Silikonit kaduttavat

Kesä pilalla

Ennen leikkausta minulla oli aivan tavalliset pienet rinnat. Halusin niistä B-C -kokoiset. Melko pian leikkauksen jälkeen implantit kuitenkin valahtivat reilusti alas, ja pitkät arvet näkyivät selvästi rinnan päällä. Keskustelin asiasta kirurgin kanssa. Hän vähätteli ongelmaani ja sanoi, että moni muu olisi lopputulokseen tyytyväinen. Myöhemmin hän kuitenkin myönsi epäonnistuneen lopputuloksen.

Sama kirurgi suoritti minulle myös uusintaleikkauksen, mutta se ei tilannetta parantanut - päinvastoin. Arvet venyivät ja ovat nyt erittäin rumat. Olen todella epätoivoinen. Kesä lähestyy, ja uusintaleikkaukseen pitäisi päästä, eikä minulla ole sellaiseen enää varaa.

En voi kuvitellakaan laittavani bikineitä. Nännini sijaitsevat niin korkealla, että ne näkyvät rintaliivien yläreunasta. Kokoni on nyt siis 75C, mutta sitä ei päältäpäin huomaa, sillä rinnat ovat niin alhaalla. Häpeän implanttejani todella paljon. Kunpa voisin palata ajassa taaksepäin ja perua leikkaukseni. Voimia teille siskot, jotka olette joutuneet kokea saman!

125

8108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dflöä

      Oliko kyseessä ns. bottom out?

    • Unnatural76

      Minullakaan odotukset ja todellisuus eivät ole vastanneet toisiaan. Silikonit eivät nimittäin missään nimessä ole luonnollisuuden tunteen menettämisen arvoisia. Ongelmallista on esimerkiksi se että proteesit tuntuvat joka kerta kun rintalihakset jännittyvät. Esimerkiksi leipää leikatessa, kun nostan kassin harteille jne. Se ei tunnu hyvältä, päinvastoin etoo ja puistattaa. Lisäksi toinen silikoniproteesi on nyt kapseloitunut ja joudun uusimaan operaation. Muistan leikkauksen jälkeen olleeni pitkään kipeänä enkä siis kovin innokkaasti odota uutta leikkausta. En vielä tiedä paljonko joudun tällä kerralla maksamaan. Enkä tiedä sitäkään uskallanko koskaan imettää tulevia lapsiani.

    • kirurg.nimi

      olen todella pahoillani! kannattaisi kertoa kirurgin nimi julkisuudessa, niin me leikkaukseen menijät emme ainakaa hänelle menisi. kiitos jo etukäteen.

    • eipäs juupas eipäs

      Hei, olen myös todella pahoillani puolestasi ja voin vaan kuvitella tuntemuksesi :( Itse olen siinä tilanteessa, että leikkauspvä on sovittu ja nyt olen alkanut miettimään, ehkä vähän liikaakin ja en enää tiedä mitä tekisin. Todennäköisesti tässä kohtaa lykkään leikkausta. Olen vuosikaudet kärsinyt rinnattomuudesta ja lapset olisi nyt tehty ja ajattelin kerrankin ajatella itseäni ja hankkia lopulta ne rinnat. Nyt kuitenkin olen alkanut tavallaan miettiä niitä ikäviä vaihtoehtoja kuten se, etten totukaan uusiin rintoihin / lopputulos ei olekaan toivotunlainen, saati kapseloitumiset jne. En ehkä kuitenkaan ole valmis useisiin leikkauksiin, vaan ehkä jatkan vielä toistaiseksi tätä huolentonta, joskin rinnatonta eloa.

      Toivottavasti asiat ratkeavat sinulle parhain päin! :)

    • Mieti tuhat kertaa

      Maksaisin mitä vain jos voisin vaihtaa paikkaa kanssasi ja saisin ennen leikkausta olleet arvettomat ja pienet rintani takaisin. Olen imettänyt kolme lasta ja ollut aina hyvin pienirintainen. Pitkän harkinnan jälkeen päätin laitattaa implantit. Ne alkoivat sitten hivuttautuivat pikkuhiljaa ylöspäin ja kipeytyivät joten uusintaleikkaus oli pakollinen. Heti uusintaleikkauksen jälkeen totesin että toinen implantti painui tällä kertaa alas ja jälleen sitä korjailtiin. Tällä viikolla sitten kuulin, että toinen implantti pitäisi taas kertaalleen uusia.

      Hain silikoneilla parannusta ulkonäkööni ja myös psyykeeni. Aikaisemmin en kehdannut mennä yleiseen saunaan ja muutenkin kärsin tilanteestani. Ja missä olen nyt? Samassa tilanteessa: en kehtaa mennä kylpylään enkä yleiseen saunaan, ja omaankin saunaan ainoastaan mieheni kanssa. Olen salannut leikkaukseni lähes kaikilta. Edes lapsemme eivät tiedä mutta nyt hekin jo huomaisivat jos näkisivät minut alasti. Ja uusi leikkaus on taas tiedossa. Tosin kyselin jo lääkäriltä implanttien poistoleikkauksesta. En ole valmis tähän ikuiseen leikkauskierteeseen ja rahanmenoon. Kun en kerran kehtaa nytkään näyttäytyä alasti missään.

    • SILIKONIT POISTANEET

      Tein mielenhäiriössä elämäni munauksen kun laitoin silikonit. Pyydänkin nyt apua omanne poistattaneilta. Eli onko mentävä yksityiselle? Voinko vedota mielenhäiriöön ja päästä muualle kuin yksityiselle? Mikähän lie hinta? Tarviiko nukuttaa? Lopputuloksella ei väliä kunhan pääsen eroon näistä luonnottomista pahkuroista!! Kiitos etukäteen!

      • Maksat itse kaiken

        Turha kuvitella että saisit silikonit poistettua ilmaiseksi veronmaksajien rahoilla.


      • Anonyymi
        Maksat itse kaiken kirjoitti:

        Turha kuvitella että saisit silikonit poistettua ilmaiseksi veronmaksajien rahoilla.

        Kapselikontrakturan takia Kuopiossa poistetaan


    • eipäs juupas eipäs

      Voi kurjuus sentään! Tilanne kuulostaa juuri siltä mitä itsekin eniten pelkään:( Kiitos, että te jotka ette ole olleet tyytyväisiä, viitsitte kertoa tuntemuksistanne. Kylläpä nyt mietin todellakin tarkkaan mitä teen, ja kuukauden päähän suunniteltu leikkaus jää kyllä väliin. Silikoneja olen kyllä ollut laittamassa jo vuosia ja varsinkin kolmen pitkän imetyksen jälkeen rintani ovat olemattomat, mutta siltikin mahdolliset uusintaleikkaukset saavat minut nyt toistaiseksi perääntymään.

      Paljon tsemppiä ja toivottavasti asiat järjestyvät!

    • Epäuskoinen

      Nyt alkoi haiskahtamaan!

      Täällä on jokin aikaa sitten pyydetty vastaavia kommentteja eikä vastauksia tullut. Nyt muutamassa tunnissa on kertynyt tällainen viestisuma. Alkaa epäilyttämään että joku on käynyt eri keskustelupalstoilla ja kerännyt useiden vuosien ajalta näitä kommentteja ja laittanut ne nyt tänne uusina viesteinä. Ensimmäiseen viestiin tehtiin kysymys, mutta siihen ei vastattu, joten epäilykset heräävät.

      Mutta pistetään tähän nyt kommentteja noihin viesteihin että lukijat saavat vastauksia.

      Kerrottiin että implantit ovat karanneet paikaltaan. Esimerkkinä kerrottiin alas ja ylös, pyörähtäminen ja kainalo puuttuu vielä, kaipa sekin viesti tulee myöhemmin. Syy tuollaiseen implantin siirtymiseen paikaltaan on mahdollisesti siinä ettei ole maltettu pitää tukiliivejä ohjeiden mukaisesti vähintään kuukautta yötäpäivää. Jos liivejä pidetään, implanttitaskut paranevat oikealle kohdalle, eikä implantti pääse karkaamaan pois paikoiltaan.

      Minullakin on implantit kokonaan rintalihaksen alla, mutta ei ole mitään erityisiä tuntemuksia lihaksia käytettäessä. Piti tässä saman tien testata mitä tapahtuu kun työnnän käsisäni vastakkain (rintalihakset jännittyy). Kyllähän nuo rinnat liikkuu, mutta mielestäni aivan normaalisti eikä mitään erikoisia tuntemuksia ole.

      Kapseloituminen on henkilökohtainen ominaisuus, joillekin tulee, toisille ei. Minulle ei ole näiden muutaman vuoden aikana ainakaan vielä tullut pienimpiäkään oireita kapseloitumisesta. Minulla on jo sen verran ikää ettei tuota imetystä tarvitse miettiä, lapset ovat jo aikuisia.

      Julkisella puolella implantteja poistetaan vain jos niistä on terveydellistä haittaa. Yleensä poistokin tehdään nukutuksessa, eikä tuollainen ehkäpä puolen tunnin nukutus ole kovinkaan riskialtis, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

      Itselläni oli olematomat rinnat ja sain normaalit C kupin rinnat. Mitään ongelmia ei ollut leikkauksessa (vaikka kävinkin Virossa haukutussa sairaalassa). Paranin nopeasti ja lääkäri osasi työnsä, teki juuri sellaiset rinnat jotka halusinkin. Kunhan hoitaa jälkihoidon huolellisesti ja noudattaa annettuja ohjeita niin ennen kuin leikkauksen jälkeenkin, komplikaatiot ovat hyvin harvinaisia. Eräs aika tärkeä asia on myös tupakoinnin lopettaminen useita viikkoja ennen leikkausta ja määrättyjen lääkkeiden käyttökin on lopetettava ainakin parisen viikkoa ennen.

      • Tutkittua

        Kapseloituminen johtuu implantista. Toisille implanteille tulee kapseloitumista ja toisille ei.

        Kapselivertailu: http://www.youtube.com/watch?v=UH-uwVr03iA#t=5m16s

        Allerganin proteesilla kapseloitumista on 8 vuoden kohdalla 16,8%.

        Silimedin proteesilla kapseloitumista on vielä 15 vuoden jälkeenkin vain 1 %.


      • vim

        Miksi määrättyjen lääkkeiden ja tupakoinnin lopettaminen on tarpeen?


      • aika,.
        vim kirjoitti:

        Miksi määrättyjen lääkkeiden ja tupakoinnin lopettaminen on tarpeen?

        tyhmä kysymys.


    • Vain sinä haiset

      Eivätköhän nuo huonotkin kokemukset ole ihan omakohtaisia ja tosia. Sen sijaan tämä palsta on täynnä keksittyjä tarinoita muka tyytyväisiltä naisilta, jotka ovat olevinaan käyneet milloin milläkin klinikalla joilla heilleolisi laitettu ties mitkä implantit. Noiden tarinoiden takana ovat tietysti klinikoiden ja implanttien omat myyntimiehet ja -naiset.

      Jos joku ei vastaa toisen viestiin heti samana päivänä, niin se tarkoittaa vain sitä, että kaikki eivät päivystä täällä aamusta iltaan kuten nuo myyntimiehet. Nimimerkki Epäuskoinen on lähes varmasti yksi noista terveydelle vaarallisten silikonien puolestapuhujista ja keksittyjen tarinoiden laatijoista. Kukaan tavallinen silikoninainen kun ei kirjoita noin tarkasti ja "asiantuntevasti".

      Muistakaa siis, että suuri osa viesteistä täällä on keksittyjä kokemuksia samalla klinikoiden sekä implanttien tyrkyttäjien piilomainoksia.

      • Epäuskoinen

        Tässä se taas nähdään!

        Vain epäonnistumiset ja huonot kokemukset uskotaan todellisiksi kertomuksiksi. Yhtä hyvin nekin voivat olla silikonien vastustajien keksimiä kertomuksia. Myönteiset kokemukset leimataan mainostajien kertomaksi ja keksityiksi kertomuksiksi, eikä niitä uskota todeksi. Kuitenkin näitä myönteisiä kokemuksia on ylivoimaisesti enemmän, vain muutamalle prosentille tulee komplikaatioita ja epäonnistumisia joista osa on vieläpä itseaiheutettuja.

        Uskon kyllä että nuo edellä olevat epäonnistumiskertomukset ovat omakohtaisia kertomuksia, se vain ihmetytti mistä ne ilmestyivät nyt yht'äkkiä kun aiemmin ei tullut vastauksia kun kysyttiin samasta asiasta.

        Valitettavasti en kuulu siihen täälläkin väitettyyn alle sadan älykkyysosamäärän naisiin ja pystyn siis kirjoittamaan tyhmäksi oletettua silikonibimboa järkevämmin. Kaikki naiset eivät ole tyhmiä. En ole saanut terveysalan koulutusta (jotain kylläkin työtehtävissä kokemuksen kautta), mutta olen AMK koulutettu joten jonkun verran järkeäkin on päässä. Aikanaan kun olin suunnittelemassa itselleni implantteja, otin asioista perusteellisesti selvää joten sieltä tulee nämä asiantuntijatiedot. Ne eivät ole tietenkään omia tutkimuksiani tai vastaavia vaan muualta lukemiani tietoja ja omasta kokemuksesta leikkauksessa käynnistä ja jälkihoidosta. Olen myös jonkun verran seurannut asiaa vielä jälkikäteenkin.

