Kuinka iskeä varattu mies?

Annina95

Moikka eli oon 16 vuotias tyttö ja oon tosi ihastunu naapurissa asuvaan ihanaan 25 vee mieheen. Ollaan tunnettu nyt puol vuotta ja tykkään siitä joka päivä vaan enemmän. Kun hän muutti naapuriin nii juteltiin ulkona aina silloin tällöin kun se oli röökillä. Sit pyysin sitä facessa kaveriks ja sielki ollaa juteltu. Ongelmana on se et täl miehel on muija ja juuri syntynyt lapsi. Oon sil kyl tunteistani kertonu ja tiedän et se tykkää musta kun kerran facessa sano et oon mukava. Mä vihaan sitä sen muijaa, se on tosi ärsyttävä kun tulee mulle jutteleen ja kyselee mitä kuuluu ihan ku mun elämä sille jollai tavalla kuuluis. Sit se on viel vitun läski ja ruma verrattuna muhun. Tosi rasittavaa ku kaikki sen miehen huomio menee sille. Kuulin yks päivä ku ne puhu et niil on häät tulos joten multa alkaa loppuu keinot ton miehen suhtee. Oon yrittäny saada sitä tajuu et kui paljon rakastan sitä ja valehtelin sil et näin sen muijan toisen kans. Mies vaa sanoo et oon iha höpsö ku hänee oon ihastunu. Oon joskus ollu niiden vauval lapsen vahtina ja voisin kyl olla sen äitipuolikin se on niiin sulone

44

1468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heidu26

      Kasva kuule muutama vuosi vielä. Ja haluatko hajottaa sen (IIIIKKKK) niin suloisen vauvan perheen?Ei se lapsenhoito, kuule yhtä juhlaa koko ajan ole. Keskity vaan oman ikäsiin POIKIIN!

      • Annina96

        Sä et tiä mistää mitää tai ymmärrä mun elämää! Mä valmistui juuri peruskoulust enkä taho enää mitää koului käyd vaa taho perhee ja lapsii ja koirii.. Mun rakkaani mulle kerto et tahtoo omakotitalon ja viel toisen lapsen mut ei kai viel oo niiden aika ku ton ämmän pitää saada joku yli hieno tutkinto eikä voi niinku men töihi tai jtn.. Hirvee itsekäs akka ja juuri tänä aamun esitteli meille kuinka sulone toi häne vauva on vaiks ihan yhtä lail sen miehenki! Mä oon ennenki seurustellu yli 25 wee pojun kaa!


      • mee ittees
        Annina96 kirjoitti:

        Sä et tiä mistää mitää tai ymmärrä mun elämää! Mä valmistui juuri peruskoulust enkä taho enää mitää koului käyd vaa taho perhee ja lapsii ja koirii.. Mun rakkaani mulle kerto et tahtoo omakotitalon ja viel toisen lapsen mut ei kai viel oo niiden aika ku ton ämmän pitää saada joku yli hieno tutkinto eikä voi niinku men töihi tai jtn.. Hirvee itsekäs akka ja juuri tänä aamun esitteli meille kuinka sulone toi häne vauva on vaiks ihan yhtä lail sen miehenki! Mä oon ennenki seurustellu yli 25 wee pojun kaa!

        VERTAA TÄTÄ miten saan rakkaani itelleni?
        TÄHÄN Hirvee itsekäs akka ja juuri tänä aamun esitteli meille kuinka sulone toi häne vauva on


    • Voi sua ressukkaa

      Niin teiniä, niin teiniä :)

      Tuskinpa se mies vaihtaa tulevaa vaimoaan ja lastaan keskenkasvuiseen teiniin.

      • AnniNainen

        Vittu ootta ahdasmielisiä, mä oon jo iha aikuine ihmine ja itsenäine! Ilman koulutustaki voi tienat vaiks 10 000 jos tahtoo! Ite tahon kotiäidiks ja juuri tämän rakkaani kans! Eikä se rakkaus ikää katso, olisin paljon parempi äiti kun toi hutsu! Minkä takia nuorena perheen tahtovat tuomitaan?


    • Et kuulosta aikuisel

      Aloituksesi ja vastauksesi ovat ihan pelkän kehittymättömän lapsen kieltä ja ajatuksia. Sinä et ole vielä henkisesti valmis siihen, mihin pyrit, vaikka fyysisesti olisitkin.

      Opiskele, kasva ja kehity, ne kaikki asiat auttavat tajuamaan, mitä olet tekemässä, liian aikaisin ja miksi. Se ei tee sinusta aikuista jos seurustelet 25-v:n kanssa, se on vain osoitus siitä, ettei 25-v:kaan ole vielä astunut aikuisen kenkiin, jos ottaa seurustelukumppanikseen noin nuoren.

      Aikuisuus tarkoittaa ihan jotain muuta kuin ikää. Omien tekojensa ja niitten seurausten hahmottamista ja tajuamista, velvollisuuksien ja vastuiden käsittämistä ja elämistä niin, ettei vahingoita lähimmäisiään, ei tahallisesti eikä ymmärtämättömyyttään. Sitten on aikuinen, kun tajuaa nämä asiat.

    • ennustajaaa

      Jos haluat saada sen miehen niin viettele se seksiin! Ei se kuitenkaan kotona saa jos on pieni lapsi...

    • Annina95

      Oon siis yrittäny et annoin sille syndelahjaks musta alastokuvia mut se sano et jos tahtoo nähä alastomia teinejä nii kai netist löytyy.. Oon sil myös lähettäny seksiviestei mut ei se vastaa.. Kyl se taitaa silt huoralt jotai saada ko kauhee huohotus niiden makkarist kuuluu.. Siis mua ällöttää kuka antaa pilluu niinko synnytykse jälkee het?

      • hehhehehhhee

        VOI HAHHHHAAA!!!! KIITOS PÄIVÄN NAURUISTA!!! :DD


    • xl

      kasva aikuiseksi

    • minävain::::::

      voi eikä ! meinasin tippua tuolilta kun nauroin niin.
      itsekin 16 vuotiaana tykkäsin vanhemmista miehistä jne..
      nyt parikymppisenä hävettää kun piti pelleillä sillälailla. nyt on OMANIKÄINEN kihlattu minulla onneksi.

    • Annina95

      Minkä takia tosi rakkaus tuomitaa? Ootte nii vajakkeja jos ootte sen toise muija puolel! Mitä sil muka on mitä mul ei oo? Ei yhtään mitää, ja ne sen hyvät puolet on ko menny xD kaamee rupsantanu harppu.. Se poju ei vaa ymmär oma etunsa pääl, ois kuuma kisu tarjol! Siis ellei naine meikkaa ja yrit ees näyttää hyvält nii ei se kyl nainenka ole! Mö yritän parhaani viel ;) oisko nyt niitä neuvoi tulos?

      • klhjäoij

        Katotaan kuinka ahkerasti sä meikkaisit lapsen saannin jälkeen. Ymmärrä se, ettei se mies ole susta kiinnostunut millään muotoa, se pitää sua ihan kakarana enkä kyllä ihmettele noista teksteistä päätellen. Kukaan normaali mies ei halua jotain 16-vuotiasta pikku hupakkoa joka on henkisesti vielä ihan teini ja yrittää tyrkyttää tavaraansa.

        Itse olen 22-vuotias ja naurattaa, kun itsekin 16-vuotiaana ajattelin olevani todella kypsä, heh. Kasva kuule ihan rauhassa ja etsi ikäisesi mies, naurettavat luulot sulla ainakin on itsestäsi jossei muuta..


      • n1x

        Teksteistäsi tosiaan huomaa, että olet vielä nuori ja sinulta puuttuu paljon kokemusta elämästä. Tunteesi ovat aivan normaaleja. Olet tulisesti ihastunut mieheen. Siksi koet, että sinun on saatava hänet keinolla millä hyvänsä. Samasta syystä tunnet myös mustasukkaisuutta ja vihaa miehen naista kohtaan.

        On aivan normaalia, että tällaisia ihastuksia ja tunteita välillä tulee vastaan. Silloin on vähän aikaa pää pyörällä, mutta jonkin ajan kuluttua kaikki palaa taas normaliksi pääkopan sisällä. Jos tämä on sinun ensimmäinen ihminen, johon olet kunnolla ihastunut niin on varmasti vaikea kuunnella näitä järkeen perustuvia neuvoja.

        Viestiesi perusteella vaikuttaa vahvasti siltä, ettei miehellä ole sinua kohtaan vastaavia tunteita. Tämä sinun täytyy hyväksyä vaikka se vaikeaa onkin. Toiseksi, miehellä on pieni lapsi ja suunnitelmia yhteisestä tulevaisuudesta naisensa kanssa. Eli vaikka mies sattauisikin ihastumaan välillä johonkin toiseen, hän tuskin lähtisi ihastuksensa perään. Suhteenne tuntuu yksinkertaisesti aivan mahdottomalta. Ymmärrän kyllä, että sinun on vaikea kuunnella järjen ääntä, koska tunteet menevät järjen edelle.


      • Täs vinkki8

        No "sillä huoralla" on ainakin luonne, toisin kuin sulla ja rakastava mies jota sulla ei ole.

        Tosirakkaudesta sun on turha puhua! Todellinen rakkaus ei hajota toisten kotia vaan uhrautuu toisen onnen edessä. Tee sinäkin niin, eikös! Se palkitaan ajallaan.


    • Kuka onkaan vajaa ?

      Onneksi kaveri on fiksu ja hänellä on epäilemättä samanlainen vaimokin, jolla on sitä, mitä sinulla ei ole. Järkeä. Aivojen tulee olla siellä, missä niitten kuuluukin olla, omalla paikallaan korvien välissä, eli ei siis haaroissa. (Selvennökseksi, että varmasti - tai toivottavasti - tajuat.)

    • no terrve!

      Voi herranjumala.....

      Just tollasten lapsellisten ihkuttajien takia meitä oikeasti fiksuja ja kypsiä 16-vuotiaita pidetään tyhminä.

    • mies 22wattia

      Et ole pelkästään lapsellinen ,olet kaikenlisäksi tosi tyhmä.Niin tarkoitan tota aloittelijaa. Just vaipoista päässyt mutta tutti jäänyt sumppiin.................Kuka 25 v mies haluaa lapsen kanssa suhteeseen. Häpeä ja mene nurkkaan murkku!

    • Annina95

      Mun rakkaani on mul vihane ): vahingos eile kavereide kans potkittii sen muijan auto, ihan oikei sil lumpul ja sit se soitti pollarit ): ihme muija tuli meil valittaa et biletetää kai liian lujaa ku häne vauvansa nukkuu! kaikki peruskoulu lopettaneet saa kyl juhlii ihan niinko haluaa! ei sit voi yks hutsu päättää.. se meni viel mun murul sanoo et mitä tehtii nii ne soitti meidä mutsu kotii ja sain pää aukomist.. mul o nii kauhee krappe ja vituttaa aika rankast! vittu!

    • vaipat pepussas

      Paras että poistat koko ketjus, ei kukaan jaksa lukee sun , voiko 16 v olla noin lapsentasolla vaikka pitäisi olla jo teiniikäinen. Tarttet myös hoitoo psykiatrilla!

    • Ei h-i !

      Vaikka tämä kuulostaakin huonolta provolta, niin toivottavasti nuoren perheen toimenpide vie sinut poliisin kautta lastensuojeluviranomaisten 'hoidettavaksi'. Sulla ei selvästikään järjen kasvu ole lähtenyt käyntiin muun kasvun mukana.

    • Mene kasvamaan

      a) Aloittaja on provo.

      b) Aloittaja on huono provo.

      c) Modet vois vähä katella tämmösten perään ja poistella samantien, pysyis nämä foorumit edes jossain kunnossa..

      • niinpä niin

        Tämä on selvästi provo! miks ihmiset menette näihin?


      • Siksi
        niinpä niin kirjoitti:

        Tämä on selvästi provo! miks ihmiset menette näihin?

        Tällä mentaliteetilla kaikki jutut täällä ovat provoja. Ja mitä sitten ? Siinä kokeillaan, mitä immeiset sanovat, miten meuhkaavat, millaista mielipuolta jutuista ovat ...


    • Adoptio..

      Pyydä sitä miestä adoptoimaan sut lapsekseen. Varmasti saisi vielä kasvatettua susta järkevän naisen. Tosin ei ilman piiskaa.

    • yks äiti vaan

      No huh huh, mulla on samanikäinen nuori kuin sinä (tosin poika) ja jos saisin tietää että poikani käyttäytyisi ja ajattelisi noin kuin sinä niin olisi kyllä kurinpalautus kohdallaan!!! Se mies ei todellakaan ole kiinnostunut jostakin keskenkasvuisesta teinistä joka tyrkyttää itseään enkä usko että edes oman ikäinen poika koskisi sinuun pitkällä tikullakaan. Kasva aikuiseksi!

    • Annina95

      Mä tosiaankin rakastan iha oikeesti eik ketää tunnu sit tajuava. Oon valmis tekee kaikkeni kultani etee. Toinen ongelma on se et mul oli juttuu yhen pojun kans vähä aikaa sit ja nyt pregnancy testi näytti positiivist, oon tottakai tosi onnellinen ja aion pitää sen. Mut meiän mutsi veti flipat ja haukku mut iha täysi ja toi mun kultaki sano et olenko mä joku tanopää ku ehdoin tahdoin elämäni tahon pilat. Mä tahtoisi et voitais kasvattaa nää 2 lasta yhes ja ol onnellisii. Nyt o vaa vähä vaikeet ko ton naapuri horatsu takia lastesuojelu puuttu asiaa. Oon kaikkee jo yrittäny ja meidän iskä kävi vahingos hakkaa ton mu kullan ko kerroin et tää on sen lapsi. Ja ilmeisesti horatsu lähti ainakin toistaiseksi sielt vetelee ;) Onko viel neuvoi mite saa miehen ittelleni?

    • TheInvisibleMan

      Jumallauta tää on niin hirveää p*skaa koko ketju

      a) Kirjoittaja on trolli
      tai
      b)kirjoittaja on säälittävä lapseksi jäänyt teini joka ei selkeästi osaa ihmissuhteita
      tai
      c)tämä on valitettavan totta, ja yksi esimerkki lapsesta jota ei ole kasvatettu

    • Ärsyttävä naapurisi

      Voi Annina pieni, itsesi nolaat kun täällä päättömiä valheita käyt huutelemassa. Todella toivon et opit jotain nyt ja saat elämäsi kasaan. Mulla on vain yksi toive: pysy nyt vaan neiti hyvä kaukana meistä, vielä kun hyvällä yritetään. Ehkäpä nyt tajuat ajatella vähän muitakin kuin sitä omaa napaasi. Hyvät loppuelämät sulle!

    • aloittaja on trolli

    • Vittuuntunut

      Tee teini ees sille omalle tulevalle pennulles palvelus ja tee abortti. Ei susta oo äidiks. Ja jos olisit oikein fiksu jättäisit myös tämän naapurin (varmasti onnellisen) perheen rauhaan. Nolaat vaan ihtes.

    • kuulepas neiti "haluanrikkoaperheen".... jos miehellä on nainen, ja lapsi, ja häätkin tulossa, ni minkähän ihmeen takia sun pitäs päästä kaikki se sotkemaan??
      Jospa sinä vaikka kattelisit ihan vapaita miehiä, ja jättäisit moiset haaveilut ihan vaan unholaan.

      PS. jos se fb:ssä on sulle sanonu, että olet mukava, ni se tuskin tarkottaa sitä, että sekin on kiinnostunut sinusta. Uskoisin ennemminkin, että se tarkoittaa juuri sitä: olet mukava, ja täts it.

    • nauuuuuraja

      Kiitos Annika,vaikkei varmaan ole totta mut sainpahan nauraa.

      niii,ja 10t euroa vuodessa ei ole sitten yhtään mitään.Edes kohtuulliseen elintasoon tarvitset 20t euroa vuodessa.

    • EEROlainen

      Et Anniina tienais 10 000e kuukaudessa kotiäitinä. Saisit ehkä 700e valtion avustuksia, ehkä vähemmänkin, jos aiot asua vanhempiesi luona. :)

      Tiedä se, että älä inise jos huorailet ympäriinsä pitkin katuja, että tuut raskaaksi. Ihan oikeasti.

      Olet yksinkertaisesti typerä ja kasvamaton ihminen. Toivon, että kymmenen vuoden päästä voit jo nähdä ja katua, että mitä tuli tehtyä. Ja että olet saanut jonkun hoidon, ei tuo sinun touhusi ihan täysipäisen ihmisen touhuilta vaikuta. Pyri hakeutumaan hoitoon johonkin, ei tämä mitä elät, ole oikeaa elämää, vaan elät jossain ihme hypetyksessä, että saisit kokea rakkauden fiiliksiä.

