Siskoni vikittelee..

fighter 24/7

MIESTÄNI!!! Voiko elämä tästä viellä pahemmaksi mennä?
Löysin ihanan miehen joka ei siskolleni alunperin kelvannut. Aloitin suhteen ja siskoni "kävi kiinni mieheeni" alkoi flirtti ja feikki loukkaantuminen. Mieheni oli niin sokea että ei nähnyt sitä,että siskoni vikittelee häntä, syytti minua mustasukkaiseksi vaikka tiedän millainen siskoni oikeasti on.

Siskoni ei loukkaannu niin helposti, jos sanon hänelle jotain kun ollaan kahden, mutta kun ollaan kolmestaan samassa huoneessa hän "loukkaantuu sanoistani" kun mieheni on läsnä. Jolloin minä saan pahan sekä mustis leiman otsaani. Jolloin itselleni tulee siitä kurja olo, että en voi puollustaa suhdettani.

Kun selitin asian miehelleni, hän oli vain että onko siskoni kiinnostunut/ihastunut häneen? Jolloin myönsin että niin se asia varmaan on. Monien henkisten taistelujeni/itkujeni jälkeen siskoni myönsi vikitelleensä miestäni oikein kunnolla. Aiheutettu mustasukkaisuus on kamalaa!

Mieheni vakuuttelee että rakastaa minua, siksi hän valitsi sisarista minut, mutta olen taistellut tämän suhteen puolesta niin kauan, että en tiedä jaksanko tulevaisuudessa jatkaa yhä eteen päin. Panokset kun kovenevat...
Nyt on alkanut lääppiminen, ja vaikka mitä sanoisin kuulostan mustikselta vaikka en ole sairaanloinen mustis.

En lue hänen tx.- tai muita viestejä/kirjeitä yms. en kiellä menemästä ulos muiden kanssa, en kiellä häntä katsomasta muita naisia (niitä kun katsellaan yhdessä :) ), hänellä saa olla naisia kavereina, sillä minullakin on mies puoliset kaverini. Hän saa olla samassa huoneessa flirtti povipommi siskoni kanssa juttelemassa/koneella. Kiellän häneltä vain kaveri pusut sillä hän on kieltänyt ne minulta. Mutta muuten saamme mennä ja tulla. En halua olla mustasukkainen! Mutta en halua että siskoni vikittelee miestäni! :(

Lääppiminen ei näytä häiritsevän miestäni, mutta minua se loukkaa ja olen sanonut siitä mussulleni, ja hän ihmettelee yhä siskoni käytöstä. Ja ei huomaa milloin häntä lääpitään, sillä se tapahtuu aina niin ovelasti, että sivullisena ja ulkopuolisena sen helposti kyllä huomaa.

Panokset silti kovenee. Itselläni ei ole suurta rintavarustusta mutta kauniimmat kuitenkin mitä siskollani, ainakin minun mielestäni. Siskoni on ottanut nyt toisen laiset aseet käyttön, hän melkein päästää rintansa vapaaksi liiveistään, melkein kuin lautaselle ne laittaisi. Olen huomauttanut asiasta monet kerrat siskolleni. Hän on vain tokaissut että: OHO???!! Kun mieheni on ollut läsnä.
Eikä tehnyt asialle mitään. Joten olen ryhtynyt itse nostelemaan hänen paitaansa sitten niin ylös että näyttää edes vähän säädyllisemmältä eikä miltään korurasialta. Ja nyt siskoni on alkanut suuttua siitäkin.

Nyt siskoni tahtoisi samoihin piireihin missä minun mieheni liikkuu, vaikka pitkään aikaan hän ei ole asiasta maininnut. Sanoi minulle, että kun minä olisin paikalla niin hänkin olisi. Mutta ystävälleni hän sanoi että menisi, mutta kun minä en halua hänen menevän. Hän kun haluaa nähdä ystävääni enemmän ja minun ehkä almost anoppiani... Miksi juuri nyt? Ja miksi muutenkaan??!!

Hän sai ystäväni epäilemään jopa että valehtelenko minä hänelle :(, ja se sattui todella pahasti. Sillä olen niin huono velehtelija että en valehtele, sillä sen huomaa niin helposti ja etenkään minua satuttavista asioista.

226

16363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fighter 24/7

      Meillä on vielä juhannus reissu edessä, ja siskoni ei tule sinne, ainakaan toivottavasti. Kuulin salaa kun veljeni kyseli miksi hän ei lähde mukaan, niin luetteli monia asioita ja mainisti vähän tänä suuntaan: Ku minäkin olen siellä! Ja jatkoi niin nopeasti että kukaan muu ei sitä huomannut minun lisäkseni kuin pikkuveljeni. Eli muuten menisi jos minä en olisi näköjään mukana.

      Jopa pikkuveljeni on huomannut siskossani suuren muutos käyttäytymisen aina kun mieheni on läsnä. Pikkuveljeni tulee aina kertomaan minulle jos huomaa siskoni flirttailevan yms. Kerran jopa äitinikin ihmetteli siskoni käytöstä.

      Ennen lapsena minun ja siskoni välit olivat todella lämpöiset, mutta nykyään tunnen kylmän muurin välissämme, vaikka kuinka näytämmekkin ulkopuolisille että kaikki menee aivan hyvin. Minun on vain niin vaikea luottaa enään siskooni, sillä hän on satuttanut minua monesti vikittelemällä miestäni ja saannut ystäväni epäröimään minun sanojani.

      Ja eihän miehet kauan jaksa katsella sellaista flirttiä edessä, jonka voisi nopeasti kellistää, sillä helpon vaikutelman nainen noissa kohtii antaisi/vihjailisi. Pakkohan sitä on päästä kokeilemaan jossain vaiheessa jos silmä vain välttäisi.

      Katkeria sanoja näin lopuksi, vain siksi että en tiedä mitä tehdä. Rakastan miestäni, ja sisko on aina sisko, ei siskoa noin vain pysty lemppaamaan elämästään ellei itse heitä feikki veivejä taikka astu oikeasti hautaan. Mutta henkisesti tämä tekee todella pahaa minulle.

      Ainut keino millä oloni ehkä voisi parantua olisi että laittaisin mieheni kiertoon, mutta en kestäisi nähdä siskoani sitten ent.mieheni kanssa. Siskoni kun hyväksyy myös ne muiden käyttämät miehet, olivat ne sitten olleet ystäviensä yms. Jos siis mieheni hyväksyisi myös siskoni. Mutta jos niin ei tapahtuisi menettäisin niin kaunista ja arvokasta elämästäni. Minä kun rakastan miestäni, siksi olen taistellut nämä vuodet suhteemme ylläpitämiseksi.

      Yritän ainakin viellä vähän aikaa taistella rakkauden puolesta.

      • 909oy

        Siinäpä taas yksi syy lisää itselleni miksi yksi lapsi riittää.


      • matsu 68

        täytyyhän se pikku veikka kokeilla onko sillä käyttöä kyllähän näitä on miehilläkin paskat en välitä meressä on kalaa muru eikä se ole sinua ansainnut jos kiinni jää oma häviö


      • sultan suleiman
        909oy kirjoitti:

        Siinäpä taas yksi syy lisää itselleni miksi yksi lapsi riittää.

        Itse sain kerran valita sisaruksista mutkan kautta nuoremman ja kauniimman.
        Tilanne meni niin että ensin syntyi suhde tummaan ja tuliseen vanhempaan sisarukseen ja myöhemmin suhteen viilennyttyä hänen 15 vuotta nuorempaan sisarukseensa, joka erosi miehestään minun takiani ja sai vielä vanhemman sisaruksensa vihat niskaansa kun oli ruvennut hänen selän takanaan peuhaamaan minun kanssani. Nuoremman kanssa on suhde kestänyt nyt jo yli kymmenen vuotta ja aina vain paranee. Hän hyväksyy myös kaikki muut naiseni.
        Naiset ovat kovia vertailemaan itseään toisiinsa ja miestenkin kannattaa aivan kylmänviileesti vertailla naisia toisiinsa, ettei tule tehtyä väärää valintaa.


      • Joo Joo

        Tota noin. Aikoinaan seurustelin naisen kanssa jolla oli ihana sisko johon sit ihastuin kun meidän suhde ei toiminut, tapailin siskoa salaa ja meillä meni hyvin kunnes tämä minun ex sai tietää, pisti minun ja siskonsa välit poikki valehtelemalla, 20 vuotta olen salaa rakastanut tätä siskoa häellä on mies elää onnellisesti tämän kanssa, mutta minulle hän on rakas ihminen vaikka en häntä saanut, ja meillä olisi ollut ihana yhteinen elämä.... surku.


      • lapsellinen siskosi

        Luin koko pitkän tekstisi ja kuulostaa siltä, että siskosi on todella lapsellinen. Olisin itsekin ihan hukassa tuossa tilanteessa. huoh! Koita jaksaa nyt ns.välikätenä! onnea jatkoon!


      • Mies2312

        Potaskaa puhut ei naiset vikittele miehiä koskaan ainakaan Suomessa en tiedä miten muualla,mutta Suomessa naiset ajattelevat että miehen kuuluu aina tehdä aloite..


      • kerran petetty.
        909oy kirjoitti:

        Siinäpä taas yksi syy lisää itselleni miksi yksi lapsi riittää.

        tämä on paras neuvo:jätä se mies..eihän tuommoista voi olla...


      • lasikatto
        909oy kirjoitti:

        Siinäpä taas yksi syy lisää itselleni miksi yksi lapsi riittää.

        no ei tuo ole tavallista eikä normaaliakaan, joten ei riitä syyksi yhteen lapseen ja sitä paitsi tuollaista käytöstä voi olla kavereidenkin kesken.


      • lasikatto
        Mies2312 kirjoitti:

        Potaskaa puhut ei naiset vikittele miehiä koskaan ainakaan Suomessa en tiedä miten muualla,mutta Suomessa naiset ajattelevat että miehen kuuluu aina tehdä aloite..

        höpö höpö tietysti vikittelee...miehet vain on niin tyhmiä ja sokeita etteivät välttämättä huomaa tai tajua asiaa.....


      • humlan2

        Jos tämä mies rakastaa ja kunnioittaa sinua hänen kuuluisi näyttää rajat siskollesi että peli loppuu. jos hän antaa kaiken jatkua hänestä ei taida olla hyvä uskollinen kumppani. kärsit vain turhaan... Keskustele miehesi kanssa, ja jollei hän halua näyttää siskollesi , selvästi, että on sinun miehesi niin jätä. tuskallista kun onkin. siskosi loukkaa sinua, ja itse en olisi paljon tekemisissä hänen kanssaan enää, jollei voi kunnioittaa toisen elämää... sairastut lopulta jos pakotat itseäsi elämään periaatteittesi vastaisesti.


      • viriili viiskymppine

        Minulla on ollut kaksi vaimoa, kumpikin on kuollut.
        Molempien vaimojen sisarten kanssa minulla oli suhde. Se helpotti elämää mukavasti kun ensimmäinen vaimo matkusteli paljon työn takia ja toisellakin oli paljon työmenoja.
        Kun vaimotkuolivat, tietenkin eri aikaan, eloonjäänyt sisar auttoi surussa kovasti. Rakastin heitä kaikkia oikeasti ja seksi maistui kaikkien kanssa.
        Nyt olen ottamassa kolmatta vaimoa. Hänellä ei ole siskoja. Kuinkahan elo sujuu.

        Minusta tuo puolison sisaren tai veljen kanssa sekstailu on yleisempää kuin luullaan. Se vain on sellainen tabu ettei siitä kerrota eikä sitä edes uskalleta ajatella.


      • huhhanen
        sultan suleiman kirjoitti:

        Itse sain kerran valita sisaruksista mutkan kautta nuoremman ja kauniimman.
        Tilanne meni niin että ensin syntyi suhde tummaan ja tuliseen vanhempaan sisarukseen ja myöhemmin suhteen viilennyttyä hänen 15 vuotta nuorempaan sisarukseensa, joka erosi miehestään minun takiani ja sai vielä vanhemman sisaruksensa vihat niskaansa kun oli ruvennut hänen selän takanaan peuhaamaan minun kanssani. Nuoremman kanssa on suhde kestänyt nyt jo yli kymmenen vuotta ja aina vain paranee. Hän hyväksyy myös kaikki muut naiseni.
        Naiset ovat kovia vertailemaan itseään toisiinsa ja miestenkin kannattaa aivan kylmänviileesti vertailla naisia toisiinsa, ettei tule tehtyä väärää valintaa.

        Varmaan sultan suleiman luulet olevas oikein kovakin miesten mies? Raukkaparka..... :-((


      • huhhunen
        Joo Joo kirjoitti:

        Tota noin. Aikoinaan seurustelin naisen kanssa jolla oli ihana sisko johon sit ihastuin kun meidän suhde ei toiminut, tapailin siskoa salaa ja meillä meni hyvin kunnes tämä minun ex sai tietää, pisti minun ja siskonsa välit poikki valehtelemalla, 20 vuotta olen salaa rakastanut tätä siskoa häellä on mies elää onnellisesti tämän kanssa, mutta minulle hän on rakas ihminen vaikka en häntä saanut, ja meillä olisi ollut ihana yhteinen elämä.... surku.

        Tässä toinen miesten mies. Mistä näitä oikein riittää?


      • ............
        viriili viiskymppine kirjoitti:

        Minulla on ollut kaksi vaimoa, kumpikin on kuollut.
        Molempien vaimojen sisarten kanssa minulla oli suhde. Se helpotti elämää mukavasti kun ensimmäinen vaimo matkusteli paljon työn takia ja toisellakin oli paljon työmenoja.
        Kun vaimotkuolivat, tietenkin eri aikaan, eloonjäänyt sisar auttoi surussa kovasti. Rakastin heitä kaikkia oikeasti ja seksi maistui kaikkien kanssa.
        Nyt olen ottamassa kolmatta vaimoa. Hänellä ei ole siskoja. Kuinkahan elo sujuu.

        Minusta tuo puolison sisaren tai veljen kanssa sekstailu on yleisempää kuin luullaan. Se vain on sellainen tabu ettei siitä kerrota eikä sitä edes uskalleta ajatella.

        Voi niitä sisarraukkoja.....


      • ei sekaannuta ei
        viriili viiskymppine kirjoitti:

        Minulla on ollut kaksi vaimoa, kumpikin on kuollut.
        Molempien vaimojen sisarten kanssa minulla oli suhde. Se helpotti elämää mukavasti kun ensimmäinen vaimo matkusteli paljon työn takia ja toisellakin oli paljon työmenoja.
        Kun vaimotkuolivat, tietenkin eri aikaan, eloonjäänyt sisar auttoi surussa kovasti. Rakastin heitä kaikkia oikeasti ja seksi maistui kaikkien kanssa.
        Nyt olen ottamassa kolmatta vaimoa. Hänellä ei ole siskoja. Kuinkahan elo sujuu.

        Minusta tuo puolison sisaren tai veljen kanssa sekstailu on yleisempää kuin luullaan. Se vain on sellainen tabu ettei siitä kerrota eikä sitä edes uskalleta ajatella.

        No huh huh! Että on yleistä sekstailla sisarusten puolisoiden kanssa??
        Ei tulis pieneen mieleenikään. Sisarukset sentään tärkeitä eikä suhteita sen takia rikota. Onhan niitä muitakin saaliita....


      • ...
        viriili viiskymppine kirjoitti:

        Minulla on ollut kaksi vaimoa, kumpikin on kuollut.
        Molempien vaimojen sisarten kanssa minulla oli suhde. Se helpotti elämää mukavasti kun ensimmäinen vaimo matkusteli paljon työn takia ja toisellakin oli paljon työmenoja.
        Kun vaimotkuolivat, tietenkin eri aikaan, eloonjäänyt sisar auttoi surussa kovasti. Rakastin heitä kaikkia oikeasti ja seksi maistui kaikkien kanssa.
        Nyt olen ottamassa kolmatta vaimoa. Hänellä ei ole siskoja. Kuinkahan elo sujuu.

        Minusta tuo puolison sisaren tai veljen kanssa sekstailu on yleisempää kuin luullaan. Se vain on sellainen tabu ettei siitä kerrota eikä sitä edes uskalleta ajatella.

        Näytäpä tämä viesti tulevalle vaimollesi. Olet täysin moraaliton raukka, joka pettää vaimojaan surutta ja järjestelmällisesti, eikä edes kadu sitä. Sinun ei olisi ikinä pitänyt avioitua.


      • goodbye75

        Sama oli ongelma minullakin aikanaan. Nuorempi sisareni onnistui aina tulemaan väliin kun löysin poikaystävän. Hän lyöttäytyi aina mukaan kolmanneksi pyöräksi minne ikinä menimmekään sillä verukkeella että "kai mävoin tulla mukaan kun ei oo mitään tekemistä" ja aina sama kaava, eihän toista voinu jättää kun oli sentään mun sisko. Sitten kun muutimme pois kotoa omiin kämppiin molemmat ajattelin etä vihdoin voin elää omaa elämää,mutta. Sisareni sai kuulla uudesta ystävästäni ja sama kierre alkoi taas. Lähes joka ilta kun olimme ystäväni kanssa kaksin hän tuli kylään kun ei ollut muuta tekemistä. Yksi kaunis kerta sitten tuumasin hänelle että "annatko avaimesi niin menen sinun asunnollesi odottamaan että saatte keskusteltua asianne loppuun". Molemmat menivät hiljaiseksi. hetken kuluttua sisareni poistui ja pysyi poissa.
        Joten, kovat piippuun ja tsemppiä.


      • jätä se

        joo, noita siskoja on- ja myös samanlaisia "ystäviä". Valitettavasti ajavat asiat siihen pisteeseen, että sisarten välit viilenevät. Miehesi taitaa olla aika tollo. sisarelle ei voi antaa anteeksi, typerälle ystävälle kyllä.


      • sultan suleiman
        huhhanen kirjoitti:

        Varmaan sultan suleiman luulet olevas oikein kovakin miesten mies? Raukkaparka..... :-((

        Ei, en ole miestenmies, mutta naistenmies kyllä. Tosin muutaman kerran on sattunut että miehetkin ovat pörränneet perässäni kalu ojossa. Turha sinun on minua säälitellä, koska naimisen ihmeellinen maailma on aivan jumalallinen.
        En siis luule mitään, vaan tiedän tämän kaiken olevan totta jo neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Kymmenvuotiaana pikkupoikana oli jo niin että kaikki pihapiirin kuusi pikku kaunotarta olivat yhtaikaa minuun rakastuneita ja heistäkin sain valita kenet halusin seurakseni, kun leikittiin prinssiä ja prinsessaa yhdessä kesällä pihanurmikolla suurten koivujen katveessa. Salaisuus on siinä että toisilla vain on se jokin ja toisilla ei ole. Tietysti täytyy myöskin tietää mistä tytöt tykkää ja naiset nauttii, koska naimapeli on paljolti psykologista naisten tunteisiin vaikuttamista ja pään sekoittamista :-)


      • Pimps Loora
        viriili viiskymppine kirjoitti:

        Minulla on ollut kaksi vaimoa, kumpikin on kuollut.
        Molempien vaimojen sisarten kanssa minulla oli suhde. Se helpotti elämää mukavasti kun ensimmäinen vaimo matkusteli paljon työn takia ja toisellakin oli paljon työmenoja.
        Kun vaimotkuolivat, tietenkin eri aikaan, eloonjäänyt sisar auttoi surussa kovasti. Rakastin heitä kaikkia oikeasti ja seksi maistui kaikkien kanssa.
        Nyt olen ottamassa kolmatta vaimoa. Hänellä ei ole siskoja. Kuinkahan elo sujuu.

        Minusta tuo puolison sisaren tai veljen kanssa sekstailu on yleisempää kuin luullaan. Se vain on sellainen tabu ettei siitä kerrota eikä sitä edes uskalleta ajatella.

        Sama juttu, mutta toisin päin. Aina on miehien veljiltä saanut, jos oma mies ei ole innostunut.


      • valitsijamies
        huhhunen kirjoitti:

        Tässä toinen miesten mies. Mistä näitä oikein riittää?

        Tässähän on taas kysymys siitä että kuka pääsee valitsemaan kenet.
        Naisethan tahtovat valita itselleen miehen, eli toisinpäin se ei saa mennä.


      • stdsgtdrfgter
        viriili viiskymppine kirjoitti:

        Minulla on ollut kaksi vaimoa, kumpikin on kuollut.
        Molempien vaimojen sisarten kanssa minulla oli suhde. Se helpotti elämää mukavasti kun ensimmäinen vaimo matkusteli paljon työn takia ja toisellakin oli paljon työmenoja.
        Kun vaimotkuolivat, tietenkin eri aikaan, eloonjäänyt sisar auttoi surussa kovasti. Rakastin heitä kaikkia oikeasti ja seksi maistui kaikkien kanssa.
        Nyt olen ottamassa kolmatta vaimoa. Hänellä ei ole siskoja. Kuinkahan elo sujuu.

        Minusta tuo puolison sisaren tai veljen kanssa sekstailu on yleisempää kuin luullaan. Se vain on sellainen tabu ettei siitä kerrota eikä sitä edes uskalleta ajatella.

        tyyppi on niin sairas että huhhuh kuvottavaa.


      • eielämäsdggsdf
        Joo Joo kirjoitti:

        Tota noin. Aikoinaan seurustelin naisen kanssa jolla oli ihana sisko johon sit ihastuin kun meidän suhde ei toiminut, tapailin siskoa salaa ja meillä meni hyvin kunnes tämä minun ex sai tietää, pisti minun ja siskonsa välit poikki valehtelemalla, 20 vuotta olen salaa rakastanut tätä siskoa häellä on mies elää onnellisesti tämän kanssa, mutta minulle hän on rakas ihminen vaikka en häntä saanut, ja meillä olisi ollut ihana yhteinen elämä.... surku.

        toi on oikeesti aivan älyttömän säälittävää et pitää vehtaa jonkun selän takana eikä sitä suhetta voi saman tien pistää poikki kun tajuu ettei nappaa ettei tarvis toista loukata tolla tapaa seläntakana vehtaamalla. ihan älyttömän inhottavaa vosit ajatella muittenkin tunteita kun omias.


      • Joo Joo
        eielämäsdggsdf kirjoitti:

        toi on oikeesti aivan älyttömän säälittävää et pitää vehtaa jonkun selän takana eikä sitä suhetta voi saman tien pistää poikki kun tajuu ettei nappaa ettei tarvis toista loukata tolla tapaa seläntakana vehtaamalla. ihan älyttömän inhottavaa vosit ajatella muittenkin tunteita kun omias.

        No tässä minun tapauksessa ei olla kenenkään seläntakana tehty mitään suhde oli jo ohi. Minusta ei ole pettäjäksi en pystyisi siihen.


      • nainen-
        sultan suleiman kirjoitti:

        Ei, en ole miestenmies, mutta naistenmies kyllä. Tosin muutaman kerran on sattunut että miehetkin ovat pörränneet perässäni kalu ojossa. Turha sinun on minua säälitellä, koska naimisen ihmeellinen maailma on aivan jumalallinen.
        En siis luule mitään, vaan tiedän tämän kaiken olevan totta jo neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Kymmenvuotiaana pikkupoikana oli jo niin että kaikki pihapiirin kuusi pikku kaunotarta olivat yhtaikaa minuun rakastuneita ja heistäkin sain valita kenet halusin seurakseni, kun leikittiin prinssiä ja prinsessaa yhdessä kesällä pihanurmikolla suurten koivujen katveessa. Salaisuus on siinä että toisilla vain on se jokin ja toisilla ei ole. Tietysti täytyy myöskin tietää mistä tytöt tykkää ja naiset nauttii, koska naimapeli on paljolti psykologista naisten tunteisiin vaikuttamista ja pään sekoittamista :-)

        Kuvottavaa tekstiä. Et taida välittää kuin itsestäsi, muiden tunteilla leikit. Että elämä liikkuisi vain jonkun miehen tai vehkeen ympärillä... justiinsa juu. Moni kakku päältä kaunis...silkkoa sisältä. Ettei vain olisi provo kun on niin aivottomaksi mennyt monet keskustelupalstat.


      • valitsijamies
        nainen- kirjoitti:

        Kuvottavaa tekstiä. Et taida välittää kuin itsestäsi, muiden tunteilla leikit. Että elämä liikkuisi vain jonkun miehen tai vehkeen ympärillä... justiinsa juu. Moni kakku päältä kaunis...silkkoa sisältä. Ettei vain olisi provo kun on niin aivottomaksi mennyt monet keskustelupalstat.

        Urpun urpun, kyllähän se vaan niin on että naiset ovat kovin seikkailuhenkisiä nykyisin niinkuin aina ennenkin. Ja sitten jos jotain ikävää sattuu, niin heti ollaan miehiä syyttämässä kaikesta. Eihän naiset voi olla syypäitä mihinkään kun ovat niin heikkoja ja pikkuisia, vai kuinka? Kuitenkaan koko maailmassa ei ole mitään kavalampaa kuin Nainen, Pirua itseään ehkä lukuun ottamatta.
        Miehet eivät nimittäin mitenkään pysty niin petollisiin suorituksiin kuin naiset,
        jos naiset sille päälle rupeavat ja kaikki kykynsä esiin tuovat. Älkää miehet ikinä luottako naisiin, noihin hymyileviin käärmeisiin!


      • Juliet Jonesi
        sultan suleiman kirjoitti:

        Itse sain kerran valita sisaruksista mutkan kautta nuoremman ja kauniimman.
        Tilanne meni niin että ensin syntyi suhde tummaan ja tuliseen vanhempaan sisarukseen ja myöhemmin suhteen viilennyttyä hänen 15 vuotta nuorempaan sisarukseensa, joka erosi miehestään minun takiani ja sai vielä vanhemman sisaruksensa vihat niskaansa kun oli ruvennut hänen selän takanaan peuhaamaan minun kanssani. Nuoremman kanssa on suhde kestänyt nyt jo yli kymmenen vuotta ja aina vain paranee. Hän hyväksyy myös kaikki muut naiseni.
        Naiset ovat kovia vertailemaan itseään toisiinsa ja miestenkin kannattaa aivan kylmänviileesti vertailla naisia toisiinsa, ettei tule tehtyä väärää valintaa.

        Hei oletko Nakkilasta? Tunnen yhden tommosen. Kelpais mullekki.


      • Persut mällää
        viriili viiskymppine kirjoitti:

        Minulla on ollut kaksi vaimoa, kumpikin on kuollut.
        Molempien vaimojen sisarten kanssa minulla oli suhde. Se helpotti elämää mukavasti kun ensimmäinen vaimo matkusteli paljon työn takia ja toisellakin oli paljon työmenoja.
        Kun vaimotkuolivat, tietenkin eri aikaan, eloonjäänyt sisar auttoi surussa kovasti. Rakastin heitä kaikkia oikeasti ja seksi maistui kaikkien kanssa.
        Nyt olen ottamassa kolmatta vaimoa. Hänellä ei ole siskoja. Kuinkahan elo sujuu.

        Minusta tuo puolison sisaren tai veljen kanssa sekstailu on yleisempää kuin luullaan. Se vain on sellainen tabu ettei siitä kerrota eikä sitä edes uskalleta ajatella.

        Oletko hullu sahamies?


      • nauru maittaa
        sultan suleiman kirjoitti:

        Ei, en ole miestenmies, mutta naistenmies kyllä. Tosin muutaman kerran on sattunut että miehetkin ovat pörränneet perässäni kalu ojossa. Turha sinun on minua säälitellä, koska naimisen ihmeellinen maailma on aivan jumalallinen.
        En siis luule mitään, vaan tiedän tämän kaiken olevan totta jo neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Kymmenvuotiaana pikkupoikana oli jo niin että kaikki pihapiirin kuusi pikku kaunotarta olivat yhtaikaa minuun rakastuneita ja heistäkin sain valita kenet halusin seurakseni, kun leikittiin prinssiä ja prinsessaa yhdessä kesällä pihanurmikolla suurten koivujen katveessa. Salaisuus on siinä että toisilla vain on se jokin ja toisilla ei ole. Tietysti täytyy myöskin tietää mistä tytöt tykkää ja naiset nauttii, koska naimapeli on paljolti psykologista naisten tunteisiin vaikuttamista ja pään sekoittamista :-)

        Ei taida olla kaikki kohdallaan yläpäässä.


      • heta88

        kuulostaa siltä että siskosi on kateellinen sillä ei oo ketään sulla on selainen jonka hän haluu se rupee vikittee otappa koko perhe koolle jokainen sanoo siskolles mitä on nähny se saa luvan loppua miehelesses puhut jos sisko yrittää jotain sanot nyt lopput


      • Roni 67

        Tuossa tilanteessa voi hyvin antaa siskolle "kenkää",se on paljon parempi vaihtoehto,kuin antaa siskon pilata oma elämä.


      • Juliet Jonesi kirjoitti:

        Hei oletko Nakkilasta? Tunnen yhden tommosen. Kelpais mullekki.

        Jaa Nakkilasta. Minäkin asun Nakkilassa, kenestähän kyse?


      • pesän antaja

        kolmen kimppa ja kaikki on tyytyväisiä.


      • nunna 666
        Joo Joo kirjoitti:

        No tässä minun tapauksessa ei olla kenenkään seläntakana tehty mitään suhde oli jo ohi. Minusta ei ole pettäjäksi en pystyisi siihen.

        etkös just kirjoittanut että tapailit siskoa salaa........


      • nunna666
        viriili viiskymppine kirjoitti:

        Minulla on ollut kaksi vaimoa, kumpikin on kuollut.
        Molempien vaimojen sisarten kanssa minulla oli suhde. Se helpotti elämää mukavasti kun ensimmäinen vaimo matkusteli paljon työn takia ja toisellakin oli paljon työmenoja.
        Kun vaimotkuolivat, tietenkin eri aikaan, eloonjäänyt sisar auttoi surussa kovasti. Rakastin heitä kaikkia oikeasti ja seksi maistui kaikkien kanssa.
        Nyt olen ottamassa kolmatta vaimoa. Hänellä ei ole siskoja. Kuinkahan elo sujuu.

        Minusta tuo puolison sisaren tai veljen kanssa sekstailu on yleisempää kuin luullaan. Se vain on sellainen tabu ettei siitä kerrota eikä sitä edes uskalleta ajatella.

        pane anoppia, kyllä se siitä......


      • gzgvhh
        Pimps Loora kirjoitti:

        Sama juttu, mutta toisin päin. Aina on miehien veljiltä saanut, jos oma mies ei ole innostunut.

        No otitpa osuvan nimimerkin!


      • piparia
        gzgvhh kirjoitti:

        No otitpa osuvan nimimerkin!

        eikös se oo pimps vähän kuin jaffakeksi eli keksipakkauksestahan tässä on kyse.


      • mocca4
        sultan suleiman kirjoitti:

        Itse sain kerran valita sisaruksista mutkan kautta nuoremman ja kauniimman.
        Tilanne meni niin että ensin syntyi suhde tummaan ja tuliseen vanhempaan sisarukseen ja myöhemmin suhteen viilennyttyä hänen 15 vuotta nuorempaan sisarukseensa, joka erosi miehestään minun takiani ja sai vielä vanhemman sisaruksensa vihat niskaansa kun oli ruvennut hänen selän takanaan peuhaamaan minun kanssani. Nuoremman kanssa on suhde kestänyt nyt jo yli kymmenen vuotta ja aina vain paranee. Hän hyväksyy myös kaikki muut naiseni.
        Naiset ovat kovia vertailemaan itseään toisiinsa ja miestenkin kannattaa aivan kylmänviileesti vertailla naisia toisiinsa, ettei tule tehtyä väärää valintaa.

        Mikä rusinapelle sinäkin olet
        Höpölöpö juttuja, tai kyllähän psykopaatti tuollaiseen pystyy


      • cindy3
        viriili viiskymppine kirjoitti:

        Minulla on ollut kaksi vaimoa, kumpikin on kuollut.
        Molempien vaimojen sisarten kanssa minulla oli suhde. Se helpotti elämää mukavasti kun ensimmäinen vaimo matkusteli paljon työn takia ja toisellakin oli paljon työmenoja.
        Kun vaimotkuolivat, tietenkin eri aikaan, eloonjäänyt sisar auttoi surussa kovasti. Rakastin heitä kaikkia oikeasti ja seksi maistui kaikkien kanssa.
        Nyt olen ottamassa kolmatta vaimoa. Hänellä ei ole siskoja. Kuinkahan elo sujuu.

        Minusta tuo puolison sisaren tai veljen kanssa sekstailu on yleisempää kuin luullaan. Se vain on sellainen tabu ettei siitä kerrota eikä sitä edes uskalleta ajatella.

        viriili, häh
        Niin viagra tehoaa tuon ikäisiin
        Turhaa puhetta rakkaudesta, pelkkää panoa juttusi on ja oikein otat kolmannen vaimon, miten ne kaksi ensimmäistä kuoli?
        Psykopaatti tekee tuollaista ja uskottelee muillekin että se on normaalia.


      • makkara-make
        sultan suleiman kirjoitti:

        Itse sain kerran valita sisaruksista mutkan kautta nuoremman ja kauniimman.
        Tilanne meni niin että ensin syntyi suhde tummaan ja tuliseen vanhempaan sisarukseen ja myöhemmin suhteen viilennyttyä hänen 15 vuotta nuorempaan sisarukseensa, joka erosi miehestään minun takiani ja sai vielä vanhemman sisaruksensa vihat niskaansa kun oli ruvennut hänen selän takanaan peuhaamaan minun kanssani. Nuoremman kanssa on suhde kestänyt nyt jo yli kymmenen vuotta ja aina vain paranee. Hän hyväksyy myös kaikki muut naiseni.
        Naiset ovat kovia vertailemaan itseään toisiinsa ja miestenkin kannattaa aivan kylmänviileesti vertailla naisia toisiinsa, ettei tule tehtyä väärää valintaa.

        Kappas vaan, sulttaanihan on kerännyt lukijoilta melkeinpä ennätysmäärän miinuspisteitä!
        Tuollaisesta suorituksesta pitäisi myöntää miehelle kultainen kunniamitali!
        Aina roiskuu kun rapataan....


      • Leila & Laila
        sultan suleiman kirjoitti:

        Ei, en ole miestenmies, mutta naistenmies kyllä. Tosin muutaman kerran on sattunut että miehetkin ovat pörränneet perässäni kalu ojossa. Turha sinun on minua säälitellä, koska naimisen ihmeellinen maailma on aivan jumalallinen.
        En siis luule mitään, vaan tiedän tämän kaiken olevan totta jo neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Kymmenvuotiaana pikkupoikana oli jo niin että kaikki pihapiirin kuusi pikku kaunotarta olivat yhtaikaa minuun rakastuneita ja heistäkin sain valita kenet halusin seurakseni, kun leikittiin prinssiä ja prinsessaa yhdessä kesällä pihanurmikolla suurten koivujen katveessa. Salaisuus on siinä että toisilla vain on se jokin ja toisilla ei ole. Tietysti täytyy myöskin tietää mistä tytöt tykkää ja naiset nauttii, koska naimapeli on paljolti psykologista naisten tunteisiin vaikuttamista ja pään sekoittamista :-)

        Hei Sultan Suleiman, miten sun haaremiin pääsee??
        Me oltais siskon kanssa molemmat kiinnostuneita tulemaan mukaan.
        Ollaan molemmat vaaleita muotovalioita, joilla on kurvit kohdallaan.
        Pliis....


      • sultan suleiman kirjoitti:

        Ei, en ole miestenmies, mutta naistenmies kyllä. Tosin muutaman kerran on sattunut että miehetkin ovat pörränneet perässäni kalu ojossa. Turha sinun on minua säälitellä, koska naimisen ihmeellinen maailma on aivan jumalallinen.
        En siis luule mitään, vaan tiedän tämän kaiken olevan totta jo neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Kymmenvuotiaana pikkupoikana oli jo niin että kaikki pihapiirin kuusi pikku kaunotarta olivat yhtaikaa minuun rakastuneita ja heistäkin sain valita kenet halusin seurakseni, kun leikittiin prinssiä ja prinsessaa yhdessä kesällä pihanurmikolla suurten koivujen katveessa. Salaisuus on siinä että toisilla vain on se jokin ja toisilla ei ole. Tietysti täytyy myöskin tietää mistä tytöt tykkää ja naiset nauttii, koska naimapeli on paljolti psykologista naisten tunteisiin vaikuttamista ja pään sekoittamista :-)

        mitä sä luulet että kymmenvuotiaat tietää rakkaudesta? jos nyt puhuttais asioista niiden oikeilla nimillä, siinä iässä ollaan vain ihastuneita ja tykätään toisesta


      • Mies2312 kirjoitti:

        Potaskaa puhut ei naiset vikittele miehiä koskaan ainakaan Suomessa en tiedä miten muualla,mutta Suomessa naiset ajattelevat että miehen kuuluu aina tehdä aloite..

        no ei se tarkoita ettei naiset vikittele koskaan jos ei sun kohdalla niin ole käyny...


      • Geisha66
        sissiradisti kirjoitti:

        mitä sä luulet että kymmenvuotiaat tietää rakkaudesta? jos nyt puhuttais asioista niiden oikeilla nimillä, siinä iässä ollaan vain ihastuneita ja tykätään toisesta

        Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa....


      • makkara-make
        MagnusVonLagerbom kirjoitti:

        Jaa Nakkilasta. Minäkin asun Nakkilassa, kenestähän kyse?

        Tuossa hommassa ei nakilla pärjätä.
        Täytyy olla vähintään HK:n sinileimalenkkimakkara.


      • gz

        Voi teitä reppanoita..


      • no hohhoijaa
        sultan suleiman kirjoitti:

        Ei, en ole miestenmies, mutta naistenmies kyllä. Tosin muutaman kerran on sattunut että miehetkin ovat pörränneet perässäni kalu ojossa. Turha sinun on minua säälitellä, koska naimisen ihmeellinen maailma on aivan jumalallinen.
        En siis luule mitään, vaan tiedän tämän kaiken olevan totta jo neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Kymmenvuotiaana pikkupoikana oli jo niin että kaikki pihapiirin kuusi pikku kaunotarta olivat yhtaikaa minuun rakastuneita ja heistäkin sain valita kenet halusin seurakseni, kun leikittiin prinssiä ja prinsessaa yhdessä kesällä pihanurmikolla suurten koivujen katveessa. Salaisuus on siinä että toisilla vain on se jokin ja toisilla ei ole. Tietysti täytyy myöskin tietää mistä tytöt tykkää ja naiset nauttii, koska naimapeli on paljolti psykologista naisten tunteisiin vaikuttamista ja pään sekoittamista :-)

        Empä kehuisi tuollasta miestä, ennemmin säälin. Jotakin on tosi pahasti päässä vialla kun pitää itseään noin vastustamattomana :( Tuli mieleen heti, että kirjoitus on miehen kuvitelmaa tai sitten provoa. Sanon myös,, raukkaparka, molemmissa tapauksissa pitäis päästä hoitoon, tarkoitan mielen hoitoa !!!!!!!


      • Leila & Laila
        Leila & Laila kirjoitti:

        Hei Sultan Suleiman, miten sun haaremiin pääsee??
        Me oltais siskon kanssa molemmat kiinnostuneita tulemaan mukaan.
        Ollaan molemmat vaaleita muotovalioita, joilla on kurvit kohdallaan.
        Pliis....

        Me odotetaan edelleen aivan paikat märkinä vastaustasi, suloinen Suleiman!
        Suomessa on aivan varmasti monia muitakin kaltaisiamme, mutta me ehdittiin ensin... ota yhteyttä niin lähetämme kuvamme sulle alkajaisiksi. Hothot!


      • ei sultan
        Leila & Laila kirjoitti:

        Me odotetaan edelleen aivan paikat märkinä vastaustasi, suloinen Suleiman!
        Suomessa on aivan varmasti monia muitakin kaltaisiamme, mutta me ehdittiin ensin... ota yhteyttä niin lähetämme kuvamme sulle alkajaisiksi. Hothot!

        [email protected]


      • Narsisti luonteet
        viriili viiskymppine kirjoitti:

        Minulla on ollut kaksi vaimoa, kumpikin on kuollut.
        Molempien vaimojen sisarten kanssa minulla oli suhde. Se helpotti elämää mukavasti kun ensimmäinen vaimo matkusteli paljon työn takia ja toisellakin oli paljon työmenoja.
        Kun vaimotkuolivat, tietenkin eri aikaan, eloonjäänyt sisar auttoi surussa kovasti. Rakastin heitä kaikkia oikeasti ja seksi maistui kaikkien kanssa.
        Nyt olen ottamassa kolmatta vaimoa. Hänellä ei ole siskoja. Kuinkahan elo sujuu.

        Minusta tuo puolison sisaren tai veljen kanssa sekstailu on yleisempää kuin luullaan. Se vain on sellainen tabu ettei siitä kerrota eikä sitä edes uskalleta ajatella.

        Hei!

        Jos olisit toisena osapuolena ja olisi ollut vaimosi sinun veljesi tai kaverisi kanssa niin olisiko sekin tuntunut kiihottavalle???????
        Toisilla ihmisillä kun yksinkertaisesti ei ole minkäänlaista kunnioitusta ketään muita kuin itseään kohtaan. Tuollainen käytös on kuin puukonisku selkään, tiedän sen itsekokeneena. Pidän sellaisia miehiä sekä naisia kuvottavina itseään ajattelevina huoripukkeina. Siinä kärsii myös lapset ei vaan aikuiset!!!!!
        Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen asiasta, mutta kannattaisi joskus asettua siihen asemaan, että entä jos sinulle tehtäisiin samoin,miltä se tuntuisi.
        Narsistiset ihmiset eivät osaa ajatella muita kuin itseään ja yleensä he pystyvät mihin vaan! Ja suurin osa heistä onkin miehiä...myös naisia tottakai löytyy heistäkin saman tavan omaavia, itsekeskeisiä ennenkaikkea.


      • mikä vitun kehari...
        sultan suleiman kirjoitti:

        Ei, en ole miestenmies, mutta naistenmies kyllä. Tosin muutaman kerran on sattunut että miehetkin ovat pörränneet perässäni kalu ojossa. Turha sinun on minua säälitellä, koska naimisen ihmeellinen maailma on aivan jumalallinen.
        En siis luule mitään, vaan tiedän tämän kaiken olevan totta jo neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Kymmenvuotiaana pikkupoikana oli jo niin että kaikki pihapiirin kuusi pikku kaunotarta olivat yhtaikaa minuun rakastuneita ja heistäkin sain valita kenet halusin seurakseni, kun leikittiin prinssiä ja prinsessaa yhdessä kesällä pihanurmikolla suurten koivujen katveessa. Salaisuus on siinä että toisilla vain on se jokin ja toisilla ei ole. Tietysti täytyy myöskin tietää mistä tytöt tykkää ja naiset nauttii, koska naimapeli on paljolti psykologista naisten tunteisiin vaikuttamista ja pään sekoittamista :-)

        mua kuvottaa sun kaltaset pellet. vittuakaan ei arvosteta naisia mutta nussiminen kokoaja mielessä ja oma naine ei riitä. ja miltää ei näytä tuntuvan. sun kaltaset sais nylkee elävältä.


      • bilars
        Leila & Laila kirjoitti:

        Me odotetaan edelleen aivan paikat märkinä vastaustasi, suloinen Suleiman!
        Suomessa on aivan varmasti monia muitakin kaltaisiamme, mutta me ehdittiin ensin... ota yhteyttä niin lähetämme kuvamme sulle alkajaisiksi. Hothot!

        leila & laila. jos muutkin kiinnostaa niin tutustuisin mielelläni. kesäilta sisarusten kanssa viehättää


      • Pimps Loora
        piparia kirjoitti:

        eikös se oo pimps vähän kuin jaffakeksi eli keksipakkauksestahan tässä on kyse.

        Ei, kyllä tässä on kyse seksipakkauksesta.


      • fighter 24/7
        kerran petetty. kirjoitti:

        tämä on paras neuvo:jätä se mies..eihän tuommoista voi olla...

        Voi kyllä on... :( Aivan vieressäni...


      • fighter 24/7
        lapsellinen siskosi kirjoitti:

        Luin koko pitkän tekstisi ja kuulostaa siltä, että siskosi on todella lapsellinen. Olisin itsekin ihan hukassa tuossa tilanteessa. huoh! Koita jaksaa nyt ns.välikätenä! onnea jatkoon!

        Yritän jaksaa mutta pahemmaksi se on vain käynnyt... :( Jos tää jatkuu niin sit se on Game Over molemmille...


      • fighter 24/7
        humlan2 kirjoitti:

        Jos tämä mies rakastaa ja kunnioittaa sinua hänen kuuluisi näyttää rajat siskollesi että peli loppuu. jos hän antaa kaiken jatkua hänestä ei taida olla hyvä uskollinen kumppani. kärsit vain turhaan... Keskustele miehesi kanssa, ja jollei hän halua näyttää siskollesi , selvästi, että on sinun miehesi niin jätä. tuskallista kun onkin. siskosi loukkaa sinua, ja itse en olisi paljon tekemisissä hänen kanssaan enää, jollei voi kunnioittaa toisen elämää... sairastut lopulta jos pakotat itseäsi elämään periaatteittesi vastaisesti.

        No pitääpi pistää mies seinää vastaan ja katsoa miten tuo asia on...muuten jätän, tullut lisää kamalia hetkiä, ja luulen että olen jo pahasti sairastunut....En ole mustis, mutta kaikki sanoivat minua siksi...Huomasin vain vahavasti kuinka sisko vikittelee ja mies menee kuin koira narussa. Jossain vaiheessa romahdin ystäväni edessä, sillä siskoni vakuutteli ystävällenikin että olen niin mustasukkainen ja ilkeä yms. Kerroin kaiken ystävälleni kaikki ne helvetin hetket ja kokemukset...Ystäväni oli niin pahoillaan sillä hän ei ollut kuullut minun puoltani asioistani. Mitä tuohon mustasukkaisuuteen tulee en ole ikinä urkkinut mieheni kännykkää tai muutenkaan hänen yksityisiä asioitaan. Olen vain läpälläni heittänyt miehelle että olen mustis, ja hän otti sen todesta. Ja luulee minun olevan varmaan yhä.


      • fighter 24/7
        goodbye75 kirjoitti:

        Sama oli ongelma minullakin aikanaan. Nuorempi sisareni onnistui aina tulemaan väliin kun löysin poikaystävän. Hän lyöttäytyi aina mukaan kolmanneksi pyöräksi minne ikinä menimmekään sillä verukkeella että "kai mävoin tulla mukaan kun ei oo mitään tekemistä" ja aina sama kaava, eihän toista voinu jättää kun oli sentään mun sisko. Sitten kun muutimme pois kotoa omiin kämppiin molemmat ajattelin etä vihdoin voin elää omaa elämää,mutta. Sisareni sai kuulla uudesta ystävästäni ja sama kierre alkoi taas. Lähes joka ilta kun olimme ystäväni kanssa kaksin hän tuli kylään kun ei ollut muuta tekemistä. Yksi kaunis kerta sitten tuumasin hänelle että "annatko avaimesi niin menen sinun asunnollesi odottamaan että saatte keskusteltua asianne loppuun". Molemmat menivät hiljaiseksi. hetken kuluttua sisareni poistui ja pysyi poissa.
        Joten, kovat piippuun ja tsemppiä.

        Sun siskol oli nyt sit tuossa kohtaa järkee päässä et tajus lopettaa. Mun siskolla ei... :(


      • fighter 24/7
        heta88 kirjoitti:

        kuulostaa siltä että siskosi on kateellinen sillä ei oo ketään sulla on selainen jonka hän haluu se rupee vikittee otappa koko perhe koolle jokainen sanoo siskolles mitä on nähny se saa luvan loppua miehelesses puhut jos sisko yrittää jotain sanot nyt lopput

        No nyt kyllä koko mun perhe tietää ja niin tietää miehenkin perhe. Mieheni perhe ei vaan ymmärtänyt koko asiaa vaan ottivat sen erittäinkin rennosti. Ja sain taas mustis leiman. Kunnes ystäväni kertoi miten elämäni tilanne oikeasti on. Muuttuivatpahan mielipiteet, tosin osa ei vielläkään ymmärrä...Mutta se on heidän oma häpeänsä.


      • fighter 24/7
        Roni 67 kirjoitti:

        Tuossa tilanteessa voi hyvin antaa siskolle "kenkää",se on paljon parempi vaihtoehto,kuin antaa siskon pilata oma elämä.

        Annoin kenkää siskolleni, kaikkien uusien kamalampien tapahtumien jälkeen. Mieheni surkutteli sitä että haluaisi miedän kaikkien olevan sovussa keskenään ja että miksi kaikki aina rakastuvat häneen. Aika paksua minusta ja suuret on luullot. Jos siskoni kurkottaa miestäni kohti ja tämä vastaa siihen niin se on hyvästit.


    • fighter 24/7

      On muuten ihan hyvä syy! Itse jos hankin lapsen tai jos en ollenkaan niin minullekkin riittää vain yksi ja sekin saisi mielellään olla poika.

      • Jotain vinkkiä

        Heh... ei ole mikään hyvä syy. Kyllä oikeasti on hyvä, että on sisaruksia, koska siinä oppii sen, ettei kaikkea aina voi saada periksi. Ainoasta lapsesta tulee helposti itsekäs eikä oikein pärjää isompana muiden kanssa. Kokemusta on...

        Mutta sitten itse asiaan. Minusta raja menee juurikin tuossa lääppimisessä. Eli en katselisi sekuntiakaan, jos joku koskettelisi miestäni. En edes sitä, jos joku esim. keikistelisi hänen edessään. Sen verran pitäisi kunnioittaa toisten parisuhdetta. Ja vielä kun tuollaista tekee oma sisko... HUH!

        Minä sanoisin siskolle suoraan, että lopettaa touhunsa tai et halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä. Ei kyse ole siitä, oletko mustasukakinen vai et. Kyse on siitä, miten sinä siskon käytöksen koet. Jos se sinua häiritsee, hänen pitäisi se lopettaa. Jos ei lopeta, voi miettiä, kumpiko on tärkeämpää: pitää välit kunnossa sinuun vai yrittää saada itselleen mies, jonka kanssa ei luultavasti edes ole yhteistä tulevaisuutta.

        Taidatte olla vielä aika nuoria? Muistan kuinka mekin nuorempana kaverin kanssa tapeltiin samoista miehistä. Mitään järkeähän siinä ei ollut, koska ne miehet unohtui hetkessä. Mutta tosiaan kaverini aina flirttaili minun poikakavereiden kanssa, vaikka eivät edes hänen tyyppisiään olleet. Piti vain saada huomiota ja sitten syytellä minua, kun suutuin flirtistä... Meillä asiaan auttoi se, että aloin viettää enemmän aikaa muiden kavereiden kanssa. Mutta jos nyt näin vanhempana joku yrittäisi miestäni, sanoisin asiasta suoraan. Että se loukkaa sinua ja niin ei vain yksinkertaisesti toimita...


      • ???????
        Jotain vinkkiä kirjoitti:

        Heh... ei ole mikään hyvä syy. Kyllä oikeasti on hyvä, että on sisaruksia, koska siinä oppii sen, ettei kaikkea aina voi saada periksi. Ainoasta lapsesta tulee helposti itsekäs eikä oikein pärjää isompana muiden kanssa. Kokemusta on...

        Mutta sitten itse asiaan. Minusta raja menee juurikin tuossa lääppimisessä. Eli en katselisi sekuntiakaan, jos joku koskettelisi miestäni. En edes sitä, jos joku esim. keikistelisi hänen edessään. Sen verran pitäisi kunnioittaa toisten parisuhdetta. Ja vielä kun tuollaista tekee oma sisko... HUH!

        Minä sanoisin siskolle suoraan, että lopettaa touhunsa tai et halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä. Ei kyse ole siitä, oletko mustasukakinen vai et. Kyse on siitä, miten sinä siskon käytöksen koet. Jos se sinua häiritsee, hänen pitäisi se lopettaa. Jos ei lopeta, voi miettiä, kumpiko on tärkeämpää: pitää välit kunnossa sinuun vai yrittää saada itselleen mies, jonka kanssa ei luultavasti edes ole yhteistä tulevaisuutta.

        Taidatte olla vielä aika nuoria? Muistan kuinka mekin nuorempana kaverin kanssa tapeltiin samoista miehistä. Mitään järkeähän siinä ei ollut, koska ne miehet unohtui hetkessä. Mutta tosiaan kaverini aina flirttaili minun poikakavereiden kanssa, vaikka eivät edes hänen tyyppisiään olleet. Piti vain saada huomiota ja sitten syytellä minua, kun suutuin flirtistä... Meillä asiaan auttoi se, että aloin viettää enemmän aikaa muiden kavereiden kanssa. Mutta jos nyt näin vanhempana joku yrittäisi miestäni, sanoisin asiasta suoraan. Että se loukkaa sinua ja niin ei vain yksinkertaisesti toimita...

        Täysin samaa mieltä! Siskolle on syytä laittaa rajat. Vaikka sais se mieskin kyllä osoittaa hieman suoraselkäsyyttä... jos sillä sitä on.

        Tämä tissisisko taitaa luulla elävänsä kauniitten ja rohkeitten maailmassa?


      • fighter 24/7
        Jotain vinkkiä kirjoitti:

        Heh... ei ole mikään hyvä syy. Kyllä oikeasti on hyvä, että on sisaruksia, koska siinä oppii sen, ettei kaikkea aina voi saada periksi. Ainoasta lapsesta tulee helposti itsekäs eikä oikein pärjää isompana muiden kanssa. Kokemusta on...

        Mutta sitten itse asiaan. Minusta raja menee juurikin tuossa lääppimisessä. Eli en katselisi sekuntiakaan, jos joku koskettelisi miestäni. En edes sitä, jos joku esim. keikistelisi hänen edessään. Sen verran pitäisi kunnioittaa toisten parisuhdetta. Ja vielä kun tuollaista tekee oma sisko... HUH!

        Minä sanoisin siskolle suoraan, että lopettaa touhunsa tai et halua olla hänen kanssaan missään tekemisissä. Ei kyse ole siitä, oletko mustasukakinen vai et. Kyse on siitä, miten sinä siskon käytöksen koet. Jos se sinua häiritsee, hänen pitäisi se lopettaa. Jos ei lopeta, voi miettiä, kumpiko on tärkeämpää: pitää välit kunnossa sinuun vai yrittää saada itselleen mies, jonka kanssa ei luultavasti edes ole yhteistä tulevaisuutta.

        Taidatte olla vielä aika nuoria? Muistan kuinka mekin nuorempana kaverin kanssa tapeltiin samoista miehistä. Mitään järkeähän siinä ei ollut, koska ne miehet unohtui hetkessä. Mutta tosiaan kaverini aina flirttaili minun poikakavereiden kanssa, vaikka eivät edes hänen tyyppisiään olleet. Piti vain saada huomiota ja sitten syytellä minua, kun suutuin flirtistä... Meillä asiaan auttoi se, että aloin viettää enemmän aikaa muiden kavereiden kanssa. Mutta jos nyt näin vanhempana joku yrittäisi miestäni, sanoisin asiasta suoraan. Että se loukkaa sinua ja niin ei vain yksinkertaisesti toimita...

        Siskoni on lempattu. Ja mikä tyhmintä Hän käski minun pyytää häneltä anteeksi että olin potkinut hänet pihalle mieheni asunnosta. Pyysin anteeksi mutta hän ei pyytänyt minulta, kun vasta silloin kun joku vihjaili hänelle. Eli eipä sisko oikein välittänyt alunperinkään minusta.


    • fighter 24/7

      Itselläni on monta sisarta sillä olen isosta perheestä, mutta itse koen niin että yksi lapsi tai ei yhtään olisi minulle se sopiva määrä. Mutta eihän sitä ikinä tiedä että montako lasta haluaa silloin kun on se vauva kuume? yms..

      Tavallaan en haluaisi että kumpikaan väli menisi poikki, sillä se olisi liian tuskallista puolelta toisin. Mutta ajattelin ottaa tuon vinkin ja harjoitella sitä päässäni, että: Nyt se on loppu toi käyttäytyminen, ja jos ei lopeta niin sitten kyllä on pakko laittaa suhteet poikki, vaikka se sattuisikin.

      Minulle on tärkeää olla yhdessä sellaisen miehen kanssa jolla on yhteinen päämäärä minun kanssani ja sekin vielä että molemmat rakastavat ja kunnioittavat toinen toistaan.

      No tavallaan ollaan nuoria ja tavallaan ei. Itse en tapellut kaverini kanssa samoista miehistä, sillä luovutin miehet suosiolla hänelle vaikka pidin itsekkin samoista. Kamuni onni oli minulle tärkeämpää, miehiä kun sillon maailmassa riitti ainakin ajatus maailmassani. Nykyään kavereilla ja minulla on vain mukavasti maku eroja miesten suhteen.

      Mutta se on kyllä kamalaa kun oma sisko vikittelee. Luulen että hän nauttii siitä että olisin mustasukkainen hänelle? Sellainen ajatus on käyny mielessäni tuossa yhtenä päivänä. Kamalaa oli että ystävälleni hän sanoi minun etsivän hänestä vain vikoja, vaikka ei asia näin tietenkään ole.

      Yksi siskoistani sanoi kerran että kun olimme pieniä, saimme aina samoja asioita. Joten se, että hän haluaa samaa kuin minä on saattanut pinttyä hänen päähänsä. Eli voisiko olla mahdollista että hän todellakin haluaisi aina kaikkea sitä mitä minulla on?

      • En tiedä auttaako tämä, mutta exäni kaveri vikitteli aina kavereidensa muijia.
        Jos joku vaihtoi häneen hän pisti aina vähän ajan päästä poikki.

        Minusta jos miehesi on altis sortumaan siskosi vikittelyyn, kannattaa luovuttaa ajoissa. Parempi nyt kuin myöhemmin.

        Jos jäävät pysyväksi pariksi niin ero olisi ollut edessä jossain vaiheessa teillä.

        Jos siskosi jättää miehen jonkun ajan päästä niin itsepähän valitsi. Ei kannata pitää miestä, joka ei ole vaimonsa puolella. Kannattaa heivata ja etsiä parempi.
        Miehiä on maailmassa kuin meren mutaa, jos vain haluaa aloittaa uuden parisuhteen. Sitäpaitsi en voisi kuvitella vikitteleväni siskoni miestä. Sulla on syytä loukkaantua sydänjuuriasi myöten.


      • fighter 24/7
        premiata kirjoitti:

        En tiedä auttaako tämä, mutta exäni kaveri vikitteli aina kavereidensa muijia.
        Jos joku vaihtoi häneen hän pisti aina vähän ajan päästä poikki.

        Minusta jos miehesi on altis sortumaan siskosi vikittelyyn, kannattaa luovuttaa ajoissa. Parempi nyt kuin myöhemmin.

        Jos jäävät pysyväksi pariksi niin ero olisi ollut edessä jossain vaiheessa teillä.

        Jos siskosi jättää miehen jonkun ajan päästä niin itsepähän valitsi. Ei kannata pitää miestä, joka ei ole vaimonsa puolella. Kannattaa heivata ja etsiä parempi.
        Miehiä on maailmassa kuin meren mutaa, jos vain haluaa aloittaa uuden parisuhteen. Sitäpaitsi en voisi kuvitella vikitteleväni siskoni miestä. Sulla on syytä loukkaantua sydänjuuriasi myöten.

        Loukkaantunut olenkin niin syvältä että sinne voi jopa kadota. Jos suhde kaatuu niin enpä heti kylläkään uuteen parisuhteeseen menisi. En välttämättä lainkaan. Ennen kuin aloin seurustella inhosin rakkautta, ja sitten väkisinkin rakastuin, nyt sitä muistaakin että miksi inhosin rakkautta. Juuri tuon takia. Love is Pain!


    • trolli?!

      Minkä ikäisiä olette, sinä ja siskosi??

      Mieheni...Oletteko te naimisissa?

      • Untuvikot

        Ollaan 58 ja 62 eli parhaassa iässä!


      • fighter 24/7

        Ikää en paljasta ja Ei onneksi vielä naimisissa, en voisi kuvitella häitä juuri nyt.


    • fighter 24/7

      Miksi aina pitäisi olla naimisissa, jos kutsuu omaa mussukkaa mieheksi?

      Enhän minä minkään pojan kanssa seurustele ja sana poikaystävä on niin pitkä sana. Olen aina kutsunut miestäni mieheksi muiden kuullen ja todella harva luulee minun olevan naimisissa, eli en ole vielä naimisissa.

      Ollaan 20-30 välistä luokkaa siskoni kanssa. Itse sinkkuna olin todella tarkka että varattuja, kamujen entisiä yms. ei isketä ja nje...

      • toimisiko tällainen

        Jos itse olisin samassa tilanteessa, pitäisin ensin miehelle kahden keskisen puhuttelun. Sanoisin etten pidä siskoni flirttailuista ja miehen tulisi olla rohkaisematta siskoa. Jos mies mielestään ei rohkaise tai vähättelee, kysyisin suoraan, haluaako mieluummin siskon. Jos kieltää, pyytäisin häntä suhtautumaan tästä lähtien siskon flirttailuun viileästi, vaikka vain minun takiani, jos kerran välittää minusta.

        Siskon kanssa pitäisin myös kahden keskisen puhuttelun. Sanoisin suoraan, että olen kyllästynyt hänen käytökseensä ja se loukkaa minua (ehkä sisko ei ole edes ajatellut asiaa niin). Jos vähättelee tai on ivallinen tms., kysyisin suoraan, haluaako pilata suhteeni mieheeni. Vaikka kieltäisi, sanoisin että jos käytös ei muutu, otetaan asia puheeksi koko suvun kanssa. Ehkä sisko sitten tajuaisi jättää miehen rauhaan.

        Toisaalta, jos molemmat paljastaisivat, että haluavatkin oikeasti olla toistensa kanssa, silloin hyväksyisin tappioni, vaikka se kipeätä tekisikin. Silloin mies ei olisi ollutkaan minua varten. Siskon tietäisin olevan sen luonteinen, että onni ei pitkään löydy "kaapatusta" miehestä, uutta pitää tulla tilalle, eli aiheuttaa lopulta surua sekä itselleen että tälle tulevalle exälleen. Siinä ehkä saisivat ansionsa mukaan lopulta kuitenkin...


    • Grill

      Mielestäni sinun kannattaisi puhua suoraan ja rehellisesti siskosi kanssa, että tuollainen meno ei käy laatuun. Miehesi on paha tehdä mitään jos se toinen flirttailee ja keikistelee siinä edessä. Ainoa mitä miehesi voi tehdä, on olla tekemättä mitään, tuollaiseen ei ainakaan saa kiinnittää huomiota!

      Jos siskosi on oikeasti niin tyhmä, että ei usko kaunista puhetta, niin sitten sanotaan vähän rumemmin. Tarvittaessa minä jopa katkaisisin välit häneen (tähän väliin on varmaan hyvä sanoa, että itselläni on 2v nuorempi sisko jonka kanssa minulla on hyvät välit).

      Jos siskosi ei oikeasti kiinnosta miestäsi, niin välinpitämättömyyden ei luulisi olevan vaikeaa.

      Ikävä tilanne, mutta jos suhteenne tosiaan on niin hyvä kuin kerroit, on sinun tulisi ottaa kovat otteet käyttöön ja takoa järkeä siskosi päähän! Toivottavasti saat tilanteen selvitettyä ja mahdollisimman helposti. :)

      Ja kyllä minäkin sanon AVOmiestäni aina miehekseni, mitä ihmeellistä siinä muka on? Joidenkin kun on pakko harrastaa turhaa pilkun viilausta...

      • tuhoon tuomittu jo?

        Eipä. MInun mielestä miehen pitää osoittaa selkärankaa ja sanoa suoraan siskollesi missä kaappi seisoo. Jos hän ei nyt ole huomaavinaan mitään melko varmasti ne on jossain vaiheessa sängyssä sinun selkäsi takana, Luulen että tässä tapauksessa näin tulee käymään, valitettavasti..


    • zbdzbd

      No onpas hurjaa meininkiä teidän perheessä. Kuulosta ihan saippuaoopperan juonelta, jossa salakavala sisko yrittää vietellä pahaa-avistamattoman miehen.

      Sinulle on näköjään erittäin tärkeää, että olet ns reilu jätkä parisuhteessa. Haluat ettei sinusta saa vahingossakaan mustasukkaista kuvaa. Mutta totuus on kuitenkin että olet mustasukkainen. Ja varmasti tuollaisessa tilanteessa olisi moni muukin. Aika vankka itseluottamus saa olla etteikö olisi.

      Oletko miettinyt kuinka olet asian muotoillut siskollesi? Miten olet käsitellyt asiaa? Jos keskustelu ei auta niin kirjoita hänelle vaikka meili, jossa saat sanottua kaikki mikä mieltäsi painaa. Joskus kirjoitettu sana on painavampi. Kuulostaa siltä että siskosi tietää ihan varmasti mitä hän on tekemässä, eikä kyseessä ole mikään pikku lipsahdus. Hän jatkaa tuota kunnes teet asian selväksi ettet aio sallia tuollaista käytöstä ja jos se tarkoittaa sitä ettette vietä aikaa enää yhdessä niin sitten niin.

      Miten siskosi pystyy lääppimään miestäsi hänen huomaamattaan? Eikö mies voi käskeä siskoasi lopettamaan tuon käytöksen. Ei se tarkoita sitä että kun kyseessä on sinun sukulaisesi, mies vain passivisesti antaa tehdä itselleen mitä vain. Kyllä sinäkin ihan varmasti huomaat jos joku koskettelee sinua. Vai onko hänestä helpompaa olla passiivinen? Kenties hän nauttii ekstrahuomiosta?

      Nyt nostat kissan pöydälle!

    • Jonne Aaro

      Miksi ihmeessä haluat estää luonnollisen asian? Anna ihmeessä miehesi kokeilla siskoasiin niin sekin asia selviää. Toki sovitte että sinä olet läsnä seuraamassa ja jos jatkossakin haluvat paneskella niin lupaat että käy vain silloin kun sinä olet paikalla. Voisihan teillä olla kolmistaankin kivaa? ;)

    • yksin aina

      Lopeta koko suhde mieheesi niin lakkaat stressaamasta. Tuskin siskosi haluaa miestäsi. Se haluaa vaan kiusata sua ja se haluaa sulle pahan mielen. Se varmaan myös haluaa että erootte. Voisit tehdä sillee et sano siskollesi että sä eroot miehestäsi ja saat ittellesi sen miehen koska sitä niin vikittelet. Lyön vetoa että siskosi ja miehesi ei seurustele kauaa, koska siskosi haluaa vaan kiusata sua.

    • Harmittava

      Minun ex-heilan sisko olisi antanut minulle pimppiä mutta en ottanut vastaan silloin. Nyt harmittaa kun en suostunut.

      • :))

        Jospa pimpin saanti ei ole myöhäistä vieläkään. Vai eikö kiinnosta kun ei ole enää kielletty hedelmä..?


      • Harmin pala

        Samma här, perkules! Harmittaa...vielä vuoskymmenien jälkkes!


    • sdfgag

      No siis jooo.. En oikeastaan osaa sanoa mitään muuta, kuin että jos miehesi on itse niin saamaton nössö ettei saa sanottua siskollesi suoria sanoja, niin miksi ihmeessä haluat olla sellaisen miehen kanssa?

      Jos minun mieheni veli rupeaisi vikittelemään minua, niin sanoisin hänelle SELEVÄLLÄ SUOMENKIELELLÄ, että minua ei kiinnosta ja käskisin hänen lopettaa. Mutta sinun miehesi ei näin halua tehdä tasan yhdestä syystä: Hän rakastaa olla huomion keskipisteenä ja että kaksi naista riitelevät hänestä. Hän tuntee itsensä haluttavaksi eikä häntä mitenkään häiritse siskosi flirttailu, päinvastoin hän nauttii siitä. On ihan turhaa bullshittiä yrittää väittää, ettei hän muka huomaa siskosi flirttailua :D tottakai hän huomaa. Hän vain esittää ettet sinä olisi mustasukkainen.

      Sinä itse sen sijaan olet asiasta erittäin epävarma etkä pysty todennäkösesti jatkaa tuollaista elämää kovin kauan. Siskosi on aika huora, mutta sille asialle sinä et voi mitään. Käytännössä ainoastaan miehesti pystyy tälle asialle jotain tekemään, ja se on jo yllä mainitsemani suoraan sanomisen meininki. Jos miehesi katsoisi siskoasi silmiin ja sanoisi topakasti, että mua ei kiinnosta sun flirttailu pätkääkään, sää oot säälittävä tyyppi, oikea lutka ko yrität viiä siskos miehen, ja painu vittuun, niin uskon että ongelma ratkeais sillä sekunnilla. Mutta kuten jo sanoin, miehesi ei halua tätä tehdä, koska hän nauttii tilanteesta.

      Vaihda siis mies ja jätä tämä säälittävä itsetunnoton äijä siskollesi :)

    • eytg

      pistä miehesi sanomaan siskollesi;"mikäs huora se siinä keikistelee, rahaako olet vailla"..ja muuta vastaavaa ilkeätä ja ehkä myös miehesi voisi sanoa huorasiskollesi että lopettaa sen lääppimisen, koska on aikas naurettavaa tuollainen.;"etkö ole huomannut että seurustelen siskosi kanssa, vai onko silmäsi kenties perseessä"..
      oikeesti sanokaa sille siskollesi niin ilkeästi ja todenmukaisesti asiat että varmasti pysähtyy miettimään.

    • ...

      Onneksi noin päin. Meillä mieheni alkoi katseleen ja vokotteleen siskoani. Mies on menossa kiertoon lähipäivinä, kunhan saan järjestettyä asiat. (Yhteinen koti!!)

    • vedä turpaan siskoas ja käske ottaa järki käteen

    • tuulia....

      Totta, puhu miehesi kanssa siitä että miehen on syytä reagoida tuohon flirttiin. Vaiktutaa että miehesi ei tee asian eteen tarpeeksi jotta ongelma poistuisi. Pyydä miestäsi sanomaan siskollesi että lopettaa flirttailun.

      Minun mielestäni siskosi ihan oikeasti vaikuttaa henkisesti häiriintyneeltä. Tuo ei todellakaan ole normalia käytöstä mikäli perheesikin on huomannut asian. Sinuna puhuisin perheesi kanssa siitä että siskollesi saataisiin asianmukaista hoitoa.

      Vaikutat liian kiltiltä, annat siskon käyttäytyä noin, ihmiset käyttäytyvät juuri niin kuin heidän annetaan käyttäytyä. Olen aika varma että minulle ei voitaisi tehdä noin, sen verran suuttuisin ja tekisin ihan mitä vaan että tuollainen loppuu. Sinun on asetettava rajat siskolle kuinka hän voi käyttäytyä, tällä hetkellä sisko vain käyttää hyväksi tuota joustoa jonka hänelle olet antanut.

      Se että rakastaa toista tarkoittaa sitä että ei satuta toista. On kaksi vaihtoehtoa: joku siskosi on "terveitten kirjoissa" ja ei rakasta sinua tai sitten siskosi on sairastunut henkisesti ja tästä syystä käyttäytyy epänormaalisti.

      Mutta jokatapauksessa huolehdi siitä että sisko saa tarvittaessa asianmukaista hoitoa, ole jämäkkä, älä ole alistuva hissukka hiiri jolle kaikki käy. Sinun ei tarvitse olla sellainen. Ja sama pätee mieheen, miehen ei tarvitse enää olla ihailtavana ja huomion keskipisteenä vaan miehen on ymmärrettävä että tuo satuttaa sinua ja hänenkin on tehtävä kaikkensa että tuo loppuu.

      Niin kauheaa kuin se onkin niin minusta olisi paras ratkaisu katkaista välit siskoosi kokonaan mikäli osoittautuu että hän ei ole henkisesti sairastunut. Sillä hän ei ihan oikeasti rakasta sinua mikäli hän on valmis tietoisesti satuttamaan sinua.Itse en ole koskaan uskonut siihen että sukulaisuhde jotenkin menee kaiken edelle, jos joku sukulainen tekee minulle jotain järkyttävää niin eihän minua rakasta, ei hän ole yhtään paremmassa asemassa kuin ihminen joka ei olisi sukulainen. Kukaan ei pakota sinua olemaan ihmissuhteessa josta sinulle tulee jatkuvasti paha olo.

      Älä ole liian kiltti, pidä puolesi, arvosta itseäsi niin että osaat pitää puolesi. Olet ansainnut sen. Hyvää kesää.

    • 1%

      Kyllä se on miehessä vika jos kiinnostuu.eihän sitä toki siskon tai muidenkaa miestä pitäs vikitellä mut pakko ei miehen ole tehdä mitään ellei halua.saako miehes sulta huomiota,ehkä teillä on liianki vapaata ja äijä kokee jäävänsä hiukan sivuun.sisko nyt selvästi on mikä on mut jos teillä on kaikki hyvin niin ei tarvi pelätä,montaa meikäläistä tollanen tyrkylle tulo huvittaa ja hävettää mut ei saatana puhukaa asiasta kaksin ukon kanssa ja sanot kuinka se touhu ketuttaa.jos rakastaa niin ymmärtää myös.mulla on ex muijan kanssa saman kaltainen kokemus,mut meilläpä ei ollukaa kaikki hyvin eikä kyse ollu mun veljest vaan muijan lapsuudenkaverista...mut kuitenki.

      • 23

        Se on miehen homma avata suunsa ja ehdottaa siskoolles että miten olis jos lopettais tuon koska se ärsyttää häntä ja sinua.kullia saa kyliltä kun menee ja levittää jalat,vartoo vaikka viikonlopun siinä niin luulen että helpottaa.mutta miksei mies sano mitään?meillä oli muijan siskon kanssa sama ongelma,ja sillä vielä pari lastakin.lääppimistä kaikkien nähden,perseen puristelua ja muka hierontaa..oli tosi ärsyttävää.sanoin että kuule,sitte kun haluan panna sua niin ilmotan asiasta suoraan,nyt en halua jotta voisko lopettaa.ja loppu


      • Miehen vastuu!
        23 kirjoitti:

        Se on miehen homma avata suunsa ja ehdottaa siskoolles että miten olis jos lopettais tuon koska se ärsyttää häntä ja sinua.kullia saa kyliltä kun menee ja levittää jalat,vartoo vaikka viikonlopun siinä niin luulen että helpottaa.mutta miksei mies sano mitään?meillä oli muijan siskon kanssa sama ongelma,ja sillä vielä pari lastakin.lääppimistä kaikkien nähden,perseen puristelua ja muka hierontaa..oli tosi ärsyttävää.sanoin että kuule,sitte kun haluan panna sua niin ilmotan asiasta suoraan,nyt en halua jotta voisko lopettaa.ja loppu

        Nimenomaan miehen homma tässä kohtaa avata suunsa. Oli keikistelevä nainen kuka tahansa, missä tahansa ja mistä tahansa.

        Pistä mies selkä seinää vasten ja tee selväksi, että jollei tee loppua siskosi flirttailusta, niin sisko pitäköön myös miehen. Usko pois; itse et noin pölvästillä pässillä mitään tee. Siskosi tasolle hän voisi riittääkin.


      • kesämies91
        Miehen vastuu! kirjoitti:

        Nimenomaan miehen homma tässä kohtaa avata suunsa. Oli keikistelevä nainen kuka tahansa, missä tahansa ja mistä tahansa.

        Pistä mies selkä seinää vasten ja tee selväksi, että jollei tee loppua siskosi flirttailusta, niin sisko pitäköön myös miehen. Usko pois; itse et noin pölvästillä pässillä mitään tee. Siskosi tasolle hän voisi riittääkin.

        Voivoivooivoi, ollaan sitä nyt taas niin pyhimystä että...!
        Himot ne on hiirilläkin ja akateemisilla oppineilla naisilla vielä enemmän...!


      • Diakonissa COOL
        kesämies91 kirjoitti:

        Voivoivooivoi, ollaan sitä nyt taas niin pyhimystä että...!
        Himot ne on hiirilläkin ja akateemisilla oppineilla naisilla vielä enemmän...!

        Ja tunteet diakonissalla


    • Sisterly love

      Tärkeää ei ole, onko siskosi kiinnostunut miehestäsi, vaan se onko miehesi kiinnostunut hänestä. Ilmeisesti miestä ei kiinnosta yhtään. Parasta olisi, jos mies itse sanoisi siskollesi, ettei hän ole kiinnostunut.

    • sairasta porukkaa kyllä siskot, veljet ja äidit jätetään rauhaan, eikö ole pienintäkään moraalia jäljellä.
      Itseltäni menisi itsekunnioitus jos siskoja tahi äitejä panisin.
      Mutta AP laita hommalle piste, muuta omaan asuntoon seurustelukumppanisi kanssa, ja jos miehesi ei kykene sanomaan siskollesi, että lopeta tuo homma - sano sinä.
      Ja sano niin, että ymmärtää - vaikka sinua kuinka mustasukkaiseksi moitittaisiin. Itse olen mieluummin mustasukkainen kun moista sietäisin.
      Eli laita hommalle piste.

      • onneksi viisaitakin neuvoja on joukossa.


      • mistä hiivatista sait moisen päähänpinttymän suihkusta, AP-ei sellaista esittänyt.


      • Pruiskis! olet joko sairas tai provo!


    • krissssse

      minulla on sellainen serkku joka käyttäytyy samalla tavalla. usko minua- puhuttelu ei auta- hän on henkisesti sairas ja nautti sinun kärsimyksistä. miehet ovat heikkoja ja serkkuni sai minun kaverin sänkyyn...

      • kaikki miehet eivät ole heikkoja, minuakin on houkuteltu ja osaan sanoa kyllin selvästi EI.


      • tietty tiesi

        Tai sinun kaverisi sai serkkusi sänkyyn...Älä puolusta kaveriasi heikkoudella. Tiesi mitä teki.


    • ruutkorf

      ihmiset vaaan aina esittää kaikenlaista yhteiskunta normien mukaan elävää, totuus on kuitenkin se että mies katselee naisia sillä silmällä aina ja panee muijan siskoa jos tulee tilaisuus. Itsekkin olen pannut 2 muijan siskoa kun ilmassa oli seksuaalista latausta se vaan tapahtui ja tulee varmaan vielä monesti otettua uusiksi ei se nyt ole keltään pois kun ei kerro muijalle

      • 101010

        Sittenhän me voidaankin painaa sun muijaas,kun sua ei kerran haittaa,mites suu sitten laitetaan? Vajakki !


      • Eewuli.....

        Hyi helvetti mikä sika oot. Mikset eroa ja sitte harrasta panojas?

        Ei mulla tulis mielenkään yrittää omien siskojen miehiä. Mulla on kolme siskoa ja jokaiselle mies, itellä ei ole mutta ei helvetti, en niin sairas ole, että alkaisin vikitellä siskojen miehiä. Muijallas on hirveet siskot mutta sie olet vieläki hirveämpi.

        Mie kertoisin siskoilleni jos heän ukot yrittäs vikitellä minua,yäks. Varatut miehet kierrän niin kaukaa.


      • kuukuu4

        korjaus nyt 3 kanssa


    • saariston mies

      Hei. Kuulostaa hyvin tutulta. Kokemuksia on myös tuollaisestakin ns. entisestä elämästä. Onko mieleesi juolahtanut että mieshän tykkää kun naiset hieman tarjoavat itseään ja vaikka hyvin tietääkin tilanteen niin antaa sen jatkua ja nauttia siitä että naiset huomioivat hänet. Minulla oli aikanaan sellainenkin vaihe että noita siskoksia oli peräti kolme ja jokainen vuorolaan piikitteli toisten nähden ja auta armias jos joutui jonkin näistä kanssa kahden niin olisivat olleet valmiita vaikka mihin. Tuollaisesta voin kertoa että tämän perustella on aika vaikeaa mitään pysyvää suhdetta rakentaa ja mies on enemmän kuin liemessä jos saa jonkin näistä raskaaksi. Sanoisin sinulle että tee miehellesi täysin selväksi että kenet hän haluaa ja jollei se hänelle käy niin tuo mies ei ole sitten se oikea tulevaisuuskumppani. Parempi katsoa kuin katua joskus jälkeenpäin.

    • turhan valittajia...

      Mikä kierto kapula ystäväsi on? (Ystävä, naimisissa ette ole). Siis, sisarellesi ei kelvannut joten sinä aloitit suhteen. Oliko kaveri ja siskosi kuitenkin seurustelleet? Kaikkiaan kasvakaa , hittoako vatkaamaan "sä teit sitä, sä tätä" tyyliin. Ota asia puheeksi asiallisesti ja riitelemättä kummankin kanssa.
      Turha myöskään ystäväsi väittää etteikö huomaisi sisaresi käytöstä kun muutkin ihmettelevät ja ovat huomanneet "oudohkon" käytöksen. Mietipä sitä ja ota asia puheeksi. Kai itseäsi arvostat ja elät ja teet omat ratkaisusi elämässä.

    • Anna miehen mennä, ja siskosi siinä samalla :/


      Ajattelisin, että jos itse olisin tuossa tilanteessa, vaimoni ei ainakaan kieltäisi asiaa, siis kuviteltu ihanne vaimoni, vaan hän yhdessä olisi puolellani.

      Silti miettisin, että olisinkohan minä mustasukkainen turhaan. Syytökset kannattaa aina miettiä tarkkaan.

    • Pihalle vaan!

      Jos mies on NIIN idiootti, että antaa jonkun taloustissisen ämmän käyttäytyä seurassaan NOIN luokattomasti, niin anna ihmeessä lemput miehelle! -He siskosi kanssa TOTTATOSIAAN ansaitsevat toisensa.

      Etsi itsellesi aikuinen Mies ja unohda tollaset tossukat.

    • Mieskö muka tyhmä??

      Sisko kuule lopettaa tillistelynsä välittömästi, jos mies niin haluaa. Ja jollei halua, niin mitä ihmettä teet kummallakaan elämässäsi?? Ansaitset paljon parempaa!

    • Puuhelmipoju

      Pöllytätte vällyjä porukalla oikein kunnolla, käsket siskosi tuomaan jonkun "aisamiehen" mukaan.

    • Islam on Ihanaa...

      Olisittepa miehesi kanssa muslimeja, niin sinulla ei olisi mitään ongelmia hyväksyä miehesi neljää vaimoa, joista siskosi voisi olla yksi!

      Islamillakin on puolensa...

      • Aziz al-Khalel

        Uskon silti "pyhään kolminaisuuteen", eli kolme naista on mielestäni sopiva määrä yhdelle miehelle, jottei tule liikarasitusta kenellekään. Kokeilkaa!


    • Rakkautta kesään

      Taidat vain olla sairaaloisen mustasukkainen persoona.Jos mielikuvitukselle antaa valtaa,käy juuri noin.Itse kokenut saman kun edellinen naisystäväni väitti että peuhaan hänen kaverin kanssa.Koko juttu oli hölynpölyä.En jaksanut kuunnella noita mustasukkaisuus kohtauksia enempää,hankin hieman normaalimman naisen.

    • Äijä nro 1

      No vo,i voi Onneksi meillä miehillä on helpompaa jos asia olisi käänteinen.
      Turpaan vaan niin että tukka pöllyää,asia valkenisi toiselle hetkessä.

      • sisko mäkeen

        Näin naisena tekisin juuri noin. olkoon vaikka äititeresa joka tulisi kourimaan miestäni!!


    • Kiusallinen tilanne

      No, meillä on toisin päin. Vanhempi veljeni unohtaa omansa, kun on samassa pöydässä meidän kanssa. Tekee tosin vain itsensä naurunalaiseksi. Yhdessä hihittelemme sitten kun ollaan taas kahdestaan. Vaimo säälii sitä hänen muijaansa, minua asia lähinnä huvittaa ja vaimo kulta kaataa vai lisää vettä myllyyn .... Veli keksii vaikka mitä syitä, miksi tulla käymään ilman omaansa mutta me on aina soiteltu se sitten tulemaan mukaan.

    • Sisko ruotuun

      Tee asia niin suoraan ja selvästi selväksi siskollesi senkin uhalla että välinne kiristyy. Siskosi käyttäytyy todella typerästi

    • potkut persielle

      Et ole naurettavan mustasukkainen, vaan pidät terveesti kiinni reviiristäsi. Älä anna siskosi jallittaa, sano hänelle suorat sanat ja sano että ei ole tervetullut seuraanne, kerta ei osaa käyttäytyä.

      Tuollainen röyhkimys pian vie sinulta koko ukon. Toisaalta, jos äijä on vietävissä niin eikun potkut persielle.

      Tiedän sisaruspareissa tuollaista, kun "vakavasta" sisaresta mies kiinnostui, niin ns. "kaunotar"-sisar oli heti vamppaamassa miestä, jota ei edes halunnut. Häntä riipoi kun oli joku joka ei langennut aina häneen.

    • Tottuus!

      Ensinnäkin, ainoa asia millä on merkitystä on se mitä sinä tunnet! Ei se mitä mieltä poikaystäväsi tai siskosi ovat tästä asiasta mieltä. Ei tuollaisissa asioissa ole oikeaa tai väärää valintaa, vaan ainoastaan sinun valintoja. Itsekunnioitusta ei pidä unohtaa tai muuten elämästä tulee pelkkää helvettiä, niin kuin se todennäköisesti nyt on.
      Jonkun toisen parisuhteessa tuo voisi olla ok ja itsekkin esim tunnen pariskuntia joista molemmat harrastavat flirttailua muiden kanssa ja hyvinkin rohkeaakin sellaista mutta se onkin heidän parisuhde ja he molemmat ovat täysin tyytyväisiä suhteeseensa. Onpahan maailmassa pareja jotka harrastavat siinä sivussa irtosuhteitakin ja pareja jotka eivät harrasta seksiä muuta kuin lisääntymis tarkoituksessa. Nämä kaikki ovat oikeita ratkaisuja ja näissä kaikissa parisuhde on tasapainossa, koska se istuu molempien maailmankuvaan.

      Sinun maailman maailmassasi mainitsemasi käyttäytyminen tuo kärsimystä, joten se on silloin väärin. Sinulla on täysi oikeus vaatia itsellesi sellainen suhde joka tyydyttää myös sinua.

      Eli tee asiat selväksi niin siskosi kuin myöskin poikaystäväsi kanssa siitä mikä on sallittua ja mikä ei. Nyt mimmi ruppeet vastarintaan ja vaadit oikeuksiasi! murh!!!!

    • jb

      Pöh. Ota ukko josta olet varma. Tuo pihalle koska ei tee siskollesi selvää että missä mennään. Bastard se on.

      Minä olen mies joka rakastaa aidosti eikä silloin ole mitään sympatiaa flirttailijoille.

    • Pilkkaomaannilkkaan

      Kai sun siskolla on mies? Vikittele sä sitä. (;

    • Turhan tarkka olet

      En ymmärrä sinun vauhkoamista ja asian suurentelua. Olettehan samaa perhettä joten anna myös siskollesi mahdollisuus testata miestäsi, tietää onko siitä mihinkään kunnon toimintaan. Saa hänkin samalla komeusta onko tuon tyyppinen mies hänelle oikea. Voithan ehdottaa että olet myös itse mukana jos et halua touhuavat kahdestaan, voit löytää itsestäsi aivan uuden puolen joka antaa suuhteelle lisäpotkua. Jatkossa jos siskosi löytää itselleen oman miehen voitte myös kokeilla parin vaihtoa perheen keskeen ja anopit sekä appiukot toki mukaan!

      • Siskon pillu tiukkaa

        Anna miehesi kokeilla onko siskollasi tiukempi vittuaukko kuin sinulla?


    • Pastori Maldonado

      Rakkauden biologiassa on aina se ongelma, että ihminen hakee aina itseään geneettisesti mahdollisimman paljon erilaista kumppania. Koska olette geneettisesti samankaltaisia siskosi kanssa, on selvää, että samankaltaiset miehet viehättävät teitä molempia. Vaikka vaihtaisitkin miestäsi, tilanne ei ehkä helpottaisi yhtään. Rakastat miestäsi - ole hänen kanssaan, miehesi rakastaa sinua - hän haluaa olla kanssasi.

      Muistakaamme kymmenes käsky:

      5 Moos.

      5:21 Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa. Älä halaja lähimmäisesi huonetta, älä hänen peltoansa, älä hänen palvelijaansa, palvelijatartansa, härkäänsä, aasiansa, äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa.

      Meillä ihmisillä ei ole tarvetta himoita mitään lähimmäisellemme kuuluvaa. Elämänkokemus on jo monille meistä opettanut ensirakkauden kautta, että rakkaus ei olekaan niin absoluuttista ja ainutkertaista kuin nuorina uskomme. Ihminen voi rakastua useammin kuin kerran. Siskosi tarvitsee vain ymmärtää tämä karulta kuulostava asia, jotta hän voi päästä yli miehestäsi. Hän löytää varmasti oman rakkaan, jos vain jaksaa odottaa ja etsiä.

      Puhun teille uskosta, mutta en ole täällä julistamassa synnittömyyttäni. Tunnustan, että rakastuin kerran varattuun naiseen. Välillämme ei ollut mitään ja jätin hänet nopeasti taakseni rukoillen syntiäni anteeksi. Ajan kuluessa havaitsin, että se oli viisas teko. Löysin elämääni uuden naisen ja en ole lainkaan katkera. Toivottavasti siskosi voisi tehdä samoin. Se kyllä saattaa vaatia sitä, että eroatte toisistanne joksikin aikaa. Vain aika parantaa haavat.

    • tyhmiä narttuja riit

      Ei luonnevikaisen siskon takia kannata suhdetta lopettaa. Kysy siskoltasi pitäisikö sun etsiä hänelle jostain ihan oma mies jos hän ei pysty vapailta markkinoilta etsimään ketään ihan omaa. Annat ymmärtää että sun mies on sinun, eikä tuollainen epätoivoinen tyrkky tunnu siinä suhteessa missään. Mutta siskon itsensä vuoksi olisi ihan hyvä jos harjoittelisi sinkkujen iskemistä.

      Ja tee siskon flirtti näkyväksi. Älä nalkuttaen ja mustasukkaisen oloisena, vaan ihan huvittuneena todeten - kun sisko koskettelee miestäsi, kysyt "toimiiks toi" ja kysyt myös mieheltäsi että huomasitko miten sensuellisti hän koski sua vaivihkaa. Että miten sen sais toimivammaks ton vaihvihkaisen koskettelun, että siskokultakin sais iskettyä itselleen miehen. Jonkun yhtä ihanan kuin sinä - ja sitten menet suutelemaan miestäsi.

      Siskon tisseistä on turha tehdä numeroa. Tosin jos hän on lähdössä jonnekin kavereidensa kanssa, niin voit sanoa että laita se yks paita mikä sulla oli kun viimeks kävit meillä, siinä on niin antava kaulus ettei kukaan mies voi olla tuijottamatta.

    • kallishintaelämä

      Siskosi on perverssin kateellisen himon vallassa. Itselle tuntuu inhottavalle ja sukurutsalle ajatuskin että olisin jonkun miehen kanssa siskoni jäljiltä. Koen siskon miehen lähinnä kuin veljen. Tässä näkyy synnin vaikutus se tuhoaa perheet ja ihmissuhteet. Ihminen haluaa toisen omaa, hyväksyntää hinnalla millä hyvänsä. Syntiin lankeemuksen takia kaikki kieroutui, ihmisen seksuaalisuus, joka on ihana asia voi väärin suuntautuessaan tuhota paljon. Ihminen ilman Jumalaa on himojensa orja. Hän tuhoaa vaikka perheensä himojensa vallassa.

    • 1risuparta

      siskosi on sulle vain kateellinen ja yrittää rikkoa teidän suhteenne ja mikäli hän siinä onnistuisi hän kyllä lemppais sun miehes senjälkeen ja alkaisi etsimään uutta uhria.Mun exäni sisar oli kateellinen kaikesta ja halusi aina parempaa mitä äxälläni oli ,no onneksi hän ei mua alkanut vikitellä. Jos sun ukkos on niin selkärangaton niin antaa mennä mutta katsele rauhassa niiden flirttiä...ikäänkuin ulkopuolisena ja ole kuin et huomaiskaan mitä on tekeillä,kyllä ne asiat menee yleensä omalla painollaan huonompaan tai parempaan suuntaan,vrt alussa olevaa kommettiani.Sulla saattaa olla hyväkin mies mutta jos hän on niin helposti vietävissä niin kyllä se routa porsaan kotiin ajaa mutta onko se koti enään sama ja aukeaako ovi enään.Hyvä filosofinen ajatus tämäkin:,sama se on miten ihminen kuolee...tärkeintä on se miten elää.

    • taistelutta eläjä

      No, onpas sinulla elämä. Parastahan olisi kun antaisit siskosi ja miehesi hoitaa omat välinsä niinkuin haluavat. Jos miehesi ei siskostasi välitä, hänenhän pitää sanoa se sinun siskollesi, ei sinulle. Sinäkin olet kyllä aika pöljä, kun tappelet julkisesti siskosi kanssa. Jotenkin tuntuu että onkohan tuo tottakaan. Mitä ihmettä sinä sekaannut toisten tekemisiin. Riittää kun hoitelet omat asiasi. Aikuisten ihmisten pitää osata hoitaa itse välinsä sukulaisiin. Älä sinä riitele siskosi kanssa miehestä, jolla ei ole otsaa sanoa siskollesi että suksi suolle. Ihan kuin olisitte murrosikäisiä penikoita tai jotenkin jälkeen jääneitä. Ei ole aikuisten ihmisten käyttäytymistä. Ehkä kanataisi sinun sanoa miehellesi että ellei hän sano selvästi siskollesi, ettei pidä hänen touhuistaan, laitat miehen kävelemään. Joko laitat siskosi tai miehesi matkoihinsa ja alat elämään arvoistasi elämää. Kuulostaa aika kurjalta taistelulta. Mieti millaisen elämäsi haluat olevan huomenna, viikon päästä, kuukauden päästä, vuoden päästä. Ala tehdä asoita näiden tavoitteiden eteen. En usko että suhde mieheesi jatkuu vuosia. Merkit ovat pahat.

    • dvgasdgasdgf

      Anna miehesi siskollesi ja ala vikitella miestä sitten takaisin, sitten siskosikin älyää.

    • AasiOnMuulinSisko

      Älä halaja lähimmäisesi aasia, taisi joku siteerata tuossa vähän aikaisemmin. Kävisikö se tähän paikkaan?

    • Dr. Jekkyl

      Okei... Saatan selittää tään sitten oikein monimutkasesti mut menköön nyt kuitenki.

      Saattaa olla että siskosi on mustasukkainen sinun huomiostasi ja yrittää sitten saada sitä jollain keinolla. Itselläni on ystävä joka on mustasukkainen jos minulla on muuta seuraa varsinkin jos kyseessä on nainen (ystäväni ja minä olemme myös molemmat naisia).

      Jos tosiaan alan kaveeraamaan jonkun toisen kanssa hän alkaa myös tekemään tuttavuutta tämän henkilön kanssa ihan nenäni edessä. Ja ei, ei vaan tavallista kaveruutta vaan myös vikittelemään ja lääppimään. Hän on myös istnut sylissä ja suudellut monia ystäviäni jos hän on kokenut ettei saa riittävästi huomiota minulta.

      Kaiken tämän hän on myöntäny useaan otteeseen. Hän on myös mustasukkainen omasta siskostani, koska olemme niin läheisiä ja hän ei pidä tästä (siis siskostani ja siitä kuinka läheiset meän välit on).

      Ystäväni tosin yrittää pitää mustasukkaisuutensa kurissa ja kertoo sitten minulle asiasta joka häntä vaivaa, mutta minä en asialle kovin paljoa voi. (ja kaiken tämän tekee vaikeammaksi se että minä olen lesbo ja hän bi (Ja ei. Emme ole ikinä olleet minkäänlaisessa suhteessa toistemme kanssa))

      Joten siskosi saattaa haluta sinun huomiotasi, jos olet astanut sitä enemmän miehellesi kuin hänelle hänen mielestään.

    • PässitOnPerseestä

      Kyllä kuulostaa suoraan sanottuna niin lapselliselta touhulta etten tiiä oikein et uskoakkovai eikö.
      Eihän tuommonen nyt voi olla tottakaan.

      Herranjumala jos mun sisko lääppis mun miestä niin siinähän tippuis mun ukollakin silmät päästä ja minä järkyttysin varmaan kans niin että leuka tipahtais maahan.. :DDDD hhahahahahaaahaha

      No on se onni, ettei tarvi siskosa kanssa miehistä tapella. Molemmilla omat ukot ja eipä oo käyny pienessä mielessäkään mikään parinvaihto :DDD

      Kuulostaa kyllä niin jotenkin semmoselta touhulta, voin kuvitella että asutte jossain vähän huonomaineisessa lähiössä, älykkyyttä ei oo kauhalla jaettu ja tyrkytätte molemmat tissit tanassa itteenne sille ukollenne ja kilpailette mokoman luuserin huomiosta.

      On se jos ei ukkos tajua sanoa sille siskolles mitään..

    • Nainen vm ´78

      Mies voisi sanoa siskollesi, että se raja tulee vetää vähän kauemmaksi. Hän valehtelee, jos väittää ettei huomaa koskettelua. Flirtti ei ole pahasta, mutta koskettelu ja sen salliminen on!

    • sivusta nähty

      aivan törkeetä. sama kun ämmä iskee puolisonsa veljen ja hommaa itsensä paksuksi... on siinä sitten ihmettelemistä mihin läheiset kaikonneet.

    • efsccczaswc

      Onhan se itsearvotuksesta kiinnit yrkyttääkö molemmat tissit tanassa itteään sellaiselle miehelle joka ei saa sanaa suustaan tollaisessa tilanteessa ja kilpaileeko huomiosta.

      Rakkaus on ihana asia mutta on hyvä muistaa rakastaa myös itseään. Olen vaan huomannut että naiset jotka eivät arvosta itseään ajatuvat uudelelen ja uudelleen suhteisiin joissa ei ole hyvä olla koska he ajattelevat että parempaa ei ole tarjolla.

      Mikäli miehesi on jakanut vähänkään huomiota siskollesi tuon flirttailun tuloksena ei mies ole kovin älykäs. Jokatapauksessa hyvässä suhteessa ei tarvitse toisesta pitää kiinni kynsin ja hampain vaan luottamus toimii automaattisesti, siis häiriintynyt siskosi ei olisi uhka millään tavalla mikäli täysi luottamus välillänne pelaisi täysin. Te ehkä naureskelisitte miehen kanssa yhdessä häiriintyneen siskosi tekemisille tai jotain. Eihän noin paljon henkisesti häiriintynyt nainen voi vakaata suhdetta horjuttaa mikäli luottamus teidän välillänne on.

      Sinuna puhuisin molempien kanssa. Ja sinun kannattaisi miettiä oikeasti mitä ansaitset. Joskus ihmiset tekee pahaa itselleen ollessaan läheisriippuvaisia. sinun täytyy arvostaa itseäsi niin että vaadit itsellesi parempaa kohtelua ja jos sitä et saa etsit sitä muualta. Sinun täytyy uskoa itseesi ja elämääsi ja siihen että jos tämä kariutuu ihan oikeasti LÖYDÄT jotian parempaa ja tehdä töitä sen eteen.

      • ergwegewg

        Kotipsykologin amatöörianalyysi olisi se että olette lapsuudessasi molemmat, sisko ja sinä olleet ilman isänne huomiota tai joutuneet kilpailemaan siitä. Nyt tietyllä tavalla tilanne toistuu, henkilö vaan ei ole enää isä vaan tuo mies. Sitähän sanotaan että jos nainen ei isäsuhteensa kautta opi arvostamaan itseäänhän hakee samaa hyväksyntää loppuelämänsä ajan miehistä. Naiset joilla on vahva itsearvostus ei ajaudu huonoihin suhteisiin koska näkee milloin toinen tekee itselleen huonoja asioita.

        Keskity miettimään tuota suhdetta, mikä siinä on vialla kun et luota? Antaako tuo mies huomiota siskollesi? Se on loppujen lopuksi miessuhteen ongelma mikäli näin on.

        Sanotaan että ei voi paljon vaatia sellaiselta jolle ei ole paljon annettu. Tarkoitan vaan sitä että kun siskosi tekee tuollaista se on minun mielestä selvä merkki siitä että hänen äly ei tosiaankaan ole kovin korkea ja on jopa mahdollista että hän on jälkeenjäänyt. Mietin vaan miksi vaadit jälkeenjäänyttä ihmistä käyttäytymään jos sillä ei ole siihen kapasiteettia. Mikäli sinulla on kapasiteetti tajuat että jälkeenjäänyt ihminen ei ole suhteen ongelma, korkeintaan vitsi mikäli suhteessa on kaikki kunnossa.


    • Naomi2011

      Mun kaikki sympatiat on sun puolella, tiedän miten vaikee tilanne tuo on. Itselläni on sisko, joka on varmasti ollut kipee pienestä lähtien. Varasti aikuisenakin tavaroitani ja sai kamalia raivareita kun jäi kiinni. Kaikki kiinnostukseni kohteeni pölli ja pöllii edelleen ja sitten suureen ääneen mainostaa niitä omina keksintöinään. Hiustyylit, vaatteet, työ, paikkakunta, kaikki. Tätä tapahtunut jo satoja kertoja. Samoin yrittänyt varastaa kaikki ystäväni ja jos olen riitautunut jonkin ystäväni kanssa, on ollut kärppänä paikalla ja ollut supermukava ja sitten rehennellyt miten hyviä ystäviä ovat. Kilpailee kaikessa ja jos minulla on vaikeampaa elämässä on häikäilemättömästi kertomassa miten hänellä on upeaa ja mahtavaa ja yrittää satuttaa asioilla jotka ovat minulle juuri silloin vaikeita. Onneksi miesmakumme on ihan erilainen, mutta yrittääkin sitten haukkua miehiäni kaikille. Mikään normaali puhe ei tehoa eikä suuttuminen. Itseäni helpotti kovasti ammattilaisten näkemys siitä, ettei siskoni ole terve. Tilanteeseen on todennäköisesti johtanut äitini aikoinaan tapahtunut siskoni nostaminen muiden sisarusten yli (meitä on 4, kaksi veljeä), koska siskoni muistutti paljon äitiäni ja heillä oli todella tiivis suhde.

      Nykyään siskoani käy lähinnä sääliksi ja olen niin vähän tekemisissä kuin mahdollista. Yrittää edelleen kilpailla, omia minulle tärkeitä asioita ja satuttaa, mutta olen laittanut mielessäni rajat tälle käytökselle. Olen tehnyt surutyön että minulla on tällainen sisko eikä se muuksi muutu enkä usko enää hänen sanojaan. Uskallan myös jättää hänet yksin heti, jos hän kohtelee minua huonosti.

      Toivottavasti sulla ei ole näin pahaks päässy tilanne, kuulostaa itsestään tosi epävarmalta siskolta ja sulle kateelliselta. Mutta noin härskien läheisiltä kannattaa ottaa luulot pois. Älä usko sössötyksiä mustasukkaisuuksista tms. ja kerro mitä haluat ja mitä et. Ja älä selittele, sulla on oikeus pitää puoliasi.

      Tsemppiä, sulle varmasti löytyy mukava puoliso enemmin tai myöhemmin!

    • ohohohohohohohohohho

      Miksi viet edes miehesi siskosi lähettyville? Ala välttelemään siskoasi! Sinuna kakaisisin välit häneen..

    • Jiminez

      Olen itse mies, en harrasta kavereiden tyttöystäviä tai edes entisiä. Tiedän ettei kaikilla kavereillani ole samoja rajoitteita mutta mieluummin pidän kaverin kuin isken siltä naisen. Itse asiassa naimisissa ollut kaverini iski kiinni naiseeni ja siitä vasta 'hauska' soppa syntyi. Nykyään ovat keskenään vissiin liitossa. Täysin tarpeettoman stressaava muutaman vuoden paskakierre, jollaisessa kenenkään ei ole syytä elää. Hetkeäkään. Elämän pitäisi olla kivaa, stressivapaata.

      Joten, oli tilanne kohdallasi todellinen tai kuviteltu, niin ota etäisyyttä sekä tilanteeseen että ihmisiin. Hetken yksin hengitettyäsi saatat havaita, etteivät asiat olekaan niinkuin nyt ne näet. Olet nyt liian lähellä tilannetta. Saatat huomata, ettei rakkautesi mieheesi ole aitoa vaan sitä määrittää jonkinlainen pakko/tarve/sairaus (puhun omasta kokemuksestani). Jos sisaresi lääppii miestäsi, niin kyllä tämä sen huomaa vaikka muuta väittäisi. Imarteleehan se ja onhan se kivaa olla haluttu.

      Ota etäisyyttä. Jos ihmiset menevät menojaan, niin menköön. Elämässä pitää nauraa, laulaa ja tanssia.

    • Mielipiteeni joo

      Luin aloitusviestisi läpi aamupöhnäisin ajatuksin, ja minulle jäi tällainen vaikutelma:
      * siskosi on onneton lapsellinen flirtti, joka ei kaihda keinoja
      * miehesi ei korvaansa lotkauta siskosi toilailuille
      * ja siitä huolimatta sinä jaksat stressata siskosi typeryyksistä?

      Jättäisitte hänen tissinsä omaan arvoonsa. Jos ei miehesi ole niistä pätkääkään kiinnostunut niin miksi sinun tarvitsisi tehdä asiasta noin iso numero. Siis ymmärrän kyllä, että tuollainen käytös omalta siskolta on kamalaa ja loukkaavaa, mutta ei sen kannata antaa teidän suhdetta pilata. Se pilaa siskosi ja sinun suhteen, mutta se ei kuulu miehesi ja sinun suhteeseen. Siskonne ei kuulu teidän suhteeseenne millään tavalla, ellet sinä tee hänestä ongelmaa, koska ainakin ymmärsin, että miehesi ohittaa siskosi horoilut sujuvasti?

      Ja JOS kävisi niin, että mies lähtisi siskosi mukaan, et voisi sitä siskosi rinnustaa peittelemällä estää. Se on kiinni miehestäsi eikä siskostasi, onko miehesi uskollista sorttia ja tyytyväinen parisuhteeseensa. Jos miehesi pettää, löytyy siihen tarvittaessa joku muu tyrkky emäntä kuin siskosi, tuskin siskosi mikään ainutlaatuinen taikavoimainen yksilö on.

      Jos pelkäät, että miehesi saattaa hairahtua, ettet ehkä itse riitäkään hänelle tai että joku toinen nainen voi miehesi viedä, ne ovat ongelmia jotka eivät liity suoranaisesti siskoosi. Vaikka hän aika nartulta kuulostaakin. Mutta ongelmat on samat riippumatta siitä kuka tai kuinka monta tissinkannatinta lähiympäristössä pyllyä ketkuttaa, kyllä niitä riittää. Jos taas luotat mieheesi ja siskoosi, niin voit antaa siskon rauhassa tehdä itsestään pellen - käytöksellään hän pilaa välinsä sinuun, kun ei kunnioita sinua lainkaan, mutta ei hän teidän kahden parisuhdetta pysty tuhoamaan koska ei siihen kuulu. Valta on sinulla ja miehellä.

    • VVPSK

      Olette siis naimisissa kun puhut miehestäsi. Siskon on syytä ottaa takapakkia. Jos taas ette ole naimisissa niin ei kun kisa päälle ja mies valitkoon kumman haluaa. Ihmisellä on vaan yks elämä, ei sitä huonomman kanssa kannata viettää. Luulen kuitenkin että jos jätät "miehesi" niin siskosi kiinnostus kaikkoaa myös saman tien.

      • dr Phil

        varsinkin kun alunperin "siskoa ei kiinnostanut" ja ketjun avaaja nappasi miehen tästä alkutilanteesta. Olisihan se outoa jopa naiselle tapailla salaa miestä joka ei alun perin ollut kiinnostava vapaanakaan. Jos kyse ei olekaan miehestä vaan sisko haluaa ärsyttää tahallaan?


    • 4565487

      Täällä haisee provo.

    • Seksuaalifantasiat!!

      "ei huomaa milloin häntä lääpitään, sillä se tapahtuu aina niin ovelasti, että sivullisena ja ulkopuolisena sen helposti kyllä huomaa."

      Kyllä se huomaa ja se haluaa niitä lääppimisiä.

      Etkö sää tajua että sun mies salaa fantasioi seksistä siskosi kanssa?
      Eikä siskollasikaan ole sitä mitään vastaan päin vastoin hänkin haluaa sitä.
      On vain ajan kysymys milloin he yhdessä pettävät sinua jolleivät ole jo pettäneet.

      Tutustuppas hiukan miesten seksuaalifantasioihin, niin tuollainen on juuri se
      mikä miehiä kiihottaa ylikaiken. Sinun kanssasi seksi on tuttua ja turvallista,
      mutta siskosi kanssa se olisi kiellettyä ja siksi kiihottavaa.

      Ainoa toivosi on että he eivät ole missään tekemisissä toistensa kanssa.
      "Poissa silmistä, poissa mielestä", vaikka epäilen että he siitä huolimatta
      koittavat salaa jollain verukkeella järjestää yhteistä salaista aikaa. Esim.
      väittämällä että järjestetäämpäs sinulle yllätysjuhlat mitä he kahden salaa
      suunnittelevat ja siksi heidän on välttämätöntä tavata kahden ilman sinua.

    • Luonnon lait määrää

      Naiset haluavat toisen naisen miehen, koska naisen asema naisten välisessä hierarkkiassa määräytyy hänen seksuaalisen haluttavuutensa mukaan.

      Jollette usko niin katsokaa miten 99% samat geenit omaavat simpanssilauman naaraat toimivat.

      Kun naaras (toinen sisko) saa uroksen (siskon miehen) parittelemaan hänen kanssaan, eikä siskon kanssa, niin hän nousee naisten välisessä hierarkkiassa ylemmälle tasolle kuin siskonsa.

      Uros (siskon mies) tietysti ottaa seksiä jos ja kun vain saa, varsinkin kun itsekin on sitä mieltä että vaimon sisko on hierarkkisesti ylempänä eli parempi panokumppani kuin oma vaimo.

      • zoologi

        simpanssit myös nuuhkivat toistensa takapuolia.


    • jijwjwjl

      On se p...ka juttu jos miehet haluaa seurustella vain tissien kanssa!!

    • liihoihoih

      Evoluutiopsykologia on mielenkiintoista mutta ei ihan niin yksinkertaista että kun joku eläin toimii näin niin ihminenkin toimii juuri samalla tavalla. On asioita jotka evoluutiossa vaikuttaa mutta ne eivät toimi ihmisillä siitä huolimatta täsmälleen samoin kuin eläimillä. Nykypäivänä nimittäin on aika monta muutakin asiaa naisten välisessä hierarkiassa kuin miesten huomio joka määrittää sosiaalista statusta.

      Tuntuu enemmänkin siltä että jos kouluttamaton kaunis nainen iskee rikkaan miehen ei asema naistyen välisessä hierarkiassa parane vaan katsotaan mielumminkin että nainen ei itse ole kykenevä omilla avuillaan rikastumaan. Minun mielestä nykypäivänä eniten tuota statusta naisten ja miesten välisessä hierarkiassa määrittää omaisuus ja asema yhteiskunnassa, siis kuinka hyvässä työssä on. Ei tietenkään kaikilla jotka osaavat ajatella vieläkin pidemmälle.

      • liihoihoih

        Tai ehkä oikeesti joillain joku miesten huomio määrittää sosiaalista statusta naisten välisessä hierarkiassa mutta ei ne naiset kyllä ole tosiaankaan silloin penaalin terävimpiä kyniä.

        Ehkäpä se on niin että toiset ihmiset ovat evoluutiossa toisista jäljessä. Onhan täällä maailmassa apinoita samaan aikaan kun ihmisiä, miksei ihmisten välilläkin voisi olla eroa evoluutiokehityksessä.


    • Onko pakko hengaa siskonsa kanssa jatkuvaan??

    • tavan mies

      Kyllä tuo ketjun aloittajan huoli ihan aiheesta on.

      Ei me miehet loputtomiin pystytä vastustelemaan hemaisevan näköistä, isotissistä naista (tai naista ylipäätään), oli se sitten naapuri, työkaveri, sisko, serkku tai mikä lie.

      Ennemmin tai myöhemmin tulee se heikko hetki (ehkä vielä helpommin pienessä maistissa) ja fornikaatioksi se menee.

      Onks tää nyt sitten niin ihmeellistä ? Eikö teillä naisilla oo sama juttu ?

      • Mies ohjaa ... :-)

        Olet väärässä. (siis oikeassa mutta sitä ei saa sanoa)
        Naisissa on sellainen sisäänrakennettu ominaisuus että he ovat aina oikeassa ja miehet väärässä. Sitä ei kukaan pysty muuttamaan. Miehet tekevät väärin ja naiset tuomitsevat tutkimatta. Miehiä saa arvostella ja haukkua mutta naisia ei tai se on sovinismia.

        Minä olen ollut naimisissa saman naisen kanssa 273vuotta ja alan pikkuhiljaa saada omaakin tahtoani esille. Olen oppinut syöttämään tahtoni vaimon aivoihin siten että hän keksii asian omanaan ja silloinhan kaikki on mahdollista.


    • SiskoOnPaska

      Voiii eiii.. Toivottavasti ei käy niinkuin minulle :( Mun isosisko "varasti"minulta kihlattuni. Vaikka minulla ja entiselläni meni kuitenkin huonosti, niin tietenkin isosiskolla oli hyvä syy tai oli hyvä tekosyy olla entiseni tukena, mut ei mun! minä kun aina olin siskoni puolella kun hän valitteli omaa miestään ja murehti omia asioitaan.
      Tällä hetkellä mun isosisko ja entineni seurustelevat ja laitoin myöskin siskooni totaalisesti välit poikki koska en pystynyt enää luottamaa häneen,puoleen vuoteen jutellut hänen kanssaan ja vereni kiehahtaa kun näenkin hänet,koska hänelle annoin kolme mahdollisuutta unohtaa tuo entinen.Mutta ei. Sisko puukotti miua selkään ja käytti minun hyväsydämellisyyttäni hyvkäseen 3kertaa kun otin hänet luokseni asumaan sillon ku hän itse jätti oma miehensä.
      Ottaen huomioon että minulla,siskollani ja äidillämme olil todella hyvät,vahva ja lämpöiset välit. Oltiin aina yhdessä. Mutta nyt ei olla. Äiti kyllä on tällä hetkellä väleissä toiseen tyttäreensä ja ymmärrän sen että miksi ja hyvä niin. Ja tuo ainoa isosiskoni oli mun elämäni paras ystävä, mutta eipä ole enää :(

      Ja ennen eroa tuosta miehestäni(tai hän jätti) hän valehteli,petti minua(luultavasti siskoni kanssa)ja mitä pahinta;kävi minuun 2kertaa fyysisesti kiinni. Ja kukaan ei oikein ollut minun puolellani,lähinnä syyttelivät minua kun itse olin aiheuttanut nuo. Mun teoria on kuitenkin tämä; Mun kihlattu jätti minut siskoni takia ja siskoni jätti oman miehensä mun entisen takia. Nice!

      Oma suku on todellaki paska.

    • jännä nähdä naisten ajatuksia että miehessä enemmän vikaa?? tälle miehelle nämä kaksi naista on vaan naisia...naisia tulee ja menee ja panoja tulee ja menee!!hän näyttää nauttivan tilanteesta eli todennäköisesti etsii myös henkisellä tasolla itseään ja minuuttaan? mutta mitä peliä sisko pelaa?? eikö hänellä ole pelissä perhe ja lähin mahdollinen ihminen maanpäällä eli oma sisko tai veli!! tosi säälittäviä ihmisiä nämä kaksi.. sulle tyttö haluaisin kertoo että sua kohdellaan tässä maailmassa juuri niin kuin annat muiden sua kohdella eli jos alistut ja vetäydyt kuoreen ja oot hiljainen hissukka niin kaikki noi sairaat ihmiset lyö ja käyttää sua hyväksi niin paljon kuin pystyvät. sun täytyy nousta takajaloille ilmaista itseäs ja kertoo mitä paskaa ne tekee ja että tosiaan sua ei kohdella noin ja näyttää se myös sit vaikka teoin... katkaise välit siskoos ja ehkä vaikka jutella vanhemmilles myös jos heillä mahdollisuus vaikuttaa siskosi ajatus maailmaan. harkitse myös tarkkaan jatkoa miehesi kans jos ei ota sua tosissaan koska toi on aika yleistä jossain miehissä toi käytös ja yleensä vaikeesti parannettavissa. kunnioita itseäs ja arvosta että olet fiksumpi kuin he ja vaadi itseäsi kohtaan kunnioitettavaa kohtelua niin myös tulet sitä saamaan.. mielestäni hyvän suhteen kulmakivi on toisen ihmisen kunnioittaminen,arvostus ja toisen mahdollisen hyvä huomioon ottaminen vaikeinakin aikoina ja ymmärrys ja anteeksi anto

    • Pulteri-Pena

      Joo-o, en jaksanut lukea koko ketjua, mutta voin kertoa että ei tuo helppo tilanne ole. Itse aikanaan ihastuin lapseni äidin viehkeään sisareen ja hän tuli myös raskaaksi ja piti lapsen. Asiasta tuli tietenkin isot riidat, mutta nykyään olemme kuin yhtä suurta perhettä. Asiat on annettu anteeksi ja nykyisin elämme kaikki yhdessä - toisistamme nauttien :) Tsemppiä ketjun aloittajalle!

      • IHMETTELYÄ

        ei voi olla totta...


      • Keksivä löytää
        IHMETTELYÄ kirjoitti:

        ei voi olla totta...

        Ei ookaan, oli keksitty juttu :-)))))


    • ¨¨

      Kannattaisko muuttaa eri asuntoon siskon kanssa? Ja kenties viettää juhannusta itse valitsemassaan paikassa jonne kai sisko ei voi noin vain pölähtää. Jos tämä nyt on edes tosi tarina.

    • avatkaa silmänne

      Vaikuttaa joko tekopyhältä porukalta tai sitten he elävät pönttö päässä.
      Tietenkään ei ole suotavaa että seurustelee vaimon/miehen kanssa ollessaan avio/avoiitossa mutta kyllä näitä salasuhteita on maailma väärällään.
      Aina kun ihmiset tapaavat, olipa tausta minkälainen hyvänsä niin kokeillaan kemioiden sopivuutta vaikka tietämättään. Sitten sattuu kaikenlaisia sutinoita kun tilanne on sopiva.
      Maailma on täynnä työpaikkaromansseja, sisarromansseja ja sukulaisromanssejakin.

    • Taivas Varjele...

      Näin meillä: anoppi ja ex-vaimon sisko molemmat yrittää vikitellä. Kerran humalan kourissa anopin kanssa saunottiin ja siitä se sitten lähti. On se anoppi ikäsekseen (55) hyvin säilynyt ja oli siinä himoa ilmassa mutta järkeä ei. Vielä on halut ja himot pystynyt pitämään kurissa. Paskamaisia tilanteita on muutenkin riittänyt, ihan kuten ketjun aloittajan viestistä saa lukea. Ja kyllä, olen sanonut molemmille ettei suhteesta tulisi mitään.

    • peruspertti

      Mut Pulteri-Penalla on kyl hyvin pullat uunissa.
      Kateeks käy !

    • susitar 69

      Nainen on naiselle susi

    • nakit ja muussi

      Ehkä sun kannattais vihjaista sille sun siskolle et hankkis oman elämän. Ja kyllä on tyhmä äijä sulla, nauttii tilanteessa, usko pois. Kyllä normaalisti mies huomaa jos toinen nainen flirttailee. Joten älä epäile etteikö mies tiedä. Molemmat vaihtoon.

    • onneksi_eiole_siskoa

      Vaikka olisi kuinka sukua ja kuinka sisko tahansa, niin en hyväksyisi tuollaista. Onko teidän sitten pakko mennä tilanteisin jossa tämä siskosi on mukana? Voisit sanoa suorat sanat sille emakolle. Itse katkaisisin välit moiseenkin lutikkasiskoon heti, kun ei arvosta sinua yhtään pätkänvertaa, vaan omat kiimat menee suvun ja sovun edelle. Miehesi ei sinänsä tuon tekstin perusteella ole vielä mitään väärää tehnyt, kun ei ole mennyt leikkiin mukaan.

      Sanoisin kyllä suoraan vaikka sähköpostitse, että sinulla ei ole siskoa enää, jos jatkaa moisia pelejään. Voisi kysyä arvostaako hän sisarsuhteitaan tippaakaan. Ja miksi hän ylipäätänsä tekee niin? tullut katumapäälle ja tuntee että veit häneltä miehen? Katkaisisin välit hetimiten jos vielä jatkaisi. Sinäpä sitten yrittäisi sovintoa pyytää jos yhtään aivoissa raksuttaa muu kuin mulkkujen kuvat.

    • mautonta käytöstä

      Kysyppä mieheltäsi onko hänestä imartelevaa, kun kaksi naista on hänestä kiinnostonut. Jos hän aikoo nauttia tästä tilanteesta liian kauan, niin voi olla, että sinä luovutat ja siskosi huomaa, ettei leikkiä kannatakkaan enää jatkaa.

    • niksu-naksukas

      Tottakai ne panee salaa keskenään. Tarkista miehesi ja siskosi kännykät!

    • Petti jo siskon kans

      Onkohan kyse samasta tapauksesta vai onko näitä enemmänkin?

      Petturimies Porvoosta kertoo että:
      "Tuli vahingossa petettyä muijaani viime yönä.ä tyttöystäväni sisko nukkui tämän sängyssä kun humalassa änkesin hänen viereensä ja aloin hyväillä häntä. Kumpikaan ei puhunut mitään ennen kun vasta seksin jälkeen muijani sisko sanoi olleensa jo pidemmän aikaa kiinnostunut minusta.
      Aamulla oli hiljasta aamiaispöydässä kun siinä kolmistaan nautiskeltiin aamupalaa. Pitkän hiljaisuuden jälkeen muijani tokaisi että mitäs sitä on tullu tehtyä viime yönä kun noin väsyneen näköinen oot. Muijani sisko meni ihan punaseksi jonka muijani huomasi ja kysyi että ette kai te vehtaile mun selän takana ja naureskeli. Olenko idiootti jos en kerro totuutta tyttöystävälleni?"

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9940004

      Mitäs tähän sanotte?

    • didiiiiiiiiiiiiiiiii

      Siskosi on vaan katellinen sinulle kun olet löytänyt itsellesi rakkaan joka oikeasti varmasti rakastaa sinua ja yrittää itsekin epätoivoisesti saada samanlaista rakkautta itselleen mitä sinun ja miehesi välillä näkee. Mutta tuskimpa hän on aidosti ihastunut mieheesi vaan toivoisi vaan itsekin löytävän samanlaista suhdetta mitä näkee teidän välillään, niin älä todellakaan anna viedä sinulta sitä mitä sinulla on. Ehkä jollakin tapaan pitäisi saada siskosi ymmärtämään ettei hän tuolla tapaa voi saada samanlaista tunnetta mitä näkee sinun ja miehesi välillä.

    • MozzarellaMary

      Itselleni kävi juuri niin, että siskoni (silloin paras ystäväni) iski silmänsä mieheeni. Aika paljon samantyyppistä käyttäytymistä kuin aloitusviestissä.
      Epäilin toki pitkään jotain, mutta minähän siinä hullu tietysti olin. Siskoni oli naimisissa ja lapsiakin oli.

      Vuoden verran kai heillä ehti ihan suhde olla ennen kuin "virallistivat" sen. Rikkoivat sitten kaksi perhettä ja aika paljon muuta ikuisiksi ajoiksi.
      Tästä on jo pitkälti toistakymmentä vuotta ja nyt tietysti voi melkein nauraa asialle mutta kova paikka se oli. Ovat edelleen naimisissa keskenään, välimme ovat korkeintaan muodolliset.

      En tiedä miten yleistä tämä on, hänen kohdallaan oli aikaisempienkin suhteitteni aikana aina jotain yritystä kokeilla viehätysvoimaansa, nähtävästi huonoa itsetuntoa.

    • Selkärankainen olen

      Mun ex-ystävättäreni oli tuollanen flirtti. Hän on luonteeltaan ihminen, joka kuvittelee olevansa kaikkia muita naisia kauniimpi ja haluttavampi. Hän heittäytyy usein fantasioissaan uskomaan, että useat tuttavamiehet olisivat halunneet oikeasti hänet, mutta ovat joutuneet "tyytymään" noihin nykyisiin vaimoihinsa. Jopa veljeni ihana vaimo on vain "hänen" korvikkeensa. Oi sitä itsepetoksen määrää...

      Voi taivahan talokynttilät! Kuinkahan moni hänen nykyisistä ystävättäristään viitsisivät hänet ystäväkseen laskea, jos tietäisivät, mitä tää kyy heidän selkiensä takana kehittelee...

      Jos kuka tahansa siskojeni miehistä yrittäisi ylittää sopivaisuuden rajat minun suhteeni, niin antaisin yksin tein sellaisen vastalauseen, ettei yrittäisi toiste. Itse luotan siskoihini myös 100%, enkä empisi laittaa siippaani hawajille kuukaudeksi heistä yhdenkään kanssa.

      Itse tempaisisin aloittajan tilanteessa siskoani nekkuun ja ilmoittaisin löperölle sulholle, että kerää luunsa ja painuu niin pitkälle kuin pipuri kasvaa.

    • jaksamisia!

      Voi että, kaikki jaksamiset aloittajalle! :(

      Itselläni on eräs kaveri, joka _aina_ jätti silloisen poikaystävänsä ja alkoi liehitellä sitä jätkää, kehen olin ihastunut. Että koskaan en seurusteluasteelle päässyt, kun tämä kaverini tunki itsensä väliin. Monta kertaa olin niin tyhmä, että kerroin hänelle kenestä milloinkin tykkäsin, mutta onneksi hoksasin eräässä vaiheessa jättää hänet suhdeasioissani ulkopuolelle. Muut asiat jaan hänen kanssaan, mutta miesasiat - ei ikinä! Jotkut vain ovat "häiriintyneitä" tai jotain, eivätkä kestä nähdä ystävänsä/siskonsa olevan onnellinen. Pitää kaikki ihana saada itselleen.

    • Janttersson

      Ratosta, vai Jallusta, vm.-77 tämä tarina?

      • Jallu ja pullo

        Jallustapa tää


    • nainen-

      Tapaa erikseen miestä, ja erikseen sisaruksia. Älä puhu asioistanne siskolle mitään. Olisko tässä hyvä vinkki. Mitä ikää olette? Jaksamista.

    • sisko minäkin

      Ongelmaasi on yksinkertainen ratkaisu. Sisko ulos elämästäsi. Mikä pakko teidän on olla tekemisissä siskosi kanssa?

    • verkkosukkahousu

      "Mieheni oli niin sokea että ei nähnyt sitä,että siskoni vikittelee häntä, syytti minua mustasukkaiseksi vaikka tiedän millainen siskoni oikeasti on"

      Ei siis mitään ongelmaa.

    • jontte.saretsalo

      MOI!
      Kerrohan ikänne ja sitten katsoisin mitä siskosi "kuriin" saamiseksi pitäisi tehdä ja sanoa...Olen ollut useasti toimimaan "tuomarina,terapeuttina" tuttujeni rakkaus asioissa ja nyt kun ikääkin on jo yli 40p niin elämänkokemustta löytyy...
      OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ
      [email protected]
      Jontte

      p.s. Tuo on väärin tehty sinua ja kumppaniasi kohtaan!

    • Elämänkevät0000

      Oletko Tuksu tai Julia? Jos et, niin ehkäpä voisit myydä tarinasi jollekin lehdelle?
      Olettehan molemmat, siskosi ja sinä, isorintaisia blondeja?


      Voi vittu mitä white trash saippuaa!

    • siltainsinööri.

      Se on Jaatinen tässä, Huomenta. Tehkää kuten minä. Pitkä talo, huoneistot
      kumpaakin päähän ja siskot asumaan, minä polkasen väliä.......

    • Kovapala

      Ne ihanat siskomme
      Minulla on samoja kokemuksia, kun siskoja on vielä useampi. Yrittävät todella jopa tulemmalla kotiimme vikittelemään miestäni, saivat aikakin lentävän lähdön. ja myös soittamalla minulle ilkeitä puheluja,. Niimpä olen kahden siskoni kanssa laittanut välit loppuelämäksi poikki!!!!

    • Julle333

      Toisinaan on tehtävä valintoja. Shokkiterapia on rujo ratkaisu, jonkun mieleen, mutta tuleepa homma kertaheitolla selväksi.

      Kerrot, että myös äitisi ja veljesi ovat huomanneet siskosi käytöksen. Otapa asia siis puheeksi kun koko perhe on läsnä, kutsu vaikka erikseen koolle jos ei muuten onnistu: ilmoita, että sinulla on asiaa koko sakille ja arvostaisit heidän läsnäoloaan.

      Latele sitten, keskeytyksettä, kuvaus siskosi käytöksestä, siitä miten on pyydetty parantamaan tavat mutta vaikutusta ei ole ollut havaittavissa. Kerro suoraan, mitä tunnet ja mitä siskostasi ajattelet. Ilmoita lopuksi, että jatkossa voit olla ilomielin tekemisissä muun perheesi kanssa, mutta sisko on jäähyllä - jos joskus oppii taas aikuiseksi, palataan asiaan, jos ei, olkoon. Verisukulaisuus ei ole syy sietää joltakulta sellaista käytöstä, jota ei sietäisi ystäviltä tai vaikka työtovereiltakaan - on lapsuudessa voitu olla läheisiä monen kaverin kanssa, muttei se tarkoita että aikuisenakin vielä maailmankuvat ja luonteet sopisivat yhteen.

      Tee se, mitä suurin osa suomalaisista ei uskalla: sano ongelma ääneen ja anna sille siten oikeus olla olemassa. Piilotellusta ja luulotellusta tulee siten avoin tosiasia, ei tarvitse kyräillä ja vakoilla kun kaikki tietävät miten asia on.

      Jos vielä rujommin haluat shokkiterapiaa jakaa, ilmoita perhetapaamisessa olevasi halukas vaikkapa maksamaan siskollesi kuukauden jäsenyyden sopivassa deittipalvelussa, niin saa yrittää etsiä ihan itse ja ihan oman puolisen, niin ei tarvitse muiden laareille yrittää tunkea.

    • KIMPPAKIVAA33

      JAKAKAA YHDESSÄ

    • Siskot, siskot...

      Tuo on aivan kamalaa ja itsellekin melkoisen tuttua! :(

      Minulla on pikkusisko, joka on ihan pienestä pitäen saanut kaiken vanhemmiltani periksi. Minä en saanut ja jouduin AINA tekemään työtä, että saisin haluamani. Minut (onneksi!) patistettiin opiskelemaan kunnolla ja tekemään töitä, mutta siskoani ei IKINÄ! Hän sai rellestää ja leikkiä oikein pikku prinsessaa, enkä vieläkään ymmärrä miksi näin oli. Aina minun piti häntä auttaa ja neuvoa ja teinkin sen ihan mielelläni, mutta minun tarvitsi silti pärjätä omillani.

      Nykyisin siskoni on sellainen hömppä, että huh huh. Hänellä ei ole ammattia (lopettanut kaikki koulut kesken), hän ei käy töissä (lainailee vanhemmiltamme jatkuvasti rahaa suuriakin summia) ja ainoa mikä hänelle näyttäisi olevan tärkeää on ulkonäkö ja juhliminen. Sääliksi käy välillä, koska itselläni on hyvä vakituinen työ ja minulla on ihan omat rahat joilla panostan ulkonäkööni - koskaan en ole lainannut keneltäkään!

      Minulla on komea mies, jonka kanssa olemme kihloissa ja voi kyllä siskoni on tämän huomannut ja yrittää oikeasti flirttailla hänelle! Hän on tottunut siihen, että sen minkä minä saan paiskimalla töitä saa hän tekemättä mitään ja näin hän kuvittelee, että mieheni on sellainen asia :D Miestäni ei kiinnosta ja hän on erittäin vaivaantunut siskoni käytöksestä, joka on todella tungettelevaa ja varmaankin kaikille miehille ahdistavaa. Hän ei pidä siskostani ja moittii tämän pummi-elämää. Siskoni siis OIKEASTI lirkuttelee, esittelee rintojaan, keikistelee jne. mieheni edessä (kuten myös lähes jokaisen vastaantulevan miehen).

      En koe siskossani mitään uhkaa, koska tiedän, että hänen törkeä, rääväsuinen ja itsekäs käytös ei vetoa millään lailla mieheeni. Kuten ei myöskään hänen siiderin turvottama naama ja vatsa. Siskoni on aika säälittävä tapaus, mutta sisko on silti aina sisko... Yritän häntä tukea kaikin mahdollisin tavoin, mutta ei se raukkaparka oikein ymmärrä elämästä mitään.

      Aloittaja onko teillä lapsuudessa ollut sellaista, että siskosi on päässyt aina helpommalla ja saanut kaiken ilman, että joutuu tekemään mitään? Minä tiedän, että siinä on syy miksi minun siskoni käyttäytyy kuin käyttäytyy eli syynä ovat vanhempani ja he vielä kehtaavat ihmetellä miksi on näin ja miksi hän ei osaa itse mitään jne.

      • 38 and life to go

        Ei sisko, mutta serkku. Surullista katsoa kun on saanua ainoana (adoptoituna) lapsena ihan kaiken. On rakennettu tyttökullalle talot ja annettu autot ja rahaa. Päivääkään ei ole tehnyt töitä. Lapsia tekaissut vissiin 3-4 miehen kanssa, suurimmalla osalla tuomio jostain rikoksesta tai sitten on tuomion saanut myöhemmin. No, onhan sen biologiset vanhemmat alkoholisteja ja varmasti sai kokea liian paljon ennen kuin otettiin huostaan. Tämän päälle sitten adoptiovanhemmat antavat elämässä kaiken. Ihan kaiken, eikä mitään kuria. Mitä siitä sitten saadaan aikaan....

        Aikuinen ihminen tehköön tietysti elämällään mitä haluaa mutta se minua suututtaa että se levittää oman paskansa lapsiinsa ja kierre jatkuu. On pakko vain hyväksyä se, että voi sanoa oman mielipiteensä ja mennä menojaan. Ketään ei voi pakottaa parantumaan jos se ei sitä itse halua.


    • Huhuh_

      Kuulostaa kamalalta. Sano miehellesi, että jos hän haluaa jatkaa suhdettanne on hänen sanottava siskollesi suoraan että lopettaa flirttailun ja lääppimisen. Ei se muuten lopu, ellei suoraan ja tiukasti sano. Ja sen on oltava nimenomaan miehesi joka sen sanoo, koska sinun sanomiset eivät auta, siskosi kuitenkin elättelee toiveita, ellei kuule sitä suoraan itse henkilöltä. Jos miehesi todellaa rakastaa sinua, hän tekee sitä lopun. Mutta jos hän vain vähättelee eikä tee asialle mitään, taitaa hän nauttia tilanteesta ja ehkä ei ole se oikea sinulle. Ansaitset sitten parempaa. Jos joku toinen nainen flirttailisi noin avoimesti ja noin pitään oman mieheni kanssa, mieheni tekisi siitä lopun, en usko että katselisi kovin pitkään tuommoista touhua. Ja ajattele asiaa toisin päin, jos sinua alkaisi joku mies kosiskella tuolla tavalla, uskon että kunnioittaisit omaa miestäsi ja sanoisit tälle toiselle miehelle asiasta. Onhan se aika loukkavaa jos toinen ei välitä sen vertaa ja antaa tilanteen vaan jatkua...

      Toivottavasti asia ratkeaa pian!

    • Anteeksi suorapuheisuuteni, mutta siskosi on täysi paska. Hän yrittää tuhota elämäsi, katkaise välit ennen kuin hän onnistuu ja kiellä myös miestäsi olemaan yhteydessä häneen. Jos miehesi ei ymmärrä, heitä hänet menemään. Miehinen näkökulma asiaan on se, että miehesi pitää siitä huomiosta mitä saa siskoltasi ja siksi syyttää sinua ja kieltää asian. On varmaan jo pannutkin siskosi kanssa jos tilaisuus on ollut, tai tulee varmasti tekemään sen heti tilaisuuden tullen. Itsekkin olisin varmaan tehnyt niin. Kuulostaa ihan hirveältä mutta toivottavasti selviät.

    • anna kaikille...

      Skandinaavinen hyvinvointyhteistkunta perustuu tasa-arvoon, jossa kaikilla on sama palkka teki töitä tai ei tai ihan sama mitä töitä tekee. Tämä hoidetaan verotuksella. Kaikilla on kaikkai muutenkin samanlaista ja kaikki kuuluu kaikille. Suomi on seuranntu Ruotsin mallia. Näin ollen sinun siskollasi on täysi oikeus käydä parittelemassa miehesi kanssa. Tämä on ihan normaalia Ruotsissa ja
      tämä on hienoa sosiaalidemokraattista perinnettä.

      Et kai vain ole natsi? Nykyään nimittäin kaikki on natseja, jotka eivät kannata kaikkea hyvinvointiyhteiskunnan tasa-arvopyrkimyksiä.

    • terveet arvot

      En tajua ihmisiä,jotka käyvät läpi kaikkia suvussa,sitä voisi verrata sukurutsaan,sairasta,sisäsiittoista hommaa.Tiedän ja olen itsekin törmännyt tälläisiin ihmisiin ja itsellänikin olisi ollut mahdollisuus (ex-mieheni veli oli erittäin kiinnostunut minusta ja näytti sen selvästi,mutta en langennut,eromme syy oli ihan muu asia)Sairasta touhua jokatapauksessa tälläiset "jutut".Oliko tämä siis siskosi entinen heila,silloin kyllä olet saanut sitä mitä olet tilannutkin.Nosta kissa pöydälle!

    • HkiHeidi

      Ei ehkä lohduta mutta mulla samanlainen isosisko.. molemmat ollaan yli 40v.
      Oon itse ollut useamman vuoden itsekseni eron jälkeen,siskoni ei osaa olla yksin vaan suhteen väljähtyessä etsii toisen tilalle.
      Yks syy miks en häntä esittele ainakaan helpolla ketään miestä hänelle. Hyvin pian alkaa keimailu.
      On käynyt niinkin että on pyytänyt numeroa silloiselta miesystältäni ja kun saan sen tietooni puolustelee *meillä niin paljon yhteistä,sillä hyviä ideoita rakentamiseen,kutsuin sen mökille...* WTF??!!
      En pidä häneen erityisesti yhteyttä nykyisin. Välillä mietin miksei siskoakin vois vaihtaa...
      Siskoni etevä käyttämään miehiä hyväkseen ja he eivät sitä huomaa.miten voi olla niin sokea!!
      Sitten kun miehen käyttöarvo laskee eikä tarvitse enää,se on goodbye. Viimeistään silloin miesten silmät aukeaa ja tajuaa mikä narttu heitä pyörittänyt.
      Minä sinuna karsisin siskon seuraa mahd. paljon. Ette kai asu samassa taloudessa? Näytä näitä kirjoituksia täältä avomiehellesi jos hän heräisi.
      Jaksamista toivon sinulle.

    • ...........

      se on usein kateutta ja halutaan tuhota siskon suhde,kun itsekkin on jo eronnut,tälläistä sattuu ja ei todellakaan ole tervettä

    • Onni ei katoa

      Älä välitä siskosi typerästä käytöksestä ! Rakasta sinä vain sydämmestäsi ihanaa miestäsi ja käyttäydy viksusti,älä missään tapauksessa vajoa samalle tasolle siskosi kanssa.Jos miehesi ei tajua siskosi pyrkimyksiä niin älä sinäkään rupea niitä hänelle selvittään,se vain rasittaa sinua ja myös häntä.Olen varma kun olette yhdessä keksitte muutakin puhuttavaa kuin siskosi.Miehistä kun ei koskaan tiedä,mutta jos miehesi nyt sitten näihin siskosi ryntäisiin lankeaa ei hän ehkä olisikaan ollut sopiva puolisi sinulle mailma kun on täynnä tommosia tissien tarjoajia,mutta toisaalta taas uusia hyviä miehiäkin.Ei kun hymyä huuleen vaan ja rinta pystyssä eteenpäin.

    • minnareetta

      Mitä siltä siskoltasi puuttuu-----moraali vai

    • <3<3<3

      Sano miesystävälle oikeen pitkät p.....jotta on miehiä muitakin maanpäällä! pistä valitsemaan älä kato vierestä.

    • täti99

      Mikä provo tai kysely tämäkin lienee, mutta
      a) heivaa jätkä kiertoon
      b) pistä välit poikki lähmijäsisaruksiin
      Jos mies on tollikka niin aivokääkääpiöitä täytyy sisarusten olla, eikö ne pysty itselleen miestä saamaan vai sairaitako ovat

      Kippaa siskon tissinväleihin ihkaa sontaa, jätä naurettava paidan nostelu, mitä vajakkeja olette.

      Vanhempana naisena ihmettelen miksi tuhlaat elämääsi moisten mölliköiden vuoksi. Etsi uusi, parempi mies

      • jos on tositarina

        niin näinhän se alkoi:
        "Löysin ihanan miehen joka ei siskolleni alunperin kelvannut."

        Eli kaveri halusi siskosi alunperinkin. Äijä lyöttäytyi sun seuraan kun ei parempaa saanut.

        tehän elätte kuin kauniissa ja rohkeissa. kaikki paneskelee ristiin rastiin toisiaan ja aikuiset sisarukset käyttää samaa kylppäri vielä viiskynppisinä.

        no mutta trollaattorijuttuahan tämä on ilmiselvästi.


    • Perheen Ainoa Tytär

      Luojan KIITOS, että kaikki sisarukseni ovat vain veljiä, eipä tule kinasteltua sisaruksen kanssa miehestä, ja onneksi jokaisella neljällä veljellä on jo oma (avo)/vaimo :D

    • Pitkä ja vaalee

      -Vaan nukkuisitko sinäkään puuta vasten?

    • lukija2

      jos on tositarina,

      10 )

      • todella petetty mies

        tosi kurja juttu..voin puolestasi pahoin koska

        itselläni paljon vanhempi veli ja minun vaimo pitivät salasuhdetta vuosia. flirttiä se vain on... todetiin.. julmaa erittäin raakaa kohtelua molemmilta kun asia paljastui. Veli tekee ikävia vahingontekoja ja on uhannut tappaa minut . Kyllä ilmaus sairas sisarus tuntuu oikelta diagnoosilta oman kokemuksen pohjalta. Kun ei yhteisiä lapsia niin ellei mies ota ojentaakseen flirttailijaa niin ei kunnioita puolisoa/kaveria oikein on ehkä parempi olla sitoutumatta enempää ennen kuin asia selkiytyy jotenkin. Huono antaa neuvoja kun se on tunnepuolen asia ja kärsijä ymmärtää vain sen oikean ikävän ja julmuuden. Voimia ja toivoen siskon saavan järjen jostain ja miehesi ymmärtämään ettei tunne asioilla kertakaikkiaan voi leikkiä tällä tasolla.


    • kokemusta on

      Minulla ja siskollani oli sama ongelma joskus hän väitti että yritän hänen miestään,kaikkea samaa selitti mitä sinä viestissäsi,mielestäni aivan liiallinen mustasukkasuus ja nuo syytökset siskoasi kohtaan ovat omia harhojasi,kun siskoni ja hänen silloinen miehensä erosi niin alkoi hän sitten minua yrittämään että oletko varma ettei olisi tässäkin tapauksessa miehestä kyse eikä siskosta?!! kun mustasukkasuudesta tulee liiallinen niin on jo sairasta,eli omia harhojasi siskoasi vastaan.

    • oliko valinta oikea?

      mulla on kans ollu ongelma yhtien veljesten kans. 14 vuotiaana aloin seurustelemaan yhden pojan kanssa. sen kaksoisveli liikkui usein meidän kanssa. ihastuin häneenkin. 18 vuotiaana muutin poikaystäväni kanssa yhteiseen kotiin ja vuoden päästä syntyi rakas esikoiseni. vuotta myöhemmin erottiin. nykyisin olen onnellisesti yhdessä uuden miehen kanssa ja meillä on myös yhteinen lapsi. esikoisen isä ei tapaa lastaan useinkaan. mutta olen hyvissä väleissä edelleen hänen veljensä kanssa.(ikinä meidän välillä ei ole ollut mitään muuta, kuin ystävyyttä). mietin vain, että olisi pitäny nuorempana rakastua toiseen.. :)

    • valtava dilemma

      Miehisestä näkökulmasta tilanne on se, että tekis mieli kyllä panna siskoakin, sehän on jokaisen miehen fantasia, mielellään vielä yhtä aikaa eli kolmisin mut koska se on epätodennäköstä, niin menee se erikseenkin.

      Mutta sit on tää probleema, että vasikoisko se sisko sen jälkeen. Naiset ja varsinkin siskokset on siittä hankalia, et ne perskuleet saattaa ihan ilkeyttään tai sitten huonon omantunnontuskassa niin tehä.

      Meillä miehillä se on yksinkertasempaa, riski on ainoostaan siinä että kännissä rehvastelee kaverille joka kertoo muijalleen. Ja sit se muija vasikoi. Aina parempi jos pystyy olemaan rehvastelematta.

      Mutta joo, ei se sun mies tosiaankaan tässä nyt mieti että saako käydä vieraissa vai ei. Se miettii, että mikä on kiinnijäänin riski. Siskon kanssa se kyl on iso, mut toisaalta, se ois siinä tarjolla.
      Sopivan tilaisuuden tullen ollaan kyl heikoilla jäillä: jos sun mies on yhtään pelimies, se panee. Jos se on hiiri, se ei uskalla.

      Siinähän on dilemmaa sullekin. Jos se panee sun siskoa, se on mies. Mut se paneminen vaivaa sua.
      Jos se ei pane sun siskoa (vaikka haluis) se on nahjus, joka pelkää. Ja kannattaako nyt nahjuksen kanssa olla suhteessa...

      Semmosta simppeliä se on miehen elämä, ensin tullaan sieltä yhdestä reiästä pois ja sit jonkun vuoden kuluttua ei enää muu oo mielessä, kun se, miten sinne pääsis takasin.

    • lpiyy

      Keksitty aloitus,mutta kyllä tosielämässä tuiki tavallinen juttu.Kyllä moni on muijansa siskoa nainut.Ei se ole niin paha asia kuin kokonaan vierasta.

    • eivoiollatottasisko

      Tekstiketjun aloittaja kysyy, voiko elämä täsä vielä pahemmaksi mennä. KYLLÄ voi ja paljon pahemmaksi. Pienet on ihmisellä huolet.

    • Nähnyt vierestä...

      Kun veljekset tappelivat naisesta! Skenaario oli aika pitkälle sama kuin sinulla... Kyllä veren pitää olla vettä sakeampaa! Onko oma perhe nykyään käsitteenä niin höllä asia että sen voi rikkoa miehen/naisen takia!? Asia pitää ottaa esille vaikka saisitkin "mustasukkaisuuden" leiman että voit pelastaa tosta sopasta edes itsesi! Kateus toisen onnelle on asia mitä ei voi kitkeä pois... Toi tulee siskosi puolelta varmasti jatkumaan vaikka sinulla mies vaihtuisi! Miehesi pitäisi kyllä asiaan laittaa loppu mutta haluaako hän että se loppuu? Vähän vaikuttaa siltä että ei.

      Lopputulos toisen veljen typeryydestä ja kateudesta oli se että täydellinen välirikko... He eivät voi olla missään tekemisissä keskenään! Mahtoi olla muija toiselle sen yhden yön arvoinen että oli valmis maksamaan siitä oman veljensä. Oli siinä kylla naisessa vikaakin! Tulos tulee olemaan sinun ja siskosi välillä tämä mikäli jatkuu... Tai pistä mies pihalle ja etsi joku kenellä on rankaa ja halua sanoa sinun siskolle että loppuu sen pelleily.

    • Ei vaivata taikinaa

      SARJASSA TURHIA TARINOITA MAAILMAN TURUILTA...asiaa asiaa pitäis saada tänne palstoille, ei turhaa jonninjoutavaa jorinaa...
      Anna siskolle mies jos vaivaa!

    • -hyi-

      joopa joo. haistata siskollesi pitkät ja aja helvettiin elämästäsi. et missään tekemisissä hänen kanssa. ei ajattele sua kun ihteesä vaan. et helvettiin kokonaan eikä missään tekemisissä piä olla tommosen kusipään kanssa. muuten tulee loukkaamaan sua ja teidän suhde kärsii tommosesta ja loppu tulee pian muuten.

    • ei sentään kaikkea..

      Ihan paska j asairas sisko sinulla. Sano sille, että nyt katkesi välit lopullisesti. Sano myös sille sinun tahvo -miehellesi, että jos kaiken sen sanomisen jälkeen ei ole sanoillasi tehoa niin lopetat koko jutun.
      Minun siskot jos yrittää mitään siihen viittaavaakaan niin ei varmasti ole enää mitään välejä koskaan olemassa. Olkoon siskollakin vaikka kuinka hurmaava mies, niin en taatusti unissanikaan koske.

    • Haaveilija8

      Hyvin moni mies haluaa vaimonsa siskoa ja hyvin montaa naista miellyttää siskonsa mies. Yleensä nämä halut ja himot vaan pidetään fantasian tasolla.

    • Paavo Bin Hassan

      Omituista mustasukkaisuutta joillakin. Olen monet kerrat ollut sängyssä vaimoni siskon kanssa. Hän on upea yksinhuoltaja. Vaimoni tietää ja on nähnytkin mitä oluen huuruisten saunailtojen aikana tehdään. Järjestely sopii kaikille paitsi siskon entiselle miehelle. On jopa sosiaalitoimistoon ottanut yhteyttä. Eihän se heille kuulu kun lapset eivät ole paikalla. Appivanhemmat eivät ole tietääkseen vaikka ilmeisesti heille entinen mies on kertonut asian.
      Harmi ettei vaimolla ole enemmän siskoja.

    • Järkeä mukaan,,,,,,,

      Maailma on naisia ja miehiä väärällään, miksi tehdä pikkuasioista noin vaikeita?
      Jos yksi jättää niin toinen ottaa, on vanha paikkansa pitävä sanonta!

    • Ole ylpeä itsestäsi

      Jopahan olet melkoisessa "pyörityksessä".Ei sille mitään voi jos siskokin on "rakastunut",samaan mieheen tai ainakin luulee niin.Et sinä "jaksa" tuota elämää jatkaa.

    • Kuka nämä provosoivat cätit aloittaa? Paljonko siitä maksetaan?
      Ja hölmöt lähtee mukaan.
      Mies on mies ja iskee naisia ja nainen viekottelee miehiä. Luonto on sellainen ja piste.

    • nuioja

      no sittehän kaikki saavat naida

    • Pikku vinkki; sinkkuelämä on paljon helpompaa ja yksinkertaisempaa... Eikä tarvitse jännätä milloin mitäkin...

    • Haittaako tuo. Kunhan perheen sisällä pysyy?

    • merenneito-76

      Kyllä se valitettavasti on niin, että jos sun miehes ei käske sun siskos lopettaa tota lipittämistä, niin miehes nauttii tilanteesta täysin rinnoin, eikä ole sinuun 100% sitoutunut...siskolle kunnon selkäsauna ja miehelle potku perseeseen:)

    • ;((((((((((((

      Nämä provoketjut saavat aina jostain syystä valtavan kirjoittajamäärän, miksiköhän??

    • Ajatteluttaa

      Kannattaisi ottaa oikein kunnon hajurako. Ei tarvitse tapailla. Muuttakaa vaikka toiselle paikkakunnalle. Kyllä sun miehen kuitenkin pitäisi tehdä tästä loppu, mutta miehillä on niin harvoin sitä munaa suhteessa omiinkaan sukulaisiinsa. Jos miehesi tapaa sisartasi, vaikka sinä et tapaa ja olet esittänyt toivomuksen, niin silloin kyllä mielestäni haiskahtaa. Eivät kai he kuitenkaan mitään sydänystäviä ole, niin että mielenkiintoista juttua ei meinaa saada millään poikki.

    • JJ

      VAI NIIN

    • Syöjätärkö

      Tuttuni on sillä tavoin mieleltään sairas, että hän saa suurimman mielihyvän juuri siitä, että saa jonkun pariskunnan välit poikki sillä, että vamppaa miehen. Hän myöntää itse, että seksi ei tunnu "sallitun" kumppanin kanssa millekään. Hän vieläpä kerskailee saavutuksillaan. Pilkkaa ja ivaa naisia, joiden miehe on onnitunut viettelemään. Hän myös huolehtii aina tarkasti, että vastapuolen vaimo saa asian tietoonsa. Tällöin hänen hekumansa on täydellinen. Sairas ihminen.

      Eihän miehen viettely ole mikään konsti. Melkeinpä mies kun mies on vietävissä, jos sopiva paikka tulee eteen.

    • 3/4

      ihmiset nyt on niin tekopyhiä, kyllä sitä tosielämässä sattuu ja tapahtuu ,minäkin olen nainut muijan kolmea siskoa ja kaikki aloitteet on tullut siskojen puolelta, on ollut niskat kipeenä ja on pitänyt hieroa ja siitähän se on lähtenyt etenemään seksiksi

    • pani sin

      Kyllä varmanan panisin siskoasi tuolla kuvailullasi. Viitsitkö lähettää kuvan vaikka pelkästä hänen rintavarustuksestaan niin voisin kommentoida taas jotain?

    • dese_tiitu_borg

      tää on varmaanki provo trolli tää keskustelun alottaja ku se näin vaa katos :) ,mut jos tää on oikeesti totta nii tosi inhottava sisko ,kandee kyll vaa ettiä oma asunto ja muuttaa erillee tästä siskosta ,ja miehelle pitäs sanoa suorat sanat että hän lopettaa sen vastakaijun antamisen tälle siskolle ,nii ikävää ku se onki mutta kannataa lopettaa ton siskon kanssa tykkenää yhteys :I ZEmiä jos tää oliki totta

    • sitä ei ole

      Siskot ei ajattele lopulta kuin omaa itseään, se siitä siskorakkaudesta.

    • Juhaniaho

      Nyt Pitkä tuijotus peiliin..... Miten voit kieltää mahdollisuuden siskosi onneen.

      Eikä se tarkoita että sinun onnesi vähenisi siitä. Härkää sarvista kiinni nyt ja ehdotat että kokeiltaisiin olla kolmestaan suhteessa. Vaikka saman peiton alla tai vuoro yöt. Mikä teitä naisia oikein vaivaa. Ei se järvi soutamisesta kulu

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14891
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3085
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3079
    4. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3076
    5. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3075
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3074
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3064
    Aihe