        Hyvin suuri osa naisista jotka ovat laittaneet implantit eikä niistä ole ollut mitään ongelmia, eivät ole koskaan käyneet täällä tai millään muullakaan netin keskustelusivulla. Kun tulee ongelmia, silloin etsitään jokin kanava jossa voi purkaa pahaa oloaan. Sen vuoksi täälläkin on suhteessa liikaa moitteita siihen nähden mikä on todellinen tilanne. Lisäksi tämä mainostajaksi tai kilpailevan toiminimen edustajaksi leimaaminen karsii loputkin myönteisesti ajattelevat täältä pois - niin minutkin.

        Tämä tästä, jääkää riitelemään keskenänne.


    • oikeatapaus

      Joo, kyllä todella haiskahtaa siltä että joku silikonivastainen suoltaa tänne tarinoita. Sama tyyli ja sanakäänteet, samalta henkilöltä nuo viestit tulevat.
      Itsekin tosin olen kokenut kovia implanttien kanssa ja nykyisin olen luomu, mutta en silti kirjoittaisi noin mustavalkoisesti niistä. Enk missään tapauksessa väittäisi että ei kenenkään kannata laittaa implantteja, yleensä kai niiden kanssa sujuu asiat ok, minulla vain ei.

    • *tunväsynyttähän*aan

      Mä en enää tykkää koko palstasta. Joka ketjuun tulee joku joka väittää vainoharhoissaan klinikoiden edustajien kirjoittavan tänne. Yritin itse laittaa myönteisiä rasvaimukokemuksia ja sain vainoharhat niskaani. Tähänkin olisi ollut ajatusta ja kokemusta (POSITIIVISTA) mutta eipä laiteta

      URPUTTAJAT JA TYYTYMÄTTÖMÄT; jatkakaa. Palsta on teidän! Täällä on näköjään ONNISTUNUT kauneusleikkaus MAHDOTON AIHE!!!

    • Elämän suurin virhe

      Ruotsalainen pop-tähti Hannah Graaf kertoi silikoneistaan haastattelussa. Hän oli hankkinut silikonit 18-vuotiaana. 23-vuotiaana Hannah Graaf katui ratkaisuaan. Hän oli jo kerran joutunut uusintaleikkaukseen. Hannah Graaf ei kertomansa mukaan ollut henkisesti kypsä tekemään niin suurta päätöstä. Kokemuksensa perusteella hän ei suosittele silikonien laitattamista kenellekään.

      "Tiedän monia, jotka ovat joutuneet ongelmiin jälkeenpäin. Se on suuri askel ja sitä voi joutua katumaan. Luulin että ostamalla silikonit voisin paremmin ja saisin lisää itsetuntoa. Niin ei kuitenkaan käynyt".

      Hänen mielestään mm. medialla on suuri mahdollisuus vaikuttaa siihen, etteivät nuoret naiset turmelisi heidän vartalojaan. Mm. Pamela Anderson, Johanna Kare ja Jerry Hall ovat kertoneet julkisesti silikonien heille aiheuttamista ongelmista. Asiantuntijoiden mukaan naisen rinnat voivat kehittyä 23-vuotiaaksi asti.

    • Älä ota silikoneja

      Mullakin oli silikonit. En kuitenkaan tykännyt niistä, kun ne oli niin oudot. Tököttivät edessäni kuin muovivuoret. Harmitti vain koko rahanmeno. Entiset tisut oli paljon paremmat. Jouduin poistattamaan silikonit, koska ne kapseloituivat. Yäk! Rinnoista hävisi poiston jälkeen kaikki muoto ja ryhti. Nyt ne roikkuu kuin kuolleet lepakot napaan asti, koska silikonit venyttivät niitä. Mun rinnat ovat nyt lättänät pussit kuin 95 v mummolla (olen 29 v). Miehet ihmettelee ja kun kerron syyn, sanovat että ne ei ymmärrä naisia.

      • werdit

        Mikä villitys naislla on näihin silikoni rintoihin kenotekinen luonnoton varsinkin jos iso
        Seksi palstoilla etsitään mihiä jol yli 20cm muna,minuta vähän sanma jos mies tettää 20 cm munan itseleen eihän sillekään mitään järkevää käyttöä ole eihän se kenenkään naisen pilluun mahdu aidosti
        Samoin mitä iloa yli B rinnoista on naiselle,söpöt aidot A B luomu rinnat on upeat


      • 10
        werdit kirjoitti:

        Mikä villitys naislla on näihin silikoni rintoihin kenotekinen luonnoton varsinkin jos iso
        Seksi palstoilla etsitään mihiä jol yli 20cm muna,minuta vähän sanma jos mies tettää 20 cm munan itseleen eihän sillekään mitään järkevää käyttöä ole eihän se kenenkään naisen pilluun mahdu aidosti
        Samoin mitä iloa yli B rinnoista on naiselle,söpöt aidot A B luomu rinnat on upeat

        niinpä!! sinä sen sanoit! " luomu rinnat on upeat" mutta kaikilla ei ole niitä luomurintoja tai ne eivät ole sopusuhteessa koko kehoon (meitäku on niin monen mallisia) esim jos lantio on tosi tosi leveä ja ylä vartalo ihan olematon, saati sit ei rintoja lainkaan. yritä ymmärtää, et meitäkun on niin eri kokoisia ja näköisiä.

        monella silikonivastaisella on myös näkemys silikoni implanteista, että ne ovat aina hurjan isot ja luonnottomat. okei, tää tulee varmaan suoraan porno tähdistä ja muista julkkiksista. ja onhan näitä naisia paljon. mut on myös niitä, keillä ei ole ollut kymmeniin vuosiin lainkaan rintoja, ja saati sitten imetyksen jälkeen vielä vähemmän ja nahkapussi vaan roikkuu. kyllähän monet siihen vähän täytettä kaipaa.

        kiva kuulla (näin ainakin käsitin) että olet hyvin tyytyväinen pieniin luomurintoihisi. olen iloinen sinun ja muidenkin kaltaistesi puolesta. itselläni ei ollut aikaisemmin ollenkaan rinta rasvakudosta, ja nyt implanteilla pienet, sopusuhtaiset ja vuosien jälkeen erittäin luonnollisen näköiset (siinä menee jonkin aikaa kun ne alkaa ns. roikkumaan luonnollisesti)

        kuulostaa siltä, että olet vaan päättänyt olla silikonirintoja vastaan, mutta et todellisuudessa tiedä asiasta yhtään mitään, miksi naiset niin tekee ja et ole huomioinut että erilaisia tapauksia on yhtä monta kuin meitä naisiakin. älä tuomitse naisia, varsinkaan asiasta mistä et tiedä mitään.


      • tyhjätasku80
        werdit kirjoitti:

        Mikä villitys naislla on näihin silikoni rintoihin kenotekinen luonnoton varsinkin jos iso
        Seksi palstoilla etsitään mihiä jol yli 20cm muna,minuta vähän sanma jos mies tettää 20 cm munan itseleen eihän sillekään mitään järkevää käyttöä ole eihän se kenenkään naisen pilluun mahdu aidosti
        Samoin mitä iloa yli B rinnoista on naiselle,söpöt aidot A B luomu rinnat on upeat

        "Söpöt aidot A B luomu rinnat on upeat"... niinhän se on! Mutta kun valitettava tosiasia on, että harvoillapa niitä söpöjä, täyteläisiä ja kiinteitä luomuja on jäljellä lasten synnyttämisen ja imettämisen jälkeen! Itse olen kolmekymppinen kahden lapsen äiti ja harkitsen vakavasti silikonien ottamista. Minulla on aina ollut pienet rinnat, kuppikoko A enkä ole nuorempana koskaan edes harkinnut mitään leikkauksia. Mutta kahden lapsen imettämisen jälkeen jäljellä on enää raskausarpiset tyhjät nahkataskut kuten jollain 90v mummolla, niin ei paljon naurata! Hyvä miesten on aina toitottaa, että aidot niiden olla pitää. Mutta veikkaanpa, että jos eteen laitetaan kaksi naista: toinen tällaisilla tyhjillä, pienillä, raskausarpisilla nahkapusseilla varustettu ja toinen kiinteillä (vaikkakin kuinka silikoneilta näyttäviltä) rinnoilla varustettu, niin kummankohan edessä ottaisi helpommin eteen? Ja tiedän... paras vaihtoehto olisi normaalit, aidot, kiinteät A B kuppikoon rinnat. Mutta jos ei olisi valittavana kuin näistä kahdesta. Hmmm, vaikea valinta.... juu niin varmaan!!:D


      • werdit
        tyhjätasku80 kirjoitti:

        "Söpöt aidot A B luomu rinnat on upeat"... niinhän se on! Mutta kun valitettava tosiasia on, että harvoillapa niitä söpöjä, täyteläisiä ja kiinteitä luomuja on jäljellä lasten synnyttämisen ja imettämisen jälkeen! Itse olen kolmekymppinen kahden lapsen äiti ja harkitsen vakavasti silikonien ottamista. Minulla on aina ollut pienet rinnat, kuppikoko A enkä ole nuorempana koskaan edes harkinnut mitään leikkauksia. Mutta kahden lapsen imettämisen jälkeen jäljellä on enää raskausarpiset tyhjät nahkataskut kuten jollain 90v mummolla, niin ei paljon naurata! Hyvä miesten on aina toitottaa, että aidot niiden olla pitää. Mutta veikkaanpa, että jos eteen laitetaan kaksi naista: toinen tällaisilla tyhjillä, pienillä, raskausarpisilla nahkapusseilla varustettu ja toinen kiinteillä (vaikkakin kuinka silikoneilta näyttäviltä) rinnoilla varustettu, niin kummankohan edessä ottaisi helpommin eteen? Ja tiedän... paras vaihtoehto olisi normaalit, aidot, kiinteät A B kuppikoon rinnat. Mutta jos ei olisi valittavana kuin näistä kahdesta. Hmmm, vaikea valinta.... juu niin varmaan!!:D

        Nainen on paljon muutakin kun pelkät rinnat
        Oli rinnat silikoonit tai aidot jos muuten ei natsaa
        ei se pelkistä rinnoista ole kiinni
        Jos mies niin typerä et ottaa naisen pelkästään
        rintojen kooan mukaan,on vakka kantentensa valinnut
        Vai ottako nainen mihen pelkästään kullin koon mukaan
        ja pienei munaiset miehet jää yksin?
        Katselin kesällä leirintalueen saunassa iso porukka
        kaikilla ola aika pienet kalut,isoja raavaita miehiä
        joil kaikilla perhe vaimo lapsia
        Minä sopusuhtainen isoa kaluinen mies hämmästyin
        et näin on Suomi siitetty
        Oltiin pohjamaalla mis emännät on vanhemmiten reheviä
        Joten kai se rittää kun jostain välistä saa huulelle,kovin
        syvään ei niil veheil yllä simentä laittamaan vakoon


    • Kiitos teille

      Peruin leikkaukseni.

      • hyvä hyvä

        järkevä päätös! jos yhtään epäilyttää, ei missään nimessä kannata mennäkkään! ehkä joku päivä;) itselläni on silikonit, ja pidän niistä todella paljon. mutta riskejähän on... silikonit hankkivan naisen on hyväksyttävä riskit.


    • Nainen 22 v

      Otin silikonit vähän yli puoli vuotta sitten. Ja ne on aivan pilalla!! Kirurgi väitti niiden asettuvan parin kuukauden päästä mutta mitään muutosta ei koskaan tapahtunut! Tai no, pahempaan suuntaan kylläkin. Eli ne tulivat vain entistä muhkuraisemmiksi! Kaduttaa niin että en tiedä mitä tehdä. Mulla ei ole rahaa mennä poistattamaan niitä, säästin pitkään että sain ne maksettua.

      • kvnbnjnv

        Jos rinnat alkavat muuttumaan muhkuraisiksi, syynä on todennäköisesti kapseloituminen. Mutta puolessa vuodessa ei pitäisi syntyä vielä näkyvää kapselia, ellei sitten omaa todella voimakasta arpeutumistaipumusta.

        Olisi kannattanut valita aikanaan klinikka joka antaa kapselitakuun, parhaimmillaan hintaan sisältyen, niin saisit nyt rintasi korjattua veloituksetta.

        Kannattaa varmaankin odottaa vielä puoli vuotta, tilanne voi korjaantua.


      • harmi100%

        voi ei, harmittaa sun puolesta


      • MIKSi?

        22 vuotias nainen ottaa silikonit? Sen nyt vielä jotenkin ymmärtää että yli 40v viiden lapsen äiti voi haluta jotain korjausta mutta että vielä kehittymässä oleva parikymppinen.
        On tämä hullua meno nykyään.


