titanic :)

titanic :)

En oikein tienny et minne pistäisin tän asian mitä nyt aion sanoa. mut aattelin et ehkä se liittyy tänne parhaimmiten :)
Juu elikkä, oon täss miettyny jo jonki aikaa et miksiköhän titanic-alusta ei nosteta ja sit laiteta johonki museoon tms nähtäväksi. Olisi nimittäin mielenkiintoista matkustellassa käydä sellaisessa museossa missä olisi nähtävillä titanic, laiva joka upposi neitsyt matkallaan. Mutta omasta mielestäni olisi kiinnostavaa jos titanic nostettaisiin sieltä minne se upposi, sillä meren pohjassa se jossain vaiheessa hajoaa kokonaan eikä siitä jää jäljelle mitään,mutta jos se olisi museossa tai muualla nähtävillä se ei sieltä häviäisi minnekkään. Titanicin uppoamisestahan tulee ensi vuonna 100 vuotta ja alus on varmasti huonossa kunnossa mutta silti olisi kiinnostavaa nähdä ihka oikea titanic-alus menemättä meren pohjaan.

Mitä mieltä muut ovat tästä? Pitäisikö titanic teidän mielestänne nostaa ylös? ja sijoittaa jonnekkin paikkaan jossa se olisi nähtävillä ja sitä saisi mennä katsomaa? vai pitäisikö titanicin olla vain siellä minne se upposi ja tutkia sitä merestä päin? silloin siitä näkisi vain valokuvia jotka on otettu mutta jos titanic nostettaisiin ylös sen voisi nähdä ihka omin silmin.

omasta mielestäni se olisi tosi mielenkiintoista jos titanic nostettaisiin meren pohjasta takaisin,vaikka se varmasti onkin huonossa kunnossa mutta silti.

14

366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JAKFUES

      Olis se hienoo, mut en tiiä onnistuiskohan se, kun sehän on aika iso jne.

    • Juliaaaah

      Jooo mäki haluaisin et se nostettas !(:

    • Sitä tuskin saataisiin ehjänä sieltä ylös. Sen verran kauan se on merenpohjassa ollut että se varmaan murenisi nostoprosessin aikana.

    • 123123123123123

      Laiva on jo niin huonossa kunnossa että nostettaessa hajoaisi palasiksi. Kyllä se olisi pinnalle raahattu mikäli olisi mahdollista.. Haluaisin nähdä jonkun hienon rekonstruktion tästä laivasta! Sisältöineen kaikkineen!

    • Leia321

      Vaikka Titanicin uppoamisesta on jo aikaa, on se mielestäni edelleenkintuhansien ihmisten hauta ja sitä pitäisi kunnioittaa.

    • joo eli syy varmasti siihen ensisijaisesti miksi kyseistä alusta ei koskaan ole nostettu tai harkittu nostettavan merestä on se, että siihen on julistettu "hautarauha". Estoniaa ei minun mielestäni edes saa mennä tutkimaan hautarauhan vuoksi.

    • titanic

      Titanic on jo sen verran ruosteessa että se ei sitä rasitusta kestäisi parenpi vain ettei sitä nosteta

    • Titanicc

      Voithan aina mennä Belfastiin museoon katsomaan aitoja esineitä. Oikean laivan olisin pitänyt jo muuttua tomuksi bakteereiden tuhoamana mutta silti se siellä vielä makaa, nostaminen ei siis onnistu.

    • tytytytytytyy

      Sama laivayhtiö teki muitakin laivoja, jotka olivat ihan samanlaisia kuin Titanic. Sitä en sitten tiedä, ovatko ne vielä olemassa.

    • Anonyymi

      Noh.

      Olisihan se hienoa nähdä itse titanic mutta olisiko se sitten hautarauhan rikkomista (ent tiiä mikä sana toho ois sopinu).

    • Anonyymi

      Titanic museo on myös tehty.

    • Anonyymi

      Ensin pitäisi nostaa Estonia ylös.

    • Anonyymi

      Ei onnistu Titanic on todella, heikossa kunnossa.

    • Anonyymi

      Liian syvällä, paloina, hajoaisi ja on hautarauhan suojaama. Kattele dokumettisarjaa, niin pääset edes lähelle pohjassa makaavaa titanikkia. Kanavalta20 tuli joku aika sitten ohjelmaa siitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe