Elikkä onko tietoa miten paljon proteiinia hajoaa / muuttaa muotoaan jos esim kanaa keittää tunnin (isoissa soppakattiloissa saattaa joskus mennä) tai jos uunissa tai pannulla paistaa pitkään sen jälkeen kun on jo "kypsää" siihen verrattuna kun jos keittäisi / paistaisi vain ihan kypsyysrajaan asti.
Entä paljonko uudelleenlämmittäminen / uudelleenkiehuttaminen hajottaa kanssa?
Lisäesimerkkinä vaikka jos sulattaa mikrossa juustoa leivän päälle niin lähteekö siitäkin menemään paljon protskuja?
Proteiinin kuumentaminen
Unohtu hellalle
1
119
Vastaukset
- Jos jotain
lähtee niin sillä ei ole käytännössä mitään merkitystä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Taisin tehdä virheen
Kaipaan sua enemmän kuin kuvittelin. Luulin, että helpottuisin, mutta olinkin täysin väärässä. Vieläkö vastaisit minulle743670Hyvä että lähdit siitä
Ties mitä oisin keksinyt jos oisit jäänyt siihen, näit varmaan miten katoin sua.... 😘🤭😎💖472896Koronarokotus sattui oudon paljon nyt sairaanhoitaja Tanja 46 istuu pyörätuolissa
Pitkä piina piikistä Kun Tanja Vatka käy suihkussa, tuntuu kuin ihoa revittäisiin raastinraudalla irti. Hän on kärsinyt1712857Nyt tuntuu siltä, että on pakko päästä puhumaan kanssasi
Tuntuu että sekoan tämän kaiken takia. Miehelle572381Olisitko mies valmis?
Maksamaan naisellesi/vaimollesi/tyttöystävällesi elämisestä syntyvät kulut, ruokailun, vuokran ja muut välttämättömät me3612152- 1601850
- 771533
vieläkin sanoa voin...
💖💛💖💛💖💛💖💛💖 💛 Beijjjbeh 💛 Kaks vuotta tänään täällä. Miten hitossa jotkut on jaksaneet kymmeniä vuos231368- 281340
Nainen onko sulla supervoimmia ?
Voisitko auttaa miestä mäessä? Tarjota auttavan käden ja jeesata tätä miestä? Tai antaa olla et sä kuitenkaan auta.391332