Iltatytöt

MiehetLukekaa

Nyt miehet jumalauta niitä oikeita kunnon vastauksia. Tiedän että ihan taatusti jokanen mies katsoo esimerkkinä mainittakoon vaikkapa netistä noita Iltatytsyjä. Ovatko sen näköiset naiset teidän kaikkien miesten ihannenaisia noin ulkonäöltään? Miksi katsotte niitä jos kerta haluatte itsellenne täysin ulkonäöltään erilaisen naisen?

Esim. Mies seurustelee pyöreän naisen kanssa ja käy usein netissä selaillessaan vilkaisemassa/tuijottamassa esim näitä Iltatytsyjä. Miksi? Kertooko se ihan oikeasti siitä ettette ole tyytyväisiä oman naisenne ulkonäköön ja sen seurauksena käytte netistä katsomassa tuollaisia kuvia jotta saisitte silmänruokaa koska omasta naisesta ette sitä saa?

Nyt jokanen mies kommentoimaan jotta saan mielenrauhan että mikä tässä on ideana :(

82

1251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....................

      "Esim. Mies seurustelee pyöreän naisen kanssa ja käy usein netissä selaillessaan vilkaisemassa/tuijottamassa esim näitä Iltatytsyjä. Miksi? Kertooko se ihan oikeasti siitä ettette ole tyytyväisiä oman naisenne ulkonäköön ja sen seurauksena käytte netistä katsomassa tuollaisia kuvia jotta saisitte silmänruokaa koska omasta naisesta ette sitä saa?"

      Kyllä, rehellisesti sanottuna siitä se kertoo.

    • Rauski the man

      No onhan se kiva katsella tissejä ja perseitä ja runkkailla. Ei siihen liity sen suurempaa dramatiikkaa. Ne ei liity mitenkään parisuhteeseen ja rakkauteen kuten ei myöskään syrjähypyt ja muut kertapanot.

    • jarbbe

      Ei noita kannata miettiä sen syvällisemmin. Miehet on miehiä ja miehille silmänruoka voi olla ihan eri tyyppinen juttu kuin naiselle. Ei siihen mitään sen syvempiä tunteita tai merkitystä liity vaan joskus on yksinkertaisesti mukava katsella kauniita naisia eikä se tarkota sitä että heti oltaisiin pettämässä. Turhaa miettiä edes tollaisia asioita syvemmin.

    • 6+13

      Itse naisena olen sitä mieltä, että ruokahalun saa herättää muuallakin kunhan tulee kotiin syömään :)

      • Wau :)

        Siinä on tosiaan fiksu nainen ja juuri noin kaikkien tulisi ajatella.


      • ihananainen90

        Kyllä!
        Turhalla mustasukkaisuudella vain ajaa miehen pois.


    • ap

      Oonko tosiaan ainut nainen jota tällänen asia vaivaa? Itse loukkaannun jos tiedän mieheni katselevan tuollaisia, koska itse en vartalolta ola yhtä hoikka ja kiinteä. Vaikka normaalipainoinen olenkin. Mutta kun sitä väkisinkin alkaa ajattelemaan että pitäisi olla tuon näköinen jotta kelpaisi.

      Ja jos tosiaan miehet tai jotku miehet katsoo noita naisten kuvia netistä sen takia että oma nainen ei ulkonäöllisesti viehätä niin luulisi että aika hankalaa olisi sellaisen naisen kanssa seurustella jos ei ulkonäkö nappaa?

      Kyllä mä ainakin haluaisin ja ottaisin itselleni miehen, joka on ulkonäöltä mieleeni ja vielä se luonne ois mieluinen. Enkä ottaisi sellasta että ois epäviehättävä ulkonäöltä. Ulkonäkö ei tietenkään oo tärkein asia (joillekin toki varmasti onkin) mutta kyllä sen naaman ja kropan pitää olla sellanen että se miellyttää. Sitä mieltä mä olen.

      Joten ihmettelen sitä miesten logiikkaa tässä tilanteessa että otetaan sen näköinen nainen joka ei viehätä ja sitten selaillaan netistä kauniimpia naisia ja ihaillaan niitä?

      Vastauksia!

      • Itsetunto??

        Itsetuntoaan voi kehittää ja mustasukkaisuuden kanssa tehdä töitä.

        Tai sitten ei kannata seurustella.


      • Ei vaivaa
        Itsetunto?? kirjoitti:

        Itsetuntoaan voi kehittää ja mustasukkaisuuden kanssa tehdä töitä.

        Tai sitten ei kannata seurustella.

        On tosiaan, joita tällainen asia ei vaivaa.


      • nainen90

        Ymmärrän kyllä kantasi.
        Jos olet parisuhteessa niin kannattaa varmaan ottaa asia puheeksi hyvässä hengessä kumppanin kanssa.
        Mutta johtuisko tuo miehillä siitä että "vaihtelu virkistää".. :)
        Älä ota stressiä!


    • 10+9

      Minä taas haluaisin tietää mistä johtuu, että naiset kuvittelevat seurustelun alkaessa kaikkien muiden naisten katoavan maan pinnalta, miehen silmissä siis. Onko niin vaikea hyväksyä, että tästäkin maasta löytyy todennäköisesti tuhansia naisia, jotka ovat miehesi mielestä kauniimpia/seksikkäämpiä kuin sinä? Sinussa on kuitenkin ollut jotain miehesi mielestä haluttavaa, koska on kanssasi hynttyyt yhteen lyönyt. Ilmeisesti myös toisin päin. Oletko sinä maailman paras nainen miehellesi? Onko miehesi maailman paras mies sinulle? Todennäköisesti ei.

    • voi luoja

      Hauskinta on se, että vaikka oma nainen olisikin tosi kaunis, niin silti miehet tsiigaa muiden naisten kuvia. Lieneekö moniavioisuus jäänyt apinan ajoilta päälle? Sekin on ok, mutta turha yrittää siinä tapauksessa sitoutua yhteen naiseen. No, ainakin ne miehet jotka katsovat avoimesti muiden kuvia, olet rehellisesti paskoja. Nainen saa siis valita, sietääkö vai ei. Minä en siedä, joten olen yksin.
      Mielestäni fiksuilla ihmisillä ei ole milloinkaan tarvetta moiselle roska "viihteelle." Mitä järkeä on katsella kuvia, siis kuvia puolialastomista ja jopa alastomista ihmisistä tai vituista ja tisseistä/kulleista? Ei niin mitään järkeä.
      Joskus tosissani mietin, että onko pieni prosentti ihmisistä ihmisiä ja loput puoliapinoita/puoli-ihmisiä?

      • 6+16

        Huonoa argumentointia. Ihmisiltäkö on kokonaan kadonnut lisääntymisvietti evoluution myötä? Lisääntymisvietti = panettaa. Panetus taas takaa suvun jatkumisen. Ilman panetusta sinua ei olisi.

        Ei sillä, että tämä olisi hyvä asia. Vielä se ei näy niin vahvasti, mutta 2050 tienoilla varmaan aletaan miettiä pakkosterilointeja tms. Joka tapauksessa, tämä on biologinen fakta, halusit tai et.


    • Mies27w

      se johtuu tuhansia vuosia kestäneestä evoluutiosta ja miehisistä geeneistä,
      eli siis miehet ovat aina katselleet naisia.

      sitäpaitsi kuolaahan naisetkin kieli lattiassa SCANDINAVIAN DRUNKSEJA(HUNKSEJA)!!

      • neitiKatrin

        En tiedä muista, mutta mun mielestä ne hunksit on naurettavia pellejä.

        Mun puolesta miehet saa tehdä mitä lystää ja kuolata kenen perään vain haluaa. Ei ole mun elämäni onnellisuus seurustelusta kiinni.


      • Nainen, naisellinen

        No ei välttämättä nyt Hunkseja tuijotella, vaan ihan arkisempaa. Kadulla kaupassa, pankissa, junissa, busseissa yms. on vilisemällä peppuja, partoja, hymyjä, katsekontakteja, leikkisyyttä, kujeellisuutta. Vapaita ja varattuja. Ehkä kestoltaan sekunnista muutamaan. Ohikiitäviä tilanteita. Arjen hurmaa.

        Siispä, ei tarvita Hunkseja, koska

        se johtuu tuhansia vuosia kestäneestä evoluutiosta ja naisellisista geeneistä,
        eli siis naiset ovat aina katselleet miehiä.


    • kasineljäviisneljä

      En mä tykkäis jos mun mies ajattelis muista naisista et on seksikkäämpi/kauniimpi ku mä :(((((((

      • The truth

        sit sun vaan täytyy psyykata itses uskomaan, että olet maailman kaunein ja seksikkäin. So simple.


      • mies 37 v.

        Aatteletko sinä että maailmassa ei ole yhtään sun miestä komeempaa ja sexympää karjua?

        Mä luulen että sä osaat nimetä heti muutaman kun vähän mietit rokkareita, poppareita ja leffastaroja...


    • Huoleton poikamies

      Mitä nyt joskus olen vilkaissut netistä tai sattumalta lehdestä kahvilassa kun en niitä ostele niin eipä paljon viisari värähdä.

      Sellaista junttipissis kamaa.

      Syy minkä takia mies tsiigailee naisia tuolla tavoin kuvista johtunee siitä samasta kun nainen haistelee parfyyripulloja.
      Luo virikkeitä ja herättää seksuaalisia haluja.

      Ymmärrän kyllä että kun kyseessä on toisen naisen kuva että se herättää ärtymystä. Sitten voi kysyä itseltä että mitä ne omat seksuaalifantasia sisältää. Onko ne aina sen oman miehen kanssa tapahtuvia?

    • ehkäerilainen

      Kyllä ainakin itselläni mun fantasiat on aina omasta rakkaasta miehestäni ;) Koskaan en varattuna ole haaveillut muista miehistä millään lailla. En seksin aikana enkä muutenkaan. Ei edes tee mieli.

    • huumaantunut

      Asia on sillä tavalla, että mies tarvitsee vaihtelua. Voin kertoa ihan rehellisesti, että siihen samaan naiseen kyllästyy yllättävän nopeasti ja alkaa kaipaamaan uusia seikkailuja. Maailma on täynnä ihania naisia, mutta kukaan ei ole ylivertaisen täydellinen. Vaihtelu virkistää, siksi olenkin sinkku ;).

      • Älä koskaan sano ei

        Voi se sinullekin vielä joskus se tosirakkaus kolahtaa, ole vaan varuillasi


      • Not single

        Olen nainen ja olen kanssasi täydellisesti samaa mieltä: kuka h-i jaksaisi ilman vaihtelua samaa iänikuista junttieinaria joka mutkaan. Muolima on täynnä uusia, jännittäviä, komeita, ihania miehiä - vaihteluksi.


      • MIES29!
        Not single kirjoitti:

        Olen nainen ja olen kanssasi täydellisesti samaa mieltä: kuka h-i jaksaisi ilman vaihtelua samaa iänikuista junttieinaria joka mutkaan. Muolima on täynnä uusia, jännittäviä, komeita, ihania miehiä - vaihteluksi.

        Kuulostat tunnevammaiselta ja hieman halvalta. En koskis.


    • Ennu__

      Jos mies tarvitsee ennen pitkään vaihtelua niin kantsii siinä tapauksessa todellakin pysyä sinkkuna loppu elämän.

    • telinemies

      Duunissa meillä oli työporukan kanssa tapa että joku ostaa päivän lehden mm. urheilun takia ja katseltiin myös aina päivän kuvakin. Mielestäni ihan viatonta pikku hupia tuommoinen, ei se kerro etteikö olisi tyytyväinen omaa naiseensa.

    • No itse en kelpuuta "pyöreää" naista. Eikä kyllä edes suurin osa näkemistäni iltatytöistäkään läpäise karsintarajaani.
      Suurin osa näkemistäni iltatytöistä menee ihan siihen normi/keskivertokategoriaan. En oikein ymmärrä miehiä jotka pitävät heitä jotenkin ihmeellisen hyvännäköisinä?!

      PS. iso osa iltatytöistä on muuten strippareita. ;) Ei sillä, että siinä mitää väärää olisi...

      • ????????????????????

        Mistä tiedät että suurin osa olisi strippareita? tunnen pari mimmiä jotka ovat joskus olleet iltatyttöinä ja yksikään ei kuulu tuohon ammattikuntaan. Yhtä valmentaa mentulakin (fitness)


      • ???????????????????? kirjoitti:

        Mistä tiedät että suurin osa olisi strippareita? tunnen pari mimmiä jotka ovat joskus olleet iltatyttöinä ja yksikään ei kuulu tuohon ammattikuntaan. Yhtä valmentaa mentulakin (fitness)

        Tunnen toistakymmentä stripparia, jotka ovat olleet iltatyttöinä. He taas tuntevat (tietenkin) vielä enempi alan työntekijöitä, jotka ovat olleet iltatyttöinä. ;)


      • ???????????????????? kirjoitti:

        Mistä tiedät että suurin osa olisi strippareita? tunnen pari mimmiä jotka ovat joskus olleet iltatyttöinä ja yksikään ei kuulu tuohon ammattikuntaan. Yhtä valmentaa mentulakin (fitness)

        "Yhtä valmentaa mentulakin (fitness) "

        Mitä sitten?! Vai meinaatko, että Jari ei valmentaisi naista jos sais tietää tämän olevan strippari?! Outoa järkeilyä..


      • Ihannehanne

        No hei, mutta taas tullaan tähän "ihannavartaloon". Sun ihannevartalo ei ole valtavirran ihannevartalo. Pätee sekä nais- että miesihanteeseen. Se on ihan ok, mutta kyllä sen voi myöntää. Naisessa useimmat miehet ihailee ns. missivartaloa, eli normaalin bmi:n alakanttiin, muttei alipainoista (tai ylilihaksikasta). Naiset taas ihailee ryhdikkään lihaksikasta, ns. ruumiillisella työllä hankittua lihasta, ei tekemällä tehtyä.

        Sitten on marginaaliryhmät erikseen (liikalihavat, anorektiset, bodarit yms.) joille kaikille löytyy ottajansa, mutta jotka yleisesti eivät ole niin haluttuja.


      • Tykkään iltatytöistä

        Minusta iltatytöt ovatkin ihan tavallisia, kauniita nuoria naisia. (normaalit rasvaprosentit, ei isoja lihaksia jne) Kauniita sillä tavallisella tavalla, kuten pitää mielestäni ollakin. Olet oikeassa siinä, että ei iltatytöt mitään aivan järisyttävän poikkeuksellisen kauniita juurikaan ole ja osa saattaa mennä jopa keskinkertaisuuden alapuolelle. Makuasioita.


    • ap

      Miksi ette vastaa kysymyksiin?

      "Esim. Mies seurustelee pyöreän naisen kanssa ja käy usein netissä selaillessaan vilkaisemassa/tuijottamassa esim näitä Iltatytsyjä. Miksi? Kertooko se ihan oikeasti siitä ettette ole tyytyväisiä oman naisenne ulkonäköön ja sen seurauksena käytte netistä katsomassa tuollaisia kuvia jotta saisitte silmänruokaa koska omasta naisesta ette sitä saa?"

      Kyllä, rehellisesti sanottuna siitä se kertoo.

      Joku vastasi noin ja jopa 6 saanu toi kommentti. Eli ilmeisesti asia on näin? :(

      • Vaikka se kommentti saisi 600, ni se olis silti vain OSAN mielipide. Yksittäisten mielipiteiden pohjalta ei voi sanoa, että kaikki miehet ovat sitä mieltä..


    • ap

      No mitä mieltä ite oot? Vastaappas kerta oot mies.

      "Eikä kyllä edes suurin osa näkemistäni iltatytöistäkään läpäise karsintarajaan"

      No huh, minkähänlainen nainen sulleki oikein kelepaa.. :D

      Mä haluaisin vaan tietää sen että johtuuko se muiden naisten kattominen siitä että oikeasti on tyytymätön oman kumppaninsa ulkonäköön. Toisaalta, tuo kuulostaa jo niin naurettavalta että voiko millään pitää paikkaansa?! Luulisi että jokainen osaa hankkia kyllä sellasen kumppanin joka miellyttää ja jos ei miellytä niin miksi olla sellasen kanssa?

      Mutta kun ei seleviä vastauksia miehiltä tunnu tulevan tänne, ei sitten millään. Ainakaan itse en kauheesti oo tulleisiin vastauksiin ollu tyytyväinen.

      • BABYDOLLLOVE

        Oot hemmetin ahdistava ap. Lopeta kirjoittelu tänne, ihan sääliksi käy.

        Hanki elämä, muista että kaikkien todisteiden valossa elät vain kerran, joten ala nyt ihmeessä nauttia elämässä, ja unohtaa turhat miehet ja niiden turhat mielipiteet.

        Miehiä tarvitaan vain suvun jatkamiseen ja hauskanpitoon.


      • "No huh, minkähänlainen nainen sulleki oikein kelepaa.. :D"

        -osalla meistä on varaa valita, osalla ei..

        "Mä haluaisin vaan tietää sen että johtuuko se muiden naisten kattominen siitä että oikeasti on tyytymätön oman kumppaninsa ulkonäköön"

        -mies katsoo muita naisia, vaikka olis kuinka tyytyväinen oman naisensa ulkonäköön. Katsomisessa ei ole mitään pahaa, kunhan sitä ei tee naisensa seurassa, ja se sitten myös jää vain ja ainoastaan siihen katsomiseen. Itse visuaalisena ihmisenä en ainakaan voisi kuvitella kulkevani turuilla ja toreilla laput silmillä. Varsinkaan nyt kun kesä tulee. ;)

        Eli ei kannata turhaan repiä persettään jos mies katsoo jotain kämäsiä iltatyttöjä tms. Jos mies muuten kohtelee sinua hyvin jne...
        Järki mukaan.


      • Tyytymättömyys oman kumppanin ulkonäköön ja muiden naisten katsomiseen EI KORRELOI keskenään. Peukkua ylös mikäli samaa mieltä.


    • ukkohalla

      mä e ainakaan kato naisia netistä. joskus kahtonu ja eihä ne näytä miltää jotku iltatytöt. laihoja tylsän näkösiä naisia. en mä saa mitää kiksejä siit et katon naisten kuvia oli ne sit minkälaisia tahansa. ennemmin nussisin naista pilluun ja peppuun, se on aivan eri asia ku kahtoa netin kautta pelkkiä kuvia.

    • eimuutatälläkertaa

      Jos seurustelisin (ja viimeksi kun seurustelin), kaikenlainen naisten vahtaaminen, oli se sitten internetissä tai elävässä elämässä, oli ihan olemattomalla tasolla. Kun välitän jostain naisesta, hän on kaunein ihminen minulle eikä minua kiinnosta muita katsella.

      Nyt kun olen sinkku, tulee katseltua noita iltatyttöjä välillä. Lähinnä siksi että osa niistä jopa näyttää sellaisilta naapurintytöiltä, toisin kuin vaikka jotkut mainstream-pornonäyttelijät, jotka ovat ylisuurine rintoineen ja karmeine meikkeineen melko tylsiä (siis toki kauniita, mutta luonnollisena olisivat vaan paljon nätimpiä). Valitettavasti iltatytöissäkin on jo aika suuri osa kuvista semmoisia ns. pornokuvia. Ja osa niistä tytöistä on ihan liian nuoria, en näin 28-vuotiaana oikein perusta semmoisesta 18-vuotiaan babyfacesta.

      Mutta eniten tulee katseltua vastaantulevia naisia teillä ja kaupoissa. He ovat mukavampaa silmänruokaa kuin vartavasten kameralle poseeraavat naikkoset.

    • teeveeviisi

      no jo o harvinaista.. liekö totta..

    • eimuutatälläkertaa

      Miks helkkarissa satuilisin tommosta? Kirjotan anonyyminä niin ei tässä mitään hyvämiespisteitäkään olla keräämässä. Minulle henkilökohtaisesti ihmisen ulkonäkö riippuu tunnesidoksesta. Jos en tunne naista, niin hän on yleensä perusnätti. Jos kuitenkin tutustun häneen paremmin ja ihastun tämän myötä, alkaa hän näyttää aina viehättävämmältä. Kaikista voimakkain lisäys tähän tulee, jos naisella on tunteita minua kohtaan. Se, kun tietää että toinen välittää, nostaa tämän ihmisen aivan erityiselle jalustalle mielessäni. Täten hän on se nainen, jota eniten haluan katsella.

      Ja tuo että tykkää enemmän naapurintyttölookista kuin jostain täysin maskeeratuista naisista, on hyvin yleistä miesten keskuudessa.

    • nainen000000

      Mulleki tollanen mies !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Mut kyllä musta tuntuu et kaikki miehet haluais jonku tyyliin missitasosen naisen ja sitten paljon puhutaan siitä että kun mies ei sellasta naista saa niin TYYDYTÄÄN NS RUMEMPAAN!!!!!!

      Että on ihme logiikkaa miehillä jos pitää paikkansa. Toivottavasti ei ainakaan kovin monen kohdalla!!

    • Eräs nainen

      Mun mielestä iltatytöt ei ole mitenkään ihmeellisiä. Yks työkaverikin oli kerran iltatyttönä ja ihan tavallinen hoikka tyttö se on.

    • Totuudenlaukoja 3

      Ihannenainen on jokaisella miehellä luultavasti erilainen.

      Naisessa on vikaa, jos hän kuvittelee miehen sokeutuvan parisuhteen alkaessa muiden naisten ulkonäön suhteen-tämä on jääkylmä totuus.

    • naurava nainen:)

      Iltatytöt täyin normaalin näköisiä naisia.Joillakin ihan kivat selluliititkin pystyy näkemään kuvista tai jotakin muuta pikku pikku vikaa kropassa.Meinaan vaan että millähän perusteella noihin kuviin mennään...musta tuntuu että sen kun ilmoittaudutaan vaan että haluan melkein alastomana ja halpana itseäni esitellä kaikille niin ne toivottaa tervetulleeksi:)aikas säälittävää

      • Eräs nainen

        Ihan huvikseen meni mun työkaverikin. Ei siinä mitään ihmeellistä ollut. Töissä sitten kateltiin että millainen kuva siitä saatiin ja tyttö kertoi millainen kokemus oli ollut. Kaikkea saa nuorena kokeilla.


    • Herrasmies,kuka ties

      Niinkuin nimimerkki Huoleton poikamies osuvasti kuvasikin, ovat iltatytöt sellaisia junttipissiksiä.
      Itse tykkään sellaisista maailman luokan kaunottarista, naisellisista, näyttävistä aikuisista naisista, enkä teinin näkösistä rimppakinttuisista laudoista.

      Ehkä se aloittajan ukko käy tiiraa niitä senkin takia, että Iltalehden sivuille voi mennä huoletta ilman pelkoa viruksista. Ja vaikka oma naisihanne olisikin vähän erilainen, niin ne unelmanaisten kuvat saattavat olla monen mutkan ja klikkauksen takana. Ja ei varmaan halua jäädä sulle kiinni aikuisviihdesivustoilla vierailusta ;)

      Minun naisihanteeni ovat vanhan ajan elokuvakaunottaret kuten Ava Gardner, Rita Hayworth jne eikä mitkään Prisman kassatytöt halvoissa poseerauksissaan bikineissä Iltiksessä keikistelemässä.
      Tosin silloin kun olen suhteessa, on naiseni minun jumalattareni eikä minun tarvitse netistä tiirailla kaikenmaailman strippareita...

    • kyllä kaunis pyöreä nainen voittaa tavallisen kauniin naisen 100-0, enemmän pyöreitä lantioita kiitos minulle. Evoluutiopsykologiassakin on tehty tutkimusta, joiden tuloksissa on havaittu, että miehet alitajuisesti himoitsevat pyöreämpiä naisia enemmän, koska he näyttävät terveiltä ja hedelmällisiltä

      sanoisinko että esi-isien primitiiviset vainut ovat vielä voimissaan tässä kaverissa

      • raakahedelma

        Kiitos


      • Peukkua ylös

        Ei mitään pyöreitä pompulapamperoita ainakaan tälle miehelle.

        Evoluutiopsykologi voi painua vittuun teorioidensa kanssa.

        En takuuvarmasti himoitse alitajuisesti mitään pyöreämpiä, oksennus siinä lähinnä tulee kurkkuun.

        "sanoisinko että esi-isien primitiiviset vainut ovat vielä voimissaan tässä kaverissa "

        Minä olen kehittynyt jo ymmärtämään että läski on läskiä eikä vain "hedelmällisyyttä".


      • MIes metrosta...
        Peukkua ylös kirjoitti:

        Ei mitään pyöreitä pompulapamperoita ainakaan tälle miehelle.

        Evoluutiopsykologi voi painua vittuun teorioidensa kanssa.

        En takuuvarmasti himoitse alitajuisesti mitään pyöreämpiä, oksennus siinä lähinnä tulee kurkkuun.

        "sanoisinko että esi-isien primitiiviset vainut ovat vielä voimissaan tässä kaverissa "

        Minä olen kehittynyt jo ymmärtämään että läski on läskiä eikä vain "hedelmällisyyttä".

        Toiset tykkää kurveista ja toiset luisista naisista; ei siihen mitään kehityskaarta sen kummemmin tarvitse. Nämä ovat makuasioita, ihan niin kuin sekin, että toiset tykkää tummista ja toiset vaaleista jne. Ja joillekin noilla ominaisuuksilla ei ole mitään merkitystä.

        Yksilötason mieltymykset siis vaihtelevat suuresti mutta mitä isompia ryhmiä tutkitaan, sitä selvemmin tietyt ominaisuudet korostuvat naisissa eli sopusuhtaisuus, isohkot rinnat, pyöreä takamus ja kapea vyötärö miellyttävät suurimpaa osaa ihmiskunnan miehistä, rodusta riippumatta. Sitten on poikkeuksia kuten niitä, jotka tykkäävät sairaaloisen lihavista tai sairaaloisen laihoista ja keikkea siltä väliltä.

        Kurvikkuus on kuitenkin lähes aina ollut miehille silmän ilo.


    • ap

      Voi että kun löytäisi miehen jolle oma nainen on ykkönen eikä tarttisi muiden naisten kuvia varta vasten netistä ettiä.

      • vai mahdatko olla naiseksi melko narsisti?


    • ap

      No en todellakaan mikään narsisti

      • totuuuden torvi

        Nyt saat vastauksen ja tämän jälkeen ei tarvitse miettiä mitenkä asia on;

        Jos mies katselee esim.iltatyttöä,ei se tarkoita ettetkö olisi tarpeeksi kaunis miehesi mielestä.Se on vaan monelle (kuten alle kirjoittaneelle) tapa lehden lukemisen päätteeksi katsastaa minkä näköinen kinkku siellä on.Ei siinä ajattele"jooo-o,pitääpä vaihtaa kauniimpaan".
        Jos miehesi olisi halunnut paremman näköisen niin ei se olisi kelpuuttanut sua alun alkajaan.Parisuhteessa kun näkee ihmisen kokonaisuutena eikä minään pelkkänä ulkoisena asiana.
        Tuskin sun mieskään rumpee huutamaan palosireenin lailla jos sanot että"tuossapa on hyvänäköinen uros".Itse ainakin ottaisin "että,joo-o" eikä siitä tarvitse tehdä mitään kohtausta koska tietää mihin suhde perustuu;Tunteisiin,eikä sen yli aja yksikään hyvännäköinen nainen eikä mies.Piste.


    • ------

      ei minuu kyl haittaa vaikka mies katteleekin välillä jotain iltatytteleitä yms., kyllä itsekin tulee välillä vilkuiltua vieraita komistuksia, so what? siis kuhan jää siihen katteluun, niin ok... ei tollasesta tarvii olla mustis, ainakaan mun mielestä! sehän on ihan viatonta, pettäminen on sit asia erikseen.
      ja kliseisesti pitää vielä sanoa että kauneus on katsojan silmässä, toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä. en vaan ymmärrä naisia jotka nalkuttaa jätkilleen toisten naisten tai esim. pornon kattelusta...?
      ja itse oon naisena sitä mieltä että ne iltatytöt on halvan olosia huomion kerjääjiä, mut eipä ne miun elämään vaikuta millään tavalla..

    • -------------39

      Mitkä hemmetin iltatytot??? En ole kuullutkaan ja olen mies.

      • jeeeeeep

      • et olisi menettänyt paljoa


    • DAWFAWTFG

      Hajotkaa läskit.

    • No-loooooooooooooooo

      No LOL jotkut ilotytöt xD
      http://www.iltalehti.fi/iltatytto/200802070134829_ty.shtml
      Tuttuja naamoja, toi Hennah eli Kalinaisen Leuka-Henna ja sit toi Vesa "Veljekset Keskinen" Keskisen ja Lasse "Daltonin veljes" Koistisen exä, Tauskin tuleva vaimo :D et siitä vaan tytöt kuvia lähettelemään ni pääsette viel julkkiksen eukoksi ja muutenkin pitkälle elämässä ;)

    • Pelkkiä kuvia!

      Siis mitä ihmettä ettenkö sanois!? :D Etkö sinä ap koskaan katso esimerkiksi komeiden miesten kuvia? Vaikka sieltä Cosmosta tai jostain muusta hömppälehdestä? Kun näet komean miehen KUVAN edessäsi tuleeko sinulle VÄLITTÖMÄSTI ajatus, että pitäis vaihtaa parempaan tai pitäis saada ainakin vähintään tollanen? Tuskin! Monesti niitä tulee vain katsottua ILMAN sen suurempia ajatuksia, ihan vain mielenkiinnosta! Ei KOSKAAN ole tullut ajatus, että "olisipa se kumppani tollanen" tai "olisipa sillä tollaiset tissit", ei KOSKAAN!

    • Huh huh..
      • fsdfdjkjkjkl

        Karsea


    • .......

      Munkin mielestä ihan kivan näkönen tyttö. Eipä ainakaan mitään vikaa :D Mut mielipiteitä on tiety monia..

    • Tyttäresi siittäjä

      On se vaan uskomatonta, että naiset voivat sanoa ääneen: "Tiedän, että miehet ja naiset ovat erilaisia." Tämänkaltaiset kysymykset ja todellisuus osoittavat, että naiset vain luulevat tietävänsä ja osaavat sanoa ääneen, muttei sisäistää tuota eroa.

      Seksi on miehellä vähintään yhtä tärkeää kuin ruoka. Ilman seksiä mies näivettyy, nössöttyy, lampaistuu, menettää halunsa elämään. Seksi on se, joka saa miehen janoamaan menestystä.

      Mies puolestaan on niin yksinkertainen ettei ymmärrä, että seksinnälkä on vain mekanismi tehokkaaseen lisääntymiseen ja geenikilpailuun. Toisaalta ei miehen ole tarvis sellaista miettiä, kunhan vaan hoitaa tehtävänsä.

      Me olemme isoja nisäkkäitä. Isojen nisäkkäiden urokset pitävät laumoja eli haaremeita tai sitten käyvät siittämässä ja lähtevät omille teilleen. Nisäkkäissä pääosin naaraat huolehtivat jälkeläisistä.

      Mieti, jos naiset haluaisivat yhtä paljon seksiä kuin miehet, emmehän me muuta tekisikään kuin sekstaisi päivät ja yöt. Mutta kun miehellä on pakonomainen tarve seksiin ja naisella pakonomainen tarve jälkeläisiin, syntyy ikiliikkujasysteemi.

      Miehenä totean, ettei maailmassa ole mitään lähimainkaan yhtä kivaa kuin seksi, ei ihanampaa kuin naisen maku, tuntu ja tuoksu. Laueta naisen sisään pakarat kämmenissä ja hampaat niskassa on elämäntarkoitus. Parempaa huumetta kuin nainen ei ole vaikkakin naiset ovat täysin sietämättömiä muuten.

      • ole hiljaa

        Taitaa olla Dr. Saurus liikkeella eri nimimerkillä näköjään..

        Ei ihmisiä ja seksiä voi rinnastaa noin suoraviivaisesti eläimiin, ei se vain ole noin yksinkertaista.


    • Sisäinen äänesi

      Se on lopulta juurikin noin yksinkertaista, Kaikki muu on itsepetosta.

      Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon meillä on opetettuja arvoja vs. geneettisesti perittyjä arvoja? Kun tällaisen aidosti huomaa, koko maailma järkkyy. Me pidämme itsestään selvyytenä sitä, että rakkaus on jotain romanttista, mutta aiheen tutkiminen paljastaa, että rakkauskäsityksemme on täysin kulttuurissamme rakennettu. Puoli pallonmittaa itään tai etelään ja huomaat, ettei köyhässä maassa ole varaa romantiikkaan. Kyse on selviytymisestä. Me olemme oman yltäkylläisyytemme sokeuttamia. Me kuvittelemme, että kristilliset arvomme ovat ylempänä muita. Mutta aivan samoin ja yhtä vakaumuksella niin kuvittelevat äärimmäiset muslimit, juutalaiset, hindut ja ties mitkä taolaiset.

    • 3+10

      Vastaan nyt ihan alkuperäiseen kysymykseen. Kyllä se voi kertoa siitä, ettei mies ole tyytyväinen oman naisensa ulkonäköön, mutta ei välttämättä. Itse seurustelen pyöreän naisen kanssa, ja olen täysin tyytyväinen hänen ulkonäköönsä eli hän on minusta siis hyvinkin viehättävä, mutta siitä huolimatta katselen välillä iltatyttöjä, kuten myös pornoa/erotiikkaa ja kaduilla ym. näkyviä naisia. Naisystäväni seurassa en sitä kylläkään avoimesti tee.

      Syy tähän ei siis minun kohdallani ole tosiaan se, etten saisi silmänruokaa naisystävästäni, eikä sekään, että haluaisin vaihtaa hänet toiseen tai että haluaisin seksiä useamman naisen kanssa. Olemme seurustelleet jo useamman vuoden, enkä ole pettänyt naistani missään vaiheessa, eikä minulla ole haluakaan tehdä niin. Siitä huolimatta katselen kuitenkin mielelläni muitakin naisia ja saan siitä mielihyvää. Kaipaan siis jollain tasolla vaihtelua, ja katselenkin muuten erinäköisiä naisia, vartaloiltaan hoikasta lihavaan, mutta muiden naisten osalta minulle riittää heidän näkemisensä. Edes pornon katsominen ei merkitse sitä, että haluaisin ihan tosielämässä naida pornossa esiintyviä naisia. Tosielämässä tapahtuvaan seksuaaliseen kanssakäymiseen minulle riittää yksi nainen, ja luonnollisesti haluan sitä naisystäväni kanssa, koska tunteeni kohdistuvat häneen.

    • ömpelö

      Se on vähän sama asia jotta voihan sitä haistella ja katsella sisäfilepihvejäkin joka päivä vaikkei niihin varaa olisikaan.
      Me miehet vaan uskallamme näyttää sen, naiset tekee sitä piilossa.

    • Panchito...

      Jos katselee iltatyttöjä, miksi katselis oman naisensa näköistä, senhän näkee kotonakin? Varmaan kaikki miehet pitävät vaihtelusta, järkevät vain katsovat mutta eivät koske.

    • n 35 ihmettelee

      Ap, voin sanoa että mies voi katsella muita naisia koska on tyytymätön. Tai sitten muuten vain, mikä on erittäin todennäköistä ja todennäköisin vastaus. Ja kysynpä vain, mitä sitten?

      Olen itse pitkässä suhteessa, ja tiedän aivan hyvin millaisia naisia mieheni katselee. AIvan erinäköisiä kuin minä. Enpä minäkään katsele vain omani näköisiä, saati ajattele. Visuaalinen vaihtelu virkistää kumpaakin, eikä siinä ole mielestäni mitään väärää.

      Katselen muita miehiä kaupungilla, ajattelen seksiä harrastaessani mitä milloinkin (juu, en todellakaan aina vain omaa miestäni niinkuin hänkään tuskin minua) ja flirttailenkin. Mutta en petä. Sallin kaiken tään miehellenikin, ja miksi en sallisi? Mieli pysyy virkeänä, kun ns. lämmittelee joskus itseään toisaalla mutta käyttää kaiken sen innon omaan kumppaniin. Meidän mielestämme tässä ei ole mitään väärää kummankaan kohdalla, pettämisessä olisi. Vieraissa sängyissä ei siis kumpikaan tiettävästi vieraile. Sanon tiettävästi, koska muista kuin itsestään ei voi tietää: en epäile miestäni mutta en toisaalta voi puhua kuin omasta puolestani.

      Se on tuubaa, että vain miehet haluaisivat vaihtelua. Suurin osa naiskavereistani haaveilee muista miehistä ja miksei haaveilisi, ihminenhän on harvoja seksiä huvikseen harrastavia nisäkkäitä. Ikävä tuhota miesten kuvitelmat siitä, että nainen on jonkun evolutiivisen seikan vuoksi yksiavioinen ja mies vain haluaa vierasta. ;) (FIksut miehet tämän jo tietävätkin.)

      AP:llä on pitkä ja v-mäinen loppuelämä edessä, jos tuota tahtia jatkat. Mutta ratkaisua minulla ei tilanteeseen ole kuin se, että kannattaa opetella arvostamaan itseään ihan itsensä vuoksi eikä miehen. :) Olet ihan oikeasti tärkeä ja hyvä ihminen, vaikka et ole - niin kuin en muuten minäkään - mikään missi tai iltatyttö. Minä en edes haluaisi olla, tykkään tavis-itsestäni ihan riittävästi.

      Oletan, että olet vähän nuorempi, ja oikeastaan toivonkin. Moni nainen löytää itsensä ja alkaa nauttia seksistäkin ihan eri tavalla yli kolmekymppisenä, kun nuoruuden turhat ulkonäkö- ja mustasukkaisuuskriisit ovat takanapäin.

      • Naisen ajatuksia

        Nimenomaa! Kyllä jos satun jossain näkemään miehen, joka miellyttää silmää katson häntä ihaillen, samoin jos näen hienon auton tai vaikkapa kauniin perhosen... Vaikka seurustelenkin! En minä ainakaan haluaisi kulkea silmälaput silmillä ja yrittää vältellä visuaalisia ärsykkeitä :D Tuskin ketään haluaa! Jokainen mies ja jokainen nainen katsoo aivan 100 % varmasti jotain todella kaunista / komeaa, joka miellyttää silmää! Eikä minulla ainakaan ole KOSKAAN käynyt mielessä mieheni pettäminen!! Katsoa saa, muttei koskea ja mennä ajatusta pidemmälle. Näin se toimii. Luonnollisesti se oma kumppani kuitenkin viehättää eniten!

        Varsinkin nuorilla naisilla on todella kovat paineet ulkonäöstään ja itsestään, joten ymmärrän kyllä, että jonkun "täydellisen" pornotähden vahtaaminen tuntuu pahalta ja saa tuntemaan itsensä ihan nollaksi / ajattelee ainakin, että tuo on paljon kauniimpi kuin minä jne. Jos nainen kuitenkin on ihan täysin sinut itsensä kanssa hän ei moisesta välitä ellei mies rupea asiasta jatkuvasti jankkaamaan, kerskumaan jne. Kukaan rakastava mies ei kuitenkaan niin tee ja tekee sitä yleensä ihan omassa rauhassa.


    • Darwinin oppilas

      "...ihminenhän on harvoja seksiä huvikseen harrastavia nisäkkäitä."

      Harvoja ... itse asiassa näitä on nisäkkäissä aika paljon. Esimerkiksi kädelliset (apinat ja niiden sukuiset), rotat, hiiret. Jos ajattelet kiimaista naaraskissaa, niin ei sellainen tarvitse kuin yhden annoksen tullakseen raskaaksi, mutta kuitenkin saattaa pariutua yhden illan aikana kymmeniä kertoja.

      "Ikävä tuhota miesten kuvitelmat siitä, että nainen on jonkun evolutiivisen seikan vuoksi yksiavioinen ja mies vain haluaa vierasta. ;) "

      En usko, että kukaan darwinisti väittää näin. Naaraskin valikoi. Vahvin ja menestyvin uros saa naaraita, mutta valinta on yleensä aina naaraan käsissä. Vahvimman uroksen rooli ei välttämättä kestä kovin kauaa. Geneettisesti on edullista, että variaatioita tulee paljon ja että sekoittumista on riittävästi. Suomalaisten naisten viehtymys tummiin miehiin on sekin luonnollista, koska etäiset geenisekoitukset ovat aina sisäsiittoisia sekoituksia elinkykyisempiä. Jos samassa kylässä lisäännytään vuosisatojen ajan...

      Nisäkkäissä on tyypillistä, oikeastaan säännönmukaista se, että uros pyrkii aktiivisesti levittämään geenejään ja naaras hoitaa perillisiä. Yksinkertaistaen: seksuaalinen drive on uroksella ja preillisdrive naaraalla. Pentueiden isät saattavat vaihtua useinkin vallanvaihdoksen myötä. Kristillisessä maailmassakin pitkälle pitkälle keskiaikaan asti valtaa pitävällä kuninkaalla, ruhtinaalla, maanomistajalla on ollut ns, ensimmäisen yön oikeus. Suomessa piikojen ja isäntien suhteet olivat ennemmin sääntö kuin poikkeus. Romanttinen rakkauteen perustuva parisuhde on maailmanhistoriassa hyvin hyvin uusi, trendikäs ja jopa lokaali ilmiö.

    • sanonvainhuoh

      huoh

    • mimosaaaah

      Itse en siedä jos mies katselee muita naisia sillä silmällä enkä sellaista miestä otakkaan. Olen itse erittäin kaunis ja hyvä kroppainen nuori nainen,tottakai mies voi kaupungilla tai missä onkaan nähdä kauniita naisia eikä siinä mitään. Mutta mieheni ajattelee ettei ne ole mitään minuun verrattuna:)) Kaikki omalla tavallaan.
      Ja niistä "iltatyöistä" aika halpoja muijia siellä on eikä edes minkään näköisiä taikka kroppaisia..ei niistä vaara ole:)

      • Kerronpa sulle faktan:
        -et voi KOSKAAN varmuudella tietää mitä toinen ihminen ajattelee.

        Viittaan tällä siihen, ettet voi mitenkään tietää millä silmällä miehesi katsoo naisia tilanteissa, joissa sinä et ole paikalla.

        Mutta siinä olet oikeassa, että useimmat iltatytöt ei tod ole minkään näköisiä/kroppaisia. ;)


    • mimosaaah

      jep, totta kait tiedän ett mies varmaan kattoo naisia vähän enemmän kun en itse oo siinä,mutta jos mä siinä vieressä olen niin lentää ukko suohon:)) Sitä paitsi suomessa harva muija todella on mun mieleen,siis oikeesti treenattu kroppa,hyvillä geeneillä ja erittäin hyvän näköinen..ei kovin yleistä..:)) Ja kyllä mä voin sanoa miehelle että kaunis nainen jos näin on,ei vain usein tule vastaan.. Liian suuret vaatimukset ehkä..

    • mies 37 v.

      "Tiedän että ihan taatusti jokanen mies katsoo esimerkkinä mainittakoon vaikkapa netistä noita Iltatytsyjä."
      - jep, tottakai. Kaikki miehet katselevat ainakin joskus jonkinmoisia tyttökuvia. Se on geeneissä. Joka muuta väittää niin valehtelee - tai on homo, tai muuten vaan luostarissa kasvatettu... Lukeehan naisetkion Reginasta jotain "Naisen unelmia" -palstaa ja harlekiineja läjäpäin eikä miehet niistä meteliä nosta vaikka niissä onkin aina joku komea lääkäri viemässä neitsyyttä tai jotain...

      "Ovatko sen näköiset naiset teidän kaikkien miesten ihannenaisia noin ulkonäöltään?"
      - kuka on sanonut että ne kaikki olisivat jokaisen ihannenaisia näöltään?
      Okei, jos minä nyt tästä menen katsomaan iltatyttökuvia nin ei se tarkoita että olisin joka kuvan ääressä kieli pitkällä. Jos mä haluun nähdä sieltäjonkun kuvan joka erityisesti muhun kolahtaa niin en minä sitä etsimättä löydä, kyllä ne täytyy plärätä ensin läpi. Sitäpaitsi "ihannennainen" on varsin subjektiivinen määre - eli kyseessä lienee makuasia; toinen tykkää blondista, toinen brunetesta, yksi hyvästä perseestä, toiselle isot tissit on "se juttu". Rehellisesti sanottuna minun henklökohtainen mielipiteeni on että niistä iltatytöistä 85 % prosenttia ei nappaa ollenkaan. Tai ehkä livenä. Tai paremmin kuvattuna. Ne iltatytsyjen kuvat on aika usein ö-luokkaa.

      - jos taas kysymyksesi tarkoitti miksi katsomme juuri sellaisia tyttökuvia, emmekä esim. ylipainoisten tyttöjen kuvia niin siihen on oiekastaan yksi ainoa syy: evoluutio. Kuka tahansa katselee mieluummin sellaista vastakkaisen sukupuolen edustajaa joka edustaa lajilleen ominaisia parhaimpia ominaisuuksia. Jos kaiki miehet tuntisivat vetoa 80 v. mummoihin niin eipä taitaisi laji säilyä yrityksistä huolimatta. Katseletko itse mieluummin trimmattua nuorta kundia vai 60 v läskiä äijää? Se on luonnonvalintaa, jokainen tuntee vetoa sellaisia yksilöitä kohtaan jotka ovat hyvässä fyysisessä kunnossa ja ovat ilmeisen lisääntymiskykyisiä. Naisilla tietenkin saattaa luonnostaan olla erilaisia kriteereitä lisääntymiskykyiselle uroksell (vauraus ja status = vahvin johtaja apian) jotka naaraalle merkitsevät hengisä pysyviä poikasia. Miehelle tärkeintä on evoluution kannalta päästä siittämään mahdollisimman terveitä ja hyväkuntoisia naaraoita paksuksi jotta jälkeläisillä on mahdollisimman hyväkuntoinen emo niistä huolehtimassa. Opiskele biologiaa. Tietysti luolamiesaikoina lihava nainen viesti siitä että tässä luolassa ei nähdä nälkää joten silloinsaattoi olla muita kriteereitä. Mutta huomaa että läski = paljon ruokaa on looginen päätelmäketju, syy ja seuraus, jonka tajuaminen vaatii älyä ja suunnitelmallisuutta ja jolla ei ole mitään tekemistä luonnollisten viettien kanssa.

      "Miksi katsotte niitä jos kerta haluatte itsellenne täysin ulkonäöltään erilaisen naisen?"
      - en oikein ymmärrä kysymystä. Luetaanhan me miehet autolehtiäkin ja kattellaan komeiden autojen perään vaikka meillä itsellämme ei ole sellaista, ei ehkä ole koskaan mahdollisuutta sellaista saada, ja vaikka olisikin niin emme me niitä kaikkia saisi kumminkaan.

      Vai tarkoitatko että katselemme kuva ajostain kurvikkaasta blondista ja haluamme todellisuudessa ihan toisenlaisen ja tumman? En minä oikein ymmärrä tuotakaan... Nehän ovat vain kuvia. Jos olen löytänyt itselleni "toisenlaisen" tytön ja haluan hänet niin eikö sen pitäisi olla slevä merkki siitä että ko. henkilö sopii minulle, riippumatta siitä miltä hän näyttää?

      Etkö itse koskaan kuolaa jotain komeaa latinoa tai Antti Tuiskua telkkarista, hä? Eikä semmoisia kumminkaan pyöri lähimaillakaan.

      "Esim. Mies seurustelee pyöreän naisen kanssa ja käy usein netissä selaillessaan vilkaisemassa/tuijottamassa esim näitä Iltatytsyjä. Miksi?"
      - miehen logiikalla: miksi ei? Niitä kuvia on kiva katsella. Ihan niinkun niitä autojakin V8 lehdessä. Piste.

      "Kertooko se ihan oikeasti siitä ettette ole tyytyväisiä oman naisenne ulkonäköön ja sen seurauksena käytte netistä katsomassa tuollaisia kuvia jotta saisitte silmänruokaa koska omasta naisesta ette sitä saa?"
      - mahdollisesti. Mutta kuten jo ensimmäisessä kysymyksessä tuli ilmi; jokainen mies katsoo tyttökuvia joskus. Eikä se korreloi mitenkään sen oman naisen kanssa. Aivan sama vaikka oma eukko olisi Miss Universum - miehet katsovat tyttökuvia, ja pornoa, aina ja iankaikkisesti, jos sitä vain on saatavilla. Ihan kuten niitä autojakin. Ja jos kaikki tyttökuvat (ja komeat autot) ja kameratkin, hävitettäisiin koko maailmasta tällä sekunnilla, niin jo huomisaamuna ne meistä jotka omaisivat taiteellista lahjakkuutta olisivat piirustaneet ensimmäiset uudet versiot ja pistäisivät ne kavereiden kesken jakoon viimeistään viikonloppuna...

      • Cloetta...

        Wau - upea vastaus!

        Olen samaa mieltä kanssasi. Itse olen naimisissa miehen kanssa, joka on aina ollut "naisten perään". Hän tykkää katsella ja mielellään mm. tanssittaa kauniita naisia ja ihan luvan kanssa. Tiedän, että hän rakastaa minua, ihaileekin.

        Itsekin tykkään katsella kauniiden naisten ja miesten kuvia, samoin katselemme yhdessä eroottisia elokuvia. Minusta on vain ihanaa, että mieheni on kiinnostunut naisista ja aivan erityisesti minusta. Olisi paljon huolestuttavampaa, jos hän ei olisi kiinnostunut katsomaan jos vastaan kävelee upean näköinen "hänen makuaan" oleva nainen (=tumma ja kurvikas), tällainen yleensä viittaa myös heikkoon libidoon ja vähäiseen testosteroniinin tasoon. Ei kiitos.

        Minulla on terve itsetunto ja tiedän olevani viehättävä ja mieheni silmissä kaunein nainen maailmassa, vaikken sitä tietenkään objektiivisesti katsottuna olekaan. Nautin vartalostani, ja niin tekee miehenikin, vaikken missin mitoissa olekaan. Monella naiselle on kauniimpi vartalo kuin minulle mutta mitäs siitä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      195
      4815
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      123
      2997
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2334
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      139
      2334
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1972
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1546
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      115
      1472
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1383
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1210
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1091
    Aihe