      Tuosta miehestä on tullut sinulle joku saavuttamaton ja itsekkyydessäsi laitoit isäsi hakkaamaan hänet. Mieluummin sinulllehan tuota piiskaa olisi pitänyt näyttää. Etkö pelkää ketään? Etkö tiedä, että valehtelu on väärin? Etkö tiedä, että miehen vieminen toiselta, on väärin? Ei ole oikein himoita toisen omaa. Ei miestä, ei tavaroita. Olet tehnyt todella väärin MONIA ihmisiä kohtaan ja sinulle tulisi tulla ihan vanhanajan SYNNINTUNTO. Etpä taida edes ikäsi puolesta tietää, mitä synti tarkoittaa?

      Ja tämän takia suomen kansa, jolle ei opeteta, mikä on oikein ja mikä väärin, on pihalla.. Nuoret tekee tällaista.. ei kaikki tietenkään, mutta vaikka tämä olisi trolli, niin kyllä tällaista on olemassa.. Kyllä ihmisiä pitäis kasvattaa rakkauteen ja toisen kunnioittamiseen.. Tällaisen ihmisen kasvatuksessahan lapanen on lähtennyt täysin käsistä. En sano, että piiskaa tulisi antaa, mutta korkeat moraaliset normit!

    • Grill

      Kristus mut jollain on tylsää! :DD

      TAI sitten (surullista kyllä) tämä on totta ja kirjoittajalla on pahoja mielenterveydellisiä ongelmia...

      No naurut ainakin sain! :)

    • eeiinäin

      Alottaja o trolli. Tässä perustelut

      1. Tarina itsessään kuulostaa toodella epäuskottavalta.

      2. Yhtäkkiä tämä alottaja keksii olevansa paksuna.

      3. Kaiken kruunaa se että alottajan "huora" naapuri ilmestyy samalle palstalle. Oikeesti millä todennäköisyydellä? :D

    • Hirviömäistä

      No sehän nyt on ollut ihan selvää alusta alkaen. Ajatustahan tässä on jatkettu ja ruodittu, toivottavasti tällaisia tapauksia ei ole oikeasti olemassa.

    • huohhhh

      idiootit miten voitte uskoa tätä... :D ensin aloittaja on 95 sitten 96 sit taas 95 kun katsoo noita nimimerkkejä. kiva iltasatu :)

    • tgm5io

      Musta taas teksteistä huokuu et kyseessä on joku just amisikää lähentelevä teinipoika. Ihanaa et nää provoilijat jaksaa ilahduttaa meitä muita näillä palstoilla XD

    • voi elämä

      hahahaha kiitos, ANAROIN!

    • oivoioi

      Taas niin höpsö aloitus, ettei varmaan ole totta, mutta leikitään että on.

      Anninalla on nyt jutut aivan sekaisin. Olet lapsi vielä. Sinun pitäisi keskittyä koulun käymiseen. Ihastuksia tulee ja menee. Varatut miehet ovat totaalisesti sinun valintakenttäsi ulkopuolella mitä tulevaan kumppaniin tulee. Moraalin tulee olla sellainen, että jättää aviomiehet, perheenisät rauhaan. Jos et ole tätä aikaisemmin kuullut ja sisäistänyt, opi se nyt. Sinä et voi toimillasi aiheuttaa suunnatonta mielipahaa kenellekään sivulliselle. Sinun tulee etsiä kumppani vapaista miehistä.

      Siinäpä oli joitakin yksinkertaisia ajatuksia parisuhdemarkkinoille. Kumman hukassa monella nykypäivänä tuntuvat elämän pelisäännöt olevan myös ihmissuhteiden osalta. Petetään ja kieroillaan lähimmissä ihmihmissuhteissa miten paljon vaan. En tiedä, mitä tuollaiset ihmiset ajattelevat siitä, mitä onni on. Mielestäni se tulee vain elämällä rehellisesti ja toisia kunnioittaen.

    • Joku

      Just Annina! :D Et sä saa siltä mieheltä seksiä etkä mitää muutakaan.

    • Joku muu

      Kyl Annina sais siltä mieheltä paskiainen. Ärsyttävää Anninan kiusaamista!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe