Ruotsalaista mediaa lukiessaan suurinta tuskaa

8520

ruotsalaiselle ei tuota tappio finaalissa vaan se, että voittaja oli Suomi ja suomalaiset. Tämä näkyy niin selvästi joka artikkelista ja haastattelusta. Jos tappio olisi tullut vaikka Venäjää, Tsekkiä tai Kanadaa vastaan niin hopea olisi ollut melkein kullan arvoinen ja oltaisiin ylpeitä hopeasta. Nyt hopea ei ole minkään arvoinen.

15

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nefenatsit

      Persesuomalaiset ovat nettifennonatseja.

      Todelliset nettifennonatsit eivät ota huomioon lätkäkisamenestyksiä, koska heille on oleellista hakata maahanmuuttajia laivalla ja muistella Hitlerin valtaannousua.

      - Onko nyt niin, että perussuomalaisten vaalimenestyksen jälkeen ihmiset ajattelevat, että on ihan sallittua käydä maahanmuuttajien kimppuun? Mohamed miettii hämmentyneenä.

      http://www.uutisnetti.fi/paasivu/politiikka/paikalliset/Iltasanomat%3A J%E4rjestysmies pahoinpiteli maahanmuuttajan/1555

    • Aivan kuten meillekin se voitto on aivan erityisen makea koska se tuli nimenomaan Ruotsista eikä esimerkiksi Venäjästä,Tsekistä tai Kanadasta.
      Niinhän se menee, Ruotsi on meidän "rakkain" vihollisemme. Eikö muka?

      • Voi Ankdum

        Kuinka sinä voit sanoa MEILLE... et voi puhua suomalaisten puolesta


      • GabrieL a
        Voi Ankdum kirjoitti:

        Kuinka sinä voit sanoa MEILLE... et voi puhua suomalaisten puolesta

        Voitko sinä "voi ankdum" puhua suomalaisten puolesta


      • väärässä olet

        Kyllä "punakoneen" voittaminen Calgarystä lähtien on ollut suomalaisille aina ykkösasia. Etkö muista mikä reagtio oli kun Bure teki viisi maalia ja pelasi meidät Naganossa pois kultamitallipelistä.


      • GabrieL a kirjoitti:

        Voitko sinä "voi ankdum" puhua suomalaisten puolesta

        En sen enempää tai vähempää kuin sinäkään.
        Minä olen suomalainen mikä sinä olet?


    • dghj.,m

      Rakkain tarkottaa nuorille, että ruotsista eroon pääseminen tuottaa suurimman nautinnon.

      Nuorille ruotsi on vain muuan maa muiden joukossa. Ei sen kummosempi. Asenteet ruotsia kohtaan ovat viileämmät kuin keski-ikäisillä

      Keski-ikäset ne vain jauhavat rakkaasta naapurista.

    • Totuuden torvi

      Kyllä Ankdam edustaa keskivertosuomalaista paremmin kuin tämän palstan punaniskaurpot. Suurin osa meistä on kunnon ihmisiä. Lisäksi projisoit suomalaisten asenteita ruotsalaisiin: ei heillä ole mitään komplekseja tai syytä polttaa suomen lippuja, vaan ihan reilusti onnittelevat pikkuveljeä. Valehtelusi on räikeää sillä enemmistö meistä osaa kyllä lukea ruotsalaisia lehtiä ainakin auttavasti. Itse taas elät fantasiamaailmassa jossa kaikki muutkin ovat kaltaisiasi ahdasmielisiä nilkkejä.

      • 15

        """Ankdam edustaa keskivertosuomalaista paremmin kuin tämän palstan punaniskaurpot""".

        Hohohoo, Ankdam on kaukana keskivertosuomalaisesta! Ja pysyköön kaukana meistä, ei tippaakaan kadehdita eikä nosteta jalustalle hänen "monien sukupolvien takaista ns sivistynyttä sukuaan" Pikemminkin halveksitaan suomenkielisen kansan hyväksikäyttäjiä.

        "ihan reilusti onnittelevat pikkuveljeä" Älä tuputa veljeyttä; eihän heillä ole mitään kiinnostusta eikä sukurakkautta meihin, eivät esim halua opetella "pikkuveljensä" kieltä. Ovatko ruotsalaiset siis "ahdasmielisiä nilkkejä"?


