Nato mukana hallitusneuvotteluissa

Hyvä Suomi

Nato on otettu mukaan hallitusneuvotteluihin. Rauhan naton juna on nytkähtänyt liikkeelle.

33

127

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • brown tongue

      Nuolee jenkkien persetä niin että kieli on ruskea.

      Kuka helvetti haluaisi Nato tukikohtia Suomen maaperälle?! Ei kukaan selväjärkinen.

      Häiritsevä lentoliikenne lisääntisi ja känniläisiä ulkomaalaisia sotilaita örveltämässä. Siinä vain muutama pointti. Ei kiitos.

      • Perustele.

        Kuka helvetti haluaisi Nato tukikohtia Suomen maaperälle?!

        Häiritsevä lentoliikenne lisääntisi ja känniläisiä ulkomaalaisia sotilaita örveltämässä. Siinä vain muutama pointti.


        Tietenkin perustelet väitteesi kunnolla. Mihin tietosi perustuu.


    • Jyrkkä Ei

      NATO on karvansa näyttänyt - rikollisjärjestö.

      • Rauhan turvaaminen?

        Jep...Nato on näyttänyt että jos korruptoitunut hallitus puretaan...se hyökkää YK:n suostumuksella jos joku aikoo köyhistä välittävää demokratiaa harjoittaa....esim...Libya jossa Gaddafi jakeli köyhille rahaa se oli viimeinen virhe joka piti korjata välittömästi...

        Josta sitten satuin lukemaan Wall Street Journal lehdestä...jossa Donald Trump sanoi että voimme ottaa Libyan öljyt...

        Eli jyrkkä EI Natolle...


    • Toinen jyrkkä EI !!!
    • Kaada ittelles vaan

      "Nato on vasemmistoliitolle kynnyskysymys"

      Nato on kynnyskysymys Suomalaisille. Moista rahaimuria emme kaipaa.

      Kokoomus pettää nyt Suomen kansan, kun se ajaa sen Natoon.

      • "Nato on kynnyskysymys Suomalaisille. Moista rahaimuria emme kaipaa.

        Kokoomus pettää nyt Suomen kansan, kun se ajaa sen Natoon"

        ja mihinkään ei nyt ole varaa, mutta kun ollaan Natossa rakennetaan rahalla meille aivan vääräntyyppinen ja tyylinen armeija.Rahasta ei ole silloin pulaa. Meille on valehdeltu, ennen vaaleja, myös lopulta kokoomuksen suunasta, tosin melko vaimeasti annettiin ymmärtää, että "ensi vaalikausi ei olisi Nato asia", selkeämmin ja aikaisemmin näin teki SDP ja nyt se on menossa hallitukseen. Petturit!!

        Ryssien mahdollisen torjunnan sijaan ollaan ympärimaailmaa "Tekemässä hyvää" Saamatta mitään ja menettämällä laillisestikin omavaraisen puolustuksen.

        No 4 vuoden päästä nähdään viimeistään vaaleissa ja pahimmat Natoon liittymisen päättäjät, puolestapuhujat ja "asiantuntijat" (vain yhden asian, vaikka tämä on moniulotteinen ratkaisu), löytävät itsensä korkeimmasta oikeudesta. On meillä yksi fiksukin Kenraali-evp (korostan: reservissä) ja muutama asiaan suhteen järkevä Eversti, mutta muut värittävät kokonaistilannetta päättäjille aivan voimakkaan vääristellen ja veikkaisin tekemällä omalta osaltaan "temppunsa" minkä voivat, että päättäjät luulevat kuuntelevan järkipuheita.

        Kenraali ylennykset ovat olleet ilmeisesti täysin väärät Halosen aikana, koska presidentti ei ole kyennyt arvioimaan Kenraali ylennysperusteita ja hän on vain ilmeisesti allekirjoittanut sen, mitä hänelle on ehdotettu, koska lähti tähän presidenttiyteen ylipääliköntehtäviä alunperin väheksyen tyyliin "arvopresidentti". (se varmaan Halosta kaduttaa) Aluksi ehkä Presidentti väheksyi maanpuolustusasioita ja tästä hänen suhtautumisestaan sekä tietämättömyydestään Natomieliset upseerit ovat pelanneet omaa peliään ja antaneet käytännössä niiden yletä, joita on suositeltu. (Kenraali ylenyksiin presidentiltä pitää löytyä aikaa, jos muut Presidentin upseeriksi ylentämiset olisivatkin vain nimelliset Presidentiltä, niin kui ne tietysti pakosta ovatkin)

        Käsittääkseni muilla presidenteillä on ollut hieman toinen ote, eikä se Ahtisaarikaan Presidenttinä, niin paljon ollut Natoa, kuin mitä nyt on ollut.

        Kyllä presidentin Kenraaliylennyksiin tulisi olla aikaa, mielenkiintoa ja ymmärrystä itsekin perehtyä asiaan. Hän nimittää Upseerit.

        Soini Presidentiksi (Hän ei ole Nato mies, sillä hän sanoi ”JOS Suomi eroaa EU:sta voidaan Natoon liittyä” (minä en sanoisi noin), mutta tämä on ihan eriasia, kuin Nato kannattaminen, sillä olemme pian Natossa ja EU:ssa, jota en usko, että Soini sietää.

        Seuraava Presidentti, mikäli hän ei ole Sauli Niinistö määrää tiukan natovastaisen Everstin Puolustusvoimien komentajaksi ja Presidentti harkitsee hyvin tarkoin itse korkeimmat ylennykset ja kysyy suosituksista ja kysyy vielä entistä tarkentavampana. Jos näin on, voi olla tyytyväinen.

        Halonen vastustaa Natoon liitymistä, mutta on itse ylentänyt Kenraalikuntaan natomielisiä upseereita!

        http://www.saul-masson.info


    • hande-56

      En kyllä näe mitään hyvää natossa Suomihan olisi vain silloin hyväksynyt tämän maan lailisesti taistelukentäksi.Eikö sitä nyt mitenkään voida olla pois mitään liioutumasta,onhan Sveitsikin. No tämä rakas Suomihan on jo aikaisempien isompien puolueiden toimesta myyty eu:hun ja nyt kokoomus on tykittämässä natoon.Eihän täällä ole kuultu kansaa pitkään aikaan ollenkaan.
      Virkamiehet suhraavat kaikkia päätöksiä salassa,vaalitikin oli vain teatteria siltä näyttää.
      Mitä vaalien alla puolueet lupailivat,no ei todeutu mikään ps.pitivät sanansa ja siinä ois mallia toisillekin.
      Mikä rauhan liitto se aseellinen liito on,joka aseeseen tartuu se aseeseen hukkuu.

    • v-o-i

      Kyllä sen näkee täällä aina että naton vastustajat on älyllisesti heikoilla.

    • Konttaajat

      Naton kannattajilla ei ole esittää älyllisesti vähälahjaisina mutta lahjuksille (kok) ja perseennuolemiselle herkkinä joukkosieluina mitään todellista perustelua Natoon liittymiselle.

    • Itku Ilosta

      Kokoomuslaisilla täytyy olla salainen sopimus USAn ja Naton kanssa. Minne kokoomuspoliitikot menevät väijjyyn kun USA ja Nato hyökkää Venäjälle Suomen kautta.

    • sotahullut tapelkoot

      Kootaan kaikki natolaiset torille tappelemaan keskenään, kansalle voidaan myydä pääsylippuja, 5 euroa kpl.

    • haamu.

      Kuten Kokoomus vaalien alla osoitti, niin virallisia kannatuslukuja voidaan väärentää ja julkaista väärennettyä materiaalia virallisena. Viittaan tässä vaalien alla julkaistuun, valheelliseen tutkimukseen, jossa väitettiin Perussuomalaisten kannatuksen romahtaneen, vaikka se todellisuudessa oli kasvanut.

      Periaatteessa kansan natomielipiteistä voidaan aikanaan julkaista aivan samanlaisia, valheellisia kannatustuloksia natojäsenyysneuvotteluiden vauhdittamiseksi.

    • Huh huh...

      EU ja Nato menee järjen edelle...

      On ne rohkeita Kok,SPD muut EU myönteiset... Venäjä on suoraan ilmaissut että jos Suomi liittyy natoon ei hyvää seuraa....ja se tarkoittaa sitä että Suomi on uhka venäjälle jos sen pisimmälle rajalle tulee sota myönteistä porukkaa....

    • Hah hah....

      Hyvä turvenuijat. Natovastaisuus = älyllinen kehitysvammaisuus.

      Miten Suomen puolustus hoidetaan jos ei liitttymällä Natoon.

      • Rauhan turvaaminen?

        Etkö ymmärrä EU on näyttänyt että sen vaatimukset täytyy hyväksyä....Ja aikovat pakottamista kokeilla Venäjään...siel on niin paljon isänmaallisia et eipä tuu onnistuu...mitäs sit keksitään syy et voidaan Naton avulla ja YK:n hyväksynnällä sinne sit hyökätä....

        Menee kö EU hakemaan ovat roistonsa jotka parhaillaan viruvat Venäjän vankiloissa...


    • Ei ydinpoppaa

      Sekopäät täällä näköjään väittelevät. Silti: Nato voi olla hyvä järjestö, mutta Suomen ei pidä siihen liittyä. Liittyminen tekee Suomesta ydinasevaltion ja sitä kautta lisääntyy suunnattomasti riski, että Suomea vastaan käytetään ydinaseita.

    • Jep...

      Venäjä eka kokeilee EU ja Nato myönteistä vastaan eli Suomi naapuriaan vastaan....

      Pistetään EU ja Nato myönteiset itä-rajalle ja lähetään live kuvaa...kun Venäjä avaa ydinpommi siilot...tekee tähtäyksen....se kenel tulee viimeisenä hiki...on voittaja...

    • Suomikoopee

      Lapsoset eivät ymmärrä, kuinka isoilla asioilla leikkivät. Suomen ei pidä liittyä mihinkään ydinasekerhoon.

    • Hallitus ei voi...

      "Nato on otettu mukaan hallitusneuvotteluihin."

      ... sitä päättää. Tarvitaan kansanenemmistön tuki, Nato ei muutoin ota Suomea jäsenekseen, jos Kansa on sitä vastaan.

    • NatoOn

      Venäjä on kynnyskysymys Suomalaisille. Emme halua liittyä Venäjään, emme nyt, emmekä koskaan. Siksi Suomi liittyy rauhan ja itsenäisyyden takaavaan suureen rauhan Natoon.

      Asiassa ei ole kenelläkään mitään nokankoputtamista.

      • olet oikea jäärä!!

        "Emme halua liittyä Venäjään."

        Onko joku nyt sitten liittymässä Venäjään. Suomi on ollut kohta 20 vuotta EU-maa, eikä EU-maa todellakaan liity, eikä liitetä Venäjään. Yhdysvaltojen lähetystöstä on painostettu politiikkojamme liittymään Natoon, etkä ole seurannut uutisia esim., tämän vuoden helmikuun Wikileaks-vuodosta koskien edellä mainittua USA:n Suomea kohtaan harjoittamaa Natoon menemisen painostusta....

        Kuten enne Talvisotaa ja sen aikana: "Ei tuumaakaan periksi!!”

        Tämä on kansan enemmistön mieliala, nyt ei anneta periksi, kyllä jämpti on niin!! Painostakoon politiikkojamme ja grillatkoon heitä vaikka kuinka paljon, itsepähän ovat uransa valinneet ja kyllä poliisi ja tarvittaessa jopa karhukopla vaikka Suomen- Armeija suojelee Suomen kansaa ja sen edustamia politiikkoja!

        -masson

        http://www.saul-masson.info


      • Nato, Suomi ja Rauha
        olet oikea jäärä!! kirjoitti:

        "Emme halua liittyä Venäjään."

        Onko joku nyt sitten liittymässä Venäjään. Suomi on ollut kohta 20 vuotta EU-maa, eikä EU-maa todellakaan liity, eikä liitetä Venäjään. Yhdysvaltojen lähetystöstä on painostettu politiikkojamme liittymään Natoon, etkä ole seurannut uutisia esim., tämän vuoden helmikuun Wikileaks-vuodosta koskien edellä mainittua USA:n Suomea kohtaan harjoittamaa Natoon menemisen painostusta....

        Kuten enne Talvisotaa ja sen aikana: "Ei tuumaakaan periksi!!”

        Tämä on kansan enemmistön mieliala, nyt ei anneta periksi, kyllä jämpti on niin!! Painostakoon politiikkojamme ja grillatkoon heitä vaikka kuinka paljon, itsepähän ovat uransa valinneet ja kyllä poliisi ja tarvittaessa jopa karhukopla vaikka Suomen- Armeija suojelee Suomen kansaa ja sen edustamia politiikkoja!

        -masson

        http://www.saul-masson.info

        Suomi liittyy Venäjään sinä päivänä kun Venäjä tahtoo.


    • Ompi kotomaani

      Jos kuitenkin pidettäisiin huolta itse omista asioistamme, omalla armeijallamme. Ei noiden nykypoliitikkojen kohtalo ole historiankirjoituksissa kehuttava kun heistä mainitaan, että lähettivät Suomen rahat ulkomaille ja hommasivat maahan vieraat joukot. Ei saakeli!

      Ei mitään natoja eikä muitakaan ydinasekerhoja. EIkä mitään lemmenleikkejä itään eikä länteen. Kyllähän meitä muka oltaisiin viemässä vaikka mihinkä tanssiin, mutta niissä tansseissa meiltä viedään kaikki!

      • Rauhan Naton

        Meiltä viedään kaikki jos emme liity Natoon. Venäjän tuhatvuotinen historia todistaa sen.


      • Kyllä se on
        Rauhan Naton kirjoitti:

        Meiltä viedään kaikki jos emme liity Natoon. Venäjän tuhatvuotinen historia todistaa sen.

        nyt USA, joka yrittää viedä Suomen, nyt ei ole vuosi 1948, 1958, 1868, 1978 eikä 1988. Nyt on vuosi 2011. Nato ei ole tämän päivän juttuja ja se pitäisi lakkauttaa eurooppalaisen vastaavan järjestön hyväksi.

        Vai haluatko sinä totella, jotain USA:N Nato Komentajaa, jonka yläpuolella on Supervallan presidentti?

        Se menee siten tätä linjaa Helsinki, Bryssel, Pentagon ja vallan huipulla Washington/ Valkoinen talo.

        Pikkuserkuille vaan terveisiä Washingtoniin, vaikka tosin suomea he eivät taidakaan, ovat suomalaista sukujuurta ja vierailleet useasti täällä Suomessa. Tuskin heillä on Nato kantaa, tietävät kuitenkin, että sellainenkin järjestö on olemassa. He ovat sivistynyttä väkeä.

        -masson

        http://www.saul-masson.info


    • Perussuomalainen**

      Suomen on liityttävä Natoon ja mahdollisimman pian! Venäjän asevarustelu kiihtyy kokoajan!

      • Odottakaa vaan...

        Naton suunnittelema ohjuskilpiprojekti on pian historiaa.....Venäjä haluaa siitä erittäin kovin eroon.....

        Venäjä liittyy EU:hun ja Natoon...? Nyt se suurin vitsi tuli...

        Venäjällä on näitä EU:n pomoja vankiloissaan ja varmasti ihan poliittisesta syystä... se näyttää että EU:n bankterit eivät määrää Venäjän asioita....


      • "Venäjän asevarustelu kiihtyy kokoajan!"

        Annapa sitten hieman tilastoja tästä Venäjän asevarustelun kiihtyvyydestä, ottaen huomioon, että he aloittivat uudelleen melkein käytännössä lähes nollatasosta, siis suurvaltasarjassa. Supervalta sarjaan ei kuulu enää, kuin Yhdysvallat. Heillä ei ole enää mahdollista mihinkään suurempaan hyökkäykselliseen oppiin, kuten lähettämällä Eurooppaan ydinohjuksia ja menemällä sitten itse niiden omien "jytkyjensä" perään... Mitä he täysin radioaktiivisella maa pläntillä sitten tekisivät? Sitä paitsi eivätkä sellaiset vahvasti radioaktiivisen saasteeseen koulutetut ja varustetut joukot tule käytännössä toimimaan vahvasti radioaktiivisella maaperällä ja miten niiden tulisikaan toimia, kun mitä sellaisella radioaktiivisella Euroopalla sitten oikeasti mitään tekisikään.

        Johtopäätös: Venäjän doktriinit eivät voi olla hyökkäyksellisiä ainakaan suuremmassa mittakaavassa, paitsi johonkin Georgian-sodan tapaiseen pieneen kahakkaan. Venäjän puolustus pureutuu ydinaseiden käyttöön ja juuri sitä Yhdysvallat haluavat ”ohjuskilpikokeilullaan" Euroopassa kokeilla, suu sanoo muuta, kuin kädet tekevät, he valehtelevat ohjuskilvet ovat tarkoitettu Irania, mutta myös Venäjää vastaan. En ole millään tavoin venäläismielinen, mutta yleiseen etuun vedoten en haluaa elää valheissa. Tulivatpa ne sitten Venäjältä tai ihan mistä vaan. Niitä voidaan ( - siis voidaan) käyttää myös Venäjän "tukehduttamiseksi", eli USA:n omat ydinpommit menevät suoraan maaliin, mutta kiireinen 15 minuutin aikana tehty Venäjän vastaisku voi epäonnistua tähän, kun tämä tosiasian molemmat osapuolet ymmärtävät seuraavassa vaiheessa USA voi (siis voi) alkaa painostamaan ja lujaa Venäjää.

        Meille eurooppalaisille ei ideaalinen tila suinkaan ole, että Yhdysvallat hallitsevat jonakin päivänä koko maailmaa, silloin he myös aivan despootti päämäärä tietoisena, sekä itsevarmasti johtavat koko orkesteria, eivätkä liittolaiset ole sen paremmassa asemassa, jos niitä "EI USA:n liittolaisia" enää silloin onkaan, vaan on siirrytty "globaaliin Natoon", jota on helppo hallita. Tällä globaalilla Natolla on helppo hallita suurintaosaa maailmaa ja sen avulla voidaan toteuttaa kätevästi Neokonservatiivisin perversioita (Pax Americana jne.) tai yhtä hyvin muita totalitäärisiä järjestelmiä, periaatteella "USA:ssa demokratia Yhdysvaltalaisten kesken, muille mailla ja muiden maiden kansalaisia voidaan hallita täysin totalitäärisesti, omine tiedustelupalveluineen (sananvapaus). - Unohtamatta roomalaisten Hajottaa ja hallitse oppia.

        Näitä ohjuskilpiä on jo idässä piirittämässä Venäjää, nyt niitä halutaan Eurooppaankin Iranin ohjuksia torjumaan. Ei tuohon kukaan järkevä usko, niitä voidaan käyttää aivan mitä kohdetta vastaan tahansa, niin pitkälle kuin vain on ohjus ammuttavissa.

