Sodan muisto

jn31

Tuolla nimellä esitettiin -80 luvun lopulla jatkosarjaa sarjalle Sodan tuulet,se on kerran tullut uusintana nelosella mutta en saanut sitä silloin talteen ja kysynkin jos joku tietää onko siitä mahdollisesti olemassa video VHS,tai DVD.
Tai onko se mahdollisesti tulossa uusintana nyt kun muitakin uusintoja tulee ihan solkenaan?

20

1430

  Vastaukset

  • Molemmista on saatavilla dvd:t ilman suomenkielisiä tekstityksiä (Esim. amazon.comista löytyy)

   Sodan tuulista on ainakin lisäksi suomenkielinen julkaisu. En tiedä miten on saatavilla esim. nettikaupoista. Kirjastostahan voi myös kysellä ja videovuokraamoista.

  • -80 luvulla tallennettiin tv sarjoja VHS kasetille ja Kari Suomalainen jossain yhteydessä leveili sillä että Hänellä on Suomen laajin kasettikokoelma,mihin lienee joutunut moinen arkisto?
   Olen etsinyt henkilöä joka mahdollisesti olisi tallentanut v.-86 tai-87 esitetyn sarjan joka oli jatkoa SODAN TUULET sarjaan ja nimeltään SODAN MUISTO.
   En ole tuota löytänyt kirjastoista enkä divareista ja jos jollakin sattuisi olemaan tuo sarja nauhalla niin neuvotellaan.
   Olen sen kerran nähnyt telkkarista,muistaakseni se tuli nelos kanavalta ja sielläkin on ohjelmavastaava kesälomalla joten asia varmistuu vasta joskus elokuussa,olen asiaa kysynyt ja sain vastauksenkin mutta etsin nyt henkilöä joka olisi tuon sarjan taltioinut.

   • Hei!
    Löysitkö henkiloä ,joka oli tallentanut sodan muisto sarjan??
    Olisin kovasti siitä kiinnostunut itsekin.


   • Mekr kirjoitti:

    Hei!
    Löysitkö henkiloä ,joka oli tallentanut sodan muisto sarjan??
    Olisin kovasti siitä kiinnostunut itsekin.

    Haeskelin aikani tuota jatko-osaa mutta kun sitä ei mistään löytynyt niin lopetin sen etsimisen ja jos sellainen vielä jostain löytyisi niin pitäisi kiireesti viedä VHS laite korjaamoon.
    Olisi se ollut kiva katsoa se jatko-osakin kun sen sodan tuulet osaan jo ulkoa,niin monasti olen sen katsonut.
    tev.jn31


  • Sodan muiston haluan ehdottomasti nähdä uudelleen. Se tuli katottua joskus 7-vuotiaana.

   Jäi mieleen kun siinä eräs natsi roikotti jaloista pää-alaspäin pikkupoikaa. Jäi kammottelemaan mieleen...

   Nyt aikuisena olisi hienoa nähdä koko sarja uudelleen.

   • Hyvä kopiokone!
    Mistä olet tämän pätkän kopioinut,onko sulla ehkä muitakin"pätkiä"tästä sarjasta?
    Minulla on VHS nauhoilla sarjan alkuosa,eli sodan tuulet mutta kun se jatkosarja aikoinaan tuli Subilta niin ei minulla ollut silloin yhteyttä tuohon kanavaan ja se jäi nauhoittamatta,olen sen sarjan kuitenkin nähnyt muistaakseni maikkarilla mutta jostain syystä se jäi nauhoittamatta ja haluaisin kovasti nähdä sen uudestaan ja mieluimmin tekstitettynä.
    Olen esittänyt maikkarille sen uusintaa mutta mitään vastausta en ole saanut,voisi auttaa jos useampi ottaisi sinne yhteyttä ja pyytäisi uusintaa.
    Sarjassa oli myös autenttisia kuvia siitä mitä holokausti oikeasti oli eikä ehkä ole kivaa katsottavaa 7 vuotiaille,mutta se olisi kyllä hyvää tarinaa nykyajan sodan lietsojille katsoa miten julmaa sota voi olla.
    Odotan kovasti että se uusittaisiin ja mieluimmin tekstien kera.


  • Ihan youtubesta löysin. Uskoisin, että sarja kyllä julkaistaa vielä joskus dvd:nä.

   No kaikkihan on nykyään netistä imutettavissa...

   • Niin joo. Kirjailija on Herman Wouk.

    Ajattelin käydä lukaisemassa tuono sosdan muiston.


  • Se tuli vuonna 1990 tai -91, ei 80-luvulla.

   • Tuota jatko-osan esitysvuotta en muista mutta se alku,eli sodan tuulet tuli v.1984 jolloin nauhoitin sen VHS kasetille ja nyt olen sen myös dikitoinut mutta se jatko-osa kiinnostaa edelleen ja kun se on joskus tullut,muistaakseni Subilta,niin se oli myös tekstitetty Suomeksi ja valtaosa alkuperäisistä näyttelijöistä oli siinä mukana,osa oli tosin vaihtunut ja se hieman häiritsi mutta kyllä pääosan esittäjät olivat samat kuin sodan tuulessakin ja se jatko-osa alkoi aivan samasta paikasta kuin mihin sodan tuulet loppui.
    Olisi kyllä hienoa nähdä tuo jatko televisiosta mutta mikä mahtaa olla syynä että sitä ei ole uusittu kun kaiken maailman Turhapurotkin näytetään jatkuvasti uusintoina?


   • jn31 kirjoitti:

    Tuota jatko-osan esitysvuotta en muista mutta se alku,eli sodan tuulet tuli v.1984 jolloin nauhoitin sen VHS kasetille ja nyt olen sen myös dikitoinut mutta se jatko-osa kiinnostaa edelleen ja kun se on joskus tullut,muistaakseni Subilta,niin se oli myös tekstitetty Suomeksi ja valtaosa alkuperäisistä näyttelijöistä oli siinä mukana,osa oli tosin vaihtunut ja se hieman häiritsi mutta kyllä pääosan esittäjät olivat samat kuin sodan tuulessakin ja se jatko-osa alkoi aivan samasta paikasta kuin mihin sodan tuulet loppui.
    Olisi kyllä hienoa nähdä tuo jatko televisiosta mutta mikä mahtaa olla syynä että sitä ei ole uusittu kun kaiken maailman Turhapurotkin näytetään jatkuvasti uusintoina?

    Sodan tuulet -boksi on ollut myynnissä isommissa marketeissa jo pari vuotta, mutta jatko-osaa eli Sodan muistoa ei ole näkynyt (mikä on tyhmää sillä olisi ollut fiksua pistää boksit samaan aikaan myyntiin). Amatzonista kuitenkin kyseinen boksi löytyy, ei muuta kuin englantia opettelemaan...
    http://www.amazon.com/War-Remembrance-Complete-Epic-Mini-Series/dp/B001CDLATY/ref=pd_cp_mov_0/185-6089985-2689733


   • syko1 kirjoitti:

    Sodan tuulet -boksi on ollut myynnissä isommissa marketeissa jo pari vuotta, mutta jatko-osaa eli Sodan muistoa ei ole näkynyt (mikä on tyhmää sillä olisi ollut fiksua pistää boksit samaan aikaan myyntiin). Amatzonista kuitenkin kyseinen boksi löytyy, ei muuta kuin englantia opettelemaan...
    http://www.amazon.com/War-Remembrance-Complete-Epic-Mini-Series/dp/B001CDLATY/ref=pd_cp_mov_0/185-6089985-2689733

    Kiitos syko1 kun olet huomioinut tarpeeni mutta ikävä kyllä haluan sen suomennettuna,eli tekstitettynä kun on tuo engelska päässyt niin ruostumaan ja sen sodan tuulet nauhoitin aikoinaan VHS kaseteille ja nyt olen ne digitoinut mutta kaipaan edelleen sitä jatko-osaa.Olen sen kerran nähnyt mutta se jäi silloin nauhoittamatta ja yleensä jälkeenpäin ollaan monasti harmissaaan kun ei tullut tehtyä niin kuin olisi pitänyt.
    Kiitos jokatapauksessa ja hyvää syksyä vaan.


  • Fiktiota, osittain.

  • Tervehdys! Minulla on vhs kopiointi Sodan Muistoista. En mene takuuseen laadusta. Itsekin olen odottanut samasta jatko-osasta dvd versiota suomen teksteillä, mutta ei taida olla vielä ilmestynyt. Tuosta vhs taltioinnista en raski luopua, kun elokuvan keräystä harrastan. Mm jn31 oli digitoinut ykkösosan. Jos saisin myös digitoitua tämän kakkoskauden, voisin sen pistää jakoon pientä korvausta vastaan.

  • Julkaisu firmat taas loistavat julkaisemalla toistamiseen Sodan tuulet, Dvd:ksi mutta ei taaskaan Sodan Muistoja dvd:lle. Aivan käsittämätöntä toimintaa.

  • Se loppuosa on tämä: War and Remembrance - The Final Chapter

   • sodan muisto tullut kesällä 86


   • Anonyymi kirjoitti:

    sodan muisto tullut kesällä 86

    sodan muisto tullut 90-91. sodan tuulet vuonna 1986


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   Kotimaiset julkkisjuorut
   179
   6501
  2. Jaksamista Sofia ja Stefan!!

   Voimia molemmille. Stefu päivä kerrallaan. Sofialle kiitos, että olet kunnioittanut Stefania, etkä ole ruotinut hänen asioitaan julkisuudessa, mi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   3210
  3. BB-Sini puhuu tiukkaa asiaa BB-julkkisten kohtelusta somessa

   Tullut itsekin kolmekymppisenä somen suurkuluttajana todella kauhisteltua tätä järkyttävää lynkkausta ja syitä siihen. Netissä liian monilla ihmisillä
   21
   2084
  4. Tutkittu on: talviaika parempi

   Puoliin päiviin makaavat vätykset tietysti ovat eri mieltä, mutta työtätekeville ihmisille uutinen on hyvä. "Pysyvään kesäaikaan siirtymistä on kokei
   Maailman menoa
   340
   1809