Eräs Jumalan Pieni- suuri, suunnitelma.

Pakstori

Kun Jumala loi maailmaa, tarkoituksensa oli, että Hän panee Henkensä ASUMAAN materiaan, KAIKKEEN materiaan. Erityisen paljon hän ihastui ajatukseen toiminnallisista yksiköistä joilla on useita aisteja.
Kuinka KAUAN siihen meni, että näin tapahtui, emme tässä ota kantaa ja ala siitä tappelemaan, näkökulmia on ehkä enenmmän kuin yksi. "Jumalalle yksi päivä on kuin tuhat vuotta, ja tuhat vuotta kuin yksi päivä". Tämä tarkoittaa, että saamme käyttää "vuodessa" mitä tahansa haluamaamme kantalukua ja kerrointa. Tästä päätelmästä syntyi LAKI, ja Hän EI ole sama kaikille, vaan ainoastaan niille jotka ovat säännön kuullet ja hyväksyneet: KETÄÄN ei vaadita noudattamaan sellaista, mitä ei varmalla uskollaan voi hyväksyä. Tietysti lihan halu tekee tepposia, jos nämä lait kieltävät meitä tuhomasta luontoa, haluillamme ja himoillamme, silloin on kyse vaatimuksesta, jota EI tosin ole pakko noudattaa, mutta sellaisesta Rangaistaan.

Siis ensimmäiset meidän tuntemamme luomistekot biologiassa olivat SOLUT, tuo kaikken elollisen 1. "legopalikka", tai pikemminkin virukset, jotka loisena pystyvät kasvamaan pelkästä kivestäkin.

Jumala LOI ihmisen omaksi kuvakseen ja omaksi luojakseen. Ihminen EI tätä tehtävää ymmärätänyt aina, ja siksi Hän alkoi rakentaa itsensä ja eläimien näköisiä patsaita ja koneita. Näin ihminen antoi LUOJAN luomisen omien kättensä töiden tehtäväksi, itse jääden nauttimaan työnsä hedelmiä.

Alun perin oli kaksisuuntainen tapahtuma: Jumala luo ihmisen ja ihminen luo Jumalan. Ihmisen POJAN syntyessä tuli kolmas porras, Jumala luo ihmisen ja ihminen luo patsaansa, kirjansa ja koneensa ja nämä sitten Jumalan. Ne jotka onnistuvat jättämään PAHAT omat kettensä työt, saavat olla Jumalansa luojia. Muttei ei ennen Jumalan tahdon kysymistä siitä, millaiseksi Hän haluaa syntyä materiaan.

Sana-Jumala, tai pikemminkin Jese-Jumala on SE Jehova, jolle tuodut uhrit ovat sanoja ja merkityksiä. Jos teemme SYNTIÄ hengessämme(joka on sanoja, ja merkityksiä), muutamme isiemme perustaa päinvastaiseksi, asioiksi jotka HEILLE olivat vastenmielisiä. Mutta eihän muuten oliskaan tarvittu uutta olentoa, ellei tällasta täytyisi tapahtua?

2

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pasktori

      Joille ei kelpaa enkeliys, ja joita vastaan nostateaan lapsiensa valtakunta.
      He ovat halunneet muuttaa jotakin, ja sen toteuttamiseksi on tarvittu UUSI olento.

      Ei ole aina kyse YHDEKSI siemenksi jäämisestä, jos ihiminen ei saa lapsia... Tällainen ihminen on voinut luoda paljonkin HENKEÄ, sanoja ja tietoisuutta, monien biologiset lapset jäävät henkisesti heikoiksi, jos ympäristönsä ei AJOISSA istuta heihin henkeä, jolla heistä tulisi kelpo kansalaisia. Sellaiset saartaa pimeys, joka johtaa AINA, ja pokkeuksetta itsemurhaan... Jokainen lähimmäinen saa syyttää itseään siitä, että tuo, usein fyysisesti vielä terve yksilö, pettyy hulludessaan aistiensa tuottamaan mielihyvään, ja haluaa jonkin kummallisen OLEMATTOMUUDEN sen vastapainoksi.

      Olemattomuus on hassu-luulo, jo sanana siinä on ENEMMÄN ahdistusta, koska siinä on - ainakin Suomen kielessä, enemmän kirjaimia kuin OLEVAISUUDESSA. Olemattomuus EI EHKÄ AINA ole rikkoutunut tunne, mutta se imee paljon paskaa itseensä.

    • ertkl

      Tavarat ja materiaalit pyhittyvät, kun Ihmisistä tulee Pyhiä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1559
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      19
      1181
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1039
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1038
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1031
    6. 4
      922
    7. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      918
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      3
      911
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      904
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      892
    Aihe