    • AnneMari Berg kertoo

      Anne-Mari Berg hankki silikonirinnat muutama vuosi sitten. Viime vuonna hänen silikoni-implanttinsa kapseloituivat, joten edessä oli uusi leikkaus. Silikonirintaleikkaukseen liittyvät komplikaatiot ovat Bergin mukaan yllättävän yleisiä, mutta niistä ei kerrota julkisuudessa

      - Jos alettaisiin oikeasti puhua siitä, kuinka yleistä esim. silikonien kapseloituminen on, niin uskon, että implantit hankkivien naisten määrä vähenisi jopa 70 prosentilla.

      Bergin mukaan rintaoperaatio ei ole niin yksinkertainen leikkaus, kuin konsultit myyntipuheissaan väittävät. Moni nainen ei esimerkiksi tiedosta sitä, että silikoni-implantit pitää usein vaihtaa uusiin muutamien vuosien kuluttua.

      - Kun aloitat sen leikkauskierteen, niin olet siinä periaatteessa loppuelämäsi. Mutta naiset eivät ymmärrä sitä, kun he menevät siihen ensimmäiseen leikkaukseen. Konsultit ja kirurgit selittävät asiat tavallisesti ihan eri tavalla, kuin miten ne oikeasti menevät.
      Voice 3.2.2010

    • Silikonihelvetti

      Kirjoitettu tällä palstalla 2.7.2009:

      Uusimmassa Seiskassa on juttu otsikolla Anne-Mari Bergin silikonihelvetti. Siinä kerrotaan AMB:n pahasti kapseloituneista silikoneista. Hän on itse joutunut maksamaan 6000 euron korjausleikkauksen Suomessa. Silikonit on alunperin laitettu Virossa Laatukirurgian toimesta.

      • Olen tyytyväinen

        AMB:n on todettu olevan kapseliherkän ihmisen. Silti hänen vaikeuksiaan ja omaa intoaan suurentaa edelleen rintojaan käytetään sekä mainostamiseen että firmojen haukkumiseen. Sitten vielä tällaisia kertomuksia pidetään tieteellisenä totuutena. Olenko sitten järkevämpi ja paremmin tiedostava kuin AMB kun otin etukäteen asioista selvää enkä luottanut yksinomaan neuvontavastaanoton henkilön puheisiin. Tiesin riskini ennakkoon ja olen tyytyväinen kun en kuulu niihin muutamaan prosenttiin joille tulee kaikenlaisia ongelmia. Yhtä hyvin olisi voinut käydä toisinkin, mutta siksi valitsinkin paikan missä sain kapselitakuun, niin riskiä sai vähän pienemmäksi. Kyllähän niistä ongelmistakin kirjoitetaan (esimerkiksi täällä) mutta hyvin harva tavallinen nainen edes pääsee kertomaan niistä lehtiin, tavallisen naisen kapseloitumisongelmat eivät ylitä uutiskynnystä mutta AMB:n ylittää.


      • Korjaus

        Alun perin ne on laitettu kylläkin Tiina Jylhän kautta.


    • Vai kapselitakuu?

      Anne-Mari Berg kertoi laitattaneensa silikoninsa Laatukirurgian toimesta Virossa. Laatukirurgia lupaa kapselitakuun. Tästä huolimatta Berg joutui implanttien kapseloitumisen takia teettämään korjausleikkauksen toisella klinikalla Suomessa. Korjausleikkaus maksoi BERGILLE 6000 euroa. Eikö tuo ole selvä osoitus siitä, että Laatukirurgian "kapselitakuulla" ei ole mitään arvoa?

      Silikoni-implanttien kapseloituminen johtuu elimistön immuunipuolustusjärjestelmän vierasesinereaktiosta. Elimistö hylkii vierasta esinettä eli silikoni-implanttia muodostamalla sen ympärille joustamattoman ja koko ajan kutistuvan arpikapselin. Rinta kovettuu ja muuttuu epämuodostuneen näköiseksi.

      Kapseloitunut rinta on jatkuvasti kipeä, ja implantti on lähes aina poistettava leikkauksella. Kapseloituminen tapahtuu yleensä 3 - 24 kuukauden sisällä ensimmäisestä leikkauksesta, mutta voi ilmetä koska tahansa myöhemminkin. Se alkaa aina jokaisen implantin kohdalla uudestaan alusta. Kapseloitumisesta kärsii ennemmin tai myöhemmin keskimäärin 20 - 30 % silikoni-implantit hankkineista.

      Plastiikkakirurgi Matti Pakkanen:
      "Kun nainen laitattaa proteesit, hän tekee yleensä samalla myös päätöksen siitä, kuka kontrolloi tilanteen aluksi vuosittain ja myöhemmin kolmen vuoden välein sekä hoitaa mahdolliset kapseliongelmat, joita tulee noin kolmasosalle potilaista. Meillä on useita surullisia tapauksia, joissa jopa välittömät muualla tehdyn leikkauksen komplikaatiot on jouduttu hoitamaan Suomessa."

      • Olisi saanut takuun

        "Takuuleikkauksissa saa täsmälleen saman kokoiset implantit kuin aiemmin, mutta ei isompia, jotka Anne-Mari halusi. Jos haluaa muutella kokoa, niin sitä ei ilmaiseksi aleta tekemään. Siksi Anne-Mari valitsi paikan, jossa sai suurennettua kuppikokoa. Takuu ei ole sama asia kuin suurempien rintojen ilmainen leikkaus, vaan takuussa saa saman kuppikoon ja saman implanttimuodon ilmaiseksi. Sillä tavalla varmistetaan, ettei takuuta käytetä väärin ja se pystytään varmasti tarjoamaan ilmaiseksi niille, jotka sitä oikeasti tarvitsevat."

        Anne-Mari olisi saanut kapselitakuun jos olisi halunnut, mutta takuut ei koske ilmaisia kokojen suurentamisia, vaan saman kokoisia implantteja. Se on jokaisessa takuussa mainittu.


    • kamalat tissit

      Otin silikonit myöskin ja kadun päätöstäni! Haluan omat rintani takaisin heti. Nämä tuntuvat ja näyttävät luonnottomilta, enkä halua edes lähteä mihinkään missä joku saattaisi huomata uuden rintavarustukseni. Silikonit siis olleet nyt kuukauden ja olen menossa poistamaan nämä heti kun vaan saan rahat kasaan.

    • itsekin odotin

      vasta kuukauden!? saattaa mennä 6 kk ennenku ne näyttää luonnollisemmalta. kannattaa odottaa positiivisin mielin. kyllä se siitä

    • sköpötys

      Kamalat tissit:
      Kuukaudessa ei lopputulos tosiaankaan vielä näy. Minulla kaksi kk takana ( tosin teetin osaavalla kirurgilla Suomessa- sinun tilanteesta en tiedä) ja vähitellen rupeavat olemaan aika naturellin oloiset. Eivät edes kovat- ovat lihaksen alla ja omista mittasuhteistani johtuen silikonin koko on 415 cc. Rintavarustus kasvoi -> pieni C.
      Olen enemmän kuin tyytyväinen tulokseen jo tässä vaiheessa.
      Maltti on valttia :)

    • Silikonit=aikapommi

      Plastiikkakirurgian ylilääkäri, professori Sirpa Asko-Seljavaara:
      - Silikonirinnat huononevat koko ajan vuosien myötä. Yhtenä ainoana päivänä Töölön plastiikkakirurgian poliklinikalle tuli kolme naista vanhentuneen silikonitäytteen aiheuttamien terveysongelmien takia. Silikonitäytteiden kovettuminen ja hajoaminen on aikapommi."

      • dsvbhvaubhv

        Jaa'a Asko-Seljavaara on lopettanut ylilääkärinä toimimisen jo 2003 kun valittiin kansanedustajaksi. Ilmeisesti tuo lainaus on melkoisen vanha ja implanttien laatu parantunut.


    • Vieläkin aikapommeja

      "Anne-Mari Berg hankki silikonirinnat muutama vuosi sitten. Viime vuonna hänen silikoni-implanttinsa kapseloituivat, joten edessä oli uusi leikkaus. Silikonirintaleikkaukseen liittyvät komplikaatiot ovat Bergin mukaan yllättävän yleisiä, mutta niistä ei kerrota julkisuudessa

      - Jos alettaisiin oikeasti puhua siitä, kuinka yleistä esim. silikonien kapseloituminen on, niin uskon, että implantit hankkivien naisten määrä vähenisi jopa 70 prosentilla."
      Voice 3.2.2010"

    • Teet itsestäs feikin

      Miksi naiset maksavat siitä, että he luopuvat aitoudestaan, ja tekevät samalla itsestään säälittävän feikin, jolle kaikki normaalit ihmiset nauravat?

    • se jokin sinulla on.

      Hei!
      Järkytyin suuresti, kun ensimmäistä kertaa eläissäni näin silikonirinnat "livenä" Elixiassa suihkussa.Ne olivat tosiaan sellaiset muovitötteröt, eivät luonnolliset ollenkaan ja varmasti aivan kauheat "päällä". Miettikää siskot tosiaan, ovatko sen arvoiset laitatuttaa!!

      • Kauheaa ! ! !

        "Järkytyin suuresti, kun ensimmäistä kertaa eläissäni näin silikonirinnat "livenä" Elixiassa suihkussa.Ne olivat tosiaan sellaiset muovitötteröt, eivät luonnolliset ollenkaan ja varmasti aivan kauheat "päällä"."

        Vai että ihan järkytyit! Taitaa olla kivaa syynäillä toisten tissejä. Kyllä minä olen "kauhistunut" lihavia naisia joilla venyneet rinnat roikkuu vyötäröllä ja suihkussa ne pitäisi heittää olkapään yli ettei ole tiellä.

        Eiköhän nyt käynyt niin että tiedostit ensimmäisen kerran jollakin silikonirinnat kun näit livenä ylikokoiset silikonit. Yleisesti laitetaan kohtuullisen kokoisia implantteja joita ei noin vain jumppapaikan suihkussa huomaakaan. Et siis ole tajunnut ennemmin näkemiäsi silikonirintoja sellaisiksi. Jos osumme joskus samaan Elixiaan, en usko että tajuat nämä pienet C:n kokoiset rintani silikonirinnoiksi koska ne ovat normaalien rintojen näköiset eikä arpiakaan näe.


      • Kyllä ne erottaa!
        Kauheaa ! ! ! kirjoitti:

        "Järkytyin suuresti, kun ensimmäistä kertaa eläissäni näin silikonirinnat "livenä" Elixiassa suihkussa.Ne olivat tosiaan sellaiset muovitötteröt, eivät luonnolliset ollenkaan ja varmasti aivan kauheat "päällä"."

        Vai että ihan järkytyit! Taitaa olla kivaa syynäillä toisten tissejä. Kyllä minä olen "kauhistunut" lihavia naisia joilla venyneet rinnat roikkuu vyötäröllä ja suihkussa ne pitäisi heittää olkapään yli ettei ole tiellä.

        Eiköhän nyt käynyt niin että tiedostit ensimmäisen kerran jollakin silikonirinnat kun näit livenä ylikokoiset silikonit. Yleisesti laitetaan kohtuullisen kokoisia implantteja joita ei noin vain jumppapaikan suihkussa huomaakaan. Et siis ole tajunnut ennemmin näkemiäsi silikonirintoja sellaisiksi. Jos osumme joskus samaan Elixiaan, en usko että tajuat nämä pienet C:n kokoiset rintani silikonirinnoiksi koska ne ovat normaalien rintojen näköiset eikä arpiakaan näe.

        Kyllä ne pienet silikonirinnat aidoista erottaa. Valitan! Ne vaan eivät ole luonnollisen näköiset.

        En ymmärrä, mistä tuo kuvitelma silikonirintaisille on tullut. Lääkärikin on teille varmasti kertonut, että silikonirinnan erottaa eikä se liiku kuten aito rinta. Se, että ihmiset eivät tule kertomaan teille huomanneensa silikoni-implanttianne, ei tarkoita sitä ettei niitä huomattaisi.

        Kun seilailee netistä ennen-jälkeen kuvia, vain 1/300 on ollut luonnollisen näköinen. Sekin laitettu jo reilusti rasvaa sisältävään rintaan ja roikkui kauniisti. Eroa vanhaan ei kovin paljoa ollut. Muut näkee suoraan silikonitötteröiksi.

        Ihan varmasti jokainen saa laittaa silikonit. Mun mielestäni ne eivät ole kauniit.


      • tyhjätasku80
        Kyllä ne erottaa! kirjoitti:

        Kyllä ne pienet silikonirinnat aidoista erottaa. Valitan! Ne vaan eivät ole luonnollisen näköiset.

        En ymmärrä, mistä tuo kuvitelma silikonirintaisille on tullut. Lääkärikin on teille varmasti kertonut, että silikonirinnan erottaa eikä se liiku kuten aito rinta. Se, että ihmiset eivät tule kertomaan teille huomanneensa silikoni-implanttianne, ei tarkoita sitä ettei niitä huomattaisi.

        Kun seilailee netistä ennen-jälkeen kuvia, vain 1/300 on ollut luonnollisen näköinen. Sekin laitettu jo reilusti rasvaa sisältävään rintaan ja roikkui kauniisti. Eroa vanhaan ei kovin paljoa ollut. Muut näkee suoraan silikonitötteröiksi.

        Ihan varmasti jokainen saa laittaa silikonit. Mun mielestäni ne eivät ole kauniit.

        Sinusta silikonirinnat eivät ole kauniit. Heräsipä vain kysymys, että pidätkö sitten oikeasti kauniina olemattoman pieniä, raskausarpisia, tyhjiä nahkataskuja, joita ilmeisesti rinnoiksi pitäisi sitten kutsua? Villi veikkaus, että sinulla itselläsi ei ainakaan sellaisia ole omasta takaa. Kyllähän aidot rinnat ovat kauniit, pienet tai suuret, hieman roikkuvat tai terhakat... jos sellaiset on! Luomurintojen paremmuuden puolesta toitottajat ovat juuri niitä, joilla on varaa itsellään niitä kehua. Itse harkitsen vakaasti leikkaukseen menoa, mutta ei ole todellakaan helppo ratkaisu... leikkauksessa on aina riskinsä enkä todellakaan haluaisi mihinkään leikkauskierteeseen. Mutta toisaalta ajatus siitä, että joutuisin elämään hautaan asti näiden hirvitysten kanssa tuntuu ahdistavalta. Myönnetään... elämässä on todellakin tärrkeämpiäkin asioita kuin rinnat tai niiden uupuminen. Omassa elämässänikin tämä asia on tärkeysjärjestyksessä kaukana kärjestä enkä sitä aamusta iltaan mieti... mutta tosiasia on, että minulle on erittäin tärkeää myös ulkonäöstä huolehtiminen. Urheilen kohtuu paljon ja kroppa on muuten hyvässä kunnossa, mutta harmittaa niin maan perkuleesti, ettei ole mitään konstia, millä saisin itse rintavarustustani muunlaiseksi. 90v mummon rintavarustus ja muuten timmi olemus... saletisti natsaa!:/


    • uhgiughughihui

      Voi nänni ja ettet pääse laittamaan bikineitä. Se varmaan sellaisen kymppitonnin ne daisarit maksoi?:( Mä olisin mennyt sillä rahalla maailmanympärysmatkalle. Itellä on B70- B75 ja ihan hyvä on. En ymmärrä, miksi minulla pitäisi olla sen suuremmat meijerit. Itsessäni pidän siitä, että mulla on todella luontaisesti tosi kapea vyötärö. Paksu persekään ei haittaa, koska kun olen katsonut vaikkapa ihailemani J. Lopezin vartaloa, niin ilman kauneusleikkauksia ja kuntokuureja hän varmaan olisi vartaloltaan suurin piirtein melkein, kuin minä, eli lyhyt, läskiperseinen, melko pienirintainen ja tiimalasimallia vartaloltaan muutoin.

      Korjautat nyt tissit. Toivottavasti elämäsi muuttuu iloisemmaksi. Valitan, etten osaa ottaa kantaa narsismiin, mikäli turha leikkaus olisi ollut kyseessä. jos taas vaikkapa syövän vuoksi olisit leikkauttanut rintasi plastiikkakirurgialla, niin kaikki sympatiani ja halaukset ja aivan älyttömän paljon voimia ja jaksanmista puolestani sinulle.

      • 27

        edelliselle: miks sä ees tuut ottaa kantaa tähän keskusteluun? kivat sulle jos oot tyytyväinen B kuppiis. kaikilla tosin ei ole edes sitä A:ta luomuna. se syö naista ja naisellisuutta.


      • Kyllä ne erottaa!
        27 kirjoitti:

        edelliselle: miks sä ees tuut ottaa kantaa tähän keskusteluun? kivat sulle jos oot tyytyväinen B kuppiis. kaikilla tosin ei ole edes sitä A:ta luomuna. se syö naista ja naisellisuutta.

        Aika monella on ollut ihan nätit A-B roikkuvat rinnat ennen silikonipalleroiden ottamista. Ennen jälkeen kuvista näkee, että ovat olleet kauniimmat ennen kuin jälkeen.

        Joillakin on ollut pahasti tubulaariset tai eripariset rinnat. Korjausleikkaus on varmasti silloin ihan paikallaan, mutta silloinkin joidenkin kohdalla olisi ollut parempi ettei silikoneja olisi laitettu vaan korjattu vain leikkauksella muotoa.

        Makuasioita. Ihmettelen silti, milloin ihmisiä on alkanut kiinnostaa luonnottoman liikkumattomat silikonitissit. Vanhoista vahanaamoistakin ollaan lähes yksimielisiä: rumia ovat, kun ovat kauniit vanhenevat kasvonsa leikelleet ja täyteaineita täyteen pistelleet. Ei ne silikonitissit ole sen kauniimpia tai aidomman näköisiä.

        No joo. Aina vedotaan tissittömyyteen tai suuriin vikoihin kun aletaan hakemaan silikoneja. Harvalla tilanne on oikeasti niin paha, että sellaisia tarvitsisi. Mutta edelleen, jokainen laittakoot itselleen mitä haluaa. Toivon vaan, ettei siinä tule petettyä itseään.

        Toivottavasti kaikkien silikonirinnat toimivat eivätkä aiheuta ongelmia! Hyvää kevättä!


      • Sieltä se tuli !
        Kyllä ne erottaa! kirjoitti:

        Aika monella on ollut ihan nätit A-B roikkuvat rinnat ennen silikonipalleroiden ottamista. Ennen jälkeen kuvista näkee, että ovat olleet kauniimmat ennen kuin jälkeen.

        Joillakin on ollut pahasti tubulaariset tai eripariset rinnat. Korjausleikkaus on varmasti silloin ihan paikallaan, mutta silloinkin joidenkin kohdalla olisi ollut parempi ettei silikoneja olisi laitettu vaan korjattu vain leikkauksella muotoa.

        Makuasioita. Ihmettelen silti, milloin ihmisiä on alkanut kiinnostaa luonnottoman liikkumattomat silikonitissit. Vanhoista vahanaamoistakin ollaan lähes yksimielisiä: rumia ovat, kun ovat kauniit vanhenevat kasvonsa leikelleet ja täyteaineita täyteen pistelleet. Ei ne silikonitissit ole sen kauniimpia tai aidomman näköisiä.

        No joo. Aina vedotaan tissittömyyteen tai suuriin vikoihin kun aletaan hakemaan silikoneja. Harvalla tilanne on oikeasti niin paha, että sellaisia tarvitsisi. Mutta edelleen, jokainen laittakoot itselleen mitä haluaa. Toivon vaan, ettei siinä tule petettyä itseään.

        Toivottavasti kaikkien silikonirinnat toimivat eivätkä aiheuta ongelmia! Hyvää kevättä!

        Eli olet katsellut näitä netin "mainoskuvia" jotka eivät välttämättä ole niitä parhaimpia vertailukohtia. Omista rinnoistani on otettu ennen-jälkeen kuvat, mutta ne eivät "kelvanneet" nettijakeluun koska rinnat ovat niin tavallisen näköiset leikkauksen jälkeen. Kyllähän minäkin olen katsellut noita "mainoskuvia" mutta en löytänyt sieltä omia olemattomia rintojani vastaavia, ne kuvat löytyivät vasta neuvontavastaanoton kansiosta. Niiden kuvien perusteella tein lopullisen päätöksen kun näin että on mahdollista saada normaalit naiselliset rinnat olemattomien tilalle. Itsekin olen ihmetellyt miksi joku on laittanut silikonit ihan hyvän näköisiin rintoihinsa, mutta koska nykymuoti "vaatii" isoja rintoja, se koetaan tarpeelliseksi. Jos arvostelijalla on itsellään normaalit rinnat, hän ei pysty asettumaan rinnattoman tai imetyksen jälkeen jääneiden "kansallispuvun taskujen" omistajien asemaan.


      • Kyllä ne erottaa!
        Sieltä se tuli ! kirjoitti:

        Eli olet katsellut näitä netin "mainoskuvia" jotka eivät välttämättä ole niitä parhaimpia vertailukohtia. Omista rinnoistani on otettu ennen-jälkeen kuvat, mutta ne eivät "kelvanneet" nettijakeluun koska rinnat ovat niin tavallisen näköiset leikkauksen jälkeen. Kyllähän minäkin olen katsellut noita "mainoskuvia" mutta en löytänyt sieltä omia olemattomia rintojani vastaavia, ne kuvat löytyivät vasta neuvontavastaanoton kansiosta. Niiden kuvien perusteella tein lopullisen päätöksen kun näin että on mahdollista saada normaalit naiselliset rinnat olemattomien tilalle. Itsekin olen ihmetellyt miksi joku on laittanut silikonit ihan hyvän näköisiin rintoihinsa, mutta koska nykymuoti "vaatii" isoja rintoja, se koetaan tarpeelliseksi. Jos arvostelijalla on itsellään normaalit rinnat, hän ei pysty asettumaan rinnattoman tai imetyksen jälkeen jääneiden "kansallispuvun taskujen" omistajien asemaan.

        Olen myös katsellut ja "puristellut" neljän ystäväni silikonirintoja, joita he itse kuvaavat hyvin luonnollisiksi ja aidon tuntuisiksi. Tosin mun luvallisen ja toivotunkin kosketukseni jälkeen jokainen oli vähän nolona ja selitteli että kyllähän ne tuntuu... Ja näkyy. Noi rinnat eivät olleet isoja, suurin "löysä" D aika suurella naisella, muut B-C. Ikävän tuntuisia ja selvästi erottuvia.

        Pahin on ystävälläni, joka täytti imetyksessä riipahtaneen ja tyhjentyneen A-kuppinsa. Silari laitettiin puoliksi lihaksen alle. Aina kun nainen käyttää kättään, silikoni liikkuu luonnottomasti rintalihaksen mukana. Aika ikävän näköinen möykky. Ystävä itse on kuitenkin tyytyväisempi silikonirintoihinsa kuin alkuperäisiinsä. Mutta luonnollisuus on siis kaukana, vaikka kyseessä on todella pieni korjaus, nyt B.

        Makuasioita.


    • fghjop

      Nämä keskustelut on jotenkin aivan käsittämättömiä... Keneltä se on pois, jos toinen tykkää silikoneistaan enempi kuin alkuperäisistä rinnoistaan? Meistä ei kukaan tiedä mitä toisen pääkopan sisällä oikeasti liikkuu ja kuka on tyytyväinen mihinkin.

      En ole pahemmin kuullut kommentteja tekareista, hiusten pidennyksistä, tekoripsistä, kynsistä, rusketuksesta ym. yhtä teennäisestä ja näkyvästä. Juu ja tiedän, ettei ne vaadi leikkauksia, mutta kun ihan omasta pussista ihmiset maksaa nekin leikkaukset ja yksin kärsivät jos onglemia tulee.

      Silikonileikkauksia tehdään vaan aikamoinen määrä vuoden aikana ja ihan ympäri maailman, joten ihan uudesta ilmiöstä ei ole kysymys.

      Miten ihmeessä ihmiset jaksaa paasata kauneusleikkauksista?
      Jos niin kovasti on ed mainittuja asioita vastaan, miksi liikutte näillä palstoilla? Sitä ihmettelen... jollain tasolla näyttävät kuitenkin kiinostavan. Itse en liiku sellaisia asioita käsittelevillä palstoilla, jotka eivät minua liikuta.

      Olivat ne silikonit sitten luonnollisen tuntuisia tai eivät, ainakin itse olen siihenkin tilaan tyytyväisempi, kuin ennen leikkausta oleviin riippurintoihini, joiden kanssa en kehdannut mennä edes saunaan. Eli mitä väliä sillä on jos ITSE on tyytyväinen itseensä silikoneineen. En kaipaa kenenkään kaverini kosketuksia ja tutkimuksia niiden aitoudesta.

      • Höpö höpö ;)

        Kehtaatko nyt silikonirintaisena mennä ihmisten kanssa saunaan, kun kaikki huomaavat implanttisi, tosin kukaan ei kehtaa sitä sinulle sanoa?

        Minua ei ihmetytä lainkaan, että ihmisillä on erilaisia mielipiteitä. Niitä pitääkin olla. Ihan yhtälailla voitaisiin ihmetellä, miksi joku silikoneja kannattava haluaa kirjoitella pastikkakirurgia-palstalle, jos asia on itselle ihan ok. Eiköhän tämä saitti ole tarkoitettu ihan kaikille, joita asia jollain tavalla koskettaa. Parempikin niin, että saadaan tänne erilaisia kokemuksia ja näkemyksiä.

        Oma tyytyväisyys on tietysti tärkeintä. Jollei komplikaatioita tule, moni on tyytyväinen koska tiesi mitä saisi. Siltikin sinä esimerkiksi ajattelit sitä mitä muut rinnoistasi ajattelivat: et kehdannut mennä saunaan muiden silmien alle. Ei se silloin ole itseä varten laitetut rinnat, vaan niitä muita varten.

        Pelkästään itseään varten laittava on tyytyväinen omine rintoineenkin, sillä itsetunto kestää persoonallisetkin rinnat.


      • fghjop
        Höpö höpö ;) kirjoitti:

        Kehtaatko nyt silikonirintaisena mennä ihmisten kanssa saunaan, kun kaikki huomaavat implanttisi, tosin kukaan ei kehtaa sitä sinulle sanoa?

        Minua ei ihmetytä lainkaan, että ihmisillä on erilaisia mielipiteitä. Niitä pitääkin olla. Ihan yhtälailla voitaisiin ihmetellä, miksi joku silikoneja kannattava haluaa kirjoitella pastikkakirurgia-palstalle, jos asia on itselle ihan ok. Eiköhän tämä saitti ole tarkoitettu ihan kaikille, joita asia jollain tavalla koskettaa. Parempikin niin, että saadaan tänne erilaisia kokemuksia ja näkemyksiä.

        Oma tyytyväisyys on tietysti tärkeintä. Jollei komplikaatioita tule, moni on tyytyväinen koska tiesi mitä saisi. Siltikin sinä esimerkiksi ajattelit sitä mitä muut rinnoistasi ajattelivat: et kehdannut mennä saunaan muiden silmien alle. Ei se silloin ole itseä varten laitetut rinnat, vaan niitä muita varten.

        Pelkästään itseään varten laittava on tyytyväinen omine rintoineenkin, sillä itsetunto kestää persoonallisetkin rinnat.

        Itseasiassa minun kaverini ja lähipiirini tietävät implanteistani :) Melko moni haluaisi tehdä saman, mutta ei ole ehkä uskallusta tai rahaa. En häpeä sitä ollenkaan. Ja se, etten kehdannut käydä saunassa riippurintoineni on verrattavissa ihan samaan kuin en kehtaisi mennä ihmisten ilmoille esim. risaisine likaisinen vaatteineni. Eli häpeäisin itseäni, sillä en halua näyttäytyä sellaisena. Omassa päässä se tunne on, eikä muiden eli en tee mitään toisten takia vaan oman onnellisuuteni takia. Ei kannata yrittää suunnata asioita vääriin uriin ja leikitellä sanoilla :)

        Itse käyn täällä palstalla juurikin sen vuoksi, että kuuntelen kanssasisarien kokemuksia eli niiden leikattujen, en arvostelujen takia.

        Olen päätökseni jo tehnyt ja silikonit hankkinut , ja helvetin tyytyväinen siihen. Jos ongelmia tulee, olen myöskin siihen varautunut sekä henkisesti, että rahallisesti. Kaikkihan on aina mahdollista, kun ihmistä lähdetään pilkkomaan. I know.

        Ja jos ongelmia tulee, tuskin sinä vastaat ja tuet minua eli tästä lähtien, kuten tähän saakka olenkin jo tehnyt tätä poikkeusta lukuunottamatta, painan ignore nappulaa arvostelijoiden kohdalla :)

        Nauttikaa tisseistänne, olivat ne sitten luomut, aidot, aidontuntuiset tai ei:)


    • 1111111

      olen samaa mieltä edellisen kanssa!

    • luomutissi

      Olen kyllä törmännyt siihen ilmiöön, että implantit omaava nainen kokee ja uskoo silikonirintojensa olevan kuin aidot vaikka sokea Reetakin huomaisi ettei näin ole. Olen miettinyt, mistä siinä on kyse, että tottuuko se oma silmä niin niihin silikoneihin, että alkaa nähdä ne väärässä valossa vai onko se halu kokea ne "oikeina rintoina" niin suuri, että ei pysty hahmottamaan tilannettaan oikein?

      Ja en nyt oikein usko sitäkään, että nettien kuvat 100% olisi tarkoituksella valittu edustamaan epäluonnollisia tuloksia, kun kyllähän suuri osa naisista juuri luonnollisia haluaa. Ihan selvät silrit ne niissäkin kuvissa on, joissa on laitetu maltilliset, jopa pienet implantit.

      • silikonitissi

        Onhan se upeata sieltä hyvän näköisten luomutissien takaa uhota. Oletko varma että tunnistaisit noista nettisivujen pienempien kuppikokojen kuvista että kyseessä on silikonirinnat, ellet TIETÄISI että ne ovat silkkarit. Olen sen verran paljon käynyt uimahallien saunoissa ja muuallakin nähnyt jos jonkinlaisia luomutissejä. Samannäköisiä ne ovat onko luomua tai silikonia, ellei ole ääritapauksia. Tyhjät nahkapussit uskoo tietenkin luomurinnoiksi, samoin rintakehän päällä nököttävät silikonipallot (ylikokoiset implantit). Mutta jos silkkarit ovat kooltaan jotain B-C kuppia, niitä on vaikeaa tunnistaa ellei tiedä ennakolta. Minun rintojani et osaisi epäillä silkkareiksi (käytän rintaliivikokoa 90C) koska ne näyttävät jopa pieniltä vartalon kokoon nähden.


      • luomutissi
        silikonitissi kirjoitti:

        Onhan se upeata sieltä hyvän näköisten luomutissien takaa uhota. Oletko varma että tunnistaisit noista nettisivujen pienempien kuppikokojen kuvista että kyseessä on silikonirinnat, ellet TIETÄISI että ne ovat silkkarit. Olen sen verran paljon käynyt uimahallien saunoissa ja muuallakin nähnyt jos jonkinlaisia luomutissejä. Samannäköisiä ne ovat onko luomua tai silikonia, ellei ole ääritapauksia. Tyhjät nahkapussit uskoo tietenkin luomurinnoiksi, samoin rintakehän päällä nököttävät silikonipallot (ylikokoiset implantit). Mutta jos silkkarit ovat kooltaan jotain B-C kuppia, niitä on vaikeaa tunnistaa ellei tiedä ennakolta. Minun rintojani et osaisi epäillä silkkareiksi (käytän rintaliivikokoa 90C) koska ne näyttävät jopa pieniltä vartalon kokoon nähden.

        No ei ole hyvännäköiset luomut, vaan aika rumat imetyksen jälkeiset ketunnokat. Olen itsekin silikoneja miettinyt, mutta en ole siihen lähtenyt juurikin siksi, että ainakin itse koen voivani erottaa ne vähintään 90% tapauksista.

        Ilmeisesti se kuitenkin on joku joukkoharha, että niitä ei erota. Vaatteet päällä ei, jos koko on maltillinen. Rintaliivit päälläkin voi usein tiukkaa tunnistaa, mutta ilman liivejä voisi sanoa että vain jos on suht pyöreä/rintava jo lähtötilanteessa ja pienet implantit, sitten ehkä ei.

        Mutta onhan siinä uskossa tietenkin mukava elää.


      • silikonitissi
        luomutissi kirjoitti:

        No ei ole hyvännäköiset luomut, vaan aika rumat imetyksen jälkeiset ketunnokat. Olen itsekin silikoneja miettinyt, mutta en ole siihen lähtenyt juurikin siksi, että ainakin itse koen voivani erottaa ne vähintään 90% tapauksista.

        Ilmeisesti se kuitenkin on joku joukkoharha, että niitä ei erota. Vaatteet päällä ei, jos koko on maltillinen. Rintaliivit päälläkin voi usein tiukkaa tunnistaa, mutta ilman liivejä voisi sanoa että vain jos on suht pyöreä/rintava jo lähtötilanteessa ja pienet implantit, sitten ehkä ei.

        Mutta onhan siinä uskossa tietenkin mukava elää.

        "Mutta onhan siinä uskossa tietenkin mukava elää."

        Niin sinunkin. Voit selittää silikoneista kieltäytymisesi sillä että että erotat jokaisen silikonitissin. Mutta mitä väliä sillä on tiedätkö vai et tai tietääkö kukaan muukaan että minulla on silkkarit. Pääasia on että minulla on RINNAT eikä miesten rintoja pienemmät rinnankuvatukset. Olisin ollut ihan tyytyväinen jos minulle olisi kasvanut luonnostaan edes A-B kupin rinnat mutta kun on huonot geenit. Ongelmani on vielä se etten ole koskaan imettänyt ja rinnoistani puuttuu rasva lähes kokonaan.

        Epäilen että olet leimannut vaatteet päällä silikonitisseiksi runsaasti luomutissejäkin sellaisilla naisilla joilla on isot ryhdikkäät rinnat hyvänlaatuisissa rintaliiveissä. Olen joskus saunassa hämmästellyt tällaisia isoja taatusti luomutissejä (varmaan nekin olisi mielestäsi silkkarit).


      • luomutissi
        silikonitissi kirjoitti:

        "Mutta onhan siinä uskossa tietenkin mukava elää."

        Niin sinunkin. Voit selittää silikoneista kieltäytymisesi sillä että että erotat jokaisen silikonitissin. Mutta mitä väliä sillä on tiedätkö vai et tai tietääkö kukaan muukaan että minulla on silkkarit. Pääasia on että minulla on RINNAT eikä miesten rintoja pienemmät rinnankuvatukset. Olisin ollut ihan tyytyväinen jos minulle olisi kasvanut luonnostaan edes A-B kupin rinnat mutta kun on huonot geenit. Ongelmani on vielä se etten ole koskaan imettänyt ja rinnoistani puuttuu rasva lähes kokonaan.

        Epäilen että olet leimannut vaatteet päällä silikonitisseiksi runsaasti luomutissejäkin sellaisilla naisilla joilla on isot ryhdikkäät rinnat hyvänlaatuisissa rintaliiveissä. Olen joskus saunassa hämmästellyt tällaisia isoja taatusti luomutissejä (varmaan nekin olisi mielestäsi silkkarit).

        Suomesa itse asiassa on sen verran maltillinen linja implanttien koossa, että useimmat näkemäni silikonit ovat olleet luokkaa B-C.
        Olen kuullut suoraan plastiikkakirurgin suusta, että "hoikalla silikonit erottaa yleensä aina".
        Tuhdimmilla tilanne on eri.


    • pois en antais!

      mun rinnoista ainakin huomaa ilman mitään vaatetusta, et silarit on. ai miksi? no siksi että sen verran hyvännäköiset C kupilliset! :D luomua en näin hyvännäköistä vielä ole 40 vuoteen nähny! vaatteiden kanssa ei oo kukaan(perhe, suku, ystävät) viel 5 vuoteen arvannu! en vaihtais pois!

    • buahahaa

      Samaa mieltä, kyllä se harva on kenestä vaatteet päällä voi silarit huomata. Ellei nyt ole niin ettei ole ennen ollut mitään ja yhtäkkiä on C-kuppi. Omistani varmasti alasti huomaisi etteivät ole aidot, leikkauksesta vasta 2kk:tta ja arvetkin vielä punaiset. Tosin eivät näy jossen nosta käsiä ylös. Silti, vaikka jäisivät tälläisiksi en ikinä vaihtaisi niihin vanhoihin tyhjiin nahkakurttuihin takaisin :) Vaikka varmasti luonnollisemmilta tuntuivatkin.

    • argadiamaria

      Itselläni oli pieni b-kuppi ennen leikkausta. Leikkauksen jälkeen n. C-D kuppi. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen, vaikka leikkauksesta on kulunut vasta 3 viikkoa. Aikaisemmat rintani olivat säälittävät hyppyrit, jotka eivät ollenkaan sopineet kroppaani. (Olen pitkä ja pyllyä löytyy ;D )

      Myös ystäväni ja tuttuni ovat kertoneet, että rintani ovat todella kauniit. Sairaanhoitaja-ystäväni myös kertoneet haavojen olevat siistit ja hyvin parantuneet.

      Haluan vain jakaa hyvän kokemukseni kaikkien kanssa, sillä skeptikoille ja muille ns arvostelijoille tiedoksi, että kun valitsee kirurgin oikein, voi luottavaisin mielin odottaa lopputulosta! ;) Mukavaa kevättä kaikille tisseille! :)

    • Silikonit ei tissit

      Silikonit eivät ole mitkään rinnat, vaan pelkät säälittävät muoviproteesit. Vain perverssi voi kiihottua muovin puristelemisesta.

    • piuiu

      Olen äärettömän iloinen teidän puolesta, jotka olette saaneet uudet rinnat ja vieläpä onnistuneen leikkauksen avulla. Itsekin kamppailen rintakriisin kanssa, sillä olen aina ennen ollut tyytyväinen terhakoihin B-C -kupin rintoihini, mutta nyt painonvaihteluiden vuoksi ne ovat roikummat ja täyte on ikään kuin valahtanut vyötärölle ;(

      Olenkin aloittanut pitkällisen prosessinsuomalaisia kirurgeja ja heidän suosituksiaan tutkaillen. Vielä joku päivä ostan rinnat itselleni takaisin, sillä ne kuuluvat vahvasti identiteettiini ja omaan henkilökohtaiseen ihanneminääni.

      • Ostat "rinnat"

        Silikonit eivät ole rinnat vaan pelkät sääälittävät ja terveydelle vaaralliset muoviproteesit.


    • k34444jlk

      Itselleni on ihan sama vaikka joku epäilisi minulla olevan silikonit. Täytyy kyllä myöntää, että silikonien laitoin jälkeen oli vaihe jolloin pelkäsin, että mitä jos muut huomaa. Eipä ole kukaan vieras tullut näiden 14 vuoden aikana kysymään, että onko sulla silikonit. Hullu ei huomaa ja viisas ei virko mitään.

    • norsuperhana

      minua ei edes kiinnosta, vaikka joku huomaa minulla olevan silikonit, eli samoin kun edellisellä. Katsovat ihmiset niitä kuitenkin vaikka jotkut kateelliset p*skat toisin väittävätkin. Ei kaikkien silikonirinnat ole pallomöykkyjä, joten ei sovi yleistää! itselläni on kauniit laskeutuneet rinnat, aluksi tosin oli pallot kun olivat turvoksissa, mutta niin se on kaikilla yleensä 3kk saakka tai puoleenvuoteen saakka!! yksilökohtaisesti tietenkin miten paraneminen etenee..

      Nämä silikonivihaajat ottasivat kyllä itsekkin rinnat mikäli olisi varaa TAI uskallusta. KETÄÄN ULKOPUOLISTA EI VOI HÄIRITÄ TOISEN IHMISEN KROPPA niin paljon, että siitä pitäisi omia ranteitaan alkaa viiltelemään. Mielipide saa toki olla, mutta syvävihaus on outoa, kun ei itse edes tiedä miltä silokonit tuntuvat kantajan mielestä.

    • Tyhmää pitää auttaa

      Jos nainen ei itse tajua, että hän tuhoaa silikoneilla luonnollisen ulkonäkönsä ja ennemmin tai myöhemmin myös terveytensä, niin on ihan hyvä kertoa se hänelle suoraan. Totuushan on se, että silikoneja asennetaan vain tavalista tyhmemmille naisille.

      • Millä perustelet?

        "Totuushan on se, että silikoneja asennetaan vain tavalista tyhmemmille naisille."

        Olenko sitten poikkeus kun minut on asiantuntijoiden toimesta todettu keskimääräistä älykkäämmäksi ja silti laitatin implantit.


      • Aasin tuntija
        Millä perustelet? kirjoitti:

        "Totuushan on se, että silikoneja asennetaan vain tavalista tyhmemmille naisille."

        Olenko sitten poikkeus kun minut on asiantuntijoiden toimesta todettu keskimääräistä älykkäämmäksi ja silti laitatin implantit.

        Pelkästään se, että olet mennyt tuhoamaan luonnollisen ulkonäkösi ja vaarantamaan terveytesi silikoneilla todistavat sen, että olet tavallista tyhmempi.


      • Millä perustelet?
        Aasin tuntija kirjoitti:

        Pelkästään se, että olet mennyt tuhoamaan luonnollisen ulkonäkösi ja vaarantamaan terveytesi silikoneilla todistavat sen, että olet tavallista tyhmempi.

        En sanoisi entistä ulkonäköäni luonnolliseksi, vartaloni muistutti enemmän miestä kuin naista. Terveyteeni silikonini ei ole vuosien mittaan tähänkään mennessä vaikuttanut, joten en usko että jatkossakaan. Keskitasoa älykkäämpänä pystyin punnitsemaan tarkasti hyöty- ja haittanäkökohdat. Olen varautunut haittoihin, mutta hyötyjä oli enemmän. Nyt näytänkin naiselta kun minulla on normaalin näköiset rinnat olemattomien tilalla. Hyvähän se on puhua jos itsellä ei ole tällaisia ongelmia.


      • näin on näppylät
        Millä perustelet? kirjoitti:

        En sanoisi entistä ulkonäköäni luonnolliseksi, vartaloni muistutti enemmän miestä kuin naista. Terveyteeni silikonini ei ole vuosien mittaan tähänkään mennessä vaikuttanut, joten en usko että jatkossakaan. Keskitasoa älykkäämpänä pystyin punnitsemaan tarkasti hyöty- ja haittanäkökohdat. Olen varautunut haittoihin, mutta hyötyjä oli enemmän. Nyt näytänkin naiselta kun minulla on normaalin näköiset rinnat olemattomien tilalla. Hyvähän se on puhua jos itsellä ei ole tällaisia ongelmia.

        Jos kropan malli on miehinen, ei pelkät rinnat tee siitä naisellista. Naisellinen vartalo on kiinni jostain ihan muusta kuin tisseistä. Jos miehen kroppaan laittaa tissit, näky on aika kamala.


      • Millä perustelet?
        näin on näppylät kirjoitti:

        Jos kropan malli on miehinen, ei pelkät rinnat tee siitä naisellista. Naisellinen vartalo on kiinni jostain ihan muusta kuin tisseistä. Jos miehen kroppaan laittaa tissit, näky on aika kamala.

        Olisi näköjään pitänyt kirjoittaa pilkuntarkasti ettei nämä pilkuttajat pääse iskemään. Tarkoitin siis rintakehää ja ylävartalon mallia. Oletin että järkevä lukija ymmärtää sen automaattisesti. No nyt sekin epätarkkuus on korjattu, kelpasiko?


      • näin on näppylät
        Millä perustelet? kirjoitti:

        Olisi näköjään pitänyt kirjoittaa pilkuntarkasti ettei nämä pilkuttajat pääse iskemään. Tarkoitin siis rintakehää ja ylävartalon mallia. Oletin että järkevä lukija ymmärtää sen automaattisesti. No nyt sekin epätarkkuus on korjattu, kelpasiko?

        Ei kelvannut. Pilkutetaan vähän takaisin. ;) Rinnat eivät tee kropasta naisellista jos yläkropan malli on miehekäs. Puuttuvat rinnat eivät tee vartalosta miehekästä. Ymmärsitkö?

        Naisellisuus on korvien välissä, ei rintakehässä. Äläkä väitä, että silikoneilla naiseus paljastuu tai puhkeaa kukkaan. Ehkä naismainen turhamaisuus, mutta ei muuten.

        Vaikka vedän 10 leukaa ja olen lihaksikas ja rinnaton, olen erittäin naisellinen.


    • Minäkin kadun

      Kaduttaa kun otin silikonit. Ne tuntuu liian isoilta ja painavilta. Mutta en kehtaa takaisinkaan mennä ja ruikuttaa kirurgille enää. Hänen mielestään kun mulla ei alunperinkään olisi ollut tarvetta hankkia silikoneja.

      • en kadu!

        nii kyl ne alan ammattilaiset tietää! mulle kirurgini sanoi et " joo kyllä kehosi näyttää olevan epätasapainossa (iso takamus) ja rinnoilla tämän asian saa korjattua!" olipa ihana mies! aloitti ihanasti ehdottamaan 200cc:tä, mutta tiesin jo et halusin vähän isomman. teki tosi hyvää jälkeä! myönnettäköön että kirurgin aluksi ehdottama koko olisi ollut kaikista luonnolloisin, mutta päätin ottaa hieman extraa, sillä leikkaukseen olin menossa niin mietin et why not? olen aina kärsinyt rinnattomuudesta. nytpä ei tarvii mitään toppauksia enää! kirurgini oli erittäin ammattitaitoinen ja asiallinen koon valinnan kanssa. hän kyllä tajusi heti että kylle se yhden koon isompi ilahduttaa mua enemmän, ja eihän tää liian iso lainkaan ole!

        toisilla on pakkomielle silikonien hankkimiseen vaikka niille ei olisi edes mitään tarvetta.

        naiset hyvät! olkaa tyytyväisiä luomuihinne! ottakaa silikonit vasta kun mitään muuta ei ole tehtävissä ja oikeasti tarvitsette ne! tavalliset luomurinnat ovat aivan mahtavat, ja aidot!! tosin jos ette omista rintoja tai rintanne ovat riippumatot, silloin silikoneja kannattaa harkita. olkaa järkeviä! silikonit eivät koskaan ole kuin aidot, kiinteämmäthän ne ovat kuin luomut. itseäni kiinteys ei haittaa, päinvastoin. mutta toisilla ne tuntuu todella oudoilta ilmapalloilta. itselleni esteettisyys merkitsi enemmän kuin silikonien kovuus. kaikki silikonit eivät ole mitään kookospähkinöitä, on olemassa myös kohtuullisia kokoja.

        vielä lisäyseksi: mua sitten ärsyttää ku livin Jylhä ohjelmassa se mimmi haluu niin kovasti silareita, mut eihän sillä ole edes mitään tarvetta, vai onko? avatkaa mun silmät jos oon ihan väärässä. tyttö sanoo et "haluun ne kun kaikilla muillakin on". et onko toi sit hyvä syy ottaa silikoneja, joista joutuu koko loppuelämäks vastuuseen..


    • Kirurgit valehtelee

      EU:n komission rintaimplantteja koskevasta lausunnosta:
      "Naisten tulisi tietää rintaimplanttien vaikutuksista niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä. Naisten on tiedettävä, että vaikutukset voivat olla peruuttamattomia
      .
      Seuraaviin asioihin tulisi kiinnittää erityistä huomiota:

      - kipu
      - rypyt
      - ruhjeet
      - turvotus
      - verenvuoto
      - tulehdukset

      - poimut
      - kalkkiutuminen
      - arpien ulkonäkö
      - kapseloituminen
      - implantin repeytymät

      - vaikutus imetykseen
      - implantin siirtyminen
      - silikonipussien asento
      - tyytymättömyys lopputulokseen

      - muutokset rintojen ja nännien tuntoaistiin
      - vaikutukset lapsiin etenkin imetyksen kautta
      - vaikutukset syövän havaitsemiseen ja mammografiaan
      - mahdolliset sidekudosten sairaudet ja vastaavat sairaudet

      - mainoksissa on selvästi varoitettava terveydelle aiheutuvista riskeistä
      - Jos asiaan liittyvistä riskeistä ja seurauksista annettaisiin täydellisempää tietoa, niin moni nainen ei asennuttaisi rintaimplantteja"

      • Vastauksia

        Tuo oli mielenkiintoinen ja yleensä itsestään selvä lista, mutta mielenkiinnon vuoksi laitan listaan omat vastaukseni.

        - kipu Pahempana muutama päivä, lieventyen ja päättyen muutamassa viikossa.
        - rypyt Ei tullut.
        - ruhjeet Ei tullut.
        - turvotus Oli n. 3-4 kk.
        - verenvuoto Ei ulkoisia eikä sisäisiäkään vuotoja mutta isot mustelmat rintojen alla.
        - tulehdukset Ei minkäänlaisia.

        - poimut Ei ole.
        - kalkkiutuminen Ei ainakaan vielä (4 vuotta) ole havaittu.
        - arpien ulkonäkö Näkyy kun katsoo tarkasti, piiloutuu rintapoimuun.
        - kapseloituminen Ei ainakaan vielä.
        - implantin repeytymät Ilmeisesti ei.

        - vaikutus imetykseen Ei vaikutusta koska en ole enää synnytysiässä.
        - implantin siirtyminen Ei ole.
        - silikonipussien asento Ei vaikutusta koska pyöreä implantti.
        - tyytymättömyys lopputulokseen Olisi voinut olla isommatkin (nyt pieni C), mutta ei voitu laittaa kerralla suurempia.

        - muutokset rintojen ja nännien tuntoaistiin Tilapäistä tunnottomuutta leikkaushaavan vieressä, nyt ei mitään.
        - vaikutukset lapsiin etenkin imetyksen kautta Ei enää imetystä, lapset muuttaneet pois kotoa omilleen (aikuisia).
        - vaikutukset syövän havaitsemiseen ja mammografiaan Tarvittaessa käyn ultraäänikuvauksessa, mammografiakuvaus on onnistunut.
        - mahdolliset sidekudosten sairaudet ja vastaavat sairaudet Ei ainakaan vielä havaittu.

        - mainoksissa on selvästi varoitettava terveydelle aiheutuvista riskeistä Todella aiheellista.
        - Jos asiaan liittyvistä riskeistä ja seurauksista annettaisiin täydellisempää tietoa, niin moni nainen ei asennuttaisi rintaimplantteja Etsin itse enemmän tietoa mitä oli saatavissa neuvontavastaanotolta.


    • tietoisia kyllä

      no onneks meille kerrotaankin kyseiset riskit :)

      • Näin se on

        "Jos asiaan liittyvistä riskeistä ja seurauksista annettaisiin täydellisempää tietoa, niin moni nainen ei asennuttaisi rintaimplantteja"


    • Naisia helppo huijaa

      Kun oikein kirurgi väittää että silikonien kanssa ei muka tule mitään ongelmia, niin naiset uskovat. He eivät ajattele, että kirurgi valehtee vain saadakseen naisten rahat.

    • ghtud

      hyi, transun tissit. miesten tekemät luonnottamat törpöt. semmoset joissa nänni on yläpuolle aj a jotkut vieläpåä esittelevät niitä. toiv. saate ne pois.

      • Alkoi naurattaa

        Jaaha että tällaisia tapauksia. Mistähän edellinen kirjoittaja on karannut kun kirjoitustaitokin on mitä sattuu.

        Eiköhän siellä tehtaissa ole enemmistö naisia tekemässä implantteja ja plastiikkakirurgeissakin on aika iso osa naisia.


    • Kumitissit

      Silikonit ovat yhtä naurettavat kuin pilailukaupan kumitissit.

    • hyvin sanottu

      olen samaa mieltä.

    • Silikonit tyhmillä

      Silikonibimbot eivät tajua, että juuri tuollaisina ihmiset näkevät heidät.

    • hehe11

      kateelliset;)

    • Kade muovipalloista?

      Olet sekaisin. Sinun osamaksulla hankittuja naurettavia muovipallojasi vain säälitään, mutta ei todellakaan kadehdita.

    • piuiu

      Minulla on sen verran vankka itsetunto että epävarmojen ja/tai kateellisten ihmisten asiattomat kommentit eivät minua hetkauta. Joku päivä ostan itsellenikin rinnat näiden nahkapussien täytteeksi. Niin se vaan on, että kaikilla saa olla mielipiteitä, mutta omiini eivät muiden mielipiteet vaikuta. Kylläpä elämä onkin ihanan seesteistä ja ennen kaikkea tasapainoista - ainakin minulla.

    • Ostat "rinnat"?

      Myrkylliset silikonipallot eivät ole mitkään rinnat vaan pelkät säälittävät proteesit. Proteeseja asennetaan yleensä vammaisille. Silikonibimbojen todellinen vamma on tunnetusti aivoissa eikä terveissä rinnoissa.

    • huhheijakkaa

      Enemmän taitaa olla vammaa tällä tyypillä joka käy joka ketjuun heittämässä samat lauseet: "Myrkylliset kumitissit on säälittävät" , "älykkyysosamäärä on tunnetusti alhaisempi niillä ketkä ovat ottaneet silikonit", "luonnolliset rinnat ovat aina paremmat kuin kumiset, oli ne sitten millaiset hyvänsä", "kukaan mies ei pidä silikoneista/niiden puristelusta" Ja plaaplaa. Taitaa olla kyseinen tyyppi riippuvainen tästä sivustosta ja itse todella sairas.

    • Sairauden määritelmä

      Enpä kutsuisi sairaaksi henkilöä, jonka mielestä aitous on luonnottomuutta eli silikoneja parempi vaihtoehto. Myös terveyden arvostaminen sen vaarantamisen sijaan kertoo fiksuudesta.

      Tutkimusten mukaan silikonit hankkivat naiset ovat keskimääräistä vähemmän koulutettuja sekä muita tyhmempiä.

      Naisen täytyy olla todella vähä-älyinen, joshän kuvittelee, että yksikään mies pitäisi muovisia silikoni-implantteja seksikkäinä. Poikkeuksena ovat tietysti muovista kiihottuvat perverssit.

      • jopas oli

        Olipas mielenkiintoinen puolustuspuhe mieleltään epäterveestä ihmisestä, mutta taisikin olla kotoisin samalta näppäimistöltä.

        Silikoni-implantit eivät ole enää terveydelle vaaralliset. Vaarallisia olivat kauan sitten käytetyt juoksevaa silikonia sisältäneet implantit joiden rikkoutuessa silikoni pääsi muualle vartalossa. Nykyisistä implantteista vain Silimedin uretaanipinnoite on todettu terveydelle vaaralliseksi.

        Missähän tuollainen tutkimus on tehty. Uskoisin että Euroopassa ja varsinkin Suomessa tuo keskimääräistä vähemmän koulutettuja sekä muita tyhmempiä ei pidä paikkaansa. Kallis leikkaus edellyttää että koulutustaso pitää olla tavanomaista korkeampi, että on riittävästi tuloja hankkia implantit. Uskoisin että ulkopuolisella leikkauksen maksattavia on vähemmistö ja tarvitaan siinäkin älykkyyttä että saa jonkun maksamaan lasku. Suomalaiset naiset miettivät tarkkaan ottavatko implantit ja uskoakseni ovat keskitasoa älykkäämpiä (en usko olevani ainoa).

        Otapa selvää miten muovista kiihottuvat miehet haluavat naisensa käyttävän muovia. Se että muovia olisi jossain vartalon sisällä (vaikkapa hammasproteesina suussa) ei kiihota mitenkään, mutta sopivan tiukka määrätyn värinen tai jopa läpinäkyvä muoviasu naisen päällä saa jotkut miehet todella kuumaksi.


    • ch,cj.k

      Miten joku voi verrata muoviasua, joka siis verhoaa aitoa lihaa, muoviseen rinnankorvikkeeseen?
      Samoin hampaiden vertaaminen seksuaalista merkitystä omaaviin rintoihin ontuu pahasti.
      Rinnat nyt vaan ei saa olla muovista, toisin kuin monet muut asiat, kuten kauppapussit tai hampaanpaikat.
      Eli jos ei ole seksikäs rinnaton, niin ei ole silikoninenkaan. Joskus vain tilanne on se, ettei ole kuin huonoja vaihtoehtoja. Joissain harvoissa tilanteissa kyllä silikonirinnat voi olla vähiten huono vaihtoehto, jos nainen saa itse siitä tunteen että nyt on sitten rinnat.

    • Valehtelee kaikille

      Hankkimalla luonnottomat ja terveydelle vaaralliset silikonit nainen valehtelee itselleen ja muille, että hänellä olisi oikeat implanttien kokoiset rinnat. Todellisuudessa hänellä on vain feikit muovipallot. Kun totuus selviää, silikonibimbo saa osakseen vain halveksuntaa tyhmyytensä ja turhamaisuutensa takia.

      Ja silikonien hankkimiseen ei tarvita isoja tuloja. Kuka vain saa pankista lainaa mihin haluaa. Kannattaa ottaa sen verran isompi laina, että on varaa maksaa myös silikonien aiheuttamista terveysongelmista johtuvat korjausleikkaukset, joita voi tulla hyvinkin pian ja useita.

      • Silikonit/ sairaudet

        SAIRAUKSIA JA ONGELMIA JOIHIN SILIKONI-IMPLANTIT ON TUTKIMUKSISSA LIITETTY

        1. Implantin vuotaminen
        2. Implantin rikkoutuminen
        3. Implantin liikkuminen pois paikaltaan
        4. Implantin tunkeutuminen kehon ulkopuolelle
        5. Implantin vakava kapseloituminen (20 - 30 %:lla)

        6. Imettämisen vaikeutuminen tai estyminen
        7. Tuntoaistin heikkeneminen rintojen ja nännien alueella
        8. Silikonin vuotamisen vaikea havaittavuus verikokeessa ym.
        9. Äidinmaitoon kulkeutuneen silikonin vaikutukset lapsen terveyteen
        10. Syövän heikentynyt havaittavuus mammografiatutkimuksessa (Lähes 30 %:lla)

        11. Aivosyöpä
        12. Silikonooma
        13. Keuhkosyöpä
        14. Muut hengityselinten sairaudet
        15. Reumasairaudet (mm. fibromyalgia eli pehmytkudosreuma)

        16. Hiustenlähtö
        17. Sidekudossairaudet
        18. Ihon kovettumatauti
        19. Verisyöpä eli leukemia
        20. Kohonnut itsemurhariski (3 - 4 kertaa suurempi kuin muilla)

        21. Kalkkiutuminen
        22. Kuolioiden muodostuminen rintojen alueelle
        23. Leikkauksen jälkeisen lopputuloksen epätyydyttävyys
        24. Uusintaleikkauksien toistuva ja joskus nopeakin tarve
        25. Autoimmuunitauti eli elimistön vastustuskyvyn heikkeneminen

        26. Allergiset reaktiot silikonille
        27. Kipu, tunnottomuus ja kosketusarkuus rinnoissa sekä arkuus kylmälle tai kuumalle
        28. Monissa tapauksissa sairaus- ja henkivakuutusten kallistuminen rintaimplanttien takia
        29. Implanttien hankkimisesta, niiden uusimisesta ja komplikaatioiden hoitamisesta johtuvien leikkausten jättämät arvet
        30. Kirurgisten leikkausten yleiset ongelmat liittyen nukutukseen, infektioihin, verenvuotoon, tuskallisiin jälkikipuihin ym.


    • lapsellista!

      ohhoh.. ei tätä shaibaa jaksa lukee.. im so outta here

    • huolehdi naisista

      ei luulis mun silarit teitä huolestuttavan. mut imartelevaa et huolestuttaa kovastikkin:) ollaan me suomalaiset niin tunnollista kansaa, pidetään nais sisarista huolta!

    • Sinua ei voi auttaa

      Mutta ehkä joku muu lukee ja tajuaa, että silikonien hankkiminen olisi maailman turhamaisin, lyhytnäköisin ja tyhmin teko.

      • Perustele!

        Kyllä maailmasta löytyy paljon enemmän todella turhamaisia, lyhytnäköisiä ja tyhmimpiä tekoja. Ehkä jollekin silikonien laitto on turhamaisin, lyhytnäköisin ja tyhmin teko, mutta hyvin monelle silikonit on suuri apu. Mutta eihän kaltaisesi voi sitä ymmärtää.


    • Vika naisen päässä

      Terveissä rinnoissa ei ole mitään vikaa, joten niitä ei tarvitse "korjata" luonnottomilla ja terveydelle vaarallisilla silikoneilla. Silikonit hankkivien naisten vika ei ole rinnoissa vaan pään sisällä. Silikoneilla yritetään helpottaa pään sisällä olevan sairauden oireita - ei siis parantaa itse sairautta.

    • tyhjätasku80

      Voi kun kiva kuulla, että se vika onkin sitten ihan omassa päässä, kun edes harkitsee moista hullutusta. Veikkaanpa jälleen kerran, että itselläsi on edes jonkin verran sitä rasvakerrosta omasta takaa siellä nahkojen sisällä. Olen myös sitä mieltä, ettei terveen nuoren, synnyttämättömän naisen, jolla on edes pienetkin rinnat, ole välttämättä kovin järkevää mennä rintojaan leikkauttamaan. Mutta en voi käsittää, miksi se on niin ihmeellistä, jos nainen, jolla ei oikeasti ole omasta takaa synnytysten ja imettämisten jälkeen minkäänlaista rasvaa nahkataskujen sisällä, haluaisi edes jonkinlaiset rinnat itselleen... vaikka olisivat kuinka keinotekoisen näköiset ja tuntuiset. Olisi sitten edes jotain!!! Ja koen tästä "kriisistäni" huolimatta olevani täysin normaali nainen. Ei elämäni todellakaan pyörin rintojeni ja ulkonäön ympärillä. Olen onnellisesti naimisissa ja kelpaan miehellen myös tällaisena. Enkä usko muuttuvani rintojen leikkauksen jälkeen muuksi ihmiseksi enkä haluaisikaan. Voihan se hyvinkin olla, että tämän rintamuksen kanssakin lopulta pääsee sinuiksi ja luopuu näistä leikkausajatuksista, mutta itse en todellakaan tuomitse yhtään niitä kaltaisiani naisia, jotka leikkaukseen lopulta ryhtyvät.

      • epäkelmu

        Sulla on sentään ihan realistinen kuva asiasta: "vaikka olisi kuinka keinotekoisen näköiset ja tuntuiset". Kiva lukea tällaistakin joskus, kun yleensä kuvitellaan että silikonit ovat aidon oloiset.

        Mulla on kans pienet riippurinnat, joiden kanssa taistelen silikonit vai ei -sotaa. Tällä hetkellä niitä ei ole eikä ole tulossakaan. Mun tuurillani ne kapseloituisivat aivan varmasti. Sitten ei olisi näitäkään. Toisaalta olisi niin kiva saada noihin vähän täytettä... Hyvillä liiveilläkin pääsee pitkälle. Täytyy katsella vielä ihan rauhassa.


      • ihan tyytyväinen
        epäkelmu kirjoitti:

        Sulla on sentään ihan realistinen kuva asiasta: "vaikka olisi kuinka keinotekoisen näköiset ja tuntuiset". Kiva lukea tällaistakin joskus, kun yleensä kuvitellaan että silikonit ovat aidon oloiset.

        Mulla on kans pienet riippurinnat, joiden kanssa taistelen silikonit vai ei -sotaa. Tällä hetkellä niitä ei ole eikä ole tulossakaan. Mun tuurillani ne kapseloituisivat aivan varmasti. Sitten ei olisi näitäkään. Toisaalta olisi niin kiva saada noihin vähän täytettä... Hyvillä liiveilläkin pääsee pitkälle. Täytyy katsella vielä ihan rauhassa.

        Minä kyllästyin niihin geelirintsikoihn ja irtotäytteisiin. Joskus sovittelin niitä uimapukuunkin. Eipä tarvitse enää täytellä rintsikoita.


      • tyhjätasku80
        epäkelmu kirjoitti:

        Sulla on sentään ihan realistinen kuva asiasta: "vaikka olisi kuinka keinotekoisen näköiset ja tuntuiset". Kiva lukea tällaistakin joskus, kun yleensä kuvitellaan että silikonit ovat aidon oloiset.

        Mulla on kans pienet riippurinnat, joiden kanssa taistelen silikonit vai ei -sotaa. Tällä hetkellä niitä ei ole eikä ole tulossakaan. Mun tuurillani ne kapseloituisivat aivan varmasti. Sitten ei olisi näitäkään. Toisaalta olisi niin kiva saada noihin vähän täytettä... Hyvillä liiveilläkin pääsee pitkälle. Täytyy katsella vielä ihan rauhassa.

        Itse olisin leikkaukseen päätynyt varmasti, jos saisin takuut siitä, ettei tarvitsisi uusintaleikkausta murehtia ainakaan seuraavaan kymmeneen vuoteen. Mutta itseänikin hirvittää juurikin tuo kapseloituminen, joka ilmeisestikin on kohtuu suuri riski leikkauksessa. Enkä olisi todellakaan valmis ramppaamaan uusintaleikkauksissa. Joten vielä koitetaan täälläkin sinnitellä ja mietiskellä asiaa hartaudella! Pidetään peukkuja, että meille riippurukkasille tulisi lähitulevaisuudessa jokin turvallisempi vaihtoehto!;)


      • tyhjätasku80
        ihan tyytyväinen kirjoitti:

        Minä kyllästyin niihin geelirintsikoihn ja irtotäytteisiin. Joskus sovittelin niitä uimapukuunkin. Eipä tarvitse enää täytellä rintsikoita.

        Saanko udella, kuinka kauan sinulla on silikonit olleet? Olisi erittäin kiva kuulla positiivisia kokemuksia sellaisilta, joilla on oikeasti silikonit olleet jo 5-10 vuotta. Monasti ainakin näillä keskustelupalstoilla silikoneja ylistävät ne, joilla on leikkauksesta vajaa vuosi ja tarinahan ei sitten kerro, että miten tulevaisuudessa kävi.... että oliko ne sitten pidemmän ajan päästä täysi katastrofi niinkuin viestiketjun aloittaja kirjoitteli.


      • tyhjätaskulle
        tyhjätasku80 kirjoitti:

        Saanko udella, kuinka kauan sinulla on silikonit olleet? Olisi erittäin kiva kuulla positiivisia kokemuksia sellaisilta, joilla on oikeasti silikonit olleet jo 5-10 vuotta. Monasti ainakin näillä keskustelupalstoilla silikoneja ylistävät ne, joilla on leikkauksesta vajaa vuosi ja tarinahan ei sitten kerro, että miten tulevaisuudessa kävi.... että oliko ne sitten pidemmän ajan päästä täysi katastrofi niinkuin viestiketjun aloittaja kirjoitteli.

        Silikonit hankin 15 vuotta, kun omaa rintaa ei juuri ollut. Vielä ei ainakaan ole tullut mitään katastrofia. En kadu enkä pidä itseäni turhamaisena ihmisenä vaikka olenkin rintaleikkauksessa käynyt. Tällä palstalla jotkut ihmiset kommentoivat todella rumasti ja lapsellisesti näitä kirjoituksia joten eipä tänne kauheasti viitsi kirjoitella.


      • ihan tyytyväinen
        tyhjätasku80 kirjoitti:

        Saanko udella, kuinka kauan sinulla on silikonit olleet? Olisi erittäin kiva kuulla positiivisia kokemuksia sellaisilta, joilla on oikeasti silikonit olleet jo 5-10 vuotta. Monasti ainakin näillä keskustelupalstoilla silikoneja ylistävät ne, joilla on leikkauksesta vajaa vuosi ja tarinahan ei sitten kerro, että miten tulevaisuudessa kävi.... että oliko ne sitten pidemmän ajan päästä täysi katastrofi niinkuin viestiketjun aloittaja kirjoitteli.

        Minulla on ollut silikonit vasta neljä vuotta, eikä ainakaan vielä ole ollut mitään ongelmia.


    • ongelmainennainen

      Ei kukaan voi mitään takuita antaa- aina löytyy sekä niitä, joilla on silikonit ollut pitkäänkin ongelmitta, sekä niitä joilla on alusta alkaen ollut pelkkiä ongelmia. Itse ajauduin suorastaan leikkauskierteeseen, ensimmäisistä en vain tykännyt kun olivat lihaksen alla, seuraavat kahdet implantit kapseloin. Nyt ei ole enää implantteja eikä rintojakaan, ne vähätkin ovat nyt kadonneet. Nyt otin Macrolanea, ja siihen olen toistaiseksi tyytyväinen. Luonnollisempi tuntuma kuin silikonilla eiä jää selällään niin paikalleen kuoin implantti. Haitta että ei ole pysvä vaan täytyy käydä 1-2 välein lisäämässä ainetta.

      • tyhjätasku80

        Kävinkin tuosta Macrolanesta lukemassa ja vaikuttaa kyllä paljon paremmalta ja turvallisemmalta vaihtoehdolta! Mutta kylläpäs oli aika hurja hinta siihen nähden, että pitäisi käydä vähintään 2 vuoden välein hoito uusimassa!:/ Missä olet ongelmainennainen käynyt hoidoassa ja paljon maksoi? Netistä löysin tietoa, että hinnat pyörisivät 2000-3000 euron välissä. Olisiko tällainen hoito Tallinassa paljonkin halvempaa, kun ainakin nuo suurennusleikkaukset taitavat olla huomattavasti huokeammat siellä?


    • ongelmainennainen

      Ensimmäisen Macrolane-satsin otin Suomessa. En halua paikkaa kertoa ettei joku ala solvata mainostajaksi, ja hinta oli suolainen kyllä. Tosin ei yhtään mitään verrattuna siihen, paljonko mulla on mennyt rahaa tohon implanttikuvioon! Nekin on kaikki tehty Suomessa suomalaisin hinnoin, siitä voi laskea:(

      Nyt on mennyt 6kk eikä ole vielä mitään lähtenyt. Sitähän ei tarvitse lisäillä koko satsia joten lisäykset on halvempia. Toi on kuitenkin aika uusi juttu, joten kilpailu tulee varmasti laskemaan hintoja. Virossa armaan on halvempaa nytkin.

      Olen nyt tähän todella tyytyväinen. Implantit tuntuvat enää lähinnä painajaiselta (toivottavasti kukaan ei nyt ota tästä mitään kimmokkeita) kaikkine komplikaatioineen.

      • Vanhanaikainen!

        No sen verran kyllä kommentoin että otin mieluummin silikonit jotka saa tarvittaessa siististi pois jos on tarvetta. Rinnan sisään ruiskutettua ainetta ei saa pois, pitää vaan odottaa että se joskus häviää ja toivoa ettei aiheuta ongelmia. Mutta tämä on vain oma mielipiteeni. Samasta syystä en ota täytteitä kasvoihini enkä huuliini, tehdään sitten konservatiivinen kasvojen kohotus jos siihen on tarvetta ja löytyy jostain rahaa (ai niin, pitääkin uusia taas Lotto).


    • miettikääs sitä :)

      Heh, olipa hauskasti kirjoitettu tuo PIIIITKÄ rykelmä mihin silikoonit on yhdistetty. Ihan ensimmäiseksi huomasin.. Silikonin vuotamisen..siis what???
      Kirjoittaja nähtävästi ei tosiaan ole ihan ajantasalla näissä asioissa. Eli toisin sanoen, ei edes tiedä mistä kirjoittaa :D

      Silikoni-implantin jos halkaisee, se EI vuoda!!! Vaan pysyy kasassa. Se on kuin yhdessä samassa kasassa oleva hyytelö.

      On tosi ikävä, että näihin palstoihin tulee sellaiset ihmiset kirjoittamaan kommentejaan, jotka eivät tiedä mistä kirjoittavat. Tai muuten vaan tulevat tänne kirjoittamaan itseään ylistäen "kuinka hyvä ihminen itse on kun...". Yrittäen loukata tms. tässäkin asiassa näitä silikonin hankkijoita tai vielä niitä jotka harkitsevat tissien laittoa.
      Tuollaiset TURHAT kommentit yms. EIVÄT VAIN SUORAAN SANOTTUNA KIINNOSTA!!!! :)
      Joten uskonkin, että monet jättävät nuo huomioimatta.
      On vaan tosi ikävä, että noiden TURHIEN kommenttien takia palstalle tulee niin paljon TURHIA juttuja, että OIKEAAN AIHEESEEN VASTATUT KOMMENTIT joutuu ihan etsimällä etsiä.

      Annetaan kaikkien rauhassa miettiä haluaako olla se luomu..
      Oli se sitten kiinteä luomu tai sitten pahasti rupsahtanut luumu tai sitten kiinteä silikooni tai ylikireä(tai yli-iso yms) silikoni.

      Annetaan meidän itse kantaa tissimme miten itse sen haluamme tehdä.
      Ehkä sitä tissien laiton jälkeen voi huomatakin tehneensä virheen..mutta niinhän se on, että elämässä tehdään virheitä :P
      Hyvässä tapauksessa kuitenkin voi käydäkin niin, että se virhe EI olekaan ne tissit. Kaikki on mahdollista elämässä.

      Tommonen turha agressiivinen hyökkäys tissejä haluavia kohtaan ja jo niiden omistajia kohtaa on silkkaa tyhmyyttä!!! Ehkä tosiaan jopa kateutta. Koska miksi muuten reagoida asiaan niin voimakkaasti :P

    • piuiu

      ketjun asiallisin viesti toi edellinen :) mäkin jätän lukematta noi kiihkomieliset viestit.

    • simplemind

      en jaksa lukea kaikkia kommentteja mutta miten tupakointi vaikuttaa implanttien asettumiseen rinnassa? Itse tupakoin ja myös ennen leikkausta ja ihan hyvin implantit asettui. Eiköhän vika johdu kirurgista. Useasti katsotaan hintaa ja sitten ihmetellään lopputulosta. Kannattaa katsoa mille kirurgille menee niin Suomessa kuin ulkomailla ja olla säästämättä sitä paria tonnia..
      Ap:n kohtalo on kauhea ja toivottavasti kaikki järjestyy kohdallasi.

      • Hinta ei ratkaise

        Tupakointi ei vaikuta paljoakaan implanttien asettumiseen, mutta haavojen parantuminen hidastuu ja huononee kun ihon pintaverenkierto on huono. Paraneehan ne leikkaushaavat yleensä, mutta tupakoimattomalla paremmin.

        Virosta löytyy aivan yhtä päteviä plastiikkakirurgeja kuin Suomestakin. Yleisen palkkatason ja hintapolitiikan vuoksi yleiskulut ovat Virossa pienemmät ja siihen perustuu halvempi hinta, ei huonompaan työn laatuun. Yleensäkin näyttää että suomalaiset plastiikkakirurgit pyrkivät rokottamaan maailmanlaajuisesti arvioiden yläkanttiin olevia hintoja kun asiakkaat suostuvat maksamaan sellaisia maksuja. Jenkeissä taitaa hinnat olla vielä suurempia joten siksi sieltä matkustetaan muualle maailmaan leikkauksiin.


    • MARINA-MARINA

      vOITKO KERTOA MISSÄ TOIMENPIDE TEHTIIN JA AINAKIN LÄÄKÄRIN NIMEN ALKUKIRJAIMET , ETTEN AINAKAAN MENE SAMALLE. AIKA PELOTTAVAA

    • simplemind

      Sanoinkin että kannattaa katsoa mihin menee niin Suomessa kuin ulkomailla en sitä ettei Viroon kannata mennä. Virossakin on hyviä kirurgeja ja samoin taas Suomessa huonoja. Kyllä Virossakin on hinnassa eroja hyvien ja huonojen välillä. Itse leikkautin Suomessa mutta voisin aivan hyvin mennä muutamalle kirurgille myös Viroon operoitavaksi.

    • Tori Spelling katuu

      Tori Spelling kertoi Good Morning America – ohjelmassa katuvansa syvästi silikoni-implanttien ottamista, koska se vaikuttaa hänen mahdollisuuksiinsa imettää. Näyttelijä ei nuorempana tiennyt, että rintaimplanttien hankkiminen tulisi vaikuttamaan hänen elämäänsä myöhemmin.

      • Pitäisi kysyä ensin

        Ilmeisesti hänelle leikkaus on tehty nännipihan reunaan tehdystä leikkaushaavasta jos imettäminen ei onnistu. Muulla tavalla implanteilla ei ole vaikutusta imettämiseen. Mutta imettäminen silikonirinnoilla voi käynnistää kapseloitumisen.


    • kummallinen ketju

      Luultavasti Tori Spelling katuu implanttien laittamista muutenkin, sillä hänellähän ne epäonnistuivat myös ulkonäöllisesti. Bikinikuvat kertoavat karua kieltään.

      Oli ihmeellistä lukea tätä ketjua, kun jotkut kommentoijat suorastaan kiihtyvät, kun puhutaan epäonnistuneista leikkauksista. Kaikkiin leikkauksiin liittyy riskejä, niin rintojen suurennuttamiseen, ripustamiseen kuin pienennyttämiseenkin. Silikonien laittajista osalle näyttää olevan hirveän tärkeää, että asiaa pidetään perusteltuna ja turvallisena. Mitä se ei aina suinkaan ole.

    • Nainen, 34-v.

      KIITOS! Koin ahaa-elämyksen tämän asian suhteen. 10 vuotta olen implantteja halunnut, nyt vihdoin olisi rahaa, mutta Kiitos ei. Minä säilytän eripariset olemattomat luomut ja nautin siitä, että ne tuntevat kaikki pienetkin hipaisut. Saati että kun pyöritän kättä ympäri, rinnan alueella liikkuu puolipallo.
      KIITOS, ette tiedä, miten tämä ketju oikeasti avasi silmäni.

    • Anonyymi

      Itsepä olette ottaneet, jotain kestäkää mitä siitä seuraa😂.
      T. Luomu D

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2012
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1907
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      11
      1381
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe