Elikkä onko tietoa miten paljon proteiinia hajoaa / muuttaa muotoaan jos esim kanaa keittää tunnin (isoissa soppakattiloissa saattaa joskus mennä) tai jos uunissa tai pannulla paistaa pitkään sen jälkeen kun on jo "kypsää" siihen verrattuna kun jos keittäisi / paistaisi vain ihan kypsyysrajaan asti.
Entä paljonko uudelleenlämmittäminen / uudelleenkiehuttaminen hajottaa kanssa?
Lisäesimerkkinä vaikka jos sulattaa mikrossa juustoa leivän päälle niin lähteekö siitäkin menemään paljon protskuja?
Proteiinin kuumentaminen
Unohtu hellalle
1
115
Vastaukset
- Jos jotain
lähtee niin sillä ei ole käytännössä mitään merkitystä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kumpi vetoaa enemmän sinuun
Kaivatun ulkonäkö vai persoonallisuus? Ulkonäössä kasvot vai vartalo? Mikä luonteessa viehättää eniten? Mikä ulkonäössä?921786- 851262
- 1101123
- 72975
- 105909
Okei nyt mä ymmärrän
Olet siis noin rakastunut, se selittää. Onneksesi tunne on molemminpuolinen 😘56828- 36742
- 47741
Olen huolissani
Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis47691- 33673