vaimo ystävystnyt parhaan kaverin kanssa

JZ

Tuli ilmi että vaimoni on ystävystynyt parhaan kaverini kanssa, tai siis on ollut jo pari vuotta, ahdistaa, kaveri on kertonut asioita vaimolleni joita olen hänelle sanonut luottamuksella, ollaan oltu hyvä kaverita ja 12 vuotta...vaimoni oli ihan häpeissään kun tuli ilmi...mitä ihmettä teen?

63

4536

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Noovvafge

      Ei kai ystävyydessä mitään pahaa ole, mikäli ystäväsi saat ymmärtämään, ettei kaikkea tarvitse kertoa muille - olipa hän vaikka vaimosi.

    • 2 kolli vuoteessa

      Suorat sanat tai sitten.....toisaalta en tiedä mitä on kertonut. Mutta enää ei tod. näk. kannata luottaa salaisuuksia. Ihmisissä on hölösuita, niin se vaan on. Toisaalta pidä reviirisi. Älä anna tuollaisen tulla iholle.

    • Vai ystävystynyt?

      Se panee kaveris kanssa, usko huvikses.

      • Valtava parru

        Omasta kokemuksesta johtuen sanon:

        Niin paneekin :)
        Ja kyllä kielletty hedelmä vaan maistuu maukkaalta


    • -lissu45-

      Itselleni kävi ihan samoin joitakin vuosia sitten. Tämä tuli minulle tietoon vasta mieheni itsemurhan jälkeen ystäväni kautta. Oloni oli todella pettynyt!
      Mieheni käytös muuttui ja ihmettelin kovasti syytä. Hän oli alkanut olemaan mielenterveysongelman vuoksi kovin mustasukkainen ( työkavereissani oli silloin useita miespuolisia työtovereita) ja soitteli minullekin usein töihin. Ja samaan aikaan hän halusi olla "bestis" minun ainoan bestikseni kanssa. Ystäväni oli halunnut olla lojaali miehelleni, eikä siis uskaltanut kertoa yhteydenpidosta minulle. Kai hän luotti, etten ole mustasukkainen tms, luotti että uskon hänen olevan mieheni tukena.
      Itse en olisi ikinä suostunut moiseen. Kamala tunne kaikilla osapuolilla. Eikä minulla mitään arkista elämää suurempia salaisuuksia ollut, mutta kai mieheni haki varmistusta asiaan kaikin tavoin.

      Muutama kuukausi mieheni itsemurhan jälkeen, ystäväni kertoi asiasta. Ja vieläpä sen, että mieheni oli kertonut olleensa uupunut eikä oma itsensä. Ja halusi muka suojella minua, ja siksi ei ystävän ollut saanut puhua heidän keskusteluistaan mitään.

      Olin jonkin aikaa ihan kamalaa raivoa täynnä. Olisin hakenut miehelleni apua, mutta en itse nähnyt ongelmaa. olin kai liian lähellä.. Avoimuus asioissa on ok, mutta joskus kaipaa omaa ystävää, jolle voi puhua jopa niin ettei puolison tarvitse jokaista lausetta tietää.. en tarkoita oman puolison "haukkumista" tms, vaan sellaista nainen-naiselle höpinää, kuten kai miehilläkin on kavereittensa kanssa.
      Puhukaa asiasta, tai se kaivelee.. tiedän. Ja luottamus kaiken A ja O !

      • No harkita kantsii

        Kyllä itse olen ainakin pystynyt kaiken kertoo asioita ja jutuista suhteessa ja olen ollut suhteessa jossa ei ole salaisuuksia, se on sitä rakkautta... :) koska kaikki miehet ei ole sikoja ja kaikki naisetkaan ei... mut keskustelu on kaiken A ja O sekä luottamus, mutta miten voi enää luottaa kun se viedään. (asioiden piirteistä riippuen)

        Harkita kantsii aina ennen kuin suurempia suhteita alkaa virittelee ja myös se suhde hoitaa sellaiseksi hyväksi, eikä sellaiseksi joista ylipuolimaailmaa kärsii.


    • ETTÄ TÄLLÄISTÄ

      E, EI,EI ja EI tarvi hyväksyä. Kuulostaa todella inhoittavalta. Keskustele vaimosi kanssa asiasta!!! Kerro mielipiteesi voimmakkaasti!!!
      Itelle vähän samanlainen tilanne, mutta itse olen nainen ja mieheni kaveeraa naisen kanssa ja kertoo hänelle minusta juttuja. Ei tunnu kivalta ei.

    • skeidaa

      Kyllä tuo luetellaan jo toisen pettämiseks, ihan puhtaasti. Ei siinä oo tiesti mitään pahaa, jos vaimosi ja ystäväsi ovat myös ystäviä keskenään, mutta jos kerrot ystävälles asioita luottamuksella, niin ei sillä oo mitään oikeutta mennä hölöttää niitä ympäri kyliii ees siu vaimolle. Kyllä mie ainahii ottasin puheeks kaverin kanssa. Ei tuommonen oo tosi ystävyyttä. surullista. Mutta et oo ainut, tuommosessa tilanteessa. Kyllä ystävä sai kyytiä, ja vaimo puhuttelun.... :)

    • Hmmm...

      Eihän toi jätkä sulle mikään ystävä ole jos luottamuksen pettää, tai ainakaan tosiystävä rupee tollasii, toki en tiedä kuinka vakavista on kyse, mut kuiteski.
      Toisekseen myös että kai sun vaimos sit on kertonut niistä sulle heti ja jos ei niin sana vaimo ei taida sille olla merkitystä tai sillä tässä enää.

      Saman tyyppinen tapaus tuttavapiirissä oli aikoinaan ja siinä kävi niin, että tämä ns. ystävä ja tämän toisen tyttökaveri löysivät toisensa ja ovat nyt yhdessä ja lapsi.

      Mut Mä vetelisin jäbää korville sanoin tai avaralla, ns. vaimolle, pitäisin kunnon keskustelun asiallisesti et mikä on meno ja olisin tehnyt tän aikaa sitten ja selvittänyt kaikki asiat ja hoitanu kuntoon ja jos ei niin ULOS koko NAINEN...

      Ja jos asia on niin miten se voi pahimmillaan olla, niin tollaset ihmiset voit unohtaa elämästäsi ja rakentamaan uuden paremman ja onnellisemman suhteen ja raiteet.

      En ymmärrä tällästä, mutta jos ihan ystävyys ja tällein, ei mitään ja ei tollasii luottamuksellisien asioiden vuotoa niin ei mitään pahaa-asiassa, mut tää kuva minkä tää antaa ja minkä saan ja tiettyjen rajojen ylittäminen, niin ei ole hyväksyttävää.

      ps. Kyllä pitkään yhdessä olleet, pitäisi tietää että homma jatkuu ja jos ei niin aikaa sitten lähtee niille omille radoille.
      Kun rakastaa ja haluaa olla toiselle rakas, kasvaa oikeaksi, paremmaksi, antaa anteeks ja opettelee ymmärtäväisemmäksi, sekä tekee töitä sen suhteen eteen, ei ole täydellisiä polkuja tai hienoja, ennen kuin ne poljetaan ja rakennetaan, sillat yli vittumaisten virtojen :) rakastakaa, puhukaa, ajatelkaa toisianne.

      • vuohen geigerit

        No siinäpä ns. faktaa ns. asiasta ns. asiasta tietävältä ns. hermannilta. Ns. tekstisi osoittaa ainoastaan ns. lapsellisen omistamisenhalun ns. tyttöystävästäsi.

        Ns. Ns.

        Ps. Sitä se elämä on, koittakaa ns. kestää.


    • mää vaan

      Tekstistä saa kuvan, että vaimosi ja paras kaverisi ovat olleet toisilleen tuntemattomia, kunnes ovat tavanneet ja tutustuneet jossakin. Eli sinä et ole heitä toisillensa esitellyt missään vaiheessa? Et ole puhunut vaimollesi parhaasta kaveristasi nimellä, parhaalle kaverillesi et ole maininnut vaimosi nimeä.. No jo on, jos näin on. Kyllä mä ainakin kuvittelen tietäväni aviopuolisoni parhaan kaverin nimen ja tunnistavani hänet, jos vastaan tulee. Aikas usein on tapana esitellä itselleen tärkeät ihmiset toisilleen.

    • just joo

      On "ystävystynyt" ? , muttei ole kertonut sulle. Miksi ei ole ? . Muijas PANEE sen kaveris kanssa. Voihan olla että muijasi ei ole halunnut kertoa vain epäluulojen takia. Mutta voi siinä olla muutakin. Esim muijasi PANEE sen kanssa.

    • Naisiin ei kannata

      luottaa, pettävät heti kun vain pystyvät.

      • lknhhöläl'åp

        Älä viitsi yleistää. Samahan pätee sit teihin miehiinki?? Ei mut ei tietenkään, ku tehän olette oikeita enkeleitä. Ette koskaan petä tai vilkaisekkaan muihin naisiin..NOT!

        Ei kaikki naiset petä tilaisuuden tullen, vaikka sinun kohdallasi näin olisi käynyt.
        Ettekö tet perkeleen paviaanit tajua, että ne huonot naiset jotka omalle kohdalle on sattunu, ei käsitä kaikkia naisia. KAIKKI EI OLE SAMANLAISIA!
        Ei miehistä eikä naisista.


      • Ei ..

        se nainen yksinään ketään petä. Kyllä siihen minun nähdäkseni tarvitaan se toinenkin osapuoli :DDD


    • petetty kaltoin

      Moikka. "Ystävät" ovat kaiken katalimpia rikkomaan liittoja. Lopeta koko touhu alkuunsa kun tiedät.

    • 16+17

      Taas näitä samoja juttuja...ei ole kauaa kun vastaavanlainen ketju oli pystyssä. No, mun mielestä tuo suhde vetää viimeisiä, joten jos sulla löytyy itsekunnioituksen rippeitä vielä niin nostaisin kytkintä.

    • Uusi elämä

      Voi elämän kevät. Oma vaimoni sai lähteä kodistamme saman tien kun tällaisen yhteisen "ystävämme" kanssa ystävystyminen sai vahvistuksen. Ota ero!

    • epäilyttää

      Raja meneekin tuossa luottamuksellisissa asioissa. Se on petos, ja sen voi sanoa niin, että jos se nyt onkin tapahtunut ajattelemattomuutta, sen tajuaa molemmat, jos vielä käy niin. Itselläni on kyllä hyviäkin ystäviä enkä heillekään kerro minulle luottamuksella uskottuja asioita! Jotain rajaa! Sopiikin olla häpeissään, mikä on parhaan kaverisi motiivi? Tai vaimosi? Mikäs pakopaikka sinulla nyt on liitostasi ja mitä yksityisyyttä, tarkoitan, että joskus se paras ystävä joka on OMA paras ystävä, on henkireikä liitosta. Joskus se on se, mikä sen liiton pelastaa, ettei tarvitse kaikkea kotona varoa tai kertoa. Joten vaimosi on vienyt parhaan ystäväsi ja se on muka okei? Kokeile vaan samaa toisinpäin ja ala olemaan hänen parhaan ystävänsä uskottu ja kertomaan teidän luottamuksellisia asioita ja kysy sopiiko... Ei taida sopia enää...

      Lisäksi epäilyttää tuo "ystävyys" koska itse olen kyllä avoimesti ystävä ja vaikka eräs parhaista ystävistäni on vastakkaista sukupuolta, enkä tarvitse kyttäystä asiasta, niin en kyllä häntä salailekaan. Esittelen aina kumppanille, vaikkei joka paikassa yhdessä tarvitsisikaan kulkea. Kerron kuka on, mistä tunnen ja miksi ollaan niin hyviä ystäviä. Miksi vaimosi ja "ystäväsi" salasivat asian sinulta? Vaimosi olisi pitänyt heti kertoa kaverin lörpöttelystä ja kaverin osata alunperinkin pitää suunsa kiinni.

      Ei voi mitään, en katsoisi hyvällä ja tulisi aika tiukkaa selvitystä asiasta.

