Enkelin lämmin kosketus Keskipohjanmaalla.

JesusPeople

Kun selailin tätä keskustelupalstaa muistin myös omakohtaisen kokemukseni enkeleihin liittyen.
Olin noin 12 vuotias ja olin ollut vuoteen oma jo pari päivää kovan flunssan ja kuumeen takia. Se, mistä nyt kerron ei ollut unta: Makasin sängyssäni ja pidin silmiäni kiinni. ( OLIN SILTI TÄYSIN HEREILLÄ) Äkkiä tunsin lämpimän kosketuksen pääni päällä. Aluksi säikähdin kauheasti, sillä en ollut kuullut kenenkään tulevan sisään huoneeseeni. Tietoisena siitä, että joku silitti päätäni tuntui mukavalta, mutta pidin silti silmiäni tiukasti kiinni.
Tietenkin ajattelin että äitini tuli katsomaan miten voin ja silittäisi minua juuri sillä hetkellä. Hetken päästä käsi nousi päältäni ja avasin silmäni. Olin juuri toivottamassa äidilleni huomenta, kun ihmetyksekseni huomasin, ettei ketään ollut vieressäni. Nousin äkkiä ylös ja kävelin olohuoneeseen. Koko perheeni istui siellä katsomassa tv:tä. Olin ällistynyt! Sitten keräsin kaikkien huomion ja sanoin: " Kuka kävi huoneessani äsken ?" Kaikki katsoivat minua kuin tyhmää ja sanoivat: " Me ollaan istuttu tässä ainakin tunti. Miten niin? " Sitten käännyin katsomaan huoneeseeni päin ja käännyin taas perheeseeni päin ja sanoin: " Se oli enkeli. " JA mikä parasta: sairauteni oli kokonaan poissa.

6

166

  Vastaukset

  • Kiitos kun jaoit. Oli ilo lukea.

   Ihana kokemus sinulla. Enkelit auttaa meitä niin monella tapaa.

   Pyytämällä apua enkelit voivat tulla avuksemme milloin vain ja missä vain. Enkelit myös kommunikoivat kanssamma mielellään kun olemme itse siihen valmiita.

   • Niin auttavat! ja onnkesi niin tekevät. : )

    Minusta on myös hyvin mukava lukea toisten omakohtaisista enkelikohtaamisista. On siunaus, että saa jakaa tällaisia asioita vapaasti.


   • JesusPeople kirjoitti:

    Niin auttavat! ja onnkesi niin tekevät. : )

    Minusta on myös hyvin mukava lukea toisten omakohtaisista enkelikohtaamisista. On siunaus, että saa jakaa tällaisia asioita vapaasti.

    Enkelit koskettavat ja puhaltavatkin.


  • olisin lapsena hukkunut ellei naapuri olisi pelastanut.
   muitakin todella läheltä-piti tapauksia on ollut.
   jonkinlainen suojelusenkeli on matkassa kulkenut.

   • Minua suojelusenkeli on varoittanut ja lohduttanut. Myös kosketuksen olen tuntenut.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.fi/Uutiset/Paaministeri-Sanna-Marinin-menehtyneen-Lauri-isan-rankka-elama-avautui-ongelmistaan Pääministeri Sanna Marinin, 34, isä Lauri Marin on kuollut. Hän oli kuollessaan 65-vuotias. Seiskan maistraatista saamien tietojen mukaan Lauri Marin kuoli viime viikon tiistaina 23. kesäkuuta.

   131
  • Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa kuin haluaa, #arvokaspylly-haaste muistuttaa. Eli perseet paljaiksi kaikki kehorauhan puolesta! https://www.iltalehti.fi/keho/a/c72b2e19-115c-42b4-a814-7d40718f93e7

   173
  • Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.

   396

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   396
   12164
  2. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   129
   6198
  3. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   266
   5169
  4. Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa
   Maailman menoa
   164
   3738