Gefilus aiheutti vatsavian?

Vastaa Valio.

Join erehdyksessä Valion Gefilus-mehua pari kertaa ja nyt vatsa on ollut sekaisin sen jälkeen. Miten tästä bakteerista pääsee nyt eroon? Voisiko Valio vastata? En halua pitää vatsassani kepu-bakteeria enää hetkeäkään.

11

8440

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarvitaan!

      Auttaisikohan vasta kehitetty PerSu-bakteeri, joskin tutkimukset ovat vielä keskeneräisiä.
      Kannattaa kokeilla ja seurata tilannetta!
      Tämähän on tapa muuallakin terveydenhoidossa.

    • hth*

      Noiden maitohappobakteerituotteiden vaikutus, jonka jotkut ihmiset kokevat positiiviseksi, perustuu siihen, että suolistoon menee vierasta bakteerikantaa. Jos on hieman hidas ruuansulatus (kun ei liiku ja syö terveellisesti), niin pieni suoliston ärsytys auttaa tyhjentymään. Eikä turvota. :)

      Mutta kuten sanottu, nuo ovat vieraita bakteereita ja siksi voivat aiheuttaa myös epämiellyttävää oireilua. Suolistossa on maitohappobakteereita, kyllä, jopa samoja lajeja ( sinänsä kun lajeista nyt bakteerien kohdalla puhua voi) kuin maitohappobakteerivalmisteissa, mutta tosiasiassa suolistomme on tarkka jopa bakteerikannasta - eli saman lajin eri kanta ei kelpaa. Siksi nuo gefilus ja mitälie tuotteet eivät oikeasti tue vatsan toimintaa ja "täydennä bakteerikantaa". Pistävät vaan suoliston hälytystilaan.

      Jos oikeasti tarvitsisisimme bakteeritäydennystä, se otettaisiin mieluiten lähisukuiselta henkilöltä suolesta ja siirrettäisiin suoraan suoleemme - näin toimitaan mm. kun on ollut pakko käyttää jotain vahvaa laajakirjoista antibioottia pitkään vaikean tulehduksen hoitamiseen. Suoliston bakteerikanta on satojen eri lajien sekoitus, meille jokaiselle yksilöllinen, eikä sitä voi noilla kalliilla bakteerivalmisteilla simuloida. Niissä on ei-patogeenisia, melko harmittomia bakteereita, jotka eivät jää suolistoon asumaan ja vain pikkuisen antavat suolensisällölle vauhtia. Turistiripulin välttelyyn ja hoitoon ne voivat sopiakin, koska etukäteen otettuna pitävät immuunipuolustuksen varotilassa ja kilpailevat patogeenien kanssa siinä missä oman bakteerikannankin.

      Omat bakteerisi yhdessä immuunipuolustuksen kanssa pelaa nuo gefilusbakteerit pihalle kehostasi. Aika parantaa.

    • hiivatti

      Itselläni on aivan samoja kokemuksia!!!!!!!! Gefilus-tuotteet eivät todellakaan sovi! Vatsa menee sekaisin ja tulee turvotusta ja kävipä myös niin, että pääsin pitkäaikaisesta hiivastani eroon, kun lopetin gefilus-tehojuoman käytön! Myös muut maitohappobakteerit aiheuttavat turvotusta. Eivät sovi ollenkaan.

    • OstaRuokaaJuomaa

      Siis miksi ostat jotain gefilus-tuotetta, joka myy 'vastustuskykyä'. Syö nyt samantien pskaa niin vastustuskyky paranee, ainakin jonkin tutkimuksen mukaan taatusti. Osta normaalia piimää, äläkä vingu.

    • Valio ja Lääketiede

      ei pysty sinua auttamaan, mutta terveystiede pystyy!
      Ota 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif pro-bakteerit käyttöön "tehosessiona"!

      http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-kadonneiden-elamaa-yllapitavien-probiootti-bakteerienmhb-arvoitus-ja-homeiden-antibiootti/
      -----------------

      Haitallisten bakteereiden häätö:
      *Mhb-. MRSA sairaala-bakteerin turhat uhrit!
      Tämä sivu on päivitetty 24.06.2011

      Mitä yhteistä: Sikainfluenssa-virus, MRSA-sairaalabakteeri, Clostridium difficile-tappajabakteeri ja EHEC-tappajabakteeri?

      Kaikkia näitä “pikkupiruja” voimme yrittää “juosta karkuun” tai parantaa limakalvot kolmella tärkeimmmällä maitohappobakteerilla, jolloin oma immuunipuolustus hoitaa “pahat” bakteerit ja virukset!

      Pidän lääketieteen ennakkovalmisteluja ja potilaiden eristämisiä vähintäänkin hätävarjelun liioitteluna. Toki voimme “juosta” bakteereita ja viruksia karkuun, mutta pakoon emme niiltä pääse koskaan!

      Milloinkahan lääketiede pääsee tälle 2009-luvulle? Tällä vauhdilla: Ei koskaan!
      Viittaus MRSA sairaala-bakteeri epidemiaan.

      Ihmettelen sitä, että miksi yritämme “juosta” bakteereita ja viruksia karkuun?? Toki voimme juosta bakteereita ja viruksia karkuun, mutta pakoon niiltä emme pääse koskaan!
      Mitä sitten pitää tehdä?
      Tarkalleen samoin kuin Clostridium difficile tappaja-bakteerin kohdalla:

      Clostridium difficile -bakteeri on yleinen meillä ihmisillä, lapsilla varsinkin. Itse Clostridium difficile tappaja-bakteeri ei ole perus syy kuolemiin, vaan antibiootti-lääke ja kosteusvaurio-homeiden antibiootti ovat tappaneet nämä tarpeelliset maitohappobakteerit, jonka takia Clostridium difficile -bakteerit ovat päässeet kiinnittymään, kasvamaan ja lisääntymään limakalvoilla, joilta puuttuu tämä luonnollinen vastarinta; tärkeimmät maitohappobakteerit!

      * Kun vatsamme (=suolisto) on täysin kunnossa (=löytyy tärkeimmät mhb.t), niin silloin ei esiinny; kipu, vihlonta, närästys, ummetus, ripuli, jne.
      *Maitohappobakteerit muodostavat limakalvoilla “bakteeripuolustuksen”, jolloin jos esimerkiksi saat suun kautta Clostridium difficile tappaja-bakteerin, niin Clostridium difficile bakteeri jatkaa vahinkoa aiheuttamatta suoliston läpi ja poistuu ulosteen matkassa. Kolmella (3) tärkeimmällä bakteerilla voidaan ehkäistä tilanteen kärjistyminen, jolloin:

      * Ripuli (löysä uloste), johon ei liity ripulia edeltänyttä antibiootti-kuuria:
      Kertoo sen että suoliston tarpeellinen bakteeri-kanta on vajaa, mutta ei vielä vakava, joka voidaan parantaa antamalla suoliston limakalvoille hyvät/tarpeelliset maitohappobakteerit syöden, huomioiden että syöt oikeita eläviä luonnollisia bakteerikantoja (ks kolme (3) tärkeintä bakteeria), riittävästi-vähintään 3×1(suositus=3×2)-miljardia bakteeria/vrk.
      Antibiootti tappaa maitohappobakteerit; ota mhb.t kolme tuntia antibiootin jälkeen ja ajoita mhb.n otto viimeiseksi yötä vasten, jne. Lisää ohjeita Mhb-ryhmässä.
      Mutta jos limakalvoille ei olekaan annettu hyviä/tarpeellisia maitohappobakteereita, niin:

      * Veri-ripuli (löysä uloste), johon saattaa liittyä ripulia edeltänyt antibiootti-kuuri:
      Kyseessä saattaa olla Clostridium difficile-bakteerin tuottaman toksiinin (myrkky) aiheuttama ripuli. Clostridium difficile bakteeriin ei tehoa mikään antibiootti, vaan antibiootti ainoastaan pahentaa suoliston limakalvojen tilaa tappamalla hyviä/tarpeellisia maitohappobakteereita. Clostridium difficile tappaja-bakteerin kiinnittyminen/kasvu/lisääntyminen vaurioituneilla limakalvoilla voidaan estää ainoastaan kolmella tärkeimmällä bakteerilla! Luonnollisilla/elävillä maitohappobakteereilla ei ole yliannostuksen vaaraa, joten tilanteen vakavuudesta riippuen potilaalle voidaan antaa kymmeniä—satoja miljardeja mhb.ta/vrk! Kun limakalvot ovat kunnossa, niin Closridium difficile bakteeri ei aiheuta mitään erityis toimenpiteitä. Ainoastaan toksiinia tuottava kanta vioituneilla (=haavautuneilla) limakalvoilla aiheuttaa välittömiä toimenpiteitä. Sen vuoksi kannattaa teettää sairaalassa:

      * Uloste-tutkimus:
      Jossa ulosteesta määritetään bakteerit ja toksiinit. Mikäli ulosteesta löytyy Clostridium difficile bakteereita ja niiden tuottamaa toksiinia, niin paksusuolen pelastamiseksi ja Clostridium difficile bakteerin nopean häätämisen vuoksi kannattaa teettää sairaalassa:

      * Maitohappobakteeri-liuoksella korvattu ulosteen-siirto:
      Jossa paksusuoli tyhjennetään ja paksusuoleen ruiskutetaan maitohappobakteeri-liuosta(L-a, L-b ja Bif...........................

      http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-aktino-bakteerit-lapset-ja-rajahdysmaisesti-lisaantyva-diabetest1d-ja-t2d/mhb-mrsa-sairaala-bakteerin-turhat-uhrit/

      • Anonyymi

        Antibiootti ei välttämättä tapa maitohappobakteereita; on henkilöitä, joille ei tule koskaan löysä vatsa mistään antibiootista.


    • Anonyymi

      Itselläni tulee heti ripuli mikäli syön Gefilus Basic kapseleita.

    • Anonyymi

      Probioottivalmiste palauttaa kyllä ruoansulatuksen tasapainon melko nopeasti häiriötilasta. Jo kahden viikon kuuri tuntuu tasapainoittavan oloa pysyvästi.
      Itse lääkitsin suolistoani antibiootin jälkeen probiootilla (biobalance) ja tuli ihan hyvä ja tasapainoidesti toimiva ruoansulatus.

    • Anonyymi

      Israel on johtavia maita terveydenhoitoalan tutkimuksessa ja osaamisessa. Sieltä on tullut uusi tutkimus, jonka mukaan tällaiset maitohappobakteeri- ja probioottituotteet sekoittavat monilla suoliston omat bakteerit totaalisesti ja ovat vain haitaksi.

      Kaalissa ja salaatissa ym. kasviksissa maitohappobakteereita on luonnostaankin. Samoin tavallisessa piimässä ja jugurtissa ym. tavallisissa hapanmaitovalmisteissa. Ja ruisleivässä.

      Jos vatsa on totutettu probiottteihin yms. tuotteisiin, voi mennä pitkäkin aika ennen kuin suoli taas toimii paremmin ilman niitä, siis tavallisilla ruoasta saaduilla luontaisilla maitohappobakteereilla.

      Suomessa on iät ja ajat vatsat pysyneet kunnossa tavallisen kirnupiimän ja ruisleivän avulla.

      Varsinaisia probiottituotteita ennemmin kannattaa käyttää mieluummin sitten vaikka hapankaalia ym. kasviksia, jotka on säilötty luontaisesti eli maitohapattamalla, fermentoitu. Se lukee pakkauksessa, jos kyseessä on fermentoitu tuote.

      • Anonyymi

        Valmisteet voi sopia, jos on jo todettu jotain, eikä elimistö toimi kunnolla. Muuten ei. Ravinteet on tarkoitettu saamaan ruoasta, ei valmisteista. Moni terve on napsinut esim. probiootteja tai muita valmisteita, vaikka ei olisi niitä tarvinnut ja sekoittanut elimistönsä toiminnan niiden takia. Muutenkin aina kannattaa kokeilla ensin ruokavaliomuutosta yms. luonnollista, jos se on mahdollista vaivan tai sairauden puolesta. Ja muistaa, että elimistö toipuu hitaasti, eikä lannistua heti.


    • Anonyymi

      Miksi näissä tuotteissa on niin paljon sokeria ??
      Yhdessä desilitrassa noin 6 sokeri palaa !!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      784
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe