Kännikohu mennyt "hiukan" liian pitkälle

Ihanaa Leijonat!

Suorastaan jo vituttaa tämä järkyttävä kohu Leijonien julkisesta kännäilyistä! Haloo! Tuntuu, että on kadonnut loiste tästä ansioituneesta ja pitkään odotetusta kultamitalistakin tämän turhan kohun johdosta! Myönnetään, että Nurmiselle meni homma överiksi, mutta eiköhän ne paheksuvat katseet voi suunnata ihan vain sitten hänen suuntaansa eikä koko maajoukkueen. Itse katselin televisiosta torijuhlaa ja ihan asiallisestihan porukka siellä lavalla tuntui juhlivan! Paljon pahemmassa kännissähän jengi oli -95 eikä silloinkaan Jere Lehtisen helvetinmoinen tuuba tainnut saada tällaista päivittelyä aikaan!

36

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • känniöveri

      Juntit mitkä juntit!!!! Ei voi kun ihmetellä tätä urheilijaporukkaa....juopot....
      on se meininkiä.. aina saa kärsiä ja hävetä!!!! Siinä on esimerkkiä nuoremmille!!!

      • make kärkölästä

        Juupeli juu... Ja siinä sitten on esimerkkiä nuoremmille, että seuraavan päivän koosteessa lapset näkee vanhempansa ämpäri päässä mm-valvojaisissa kuppilassa. Kyllä nyt löytyy yhtäkkiä uskomattomia moralisteja. Lähes sama meininki oli -95- mutta ei sillon kukaan suutaan soittanut... En puolustele enkä tyrmää leijonien käytöstä mutta kuten Ylen toimittaja sanoi, kohtuus kaikessa: juhlimisessa ja kritiikissä. Mun mielipide on että mm2011 on ansaittu!


    • -

      Joo... Ensin doupparit pilasivat urheilun mainetta ja nyt nämä alkoholistit. Kuka enää viitsii tai uskaltaa viedä lapsensa urheilun pariin.

      • Ihanaa Leijonat

        Sano, että tää kommentti oli ironiaa! Sä et voi olla tosissasi!? Huh huh.....


      • -
        Ihanaa Leijonat kirjoitti:

        Sano, että tää kommentti oli ironiaa! Sä et voi olla tosissasi!? Huh huh.....

        Ok, ehkä vähän kärjistin... Mutta kyllä urheilun maine on kärsinyt viime aikoina. 80- ja vielä 90-lukukin olivat aika viatonta aikaa.


      • make kärkölä

        aika hassua.. nää 20 alkoholistia kuiteskii voitti MM-kultaa. Kannattaisko vähä ajatella mitä kirjottaa. Sua varmaan suunnattomasti harmitti tää voitto mutta yritä kestää.


      • Huipputeko

        Joku Nuori Suomen siloposkikin repi turpaansa aamuteeveessä. Muka niin viinan urheilussa tuomitsi hienoin sanankääntein. Nyt sitten jälkeenpäin kun asiaa on paisuteltu.

        Nämä valtionavuilla palkatut turhat urheiluorganisaation suojatyöpaikkalaiset ja nämänuoret suomet kun itse eivät ole saaneet yhtään huippu-urheilijaa tai kilpaurheilijaa tähän maahan vaikka suurilla rahoilla paperia painavat.

        Jääkiekko ja seuratyö sekä granlundilaiset unelmiin uskovat ja pitkät päivät esikuvien imussa yksi treenavat ne saavat aikaa huippu-urheilijat. Niistä kootaan Leijonalaumakin ja Suomi tunnetaan niistä ei näistä urheilun turhista byrokraateista.

        Nyt vain huippu-urheilutyöryhmä saneeraamaan turhat suun soittajat turhista urheiluorganisaatioista.


      • osky
        - kirjoitti:

        Ok, ehkä vähän kärjistin... Mutta kyllä urheilun maine on kärsinyt viime aikoina. 80- ja vielä 90-lukukin olivat aika viatonta aikaa.

        kyllä se oli aikaa 50 luvulll
        teini rokkia..


    • 21

      Kyse on siitä, että kun joukkueenjohtaja Jutila ja apuvalmentaja Nurminen ovat juoppoja. Salmelat ym heikot pääsivät myös yli irroittelemaan. Jalonen ei saanut porukkaa pysymään ryhdissä.
      Nurmisen toiminta vaihtoaitiossa herätti myös kummastusta hän esiintyi siellä päävalmentajan elkein.

      • Ihanaa Leijonat

        Nää alkoholisti-kommentit on suorastaan naurettavia! Jokainen, joka joskus on alkoholia nauttinut, tietää, että ylilyöntejä saattaa joskus tapahtua... mutta se ei tee kenestäkään vielä juoppoa/alkoholistia! Siis teidän kärkkäimmin arvostelevien ihmisten on pakko olla sellaisia, jotka ootte täysin absolutisteja itse, ja silloin jo vähemmänkin päihtyneen ihmisen näkeminen on jotenkin tosi traumaattinen kokemus!:)


    • Ihanaa Leijonat

      Taitaa olla niin, että Suomi on pullollaan oikeita siveyden sipuleita, kun näitä keskustelupalstoja lukee. Ja kuka niitä junnuja käski sinne torille viedä? Eiköhän se ollut alusta asti selvää, että paikalla on erittäinkin päihtynyttä sakkia... eikä niinkään Leijonien osalta. Ymmärtäisin tämän kohun, jos joka toinen jätkä olisi kontannut siellä lavalla, mutta pojathan oli vain selvästi hilpeissä tunnelmissa ansaittua ja pitkään odotettua voittoa juhlien. Väitän, että monet nuoret/lapset eivät edes ymmärtäneet heidän olevan kännissä. Nurminen ja Jutila olivat ainoat, jotka olivat silminnähden vetäneet vähän överit... ja heistäkään ei toinen edes noussut lavalle edustamaan.

    • niinpä2011

      No näinhän se on että överiksi homma on mennyt.
      Onhan tietty siinä perää että edustusjoukkueessa olisi hyvä esiintyä ilman että on viunaa naamarissa mutta eipä tuolla kaikilla ollut edes viinaa naamarissa ja muutamalla oli askel hieman sanottuna ns. ei niin edustava :-)

      Mutta samaa mieltä, että tämä Leijonien ja kännäämisestä kirjoittelu on mennyt jo överiksi. Se nyt vaan on faktaa, että aika useasti MM kultaa voittanut joukkue on vetänyt sitä viunaa paremmalla tai huonommalla menestyksellä ja tämä ei koske pelkästään Suomen joukkuetta.

      Nyt vaan tuntuu siltä, että näitä helvetin selkään puukottajia ja ilonpilaajia löytyy täältä kotomaastakin aivan tarpeeksi sekä tuolta lahden toiselta puolelta Ruosista.

      Kun ei enää muuta keksitä niin halutaan omaa egoa pönkittää näillä paskakirjoitteluilla Leijonien juhlakänneistä jne.

      Mutta näköjään ei ole osalla porukkaa muuta tekemistä kuin moittia tai haukkua ja pilkata toisia.

      Kait se niin on, että tällä tavoin jotkut voi helpottaa omaa elämänsä katkeruutta ja ovat niin kovin siloisia ja sivistyneitä ja puhtoisia omasta mielestään.

      Sen sijaan että moittii toisia niin voisi aika usea katsoa peiliin ja täälläkin foorumilla taitaa osa noista moittijoista olla yksi ja sama henkilö joka tästä viinan käytöstä jaksaa jauhaa.

      Rajansa se on kaikella mutta enpä usko että kirjoittelu loppuu kun osalla on tarve päteä.

      • Silmät sihrustuen

        Juhlinta oli siistiä!