    • -konsultti-

      Tuttua hommaa. Minäkin kaveeraan ystäväni vaimon kanssa ja kaikki on ihan hyvin. Joskus työmatkalla ollessamme tosin naida namutellaan mutta sehän on työasia.

    • minde1977

      Oma liitto päättyi eroon aika monesta syystä mutta vähäisin ei liene ollut se tosiasia, että mun ex-ukon ystävätär tiesi kaikki mun asiat ja otti asiakseen haukkua mua sitten viestein. Jos ystävyys ajaa ohi parisuhteen luottamuksen, niin se on VÄÄRIN ,VÄÄRIN ja vielä kerran VÄÄRIN!!! Se ei ole koskaan pelkkää ystävyyttä, toisella on aina jotain taka-ajatuksia asiassa, ja jos mä ikinä kuulen kenenkään miehen lavertelevan mun asioita naispuoliselle ystävälleen, niin pidän huomen et se akka ainakin on entinen ystävä myös ukolle.

      Parisuhteessa nyt vaan on asioita, mitä EI ikinä puhuta muille ja tätä molempien osapuolten pitäis kunnioittaa. Sääli jos sun vaimos on alkanu puhelemaan näitä vieläpä sun parhaalle ystävälle ja vastavuoroisesti sun ystävä juttelee sun salaisuuksia sun vaimolle... Ei hyvältä kuulosta. Ota nää ihmiset heti tilille siitä mitä tekevät ja tee selväksi mitä siitä aattelet, muuten sä oot vielä tosi pahassa pulassa.

    • nyrkkihakka

      Hieno homma. Ehkä he hyväksyvät toisensa ihan persoonina. Seksisuhteesta en osaa sanoa mitään?

      Itselläni oma parisuhteeni kariutui sen takia kun ihmiset parisuhteemme ympärillä eivät hyväksyneet naamaani. Mutta hyvä, että ystäväsi hyväksyy vaimosi. Voi olla, että jos osaavat käyttäytyä parisuhteesi kantaa vielä pidempään. onnea suhteelle

    • aaaaakoooooo

      En usko, että kyse on pelkästä ystävyydestä..Itse olen nainen ja rakastuin mieheni parhaaseen kaveriin suhteen aikana. Helppoa oli tavata ja jutella, kun mies kutsui ihastukseni omaan kotiin..Helppo oli myös rohkistua ja alkaa pitämään peliä selän takana..Suhde jatkui aikansa, erosimme mieheni kanssa, MUTTA mieheni YSTÄVÄ ei ole koskaan paljastanut suhdetta!!!!!!

    • sadeilla2

      Moi, myötätuntoa. Ystävyys on ok, mutta salailu ei tunnu reilulta. Joskus itelle on käynyt niin, että hyvä ystävyyssuhde (ns.henkisellä tasolla tai sanotaanko kun kumppani on ollut paremmin samalla aaltopituudella kamun kanssa) on tuntunut pahemmalta, kuin satunnainen seksi vieraan kanssa Pystytkö luottamaan kumpaankaan?

    • Sosiaalisuudesta

      "Tuli ilmi että vaimoni on ystävystynyt parhaan kaverini kanssa, tai siis on ollut jo pari vuotta, ahdistaa, kaveri on kertonut asioita vaimolleni joita olen hänelle sanonut luottamuksella, ollaan oltu hyvä kaverita ja 12 vuotta...vaimoni oli ihan häpeissään kun tuli ilmi...mitä ihmettä teen?"

      Jos tilannetta ajatellaan toisinpäin, niin eikös periaatteessa ole hyvä tilanne että miehen paras kaveri tulee toimeen miehen vaimon kanssa ilman sen kummempia taka-ajatuksia? Jos kyseessä on vilkas, ulospäinsuuntautunut ihminen, niin hänestä voi olla normaalia jututtaa ihmisiä, eikä olla yrmeänä tuppisuuna. Voihan se miehen paras kaveri ajatella niinkin että on turvallista ja helppoa jutella niitä näitä varatun naisen kanssa, sillä silloin kummallakaan ei pitäisi olla mitään turhia ja vääriä odotuksia. Tuon alkukuvauksen perusteella en kyllä osaa sanoa onko hän sitten ylittänyt jonkin normaalin kohteliaisuuden ja rennon jutustelun rajan.

    • *^^^^^^^*

      Sama tyyppi häiriköi joka palstalla!!

      Jakautunut persoonallisuus.

      Eli dissosiatiivinen identiteettihäiriö. Se on henkilöllä, joka on kaiken palstahäiriköinnin takana. Valitettavasti tämä ei ole edes vitsi, vaan pelottava fakta.

    • helppohomma

      muijalle piiskaa, ja kaverille turpaan. Se vaan on niin, ettei kaverin muijista tehdä pestiksiä, eikä niihin miehet koske. Eikä muija hanki miehen kavereista sydänystäviä.

      Jos vamo katsoo saaneensa aiheetta piiskaa, niin paras psitää pöytähopeat jakoon.

      • helpompi homma

        Kannatatko perussuomalaisia?

        Karjalalippis syvälle päähän, verkkarit kainaloihin ja kaljakuppilaan...


    • LIIAN PITKÄLLE...

      ovat jo menneet... keskustele joku läheisen kaverin kanssa joka on ulkopuolinen tässä asiassa ja tärkeintä että hän ei ole kaveri tämän "vaimoisi kaverin kanssa". Jos sull on mahdollisuus niin eikä teillä ole niin paljon yhteistä niin rupee pikkuhiljaa kattele muita ihmisiä ja uudet kuviot. TÄMÄ JUTTU ON TOISEN KUNNIOITTAMISEN A JA O.... joten....

    • ´äohnmöl,

      Tosiasiassa kaverisi on yrittänyt pokata vaimosi, ja vaimosi tyhmänä kuvittelee, että he ovat vain ystäviä. Lemppaisin sen ns. ystäväni.

    • ei mikään kaveri

      Kaverisi ei ole kaverisi. Luultavammin vaimosi pettää sinua kaverisi kanssa. Eihän kaveri muuten kerro luottamuksella kerrottuja asioita. Kaveri on ainakin entinen, vaimostasi en tiedä, ehkä hänkin. Ota selvää minkalainen kaveruus, ei kuitenkaan tunnu reilulta.

    • Miten asia tuli ilmi ja mistä tiedät mitä vaimollesi on sinusta kerrottu? Jos vaimosi kuuntelee JUORUJA sinusta, niin, miksi on häpeissään? Kysy suoraan kaveriltasi ja vaimoltasi mikä on tilanne ja kaikki saman pöydän ääreen! Erikoista ,että kaverillesi kerrot asioita mitä et ole kertonut vaimollesi. HAISEE!!!

    • Onko monista miehistä näin, että vaimo ja miehen kaveri ekaks osottaa kaveruutta seksillä. Musta tuntuu, että täs monet ukiot on vaan mustasukkasia ja siks akoille kenkää.
      Meillä ainakin on ollut yhteisiä kavereita ja ainakin mää oon tykänny emännän kavereista ilman sänkyvertailujakin. Tosin mun juttuja on kaikunut vaimolle, mutta se on kestetty.

    • ...mies

      Lojaalisuus ja kunnioitus. Näin minä asian näen.

      Hyvään kaveruuteen kuuluu olennaisena osana luottamus. Sinällään en näe mitään pahaa, että vaimosi on ystävystynyt hyvän kaverisi kanssa. Mutta, kahdessa asiassa näen.

      Ensinäkin se, että kavereita kohtaan ollaan aina lojaaleja. AINA. Jos kaveri puhuu jotain seksielämästä, parisuhteesta, mistä tahansa muusta edes luottamukselle haiskahtavasta, niin niitä EI kerrota eteenpäin. Ei muille kavereille, eikä etenkään kaverin puolisolle. Hyvä kaveri ymmärtää itse tämän, eikä sille edes tarvitse erikseen mainita asiasta. Periaatteenä käytetään "Mikä minulle kerrotaan, on kerrottu minulle, ei muille. Kaveri päättää itse mitä muille kertoo."

      Toinen asia, miksi ylipäätään vaimosi on kuunnellut sinun luottamuksellisia asioita. Kyllä parisuhteessakin pitää olla jonkinlainen toisen intimiteetin kunnioitus. Toisen puhelinta ei sorkita, toisen sähköposteja ei lueta, toiseen luotetaan, mikäli jotain painavaa syytä luottamuksen menettämiseen ei ole. Itse en edes vastaavassa tilanteessa suostuisi kuuntelemaan, ellei kyse ole jostain raskaista asioista, kuten pettäminen tms. Jokaisella on oikeus omiin tunteisiinsa ja mielialoihin. Ei parisuhde tarkoita sitä, että pitää olla toisen edess koko ajan henkisesti alasti.

      Ensimmäisenä, en nyt lemppaisi, mutta ottasin voimakkaasti etäisyyttä tuohon ystävääsi. Jos kaveri alkaa kyselemään jotain etäisyyden ottamisesta, niin sanoisin painokkaasti, että luottamus ansaitaan kerran. Ja hamekangas ansaitaan kerran, ja sen jälkeen ei enää luoteta.

      Vaimosi kanssa selvittäisin asian perinpohjin, ja pyytäisin hieman rispektiä omaa intimiteettiä kohtaan.


      ...Olen muuten sitä mieltä minäkin lyhyen kuvauksen perusteella, että kaverisi yrittää vaimosi pöksyihin...

    • vaihtaa vaimoa

      Meinaan kohta ne menee yhteen.

    • Nainen69

      Olen eronut miehestäni, joskin jokin piti otteessaan vielä viimevuonnakin. Kesällä 2010 tein paljon työtä, exmieheni lyöttäyti silloisen bestikseni seuraan, lapset viihtyivät hyvin yhdessä, (onhan nainen lapseni kummi) soitteli hänelle,kävivät yhdessä uimassa, sun muuta. Tapaamiset tihenivät, exäni oli jo öitä bestikselläni. Kunnes kävikin niin että heistä tuli pari selkäni takana syyskuussa 2010! Poikani paljasti heidät, puheluun ei vastattu, (viestissä sanottiin, se vain meni niin!!!) Olivat kuulemman yrittäneet kertoa, ja paskat sanon mä!! Siihen loppuin exbestikseni ja minun ystävyys 13v:tta savuna ilmaan, exäni olen tuntenut siitä asti kun olin 17v. Ainut miksi siedän exää enää on yhteinen poikamme. Mielestäni molemmilla on omat kaverit, ystävyyttä kunnoitetaan niin paljon että toisen BESTISTÄ toinen ei vie EDES kaverina!

    • Vapaa mies

      Kyllä tuo vaikutaa minustakin siltä, että ystäväsi on yritänyt luoda syvemmän suhteen vaimoosi kuin pelkä ystävyys.

    • 29

      Minun mielestä vaimosi on ottanut sinun kaverisi ystäväksi. Mun mielestä mieh ellä pitää olla kavereita jotka eivät ole läheisiä kavereita vaimon kanssa. Eikä kuulu sinun asioita keskustella kaverisi kanssa ja eikä kaverillia ole oikeus kertoa sinun asioita vaimollesi. Eikö vaimollasi ole omia ystäviä?

    • e-t^Å^

      Kavereissakin on kavereita ja "kavereita"
      mutta, tämä varmaan opetti
      mitä jatkossa kertoa
      ja voi suhteessakin olla ns. omia kavereita
      niin nais- kuin miespuolisiakin kavereita.

    • Sellaista.

      Se on,kun ollaan parikymppisiä lapsellisia nuoria.

    • viisvitonen_nainen

      Ihan sama juttu, olen tuntenut mieskumppanini kohta vuoden. Hänellä on ystävyyssuhden kaverinsa vaimon kanssa. Kyllästyin kuuntelemaan juttuja sen perheen asioista. En jaksanut elää tämän kolmannen pyörän elämää. Nostin kissan pöydälle. Tulihan siitä riita. -Nainen voisi kunnioittaa toisen suhdetta?!

    • yksi vaimoista

      Oma mieheni haluaisi, että ystävystyisin hänen yhden bestiksensä kanssa hyvin. Itse olen vähän arka moisesta. Kyllä ystävä siis voin olla, mut et alkaisin kertomaan itsestäni ulkokuorta enemmän hänelle on kyllä aikamoinen kynnys. Itse en kuitenkaan voisi luottaa, että mieheni ystävä voisi tiukan paikan tullen pitää salaisuuksia mieheltäni, joita ei kyllä juurikaan ole (ei ainakaan isompia).

      Miehen kaveri tässä taannoin myös puuttui ja piti minulle eräänlaisen puhuttelun, kun meillä oli mieheni kanssa erimielisyyksiä ja vaikeaa aikaa muutenkin. Hän ystävällisesti sanoi, et meidän kummankin pitäisi huomioida toista pienillä hyvillä teoilla enemmän. Oikeassahan hän oli, mutta itselleni tuo keskustelu oli vaikea asetelma, koska en kuitenkaan halua kolmatta meidän suhteeseen, vaikka tiesinkin, että tuo kaveri tietää meidän asioista aika kattavasti.

      Puhu asiasta ystäväsi kanssa rauhassa ja avoimesti. Häpeä on hyvä merkki vaimolta. Ota rauhallisesti! Voihan se olla, et kaverisi on ollut sinusta huolissaan ja on saanut eräänlaisen hoivaamisvietin, ajatellen että saisi sinut paremmalle tuulelle tms.

      • viisvitonen_nainen

        Samoin tämä pariskunta kävi meillä kylässä, yritin tutustua etenkin tähän rouvaan. Ymmärsin, että mieheni piti häneen yhteyttä säännöllisesti, koska avoimesti kertoi hänen kuulumisiaan. - Sitten ajattelin, että se nainenhan voi olla huomionkipeä, ja ottaa aktiivisesti yhteyttä... noh kaksihan siihen tarvitaan.
        Jatkanevat edelleen "ystävyyttään" mutta meillä ei enää puhuta tästä asiasta.


      • viisvitonen_nainen
        viisvitonen_nainen kirjoitti:

        Samoin tämä pariskunta kävi meillä kylässä, yritin tutustua etenkin tähän rouvaan. Ymmärsin, että mieheni piti häneen yhteyttä säännöllisesti, koska avoimesti kertoi hänen kuulumisiaan. - Sitten ajattelin, että se nainenhan voi olla huomionkipeä, ja ottaa aktiivisesti yhteyttä... noh kaksihan siihen tarvitaan.
        Jatkanevat edelleen "ystävyyttään" mutta meillä ei enää puhuta tästä asiasta.

        ...siis olen ihan varma, että mieheni on avautunut kaikissa mahdollisissa asioissa tälle ystävälleen (joka on ollut hänen tuttunsa jo vuosikausia, myös mieheni exän kanssa)


    • Makeaa myös muille

      Kaverisi on jo päässyt vaimosi piparille...

    • etkötajuu

      ne panee, se 100% varmaa

      tuo yllättävä ystävyyden paljastus on hätävale tosiasialle

    • Vaimosi on källi! ystävystyi ystäväsi, kanssa että saa tietää mitä oikeasti mietit pienessä mielessäsi. Oliko sinulla salaisuuksia mitä ei voi vaimolle muka kertoa? Outoa, miksi olet sitten naimisissa, jos et pysty asioitasi jakamaan

    • mieess

      kyllä naiset tekee kaikkea paskaa miehen selän takana. eikä myönnä saatana mitään vaikka on todisteet. perkele. kokemusta on samanlaisesta ja ei luottamus palaudu vaikka tekis mitä. ei muuta ko monoa perseeseen. ei muuta vaihtoehtoa...

    • M

      Se panee sitä, se on saletti.

    • espen slaikkari

      Jaa-a. Oikein alka vatsassa kutkuttaa kun muistelee menneitä. Olihan se aika jännää kuunnella kaverin tilitystä suhteen kriiseistä ja tunnekylmyydestä kun vielä oma kullinpää oli kipeä ja kassit tyhjät pari tuntia aiemmin suoritetusta kyseisen kaverin avopuolison kanssa harjoitetusta peppuseksistä. Imi kyllä paremmin kuin yksikään omista tuolloisista tyttökavereistani.

    • myötätuntoa sinulle

      Ne panee.Ihan varmasti.Tai jos ei pane teillä jotain tosi pahasti vinossa.Oletko väkivaltainen tms.? Silti, niiden pitäis kuunnella sun tuntemuksia että sua ahdistaa. Näytät ettet vain hyväksy kuvioita noin läheisenä.Sulla on oikeus suuttua.Voihan sitä omilleenkin kavereilleen avautua - tuo on systemaattista paskan puhumista. Älä silti ala väkivaltaiseksi, ehkä he ovat vähän yksinkertaisia.

      • Haista håkan vittu

        Tai sinä olet?

        Jos kiukuttaa ja toiset tykkäävät toisista niin ei muuta kuin ero ja avot, uusi kaunis pari.

        Ehkä aloittaja on yksinkertainen? Täällä ihmiset eivät tunnu snaijaavan ihmisen psyykeestä tai sosiaalisista kiemuroista mitään. Kaikki nähdään mustavalkoisena.


    • Unjörrikkä

      Paras nostaa kissa pöydälle, tuo heille esille, miten asian koet ja katsoa mitä tapahtuu.
      Kerro tunteistasi vaimollesi ,jos niitä on.
      Kuuntele myös häntä,älä matele
      Muista että et voi pakottaa ketään puolellesi.
      Jos kaveri on kaveri,siltä voi myös kysyä suoraan.
      Kaverihan on sinun ystäväsi.
      Vaimo voi olla "häpeissään" ,vaikka ei mitään "Paneskeluja" olisi tapahtunutkaan,luottamuksesta on paras lähteä..
      Meni sitten syteen tai saveen lopulta kaikki menee parhain päin.
      Tsemppiä!

    • ygiguvuvuvuv

      Ei se ystävyys panemista tarkoita mutta kyllä siinä jotain kipinää johonkin suuntaan on.Tosin pitäisi suu osata pitää kiinni jos on "ystävä".

    • jk

      et mitään

      • jk

        ei itäb


    • 12+13

      kuule JZ, kyse on jo pettämisestä, jos ei fyysisestä, niin ainakin henkisestä, ei perskutarallaa noin saa tehdä, laitas päitä pölkylle ja tee hommasta loppu.

      • Ystävällisesti ystäv

        oooooo Hei ZEI ZEI, eikun Zenna...aika kiusallinen juttu.
        Ompas, ompas...no et varmaankaan pidä enä tätä kaveria, uskottunasi, vai pidätkö?
        Kaverien pitäisi muistaa että, vaikeneminen on kultaaooooooooo


    • Tuuliin@

      Olen noin nelivitonen nainen, ja voinpa sanoa, että mieheni ystävistä kaksi on tällä hetkellä myös minun läheisiä ystäviäni.
      Tuo on kyllä väärin, että kaverisi on kertonut vaimollesi asioita, joita olet kertonut hänelle luottamuksellisesti. Siinä he ovat tehneet virheen, ystävyys ei sen sijaan ole väärin! minusta puolisolla saa olla myös toista sukupuolta olevia ystäviä, kunhan se jääkin vain ystävyysasteelle, eikä asiassa ole mitään salattavaa. Sen sijaan luottamuksella kerrottujen asioiden levitteleminen on aina väärin, tapahtuipa se kumpaa sukupuolta olevan ystävän kanssa tahansa.
      Voit puuttua vain luottamuksen pettämiseen, et ystävyyteen sinänsä. salasuhteesta siinä ei tarvitse olla kyse. Jos olisi, he yrittäisivät salata suhteensa kokonaan sinulta.

    • jk

      et mitään

    • jk

      et mitään

    • jk

      vai niin

    • jk

      et yhtään mitään

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      4
      2033
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      255
      1722
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      249
      1660
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      61
      1639
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      106
      1472
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      30
      1413
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1207
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      287
      1203
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1193
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      45
      1156
    Aihe