        Yhdysvaltojen ulko- ja turvallisuuspolitiikka viime vuosina on tullut entistäkin painostavammaksi, (Suomessa painostaa sanaa, ei olla käytetty vaan on sen tilalle laitettu "ovelasti" "paimentaa" sana.) Joka tapauksessa he painostavat entistä enemmän ellei maailmalta pelastukseksi löydy vastavoimaa. Vastavoimaa tarvitaan, vaikka siihen ei itse välttämättä kannattaisikaan liittyä. Vastavoima toimii silti, oli Supervalta No. 2 vaikka, kuinka ”paha tai hyvä” siitä ei ole kysymys tai mitä hyvänsä sitten olisikaan, poissulkien erilaiset fundamentalistit, . Meidän tarvitsee nyt olla kaukaa viisaita.

        Kiina ei hallitse mm. globaalia mediaa, kuten USA sitä "hallitsee". Heillä ei ole myöskään niin paljon moderneita aseita. Oletteko kuulleet esim. Kiinan tai Venäjän viidennen sukupolven hävittäjistä? Jos sellaista vasta nyt alettaisiin suunnittelemaan, kone pääsisi sarjavalmistukseen siinä vaiheessa, kuin muut jo suunnittelevat kuudennen sukupolven hävittäjiä.

        Venäjä tarvitsee enemmän Eurooppaa, kuin Eurooppa Venäjää. Öljy ja muu energia voidaan saada muualtakin kuin Venäjästä, silti olisi kehitettävä Venäjän ja toisaalta Yhdysvaltojen välistä kauppaa.

        Venäjä on emo Euroopan napanuorassa ja jos se vahingoittaa tieten tahtoen tätä suhdetta, se käy Venäjälle paljon kalliimmaksi, vaikka se saisi kaupallisten suhteiden menettämisestä koko Suomen sekä Baltian. he tietävät ja heidän tulee tietää, että Suomea vastaan käyty sota on aivan eri kaliiberia, kuin jonkin Georgian tapaisen banaanitasavallan valloittaminen. Sieltäkin Venäjä kyllä lähti pois, ennen kuin olisi tullut kauppasaartoa ja muita ekonomisia sanktiota Venäjää vastaan.

        Kaiken tämän minä sanon varoittaakseni maailmaa, yksinapaisuuden tulevaisuuden kauhuista, kuitenkaan lietsomatta vihaa yhdysvaltalaisia tai yhtä hyvin venäläisiä ihmisiä kohtaan (se asia ei liity tähän), koska samanlaisia me lopulta ollaan kuitenkin kaikki ja mihin blogiin sitten kuuluisimmekaan meidän tuliisi saada vaikuttaa äänillä juuri niitä, kuka mitäkin kantaa ja / tai puoluetta edustaa.

        -masson.


        http://www.saul-masson.info


    • Tappaminen on himoa

      Kokoomuspolitikot haluu päästä mukaan tappamaan maailman köyhimpien maiden siviilejä. Sitähän NATO tekee. Himoja on kaikenlaisii.

      • J-ä-r-k-i

        Natovastustajat ovat älyllisesti heikoilla.

        NATO suojelee siviilejä diktaattoreiden joukkojen tappamiselta.


      • älyllisesti vahva
        J-ä-r-k-i kirjoitti:

        Natovastustajat ovat älyllisesti heikoilla.

        NATO suojelee siviilejä diktaattoreiden joukkojen tappamiselta.

        Monissa maissa kansa on näiden "diktaattoreiden" puolella. Pitää yrittää nähdä NATOn sotapropagandan läpi.

        Demokratian levittämisellä perusteltu sotiminen tarkoittaa USA:lle myötämielisen nukkehallitsijan nostamista valtaan. Näin on tapahtunut Irakissa ja Afganistanissa. Haluaako joku ihan tosissaan liittyä tällaiseen USA:n siirtomaavaltaa pönkittävään organisaatioon, NATOon?


    • entäs todellisuus?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1663
    2. 44
      1003
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      62
      958
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      929
    5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      60
      898
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      879
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      840
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      785
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      768
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      752
    Aihe