ei kohtaa kysyntä ja tarjonta

kävelen silmät ja mieli avoimena pitkin maailmankatuja , josko vastaan kävelis mies joka sytyttäis , tois hyvänolon tunteen , hymyn huulilleni.. mutta kun kuuntelen ikäisiäni miehiä, heille naisen pitäisi olla 20 v vaikka itse eivät ole oikeastikaan ikäistään miestä kummempia. Miksi ei ikähaarukat kohtaa? siksi naisista on tehty puumia kun he saavat miesystävän helpommin itseään nuoremmasta miehestä. 40-ja ylöspäin miehet eivät osaa enää elää parisuhteessa. Mikään ei riitä..se on harmillista. Kyllä minä ottaisin mielelläni ikäiseni ( olen 47v.) miehen, kun on vaan reilusti mies ja suomalainen mies.. Jatkan kävelyä..tule vastaan ..tai niinkuin siinä vanhassa runossa sanotaan , älä kulje ohitseni ,älä kulje edelläni, älä kulje takanani, kulje rinnallani , on tie paljon mukavampi..

17

300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei mikään ihme

      Kaikkien miesten naisihanne on nuori kaunis nainen. Näin siis naista naisena ja uutena tuttavuutena ajatellen. Tietenkin tästä ihanteesta miehet ovat valmiita tinkimään paljonkin, mutta eipä juuri niin paljon että jo kaiken nuoruutensa lookin ja naiseutensakin menettänyt nainenen paljon sytyttäisi naisena. Niin monet miehet eivät voi sietää liian vanhaksi käynyttä naista silloinkaan, vaikka he tämän kanssa nuoresta eläneet olisivat ja heillä lapsiakin tämän naisen kanssa olisi.
      On niitä vielä joitakin naisia vähän päällekkin 40v sellaisia jotka vielä vetoavat miehiin, mutta ei juurikaan enää viisikymppisissä. Tällaisista miehiin vetoavista naisista on niin jumalattoman paljon suurempi kysyntä kuin mitä heistä on tarjontaa, siksi kun kaikki miehet haluaisvat tällaisen naisen naisekseen, ja niin monet miehet pitävät vielä useitakin tällaisia naisia käytösssään ja perustavat uusperheitään.

      • reality flash

        Jos realiteeteista jatketaan, niin tässä muutama pointti.

        Kaikkia keski-ikäisiä naisia ei haittaa, että he "muuttuvat näkymättömiksi". Monet nauttivat saadessaan kulkea rauhassa ilman, että pillunvonkaajat tulevat ehdottelemaan tai huutelemaan perään.

        On aivan luonnollista, ettei vaihdevuosia lähestyvä nainen kiinnosta miehiä ja vastaavasti omaishoitajaa pian tarvitseva mies ei kiinnosta naisia. Näin luonto on järjestänyt.


    • 20v Mies

      Itsekin ollaan kuljettu pilke silmä kulmassa, avoimin mielin, hymyssä suin. Mutta vieläkään en ole onnistunut löytämään yhtäkään jolle minä kelpaisin. Itse kelpuuttaisin taas varsin suuren osan naisista jotka ohi kulkevat, että nirsoilusta ei ainakaan voida syyttää. Alkaa käydä hieman puuduttavaksi tämä touhu, mutta kovasti yritetään jos vaikka sitten joskus, jossain...

      • vai mies...

        Sinä nyt olet vielä ihan pojannulikka. Sinulla ei ole mikään kiire mihinkään.


      • Ikä...So what???
        vai mies... kirjoitti:

        Sinä nyt olet vielä ihan pojannulikka. Sinulla ei ole mikään kiire mihinkään.

        Nuori miehen alku olen kyllä myönnän asian, mutta kuka sinä taas olet päättämään milloin toinen haluaa parisuhteeseen ja milloin ei. Kaikilla on oma biologinen kello joka tikittää just täsmälleen omaan tahtiinsa ja se ei ikää kattele sitten paskaakaan. Että parempi pitää se naama ummessa jos ei parempaa keksi sanottavaa.


      • 1+15
        vai mies... kirjoitti:

        Sinä nyt olet vielä ihan pojannulikka. Sinulla ei ole mikään kiire mihinkään.

        Tämän palstan 25-40v. naisettomat miehet ovat myös olleet joskus 20 vuotiaita pojannulikoita joilla ei ollut kiire mihinkään ja silti ovat tänä päivänä naisettomia.


    • Onnellinen_Sinkkuna

      Olet niiiiiin oikeassa!!! Itse olen 40v ja olisin aikanaan toivonut löytäväni/saavani sen lopunelämän kumppanin ikäisestäni miehestä, mutta omalle kohdalle kävi niin että miehet vaan jatkoivat etsimistään ja jos itse kiinnostuit jostain miehestä joka siis oli osoittanut kiinnostustaan jo vuoden päivät, tämä perääntyi ja luikki pakoon.

      Jotenka tulin tulokseen että yksin on parempi olla, enkä ole katunut päätöstäni. Miehiltä tulee lähestymisiä, mutta pidän jokaisen käsivarren mitan etäisyydellä niin kaikki säilyy hyvänä ja itsellä mielipaha jää pois.

      • oujeah mitä ulpukoit

        Viikon vitsi. vai "tiukempia". Siksikö kun tietävät oman hintatasonsa?


      • just joooooo

        Minä olen vähän deittaillut sellaista vähän päälle 40v hoikkaa virolaiskaunotarta joka on nyt ollut leskenä jotain 2 vuotta . Tämä nainen pitää vielä sormuksiakin sormessaan. Sanoi että miehensä oli jo ennen kuolemaansa vuosia tosihuonossa kunnossa, eikäs siis juuri mitään pystynyt enää tekemään. Nainen kuitenkin oli siis ollut loppuun asti tämän miehensä kanssa, eikä hänellä siinä muita miehiä vaikka hän on todella kaunis. Nainen ei kyllä ole Tallinnasta vaan ihan etelävirosta Latvian rajoilta, ja on siellä ikänsä asunut. Kyllä tämä nainen vielä kelpaisi monelle muullekkin miehelle kuin minulle.


      • ei ilmaisnaisia

        Mullekkin on tultu tarjoamaan maksullisten naisten palveluita kerran vanhan kaupungin läpi kävellessäni, en kyllä käytä tällaisia. Näitä tällaisa juttuja mahdollisesti onkin helpompi saada Tallinnassa kuin Hesassa, mutta tämä on ihan oma lukunsa. Sitä en kyllä usko että Tallinnassa naisa saisi ilmaiseksi käyttöönsä.


      • ,.,.,.

        No mikset sä heti napannut sitä vuoden päivät kiinnostunutta miestä, vaan pidit varalla. Mies luultavasti näki että hän kelpaa vasta viimeisenä vaihtoehtona ja kokosi arvokkuuden rippeensä. Vaikka naisilla nyt on ihailijoita joka sormelle, kyllä monet miehetkin haluavat kokea olevansa aivan yhtä erityisiä naiselleen kuin nainen on heille. Prinsessat joutuukin jäämään yksin.


    • nytkö vasta

      "mutta omalle kohdalle kävi niin että miehet vaan jatkoivat etsimistään ja jos itse kiinnostuit jostain miehestä joka siis oli osoittanut kiinnostustaan jo vuoden päivät, tämä perääntyi ja luikki pakoon."

      Vuosien päästä itse olisit halunnut olla kyseisen miehen kanssa? Ehkä se meni niin, että mies huomasi kun sinulla vaihtui miehiä kuin sukkaa ja sen takia ei halunnut olla sinun kanssasi.

      • Onnellinen_Sinkkuna

        "Vuosien päästä itse olisit halunnut olla kyseisen miehen kanssa? Ehkä se meni niin, että mies huomasi kun sinulla vaihtui miehiä kuin sukkaa ja sen takia ei halunnut olla sinun kanssasi."

        :DD Jotenkin arvasin, että tuosta väännetään negatiivista kommenttia. Asiahan ei nyt aina mene noin, miten suomalainen mies sen ajattelee... Tunsimme toisemme vuoden päivät (yhden vuoden), mies asui toisella paikkakunnalla joten näimme siis harvemmin.

        Jos nyt aihe kiinnostaa, niin miehiä ei ole ollut viimeiseen 4:ään vuoteen minkäänlaisessa kontaktissa. Lämpenen vaan harvemmin johonkin, koska liian monet miehet leikkivät naisten tunteilla, tutustuttuani tähän mieheen paremmin, ihastuin ja sen jälkeen kun näytin/kerroin sen hänelle (EMME SIIS HYPÄNNEET SEKSIN SALOIHIN), kaveri hävisi enkä hänestä ole sen jälkeen kuullut mitään.

        Saattaa toki olla niin, että hän löysi rakkauden muualta, mutta hämmästelin sitä vain kun näytti kiinnostuksensa kyllä viime näkemään asti. Ota siitä sitten selvää...

        "No mikset sä heti napannut sitä vuoden päivät kiinnostunutta miestä, vaan pidit varalla. Mies luultavasti näki että hän kelpaa vasta viimeisenä vaihtoehtona ja kokosi arvokkuuden rippeensä. Vaikka naisilla nyt on ihailijoita joka sormelle, kyllä monet miehetkin haluavat kokea olevansa aivan yhtä erityisiä naiselleen kuin nainen on heille. Prinsessat joutuukin jäämään yksin."

        Tähän kommenttiin sen verran, etten ole mikään "prinsessa" vaan nainen, joka ei ihastu heti tavatessa, vaan tutustuessaan toiseen.


    • outo juttuuuu

      Miksiköhän minun ihan asiallinen kommentti on tästä ketjusta sensuroitu.

    • No tuolla ulkona kun mieli avoinna kävelen... Niin ei haittaa jos kävelee edellä...

      • On mulla muutakin kuin visuaalisesta ärsykkeestä nauttiva mieli...

        Vaan joo, jos melkein aiheeseen... On todennäköisempää, että esim. baarissa minua lähestyy reilusti vanhemmat naiset. Vain toisaalta, enpä sieltä elämänkumppania etsikään, joten aivan sama kait. Tai en ainakaan kuvittele sen sieltä löytyvän.


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      376
      1426
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1243
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      113
      1180
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1042
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      930
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      876
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      786
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      780
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      652
    Aihe