Wallin ja Grönholm Ruotsin puolella!

gfkj

Harkimo sanoi yhdessä haastattelussa olleensa kolmesta suomenruotsalaisesta, joka oli paikan päällä seuraamassa kisoja, ainoa, joka löi vetoa Suomen puolesta. Wallin kyllä onnitteli kauniisti leijonia pukuhuoneessa voiton jälkeen, mutta kovinpa oli väkinäistä, pakonomaista ja velvollisuuden täyttämistä. Häneltä sitä nyt vielä odottikin, mutta että Marcus Grönholminkin vielä Ruotsin puolella! Sinne meni sitten arvostus kyseistä heppua kohtaan! Aiemmin fiksuna pitämäni ihminen näytti todelliset karvansa.

Siinä se todiste tuli, suomenruotsalaiset väittävät aina olevansa Suomen puolella, mutta totuus on jotain aivan muuta!

35

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huomautus.

      Toisaalta se, että uskoo jonkun maan vottavan, ei välttämättä tarkoita, että kannattaa sitä. Varsinkin, jos kyse on vedonlyönnistä ja rahasta.

      Toisaalta tässä tapauksessa ei varmasti ollut kyse rahasta vaan toiveesta.

      Ei ole mikään salaisuus, että svekosurut kannattavat Ruotsia Suomen sijasta. Varsinkin, jos Suomen joukkueessa ei ole suruja.

    • Tuo on tyhmintä mitä olen pitkään aikaan kuullut! Että suomalaiset (suomenruotsaliset) kannattaisivat Ruotsia jääkiekossa. Ei täällä Ahvenanmaalla, eikä taatusti siellä mantereella ruotsinkieliset kannata vierasta maata. Ei ole näytä olevan mikään salaisuus että vihasi ruotsin kieltä kohtaan on saanut pääsi sekaisin.

      • Niin nolo

        >> Ei ole näytä olevan mikään salaisuus että vihasi ruotsin kieltä kohtaan on saanut pääsi sekaisin.

        Olet oikeassa, ei tietenkään ole salaisuus. Natsinettifennolta on punaiset pillerit loppu ja joutuu tyytymään pelkkiin sinisiin.


      • Tyhmintä?

        Ahneidenmkaan päälehti ei maininnut SANALLAKAAN Suomen suurimmasta voitosta tällä vuosituhanella!

        Se kuvastaa valtavaa Suomi-inhoa. Jos Ruotsi olisi voittanut, niin se olisi olleu pääuutinen,

        Selitäppä tämä palkkasveko!


      • Arjupa

        "Tuo on tyhmintä mitä olen pitkään aikaan kuullut! Että suomalaiset (suomenruotsaliset) kannattaisivat Ruotsia jääkiekossa. Ei täällä Ahvenanmaalla, eikä taatusti siellä mantereella ruotsinkieliset kannata vierasta maata. Ei ole näytä olevan mikään salaisuus että vihasi ruotsin kieltä kohtaan on saanut pääsi sekaisin."

        Koskas Ahvenanmaalla on viiimeksi ollut joukkue MM-kisoissa? Meinaan vaan sitä, että Ålandiassahan ei tunnusteta Suomen lakeja, ei suomenkieltä ei Suomen lippua ja ollaan myös verorajan takana. Aika outoa, että Ahvenanmaalla kannatettaisiin Suomea, kun koko ajan havitellaan ruotsiin.


    • Jos olisit

      ahvennainen katsonut TV:tä juuri silloin, kun kyseisiä herroja haastateltiin TV:ssä ja näytettiin Wallinin käynti Leijonien pukukopissa, niin tietäisit mistä on kyse.

      • Valehteleva natsi

        Pistäpä tänne, valehteleva natsi, linkki, jossa asian voi tarkistaa.

        Nettifenno valehtelee aina.


      • Ei ole linkkiä,
        Valehteleva natsi kirjoitti:

        Pistäpä tänne, valehteleva natsi, linkki, jossa asian voi tarkistaa.

        Nettifenno valehtelee aina.

        mutta nuo tapahtuivat hieman ennen pelin alkua ja jonkin aikaa sen päättymisen jälkeen. Ja en ihan oikeasti valehtele, nämä ovat täysiä faktoja! Kysy vaikka YLE:ltä, jos et muuten usko!


      • Valehtelet
        Ei ole linkkiä, kirjoitti:

        mutta nuo tapahtuivat hieman ennen pelin alkua ja jonkin aikaa sen päättymisen jälkeen. Ja en ihan oikeasti valehtele, nämä ovat täysiä faktoja! Kysy vaikka YLE:ltä, jos et muuten usko!

        Se oli siis siinä...
        -
        Pitäisi uskoa nettifennonatsia? Älä saatana taas valehtele siinä.


      • Antaa olla!
        Valehtelet kirjoitti:

        Se oli siis siinä...
        -
        Pitäisi uskoa nettifennonatsia? Älä saatana taas valehtele siinä.

        Jos et usko, niin ole sitten uskomatta!


      • Axel Freudenthal
        Ei ole linkkiä, kirjoitti:

        mutta nuo tapahtuivat hieman ennen pelin alkua ja jonkin aikaa sen päättymisen jälkeen. Ja en ihan oikeasti valehtele, nämä ovat täysiä faktoja! Kysy vaikka YLE:ltä, jos et muuten usko!

        Uppsala Rasbiologiska Institutet: "Vale... fakta... mikä on meille edullisin?"


      • Niin noloa
        Antaa olla! kirjoitti:

        Jos et usko, niin ole sitten uskomatta!

        .
        Valehtelevaa nettifennosikanatsia ei usko kukaan, en edes minä.


    • österpotsi

      Se on samanlaista kuin Neukkujen aikaan - jatkuvasti vedettiin mantraa kahdenkeskisestä ystävyydestä!

      Jostain syystä myös hurrien on joka käänteessä todisteltava, että ovat Suomen puolella maiden yhteenotoissa. Miksi tuota pitää toistaa? No siksi kun ollaan niin suomalaista, niinn suomalaista, kun siitä on niille jotain hyätyä!
      Satuumoisen tiedän, etteivät Pohjanmaan rantaruattalaiset edes teeskentele olevansa Suomen puolesta - miten voisivatkaan - Ruotsin TV:stä kaiken informaation muutoinkin saavat!

      Nuo sekundasuomalaiset eivät tv-katselusta johtuen tiedäkään Suomesta yhtikäs mitään, kaiken tiedon imevät ruotsalaisesta mediasta! Ilman ärkkopeen rajua aivopesua muutaisvatkin kaikki Ruotsiin, Suomessa pysyvätkin vain ruotsalaisuuden pelastamiseksi Suomessa.

      Ruotsalaisuuden alasajo pitkittyy taas, kun persut pettivät äänestäjät, eivätkä lahteneet hallitukseen hurrijahtiin!

      • No täällä Ahvenanmaalla eivät ihmise teeskentele olevansa Suomen puolella, he OVAT. Enkä ymmärrä mitksi nettifennot kuvittelevat ruotsinkielisten haluavan muuttaa Ruotsiin. Ei se että, katsoo Ruotsin telkkaria (sitä teen minäkin aika usein) kenestäkään ruotsalaista tee. Ruotsinkielisten on vain helpompi seurata sitä, kun ymmärtävät kieltä. Minä katson minua kiinnostavia ohjelmia ihan riippumatta siitä. kumman maan telkka niitä näyttää.Enkä ole koskaan tullut ajatelleeksi, että se jotenkin vaikuttaisi kansalliseen identiteettiini. Pysyn kyllä ihan suomenkielisena suomalaisena, vaikka Ruotsin telkkaa katson. Ihan vain tiedoksi.


      • ghkjj
        ahvennainen kirjoitti:

        No täällä Ahvenanmaalla eivät ihmise teeskentele olevansa Suomen puolella, he OVAT. Enkä ymmärrä mitksi nettifennot kuvittelevat ruotsinkielisten haluavan muuttaa Ruotsiin. Ei se että, katsoo Ruotsin telkkaria (sitä teen minäkin aika usein) kenestäkään ruotsalaista tee. Ruotsinkielisten on vain helpompi seurata sitä, kun ymmärtävät kieltä. Minä katson minua kiinnostavia ohjelmia ihan riippumatta siitä. kumman maan telkka niitä näyttää.Enkä ole koskaan tullut ajatelleeksi, että se jotenkin vaikuttaisi kansalliseen identiteettiini. Pysyn kyllä ihan suomenkielisena suomalaisena, vaikka Ruotsin telkkaa katson. Ihan vain tiedoksi.

        Ei siinä haastattelussa kukaan maininnut katsovansa Ruotsin TV:tä, vaan toivovansa Ruotsin voittoa.


      • ghkjj kirjoitti:

        Ei siinä haastattelussa kukaan maininnut katsovansa Ruotsin TV:tä, vaan toivovansa Ruotsin voittoa.

        Minäkin USKOIN Ruotsin voittavan, mutta en TOIVONUTt. Kuka sanoi TOIVOVANSA Ruotsin voittavan?


      • Kuule totuus

        -
        Sä olet täysin sairas nettinatsi, jolla on pillerit loppu. Mene takaisin hoitoon, josta karkasit.


    • Lukekaa kirja ISBN 978-051-96348-8-3 , niin ymmärrätte mistä on kysymys !!!!!1

    • ljkkl

      Jos ruotsinkielisten kerran on helpompi seurata Ruotsin TV:tä kielen ymmärtämisen vuoksi, niin eikö heidän olisi helppo opetella myös Suomen kieli, asuvathan he sentään SUOMESSA, jossa yli 90 % on suomenkielisiä.

    • holvihanti

      Suomenruotsalainen valehtelee aina.
      Kotosuomenruotsalainen ei ole koskaan hyväksyneet suomea ja suomalaisuutta isänmaakseen, vaan ovat häirköinet suomessa ruotsalaisuuden puolesta.

      • jahre

        Jo ainakin kaksisataa vuotta. Täytyy sääliä svekkoja. Ollaan niin vanhaan aikaan niin mutta silti vaan Ruotsi säilyy Pohjolan Portugalina. Ei ydinaseita, ei vakavasti otettavaa teollisuutta sekä rapistuva väestö.


    • db602

      Walliinista kun ei ota selvää pirukaan. Kertoi TV:ssä ennen ottelua, purreen kulmahampaansa mäsäksi edellisen kerran kun Suomi voitti kultaa ja samalla Ruotsin. Toivoi käyvän samalla tavalla nytkin...
      Jäi harvinaisen epäselväksi tämän ministerin skitsofreninen, hampaat irvessä tapahtuva pelin seuraaminen.

      • tuers dag kruegr

        Onko Wallinilla vielä hampaat? Näyttää hampaat olevan kuin rautaleualla Bondissa.


    • Rantasuomalainen

      Onpas täällä tyhmää sakkia. Ei suomalaisuus ole kielestä kiinni. Suomessa puhutaan suomea, ruotsia, saamen kieltä ja monta muuta kieltä. Ja me suomalaiset (suomenruotsalaiset) kannatetaan aina Suomea jääkiekossa! Alkaa vähän tympiä tuo asennevamma meitä kohtaan. Eikä RKP millään tavalla liity Ruotsiin, nimi ehkä vain vähän harhaanjohtava. Sama koskee kouluruotsia, se ei millään liity Ruotsiin! Ruotsin kieli ei ole sama asia kuin Ruotsi.

      • ydin jud hock park ä

        RKP on Suomen PKK ja IRA.


      • Nettinatsit asialla

        Pitää ottaa huomioon, että täällä elämäänsä tuhlaavat nettifennonatsit ovat suomalaisten irvikuvia, kuten Tala. Viha on pilannut näiden persesuomalaisten elämän, ja kun he haluavat lähteä tynnyristään maailmalle, aina tekee mieli hakata joku. Mieluiten joku musta tai muuta kuin suomea puhuva henkilö. Esimerkkinä tynnyrissä kasvaneista on Noin niin aka Herkko. Valitettavasti heitä ei voi sulkea kokonaan laitokseen, koska Suomessa on sananvapaus hulluillakin, kuten nettifennonatseilla.


    • Kuken glider in

      Hurrit ja ryssät ovat meitä aina vainonneet ja sortaneet.

      Asia ei siitä miksikään muutu.

      • Finland fick GULD!!

        Niin vainoharhainen voi luulla.


    • Totuuden torvi

      Näitä fennourpoja "sortavat" kaikki, koska kyse on roskaväestä joka syö koneen äärellä räkäänsä kun muut käyvät töissä. Suurin osa ns. pakkoruotsin vastustajistakin on täyspäisiä ihmisiä, joilla ei ole mitään Ruotsia tai suomenruotsalaisia vastaan. Täällä hilluu avohoitoporukka jota ei suvata persuissa ja Homma-foorumilla. Tosin koko palstahan on tarkoitettu erilaisten ryhmien vihaamiseen, kun anonyyminä on helppo purkaa turhautumiaan. Itse ainakin epäilen että osa jutuista on kirjoitettu kieli poskessa, kuten vessakirjoituksetkin?

      • mikäli

        Mikäli tarkoitat "täyspäisillä ihmisillä" svekkuleita niin ei oikein. Ylimielisiä ovat. Otetaanpa esimerkiksi vaikka joku ruotsinkielinen kalastaja joka "vastustaa pakkoruotsia". Hän katsoo jalouttaan antavan suomalaisen miljonäärin lapselle jalosti mahdollisuuden olla opiskelematta valtiaskansan kieltä. Eihän sitä kukaan kiero svekko mustalainen suoraan sano mutta rivien välistä voi lukea.


      • Tarkennetaan
        mikäli kirjoitti:

        Mikäli tarkoitat "täyspäisillä ihmisillä" svekkuleita niin ei oikein. Ylimielisiä ovat. Otetaanpa esimerkiksi vaikka joku ruotsinkielinen kalastaja joka "vastustaa pakkoruotsia". Hän katsoo jalouttaan antavan suomalaisen miljonäärin lapselle jalosti mahdollisuuden olla opiskelematta valtiaskansan kieltä. Eihän sitä kukaan kiero svekko mustalainen suoraan sano mutta rivien välistä voi lukea.

        Ei sitä!
        Vaan sitä että sinä ja kaltaisesi olette valehtelevia natsifennosikoja. Kyllä sinä sen tiesit.


    • Kunnioita ihmistä

      Aika moni ruotsinkielisistä vastustaa oikeasti "pakkoruotsia". Nykysysteemi ei toimi. Kai nyt jotain pitäisi jäädä päähän monen vuoden koulunkäynnin jälkeen. Kyllä se mulle vois sopia, työnhaussa menee usein edelle se joka osaa monta kieltä. Se että ruotsalaiset eivät ymmärrä miksi Suomessa joku puhuu ruotsia on sitten ihan toinen juttu...

    • anti-rkp

      Suomen tasavalta voitti kaikki Pohjoismaiden kuningaskunnat Bratislavan taistelussa.

      Tanskan 4-1, Norjan 5-1 ja Ruotsin 6-1.

      Piste iin päälle on se, kun Suomi repi Ruotsin nurin kaatuneitten muistopäivänä 15.5.

    • Tuliko aivopieru?

      Vedonlyönnissä yritettän tavoitella voittoa. Se ei kuvasta mielipiteitä!

      Statistiikan perustella minäkin olisin lyönyt vetoa ruotsin voitosta. Kannatan silti Suomea.

    • Ruotsiin siitä

      Lähes 70% suomalaisista vastustaa pakkoruotsia!

      Mitä kauemmin suomalaisia kiusaavaa pakkoruotsitusta ylläpidetään, sitä enemmän suomalaisten viha alkaa kohdistua kaikkeen ruotsalaisuuteen yleensä!

      Jopa venäläisyys alkaa olla positiivisempaa kuin ruotsalaisuus - ruotsalaisen median mukaan ruotsia ei uskalla puhua iltaisin suomalaisissa kaupungeissa - turpiin tulee.
      Sitä saa, mitä tilaa. Suomalaiset eivät voi hyväksyä svekojen saamia etuoikeuksia suomessa.

      Kotoutukaa nyt Suomeen jo viimeinkin, tai muuttakaa sinne mistä olette aikoinaan tulleetkin - RUOTSIIN!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      393
      3905
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      135
      2720
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      129
      1887
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1330
    5. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      172
      1209
    6. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1202
    7. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      73
      1181
    8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      64
      1135
    9. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      51
      962
    10. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      291
      940
    Aihe