      • ksä kir tsar jurn ju

        Ruotsalaiset pelkäävät Venäjää niin jääkiekossa ja sodassa ja siksi onnittelevat Suomea kovaan ääneen. Tietävät että Suomi-poika on ainut pohjolan mies joka Pohjolassa kykenee Punakoneen pysäyttämään kuten on tehnyt viimeiset 800-vuotta jolloin Punakone on milloin Kurjalan, milloin Murmanskin kautta yrittänyt heille niin rakkaaseen Tukholmaan.

        Ja Suomi tulee voittamaan Punakoneen taas kerran Sothissa niin että jopa likaisin huora Murmanskin pohjoisosassa sen tulee televisiosta näkemään.


      • 15 kirjoitti:

        """Ankdam edustaa keskivertosuomalaista paremmin kuin tämän palstan punaniskaurpot""".

        Hohohoo, Ankdam on kaukana keskivertosuomalaisesta! Ja pysyköön kaukana meistä, ei tippaakaan kadehdita eikä nosteta jalustalle hänen "monien sukupolvien takaista ns sivistynyttä sukuaan" Pikemminkin halveksitaan suomenkielisen kansan hyväksikäyttäjiä.

        "ihan reilusti onnittelevat pikkuveljeä" Älä tuputa veljeyttä; eihän heillä ole mitään kiinnostusta eikä sukurakkautta meihin, eivät esim halua opetella "pikkuveljensä" kieltä. Ovatko ruotsalaiset siis "ahdasmielisiä nilkkejä"?

        "Hohohoo, Ankdam on kaukana keskivertosuomalaisesta! Ja pysyköön kaukana meistä, ei tippaakaan kadehdita eikä nosteta jalustalle hänen "monien sukupolvien takaista ns sivistynyttä sukuaan" Pikemminkin halveksitaan suomenkielisen kansan hyväksikäyttäjiä."

        Kertoisitko mitä sinulla on vanhaa suomalaista sivistyneistöä vastaan? Tarkoitan niitä suomalaisia jotka osasivat lukea ja kirjoittaa jo 1600-luvulla? Mitä pahaa he ovat sinulle ja maallemme tehneet? Halveksiko ja käyttikö Agricola suomalaisia hyväkseen? Inhoatko myös tämän päivän suomalaista sivistyneistöä? Entäs suomenkielinen bättre folk, ne lukuisat menestyneet suomenkieliset suomalaiset jotka ovat tehneet omaisuuksia kuka milläkin tavalla, ovatko myös he sortajia, roistoja ja hyväksikäyttäjiä?

        En varmaankaan ole keskivertosuomalainen jos keskivertosuomalaisella tarkoitetaan vaikkapa Hakkaraista mutta en nyt kyllä itse tiedä tai keksi mitä pahaa minä tai sukuni olisimme kenellekään tehneet, paitsi tietysti se että Varsinais Suomesta kotoisin oleva sukuni on aina ollut kaksikielinen.


    • Hävettävät natsit

      Tappeluita, yliajo, Ruotsin lippuja poltettiin.
      - Raju rajariita Haaparannassa.

      Natsinettifenno-metsä-persesuomalaiset taas asialla. Hävettävää touhua taas natseilta mutta täysin arvattavissa. Kun on pipetillä annettu, ei voi kauhakuormaajalla vaatia.

      http://www.iltalehti.fi/mmlatka2011/2011051613724170_jm.shtml

      • gusinky toxc kierja

        Oletkos miettinyt miksi sama ei toistu Venäjän kanssa voitettuamme? Koska Kurjalassa todella on naisia joita voi panna voiton kunniaksi eikä rumia ruotsalaisia lehmiä joilla utareet roikkuu polvissa.


      • räkänokan niistäjä

        Tiesitkö, että natsit olivat eläinrakkaita.
        Tiesitkö, että natseille oli tyypillistä eristää tai yrittää eristää yhteiskunnasta kaikki jotka eivät olleet heidän kanssaan samaa mieltä.

        Nämä natsitotuudet sopivat hyvin nykyisessä suomessa esim. vihreiden ja RKP:n harjoittamaan politiikkaan, sekä suhtautumiseen muita kohtaan.

        Kielenkäytöstäsi päätellen olet räkänokka ja vellihousu.


    • pikkupellet

      Täysin roskaa - juuri te mukamas "isänmaalliset" fennot ootte niitä pahimpia suomalaisuuden vihollisia katkerine vihoineen ja roskapuheineen. Ihan pöllökustaa porukkaa kaikki pikkupellet!

      ja koko aihe tällä foorumilla on vitsi

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4172
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2095
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      32
      1642
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe