Kännikiekko?

Veitsimies

Ehdotan jääkiekon uudisnimeksi kännikiekkoilua. Surkeaa esimerkkiä muka ihanteellisesta urheilusta edustaa MM kisajoukkueen kännäily. Viesti on selvä ja ihmeellinen: kun voitat urheilussa ja olet MM-tasoa, saat sikailla.--Sponsorin kannattaa miettiä, millaista imagokuvaa on luomassa. Promillerajat käyttöön uu-siin sponsorisopimuksiin. Ja maksimiksi 0,5 promillea. Mieluiten pelaajille 0. Kuka muukaan saa töissä esiintyä humalassa.---Taidanpas leikata tuon umpparin. Ei kirurgi voi sanoa noin 0,5 promillessa. Miksi sitten örveltävä kiekkoilija voi olla kännissä?

16

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohhoijaaa!!

      juu työt oli jo tehty ja juhliminen sai alkaa. miksi ihmeessä kaikki vatvovat tästä samasta aiheesta? pojat oli tehny pitkän ajan paljon töitä niin kai sitä nyt saa kun työ on tehty niin juhlia?

      ei sitä kiekkojuhlaa ollu pakko katsoa jos ei kestä juhlimista.

    • KKTGHN

      Katsokaa mitä Alkoholisti Salmela sanoo youtubessa joukkuekaverista Jesse Joensuusta.
      Tollasta kusipäätä ei tarvita MM joukkueessa.

      • miksulove

        toi niitten nimet esille
        mitä sää selität


    • Ruiskumestari
    • Körttitalo

      Törkeetä kansalaisten aliarviointia kiekkoporukan örvellys. Ei porukasta todella-kaan ole esimerkiksi raittiille nuorille. Myötähäpeää tuntee,

      • PaluuArkeen

        Ei edes myötähäpeä, vaan silkka vitutus siitä että kun maailmalla kertoo olevansa Suomesta aletaan ensimmäiseksi kyselemään viinankäytöstä.


    • Vilho...

      Suomen jääkiekkojoukkuetta ei tule kutsua leijoniksi, sankareista puhumattakaan. Sanakirjaan saisivat laittaa kuvan "häikäilemättömän sian" kohdalle. Kierrättävät kaiken lisäksi kopiota pokaalista. Kuka semmoisen muka haluaa nähdä.

    • ozm

      Turha topic -- mistä näitä vielä sikiää..

    • lööperi_____

      SIIS MITÄ IHMETTÄ?
      MITÄ HEL-VET-TIÄ?!

      SUOMI OTTAA JA VOITTAA JÄÄKIEKON MM-KISAT EKAA KERTAA 16 VUOTEEN JA TÄÄLLÄ NE JOTKU VAAN AUKOO NAAMAA SIITÄ ETTÄ VOIVOI KU TULI POJILLA VÄHÄN JUHLITTUA :DDDDD

      HANKKIKAA ELÄMÄ NYT SAATANA OIKEESTI!

      HÄVETTÄÄ TEIJJÄN VALITTAJIEN PUOLESTA IHAN VITUSTI. ETTÄ KIITOS.
      Saatana ku pistää vituttamaan ihan tosissaan. Mikä ihme suomalaisia vaivaa ku mikään ei koskaan kelpaa? KYLLÄ VTTU MINÄKI VETÄISIN PERSEET JOS OLISIN SIELLÄ PELANNU JA TOLLA LAILLA VOITTANU. SAATANA. OLKAA TYYTYVÄISIÄ. Hyvinhän meni! Ihmeen ahdasmielistä porukkaa. Ei todellakaan olis varaa valittaa yhtään mistään mitä jääkiekon saralla on ny tapahtunu.

      IHAN SAMAT PÄLLINAAMAT OLISITTE TÄÄLLÄ VALITTAMASSA JOS POJAT EI OLISI JUHLINEET YHTÄÄN. Olisko sielä lavalla naama mutrussa pitäny olla? HÄH?! JUMALAUTA!

      • Pönttö hoi!

        TAO NYT SINNE KALLOOSI ETTÄ JUHLIA VOI ILMAN PERSEKÄNNIÄKIN! PÖSILÖ!


      • Mitä ihmettä

        Mitä ihmeellistä tuossa maailmanmestaruudessa sitten oikein on? Niitähän tulee eri lajeissa joka vuosi. Ovatko maailmanmestaruudet jotenkin erilaisia?

        Millaiset otsikot esimerkiksi viime vuonna vuoden urheilijaksi valittu suunnistuksen 7-kertainen maailmanmestari Minna Kauppi olisi saanut jos hän olisi mitalit kaulassa hoiperrellut lentokoneen laskuportaita alas ja sitten muksahtanut turvalleen maahan?

        Myös kännikiekkoilijoiden pitäisi muistaa että julkisuudessa esiinnytään kunnolla vaikka muuten oltaisiinkin kuin ellun kanat.


    • joo ei ne kaikkien lapsien vanhempia ole kai se kotoo kasvatuksen pitää lähtee,nyt nautitaan vielä vähän aikaan

    • Lätkä fani

      Tyypillistä SUOMESSA toimittajat hakevat vaan juttuja joilla voivat makeilla toisilleen omissa " KALJA KUPPILOISSAAN" että toi juttu on mun kirjoittama tai kuvaama kun itse eivät ole tehneet mitään muuta SUURTA kun saaneet oman jutun " LÖÖPPIIN". VOI SURKU. Miitähän ne toimittajien esimiehet / tuotteen omistajat ajattelisivat jos puoletkin SUOMEN KULTAMITALISTA nauttivat jättäisivät ostamatta heidän palvelujaan. Esim. jos jokainen jättäisi ostamatta iltapäivälehden parina päivänä voisi toimittajatkin tajuta että SUOMI saavutti jotain SUURTA ja siitä pitää nauttia. HYVÄ SUOMEN LEIJJONAT.

      • Ei suurta

        Jääkiekko on kuitenkin maailmanlaajuisesti marginaalinen laji, taitoluistelukin on paljon suurempi laji. Enkä näe jonkun maailmanmestaruuden olevan mikään suuri saavutus. Muu maailma ei tiedä Suomen voittaneen maailmanmestaruutta edes nyt, eikä he siitä piittaa. Perussuomalaisten menestys vaaleissa sai paljon suuremmat otsikot maailmalla ja se tullaan myös muistamaan paljon paremmin, kuin jokin mitätön maailmanmestaruus, jolla ei ole mitään merkitystä ihmisten elämälle.


    • 25

      Lopputili herroille Jutila, Kurri, Nurminen.

    • Veitsimies

      Muutaman kuukauden jäähy olisi oiva muistutus kännikaloille. You tubessa ja muualla leviävät nettivideot syövät suomalaisten arvostusta kovasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      946
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      893
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      840
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      737
    5. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      731
    6. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      719
    7. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      697
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      692
    9. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      108
      684
    10. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      35
      620
    Aihe