Elikkä onko tietoa miten paljon proteiinia hajoaa / muuttaa muotoaan jos esim kanaa keittää tunnin (isoissa soppakattiloissa saattaa joskus mennä) tai jos uunissa tai pannulla paistaa pitkään sen jälkeen kun on jo "kypsää" siihen verrattuna kun jos keittäisi / paistaisi vain ihan kypsyysrajaan asti.
Entä paljonko uudelleenlämmittäminen / uudelleenkiehuttaminen hajottaa kanssa?
Lisäesimerkkinä vaikka jos sulattaa mikrossa juustoa leivän päälle niin lähteekö siitäkin menemään paljon protskuja?
Proteiinin kuumentaminen
Unohtu hellalle
1
128
Vastaukset
- Jos jotain
lähtee niin sillä ei ole käytännössä mitään merkitystä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Maatalous- ja yritystuet pois, työeläkevaroilla valtion velka pois
Suomi saadaan eheytettyä kädenkäänteessä, kun uskalletaan tehdä rohkeita ratkaisuja. Maatalous- ja yritystuet ovat hait102898- 392527
Mies mä oon ihan helppo
Miehelle johon oon ihastunut. Olen harvoin ihastunut, mutta suhun olen. Ei tarvitse kuin pyytää, niin...381393- 841330
- 631211
Mies olen aika erakko nykyään
Vanhentunutkin olen muutamana viime vuonna parikyt vuotta. Kun en ennenkään kelvannut, niin tuskin nytkään kelpaan. Lisä40959Lavroville taitaa olla jo ikkuna raollaan?
Lavrovin syytä välttää korkeita paikkoja ja ikkunoiden läheisyyttä.Ettei vain keikahda ikkunasta pihalle.124853- 32786
Ylen johdon hulppeat bonukset alkavat taas
Suora kopio Iltalehdestä: "Asiasta kertoo Iltalehdelle Ylen hallituksen puheenjohtaja Matti Apunen. Mitä tulospalkkioi27635Skenaario
Elämä ja kuolema ovat merkillisin nyytti olevaisuutta. Mutta kun kumpaakaan ei ole, syntyy lapsuksia, joita korjaamaan58596