Pari asiaa TORINON käärinliinojen Jeesuksesta....

Pakstori

Torninon käärinliinojen Jeesus ei ollut "vesa kuivasta maasta, eikä mies vailla kauneutta", vaan sangen kookas ja komea mies, liinoista on voitu mita esim. mitta noin 182cm...

Ehkä monelle naiselle ja miksei lapsellekin on HELPOTTAVA tieto, ettei Jeesus ollut mikään pikkupojan kokoinen HOBITTI kuten esimerkiski MINÄ OLEN, vaan todella kaunis ja PITKÄ mies!

Ja uskokaa kun sanon, ettei YHTÄÄN SEN LYHYEMPI ja PIENEMPI mies kuin juurikin jotain 18-19 dm olisi kyennyt ristillä olemaan montaakaan minnuuttia:-) Ilmestyskirjassa se lukema kertoo mm. Babylonin tuhoamisesta.... ja kohdassa 19 (dm) Ylistyksestä ja Karitsan saamasta Vaimosta. Myös eräs apokryfi, mm. ersä Esran apokryfi tietää kertoa Jumalan Pojan HYVIN PITKÄKSI mieheksi, jopa PÄÄTÄÄN muita pitemmäksi!
Todellinen Jeesuksen mitta saattaisi olla tällähetkellä arviolta 2,7 metriä....

Jos hobittia (Frodo, Sam, Bilbo, Klonkku?) jonain "Messiaana" pitää, niin Hän voi olla sitä SEN vuoksi, että Hänessä se Jesajan kirjan kohta:"Kuivasta maasta kitukasvuinen Verso- Vesa" toteutui kirjaimellisemmin... Se ei ollut ihan totta, SIINÄ JEESUKSESSA, jonka tiedämme kuitenkin se AINOA fyyisessa ruumissa ollut Messias olleen - historiassa tosin tunnetaan muitakin 25.12-syntyneitä, ja lähes kaikista heillä mm. sinä päivänä syntyneeltä Hindulais-Kristityllä Krishnalla tiedetään olleen legenda neitseestä syntymisestä. Samoin Babyloniassa Hammurabiin aikoihin oli joku samankaltainen Persoona, siis JÄLLEENSYNTYMINEN KINtässä asiassa on jossain mielessä toisinaan tapahtunut.... Jos HENKI peritytyy, vain silloin on oikeasti kyse lapsestasi, fyysinen ulkonäkö on lopultakin usein niin samanlainen, jopa eri perheen lapsilla ja isillä ja veljillä, että ainoastaan HENGESTÄÄN eli sanoistaan nähdään, onko kyseessä isä vai poika ja kenen poika.....

11

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aukino

      Mutta hei, oikeesti esim. älykkyys on useimmiten käänyäen verrannollista pituuteen, siitä minulla on täälläkin TUHANSIA todisteita....

    • Aukino

      Minulla on pienimpänä ristinäni syntyminen Charles Darwinin synttäripäivänä 12.2 ja se on vissiin KEVÄTTASAUSPISTE eikä TALVIPÄIVÄNSEISAUS tms. mikä Jeesuksella ja muilla NEITSEESTÄ syntyneillä oli. Isoveljelläni (ihan oikealla) se synttäipäivä heittää siitä vain kolme päivää, 2. nimen päivänsä on ihankin sama kuin 25.12 Jeesuksella, "Tapani".
      Darwin on OMIEN laskujeni mukaan kiinalaisessa horrorskoopissa KÄÄRME(vertaa Mooseksen ennustus SIITÄ VASKISESTA KÄÄRME-Messiaastaan) ja itselläni SE on eri eläin, kissa/jänis ja juurikin "kissa" on ihani nimeni näköinen....Sen en uskoisi olevan kuin korkeintaan "valkoisen daavid-daami"... Jeesus SAATTOI olla Kiinalaisessa esim. VUOHI tai jos oli Apina-kiinalaisessa - uskoisin Hänen olleen kuningas- Messias. Kaifas oli kukkona tunkiolla, kuten Hannas tai joku muu tai "Rooman Keisari" oli varmaan pimeä-musta-Taivaan-lohikäärme, tai ainakin joku heistä - kiinalaisessa elämäimistyksessä... Ne on kuitenkin vain VANKIEN asioita, kauheen orjallisesti SE SHAKKILAUTA nähdä, missä NE elämet on pantu esim. shakkilaudalle... Oikeesti, en usko, että kauheen eri järjestystä osaat SILLE laudalle tehdä kiinalaisesta horoskoopista jos kokeilet!

      Itse pistäisin ROTAT valkoiselle sotilaiksi ja mustalle KÄÄRMEET sotilaisksi? Pystytkö SEN eri tavalla näkemään? EN USKO välttämättä sitä sun lautaasi - jos kauheen "sattumalla" yrität vain ne asiat perustella!

      • Pakstori

        http://personal.inet.fi/koulu/karppi/IChing.htm

        Isänsä tykö oli/on Jeesuksen palaaminen, Tiiibetiläinen testamentti tietää Jeesuksen saaneen parantamisoppinsa tuon ajan Tiibetiläisiltä valkeilta munkeilta - buddhalaisilta, tosin niitä oli mm. mustia(murhaajat), ruskeita(uskovaiset) ja puna- ja oranssikaapuisiakin(laitteiden käyttäjät mm. ruumissaan ja rakentajat), varmaan loputakin ihan kaikkikin sateenkaaren värit, ovat sielläkin määrittäneet, ja nille jonkin "henkisen" merkityksen
        Jeesuksen OLISI tosin 30-kymppsenä pitänyt EHKÄ vaihtaa valkea kaapunsa harmaksi, mutta kuoli siinä varmaan kymppiä isompaa kerrointa - niille värilukemilleen - kuin kymppiä-ikävuosistaan?

        Tiedän ihan varmasti mm. HESEKIELIN kertomana, että tuli koettelee myös minun hengellisen rakennukseni, ja JOS jokin SIINÄKÄÄN ei vain pala olemattomaksi, ja vaihda liikaa väriä, tulen jopa minä pelastumaan.....


    • Pakstori

      Jos länsimaisen - enempi KUULOGIAN mukaan haluaisitte mieluummin asiat nähdä, niin ohjeeni SIIHEN olisi pistää keskimmäiseksi VALKEALLE Härkä ja Oinas, varmaan Härkä Sotilasdaavidikseen ja mustalle Vaaka ja Skorpioni kuninkaakseen ja Daamikseen... Perustelisin sitä kierrolla ja sillä, että toinen noista on yläpäätä ihmiselle silminä SIINÄ kierrossa ja toinen Alapäätä, joka ehkä toisin kuin kiinalaisessa, alapäänä (Sk ja Va) olisi mustan keskimmäiset KD...

      Tämä asia oikeasti kyllä näyttää sattumalta, että ne kiinalaisessa muutama samakin eläin oli osunut kuukausivertailussa niin kovinkin eri kuukaudelle.....

      Mutta jos oikeesti olet niin ylpeä, että haluat aina juurikin oman horo-merkkisi aina esim. "kuninkaana" nähdä, niin yritäpä sitten jollekullelle asia perustella, jos SE olisi mahdollista.... Silloin olisi sulla oltava myös valmiina muiden merkkien sijoittelut jos haluat nämä tiedot muuttaa herttajätkälläsi - sillä KESÄISELLÄ KADOTUKSELLA ja VOITTAMISELLA!

      Vihje: itse en nää perinteisen länsimaisen ASTROLOGIEN ruumisjaottelua kovin hienona, minulle simät ja osat aivoista ovat juurikin HÄRKÄ ja OINAS (vasemmalla ja oikealla), KALAT ja kaksoset KORVINA, VESIMIES JA KRAPU KÄSINÄ ja KAURIS JA LEINOJA RINTANA JA SYDÄMEN PUOLISKOINA ja NEITSYT JA JOUSIMIES JALKOINA, ja siis Skorpioni ja Vaaka, oikean ja vasemmpuolisena genitaaleksena ja selkäytimenä....

    • haw.

      TORANON (Torinon) kääriliinat eivät ole Jeesuksen kääriliinoja!

      Tuo koleakasvoinen ja suurikokoinen mies on Italialainen kuvanveistäjä nimeltään Kiovanni da Sitlha. Hän oli kuvanveistossaan huomannut negatiivista kehittymistä vaatteiia, valkeissa hyvinkin. Hän päätti tehdä itsestään pysyvän valelon ja onnistuikin siinä melko hyvin, vähän korjaten myöhemmin itsään, ettei niin suurelta vaikuttaisi.

      TÄSSÄ ON TOTUUS TORANON KÄÄRILIINOISTA.

    • ehtaa liinaa

      V. 2009 julkaistussa suomalaisen tiedemiehen kirjoittamassa liinan aitoutta puolustavassa kirjoituksessa väitetään liinasta löydetyn ihmisen DNA:ta. Sen verran jopa että voidaan sanoa että se on miehen, normaaleine X- ja Y-kromosomeineen.

      Jos oletetaan että DNA liinassa on todellakin Jeesuksen, tullaan yllättäviin johtopäätöksiin.

      Normaali nainen tuottaa munasoluja joissa on kaikissa (vain ja ainoastaan) X-kromosomi, mies siittöitä joista toisissa on X- ja toisissa Y-kromosomi. Jeesuksenhan piti syntyä neitseellisesti, ilman että siittö hedelmöittää munasolun. Niinmuodoin Jeesuksen olisi pitänyt olla geneettiseltä rakenteeltaan haploidi, kromosomiluvultaan 23 (normaalilla diploidilla ihmisellä se on 46), edellyttäen että Neitsyt Maria oli normaali nainen. Jos Jeesuksella ei olisi ollut Y-kromosomia lainkaan, hän olisi ollut nainen! Mutta Torinon ehdottomasti aidossa käärinliinassahan on aivan selvästi miehen kuvajainen...


      Mutta liinastahan on siis löytynyt sekä X- että Y-kromosomeja. Aines on siis selvästi miehestä peräisin. Koska Neitsyt Marialta Jeesus ei voinut Y-kromosomiaan saada, sen on täytynyt tulla muualta. Raamattu puhuu myös siitä että Jeesus syntyi Pyhän Hengen siittämänä. Jos näin on, voimme päätellä että Pyhällä Hengellä täytyy olla siittiöitä, ja jotain jolla siittää. Pyhällä Hengellä täytyy siis olla munat! Mutta Pyhä Henkihän on ikuinen ja aineeton...

      Jos hylätään yllämainitut kaksi mahdollisuutta, jäljelle jää toki kolmas. Mutta tämäkään vaihtoehto ei ole miellyttävä monellekaan kristitylle: koska Jeesuksen kromosomisto on normaalin miehen kromosomisto, Jeesus on kehittynyt normaalilla tavalla siittiön siittämästä munasolusta. Tässä vaihtoehdossa Neitsyt Maria ei olisikaan neitsyt. Raamattu kertoo Marian miehen Joosefin älynneen ettei hän voi olla Jeesuksen isä. Jeesus on siis avioliiton ulkopuolisen raskauden tulos!

    • Korkeammat voimat vaivuttivat Joosefin ja Marian transsiin sukupuoliyhteyden ajaksi. Joosef ei jälkeenpäin muistanut tapauksesta mitään ja epäili aluksi Marian pettäneen häntä.
      Näin se oikeasti tapahtui.
      Ruumillisella siittämisellä ei ole mitään tekemistä perisynnin kanssa.

      • tyut66767e7654656

        Missä kohtaa Raamattua noin sanotaan? Muistaakseni Jumalan sanaa eli Raamattua ei saa väärentää, lisäämällä siihen jotain tai ottamalla pois jotain.


      • tyut66767e7654656 kirjoitti:

        Missä kohtaa Raamattua noin sanotaan? Muistaakseni Jumalan sanaa eli Raamattua ei saa väärentää, lisäämällä siihen jotain tai ottamalla pois jotain.

        Ei raamatussa niin sanotakkaan. Neitseellisen syntymän keksi maallistunut kirkko.
        Silloisten kirkon johtajien mielestä Jumala ei ollut kyllin viisas ja pyhä säätäessään, että miehen ja naisen siemenen on kohdussa yhdistyttävä.
        Ja tästä laista ei ole yhtään poikkeusta olemassa. Sanoihan Paavali, että Kristuksen oli KAIKESSA tultava meidän kaltaiseksemme. Yksin hänen maallisen kuorensa luomisen oli tapahduttava ikuisten lakien mukaan.
        Raamatusta on poistettu paljon tärkeää ja sinne on lisätty paljon sellaista, mikä ei sinne kuulu, koska se on totuudenvastaista.
        Ensimmäiset kristityt tiesivät, että Kristus oli näin saanut alkunsa.


    • Pakstori

      Televisiosta tuli dokumentti Torinon käärinliinoista, ja niissä väitettiin, että henkilö, joka oli kuvautunut liinaan oli Leonardo de la Vinci, joka olisi väärentänyt koko liinan.

      • ehtaa liinaa

        Onhan siitä monenlaista tarinaa. Mutta se suomalaistutkijan kirja "Valokuva Jeesuksesta?" tai jotain sinne päin on asiasta kiinnostuneille kyllä aivan mainiota luettavaa, riippumatta siitä mitä mieltä on liinan aitoudesta, tai vaikkapa kristinuskosta yleensä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5534
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2476
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      55
      1694
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe