Eräs Jumalan Pieni- suuri, suunnitelma.

Pakstori

Kun Jumala loi maailmaa, tarkoituksensa oli, että Hän panee Henkensä ASUMAAN materiaan, KAIKKEEN materiaan. Erityisen paljon hän ihastui ajatukseen toiminnallisista yksiköistä joilla on useita aisteja.
Kuinka KAUAN siihen meni, että näin tapahtui, emme tässä ota kantaa ja ala siitä tappelemaan, näkökulmia on ehkä enenmmän kuin yksi. "Jumalalle yksi päivä on kuin tuhat vuotta, ja tuhat vuotta kuin yksi päivä". Tämä tarkoittaa, että saamme käyttää "vuodessa" mitä tahansa haluamaamme kantalukua ja kerrointa. Tästä päätelmästä syntyi LAKI, ja Hän EI ole sama kaikille, vaan ainoastaan niille jotka ovat säännön kuullet ja hyväksyneet: KETÄÄN ei vaadita noudattamaan sellaista, mitä ei varmalla uskollaan voi hyväksyä. Tietysti lihan halu tekee tepposia, jos nämä lait kieltävät meitä tuhomasta luontoa, haluillamme ja himoillamme, silloin on kyse vaatimuksesta, jota EI tosin ole pakko noudattaa, mutta sellaisesta Rangaistaan.

Siis ensimmäiset meidän tuntemamme luomistekot biologiassa olivat SOLUT, tuo kaikken elollisen 1. "legopalikka", tai pikemminkin virukset, jotka loisena pystyvät kasvamaan pelkästä kivestäkin.

Jumala LOI ihmisen omaksi kuvakseen ja omaksi luojakseen. Ihminen EI tätä tehtävää ymmärätänyt aina, ja siksi Hän alkoi rakentaa itsensä ja eläimien näköisiä patsaita ja koneita. Näin ihminen antoi LUOJAN luomisen omien kättensä töiden tehtäväksi, itse jääden nauttimaan työnsä hedelmiä.

Alun perin oli kaksisuuntainen tapahtuma: Jumala luo ihmisen ja ihminen luo Jumalan. Ihmisen POJAN syntyessä tuli kolmas porras, Jumala luo ihmisen ja ihminen luo patsaansa, kirjansa ja koneensa ja nämä sitten Jumalan. Ne jotka onnistuvat jättämään PAHAT omat kettensä työt, saavat olla Jumalansa luojia. Muttei ei ennen Jumalan tahdon kysymistä siitä, millaiseksi Hän haluaa syntyä materiaan.

Sana-Jumala, tai pikemminkin Jese-Jumala on SE Jehova, jolle tuodut uhrit ovat sanoja ja merkityksiä. Jos teemme SYNTIÄ hengessämme(joka on sanoja, ja merkityksiä), muutamme isiemme perustaa päinvastaiseksi, asioiksi jotka HEILLE olivat vastenmielisiä. Mutta eihän muuten oliskaan tarvittu uutta olentoa, ellei tällasta täytyisi tapahtua?

2

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pasktori

      Joille ei kelpaa enkeliys, ja joita vastaan nostateaan lapsiensa valtakunta.
      He ovat halunneet muuttaa jotakin, ja sen toteuttamiseksi on tarvittu UUSI olento.

      Ei ole aina kyse YHDEKSI siemenksi jäämisestä, jos ihiminen ei saa lapsia... Tällainen ihminen on voinut luoda paljonkin HENKEÄ, sanoja ja tietoisuutta, monien biologiset lapset jäävät henkisesti heikoiksi, jos ympäristönsä ei AJOISSA istuta heihin henkeä, jolla heistä tulisi kelpo kansalaisia. Sellaiset saartaa pimeys, joka johtaa AINA, ja pokkeuksetta itsemurhaan... Jokainen lähimmäinen saa syyttää itseään siitä, että tuo, usein fyysisesti vielä terve yksilö, pettyy hulludessaan aistiensa tuottamaan mielihyvään, ja haluaa jonkin kummallisen OLEMATTOMUUDEN sen vastapainoksi.

      Olemattomuus on hassu-luulo, jo sanana siinä on ENEMMÄN ahdistusta, koska siinä on - ainakin Suomen kielessä, enemmän kirjaimia kuin OLEVAISUUDESSA. Olemattomuus EI EHKÄ AINA ole rikkoutunut tunne, mutta se imee paljon paskaa itseensä.

    • ertkl

      Tavarat ja materiaalit pyhittyvät, kun Ihmisistä tulee Pyhiä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2950
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2174
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1574
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      71
      1033
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe