En osaa naisten kieltä!

big problem

Olen reilu parikymppinen mies ja työssäni keskustelen perusteellisesti hyvin erilaisten, eri ikäisten ihmisten kanssa. Harvemmin kuitenkin nuorten naisten, sillä työpaikkani asiakkaina ei juurikaan ole nuoria naisia. Monesti on sanottu että osaan hoitaa asiat hyvin juuri sosiaalisuuteni takia.

Mutta mutta. Kun tapaan oman ikäisiäni kiinnostavia naisia, en saa juttua aikaiseksi sitten millään. Minua kun ei ole liiemmin kiinnostanut leffat ja baari-illat, mistä hemmetistä sitä juttelisi että puhuttaisiin samaa kieltä. Vanhempien naisten kanssa jutustelu taas onnistuu kuin tyhjää vaan. Juttu alkaa luistaa heti vaikkei puheenaihe olisi sen kiinnostavampi kuin päivän sää. Harmi vaan etten ole hakemassa itselleni äitiä vaan tyttöystävää. Jostain normaaleista ajankohtaisista jutuista puhellessa nuoret naiset vastaa vaan tasapaksulla äänellä "nii" "joo" eikä juttu luista. Ehkä se sosiaalisuus on todella mennyt facebookkiin kun sitä ei enää käytännössä osata.

Sanotaan että minusta tulee jollekin hyvä mies ja ihme ettei joku tyttö ole jo napannut minua. Harmittaa tuollaiset jutut. Näkisi sen päivän että joku tyttö kiinnostuu minusta ja osoittaa sen. Onko muuta ratkaisua kuin opetella puhumaan härskejä ja ruveta ryyppäämään. Perjantaina näin että minun ikäiseni "ei minkään näköinen" kännikala sai kaksi tuntematonta naista mukaansa vain huutamalla "Moro mitä kiisselit kohta uppoo lusikka". Äärimmäisen kauniita ja fiksun näköisiä naisia vielä.

Paitsi että minä en ole hakemassa pelkkää seksiä. Ehkä tähän tarkoitukseen tarvitaan taas jotenkin erilaista kieltä..?

77

3514

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miehenkuvotus

      Täytyy myöntää, että kuulostaa lähes omalta tilanteeltani. Sillä erotuksella, että olen 26, ja tulen myös juttuun ikäisteni varattujen naisten kanssa. Koulussa tulee ja töissä tulee juteltua lähes oman ikäisteni naisten kanssa, mutta he ovat poikkeuksetta varattuja. Kun tapaan vapaan naisen niin juttu ei luista sitten pätkääkään. Naiset, jotka tuntevat monesti kehuvat hyväksi tyypiksi, mutta eipä sillä väliä kun vapaisiin ei osaa tutustua.

      Sinun on vain yritettä ja keksittävä se jutun aihe jostain... Ettei sinulle käy samoin kuin minulle, että olet muutaman vuoden kuluttua samassa tilanteessa. Sitten on peli hävitty. SInulla on vielä mahdollisuus. Tässä iässä se on jo kadonnut.

      • 16+4

        Sama juttu. Varattujen, vanhempien tai muuten vaan epäkiinnostavien naisten kanssa pystyn juttelemaan ja olemaan täysin normaalisti, mutta auta armias jos vastaan tulee joku kiinnostava sinkkuneiti. Kieli juuttuu kurkkuun, hikeä pukkaa ja katse pälyilee pakoreittiä.

        Myös 'sinusta tulee jollekin hyvä mies ja ihme ettei joku tyttö ole jo napannut sinua' -jutut joita sukulaisilta ja tutuilta aina kuulee ärsyttää aina ihan sikana. Jaa-a, eipä ole paljon näkynyt!


      • älä yritä liikaa

        höpö höpö mahdollisuuksia on aina. Olet vielä nuori et vain ole löytänyt vielä sitä oikeaa ...naisilla on samat ongelmat, joten yritä unohtaa se että tutustumisen pitäsi päättyä suhteeseen, niin ehkä suhteita syntyykin :)


      • Niin, kyllä täytyy myöntää, että jos te alkupään kirjoittajat 'big problem' ja 'miehenkuvotus' olette sitä mieltä, että tuossa iässä on elämä jo ohi, niin heikossa on maamme tulevaisuus.

        Jos tuota jatkuu, olette kolmenkympin kriisissä valmiita ripustamaan itsenne niskakiikkuun, tuntuu vähän siltä. Mihin olette menettäneet itsetuntonne, vai onko oidipuskompleksin seurauksena ja äitinne 'kiroamina' ainoa vaihtoehtonne mennä munkiksi luostariin?


      • miehenkuvotus
        PontiusPilatus kirjoitti:

        Niin, kyllä täytyy myöntää, että jos te alkupään kirjoittajat 'big problem' ja 'miehenkuvotus' olette sitä mieltä, että tuossa iässä on elämä jo ohi, niin heikossa on maamme tulevaisuus.

        Jos tuota jatkuu, olette kolmenkympin kriisissä valmiita ripustamaan itsenne niskakiikkuun, tuntuu vähän siltä. Mihin olette menettäneet itsetuntonne, vai onko oidipuskompleksin seurauksena ja äitinne 'kiroamina' ainoa vaihtoehtonne mennä munkiksi luostariin?

        Eihän elämä ole tässä iässä vielä ohitse, kaukana siitä. Ei elämä ole riippuvainen parisuhteestä. Kyllä elämässäni on paljon muutakin, opiskelu, työnteko, kaverit, harrastukset... Kyllä elämässä keksii tekemistä ilman parisuhdettakin.

        En usko, että olen muutaman vuoden päästä köyden jatkona, koska en löydä itselleni naista. Keksin kyllä tekemistä ja itselleni kehittämisen aiheita. Mutta sen olen vain kuullut jo niin monesta suusta, että miehellä, joka ei ole seurustellut, ei ole enään 26:na mitään mahdollisuutta. Eihän elämä ole ohi, vain yksi osa on mennyt ohi.


    • kekkekkee

      Olen myöskin kaksikymppinen ja tutulta kuulostaa. On muutama naispuolinen samanikäinen kaveri mutta siihen se sitten jääkin. Hankala päästä pintaa syvemmälle.

    • uhbgtui

      Minulla on sama ongelma päinvastoin, olen reilu parikymppinen nainen enkä taida osata miesten kieltä! Koko ikäni olen opiskellut/työskennellyt/oleillut naisvoittoisilla aloilla/seurassa, että olen unohtanut, mistä miehet oikein puhuvat (eikä niitä puheita varmaan edes kannata muistaa jostain yläasteelta). Nyt koen olevani jotenkin liian tyhmä ja liian "nainen" edes aloittaakseni keskustelua...

      Ehkä olet yrittänyt puhua liian ajankohtaisista ja fiksuista aiheista? Vaikea kyllä keksiä mikä tuossa on, kun olet kuitenkin asiakaspalvelutyössä ja sosiaalinen. Muuten yleensä syynä on se, että mies näyttää ruokottomalta/pelottavalta/liian vaativalta/epäsosiaaliselta/epäilyttävältä/pelurilta/tylsältä.

      Mutta pliis älä vaan rupea huutelemaan törkeyksiä, oikeasti järjissään olevat naiset eivät kyllä kiinnostu.

    • Tip for the day

      Suorituspaineethan ne. Varattujen kans ei tartte suorittaa omaa persoonaansa mutta sinkkujen/mahdollisten kandidaattien kanssa "täytyy".

      Pipo löysemmälle. Ihan samoja juttuja ne sinkutkin puhuvat kuin varatut jne.

      • Ratto-Raili

        Niih,kuten työstä,lomista,lapsista,harrastuksista,ilmoista,matkoista,palkoista,veroista ja rahasta.Hik!


      • varattu nainen

        Huomionarvoista Tip for the dayn jutun lisäksi on se, että varatut naiset / vanhemmat naiset ovat yleensä keskusteluintoisempia ja vapaampia juttelemaan monenlaista, koska ei tarvitse väkisin tulla hyväksytyksi - oma mies kun kotoa jo löytyy.

        Itse naisena ainakin olen huomannut, että miesten kanssa on helpompi ystävystyä kun on selvästi varattu. Ennen kuin seurustelin, täytyi koko ajan pelätä, että tykkääköhän tuo musta vaan kaverina vaiko enempikin - ja kumpi on sitten parempi kenenkin kohdalla.. Suorituspaineet on poissa ja ystävystyminen on helppoa näin varatulle naiselle -> varattujen naisten kanssa on helpompi ystävystyä koska he eivät pohdi liikaa tykkäysjuttuja!


    • starshiptrooper-82

      Aika hyväksi koettu neuvo on: Heti onnistuu/löytää mimmin, kun lakkaa yrittämästä. Itelle kävi juuri näin! Onnea metsästykseen ;)

      • miehenkuvotus

        Ei toimi aina. Itse lakkasin yrittämstä viisi vuotta sitten. Sen jälkeen ollut todella hiljaista.


      • ...---...

        Tätä virttä tulee niiltä, joilla ei oikeastaan koskaan ole ollut mitään ongelmaakaan.

        Tyyliin,, silloin 16 veenä lopetin etsimästä ja heti tuli pimpsaa ovista ja ikkunoista. Se on pelkkää elämänkokemusta aidan toiselta puolelta.


      • Kesähattara
        miehenkuvotus kirjoitti:

        Ei toimi aina. Itse lakkasin yrittämstä viisi vuotta sitten. Sen jälkeen ollut todella hiljaista.

        Hmm,hijaisuushan on aavistus jostakin?Hmm, hyvästä,tulevasta.


      • Muistan eräänkin
        Kesähattara kirjoitti:

        Hmm,hijaisuushan on aavistus jostakin?Hmm, hyvästä,tulevasta.

        hiljaisen tapauksen joka kuoli Helsingissä kotiinsa, eikä kukaan kysellyt hänen peräänsä. Ruumis löydettiin monien kuukausien päästä omasta kodista. Vaikutti melko yksinäiseltä. Ei ollut tarkoitus pelotella...


      • joooooo1234567890
        Muistan eräänkin kirjoitti:

        hiljaisen tapauksen joka kuoli Helsingissä kotiinsa, eikä kukaan kysellyt hänen peräänsä. Ruumis löydettiin monien kuukausien päästä omasta kodista. Vaikutti melko yksinäiseltä. Ei ollut tarkoitus pelotella...

        Eräs toinen yksinäinen samassa kaupungissa makasi kuolleena kotonaan 6 vuotta ilman että kukaan kaipasi... vai puhutaanko me nyt samasta tapauksesta?


      • Mies
        miehenkuvotus kirjoitti:

        Ei toimi aina. Itse lakkasin yrittämstä viisi vuotta sitten. Sen jälkeen ollut todella hiljaista.

        Eihän se toimi jos jäät kotia aina. Kokeileppa mennä ulos sillä asenteella. Silmät kannattaa silti pitää auki.


    • ei kannata niinkään stressata siitä mitä sanoo.. jos etukäteen miettii vuorosanat, voi juttelu olla sitten sen mukaistakin, työlästä ja vaivautunutta.. oo oma itses ja rentoudu, jos ei juttu luista niin jatka ympärille katselemista ja silmäile uusia kohteita :) eiköhän ajan mittaan se kiinostava omanikäinen tyttö sieltä jostain eteen tipahda :)
      p.s ei kannata yleistää ;D

      • Nuori vielä kasvaa

        Puhut totta, kun lakkasin olemasta niin hermostunut ja lopetin itseni arvioimisen tuli muille tutustumisesta paljon helpompaa.

        On ongelma toinen että kiinnitän varattujen paremmin kuin sinkkujen huomion.


    • nyhverökö

      Olisipa video arvosteltavana. Todennäköisesti olet ikäistesi tyttöjen mielestä kaverina kiva, mutta miehenä ylikorrekti "puhuva pää", joka ei herätä mitään viboja fyysisesti. Millainen ruumiinrakenne ja kunto sinulla on? Ehkä lihasmassan hankkiminen kuntosalilla ja esim. uimarina parantaisi habitustasi huomattavasti.
      Ruumiinkieli! Tee itsevarma, miehekäs, "macho" ensivaikutelma, vaikkapa hieman pinnistellenkin, sitten silmiin katselua, hymy, ajattele mielessäsi "tuon tytön kanssa olis kiva rakastella" ja osoita ihailua neidolle sanoin ja elein. Kosketa luontevasti keskustelun lomassa jotenkin tyttöä, josta olet kiinnostunut.
      Ei ole tainnut ennen tulla kokeiltua näitä?

      • hdgjfhdgkjfdk

        Nämähän oli hyviä neuvoja. Yleensä täällä näkee paljon poliittisesti korrektimpaa.


      • Ollivia

        Loistavia neuvoja!

        Puhuvat päät puhuvat "asioista" , myös silloin kun puhuvat itsestään. Tunteita peliin.


    • nyhverökö

      Kiva saada miinusta kun yrittää auttaa nuorta miestä : )

    • damnna

      Tunnen yhden samantyyppisen kundin. Tosi hyvä asiakaspalvelija. Ihana ja komeakin vielä, mutta hänestä ei saa selvää onko hän macho vai ujo kun hieman tylysti puhuu..

    • en tiedä mitään

      En oo moneen vuoteen puhunut naiselle, Ellei kaupan kassaa oteta huomioon. Mut yhtään naisystävää mulla ei ole joten en ole naisille puhunu kaverina. en mä tiedä edes mitä niille voi puhuu, eikä mua taida huvittaa edes puhuu nille mitään. Baareissa joskus yritin jotain sanoo mut aina kaikki käänsi selkänsä joten luovutin.

    • Daddy Cool

      Mulla on taas ihan päinvastainen ongelma. Juttu luistaa hyvin naisten kanssa, mutta miesten kanssa pitkästyn helposti, ellei ole jotain yhteistä harrastusta jutunjuureksi. En jaksa spekuloida koko iltaa urheilutuloksista, autoista tai muista ns. tavallisista miesten jutuista ja alan tähyillä naisseuraa. Siinä mielessä tämä on hyvä, että naisystäkanditaateista ei ole koskaan ollut pulaa. Vastaavasti ystävyyssuhteet miesten kanssa jäävät pintapuolisiksi eivätkä kaverit oikein tykkää, kun liukenen helposti kesken äijäillanvieton "parempaan" seuraan..

    • Monimutkanen

      Yleisin virhe on nimenomaan se että puhuu itse liikaa. Ihmiset rakastavat lähtökohtaisesti itsestään puhumista ja sitä että joku on heistä kiinnostunut. Älä siis puhu siitä mitä itse haluat puhua vaan siitä mitä nainen haluaa sinulle kertoa. Ole kiinnostunut hänestä, hänen ajatuksistaan ja elämästään. Pistä väliin aina joitain (yllättävän samanlaisia) kokemuksia omasta elämästäsi kuin hän kertoo. Mutta tee se lyhyesti ja anna hänen jatkaa.
      Näytä siltä että hänen ajatuksensa ovat valtavan kiinnostavia ja hänen elämänsä samoin.

      Tämä nyt oli hieman karrokoitua mutta vähän siihen malliin vaan se menee. Ei kannata yrittää tehdä vaikutusta omilla ajatuksillaan jos nyt ei satu olemaan joku huippufilosofi tai vastaavaa. Siinä tekee helposti itsestään vain ärsyttävän pellen. Kuuntelemalla ja myötäilemällä tekee paljon vähemmän virjeitä. ja kyllä niitä omia ajatuksiaankin pääsee sitten myöhemmin esittelemään kun on ensin saanut naisen kiinnostumaan.

    • 4576558568

      Et ole ainut.

    • keski-ikäinen ämmä

      26 ja peli menetetty..? Älkää viitsikö, pojat. :-) Ei millään pahalla. Jospa se juttu nyt on vaan niin, että kun sopiva nainen sattuu kohdalle, niin juttelu on luontevaa. Ehkä te ette aikuisten oikeesti vaan ole kohdanneet yhtään "oikeaa" naista. Joo, voi "sitä oikeaa" odotellessa muutakin tehdä kuin sukkaa kutoa, tottakai aikuisilla voi olla seksi- ja mitä tahansa muitakin suhteita, mutta kun kemiat kolahtaa niin ei siinä enää mietitä mistä tikusta tekisi asiaa. Wait and see. Onnea matkaan. :-)

      • NäinMeillä

        "Jospa se juttu nyt on vaan niin, että kun sopiva nainen sattuu kohdalle, niin juttelu on luontevaa"

        Juuri näin se menee. Itse en ollut koskaan mikään naisille lirkuttelija ja niinpä ne suhteet jäivätkin syntymättä. Vasta lähempänä kolmea kymmentä sitten kerran kolahti. Enkä vieläkään lakkaa ihmettelemästä miten äkkiä kaikki olikin ihan helppoa ja luonnollista. Ei tarvinnut miettiä mitä puhuu kun saattoi olla vain oma itsensä ja juttua tuli ihan itsestään. Tuntikausia meni siivillä jutellessa (toki sitten tehtiin vähän muutakin...) ja toiseen tutustui helposti syvemmältäkin. Eikä juttu ole ehtynyt viidentoista yhteisen vuoden aikanakaan kun toinen on vain itselle sopiva ihminen.


    • liittattu

      Naisen kanssa eläminen on kulu jossa mies oppii ilmaise´maan niitä tunteita joita nainen haluaa hänellä olevan

      • salapoliisin hattu

        Näin sanoo henkilö, joka on valinnut kumppanikseen vääränlaisen henkilön.


    • chuckplnt

      Saattaa olla, että otat suorituspaineita, mutta toinenkin asia tulee mieleen:

      Eri ikäiset naiset hakevat mieheltä eri asioita. Parikymppisiin naisiin vetoaa pääsääntöisesti enemmän röyhkeän itsevarma ja samalla hieman välinpitämätön tyyppi, jota myös rentuksi sanotaan. Tuo "susta varmaan tulee ihana mies jollekulle" kuulostaa juuri siltä, että olet periaatteessa hyvä tyyppi, muttet seksuaalisesti kiinnostava.

      Kolmenkympin jälkeen naisilla on enemmän tai vähemmän kokemusta ylläolevista tyypeistä. Naiset kuvittelevat voivansa kesyttää tämän itselleen, mutta kun huomaavat sen olevan turhan haasteellista, alkavat nämä kiinnittää toisentyyppisiin miehiin huomiota. Sellaisiin kuin sinä. Keskustelutaito, toisen huomioon ottaminen (ja oman päänsä pitäminen sen verran ettei tarvitse tossun alla olla) ja hyvä asema työmarkkinoilla alkavat nostaa arvoaan. Myös nämä yli kolmekymppiset näkevät päiväunia näistä rentuista ja saattavat satunnaisesti sellaiseen haksahtaakin, mutta seukkaavat mieluummin sinunlaisesi tyypin kanssa.

      Eli joko rupeat ryyppäämään ja puhumaan härskejä, tai sitten keskityt niihin päälle kolmekymppisiin.

    • Yualle

      Pääosa parikymppisistä naisista on pimiöitä. Eiks se kerro heistä aika paljon...

      • chuckplnt

        Lisäys ylläolevaan vielä, että "miesten mies on naisten mies". Eli iästä riippumatta eniten naisia saavat miehet, joita muut miehet arvostavat. Yläasteella gimmat pyörivät luokan koviksen ympärillä ja missit tykkäävät jääkiekkoilijoista, vaikkeivät kiekosta ymmärrä pätkän vertaa. Miesten arvostuksen taas voi saavuttaa monella tavalla. Jopa semmoiset mitään muuta osaamattomat pellet kuin Jaajo Linnanaho saavat naisia, koska he saavat muut miehet nauramaan. Naistennaurattaja-lattarigigolo taas ei pääse läheskään niin pitkälle.


      • ...---...

        Harmi, että kiltistä pojasta kehittyy katkera mulkero, kun on kärsinyt yksinäisyydestä, itsetunnonpuutteesta ja läheisyyden kipeydestä reilun vuosikymmenen pitempään kuin muut ihmiset


      • Tirlittan12

        Kertokaappas nyt naiset naiselle mikä niissä rentuissa oikein kiinnostaa, kun meikäläistä ne ei saa värähtämäänkään. Niitä kyllä pyöri sinkkuaikoina aina jaloissa,mut kun EVVK.
        Löysin elämäni miehen vasta lähemmäksi kolmekymppisenä. Kolahti heti. Hän on kiltti huolehtivainen ja rakastava. Paras ystäväni.


      • m-55v-Hki

        Rahan perässä alkavat 3-kymmpiset jo juosta. Ehkä hieman nuoremmatkin.


    • 848484848

      Entä jos juttelet ensiksi jollekin sellaiselle ikäisellesi naiselle, joka ei kiinnosta sinua seksi/tyttöystävä-mielessä, vaan ihan pelkästään opettelisit tietoisesti ns. tyhjästä nyhjäsemään jutteluaiheita? Ikään kuin treenaisit, jotta sitten kun tosiaan näet kiinnostavan naisen, niin sinulla on sitä aineistoa, millä lähestyä kauniita naisia, joista olet kiinnostunut.

      On tietysti mahdollista, että ihastut ulkonäöltään sellaisiin ns. tyhjäpääbimboihin, joita ei edes kiinnosta paljon muu kuin muoti, meikit, mainstream-musa ja uusimmat leffat. Ehkä siinä tapauksessa pitäisi herätä kysymys, että oletko ihastunut vaan ulkokuoreen vai onko hänessä myös henkisiltä ominaisuuksiltaan sellaisia seikkoja, joita tyttöystävältä kaipaat?

      Voithan sinä miettiä etukäteen vaikka parikymmentä yleiskysymystä, joilla pystyt kalastelemaan tietoja naisesta. Ne voi liittyä harrastuksiin, opiskeluun/työhön, kyseiseen paikkakuntaan, perheeseen, matkusteluun, ajankohtaisiin aiheisiin, kulttuuriin (urheilu/leffat/musa jne). Kysymykset voi liittyä myös vuodenaikojen tai ajankohtien mukaan esim. lomasuunnitelmat, oletko ilta/aamu-uninen, mikä on lempivuodenaika jne

      Jos nainen vastaa lyhytsanaisesti, se voi johtua: ujous, sinä et kiinnosta häntä, hän on varattu tai olette yksinkertaisesti liian erilaisia.

      • 4+5

        "Entä jos juttelet ensiksi jollekin sellaiselle ikäisellesi naiselle, joka ei kiinnosta sinua seksi/tyttöystävä-mielessä, vaan ihan pelkästään opettelisit tietoisesti ns. tyhjästä nyhjäsemään jutteluaiheita? Ikään kuin treenaisit, jotta sitten kun tosiaan näet kiinnostavan naisen, niin sinulla on sitä aineistoa, millä lähestyä kauniita naisia, joista olet kiinnostunut."

        Ja missähän tälläistä onnistut harjoittelemaan, jos et onnistu luontevasti avaamaan sitä juttelua? Mulla ei ainakaan itselläni ole epäilystäkään, ettenkö keksisi puheenaiheita sen jälkeen kun jää on rikottu, mutta se alkuun pääseminen on aina niin pirun vaikeaa ja harva nainen innostuu rupattelemaan ellet ole heti alusta alkaen jotenkin kiinnostava..


      • gdkhgkfgdk
        4+5 kirjoitti:

        "Entä jos juttelet ensiksi jollekin sellaiselle ikäisellesi naiselle, joka ei kiinnosta sinua seksi/tyttöystävä-mielessä, vaan ihan pelkästään opettelisit tietoisesti ns. tyhjästä nyhjäsemään jutteluaiheita? Ikään kuin treenaisit, jotta sitten kun tosiaan näet kiinnostavan naisen, niin sinulla on sitä aineistoa, millä lähestyä kauniita naisia, joista olet kiinnostunut."

        Ja missähän tälläistä onnistut harjoittelemaan, jos et onnistu luontevasti avaamaan sitä juttelua? Mulla ei ainakaan itselläni ole epäilystäkään, ettenkö keksisi puheenaiheita sen jälkeen kun jää on rikottu, mutta se alkuun pääseminen on aina niin pirun vaikeaa ja harva nainen innostuu rupattelemaan ellet ole heti alusta alkaen jotenkin kiinnostava..

        Tämä kuulostaa varmaan dorkalta, mutta miettii siihen alkuun puheenaiheita ja ehkä lauseitakin, joita sanoa. Niin että pääsee liikkeelle. Jos nainen ei kerta kaikkiaan avaudu juttelulle, niin antaa sen sitten olla.


    • lsksons

      Voisikohan olla että keskityt liikaa vain kauniisiin ja laitettuihin naisiin? Valitettavan usein kauniit naiset ovat ihan liian kiinnostuneita tyhjänpäiväisistä asioista, ei päivänpolttavista puheenaiheista. Eli ei olekaan kielestä kiinni, vaan kohteesta, valitse naisia, joita kiinnostaa muu kuin ulkonäkö, ryyppääminen ja seksi. Yleensä sen näkee ulkonäöstä, nainen ei ole ylimeikattu, tukka luonnollisempi ja vaatteet vaatimattomammat.

    • Maize99

      Sori mutta mä en ymmärrä, miksi keskustelut pitää sukupuolittaa? Eikö ihmisten kanssa voi puhua - ihmisinä?

    • huh huh

      "Perjantaina näin että minun ikäiseni "ei minkään näköinen" kännikala sai kaksi tuntematonta naista mukaansa vain huutamalla "Moro mitä kiisselit kohta uppoo lusikka". Äärimmäisen kauniita ja fiksun näköisiä naisia vielä. "


      Nyt kyllä repesin, jos nuo naiset, jotka vaikuttivat mielestäsi fiksuilta, todellakin olivat fiksuja ja kauniita nuoria naisia, mitä luulet, olisivatko he lähteneet tuollaisen kännikalan mukaan joka huutelee tuolla tavalla?

      No eivät.

      Ehkäpä se pulma lienee siinä. Millaisia naisia yrität? Jos yrität niitä "kauniita", mahdollisesti bimbon näköisiä nuoria naisia joille tällä hetkellä se ryyppääminen on elämä, niin mitä ihmettelet?

      Niitä kauniita, fiksuja nuoria naisia joiden kanssa löytyy puheen aihetta on olemassa, ihme kyllä! Tuli tunne tekstisi perusteella että olet näitä nuoria miehiä, joille kauneus tarkoittaa median luomaa kauneus ihannetta. Avarrappa vähän silmiäsi ja katsele tarkemmin.

      On myös olemassa vaihtoehto että nämä nuoret naiset kenties menevät lukkoon edessäsi, ehkä teet niin kovan vaikutuksen.

      Jaa'a.

      • vbxbvmnxmv

        Tuo on kyllä totta. Kukaan oikeasti fiksu nainen ei taida lähteä tuollaisella huudolla mihinkään. Taisi olla ihan kirjoittajan oma tulkinta se fiksuus.


    • This is Maxi

      mulla sujuu liiankin hyvin ja joutuu aina pulaan kun seikkailee liikaa. parisuhteet sortuu ja sydämet särkyy. osaispa olla taka-alalla edes joskus kun vapaa (tai edes kun varattu) kaunis nainen on jutteluetäisyydellä vaan EI

    • mk

      Otat vain sellaisen 30-40 kumppisen naisen niin saat siitä hyvän seksikaverin eikä sitä heti tarvirse perhettä ruveta perustaa ja vanhemmilta naisislta saa parempaa seksiä kun tytönhupakoilta.

    • Et ole

      ainoa! :(

    • vanha nai..

      eikä koskaan kannata alkaa puhumaan ex-heiloista, miten heidän kanssa on mennyt, siis liian intiimejä asioita ei koskaan eikä kannata haukkua ex.ä

    • wanhempi-hölö

      Älä katelekaan just samanikäisiä! Onnellisin "liitto" on kuulema tutkimusten mukaan sellainen, että naispuoli on muutaman vuoden nuorempi. (2-5v). Samanikäisesi hommaavat kuitenkin itteensä muutaman vuoden vanhemman kollin. Niinkuin piiitkäsä juoksusa homma menee näin. Uso wnhaa!

    • gjäku

      joo-o ja jos ulkoinen olemus ei toista kiinnosta niin saa todella olla aika supliikkimies jotta saa toisen ospuolen kiinnostumaan itsestään..
      nuo treffipalstatkin voi voi..
      ja minkälaisen viestin osaat kirjoittaa tuntemattomalle ihmiselle jotta saisit kiinnostusta osaksesi?
      ja jokaista asiallista naisen tekemää treffiprofiilia kohden on varmaan 400 miehen tekemää profiilia äkkiä arvioiden, ainakin vähänkään pienemmillä paikkakunnilla.

    • metsästys on hauskaa

      Käännät katsos sen hiljaisuuden eduksesi. Osoitat ensin sopivasti kiinnostusta ihan hymyilemällä ja katsomalla. Mahdollisesti sanot hei kohdatessa. Sitten kun pääset lähietäisyydellä katsot vaan syvälle silmiin. Jos tytöllä alkaa polvet notkua, niin siirrät katseen huuliin. Sanot: "Sulla on kauniit huulet". Sitten siirrät omat huulesi noin 10 cm päähän tytöstä, otat alaselästä kiinni ja painat hänet itseäsi vasten. Suutelette intohimoisesti. Sitten lähdet pois.

    • 32

      Vaikutat fiksulta kaverilta. En ymmärrä miksi oikeat ihmiset evät kohtaa, sillä minulla on taas samankaltaisia ongelmia miesten kanssa.

    • J.a.r.i Sillanpää

      Liity Futis-seuraan ja unohda jollei tuo Ihme Teini-ikä mee pian ohi...
      Tai sit tää taas on näitä toimituksen 'Kasvatuspropleemoja'..!

    • K-

      Sama juttu täälläkin, kuin aloittajalla.

    • Nettivinkki

      Nainen - mies -sanakirja ainakin on hyödyllinen:

      Ei = Kyllä (usein myös ei)
      Kyllä = Ei (usein myös kyllä)
      Vaikka = Kyllä
      Ihan sama = Ei
      Olen pahoillani = Sinä tulet olemaan pahoillasi
      Me tarvitsemme = Minä haluan
      Se on sinun päätöksesi = Eihän asiaan ole kuin yksi ratkaisu, ja se pitäisi olla sinullekin selvää
      Tee mitä haluat = Maksat tästä myöhemmin
      Meidän pitää puhua = Minä haluan valittaa
      Siitä vaan, voit mennä = En halua sinun lähtevän
      En ole loukkaantunut = Tietenkin olen loukkaantunut, ääliö
      Oletpa tänään huomaavainen = Et ajattele muuta kuin seksiä
      Rakastan romantiikkaa, sammuta valot = Reiteni ovat läskit
      Keittiömme on epäkäytännöllinen = Haluan uuden talon
      Haluan uudet verhot = Haluan uudet verhot ja verhoilun ja huonekalut ja tapetit
      Kuulin melua = Huomasin, että olit melkein nukahtanut
      Rakastatko minua? = Pyydän jotain kallista
      Kulta, kuinka paljon rakastat minua? = Tein tänään jotain sellaista, mistä et pidä
      Olen valmis minuutissa = Ota kengät pois ja katso TV:stä jääkiekkoa
      Olenko mielestäsi liian lihava? = Sano minulle, että olen kaunis
      Sinun pitää oppia keskustelemaan = Ole kanssani samaa mieltä
      En minä huuda = Tietenkin huudan, koska minulla on hyvä syy

      • big problem

        vittu MITÄ paskaa


    • Puuma&Pentu

      "Olen reilu parikymppinen mies..Vanhempien naisten kanssa jutustelu taas onnistuu kuin tyhjää vaan. Juttu alkaa luistaa heti vaikkei puheenaihe olisi sen kiinnostavampi kuin päivän sää..Onko muuta ratkaisua kuin opetella puhumaan härskejä ja ruveta ryyppäämään."

      ON. Parisuhteessa tärkeintä on henkinen yhteensopivuus ja se ei katso ikää.

      Ikärasistit koittavat väittää ettei ikäeroa saisi olla -3 vuotta enempää, mutta todellisuudessa henkinen ikä ja yhteensopivuus on tärkeintä, varsinkin jos ja kun haluaa pitempiaikaisen parisuhteen.

      Etsi itsellesi henkisesti sopivin kumppani ikäerosta huolimatta. Ja niinkuin joku tuolla kertoikin, yleensä kypsemältä naiselta saa paljon parempaa seksiä. Ei parisuhdetta aina tarvitse perustaa pelkän lasten hankinnan takia. Useimmat parisuhteet voivat paljon paremmin kun ei ole paineita hommata sitä lasta vaan saa nauttia yhdessä olosta.

      Itse olen ollut jo reilut 5 vuotta ihanan nuoren miehen kanssa, vaikka ikäeroa on yli 20 vuotta. Se oikea voi löytyä minkä ikäisistä ihmisistä tahansa.

    • tewkn

      Toivoisin, ettei kiisseli-lusikka -juttu olis totta, mut omasta elämänkokemuksesta voin arvata et se voi ja todennäköisesti on totta. Noi naiset ei ollu kauheen fiksuja vaikka siltä päälle päin näyttivät.

      Itse oon parantanu sosiaalista aloitekykyäni ajan myötä. Oon nyt 22-vuotias. Ja nainen. En ajattele että aloitekyvyn täytyisi onnistua sen mukaan kumpaa sukupuolta ollaan.

      Naiset ei välttämättä mieti onko mies hakemassa seksiä vai jotain muuta. Ne saattaa vaan miettiä et joku kiinnittää huomiota ja se riittää. Kaikille se ei tietenkään riitä. Mulle esimerkiks ei riitä pelkkä huomio. Huomion laatu on se mikä merkitsee.

      Kaikkia ei kiinnosta keskusteleminen, fakta, ja kannattaa ottaa huomioon.

    • 9+4

      Mie joudun taas kerran vuodessa vaihtamaan kantabaariani toiseen, kun tulee tuupattua aina puolet baarin kanttis naisista. Itse en osaa yhtään puhua naisille, hymyilen vaan ja kuuntelen mitä heillä on sanottavaa, ja niihin sitten kommentoin muutamalla sanalla. Kahtokaas poijjaat, se on niin että, älkää miettikö MITÄ sanotte vaan sitä että MITEN. Rauhallisesti, oikealla äänen painolla ja oikeaan aikaan niin johan alkaa luistaa. ;) Itse en koskaan lähde hakemalla hakemaan seksiä, koska aina kun menet illalla kauppastakin hakemaan jotain yhtä tavaraa niin se on loppu, aivan varmasti.

    • Ex Pimp

      Yrität väärää kieltä tosiaankin. Ja ennen kaikkea väärässä paikassa. Mikset mene baareihin? Siellä naiset ovat avoimesti pienessä sievässä. Pakkeja sataa aina ja kaikkialla mutta yrittämällä sinnikäästi alkaa huomata, mikä toimii. Get your act together. Haluatko sä oppia puhumaan naisille vai oppia pysyttelemään poissa baareista ja muista paikoista joissa naisia saa mutta joista et pidä.

      Kehon kieli ja jutut pitää olla sellaisia, että nainen kiinnostuu. Päivän polttavat aiheet eivät kiinnosta nuoria naisia pääasiassa, elleivät ne liity muotiin, ihmissuhteisiin, julkkiksiin, big brotheriin ja muuhun tyhjänpäiväiseen roskaan.

      Tuo kännikalan lausahdus oli tosi hyvä ja osoittaa mikä toimii. Mikään ei tietystikään toimi joka kerta joten älä hyvä mies käytä samaa lausetta. Mutta kännikalan käytös ja huudot osoittivat, että hän on mies, jolla on munaa, itsevarmuutta ja kannattaa ehkä tutustua. Ei silti tarvitse olla noin suorasukainen.

      Baareissa pärjää kun välttää kliseitä ja on vitsikäs. Osaatko laskea leikkiä? Ehkä jopa naisen kustannuksella (paitsi ei ulkonäön). Ethän kehu naista? Ethän näytä siltä, että tarvitset häntä? Onko kehon kielesi ryhdikäs, itsenäisyyttä viestivä ja välillä jopa poiskin päin naisesta?

      "Sanotaan että minusta tulee jollekin hyvä mies ja ihme ettei joku tyttö ole jo napannut minua. Harmittaa tuollaiset jutut."

      Niinpä.... sinusta varmasti näkyy naisille, että olet hyvä ja kunnollinen. MUTTA KUN SE EI KIIHOTA. Ole kunnollinen vasta sitten kun olet jo suhteessa ja nainen alkaa sinulta sitä suoraan vaatia ja sittenkin portaittain unohtamatta kuitenkaan sitä aina niin kiinnostavaa arvaamattomuutta. Se ei saa loppua.

    • Opiskellut...

      Miksette yrittäisi lukea psykologiaa? Joitakin kikkoja voi vain opetella, vaikka turhauttavalta tuntuukin, jos ei voi olla täysin oma itsensä. :)

    • 50 vee

      Päätin jäädä naimattomaksi. Elämä on paljon helpompaa ja yksinkertaisempaa! :)

      • Sinkkumies 44

        Tuo on kyllä niin totta!


    • NaisetTyperiä

      Ei naiset välitä keskustelusta vaan PARRUSTA. Naiset ovat luoneet itselleen typeristä typerimmän järjestelmän, jossa he itsekin kärsivät ja laittautuvat toisilleen. Miehiä kiinnostaa se jalkoväli naisessa, koska päässä ei juuri mikään naisilla näytä liikkuvan paitsi fellaatiossa mahdollisesti. Mies ei tarvitse naista onneen, ainoastaan tehdäkseen jälkeläisen. Osta/kaappaa/höykytä se hiiri vaimoksi, koska niin näyttävät muutkin miehet ympäri maailman tekevän. Pitää itsekin harkita, kypsemmällä iällä, jos lapsia huvittaakin alkaa tekemään. Miehellä EI OLE KIIRE. Naisella on. Kun pennut on naisten tehtävä ennen 40-50 ikävuotta ja sitten alkaa hormonaalinen kuolemantanssi, jota tietysti sivistysmaissa lääkitään ja nainen SAA elää 80 vuotiaaksi.

    • MrFlirt009

      sure-shot lines to use with girls:
      You are beautiful....... you are cute.... you are funny......... you are smart...... your hairs look good......... can i smell it? ...............niin poispäin

    • kimuli111111

      Nimimerkkien: Ex Pimp, chuckplnt (14:18) ja monimutkainen jutuissa on asiaa!

    • NÄIN!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ole miehekäs mies! Jos olet puhelias ja tykkäät puhua vain älyllisiä asioita eikä rentoa jutustelua, naureskelua, vitsailemista ja ennen kaikkea ITSENSÄ LIKOON LAITTAMISTA! (eli sitä että uskaltaa heittäytyä aisiohin ja pelleillä sopivassa määrin) ole niin saatat vaikuttaa liian kiltiltä pojalta ja jos vielä pukeudut fruittarimaisesti viimeisen muodin mukaan.. eli olet massaporukkaa! Ulkonäköä katsotaan ensin. Suomikin on niin sellanen paska maa että kun joku asia tulee muotiin niin kaikilla on sitä päällä!!!!! ***** mikä maa! ulkomailla kaikki on omia itsejään ja pukeutuvat niin kuin huvittaa. Sekin kertoo mun mielestä siitä että kun pitää mennä muotiin mukaan on epävarma itsestään. monesti. ei aina.

      Ei tartte mikää pulsu olla mutta oma persoonallinen tyyli.
      Itse naisena en viihteellä innostu älyllisen nörtin näköisistä älyköistä, jotka eivät osaa pitää hauskaa!! Pikku vinkki: NAURU ON SE MIKÄ YHDISTÄÄ IHMISIÄ!

    • pm

      Juttu on niin että naisiin uppoaa vanhat kliseet. Näytä itsevarmalta, mutta ole puheissasi herkkä. Muista kehua naisen olemusta jokapäivä, jos jotakin piirität. Nainen haluaa tuntea todella olevansa nainen. Naisen iskeminen on myyntitilanne. Sekin vetoaa naiseen jos näkeevät että olet muillekkin haluttu, kiinostavuus lisääntyy.

    • 23v.täys'päinen akka

      se että ne ikäisesi ovat tyhjäpäitä pissiksiä on suurin syy Koska saat puhuttua varattujen tai vanhempien naisten kanssa paljastaa ettei vika ole suinkaan sinussa vaan niissä tyhjäpäissä.

    • mammaminna

      Ehkä ne onkin nuorempia ja katsovat pitkällä nenällä, kun keski-ikäinen mies kuolaa ja vonkaa heidän peräänsä. Kyllä niillä tyhjäpäillä nuorillakin on tasonsa, ei ihan 45-vuotias kaksikymmppiseksi hetkessä muutu vaikka kuinka itsestänsä liikoja luulisi :)

    • TanssivaNainen

      Älä hae sitä seuraa kapakoista ja baareista. Niissä ihmiset ovat kännissä ja ÄO ei yleensä loista aivan edukseen viinan kanssa lotratessa.

      Opettele tanssimaan ja lähde lavatansseihin. Tanssilavoilla on paljon sieviä nuoria tyttöjä, mutta hyvin vähän nuoria miehiä. Kilpailu siis ei ole nuoremmassa ikäluokassa niin kovaa kuin kapakoissa ja tanssiessa saat sen naisen "kahden kesken" syliisi muutamaksi minuutiksi. Siinä on hyvä keskustella ja viritellä jutun juurta.

      Ongelmatonta tai helppoa tämäkään ei tietenkään ole. Se tanssitaito on hankittava, sillä ne nuoret neidot lavoilla ovat hyviä tanssijoita ja odottavat sitä myös viejältä. Pienellä vaivannäöllä kumminkin saat hyvän harrastuksen ja luultavasti myös naisen. Mitä paremmin osaat tanssia, sen varmemmin myös löytyy oma kulta! Välttämättä tanssiessa ei tarvitse edes puhua.. fyysinen läheisyys tekee tehtävänsä!

    • NEgatiivimies

      Mulla taas on ongelma etten tule juttuun miesten kanssa (olen itse mies). En HOMO, seurustelen kivan naikkosen kanssa. Mutta en osaa jutella miesten kanssa kuin hyvin harvojen. Naisten kanssa tulen helpommin juttuun.

    • ikitytteli

      minä olen nainen ja minulla on aina ollut miehiä enemmän kavereina kuin naisia, en tiedä olenko sitten jotenkin miesmielinen kun naisten kanssa en viihdy, kysymyksessä ei ole mikään iskeminen vaan ihan normaalit ystävyys suhteet.Naisilla on vaan ne vaatteet ja meikit sekä lapset ja ruuanlaitto mistä puhutaan.Miesten kanssa voi jutella muustakin ja tehdä kaikkea kivaa, tarkoitan vaikka metalli ja puutöitä tai pihan rakennusta tms. Naiset höpöttää vaan niistä lapsistaan , ei jaksa kiinnostaa korvatulehdukset tai miten meni koulumatka....Ei ole ikäkysymys, näin on ollut aina, nyt olen jo 60-tytteli

    • ennen nuori 30v

      Ei sulla ole muuta ongelmaa kuin että opettelet näkemään myös nuoret naiset vain kohdattavina tuttavina. Jos jokainen nuori nainen on sinulle kuin joulukinkku viikkojen nälän jälkeen, se näkyy katseesta ja kuuluu puheesta. Nainen varmasti tunnistaa heti puutteessa olevan miehen, haistaa tai näkee.

      Ilmainen vihjesarja:

      1. Rentoudu. Se on vain toinen ihminen. Sillä on, okei, tissit ja niitä olisi kiva vähän kokeilla, mutta todellakin vain ihminen. Se käy kakalla, oksentaa sairastaessaan ja ajoittain myös sikailee.

      Mitä olen huomannut, niin sellaiset pojat ainakin koulussa ja työpaikoilla, jotka suhtautuvat jokaiseen naiseen kuin toiseen äijään, ovat suosituimpia. En nyt tarkoita että ryhtyisit piereksimään, röyhtäilemään ja kiroilemaan, unohtamatta äijäjuttujen kertausta, vaan juttele naisille samalla tavalla kuin kavereillesi.

      2. Ei sinun tarvitse ruveta ryyppäämään ja rellestämään.

      3. Kun näet ihanan naisen, laske hitaasti kahteenkymmeneen ennen kuin teet yhtään mitään..

      4. Jos on tilaisuus jutella, niin hymy antaa jo paljon. Harjoittele vaikka sitä hymyä. Hullunkillto silmissä, big no-no.

      5. Älä koskaan aloita keskustelua mistään päivänpolttavasta. Naisia on paljon erilaisia, mutta mitä itselläni on vastaan tullut, he pitävät useimmiten kevyistä aiheista. Sää on hyvä, tuleva vuodenaika, hittielokuvat, naisen harrastukset.. Vanhemmat naiset ehkä haluavat keskustella politiikasta, mutta älä nuoren naisen kanssa sorru samaan ellei hän aloita keskustelua aiheesta. Ja muista, väittely naisen kanssa on äärimmäisen vaarallista...

      6. Älä ikinäikinäikinä koskaan kehu itseäsi, ellei nainen tee sitä samaa ensin. Annat vain vaikutelman siitä, että korvaat pienikokoisen vehkeesi bemarilla jne.

      7. Etsi naista muualtakin kuin baareista: Mene vaikka Punaisen ristin ensiapukurssille ja sieltä vapaaehtoiseksi. Vapaaehtoistoiminnassa on muutenkin mukana naisia - ja koko ajan nuorempia. Muita hyviä paikkoja ovat naisvaltaiset kurssit kansalaisopistoissa tms.

      Ikävä klisee, mutta täyttä totta on, että se oikea tulee vastaan sitten kun se tulee. Täytyyhän naistenkin pussata monta sammakkoa ennen kuin prinssi tulee vastaan!

      .. tai sitten kohdallasi on vaan niin onnellisesti, että olet vain niin penteleen komea, että naiset ovat vaikeina lähelläsi. Niinkin on sattunut.

      Oletko muuten koskaan miettinyt, että sinäkin vanhenet? Olet joo nyt nuori, rypytön ja salskea, mutta tulee päivä, jolloin sinunkin mittarisi näyttää 30. Sinuna en suhtautuisi vanhempiin naisiin noin ylimielisesti.

      Ehkäpä olet vanha sielu ja tuleva kumppanisi on kuoriutunut tähän maailmaan jo ennen sinua. Tai ehkä, jos saat vähän asennettasi muutettua, voisit oppiakin jotain vanhemmalta naiselta ;) Sitäpaitsi, naiset elävät noin viisi vuotta pidempään kuin miehet. Viisi vuotta vanhemman naisen kanssa voit kuolla samaan aikaan.

      Anyway, tsemppiä.

    • kokemusta on

      Jollekkin ilmeisesti tulet olemaan todellinen saalis, koska tulet juttuun vanhempien naisten kanssa. Joillekkin on todella tärkeää, että tulet juttuun perheenjäsenten ja sukulaisten kanssa, ja naisethan ovat tunnetusti pomoja eli sukulaiset pitävät sinusta, jos teet heihin vaikutuksen. Esimerkiksi opiskelemalla työväenopiston kursseilla jotain, saatat tavata jonkun erittäin fiksun joka on samasta aiheesta kiinnostunut kuin itsekkin? Jos joku ei tule luoksesi, sinun pitää etsiä häntä. Jotkin ei-minkään-näköiset saattavat pelkällä karismaattisuudella joka kohdistuu alle parikymppisiin naisiin saada mukaansa nättejä pimuja pelkällä vetovoimalla, sinun vetovoimasi on kohdistunut taas itseäsi vanhempiin naisiin joka tulee olemaan valttikortti myöhemmissä suhteissa, älä yhtään surkuttele tuommoisista. Joskus ei löydy naista moneen vuoteen, joskus niitä tulee yhtäkkiä kaksi. Pidä silmät auki ja verkot vedessä, mutta älä ole liian kriittinen koska jotkin ei-niin-kiinnostavan näköiset naiset saattavat olla fiksuja ja aivan eri valossa järisyttäviä kaunottaria, kannattaa tutustua koska heilläkin saattaa olla ystäviä, jotka taas miellyttävät silmää. Kannattaa verkostoitua ja ystävystyä ikäistesi naisten kanssa, verkostoitumalla löytyy vaikka mitä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Oho! Sofia Belorf ja "rillimiljönääri-rakas" sai somen liekkeihin: "Optikko vai grillikioskin...?"

      "Rillimiljönääri-rakas" on kyllä hyvä titteli!!! Tsemppiä Sofialle rakkauteen ja terkkuja Nikolle ja Stefanille! Lue l
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      2355
    2. Jos voisit kääntää kelloa taaksepäin

      Mihin hetkeen palaisit?
      Ikävä
      128
      1348
    3. Pitäisikö valtion lopettaa Terveysjättien tukeminen

      Nyt annetaan puoli miljardia veroparatiiseihin ja kavereille, eikö olisi järkevää että valtio tukee vain Julkista puolta
      Maailman menoa
      146
      1306
    4. Mitä luulet kaivattusi ajattelevan sinusta?

      Oletko ollut hänen mielestään reilu, rehellinen ja ymmärtäväinen? Vai oletko hänen mielestään se, joka ei ollut reilu ei
      Ikävä
      9
      1156
    5. Sofia ei taida tajuta, että kaikki nauravat hänelle

      Sofia feikkaa luksuslokkeilua muttei tajua, että se aiheuttaa lähinnä myötähäpeää ja kaikki nauravat hänelle.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      1096
    6. Yllätyskäänne: Kivitipun huutokauppa rauksesi, myynnissä uudelleen.

      Kivitipusta käydään edelleen kauppaa, vaikka alkuperäinen huutokauppamyynti raukesikin. https://ilkkapohjalainen.fi/ta
      Lappajärvi
      38
      959
    7. Mukava nainen on

      Hyvännäköinen ja jollain tavalla räväkkä. Katsoin häntä, mutta mietin sinua kuitenkin. Ihan vaikka koko pitäjän kauneimm
      Ikävä
      58
      878
    8. Mikä oli se suurin syy, ettet kertonut tunteistasi?

      Olisitko voinut tai halunnut?
      Ikävä
      65
      846
    9. Lauantai aaumua

      Silmät aukesivat todellisuuteen. Hyvää huomenta. ☕🍁😊❤️
      Ikävä
      146
      823
    10. Pertikki out

      Lopeta nyt Pertikki tuo poliitiikan jauhaminen täällä. Mene jonnekin poliitiikan erikoissivuille ja jankkaa tuota muuall
      70 plus
      197
      814
    Aihe