Narkomaanin hampaat

Nou mätä here

Joku viisas tällä palstalla kertokoon,mistä johtuu että narkomaaneilla hampaat ovat aivan karseassa kunnossa;mustat tyngät ja lohkeilleet?Kyse ei kuitenkaan ole hampaiden pesusta..
Mikä huumeissa sitten edesauttaa hampaiden mädäntymisen?Eihän niitä huumeita sentään hampaisiin hierota!!Luulisi että alkoholisteilla olisi huonommat hampaat kuin narkkareilla,koska hampaat joutuvat jatkuvasti happohyökkäyksen kohteeksi.Näin ei kuitenkaan ole,mitä nyt olen nähnyt porukoita seuratessani.Niin,ja alkkiksen hampaat säilyvät suht hyvinä vuosia kun taas narkkarin hampaat menee vuodessa pilalle.Mitä tämä on?

9

5188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei narkkis

      Ei pysty harjaamaan hampaitaan koska on aina sekaisin vapisee jos on vieroitushoidossa harva narkkis on.Aivan samat oireet tärisee tekee hän mitä vain.Tiedän tämän koska pari narkkaria tunnen.

      • the_road

        Varmasti myös unohtuu hampaiden harjaus helposti ja toisaalta saattaa olla, ettei ruokavalio ole niin kovin hammas ystävällinen.


    • läheltä nähnyt

      Kemikaaleista ainakin amfetamiini saa hampaat todella huonoon kuntoon ja nopeasti. En osaa sanoa mistä se johtuu, mutta kaikista tuntemistani narkomaaneista juuri piriin koukussa olleilla on mustat hampaat (eikä yleensä ole kovin montaa edes jäljellä) Eikä tosiaan tarvitse kovin montaa vuotta vetää.

      Amfetamiini tosin tuntuu rapistavan muutenkin nopeammin kuin esim. opiaatit, vaikka yhtä addiktoivia varmasti molemmat.

    • yksi selitys

      Yksi selitys on, että ainakin pirinistit nostavat alhaista verensokeriaan voimakkaan sokerisilla juomilla. Esim. iso kasa sokeria mehuun sekoitettuna.

      Olin ennen viinakaupassa töissä ja narkkarit kävivät jatkuvasti pöllimässä niitä kaikkein imelimpiä karkkiliköörejä juuri tuohon tarkoitukseen.

      Tähän jos ynnää vielä sen, että tuskin hirveän ahkerasti muistavat hampaita pestä tai hammaslääkärin tarkastuksissa käydä, niin ei ihme että hampaat menee.

    • Pari puuttuu

      Kemikaalit vaikuttavat, niin itse päihteet kuin esim. injektoitavien pillereiden sidosaineet ym. joita ei tosiaan ole tarkoitettu suonistoon, ylipäätään epäterveelliset elämäntavat epämääräisine ravintoineen (paljon viinaa, energiajuomia yms. ja todella yksipuolista ravintoa ja vähäisissä määrin - ei puhettakaan vitamiineista ja muista ravintoaineista) ja elämänrytmeineen, tupakkatuotteita ja muita poltettavia/inhaloitavia päihteitä kuluu, stressi, hampaita ei hoideta eikä tarkastuteta, useat aineet saavat käyttäjät narskuttelemaan/puremaan hampaitaan yhteen, turpaansaamiset tappeluissa... onhan näitä syitä.

    • 3+7

      Varmaan huumeiden erilaiset yhdisteet muuttavat syljen Ph-arvon, joka syövyttää kiilteen ja hammas ilman kiillettä ei pahemmin kestä sitten muutakaan.

    • Muikunsuolaaja

      Narkomaanien pitää osata vaatia yhteiskunnan tukea ja maksusittomusta Sosiaalitoimisto kyllä antaa lähetteen ainakin minulle on antanut. Minulle laitettiin kaikki uusiksi erikoishammaslääkäri teki kaksi siltaa ja muut kaikki kruunutetiin posliini kruunuilla ja tuli sinne tosiaan muutama yksittäinen implantti. Kyllä nyt kelpaa oleilla.

    • Fgdg

      Ei viinasta haittaa ole. Desifioi vain..

    • Anonyymi

      Oon itte metadon hoidossa ollu nyt vuoden sitä ennen buprella ja 14v huumeidenkäyttöä takana.

      Metadon ja muut opioidit ei syövytä hampaita, ne aiheuttaa suun kuivumisen mistä johtuu tää hampaiden reikiintymimen.

      Tällä tuomiolla revittiin taas yks hammas nyt jo 3 hammasta yhteensä revitty. ja näyttäs tekarit tulevan vauhdilla. Mut mikäs siin lisää päihteitä vaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5075
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1315
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe