Päivien viemää - Perhe johon katsoja voi aina tulla, se on Salem

Newday fan

"Se on vanha perhe koti, johon voi katsoja aina tulla, jos olet yksinäinen tms., se on osa meidän päiviämme", Salem täyttää 8.11.2011, 46-vuotta. Frances Reid) Alice Hortonin peruja Days of our Lives joka oli sarjan matriarkka 1965 vuoteen 2007 koska Reid kärsi dementiasta ja osteoporoosista hän ei pystynyt jatkamaan sarjassa. Frances Reid kuoli 3 helmikuuta 2010. Vanha pääkirjoittaja Dena Higley:n tiimi sai potkut sarjasta. Päivien viemää tähdet John Black ( Drake Hogestyn ), Jack Deveraux ( Matthew Ashford ) ja tietenkin lumoavaa Dr. Marlena Evans ( Deidre Hall ) tulivat tällä viikolla takaisin töihin pitkältä "lomalta". Salemin perhe on tullut takaisin. Monellakin tapaa takaisin, vanhoja rakkaita kasvoja tullaan näkemään. Uusia jaksoja on alettu jo tekemään. Yllätyksiä on luvassa syyskuussa. 26 päivä. "Perusarvoja", aivan uudenlaisia juonikäänteitä ja uudenlaisia tarinoita. Sarjassa tullaan näkemään sellaista joita ei aikaisemmin sarjassa ole nähty. Sarja tulee olemaan reaaliajassa todellisuuden kanssa jotka vastaa tätä päivää kertoi uusi pääkirjoittaja tiimi Marlene McPherson ja Darrell Ray Thomas Jr, jotka on suunnitteilla toinen tuotantokausi. Sarja tulee keskittymään salemin rakkaihin näyttelijöihin. Päivien viemää aukaisevat verhot katsojille Salemissa 26.9.2011. Meillä suomen televiosta nautitaan reilut kolmen vuoden päästä uudesta mahtavasta reaalisesta Päivien viemästä.

3

167

Vastaukset

 • Innolla odotan amerikan yleisön vastaanottoa sarjalle 26 päivä syyskuuta. Onko sarja katsomisen arvoinen uudelle yleisölle ja kohderyhmälle, tietenkin pitempiaikaiselle faneille jotka sarjaa katsoo.

 • VAI NIIN

 • Ainakin mitä olen kuullut näyttelijät sanoneen niin käsikirjoitus paranee koko ajan. Ne kuulemma rakastaa näitä nykyisiä käsikirjoittajia. Kuulemma tulee todellista perhedraamaa, loistavia romansseja, erinalaisia uusia tarinoita, yllätyksiä, vahvaa draamaa, mysteeria, juonittelua ja ajankohtaista että ihmiset voivat lukea siitä etusivulla heidän paperistaan joka päivä, että ne voivat koskea juuri nyt. Koska taloudellinen tilanne vaikuttaa näihin avioliitto perheisiin.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  38
  1002
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  530
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  30
  414