Nähty Aurlahden rannalla

Mitä isot edellä,nii

Lauantaina sinä aikuinen uimahousuinen mies!! Miten ihmeessä kehtaat mennä siihen kioskin viereen puskan viereen kuselle ,kun rannalla metrin päässä on kaikenikäisiä muita henkilöitä!! Etkö tajua, että se ei ole sopivaa käytöstä ja etkö ajatellut,ettäjoku muu istuu/heittää pyyhkeen ja vaatteensa siinä maassa ,koska se on puistonpenkin vieressä. Todella törkeää käytöstä .Kellonaika oli jotain 19.30 illalla...Hävettää puolestasi.

16

661

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kusiainenko

      Sitä kusetti

    • Meni punttiin mulla

      Entäs ne jotka kusee siellä uimavedessä,häpeääkö ne ?

    • ei marista aina

      jaa...minä olen kyllä ihan opettanut pienen poikani pissaamaan puskaan, jos ei ole vessaa lähellä. Se on uimarannallakin parempi vaihtoehto, kun se veteen kuseminen. Kuten tuossa joku jo mainitsikin. Jos se paikka nyt sinun mielestäsi oli sopimaton, niin koita kuitenkin jatkaa elämääsi ja päästä yli tästä, helpompaa kaikille niin.

    • kca

      Veteen pissiminen ei varmasti "saastuta" järveä kun miettii että vieressä on paskapumppaamo ja kirkniemen tehdas tehnyt omat tempposensa aikanaan.

    • Juu ja ajatelkaa!

      Meikä käy vielä usein esim. kaupunginrannassa tai lietsussa käydessäni pask*lla samalla kun uin, mitä aloittaja sanoo tähän kun ragee jo jostain puskaan kusemi*estakin? :-)


      Käyn siis ihan oikeasti, järvi on sen verran iso, että se ei siellä tehtaiden päästämien saasteiden seassa ole kyllä yhtään mitään pari kakkapökälettä!

      • nii ja haistelkaa

        Aattele, uit omassa paskassa :DD hahahahaha....


    • Dii ajattele!

      JA SINÄ UIT MINUN PASKASSANI, BUHAHHAHAHHAHAHHAHAHA! :-)


      Enkä muuten ui omassani, koska vaihdan ovelasti aina kohtaa paskantamisen jälkeen. Jos joku minun paskassani täten ui niin se on ne muut jos ne sattuu siihen kohti menemään. En häpeä asiaa ollenkaan, järveen ulostaminen vai virtsaaminen kun ei ole minkään sortin rikos, joten voin ihan hyvällä omallatunnolla jatkaa pientä harrastamistani, nähdään taas aurlahdenrannassa, siellä käyn paskomassa lähes päivittäin. Tervetuloa uimaan kaikki! :-)

      • jaa etkö ajattelekaa

        Tekeekö paskasi kvanttihypyn vai meneekö madonreikää pitkin jos se ei ole sun lähietäisyydellä kun irtoaa rupareiästä? Enkä muuten ui, varsinkaan sun paskassa :D, käyn täällä palstalla nauramassa lohjalaisille jotka uivat omassa paskassaan luullen paskan tekevän kvattihyppyjä, buahahahahhahaha


    • sää ja sun...

      kvanttihyppys, oih. Oletko ihan vuosi sitten muuttanut Espooseen, vai asutko edelleen lohjalla, esittäen jotain muuta, taisin osua aika oikeeseen....:-)

    • ....

      Et sitten viitsinyt mainita asiasta päin naamaa? Tyypillinen lohjalainen....

    • Niinno se voi kato

      olla vähän vaikeeta näin suomi24:ssa netissä mainita päin naamaa asioita, tyypillinen karjalohjalainen, vaiko ihan siuntiosta olet? :-)

    • Paskalampi

      Tosiaan eikös Aurlahteen ole laskettu puhdistamattomat viemärivedet tässä joskus muinoin (jotakuinkin siihen lentopallokentän kohdilta)?

    • On.

      Ja siihen päälle mun ja mahdollisesti monen muunkin ulostelu. Tänäänkin muuten kävin. Hauskaa oli, ja niin tuntui olevan kanssa ihmisilläkin, tosin ei samasta syystä, ehkä he eivät vain tienneet taas mitä tein, aivan heidän vieressään.

    • Maste

      Juu täytyy tunnustaa jotta itsekin olen paskantanut 2 kertaa Aurlahteen tai oikeestaan kerran sinne laiturille ja kerran veteen. Älytön krapula päivällä kun uimassa oltiin niin pari kaljaa siinä rannalla ja ei muuta kuin uimaan ja eikös vatsa alkanut toimimaan joten paskat vaan veteen ja takas rannalle. Toinen kerta oli kun tultiin kaljaasista ja siellä olusia ja jotain muuta vedettiin ja lopuksi tulinen kebab. Tais olla liian tulinen kun juuri päästiin laituriin kiinni níin vatsasta kouras silleen sopivasti... Luulin jotta pääsin säikähdyksellä, mutta paskat. Hieman sivummalle, housut kinttuun ja hoosiannaaaaa.... Lokeille syömistä.

      • spot

        Tummentunut laituri on vaan kauniin seesteinen kesäiltana,kun haju ensin helpottaa.Jos viittit levittää sitä lastalla tasaseen niin ei tartte kunnostaa vuosiin ja kansa kiittää.Ruohokin kasvaa ja uusia lintulajeja pongataan vahingossa,kun paskaa sulissa.Hienoahan se on,jotta suoli toimii ilman activiaa ja turhaa hikoilua pytyllä.Luonnossa kaikki sujuu sillai pehmeen normaalisti.Housuihin takaluukku niin ei syytetä pedariksi tai vilauttelijaksi.Tai jos vilauttelet niin kunnolla sitten kanssa.

        Tökit mukaan lähtiessä.Vetää vaan pummeja hienolle rannalle.


    • Ajat sitten lähtenyt

      Surullista lukea palstalta, minkälaista väkeä Lohjalle on jäänyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      305
      3497
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      249
      1951
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      97
      1414
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1333
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      89
      1273
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1143
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      976
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      904
    Aihe