Naisena myönnän tämän

OtanOsaaMiehet

Kokeilin tuossa vähän aikaa sitten että kuinka hankalaa tosiaan on saada miehenä naisilta viestejä nettideittailussa. Tein profiilin jossa esiinnyin miehenä, koitin tehdä mahdollisimman sellaisen josta naiset oletettavasti kiinnostuisivat. Pituudeksi laitoin aika pitkän ja ruumiinrakenteeksi urheilullisen ym.. Kirjoitin todella hyvin ainakin omasta mielestäni profiilin kuvaukseen itsestäni. Lähetin viestejä 20 naiselle, sain kolme vastausta takaisin.

Olen monien vuosien ajan kokeillut samaa että olen tehnyt erilaisen profiilin erilaisilla tiedoilla. Aina sama ilmiö, ei joko ollenkaan vastauksia tai vain muutama kun kyseessä on noin 20 viestin lähetys naisille. Viesteissä lukee tyyliin että kiinnostuin profiilistasi ja miksi kiinnostuin, itestäni kertoin hieman kanssa, en kauheasti koska profiilissani luki jo aika tehokkaasti. Olen erilaisilla tavoilla kirjoittanut eli todellakin kokeillut hyvin montaa erilaista lähestymistapaa.

Todella toivotonta eli myönnän sen näin naisenakin :D

En olisi koskaan halunnut sanoa mutta.. Hiton naiset, eikö mikään kelpaa?? Hävettää itteeki koko naisten puolesta. Ihan sama mitä selität viesteihin, naisille ei tunnu kelpaavan.

Mielestäni siis monet miehet ei todellakaan puhu täällä paskaa vaan monet naiset tuntuu olevan todella pinnallisia kaikinpuolin. Herää kysymys että ettiikö moni nainen oikeasti edes yhtään mitään tuolla nettideittailu maailmassa?

45

1385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voihan se olla eräänlaista viihdettä ja kokeilua, kunnes sitten myöhemmin oppii ja tietää mitä haluaa. Karkkihyllysyndrooma taitaapi olla se suurin syy naisten hataraan otteeseen nettideittailuun.

      Miesten suurin synti taitaapi olla epätoivoinen ruikutus: "miksei kukaan yhyy". Tai sittenkö pääsee juttelee, niin ollaan kaikesta samaa mieltä. Ei uskalleta tehdä mitään aaltoja, koska pelkää et toinen etääntyy. Ei näin.

      Toiseksi, jotkut miehet ovat sitten näitä negatiivisia naisvihan ihannoijia, jotka luulevat olevansa huumorimiehiä ja rohkeita karskeita sällejä, koska sanovat mitä sylki suuhun tuopi ja röyhkeyksiä satelee sen kummemmin ajattelematta. Nämä miehet korkeintaan runkkaa ruudun takana itselleen..tai kärkkyvät puistossa puskien suojassa.

      Kolmanneksi on näitä "loogisia järkeilijämiehiä", jotka järkeilemällä ja strategisella ajattelulla luulevat voivat järkeillen saada jonku tuntemaan itsensä varteenotettavaksi mieheksi. ZzzZzzZzzz.

      Voittajia ovat: rauhalliset, itsensä tuntevat, elämästä ja ihmisistä positiivisesti ajattelevat, itsevarmat miehet, joilla on paljon ulosantia niin humoristisesti kuin se äärimmäisen tärkeä kyky: kyky uskaltautua heittäytyä sieltä suojapanssarin alta täysin toisen arvostuksen armoille uhkuen silti omaa omanarvontunnettaan "jalat maassa" -mentaliteetilla. Jokainen naisen keihäänisku pitää ottaa odottaen vastaan ja jos sille siintäävälle keihäälle pitää sinun oikeasti nähdä jotain vaivaa torjua, niin et ole tällä naiselle sen nykyisessä elämäntilanteessa se oikea.

      Ihan hyvä vaan, että naisilla on standardit, ei kai miehet muuten ikinä kehittäis itseään. Hehe.

      http://www.youtube.com/watch?v=oiXaT_1I-vw

      • 1+17

        Heh, kun viellä hain seuraa netistä, niin taisin monesti kompastua täysin luettelemiisi ongelmiin, mitä mies deittailijat luovat.

        Parisuhteeseen tosin pädyin netin kautta puolvahingossa, omalla kohdallani siis toimi parhaiten, koska lähinnä juteltiin niitä näitä ja jossain kohti huomasin olevani aidosti kiinnostunut ja vastakaikuakin herui.

        Kun niitä harvoja yhteydenottoja tuli, niin monesti kävi vanhanaikasesti. Joko en osannut saamaan toista kiinnostumaan, tai menin vain mukana.


    • erersser

      Onkohan tuo provo?
      En oikein jaksa uskoa että joku nainen olisi nähnyt noin paljon vaivaa asian eteen.

    • Tuskin provo, mutta päivänvastoin mukavan ja mielenkiintosen olonen nainen.

    • oikeassaolet

      Mistä muuten johtuu naisten ja miesten epäsuhde näissä deittipalveluissa? Siis miehiähän on paljon enemmän kuin naisia "hakemassa seuraa".

      Tosiasia on, että useimmat naiset eivät oikeasti hae seuraa, siellä on esim. samat kuvalliset profiilit vuodesta toiseen. Osa naisista kyllä luultavasti löytäisi sopivan miehen aika nopeasti jos haluaisi. Ilmeisesti tämä on vaan sellasta peliä, jossa käydään lukemassa viestejä mitä ne miehet taas ovat kirjottaneet ja sillä sitten pönkitetään omaa itsetuntoa.

      Se vaan on vähän huono juttu että ne naiset jotka oikeasti etsivät sitä miestä, saattavat jäädä noita leikkijöiden sekaan piiloon. Siis nämä leikkijät eivät ilmeisesti itsekään ymmärrä, että he saattavat viedä muiden ihmisten huomion ja varsinkin aikaa.

      No, saahan sitä tehdä mitä huvittaa, mutta suosittelen että miehet etsivät sitä naista muualta kuin netistä.

      • heikki__

        Siinäpä se tuli! Aloittajalta hyvä kirjoitus. Naisilta tosiaan ei saa vastausta netissä. Varsinkaan kuvallisilta kauniilta naisilta. Ja niinkuin "oikassaolet" nikki hyvin kirjoitti he ovat pönkittämässä itsetuntoa. Ja sitten normaalit naiset jotka ovat tosissaan, niille ei kelpaa mikään. Tämä on tiedetty, mutta ketjun aloittaja on ensimmäinen nainen joka myöntää sen.


      • pelleilyä
        heikki__ kirjoitti:

        Siinäpä se tuli! Aloittajalta hyvä kirjoitus. Naisilta tosiaan ei saa vastausta netissä. Varsinkaan kuvallisilta kauniilta naisilta. Ja niinkuin "oikassaolet" nikki hyvin kirjoitti he ovat pönkittämässä itsetuntoa. Ja sitten normaalit naiset jotka ovat tosissaan, niille ei kelpaa mikään. Tämä on tiedetty, mutta ketjun aloittaja on ensimmäinen nainen joka myöntää sen.

        AP SANOI EILEN AAMUNA, ETTÄ "HAH HAHAA, TE KAIKKI OLETTE
        IDIOOTTEJA RUNKKAREITA JA SORMETTAJIA, joten katsis lukea
        kaikki viestit, ennenkuin vastailee...


    • ap

      Siis ei todellakaan mikään provo ole. Kyllä olen nähny paljon vaivaa mutta kiinnostus on ollu niin suuri että oli pakko kokeilla että onko asia tosiaan näin kuinka moni mies väittää.

    • 3455661

      Sen verran oon oppinu että kannattaa tosiaan jättää ne naiset rauhaan jotka on jo pidempään roikkunu täällä. Aina jos näkee uuden profiiilin niin sen kanssa todennäköisesti saakin juttua aikaan.

      Monilla naisilla on myös täysin vääristynyt kuva omasta "tasostaan", siitä saamme varmaan kiittää näitä epätoivoisia ruikuttajia jotka lähettäisivät viestejä varmaan eläimillekin kunhan vain olisivat naaraita.

      • huijattu

        Onko tullut mieleesi, että vaikka profiili on ollutkin pitkään, niin ehkä hän ei ole tavannut montaakaan miestä?
        Moni mies sopii jopa treffit, mutta peruu ne jostain syystä. En tiedä onko minulle vastanneet aina ne sairaalan hoitajat, jotka rauhallisena aikana roikkuvat treffeillä esiintymässä miehinä ja pyytävät vaan kuvia, tunnistaakseen pienen paikkakunnan naiset


    • ....................

      "Hiton naiset, eikö mikään kelpaa?? "

      Kelpaa kelpaa, mutta ei se ole reilua useampaa miestä kotiinsa haalia. Yksi nettideitti poiki avioliiton ja perheen ja onnellisia ihmisiä. Mutta samalla siitä poikiutui varmaan about 119 kieltäytymistä. Ja näiden joukossa oli monia hyviä tapauksia, jotka olivat just passeleita ja kirjoittivat hyvin. Mutta yksi sattui sopimaan vain paremmin. Itse tiedän paljonkin ihmisiä, jotka ovat tavanneet toisensa netin kautta eli kyllä sitä ihmisille parisuhde kelpaa, mutta aina se yleensä on myös aiheuttanut torjuntoja jos ei ole niin sopivasti sattunut, että vain se yksi yhteydenotto tullut. Eli kyllä niitä naisia löytyy, jotka eivät tyydy edes etsimään vaan ovat jo löytäneet sen sopivan vierelleen.

      Ja kun näitä netistä toisensa löytäneitä tupsahtaa ilmoille vain entistä enemmän, kun ei ole enää mikään omituinenkaan juttu. Sitä en ymmärrä miten jotkut yrittävät aktiivisesti vuosia, mutta mitään ei tapahdu ja toisille se toinen taas löytyy piankin. Tai vähemän pian.

      Ja niin ikävää kuin se onkin, niin miehistä ja naisista löytyy aina pinnallisia tapauksia. Tai muuten sellaisia, joilla motiivina ei ole erityisemmin parisuhde ja mukavan ihmisen löytäminen vaan esimerkiksi testataan omaa viehätysvoimaa virtuaalisesti. Ja nettideitti-ilmoituksen tekohan aivan älyttömän helppoa. Puolisen tuntiakin vapaa-aikaa netin äärellä, niin helposti voi tulla tollanen päähänpisto ja sen voi tehdä täysin anonyymisti, pistämättä itseään sen enempää likoon. Ei tarvitse edes postiin vaivautua kiikuttamaan sitä ilmotusta henk.koht. palstalle tai mennä hymyilemään baarijakkaralle. Se ilmoitus on tosi helppoa pistää nettiin ja vaati vain hetkittäisen rohkeudenpuuskan.

    • ap

      On kait se naisena helpompaa toi homma tuolla nettideitti maailmassa, itekin jos lähetän miehille viestiä niin en muistakkaan millon en vastauksia ois takas saanu. Jännä homma, sama kuten seksiseuran ettimisessä. Naiset varmana sais helposti, toisin ku miehet. Heh, naisten etuja.

    • 3454iouj

      Tässä oma kokemukseni:
      Kaksi kertaa on ollut kuvallinen profiili, ja viestit ovat aina olleet joko copy pastettuja( en vaivaudu vastaamaan, tai jos vastaan niin kuittaan tuosta kopioinnista ), liian nuorten kundien seksinhaku-viestejä tai sitten liian vanhojen ukkojen yltiöromanttisia avauksia. Valitse nyt sitten näistä. Lähestulkoon kaikille vastasin ja kohteliaastikin.

      Yhtään viestiä en saanut suurinpiirtein omanikäisiltäni.

      Mutta on minussakin vikaa, olen turhan kranttu ja mielestäni ainakin tällä palstalla miesten ulkonäöllinen taso on aika surkea, verrattuna vaikkapa naisten tasoon. Ihmettelen suuresti miksi täällä on niin kauniita naisia ja heillä on vielä kivat profiilit. Useimmiten tuntuvat myös olevan sosiaalisia jne.Ja näin etenkin alle 30 vuotiaiden naisten kohdilla, joiden luulisi olevan helppoa saada suhteita/seuraa myös ilman nettiä. Näin hiukan vanhempana ja kun niitä lapsiakin on, on potentiaalisen seurusteluseuran saanti aika vaikeaa.

      Nyt olen keskittynyt enemmän perinteiseen seuranhakuun, tosielämässä se saattaa kuitenkin olla helpompaa :)

    • ap

      Mistä tiedät et on copy pastettuja viestejä? No seksinhaku viestit on toki asia erikseen, en itsekään vastais sellasiin, suorastaan vituttaa semmoset viestit kun kuitenkin sitä etsii itse ihan muunlaista seuraa kuin seksiä.

      • 3454iouj

        Sen huomaa heti, että ovat kopioituja. Ensinnäkin jos viesti on todella pitkä, ja tyypi on käynyt sivullani minuutti aiemmin...ja siitä, että viestissä ei ole mitään henkilökohtaista ja kun sen lukee, se voisi olla osoitettu kenelle vaan.:)

        Tyyliin: Hei! Luin ajatuksella läpi Sinun profiilisi, ja päätin rohkaistua laittamaan Sinulle viestin.....jne. Viestissä ei viitata omaan profiiliin millään tavalla, kerrotaan kuitenkin hyvin yksityiskohtaisesti itsestään.
        Kun puolen vuoden sisällä laitoin uuden profiilin, kuitenkin kuvalla josta olisi edellisenkin profiilini voinut muistaa, tuli samoilta miehiltä SAMAT massaviestit.


      • Mä sain kerran copy-paste-viestin, johon oli jäänyt se edellisen nimimerkin nimi mukaan. Se oli jo jonkin verran hauskaa... :D
        Tein uuden profiilin tällä viikolla, nyt jo hiukan mietityttää oliko virhe, etenkin kun nyt erehdyin tälle palstalle näitä lukemaan. Noh, ehkä mä pärjään. Huumoria mukaan.


      • sopi-pasta
        3454iouj kirjoitti:

        Sen huomaa heti, että ovat kopioituja. Ensinnäkin jos viesti on todella pitkä, ja tyypi on käynyt sivullani minuutti aiemmin...ja siitä, että viestissä ei ole mitään henkilökohtaista ja kun sen lukee, se voisi olla osoitettu kenelle vaan.:)

        Tyyliin: Hei! Luin ajatuksella läpi Sinun profiilisi, ja päätin rohkaistua laittamaan Sinulle viestin.....jne. Viestissä ei viitata omaan profiiliin millään tavalla, kerrotaan kuitenkin hyvin yksityiskohtaisesti itsestään.
        Kun puolen vuoden sisällä laitoin uuden profiilin, kuitenkin kuvalla josta olisi edellisenkin profiilini voinut muistaa, tuli samoilta miehiltä SAMAT massaviestit.

        Toivottavasti nyt enemmän kuitenkin katsot sitä, ettei viestissä ole mitään henkilökohtaista kuin vain sitä miten pitkä viesti on ja milloin ko. henkilö on käynyt viimeksi profiilissasi. Vierailijalistassa näkyy ainoastaan kunkin vierailijan viimeinen vierailu. Kun käy uudelleen, niin se edellinen vierailu ikään kuin katoaa listalta ja uusin vierailu nousee kärkeen. Itse teen monesti niin, että käyn naisen profiilissa ja jos se on mielenkiintoinen, niin päätän kirjoittaa. En useinkaan kirjoita viestiä sivulla, vaan kirjoitan sen erikseen erillisessä ohjelmassa. Saatan jopa kirjautua pois palvelusta, mutta jätän silti naisen profiilin auki yhteen selainikkunaan, jotta voin sitä profiilia kuitenkin lukea kirjoittaessani. Kun saan viestin valmiiksi niin kirjaudun palvelun lähettämään sitä ja luultavimmin siinä yhteydessä myös lataan naisen profiilin uudestaan, josta aiheutuu uuden vierailun kirjautuminen naisen vierailijalistalle ja jos nyt en liikoja siinä kuppaa ennen viestin lähettämistä, niin vierailun ja viestin lähetysajan väli saattaa olla melko lyhyt viestin pituuteen nähden. Se ei silti tarkoita sitä, ettenkö olisi viestiä kirjoittanut ajatuksella. Tosin yleensä kylläkin myös viittaan naisen profiiliin viestissäni.

        Niin ja tällä omalla tavallani lähes jokainen viesti on ihan oikeastikin copy-paste, kun se viesti täytyy siitä toisesta ohjelmasta kopioida lähetettäväksi. Häiriköin siis naisia täällä henkilökohtaisilla copy-paste -viesteillä :D


      • 3454iou
        sopi-pasta kirjoitti:

        Toivottavasti nyt enemmän kuitenkin katsot sitä, ettei viestissä ole mitään henkilökohtaista kuin vain sitä miten pitkä viesti on ja milloin ko. henkilö on käynyt viimeksi profiilissasi. Vierailijalistassa näkyy ainoastaan kunkin vierailijan viimeinen vierailu. Kun käy uudelleen, niin se edellinen vierailu ikään kuin katoaa listalta ja uusin vierailu nousee kärkeen. Itse teen monesti niin, että käyn naisen profiilissa ja jos se on mielenkiintoinen, niin päätän kirjoittaa. En useinkaan kirjoita viestiä sivulla, vaan kirjoitan sen erikseen erillisessä ohjelmassa. Saatan jopa kirjautua pois palvelusta, mutta jätän silti naisen profiilin auki yhteen selainikkunaan, jotta voin sitä profiilia kuitenkin lukea kirjoittaessani. Kun saan viestin valmiiksi niin kirjaudun palvelun lähettämään sitä ja luultavimmin siinä yhteydessä myös lataan naisen profiilin uudestaan, josta aiheutuu uuden vierailun kirjautuminen naisen vierailijalistalle ja jos nyt en liikoja siinä kuppaa ennen viestin lähettämistä, niin vierailun ja viestin lähetysajan väli saattaa olla melko lyhyt viestin pituuteen nähden. Se ei silti tarkoita sitä, ettenkö olisi viestiä kirjoittanut ajatuksella. Tosin yleensä kylläkin myös viittaan naisen profiiliin viestissäni.

        Niin ja tällä omalla tavallani lähes jokainen viesti on ihan oikeastikin copy-paste, kun se viesti täytyy siitä toisesta ohjelmasta kopioida lähetettäväksi. Häiriköin siis naisia täällä henkilökohtaisilla copy-paste -viesteillä :D

        Tottakai ne pitkätkin viestit luen läpi :) ..mutta uskokaa ihmeessä että kyllä ne oikeasti huomaa, siis copy-pastetut viestit. Kun kirjaudun sisään, melkein heti joku uusi tyyppi käy profiilissani ja lähettää sen viestin siinä minuutissa...tuskin sinäkään viestiä lähetät vasta kun nainen kirjautuu sivulleen, voihan sen valmiiksi kirjoitetun laittaa muinakin aikoina ;)


    • ap

      Voi miehet miehet... :D

    • Ällistynyt!

      Olet nainen joka kirjoittaa kuin miehet.

    • ap

      Vauuuu siistii

    • Voitaivas!

      Voi helvetti, enpä ole tullut ajatelleeksi, että täällä liikkuu todella outoja
      tyyppejä.

      Mitä hittoa, jos kirjoittaisinkin jollekkin akalle, vaikka pidän häntä miehenä.
      Jotain rajaa näiden kokeiden kanssa, sillä näitä putkahtaa silloin tällöin
      esille.

      Tämähän enenmän pelleilyä, kuin olen edes uskaltanut ajatella.
      Toivottavasti tämä aloitus tsoukki ???

      • Voitaivas!

        Lisäys ! Tarkoitin enpä tullut ajatelleeksi, että kirjoittaisin jollekkin akalle.

        Kyllähän minä sen tiedän, että kaikenmoisia tyyppejä on liikkeellä.


    • ap

      Kaikki ei ole aina siltä miltä näyttää tai vaikuttaa

    • ap

      Nyt sanon sen suoraan..Hah hahaa, te kaikki olette idiootteja runkkareita ja sormettajia!

    • Voitaivas!

      KATOS KATOS, siinä se tuli, meni ap hermot viimeisen päälle. Kyllähän
      se sattuu....

      • Voitaivas!

        Pakko vielä lisätä, että nainen jolla on munat, on HARVINAISUUS ! Mulla ei ainakaan ole.

        Nyt tämä on mun osalta loppuun käsitelty.


    • että miksikö?

      Voi naiset, voi naiset. Pitäkää huoli itsestänne ja taso korkella. Olen huomannut, että miesten mielestä naisen tulee olla, kaunis, nuori, upea, omillaan toimeentuleva, hyvävartaloinen ja kaikkea vielä kaiken päälle. Itse mies saa olla kuin seinästä reväisty, kertoo profiilissaan oleva urheilullinen, sopusuhtainen ja nuorekas. Tosiasiassa silmäpussit roikkuu polvissa ja vatsa nilkoissa, röhkii ja haisee hielle. Mutta itsetuntoa riittää..... Siis mies saa saa olla 60 wee ja hakee 40 wee naista, koska on niin nuoren oloinen, ja haha....Jonkinmoista itsetuntemusta voisi miehetkin itsestään kehittää. Ja sitten ihmetellään ja loukkaannutaan kun treffeillä ei halua edes halata kun tekisi samalla ottaa ja kääntyä takas. Jotenkin vaan fiksuna ihmisenä saa kahvit juotua ja kiroilee sisimmässään jotta oli sitten viimeiset nettitreffit.....kunnes taas joku "urheilullinen" vatsanrakentaja saa uskoteltua olevansa todellinen urho.....;-).

    • pinnallisuus rules

      Joo, minullekin kirjoitteli 58 v. ukko.Ei ollut profiilissa kuvaa, mutta pyysi omaani.No laitoin kuvani, koska hän oli vaivautunut kirjoittamaan jonkinlaisen kirjeenkin.
      Hän sanoi, että kuvaa ei ole ehtinyt laittaa, mutta sitä ei ole sen takia, ettäkö ei olisi katseenkestävä...ja muutkin on kuulemma hänen ulkonäköään kehunut
      ( alkoi tökkimään heti jo tuo omakehu )
      No eipä ukosta kuulunut mitään kuvani laiton jälkeen, mutta oli laittanut itsestään profiilikuvan! Tsiisus, ihan perusharmaa-ryppyihoinen -ikäistään vanhemman näköinen gubbe.
      Ei siinä mitään, on mikä on, mutta että viitsiikin itseään kehua ja ulkonäköään ylistää.Hohhoijaa näitä tyyppejä täällä.

      En ylipäätänsäkään ymmärrä näitä omaa ulkonäköään kehuvia, se on aina katsojan silmässä.

    • Realismia ihmiset!

      Naiset jotka muistuttavat jotain elefantinpoikasen ja maitovalaan väliltä, etsivät jotain Tom Cruisea, tavallisen näköiset miehet eivät kelpaa edes heille..Lopputulos:Kaikki ovat yksin vuodesta toiseen, osa lopunelämäänsä..

      • jak.

        Miehet sahaavat kovin usein omaa oksaansa. Jopa niiden elefantinpoikasen ja maitovalaan tyyppisten naisten vieraskirjat kovin usein täyttyy epätoivoisten peräkamarinpoikien ylistävistä viesteistä. Kyllä siinä naisen nuppi helposti menee sekaisia ja niihin viesteihin jopa uskoo.


    • ja sormettajia

      ap = suoraan todennut, että kaikki tänne kirjoittajat on idiootteja runkkareita.

      Ettekö osaa lukea ?

      • ohita ikävät jutut

        Mitäse haittaa mitä ap, siellähän kihisee. Saa kai täällä muuten vaan asiasta jutella.


    • ap

      Joku esitti tossa vähä aikaa sitte mua vaikka en tuota yhtä kommenttia ees kirjottanu

    • höpötihöp

      No just, tuoko syötti pitäs nyt nielasta, jotta tämä ketju jatkuis.
      Kukaan EI esitä toista, vaan sinä itse oot turhautunut jannu, joka
      ESITTÄÄ NAISTA.....Kumma, kun muut ei huomaa.

      Ei kukaan nainen tee miesten puolesta moista palvelusta ja hauku
      muijia, mutta jatka vaan, kun sulla ei ole muutakaan elämässäsi näämmä.

    • M 20

      Kiitos tästä, on se hyvä kun edes joku nainen on perehtynyt tähän ja huomaa sen kuinka vaikeata se tosiasiassa on meillä miehillä täällä nettideittailun maailmassa. Siis todella moni täysin järkevä, kunnollinen mies etsii naista netistä koska he ovat liian ujoja mennä puhumaan livenä kiinnostuksen kohteelleen.
      Netti antaa sen tietyn hengitysvälin jolloin me kunnolliset miehet uskallamme kysyä meitä kiinnostavia tyttöjä kahville ja sen sellaisille, mutta kuinkas käy, naiset netissä taas eivät kelpuuttaisi lähestulkoon ketään ellei se todellakin ole se prinssi uljas säihkyvässä panssarissa valkoisen orin ratsailla ja silloinkin mahikset ovat hieman huonon puoleiset.

      Myönnän kyllä että niitä seksin vinkujiakin on paljon ja häpeän meidän miesten puolesta sitä. Time_Killer näköjään onnistui myöskin tiivistämään nämä ajatukseni omalle kommentilleen jotenka jätän asian tähän.

    • ikäväfakta

      Elekää lannistuko miehet. Treenatkaa lihaksikkaat kropat, maksakaa naisen ruuat ravintoloissa (jos niin pitkälle pääsette), kehutkaa maasta taivaisiin naisen ulkonäköä, ostakaa kalliita lahjoja (jo heti treffailujen alussa), kertokaa viesteissä olevanne varakkaita herrasmiehiä joilla iso varustus.. Ja naiset tykkää.

    • Muutamat treffit...

      Kaistapäistä touhua !!!

      Tiedättekös yhtään kuinka hirveesti teitä toistaitoisia on väärällä sukupuolella profiloituina??
      Ja just te vähä-älyiset olette ensimmäisenä työntämässä itseänne esille kun täällä koetetaan katella elämänkumppania.

    • Selitys

      Ne 17 vastaamatonta joille kirjoitit olivat itse tietenkin feikkiprofiileja, jotka kokeilivat huvikseen saavatko viestejä väärillä henkilötiedoilla. Kaikille "testailijoille" käyttökielto, niin loppuu moinen pelleily. Varmaan ne kolme vastannutta ovat jo katkerina häipyneet koko paikasta.

      Testailut ja muu huijaaminen varmaan sitten selittää senkin, miksi täällä on niin paljon muka koulutettuja ihmisiä, joilla oikeinkirjoitus ontuu pahasti. Ei siinä muuten mitään, mutta tuntuu aika oudolta että joku pänttää kirjoja vuosikaudet oppimatta kirjoittamaan. Oppiiko sitten muutakaan niistä kirjoista? Käytännön ihmisiltä taas ymmärtää, että vahvuudet ovat muissa asioissa kuin kirjoittamisessa.

      Mikäpä sinä muuten olet arvioimaan mistä muut naiset kiinnostuvat?

    • jartsa 100

      NOOH,olkaas ny ihmisiks kyllä täältä oikeestiki voi jotain löytyä,itsellä nappas ainakin melkein ensimmäisellä yrittämällä.Välimatkaakaan ei ole kuin vaivaset 300 km.
      Tosin kummatkin taisi olla vaan "käymässä" siellä 24sessa.Ja tietenkin mitä kauempaa sen parempaa ei kovin moni ajattele.? Ei vaan haluta ehkä tarpeeksi vaivaa asian eteen nähdä.

    • elämäpistecomon

      elämä on piste com

    • elämäntoverin hakija

      Luin vain laiskuuksissani tuon keskustelun alun ja täytyykin vastata että ei naiset ehkä niin kranttuja olisi jos traumaattiset kokemukset edellisestä elämästä eivät olisi jättäneet tiettyä itsesuojeluvaistoa päälle.Itsekin olen notkunut jo useamman viikon ilmoitukseni kanssa täällä ja kertaakaan eivät miehet ole ottaneet yhteyttä.Kuka lie krantuin?Ihan tavallisia suomalaisia naisia ja miehiä täällä on paljon joilla on toiveena löytää yhteensopiva oma rakas mutta vaikeaa on kohdata sellaista jos ei tule yhtään vastausta .Ei ilmoitusta viitsi turhan takia viikkokaupalla täälläkään sivuilla pitää.Toisaalta kun ei ole tanssi ja kapakkaihminen niin mistäpä sitä kaveria hakisi jos ei näiltä sivuilta?.

      • Mies 36

        Montako kertaa olet itse ottanut yhteyttä? Aktiivisuus yleensä palkitaan.

        Ja muutama viikko on muuten todella lyhyt aika näissä kuvioissa.


    • m30+

      "Itsekin olen notkunut jo useamman viikon ilmoitukseni kanssa täällä ja kertaakaan eivät miehet ole ottaneet yhteyttä.Kuka lie krantuin?"

      Sinä. Itse en miehenä kuvittelisi saavani mitään aikaiseksi muutamassa viikossa, profiilini on ollut täällä varmaan jo 8 kk. Jonkin verran yhteydenottoja ja juttelua on tapahtunut, varmaan yli 10 naisen kanssa, mutta mistään ei ole tullut mitään, eli en kertaakaan vielä ole päässyt treffeille. Aina se johonkin karahtaa.

    • 234rtyh

      Mulle ainaki tulee niin miljoona viestiä, ettei ole mitään järkeä vastata kaikkiin. yritän yhtä kerralla, niin pysyy joku järki. Myöhemmin saatan ottaa yhteyttä kiinnostavaan henkilöön. Joskus vastasin kaikille, edes sen ettei kiinnosta, mut sitte on niitä jankuttajia ja muita jotka silti jatkaa juttua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      195
      4815
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      123
      2997
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2334
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      139
      2334
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1972
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1546
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      115
      1472
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1383
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1210
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1091
    Aihe