    • Kouvola Kiittää

      Ei sinne torille kukaan ole pakottanut lastenrattaita työntämään minusta tuntuu et on vaarallisempaa tunkea rattaat 80 000 juopon sekaan kuin katsella 20 jääkiekkoilijan juhlintaa ja suomalaiseen juhlintaa kuuluu alkoholi se täytyy kaikkien vihreiden hyväksyä jos kerran 16 vuotetaa jääkiekon maailmanmestaruus niin yrittäkää edes olla valittamatta oliskos se parempi ettei lähetetä joukkuetta ollenkaan pelaamaan ettei vaan satuttais voittamaan mm-kultaa ja jos joku poika katsoi tätä televisiosta niin noin sen ISÄKIN luultavasti hoitaa?? Jos 16 vuoden päästä voitetaan taas mm-kultaa niin antaa palaa vaan!!!!

    • PaluuArkeen

      Mieti noitten selkään puukottamis-fantasioittesi lomassa millainen esimerkki Suomen joukkueen julkinen sekoilu on nuorille.

      Jokainen ulkosuomalainen on jo tuntenut maailmalla nahoissaan, että on ikävää tulla epäillyksi juopoksi pelkästään siksi että on Suomesta.

      Mm. AirFrancen työntekijöitten keskuudessa suomalaisten maine on jo vakiintunut siinä määrin että se tuntuu käytännössä.

      • Niinvarmaanuoiuowiru

        Se, että ulkomailla on mahdollisesti ihmisiä jotka ajattelee, että Suomessa käytetään viinaa ehkä hieman liikaa nyt ei johdu lähellekään Suomen MM Leijona joukkueesta.

        Eiköhän ne suomalaiset turistit ole tästä huolen pitänyt.

        Ja oikeasti en edes usko, että ulkomailla kauheasti pidetään suomalaisia alkoholisteina tai rajuna viinan käyttäjinä, tämäkin on jokin ihme stereotypio joiden suomalaisten päässä, samoin kuin tämä Suomen vaalitulos.

        Jos nyt vähänkään seuraa ja matkustelee niin huomaa, ettei Suomesta edes juurikaan puhuta ulkomailla tavallisten ihmisten keskuudessa saati edes mediassa (pääasiallisia kirjoittajia mediassa on ruotsalaiset ja osaltaan venäläiset).

        Kuten mainitsin Air Francen työntekijöiden keskuudessa olevan suomalaisten maineen "on jo vakiintunut" niin huomaat itsekin, että tämä nyt ei ole Suomen MM Leijona-joukkeen aikaansaannoksia vaan enemminkin turistin.

        Sitä paitsi olen matkustellut ranskassa ja muutenkin euroopassa sekä myös ihan tuolla USA:n puolella eikä mun korviini ole tullut juttua suomalaisten juopottelusta, joten aika liioittelua on nämä kuvitelmat osalla suomalaisista.

        Sä nyt aika tavalla liioittelet asioita kun tokaiset "jokainen ulkosuomalainen on jo tuntenut nahoissaan"

        Mä sanon että pitää erottaa kuvitelmat todellisuudessa ja melko varmaan olen siitä, että sinä nyt et edes asu ulkomailla tai ole ulkosuomalainen.


    • lööperi___

      KYLLÄ ON MENNY TÄMÄ TOUHU NYT YLI.

      Mitä vttua mtv3:n uutisissa Kummola siellä puhuu että saa pojat kuulla kunniansa? MITÄ HELEVETTIÄ KYSYN MINÄ. ON POKKAA ALKAA SILLÄKI VIELÄ AUKOMAAN NAAMAA KU JÄTKÄT TUO KULTAA KOTIA. Perkele! HÄVETTÄÄ KYLLÄ ENEMMÄN TUO ETTEI OSATA OLLA ILOSIA MISTÄÄN!

      Ja ne pikkujunnut on kyllä ihan varmasti aikusten ihmisten örvellystä kotonaanki joskus nähneet! Jumalauta että pistää vituttamaan ne jotka jaksaa tästä valittaa. HANKKIKAA ELÄMÄ TE JOTKA VALITATTE. MIKÄÄN EI TEILLE KELPAA. Itteppähän siellä lennolla niille juomaa tarjosivat .) Ja jumalauta ette varmana itte olisi juonu yhtään mitään!
      KYLLÄ ON MENNY YLI. JA SAATANAN PAHASTI. HÄVETTÄÄ OLLA SUOMALAINEN NÄITTEN VALITTAJIEN PUOLESTA. MUUTTAKAA SINNE RUOTTIIN JA OLKAA HILJAA!

      • YLI MÄNI

        HOMMA MENI YLI TASAN SIINÄ VAIHEESSA KUN NURMINEN LENSI PERSEKÄNNISSÄ NAAMALLEEN POKAALIN PÄÄLLE MEDIAN EDESSÄ.

        SIIHEN ASTI OLI MENNYT LOISTAVASTI.

        TÄLLAINEN "TAPATURMA" PAHIMMALLA MAHDOLLISELLA HETKELLÄ PILASI AIKA MONEN FIILIKSIÄ.

        JOS HALONEN KAATUISI KÄNNISSÄ EU-PARLAMENTIN RAPPUSILLE, FIILIS OLISI AIVAN SAMANLAINEN.


      • osky

        TAIVAS VARJELE,MITÄ SIELTÄ TULEE???? SIELTÄ TULEE MM. JA NYT RYYPÄTÄÄN.. IHANAA NARISIJAT MENKÄÄÄ NUKKUMAAN KUN LEIJONAT JUHLII. IHANAA LEIJONAT IHANAA.


      • liutytdf

        No tässäpä tiivistyy suomalaisen perinteinen suhtautuminen alkoholiin! Eli kaikkihan sitä viinaa juo, ja joka kodissa örvelletään vähintään juhlapyhinä! On varmaan vaikea käsittää, ettei se ihan niin ole -joskus voi ruoho tosiaankin olla vihreämpää aidan takana, jos sinne vaan uskaltaa kurkistaa! Olet nähtävästi eri mieltä, mutta yleinen käsitys sekä maailmalla, että Suomessa on se, että suomalaisten humalahakuisuus on negatiivinen asia, ja asenteet pitäisi saada muuttumaan. Asenteet eivät totisesti muutu niin kauan, kun lapsille ja nuorille tarjotaan tällaisia roolimalleja. Kotoa saatu malli on tietysti tärkein, mutta olisi jo aika ottaa jonkinlainen mediakoulutus ohjelmaan huippu-urheilijoille -jos eivät muuten tiedä mikä on sopivaa, ja mikä ei.


      • Ihanaa Leijonat
        liutytdf kirjoitti:

        No tässäpä tiivistyy suomalaisen perinteinen suhtautuminen alkoholiin! Eli kaikkihan sitä viinaa juo, ja joka kodissa örvelletään vähintään juhlapyhinä! On varmaan vaikea käsittää, ettei se ihan niin ole -joskus voi ruoho tosiaankin olla vihreämpää aidan takana, jos sinne vaan uskaltaa kurkistaa! Olet nähtävästi eri mieltä, mutta yleinen käsitys sekä maailmalla, että Suomessa on se, että suomalaisten humalahakuisuus on negatiivinen asia, ja asenteet pitäisi saada muuttumaan. Asenteet eivät totisesti muutu niin kauan, kun lapsille ja nuorille tarjotaan tällaisia roolimalleja. Kotoa saatu malli on tietysti tärkein, mutta olisi jo aika ottaa jonkinlainen mediakoulutus ohjelmaan huippu-urheilijoille -jos eivät muuten tiedä mikä on sopivaa, ja mikä ei.

        No sitähän tässä on helvetti soikoon koittanut jankuttaa, että suurimmalla osallahan Leijonia ei ollut minkäänlaista örvellystä niinkuin media tuntuu asiaa paisuttelevan!!!!! Tämän saatananmoisen kohun on saanut aikaan vain ja ainoastaan Nurmisen lipat vääräässä paikassa ja parin hemmon kännisönkötykset. Muuttakaa muualle, jos noin helvetisti hävettää olla tällä hetkellä suomalainen!!!!!


      • Ihanaa Leijonat
        liutytdf kirjoitti:

        No tässäpä tiivistyy suomalaisen perinteinen suhtautuminen alkoholiin! Eli kaikkihan sitä viinaa juo, ja joka kodissa örvelletään vähintään juhlapyhinä! On varmaan vaikea käsittää, ettei se ihan niin ole -joskus voi ruoho tosiaankin olla vihreämpää aidan takana, jos sinne vaan uskaltaa kurkistaa! Olet nähtävästi eri mieltä, mutta yleinen käsitys sekä maailmalla, että Suomessa on se, että suomalaisten humalahakuisuus on negatiivinen asia, ja asenteet pitäisi saada muuttumaan. Asenteet eivät totisesti muutu niin kauan, kun lapsille ja nuorille tarjotaan tällaisia roolimalleja. Kotoa saatu malli on tietysti tärkein, mutta olisi jo aika ottaa jonkinlainen mediakoulutus ohjelmaan huippu-urheilijoille -jos eivät muuten tiedä mikä on sopivaa, ja mikä ei.

        Monen mielestä sitten ilmeiseti ei-örveltävä humalatila olisi tarkoittanut sitä, että pojat olisivat seisoneet siellä lavalla nätisti paskanjäykkinä rivissä, naama norsun vituilla. Sitten oltaisi voitu olla ylpeitä meidän asiallisesti käyttäytyvistä maailmanmestareistamme!?


      • Jellonille tutit
        Ihanaa Leijonat kirjoitti:

        Monen mielestä sitten ilmeiseti ei-örveltävä humalatila olisi tarkoittanut sitä, että pojat olisivat seisoneet siellä lavalla nätisti paskanjäykkinä rivissä, naama norsun vituilla. Sitten oltaisi voitu olla ylpeitä meidän asiallisesti käyttäytyvistä maailmanmestareistamme!?

        Ylpeyteen olisi syytä ellei Nurminen olisi lentänyt perskännissä naamalleen ulkomaisen median edessä ja jos pari Suomen joukkueen "Einsteinia" (ÄÖ 5?) olisi älynnyt pitää suunsa kiinni TV-kameran edessä. Olisi voinut aivan mennä täydestä, mutta kun avasivat suunsa, totuus miesten tilasta ja henkisistä kyvyistä paljastui nololla tavalla.

        Kyllä asia on niin, että paras kiekkoilija on tuppisuukiekkoilija. Silloin menevät täydestä muihinkin kuin suomalaisiin.


    • Valtioteko

      Joo ja itsenäisyyspäivän pressanlinnan kutsuilla kaikki humalassa ja juovat vielä veronmaksajien piikkiin. Siellä vain lähinnä kansanedustajaretkuja jotka itse päättävät isoista palkoistaan ja lomilla ovat lähen puolet vuodesta eikä osa ole saavuttanut mitään mutta ilmainen viina maistuu.

      Tähän nähden Leijonalauma on todellinen Suomen sankari ja sankariteon tekivät yhdistivät koko kansakunnan hurraamaan ja muutam paukku oli vähintäänkin ansaittu ja aivan kansainvälisen touhun mukaan esiintyivät fanejaan kunnioittaen. Todellinen uroteko jolle moni suomalainen on ottanut maljan ja otetaan vielä pitkään.

      Joka vielä narisee Leijonista niin tulee kohtaamaan palautetta! Ihanaa Leijonat ihanaa....ensi vuonna uudestaan!

      • sjöbårg

        Elisan ja Finnairin alkoholipolittiika lienee vesiselvä.Elisa ja Finnair ei halua ryvettyä jatkossa. Leijonilta katoaa sponssit jos meno jatkuu tälläisenä.Mutta ei se jatku, Kummola sorvaa Leijonille tiukan edustussäännöstön.


    • sjööperi

      Nipotan senverta että pistää silmääni kun mm tasonpelaaja esityy telkussa leijona paita päällä ja siideri taikka olut pullo kädessä, eihän se hyvää kuvaa lajista anna. Luulisi olevan pelaajalla ammattiylpeyttä senverta että pistää pulloa edes piiloon. Minusta leijonien televisioitu juhlatilaisuus olisi tulllut merkitä K18.

      • Ihanaa Leijonat

        Tän kommentin oli kyllä pakko olla kanssa ironiaa... kiitos illan parhaista nauruista! Joo onhan se ihan totta, että monelle alle 18-vuotiaalle muksulle saattoi jäädä elinikäiset traumat, kun näkivät kunniallisen urheilijan kätösessä olutpullon! Siis aivan järkyttävää!!!:DD


      • sjööperio
        Ihanaa Leijonat kirjoitti:

        Tän kommentin oli kyllä pakko olla kanssa ironiaa... kiitos illan parhaista nauruista! Joo onhan se ihan totta, että monelle alle 18-vuotiaalle muksulle saattoi jäädä elinikäiset traumat, kun näkivät kunniallisen urheilijan kätösessä olutpullon! Siis aivan järkyttävää!!!:DD

        Suomessahan on nipo alkoholin markkinointia ja mainontaa koskeva lainsäädäntö. Ylen kanavia tämä ei käytänössä näe,mmä kosketa :) MM kiekkoilijalle Golden Cap pullo käteen vaan ja telkusta ohjelmaa ulos :) Nyt taisi kyllä käydä niin että Leijonille tuli tiukat edustussäänöt :)


      • Ihanaa Leijonat
        sjööperio kirjoitti:

        Suomessahan on nipo alkoholin markkinointia ja mainontaa koskeva lainsäädäntö. Ylen kanavia tämä ei käytänössä näe,mmä kosketa :) MM kiekkoilijalle Golden Cap pullo käteen vaan ja telkusta ohjelmaa ulos :) Nyt taisi kyllä käydä niin että Leijonille tuli tiukat edustussäänöt :)

        Sä varmaan pistät laput lastesi silmille kaupugilla teranssin ohikin kävellessä, ettei vaan satu näkemään syntisiä ihmisiä olut-/siideripullo huulilla!:DD


      • Sjööberi
        Ihanaa Leijonat kirjoitti:

        Sä varmaan pistät laput lastesi silmille kaupugilla teranssin ohikin kävellessä, ettei vaan satu näkemään syntisiä ihmisiä olut-/siideripullo huulilla!:DD

        Kyse on televisioinnista. Yle kun tekee telkkuohjelmaa niin lain noudattamiseksi esim. kaljapullojen etiketit on poistettava. Noh, jatkossa vissiin telkkuohjelmissa on leijaonapaidat päällä ja etiketit esillä :)


    • 21

      Mitä selittämistä tässä muka on. Jokainen voi nähdä humalassa kaatuilevia "valmentajia", "tulehduksesta" kärsiviä ulkoilutettavia joukkueenjohtajia. Ympäripäissään lavalla riehuvia pelaajia. Homma ei ollut kenenkään hanskassa ja on ihme ettei humalassa oleva hullaantunut yleisö pelaajien usuttamana esimerkiksi rynnännyt lavalle. Ainekset paljon pahempaan olivat olemassa.
      Presidentin turvallisuudesta vastaavilla oli paha virhearvio päästää Halonen lavalle, kun nähtiin missä kunnossa porukka oli, uudelleen arviointi olisi pitänyt tehdä.

      • Ihanaa Leijonat

        Kyllä on taas niin liioittelua, että hoh hoijaa! Halonen on antanut oman lausuntonsa tästä asiasta ja siihen ei ole muuta lisättävää kuin AAMEN! Nainen puhuu niin asiaa.


    • einainmedia
      • Ihanaa Leijonat

        Juuri näin!! Lukekaapas kaikki te vouhkaajat ja siveyden sipulit tämä!


    • Jason007
    • 21

      Siveyden kanssa asialla ei ole mitään tekemistä. Ville Nieminen kritisoi rajusti joukkueenjohtoa jonka vastuulla juhliminen oli.
      Jos joukkueenjohtaja ja valmennus juovat itsensä kannettavaan kuntoon vanhimpien pelaajien on otettava ohjat käsiin, kuuluu Villen asiantunteva ohjeistus.
      Rajansa kaikella olisivathan pojat kerenneet juoda umpikännit yksityistiloissa yleisöjuhlan jälkeen. Tai senhän ne tekivätkin ainakin pokaalista päätellen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1749
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1728
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      14
      1229
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1154
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1132
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      9
      1057
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1021
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      995
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      994
    10. 10
      980
    Aihe