Miksi miehet maksattaa treffeillä kahvinsa minulla?

Ällistynyttyttö

Olen nyt ollut kolmilla treffeillä Suomi24 kautta. Jokaisella kerralla minä sain maksaa kummankin kahvit. Mikä miehiä oikein vaivaa? Onko tämä joku ilmiö?

Ekalla treffikumppanilla oli lomakko jäänyt kotiin. Toisella autoon. Kolmannella ei kuulemma koskaan ole käteistä rahaa ja kahvilassa ei käynyt kortti. Siis oikeasti, ei aikuisella ihmisellä ole 2 euroa taskunpohjalla?

Kaikki olivat NIIN pahoillaan. Ja minä sitten maksoin molemmat, ei se nyt ketään vararikkoon vie, kahden euron kahvikuppi. Mutta periaatteessa ihmettelen. Itselle ei tulisi mieleenkään lähteä kahvilatreffeille ilman, että olisi rahaa mukana.

Jos näin olisi käynyt kerran, niin en ihmettelisi. Mutta jo kolmas kerta kahden viikon sisällä?! Kaikki miehet sanoivat, että jäävät mulle kahvikupin velkaa - kukaan ei ottanut uudelleen yhteyttä. Ei sillä, että olisin noin käyttäytyvän tyypin kanssa minnekään enää lähtenytkään.

En oleta, että mies ostaa minulle treffeillä yhtään mitään. Ei tarvi ostaa edes vesilasillista. Minulla on työ, palkka - pystyn ostamaan itse, mitä tarvitsen enkä oleta miehen kustantavan mitään. Mutta perusedelleytys nyt olisi, että mies maksaisi itse edes kahvinsa.

Ilmeisesti siipeilijöitä täynnä nettitreffipalvelu... Tai sitten, kun huomataan, että tuota naista en halua enää koskaan tavata, niin ei viitsitä investoida edes sitä omaa kahvia siihen tapaamiseen.

28

566

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eräs deittailija

      Onko nämä miehet profiilinsa mukaan työssäkäyviä? Minkä ikäisiä? Itse olen käynyt lukemattomilla treffeillä eikä ikinä ole käynyt noin. Tapaamani miehet ovat olleen työssäkäyviä 3-4 -kymppisiä.

    • onhan tuo aika erikoinen sattuma, jos sattumaa lainkaan

    • Ah. Erikoinen strategia. Ehkä he ajattelevat sinun olevan pihi ja onnistuvat hankkiutumaan tähän kupin velkaan. Ja tällä he uskovat saavansa sinut toisille treffeille, luottaen siihen että haluat kupin takaisin ! Nerokasta...

      Ei en mä tiedä mistä helv. on kyse.

      • Toki se että ei ole käteistä, ja kortin käymättömyys yllättää, on ihan uskottava tarina.

        Niinku tosiaan yhden puollustukseksi ainakin. Ehkä kaikki puhuivat totta ja tämä oli hassujen sattumien putki. Olisipa uusi ilmiö, ilmaiskivaa deittailemalla hakevat miehet.


    • 30v.

      Muutaman kerran aiheesta käytyä keskustelua lukeneena, asia taitaa olla juuri niin. Kun nainen ei ole tarpeeksi näyttävä/kiinnostava, mies ei yritä olla kohtelias tai tehdä vaikutusta. Itselleni on viidesti tarjottu kahvit, mies itse ehdottaa siis tarjoavansa. Kerran kumpikin osti itselleen. Ensitreffeillä näin, jos tapailu jatkuu, niin yleensä niin, että se tarjoaa, joka kutsuu.

      • Kahveekuppi

        Niin,se on mielenkiintoista että kyllä neideille kelpaa se että mies maksaa kahvit,ruuat tms.Mutta sitten kun se meneekin toisten peri niin heti ollaan 2 euron menetyksen jälkeen kirjoittamassa tänne juttua.
        Mun mielestä tämä on sitä TASA-ARVOA mitä aina haetaan.


    • Miäs36

      En minä ole vielä yksilläkään treffaillä ostatuttanut itselleni kahvia. Mutta kolikoita en mukanani kanssa. Jos ei kortti kelpaa kahvilassa niin vaihdan kahvilaa.

      Ja jos olen monessa treffeille olen kyllä etukäteen tietoinen siitä, että kelpaako kahvilassa korit vai ei. Eriasia voisi olla, jos olisi vaikka kävelyllä ja siitä sitten päättäisi pistäytyä kahvilla.

    • Eipä oo mulla kokemusta moisesta tilanteesta.

      Itse olen tavannut sellaisia miehiä, jotka ovat maksaneet molempien juomat. En oleta että mies maksaa minun puolestani, mutta en siittä pahastukkaan.

    • tyewtyewf

      Seuraavan kerran osta kahvi vesilasi vain itsellesi...sinä juot kahvin ja vesilasin voit tarjota miehelle...

    • mäkätimäääää

      No oisit ollu maksamatta heidän kahviansa, yksinkertaista. Jos kerta noin paljon kyrsii. Mitä siinä valitat kerta työssä käyt, jollekin voi kahen euron kahaviki olla kallista.. Älä inise siinä. Miesten ois varmaan pitäny sun kahvis maksaa. Miks naiset aina olettaa et miehen pitää maksaa kaiken aina, ravintoloissa ruuat jne? Maksakaa ite omat kahvinne ja syömisenne ravintoloissa. Ihime akkoja. Ja itse olen myöskin nainen!!!

    • en usko.

      Voi olla sattumaa, mutta epäilen, ettet ole ollut kovin johdonmukainen, eikä toiselle osapuolelle itsestään selvää, että kahvia pitää juoda sinun saurassa, kaikille katsos kahvin juonti ei ole tapaamisen akti ja huipentuma. Treffata voi ilman sitä ainaista kahvin kittaamistakin, hyi, tympäiseekin ajatus muodollisesta kahvittelusta. Olet tietenkin hinkunut kahvia itsellesi ja mies ei ollut alun alkaen ollut tullut kahville, kaikki ei edes juo kahvia mielellään, ehkä painostettuna ja sitä tapahtuu liian usein.

      Turhasta sinä ällistelet, naisten röyhkeys on moninkertaista kertomaasi verrattuna, joskus on täysin tuntematon nainen tullut taittelemaan pizzanpalaa omasta annoksestani sanaakaan sanomatta, ikäänkuin se olisi hänen oikeutensa.

      • Nainen Täyskymppi

        Miehet, jotka eivät maksa omia syömisiä tai juomisia käyttävät jatkossakin naista tai ylipäätään toista ihmistä hyväksi omien tarpeittensa tyydytykseen. Ks. narsistiset ihmistyypit. Unohtakaa tällaiset naisten matsästäjä tyypit. Suomen maa on täynnä kivoja, tavallisia ja itsensä elättäviä Miehiä ja naisten ei tule alentaa itseään moisten moukkien tasolle!


        Nim. Kokemusta ja näkemystä on


    • porovettä

      Minä en ole ostanut koskaan yksiäkään sumppeja, enkä osta.

      No ei kyllä kukaan ole yrittänytkään, vaan aina he ovat kysyneet , mitä
      otan valitse mitä haluut.

      EN nyt oikein jaksa uskoa, että kolme kertaa samalle henkilölle käy näin.
      Tuntuu tosi oudolta....tai mistä minä sen tiedän.

    • Noita on paljon!!

      Tuo on aika yleistä, itselleni käynyt aika usein noin ja miehet jotka olen tavannut pariin otteeseen sekä sitten nähty minun luonani, eivät ole koskaan tuoneet mitään mukanaan.

      Olisi kohteliasta tuoda toiselle jotain kun menee ensimmäisen kerran toisen luo, no kaffet ja leivonnaiset he sentään saivat minulta, ja ne jäivät kyllä viimeiseksi treffeiksi. Kertoo meinaa aika paljon miehestä, joka ei vaivaudu tarjoamaan kahvia ja silti tullaan kahvipöytään toisen luo.

      • repesin naurusta

        Vai pitäisi vieraan tuoda eväät mukana, no olisit sitten kirjoittanut laskun.


      • Hyi yöks!!!
        repesin naurusta kirjoitti:

        Vai pitäisi vieraan tuoda eväät mukana, no olisit sitten kirjoittanut laskun.

        "Vai pitäisi vieraan tuoda eväät mukana, no olisit sitten kirjoittanut laskun."

        Taidat kuulua ryhmään epäkohteliaat! Etkö tiedä hyvistä käytöstavoista, itselle ei tulisi mieleenikään mennä jonkun luo ilman tuliaisia, kun menen ensimmäistä kertaa. Toinen on laittanut kuitenkin kahvipöydän valmiiksi ja tulisin sinne vain ja ainoastaan syömään kupuni täyteen.

        Sinunlaisia on liiaksi ja toivottavasti löydät kaltaisesi, ajattelemattoman sekä tietämättömän hyvistä käytöstavoista!!


    • .........

      tai kertoo sekin paljon miehestä, jos ei koskaan pyydä luoksee kahville, vaan aina tulee naisen asuntoon?
      Parasta jättää jo kättelyssä tuollaset pummit.

    • ............

      kyllä sitä kerran voi tarjota, mutta jos jatkuvasti tulee syömään toisen eväitä, se on törkeää.

    • PINNALLISUUS RULES

      Tämäkin otanta näistä viesteistä kertoo, miten itsekkäitä ja omahyväisiä ihmiset
      ovat.
      Jos ei odota miehen maksavan kahvikuppiaan, niin olettaisin että edes omansa maksaa.
      Kun on saanut kutsun kotiin kahville, niin todellakin hyviin tapoihin kuuluu jotain viedä.Siis kukkia tai jotain pientä.
      Huomaa kyllä tason näistä palstan kirjottelijoista sekä treffeillemenijöistä.
      Onko kaikki Suomen aivottomat pesiytyneet tänne keskustelupalstoille ja nettideitteihin?

      Mitään ennen kunniallisena ja hyviin käytöstapoihin kuuluvaa ei arvosteta täällä eikä deittimaailmassa.

      Palautetta saa tulla.Kiitos!

      • mmmm.

        Mm, näin miehenä voin kyllä sanoa että kannattaa olla kohtelias. Siis vaikka se ei tunnu isolta jutulta, niin kertoo kuitenkin paljon ihmisestä.

        Siis monet eivät edes tätä osaa selittää että miksi pienet asiat ovat tärkeitä. No se huomaavaisuus merkitsee sitä että et ole henkisesti laiska, ja osaat välittää muista automaattisesti. Jos tätä automatiikka ei ole, on syytä epäillä että kärsii masennuksesta tai jostakin muusta, joka kyllä tulee heijastumaan tulevaisuudessa parisuhteeseenkin negatiivisesti.


      • Koettu on tämäkin
        mmmm. kirjoitti:

        Mm, näin miehenä voin kyllä sanoa että kannattaa olla kohtelias. Siis vaikka se ei tunnu isolta jutulta, niin kertoo kuitenkin paljon ihmisestä.

        Siis monet eivät edes tätä osaa selittää että miksi pienet asiat ovat tärkeitä. No se huomaavaisuus merkitsee sitä että et ole henkisesti laiska, ja osaat välittää muista automaattisesti. Jos tätä automatiikka ei ole, on syytä epäillä että kärsii masennuksesta tai jostakin muusta, joka kyllä tulee heijastumaan tulevaisuudessa parisuhteeseenkin negatiivisesti.

        Sorry, mutta mitähän tekemistä masennuksella on sen kanssa että ihminen ei olisi huomaavainen vaan "henkisesti laiska"?

        Siina vaiheessa kun ei enää kykene ottamaan toisia huomioon (jos normaalisti on huomaavainen ym), niin ei kyllä pysty hengailemaan treffipalstalla saatikka treffailla ketään.

        Ei pahalla, mutta sun "luulo" on ihan väärä.


      • mmmm.
        Koettu on tämäkin kirjoitti:

        Sorry, mutta mitähän tekemistä masennuksella on sen kanssa että ihminen ei olisi huomaavainen vaan "henkisesti laiska"?

        Siina vaiheessa kun ei enää kykene ottamaan toisia huomioon (jos normaalisti on huomaavainen ym), niin ei kyllä pysty hengailemaan treffipalstalla saatikka treffailla ketään.

        Ei pahalla, mutta sun "luulo" on ihan väärä.

        "Siina vaiheessa kun ei enää kykene ottamaan toisia huomioon (jos normaalisti on huomaavainen ym), niin ei kyllä pysty hengailemaan treffipalstalla saatikka treffailla ketään."

        Masennuksen voimakkuushan vaihtelee paljon, ei sen masennuksen tarvi olla niin suurta. Masennukseen liittyy myös usein muutakin kuin pelkkä masennus, kuten lieviä persoonallisuushäiriöitä, sosiaalinen estyneisyys jne, jotka usein ilmenevät ennen varsinaista masennusta.


    • nauretaan heille

      Olet saanut hyviä vastauksia. Tässä vielä muutamia ehdotuksia.

      Lompsan autoon jättäneelle olisit voinut sanoa, että odotat, kun hakee. Käteisettömälle olisit voinut ehdottaa, että käy hakemassa käteistä tai että menettekin juttelemaan jonnekin ilmaiseen paikkaan, vaikka puiston penkille.

      Voisit myös etukäteen kertoa seuraaville ehdokkaille näustä tapauksista ja tehdä selväksi, että sinusta aikuiset ihmiset maksavat kukin omat treffikahvinsa. Se olisi kyllä jo vajoamista sinne aloituksen miesten huonon käyttäytymisen suuntaan. Onhan se kuitenkin kohteliaampaa, että tosiaan seurassa yksi maksaa, jos on noinkin pikkuasiasta kyse. Se vastavuoroisuus sitten toteutuu, kun kohtelias mies (tai nainen) seuraavalla kerralla maksaa molemmista.

      Ehkä se pari euroa on halpa hinta sen selville saamiseen, että toinen ei ole aivan sopiva, käytöstapojen puutteen, pikkumaisuuden, ajattelemattomuuden tai ahneuden vuoksi.

      Jos olitte etukäteen sopineet treffit kahvilaan, molemmat tietävät, että siellä pitää jotain ostaa. Turhaa siinä on sitten mongeltaa, ettei ole käteistä.

    • hävettää kertoa

      Pientähän tämä mutta niin yleistä.
      Minä sain maksaa yhden miehen kauppalaskut.

      • going Dutch

        Saanko arvata:

        Menit miehen luo kylään ja arvelit saavasi ilmaisen kestityksen? Mies poikkesikin kauppaan ja "unohti" lompakkonsa. Jos noin oli, ihan fiksusti hän teki.

        Luultavasti arvasin väärin. Pahoittelen.


    • pinnallisuus rules

      Kun kylään mennään , yleensä saadaan "ilmainen" kestitys.Mstä lähtien kyläkahvituksista on maksettu?

      Vastavuoroisesti taas tarjotaan toiselle, kun hän saapuu luoksesi.Näin se yleensä menee.Jos käykin niin, ettei vastavierailua tule, niin voi voi...tuli annettua yhdet "ilmaiset" kahvit jollekin.Kyllä maailma kaatuu.

      En ymmärrä täällä olevien aivoituksia.Ehkä olen sen verran vanha näille palstoille.Tuntuu, että aivan muut lainalaisuudet toimivat nykyään, kuin vielä parikolmekymmentä vuotta sitten.Oma napa lähin napa!

    • tasapuolisuus hyvä

      ei kannata enää pyytää kahville, jos toinen ei koskaan pyydä vastavierailulle.

    • erttte

      Minä en ajattele asiaa se pidemmälle. Aikoinani, kun tapailin treffeillä joitakin miehiä tutustumistarkoituksessa, jos mies ei tarjonnot minulle kahvia ja kahvileipää, niin tiesin heti että tästä ei tule mitään. Se oli sääntö ja oikeassa olin joka kerta. Nyt olen sitoutunut mieheen, joka ilman muuta halusi tarjota kahvin yms.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      195
      4815
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      123
      2997
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2334
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      139
      2334
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1972
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1546
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      115
      1472
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1383
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1210
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1091
    Aihe