Halaatteko usein?

Miten teillä?

Kuinka usein halaatte puolisoa?

25

408

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pus ja halia

      Joka päivä..mies antaa aina pusun joka aamu kun menee töihin..ja taputtaa peffaan...ja kerran kun menin jo pihalle autolleni tämä kultamuru juoksi sisältä ja sanoi:eipäs unohdeta suukkoa! ja ollaan oltu yli 20v yksissä..:)

    • pusuja ja haleja

      Halitaan muutaman kerran päivässä ja joka aamu töihin lähtiessäni annan vaimolleni suukon. Kuten myös aina rakastelun jälkeen.

    • aj<bvdsk<

      Halataan yleensä monta kertaa päivässä, joskus saattaa mennä päivä ilman halausta, mutta ilman suukkoa ei koskaan (paitsi jos toinen on kunnolla sairaana :D).

    • halipusu :)

      Halitaan ja pusitaan monta kertaa päivässä.

    • Paskan puhujat

      Mutta montako kertaa halitte lapsianne, hjekin odottavat sylia , silityksiä. Sain kokea eron tuoman lapsen tuskan, kun hän pyysi silittämään saadakseen unta.
      Joten antaisin kunnolla piiskaa teille eronneille islille ja äideille kunnolls, sillä kaikkein tärkeimmän olette unohtaneet itsekkyydessänne, omat lapsenne.

      Puhutte täällä palstoilla täyttä P-----a, sillä ette näytä ymmärtävän lainkaan missä tilantessa lapsenne joutuvat elämään. Kuvittelette lapsilla olevan paremmin kuin on, sillä lapset todella ovat peloissaan.
      Itse etsitte jos ei ole jo uskottomuuden kautta tullut uusi suhde, se suhde on oma leikkikalunne, enkä edes toivo lapsenne koskaan joutuvan kosketuksiin tuollaisen ääliön kanssa.

      • Eronnut mies

        Ja sinä olet vakaasti sitä mieltä, että lasten on elettävä keskellä avioliitto-helvettiä? Häh? Lapsi katos ei ole tyhmä.


      • pusuja ja haleja

        Olen naimisissa, en eronnut.


      • Miksi ihmeessä räyhäät avioliitto-palstalla eronneiden vanhempien itsekkyydestä? Ap kysyi gallup-tyyppisen kysymyksen siitä, kuinka usein puolisot halaavat toisiaan. Kyse ei siis ollut lapsista tällä kertaa. Ja voisin kuvitella, että jos puolisot halailevat toisiaan, niin tuskinpa lapsetkaan ilman niitä jäävät (jos siis lapsia edes on).

        Meillä halataan päivittäin, kuten myös pusutellaan. Muutenkin osoitetaan hellyyttä toisillemme ja pientä flirttiäkin pidetään yllä. :) Tuntuu ihanalta olla lähellä toista.


    • ikisinkku35

      Mun vanhemmat ei koskaan halannut mua. Nille oli tärkeämpää viinan juonti jota ne harrasti joka päivä.

    • Oli muuten hyvä kysymys…

      Aluksi mieheni ei tykännyt halailuista. Hän väitti että se on ”kakaroiden hommaa”. No, edellisessä liitossa ei oltu halattu kuin vain silloin kun halutti. Sekin siis salaa.

      Aloitin siis myyräntyöt. Aina kun nähtiin ja erottiin – väillä ihan muutenkin vain – otin ja halasin. Vieläpä pussauta moiskasin päälle. Kyllähän miestä nolotti mutta tykkäsi kuitenkin.

      Pyrin siihen että jokaisena päivänä tulee halata, vaikka ihan vähän. Ärinöistä ja murinoista huolimatta. Se mikä on olut hienointa, mies halaa ja pussailee vaikka toisten nähden. On oma aloitteinen ja tulee itsekin halaamaan tai suukottelemaan ellen itse muista.

      Ei mikään pidä rakkautta niin kukkeana kuin halaaminen ja pienet kosketukset päivittäin. Tässä eräänä päivänä leijuin ilmassa kun mies lähti asioilleen mutta tulikin takaisin ja sanoi, että halaus jäi!

      • miuuuu

        Ihana vastaus :)

        Mekin halaamme ja pusuttelemme joka ikinen päivä,monta kertaa. Minusta kosketus on erittäin tärkeä suhteessa,se vahvistaa rakkautta,piristää mieltä,saa tuntemaan itsensä rakastetuksi. Silloin tällöin mieheni saattaa juosta luokseni vain halatakseen minua ja sanoakseen että rakastaa minua. Silloin sydämeni meinaa pakahtua,kun tajuan kuinka ihana,hyvä ja rakas mies minulla on.

        Löytyisikö onni näin 09.47 sanoi "Halaaminen tai moni muukaan asia ei kerro rakkaudesta. Todellinen rakkaus on välittämistä mitä suuremmassa määrin, toisen huomioimisesta kaikissa elämän tilanteissa, niin hyvissä kuin pahoissakin"

        Tottakai halaaminen kertoo rakkaudesta! Halaamisella ja suukottelullahan rakkautta juurikin osoitetaan. Jos halailut ja suukottelut jäävät pois,niin ei silloin rakkauttakaan juurikaan ole. Pariskunta joka ei halua koskettaa toista ei taida kauan pysyä yhdessä.


    • avioliiton arki

      10v naimisissa ja ei olla enää halattu moneen vuoteen :-\

    • Löytyisikö onni näin

      Halaaminen tai moni muukaan asia ei kerro rakkaudesta. Todellinen rakkaus on välittämistä mitä suuremmassa määrin, toisen huomioimisesta kaikissa elämän tilanteissa, niin hyvissä kuin pahoissakin. Se on myös yhteisten näkemysten kautta elämisessä. Yhteisesessa rahan käytön suunnittelussa ja yhteisessä lasten kasvatuksessa samanlaisin rajoin.

      Jos toinen on esim. sairaana toinen lohduttaa, jos tyuö on raskasta, toinen tekee silloin kotona enemmän.
      Se on myös luottamista ja vapauden antoa toiselle osallistua yksinkin omiin harrastuksiin. Liika yhdessäolo alkaa ahdistaa, se onkin mielestäni mustasukkaisuutta ja epäluottamusta.
      Jokainen päivä pitää olla yhteistä keskustelua.
      Nykyisin työn vaatiessa jopa ulkomaan matkoja ja kotmaan matkoja, tulee puolison antaa siihen mahdollisuus motkottamatta, pitää luottaa. Se on kyllä paljon pois perheeltä, mutta mitä muutakaan voisi tehdä, että työpaikka säilyy.
      Silloin tarvitaan todellakin toisen tukemista, sillä ei sillä matkailijalla ole hyvä mieli, jos aina saa motkotukset jo lähtiessä, silloin on vaarana etsiä lohtua matkalta.
      Eikä aina tarvitse lomalla yrittää ehtiä joka paikkaan, ulkomaan matkoille ja erilaisiin tapahtumiin, pitää olla perheen omaa aikaa vaikka luonnossa oleskeluun. Korvienkin pitää levätä ja ennenkaikkea mielen.

      • Onni väärin päin

        Mitä tämä tarkoittaa ? Mitä tekemistä tällä on halaamisen kanssa ?

        Jos 'rakastaa' ja haluaa tuottaa hyvää oloa ja terveyttä toiselle / toisille, niin halaus on helpoin, kätevin, mukavin ja ihan ilmainen tapa osoittaa se.

        Lohdutusta, luottamusta, keskustelua, jne. on varmasti sellaisissa suhteissa, joissa halataankin. Halaamattomista sen sijaan puuttunevat kaikki muutkin kommunikoinnin muodot, jos helpointa ja ihaninta tunteiden ilmaisutapaakaan ei osata käyttää.


      • exäkäs

        " Halaaminen tai moni muukaan asia ei kerro rakkaudesta" .

        Olen eri mieltä, minusta toisen lähellä olo halaaminen ja koskettelu, suukottelu kertoo juuri siitä, että toinen on rakas.

        Toki joku voi tehdä sitä tavan vuoksikin, mutta yleensä, kun välit alkaa viilentyä, ei halailu ja suukottelukaan enää kiinosta.


      • exäkäs kirjoitti:

        " Halaaminen tai moni muukaan asia ei kerro rakkaudesta" .

        Olen eri mieltä, minusta toisen lähellä olo halaaminen ja koskettelu, suukottelu kertoo juuri siitä, että toinen on rakas.

        Toki joku voi tehdä sitä tavan vuoksikin, mutta yleensä, kun välit alkaa viilentyä, ei halailu ja suukottelukaan enää kiinosta.

        olet oikeassa, meillä halailu ja pusuttelu on kestänyt jo 22 vuotta, eikä loppua näy.


      • Onnittelut!
        Maraton1970 kirjoitti:

        olet oikeassa, meillä halailu ja pusuttelu on kestänyt jo 22 vuotta, eikä loppua näy.

        Meilläkin halailu ja pusuttelu on päivittäistä, suhteemme on kestänyt vasta 18v.
        P.S. Lapsiakin halaillaan riittävästi (liikaakin heidän mielestään), eikä murkutkaan sitä pidä pahana oikeassa paikassa(=kun kukaan muu ei näe..).


    • oikea mies

      Mielestäni parempi kysymyksen asettelu olisi:
      paljonko halauksia ja kauanko ollut kyseisessä suhteessa?

      Aivan lässynlässyä vastaukset, että halataan koko ajan tms. jos suhde kestänyt esim alle vuoden..

      Eli uusi GALLUP. Kuinka usein halauksia/kauanko suhde kestänyt?

    • miuuuu

      Yhdessä ollaan oltu 6 vuotta halailuja ja pusutteluja on päivässä n. 10-15.
      Sitten on vielä takapuolen puristelut, ohimennen tehdyt kevyet hyväilyt,me kävelemme oikeastaan aina käsi kädessä ja usein tulee pidettyä kädestä kiinni automatkoillakin :)
      Molemmille koskettamien on jotenkin luontevaa ja sitä myös teemme usein. Ja toivonkin,että halailisimme toisiamme vielä 70-kymppisinäkin.

    • Mies 45***

      Eipäs juuri halailuja saa. Ja silloin kun tartun halatakseni hän pyrkii pois. Aika huonolla mallilla näytää olevan. Ja tätä jatkunut 25 v. Nuorina seurustelu vaiheessa hän tykkäsi halailla, mutta eipäs sen jälkeen. Seksiä saa aina vain harvemmin. Enpäs tiedä mitä tässä tilanteessa tekis? Sisälläni oleva puute ja kaipuu vain kasvaa. Olenkohan itse aiheuttanut hänen kylmyytensä? Ehkä niinkin voi olla.

    • että silleen

      Meillä on halattu viimeksi noin kolme vuotta sitten.

    • lopunalkua

      Ei olla halattu enää vuosiin. Eikä sekstailtu. Naimisissa 10 v.

    • Jättehalipula

      Onneksi naimiainen on vain virallinen suhe, joka ei mitenkään estä halaamasta ketä tahansa muuta, joka on halaukselle altis.

    • jjjk1967

      Joka päivä:o)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe