteä heidän mukaan toisten kansallisuuksien heimosotiin. Lähteä taistelemaan Itä - Karjalaan heimosotiin. Mikähän idologia heitä ruotsalausparasiitteja sinne ajaa? Onko se ruotsalais parasiiteillä sotaa ilman mitään ideologiaa? Siksiköhän alinomaan harjoittelevat hyökkäämään Kirkkonummen kujilla?


    • aivovauriolapsi

      on reippaasti kiskonut aamupuuronsa taas...

    • hatjalahti

      mitä olivat kuolemanpartiot, ne joiden kypärässä oli pääkallotunnus? minkälaista kirjallisuustietoa mahtaisi löytyä aiheesta ajalta: talvisota-joulukuu-1939-Karjalankannas?

      • forskare

        Waffenbruder aseljillämme oli lakissa pääkallokokardi. He vaikuttivat II maailmansodan aikaan.

        Verenhimoiset Kirkkonummen ruotsalaisparasiitit tappoivat 1. maailmasodan aikana eli vuonna 1918 suomea puhuvia köyhiä ja muita erityisesti puolustuskyvyttömiä suomalaisia läjäpäihin.

        Heillä ruotsalaisparasiiteillä eli maamme miehittäjillä oli lähinnä mielessä vain paluu 1. ristiretken aikaan Suomessa eli vuoteen 1154. Suomalaiset eivät olleet minkään arvoisia vuonna 1918 vaikka puuhasivat Suomesta itsenäisen valtion.

        Se oli varmaan paha vika heidän mielestään, kun ei ainoastaan ruotsalaisten alusmaaksi.

        Hgin Kalasataman luona metroaseman vieressä on kookas 6 krs SA arkisto, mutta se on painottunut arkistolähteiltään vain 2. maailmansodan aikaan.

        Ruotsalaisten maa on Suomi edelleenkin tiukasti, vaikka on ties jo mones itsenäisyys menossa.

        Vain ruotsalaislähtöisiä siellä nytkin Helsingin Linnassa juhlii Suomen itsenäisyyttä.


      • hatjalahti
        forskare kirjoitti:

        Waffenbruder aseljillämme oli lakissa pääkallokokardi. He vaikuttivat II maailmansodan aikaan.

        Verenhimoiset Kirkkonummen ruotsalaisparasiitit tappoivat 1. maailmasodan aikana eli vuonna 1918 suomea puhuvia köyhiä ja muita erityisesti puolustuskyvyttömiä suomalaisia läjäpäihin.

        Heillä ruotsalaisparasiiteillä eli maamme miehittäjillä oli lähinnä mielessä vain paluu 1. ristiretken aikaan Suomessa eli vuoteen 1154. Suomalaiset eivät olleet minkään arvoisia vuonna 1918 vaikka puuhasivat Suomesta itsenäisen valtion.

        Se oli varmaan paha vika heidän mielestään, kun ei ainoastaan ruotsalaisten alusmaaksi.

        Hgin Kalasataman luona metroaseman vieressä on kookas 6 krs SA arkisto, mutta se on painottunut arkistolähteiltään vain 2. maailmansodan aikaan.

        Ruotsalaisten maa on Suomi edelleenkin tiukasti, vaikka on ties jo mones itsenäisyys menossa.

        Vain ruotsalaislähtöisiä siellä nytkin Helsingin Linnassa juhlii Suomen itsenäisyyttä.

        Kiitos vastauksesta; heti tuo ensimmäinen lause laittaa minut vierailemaan tuolla Kalasataman arkistossa. Sotapolku.fi:stä tuli esiin tuollainen "logo"- kypärä/valokuva ja yhteys jäi askarruttamaan lähinnä niin, että missä ihmeen tilanteessa olisi voinut tuollaisen "maalitaulun" kanssa taisteluissa liikkua talvisodan aikana, säkkipimeässä Kannaksella. Tietoa onko; käyttivätkö suomalaiset tiedustelu -tms -partiot moisia kypärävarustuksia vai onko se jotain rankkaa sotilashuumoria.


      • aivovaurio_puhuu
        forskare kirjoitti:

        Waffenbruder aseljillämme oli lakissa pääkallokokardi. He vaikuttivat II maailmansodan aikaan.

        Verenhimoiset Kirkkonummen ruotsalaisparasiitit tappoivat 1. maailmasodan aikana eli vuonna 1918 suomea puhuvia köyhiä ja muita erityisesti puolustuskyvyttömiä suomalaisia läjäpäihin.

        Heillä ruotsalaisparasiiteillä eli maamme miehittäjillä oli lähinnä mielessä vain paluu 1. ristiretken aikaan Suomessa eli vuoteen 1154. Suomalaiset eivät olleet minkään arvoisia vuonna 1918 vaikka puuhasivat Suomesta itsenäisen valtion.

        Se oli varmaan paha vika heidän mielestään, kun ei ainoastaan ruotsalaisten alusmaaksi.

        Hgin Kalasataman luona metroaseman vieressä on kookas 6 krs SA arkisto, mutta se on painottunut arkistolähteiltään vain 2. maailmansodan aikaan.

        Ruotsalaisten maa on Suomi edelleenkin tiukasti, vaikka on ties jo mones itsenäisyys menossa.

        Vain ruotsalaislähtöisiä siellä nytkin Helsingin Linnassa juhlii Suomen itsenäisyyttä.

        Aivovammalapsi oli pari viikkoa tiputuksessa. Nyt on hetkeksi koppa ladattu ja kutkuttavan ratkiriemukasta tavaraa tulloo. Vastaavia naururemakoita kykenee antamaan vain Bubi, joka myös on kerrassaan mainio hassuttelija....


      • kommentoija

        Siten esimerkiksi tekivät vuoden 1918 puhdistuksen aikana Kirkkonummen parasiittiruotsalaiset, että ottivat suomalaispienokaisen jaloista kädellään kiinni ja löivät lapsen pään murskaksi seinään, kiveen tai männyn kylkeen.

        Samanlaista käytäntöä oli ruotsalaisilla ollut myös vuoden 1154 ristiretken Suomen aikana. Tuhansia vuosia näköjään säilyy ruotsalaisparasiittien julmuus.


      • kampanja

        Onko se jotain ajanhenkeä, että nykyisin ihannoidaan taannoisten Kirkkonummen ja muiden verenhimoisten ruotsalaisparasiittien toimintaa? Takavuosien natsit pääkallokokarneineen olivat oman aikansa ihanteita.


      • päähän-sattuu-ai
        kampanja kirjoitti:

        Onko se jotain ajanhenkeä, että nykyisin ihannoidaan taannoisten Kirkkonummen ja muiden verenhimoisten ruotsalaisparasiittien toimintaa? Takavuosien natsit pääkallokokarneineen olivat oman aikansa ihanteita.

        aivovauriolapsen päähän koskee, ei tule uni....


      • parieuroa
        päähän-sattuu-ai kirjoitti:

        aivovauriolapsen päähän koskee, ei tule uni....

        Taasen Kirkkonummen parasiitti ruotsalaiset työntelevät vanhaa pst tykkiään kujillaan. Silmät ovat nurinpäin päässä ja suut vaahdossa. Älisevät älinöitään. Ei heillä ole kirkon luona edes sankarihautausmaat, eikä muuallakaan.

        Tilasivat tuossa eräältä tehtaalta suuret määrät pienen lapsen kokoisia muovinukkeja. Voivat harjoitella niillä pienokaisen pään murskaamista.


      • päähän-sattuu-ai
        parieuroa kirjoitti:

        Taasen Kirkkonummen parasiitti ruotsalaiset työntelevät vanhaa pst tykkiään kujillaan. Silmät ovat nurinpäin päässä ja suut vaahdossa. Älisevät älinöitään. Ei heillä ole kirkon luona edes sankarihautausmaat, eikä muuallakaan.

        Tilasivat tuossa eräältä tehtaalta suuret määrät pienen lapsen kokoisia muovinukkeja. Voivat harjoitella niillä pienokaisen pään murskaamista.

        voi kun eivät sinun valmiiksi kipuilevaan päähäsi aiheuttaisi lisävammoja. Pidetään paukkuja.


      • värilaser

        Siellä ne Kirkkonummen parasiittiruotsalaiset taasen työntelevä vanhaa pst tykkiään kujillaan. Silmät ovat nurinpäin päässä ja suut vaahdossa. Älisevät älinöitään.

        Ei heillä ole sankarihautausmaata kirkon luona eikä muuallakaan. Älisevät kuin myös että joulunlapsi, donnerwetter, bärkkele


    • pahoinpyrytti

      Huomataan , että erikoisempaa väkeä Kirkkonummella
      Niin ovat parasiitti ruotsalaiset
      Ei ole heillä sankarihautausmaita kirkon luona.

      • Anonyymi

        Se erikoisuus, ettei Kirkkonummella ole sankarihautausmaata eikä sankarihautoja.
        Ei se johdu neuvostoliittolaisuudesta. Ruotsalaisuudesta yksinomaan se johtuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se erikoisuus, ettei Kirkkonummella ole sankarihautausmaata eikä sankarihautoja.
        Ei se johdu neuvostoliittolaisuudesta. Ruotsalaisuudesta yksinomaan se johtuu.

        Aivovauriokakara pitänyt mietintätaukoa. Nyt tärähtää taas historiaa....


    • Anonyymi

      Kuolemanpartioita oli kaikkialla missä lahtarit oli vallassa.

      • Anonyymi

        Totta. Onneksi lahtaava punakaarti sai pian ansaitsemansa lopun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta. Onneksi lahtaava punakaarti sai pian ansaitsemansa lopun.

        Vajakki lie kesälomalla? Ei ole muistanut nykyisin esittää tyhmyyttään porvarien ja lahtareiden ihannoinnistaan heikkojen puolustuskyvyttömien lahtaamisen ihannoinnistaan. Lieneekö Kilpisjärvellä muiden höperöitten kanssa lomilla?


    • Anonyymi

      ....Yksi seikka kummastuttaa: miten nämä murhaajat kulkivat mökeissä ilman mitään naamioita, .....

      Lapsuudessa muistan nimiä kuulleeni. Eräs K.O:nen, asui n. 2 km päässä vanhempieni kotikylästä. Aivan avoimesti oli murhaporukassa kulkenut alueilla missä kaikki hänet tunsivat. Murhista ei syytetty. Lopulta 1930-luvulla tuomitsi itse itsensä ja hukuttautui koskeen kun alkoi niin ahistaa eikä viinakaan enää auttanut ja myös paikalliset lainkuuliaiset rikkaat häntä kammoksuivat vaikka itse kai kuvitteli olevansa juhlittu sankari lopun ikäänsä. Minne menikin niin kaikki siirtyivät kauemmas. Monen lahtarin loppu alueilla missä lakeja kunnioitettiin.

    • Anonyymi

      Sotahulluus on sekin vaivansa. Sitä oli vuonna 1918 ja vuosina 1939 -1941

      Sitä on ollut senkin jälkeen. Edelleen on heitä jotka loistavat sotahulluudella.

      Uudelle nykyiselle ajalle löytyy miehiä joita ei kiinnosta opiskelu eikä työnteko. He höyrypäät riehuvat kuola suusta roiskuen esimerkiksi niissä Lemmenjoen porukoissa

      Nykyisin höyrypäitä ovat useat korkeavirkaiset äänestämämme poliikot.

      • Anonyymi

        Ruotsalaiset sotkivat perusteellisesti Suomen ja suomalaisten elämät kauan sitten.
        Saatanan verenhimoiset vajakit! He aateloivat keskkudestaan kaikkein sekopäisimmät.

        Punakaartilaisten jälkeläisiä vain kaikkialla Suomen viroissa. He nykyisin riehuvat viinoissaan myös siellä Lapin Lemmemjoella armeijan viroissa

        Huono on Suomen tulevaisuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruotsalaiset sotkivat perusteellisesti Suomen ja suomalaisten elämät kauan sitten.
        Saatanan verenhimoiset vajakit! He aateloivat keskkudestaan kaikkein sekopäisimmät.

        Punakaartilaisten jälkeläisiä vain kaikkialla Suomen viroissa. He nykyisin riehuvat viinoissaan myös siellä Lapin Lemmemjoella armeijan viroissa

        Huono on Suomen tulevaisuus.

        ”Huono on Suomen tulevaisuus.”

        Parempi kuitenkin kuin itkevän stallarin!


      • Anonyymi

        ”Sotahulluus on sekin vaivansa. Sitä oli vuonna 1918 ja vuosina 1939 -1941”

        Kapinan aikaan sodan aloittivat punikit, mutta hävisivät surkeasti!

        Kyllä ne sotahullut löytyivät itänaapurista! Aloittivat molemmat sodat!

        ”Sitä on ollut senkin jälkeen. Edelleen on heitä jotka loistavat sotahulluudella.”

        Venäjän Tiltut ja stallarit, mutta määrä on pieni.

        ”Uudelle nykyiselle ajalle löytyy miehiä joita ei kiinnosta opiskelu eikä työnteko. ”

        Kaikenlaisia löytyy, mutta fiksu tekee molempia.

        ”He höyrypäät riehuvat kuola suusta roiskuen esimerkiksi niissä Lemmenjoen porukoissa”

        Jokunen vihervasuri.

        ”Nykyisin höyrypäitä ovat useat korkeavirkaiset äänestämämme poliikot.”

        Miten niin? Stallarit kun äänestää 0,3 prosentin luusereita! Ette ole ’me’ kenellekään!


    • Anonyymi

      Vajakki on on ollut kauan hiljaa.
      Nyt huomasi , että voi innostaa jotain kansallissosialistisen ajatusmaailmansa kanssa.

    • Anonyymi

      Turhan suosittua on tänään ihailla sitä mikä on lähtöisin vajaaälyisyydestä. Se on samaa kuin tyhmän ja yksinkertaisen ruotsalaisuuden ihannointia.

      • Anonyymi

        Se on aina ja jatkuvasti oikeistolaisuudessa vajakeilla vain väkivallan ihannointia. Huoria ja varkaita ihailtavat todellisuudessa oikeasti ovat.
        Eli väärää se on. Pahasti väärää.


    • Anonyymi

      Kyllä valkoiset taas niin kaipaavat Hämeen lentäviä että pääsis paneen napin köyhän ihmisen ottaluuhun. Oli se keävt -18 pohojalaisille komiaa aikaa kun pääsi niitä punikkeja ampuun ihan syrämensä kyllyyrestä. Innostus oli valtava ja mieli korkialla.

    • Anonyymi

      Tunnen pohjalaisia kovin
      Varkaita juoppoja ja tappelijoita vain

    • Anonyymi

      Minäkin tunnen paljon pohjalaisia
      Heidän kanssaan olen ikäni asunut
      Huonoa väkeä ovat
      Huoria varkaita ja tappelijoita vain

    • Anonyymi

      Punaisilla oli todella tappion hetkellä kuolemanpartioita:

      Viipurin lääninvankilan joukkomurha tapahtui Viipurissa 27.-28. huhtikuuta välisenä yönä 1918, juuri ennen Suomen sisällissodan loppua. Vankilaan tunkeutui joukko punakaartilaisia, jotka surmasivat yli 30 henkeä. Viipurin lääninvankilan surmia pidetään suurimpana punaisten joukkojen suorittamana yksittäisenä joukkomurhana.

      Tapahtumien kulku: Punakaartilaisjoukkiota johti Taipalsaaren rintaman päällikkö Hjalmar Kaipiainen. Tunkeuduttuaan vankilaan humalainen aseistettu joukko tappoi ensin Karjalan Kansalaisliiton johtajan ja kansanedustajan Leander Ikosen, tehtailija ja kansanedustaja Matti Pietisen, ratainsinööri Tallgrenin ja vankilan entisen vahtimestarin Ahlgrenin. Sen jälkeen pidettiin istuntoa, jossa silminnäkijäkertomuksen mukaan mukana ollut nainen olisi valinnut surmattavat. Joukko murhasi vankilan johtajan Johan Stråhlmanin, Vuoksenniskan asemapäällikön Edvard Tojkanderin ja joitakin muita. Lopuksi joukko meni vankien yhteistilaan. Vangit yrittivät puolustautua asein ja rytäkässä Kaipiainen itse haavoittui. Hän luovutti johdon Albin Piskoselle. Albin Piskonen oli entinen vanki ja juuri hän ampui vankilanjohtajan. Joukko heitti vankien yhteistilaan käsikranaatin surmaten 4–5 henkilöä ja haavoittaen useita. Myöhemmin yöllä tapettiin vielä vankilan uusi vahtimestari Mannermaa.

    • Anonyymi

      Se on aina ja jatkuvasti oikeistolaisuudessa eli siis vajakeilla aina vain väkivallan ihannointia.
      Huoria ja varkaita ihailtavat oikeistolaisemme todellisuudessa oikeasti ovat.
      Eli väärää se on. Pahasti väärää.

    • Anonyymi

      Ruotsalaisuudessa ja ruotsalaisissa on tämänpäivän Pohjolan vajakkiuus.

      Heistähän maailmalle on esillä jatkuvasti heikkomielisyyttä.

      Heillä on perintönä esimerkiksi muinaisruotsalaiset väkivaltaiset viikingit.

      Ei heitä voi viisaina normaaleina pitää.

      Valloittajia ja miehittäjiä väkivaltaisia ruotsalaiset olivat myös meille melko läheisen 1. ristietken aikaan.

      He samanlaisia olivat kuin natsit II maailmansodan aikaan
      esimerkiksi Ukrainassa.

    • Anonyymi

      Vajakki lienee mitä sopivin synonyymi ruotsalaiselle ja ruotsalaisuudelle.

      Muutama vuosikymmen sitten Hollywoodin elokuvissa ruotsalaista esitti aina vajakinoloinen ja näköinen mies.

    • Anonyymi

      Taisi kuolemanpartiot mennä hiukan toisinpäin.Ainakin punaiset oli tullut ihan tappotarkoituksella isäntää tappamaan joka pakeni ja sitten tykillä tuhosivat navetan karjoineen jotka paloivat elävältä kun kukaan ei voinut pelastaa tai olisi ammuttu siihen paikkaan.Myös nuorien isäntien jahtaus kun sota lähes ohi ja tappoja.
      Sodan lopussa sitten teloitukset samantien tyypeille jotka oli ihan muualta Suomesta ja ilmeisesti pitkään rintamakokemus ja tappoja kontollaan.

    • Anonyymi

      Kuolemanpartiot aloittivat toimintansa Mommilassa marraskuussa 1917 ja jatkoivat huhtikuun 1918 loppuun asti Kymenlaaksossa.

      • Anonyymi

        Niin se todellisuudessa silloinkin oli että valkolaiset olivat tunteettomia tappajiaia ja ryöstäjiä . Punaiset olivat viattomia käsimään joutuneita. Sehän luulisi jo normaalille kertovan, kumman puolell a olivat kirkonmiehet.


      • Anonyymi

        Kovia ovat valehtelemaan suomalaiset. Tuo on totuuden muuttamisessa eräs lempiaihe esim punaine vs. valkolainen.
        Olin sotaväessä kiväärimiehenä 1960- luvulla. Ja palvelua oli silloin minulla 11 kk.
        Mitä siellä oli kapiaisia, niin punisten sukua olivat he. Olivat he pääasiassa pienten maatalojen poikia. Kersanttina pääsivät nätisti leivänsyrjään kiinni. Ei heidän tarvinnut käydä kouluja. Ei tarvinnut heidän tehdä työtä. Kersantin ja ylikersantin palkalla eli. Asunnot olivat varuskunnna puolesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kovia ovat valehtelemaan suomalaiset. Tuo on totuuden muuttamisessa eräs lempiaihe esim punaine vs. valkolainen.
        Olin sotaväessä kiväärimiehenä 1960- luvulla. Ja palvelua oli silloin minulla 11 kk.
        Mitä siellä oli kapiaisia, niin punisten sukua olivat he. Olivat he pääasiassa pienten maatalojen poikia. Kersanttina pääsivät nätisti leivänsyrjään kiinni. Ei heidän tarvinnut käydä kouluja. Ei tarvinnut heidän tehdä työtä. Kersantin ja ylikersantin palkalla eli. Asunnot olivat varuskunnna puolesta.

        Lykkäät pötyä.

        Miehistö palveli 60-luvulla 8 kk.

        Kantahenkilöstö rekrytoitui pääasiassa keskustasta ja oikeistosta.Oli demareitakin.

        Kanta-aliupseerin peruskoulutus kesti noin vuoden. Palkka oli pieni, samoin varuskunta-asunnon vuokra. Yleneminen vaati jatkoloulutusta ja osoitettua kuntoisuutta. Työpäivät olivat pitkiä ja käsittivät paljon maastopalvelusta, ampumaleirejä ja sotaharjoituksia. Korvaukset olivat mitättömiä.


    • Anonyymi

      Huonoa oli eläminen vielä 1960 luvulla. Mökinpoika sai olia kovasti tyytyväinen pieneen kersantin palkkaan. Ei ollut mökin pojalla varaa hankkia ammattikoulun todistusta. Ei hänellä ollut varaa ostaa moottorisahaa. Tavallinnen kaarisaha ja kirves maksoivat jo paljon mökinpojalle.

    • Anonyymi

      Pieniä olivat kersanttien palkat. Oikein oli ettei kapiaisille maksettu. Miksi yleensä olisi maksettu? Eihän heiltä juuri vaadittu. Eihän esim ruokalan ylikersantilta mitään vaaditu, vaikka oikeasti viisaimpia miehiä kasarmilla oli.

      Oli korkeassa asemassa olevia esiupseereja usein vastaan kävelemässä. Jotka ottivat herkästi laskiessaan sormet avukseen, vaikkeivat heidän laskemisensa kovin kummoisia olleet.

      Oikein oli kun aletttiinpienessä Suomessa osaamista hiukan palkita. Esimerkiksi paperitehtaan työmiehiä jne. alettiin arvostaa - jopa rahalla.

    • Anonyymi

      Ei tainnut olla totta laisinkaan "kuolemanpartioit"?
      Punaisten jälkeläiset ja kommarit ne ovat ajan kulukseen ajatelleet niin olleen .
      Oliko kuuluisa lahtarien sotapäällikkö Mannerheim ollut niitä ärhäköitä kuolemanpartio aktiiveja?

    • Anonyymi

      Todellisuudessa punaiset itse aloittivat summittaiset verilöylyt, jotka laukaisivat koston kierteen puolin ja toisin!

      Suinulan verilöylyksi kutsuttu joukkoteloitus tapahtui Suomen sisällissodan alussa Kangasalan Suinulan kylän Markkulan talon pihamaalla 31. tammikuuta 1918. Siellä punakaartin yksiköt ja venäläisjoukko surmasivat 15 Tampereen suojeluskuntaan kuulunutta sotilasta. Tapahtumasarja oli osa sisällissodan alkuvaihetta, jonka aikana punaisen ja valkoisen Suomen välinen rintamalinja ja osapuolien asevoimat muodostuivat. Suinulan terroriteko oli sodan ensimmäinen suomalaisiin kohdistunut suuri joukkoteloitus. Se sai paljon julkisuutta, sekä lisäsi sodan osapuolten välistä vastakkainasettelua. Valkoiset olivat kuitenkin jo Pietarsaaren valtauksen yhteydessä 28. tammikuuta surmanneet 15 antautunutta venäläistä niin sanotussa ”Pietarsaaren verilöylyssä”.
      Lepoon ja ruokailuun Suinulan Markkulan taloon aamulla kello 8 pysähtynyt valkoinen osasto jäi punaisten saartamaksi kello 10. Alkoi noin tunnin kestänyt tulitaistelu, jonka aikana kapteeni Söderholm haavoittui kuolettavasti ja kaksi muuta suojeluskuntalaista haavoittui vaikeasti. Yksi tamperelainen punakaartilainen sai surmansa. Taistelu päättyi suojeluskuntalaisten antautumiseen tamperelaiselle punaosastolle, lähinnä V. Sammaliston taattua vangeille hengen suojan. Antautumisen ollessa käynnissä paikalle saapui K. Vilanderin tulitaistelun aikana puhelimitse hälyttämä Turun punakaartin ja venäläisten sotilaiden 200-miehinen yhteisosasto. Puhelinkeskustelusta saamiensa tietojen perusteella se oli varustautunut taisteluun, johtajanaan Tuomas Hyrskymurto, joka oli antanut joukoilleen käskyn ettei vankeja otettaisi. Ilmeisesti tämän yksikön toimesta, V. Sammaliston estelyistä piittaamatta, alkoi kiväärien ja konekiväärien tulitus vankirivissä seisseitä aseettomia valkoisia kohti. Toisaalta myös osa tamperelaisosastosta lienee ollut teloituksen kannalla. Tulituksen seurauksena Markkulan pihassa kuoli 14 suojeluskuntalaista ja 28 miestä haavoittui. Yksi valkoinen surmattiin läheiselle maantielle. Lisäksi kapteeni Söderholm ja toinen taistelussa haavoittuneista rivimiehistä kuolivat myöhemmin matkalla Tampereelle. Uhreista yhdeksän oli Tampereen teknillisen opiston oppilaita. Nuorin surmansa saanut oli 17-vuotias. Ampuminen laantui, kun punaiset ryhtyivät takavarikoimaan uhrien ja henkiin jääneiden varusteita ja henkilökohtaista omaisuutta. Osa valkoisista suojautui ruumiiden alle tai pääsi kauemmas piiloon. Kahdeksan miehen onnistui lähteä pitemmälle karkumatkalle, mutta viisi heistä selvisi lopulta valkoisten puolelle.

      • Anonyymi

        Siellä natsi - Saksassa olivat oikeasti kunnon kuolemanpartiomiehiä. Olipa heillä komeat koppalakit päässä. Kokardi lakissa olitosi komea pääkallon kuva.

        Olivat ne natsien kuoleman partio miehet meille esimerkkinä melko pitkän historian.

        Mutta väärin oli, että suomalaiset teurastivat samaa kansaa olevia punaisia. Heikköjä ja sorettuja vähäosaia. Jotka näkivät hyvästä ruasta vain unta.


    • Anonyymi

      Ihannemaa oli monelle suomalaiselle natsi - Saksa.

      Tuollaiet jutut kiehtovat.
      Ja kiehtoivat siloin. Onhan monet suomalaiset ihastuneita nykyisin niihin ISIS porukoihin.

      Kun jaksetaan odottaa - saamme varmaan elää uudelleen 1918 ajan tapahtumia?

    • Anonyymi

      Eivät ruotsinsuomalaiset ole suomalaisia vaikka asuvat Suomessa ja henkikirjoituskunta on esimerkiksi Hamina.

    • Anonyymi

      Kummaa tuo kun ihannoidaan väkivaltaisia ruotsalaisia. Eivät eivät h ole muuta tehneet kuin tapelleet , varasaneet , ryöstäneet ja tappaneet monissa sodissaan.

    • Anonyymi

      Lakkautetaan Suomesta pois hurrien, svedulaisten turha sotaväki.
      Ei me kaikki olla hurreja.
      Perustetaan tilalle suomalaisia suojeluskuntia,

    • Anonyymi

      Kovasti erikoista on meidän puolueettomassa Suomessa tahraisten ruotsalaisten armeija.

      • Anonyymi

        Niin kauan kuin on ollut ruotsalaisia

        Niin kauan ovat pilanneet ympäristönsä maat ja mannut ja ihmiset

        Varmaan saastuttaminen alkoi ruottisilla jo kauan ennen viikinkejä?


    • Anonyymi

      Tuo on erikoista että olemme ihastueita viikinkie jälkeläisten haisevaan maailmaan. Olisihan esim Indonesiassa ihmissyöjä taustaisia!

      • Anonyymi

        Sitä moititaan että natsit olivat mehittäjiä Ukrainassa jne..
        Miehtittäjiä ovat ruotsalaiset olleet Suomessa jo lähes tuhat vuotta.
        Eipä moitita
        Huonosti kohdellaan meitä alkperäisiä s uomalisia. Todella huonosti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä moititaan että natsit olivat mehittäjiä Ukrainassa jne..
        Miehtittäjiä ovat ruotsalaiset olleet Suomessa jo lähes tuhat vuotta.
        Eipä moitita
        Huonosti kohdellaan meitä alkperäisiä s uomalisia. Todella huonosti

        Ajallisesti melko pian parasiitit juhlivat Suomen itsenäisyyttä
        Meitä suomalaisia ei ole sinne kutsuttu

        Eräs Sven Tuuva


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä moititaan että natsit olivat mehittäjiä Ukrainassa jne..
        Miehtittäjiä ovat ruotsalaiset olleet Suomessa jo lähes tuhat vuotta.
        Eipä moitita
        Huonosti kohdellaan meitä alkperäisiä s uomalisia. Todella huonosti

        Huonosti kohdellaan meitä alkperäisiä s uomalisia. Todella huonosti”

        Jäikö taas sossun tuki saamatta!?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huonosti kohdellaan meitä alkperäisiä s uomalisia. Todella huonosti”

        Jäikö taas sossun tuki saamatta!?

        Sosiaalitoimi jakaa rahaa ja avustuksia vain punikeiden jälkeläisille.
        Pahoin väärin sekin on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sosiaalitoimi jakaa rahaa ja avustuksia vain punikeiden jälkeläisille.
        Pahoin väärin sekin on.

        Kyllä kaupungin sosiaalitomella rahaa riittää alkoholisteille. Se on välttämätön etu kun ovat punikeiten sukua.


    • Anonyymi

      Lahtaripartiot kiersivät torpasta torppaan, veivät ihmisiä eivätkä viedyt koskaan palanneet. Mäkeen saunan taa vietiin ja ammuttiin.

      • Anonyymi

        Julmuus ja verenhimoisuus oli tavanomaista ja tyypillistä lahtareille vuonna 1918.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Julmuus ja verenhimoisuus oli tavanomaista ja tyypillistä lahtareille vuonna 1918.

        "Julmuus ja verenhimoisuus oli tavanomaista ja tyypillistä lahtareille vuonna 1918."

        Julmuus ja verenhimoisuus oli tavanomaista ja tyypillistä punikeille vuonna 1918.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Julmuus ja verenhimoisuus oli tavanomaista ja tyypillistä lahtareille vuonna 1918."

        Julmuus ja verenhimoisuus oli tavanomaista ja tyypillistä punikeille vuonna 1918.

        Punikkien jälkeläiset omia vajakipunikien näkemyksiä esittävät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Punikkien jälkeläiset omia vajakipunikien näkemyksiä esittävät.

        Punikkien äänitorvena toimiva vajakki se niitä ajatuksiaan taas esittää.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe